Belépés
lebo.blog.xfree.hu
Nem vagyok normális ! Nem vagyok tökéletes ! Nem akarok hibátlan lenni ! Nem akarok mindenkinek, pláne bárkinek megfelelni!! Leboniczky László
1961.05.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/9 oldal   Bejegyzések száma: 84 
ez nagyon fontos
  2007-10-31 18:03:34, szerda
 
  Dobó Kata újra szerelmes!

Nyíregyházán talált rá a boldogságra?!
- A hétvégét is Nyíregyházán töltötte a népszerű színésznő, aki egyre többet tartózkodik a szabolcsi településen - mesélte honlapunknak egy vállalkozó, aki elmondása alapján saját szemével győződött meg minderről. - Kata nagyon boldog, hiszen Egyiptomban talált rá a szerelemre, ott ismerkedett meg ezzel a nyíregyházi fiúval- folytatta a neve elhallgatását kérő hölgy, aki szentül meg van erről győződve.

- A titkos találkozókat, illetve a hétvégéket egy a városhoz közeli tó partján töltik- árulta el a Bulvaros.hu-nak egy fiatalember. Nos miután egyre többen azt állították, hogy tudnak a titkos randevúkról, ezért a bulváros felkerekedett és ellátogatott a híres-neves településre. Megkérdeztük az embereket, hogy ők mit láttak, mit hallottak. A híreszteléseket megerősítették, melyet a következő cikkünkben olvashatnak majd.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ezt is
  2007-10-31 15:53:46, szerda
 
 


A katolikus pap azt álmodja, hogy ő a Jézus. Másnap reggelinél mondja a barátjának:
- Képzeld! Tegnap azt álmodtam, hogy én vagyok Jézus.
- Nem. A Jézus én vagyok.-feleli a másik pap
- Remdben. Akkor reggeli után elmegyünk a főpaphoz és ő majd eldönti, hogy ki a Jézus.
Ott áll a két pap a főpap ajtaja előtt. Kopogtatnak. A főpap kinyitja az ajtót és beljebbhívja vendégeit.
- Mondjátok! Mi szél hozott titeket?-kérdi a főpap
- Tudja, tegnap este azt álmodtam, hogy én vagyok Jézus. De ő is azt álmodta. Döntse el melyikünk a Jézus!
- Fiaim-kezdi a főpap-, mindketten tévedtek. A Jézus én vagyok, és ezt be is bizonyítom.
Ezzel fölállnak és elmennek a városszéli kuplerályba. A főpap bekopog az ajtón és egy kis ablakból kinéz a madam aztán üvölt:
- Jézus, maga megint itt van?


Egy amerikai diáklány csodával határos megmenekülése az UFÓ-tól.

Mindenki már hallott olyan esetekről, amikor azonosítatlan repülő tárgyak, vagyis UFÓ-k raboltak el embereket. Ugyanakkor az UFÓ-áldozatok Philadelphiai Statisztikai Irodájának információi szerint, az utóbbi időben az UFÓ-k nagyon válogatósakká váltak. Ha korábban az elrabolt emberek a lakosság bármely csoportjából valók voltak (faj, társadalmi állapot, kor, nem), úgy mostanában inkább a 16 - 25 korosztály női felét támadják meg. A rablások intenzitása különösen a tavaszi hónapokban nagy, s nyár vége felé haladva egyre csökken. Példának egy fiatal floridai diáklány, Natalie Chan esetét hozhatnánk, aki egy szemetestartályba bújt el az UFÓ elől, amely őt követte, miközben munkájából hazafelé tartott. A fiatal lányoknak a tavaszi és a nyári hónapokban óvatosabbnak kell lenniük, s nem szabad kimenniük az utcára késő éjjel. Ugyanis ott a helyi vagányokon kívül jóval fenyegetőbb veszély leselkedik rájuk.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
azé
  2007-10-31 15:38:03, szerda
 
  Újra

Újra elmentél,egyedül maradtam.

Nélküled a világ totál lakatlan.

Bár együtt lehetnénk...De rohan az élet,és mindenre másra

Van időnk,kivéve egymásra.

Ha végre vége lenne...Szenvedek sokat,mert sohase látlak.

Néha úgy érzem,felemészt a bánat.

Mikor látlak újra...?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
igaz
  2007-10-30 22:53:23, kedd
 
  MA 20ÓRA 31 PERCKOR ÉDESAPÁM EL MENT!!  
 
1 komment , kategória:  Általános  
ezt találtam szép
  2007-10-30 10:49:40, kedd
 
  Itt jártam és rádnéztem, nehogy azt hidd elvesztem. De láttam engem azért megtaláltál.
Egy kis verssel köszöntöm a vendégkönyvedet.
Kivaånok en hitet , kedvet ,szep szerelmet , hu turelmet ,
Utakhoz fenyt , csodåt , ålmot , bekesseges boldogsågot ,
Magyar szot es egre keket , emberarcu emberseget ,
Verseket , celt , igazsågot, daltol derus jobb vilågot ,
Bokrok melle tårsnak fåkat , napfenyt , amely el nem fårad ,
Tekintetet szembe nezve , ejt meg nappalt soha felve ,
Kezfogåsos tiszta csöndet , es mosolybol minnel többet !(love) (love) (love)
Nagyon tetszik Otóber 13 2007 éjszaka
És van még nagyon szép és sok is ott ahol eztz találtam! HERERÓ!
 
 
2 komment , kategória:  Általános  
egy bolond százat csinál
  2007-10-30 07:02:05, kedd
 
  HIBÁS VIDEÓ BESZÚRÁS!

SZÓ SZERINT VAGY EZRET
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
nem igaz
  2007-10-30 06:23:52, kedd
 
  Egy német polgár mészárlással ünnepelte a születésnapját.

Hans Hendrikson, 75 éves düsszeldorfi lakos szabályos mészárlást végzett, amikor saját kezével elpusztított hetvenöt szarvasmarhát. Hans ilyen módon ünnepelte a 75. születésnapját és a 60 éves munkaviszonyát a düsszeldorfi húskombinátban. Hans csodálatos családapa, erőszakos hajlamok nélkül. Nagyon szereti a teheneket és egyáltalán az állatokat, a munkájára pedig úgy tekint, hogy valakinek ezt is el kell végeznie. A húsüzem vezetősége az aznap leölt állatokat Hansnak ajándékozta, persze előtte illatozó kolbászokat és sonkákat készítve belőlük. A férfi pedig a húskészítményeket annak a helyi gyermekotthonnak adta, amely gyermekkorában szállást és ételt nyújtott számára. A legfontosabb emberi tulajdonságoknak Hans a jóságot és a melegszívűséget tartja, s úgy véli, hogy e jellemvonások segítették őt a problémák megoldásában a munkahelyén és otthon.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
nanem
  2007-10-30 06:08:24, kedd
 
 

Los Angeles-ben elkoboztak egy rakomány szuper erős petárdát.

Los Angeles-ben a "Békés Karácsony" fedőnevű antiterrorista akció keretében házkutatást tartottak különböző raktárakban. A kutatás során nagy mennyiségű, szuper erős petárdát foglaltak le. A külsőleg szokványos újévi pirotechnikákra hasonlító petárdák az örömünnepet könnyen vérfürdővé változtathatták volna, ugyanis ezek robbanóereje a katonai aknákéhoz és töltetekhez volt hasonló. A petárdák többségét Kubában gyártották, bár egyes fajták egyértelműen líbiai eredetre utaltak. Így pl., azok a petárdák, amelyek fellövésük után visszatértek a kilövési helyre és ott robbantak fel. A vásárlóknak óriási szerencséjük volt, hogy az áru «elfeküdt» a raktárban és nem került a viszonteladók pultjaira. Mint az FBI által folytatott vizsgálat során kiderült, a raktár tulajdonosának egyáltalán nem volt tudomása arról, hogy "különleges" újévi petárdákat vásárol. Valószínűleg, a szállítmány véletlenül került hozzá, és azt, hogy honnan került oda és milyen célra akarták felhasználni, az FBI-nak kell kiderítenie.

-Mi lesz ha a szőke nő a WC mellé ül?
-Felmegy benne a pumpa.

A feleséghez megérkezik a szerető, de mielőtt belekezdenének a házasságtörésbe, az asszony így szól:
- Drágám! Takarjuk le a papagájt, mert a múltkor is majdnem lebuktatott bennünket!
Így is tesznek, majd a férfi új ötlettel áll elő:
- Kedvesem! Kitaláltam egy új pózt! Te letérdepelsz, én felugrok a csillárra, belengek, majd az asztalon dobbantva mélyen beléd hatolok hátulról!
Mire a papagáj:
- Nem érdekel ha a nyelvem is kivágjátok, de ezt akkor is látni akarom!


- Ki az abszolút diplomata?
- Aki úgy el tud küldeni a fenébe, hogy alig várod az indulást.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
na ugrás
  2007-10-30 05:45:18, kedd
 
  Michael Fournier a világ legnagyobb ejtőernyős ugrására készül, 40 kilométeres magasságból. Összeállításunkban rövid interjút olvashatnak a merész franciával, és megismerhetik dr. Szabó Sándor orvos alezredes véleményét arról, hogy egyáltalán túlélhető-e egy ilyen ugrás.
Forrás: thesuperjump.org

Ajánlat

* A szuperugrás hivatalos oldala

Fournier már régóta készülődik a "szuperugrásra", de hol az időjárás szólt közbe, hol a ballon hibásodott meg, hol a pénz fogyott el, így végül rendre elhalasztották a rekordkísérletet. Fournier érdeklődésünkre elmondta, hogy a legközelebbi lehetőség 2008 májusának végén lesz. Az ugrással négy világrekordot is megdöntene egyszerre: a legmagasabbról történő és a leghosszabb ideig tartó szabadesés rekordját, a szabadesés sebességrekordját és az emberes ballonrepülés magasságának rekordját.


A tervek szerint Fournier űrhajós-szkafanderbe öltözve, egy ballon túlnyomásos kabinjában emelkedik fel 40 km-es magasságra. A két és fél órás megpróbáltatás után egy szerkezet nyomástalanítja a kabint, felfújja a védőöltözéket, a pilóta pedig lekapcsolódik a ballonról, kinyitja a kabin ajtaját és... ugrik! A számítások szerint 30 másodperccel a kabin elhagyása után túllép a hangsebességen, 51 másodperccel később pedig eléri maximális sebességét, az 1782 km/h-t. Amint megközelíti az atmoszféra sűrűbb rétegeit, fokozatosan lelassul, majd 1000 méteres magasságban, körülbelül 190 km/h-ás sebességnél kinyitja az ejtőernyőjét, és végül a 6 perc 25 másodperces út végén remélhetőleg szerencsésen földet ér.

A 63 éves Michael Fournier nem tartja magát idősnek az extrém kísérlethez. Szerinte ez tapasztalat és gyakorlat kérdése, ráadásul elmondása szerint tökéletes fizikai és pszichológiai állapotban van. Katonaként, ejtőernyősként már eddig is legalább 8500 ugrást hajtott végre, és legmagasabb, 12 000 méteres ugrását Franciaország rekordjaként tartják számon.
Az eddigi legnagyobb ugrások

Az eddigi szabadesési rekordot jelenleg az oroszok tartják Roger Eugene Andrejev tiszthelyettes 24 483 méteres ugrásával, amit 1962. november 1-jén hajtott végre. Korábban Joseph Kittinger, az USA légierejének pilótája 31 333 méterről végzett el egy ugrást 1960. augusztus 16-án egy tudományos kísérlet keretein belül. Ám mivel egy kis stabilizációs ernyőt is használt, sosem ismerték el hivatalosan, mint szabadesési rekordot. A jelenlegi kísérlettel Michael Fournier nemcsak rekordot kíván felállítani, illetve egy rendkívül különleges élményt átélni, hanem az ugrás során szerzett személyes és műszeres tapasztalatait a tudomány, az orvoslás és főként az űrkutatás javára szeretné fordítani.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ezt ide jó lessz
  2007-10-30 05:26:07, kedd
 
 
Lábnyomok


Egy ember egy éjszaka azt álmodta, hogy az Úrral sétál a tengerparton. Jelenetek villantak fel az életéből. Minden egyes jelenetnél két, párhuzamos lábnyomot látott a homokban: az egyik az övé volt, a másik az Úré.
Amikor élete utolsó jelenete is véget ért, visszafordult, és szemügyre vette a homokban látható lábnyomokat.
Meglepődve vette észre, hogy élete során több alkalommal csak egy sor lábnyomot lát. Arra is rájött, hogy ezek éppen élete legnehezebb és legszomorúbb időszakaira esnek. Nem hagyta nyugodni a dolog, s megkérdezte az Urat:
- Uram! Azt ígérted, ha úgy döntök, hogy követlek, akkor mindig velem leszel. De íme, épp a legnehezebb időkben csak egyetlen sor lábnyom látható. Nem értem, miért hagytál el épp akkor, amikor a legnagyobb szükségem lett volna Rád?
Az Úr így felelt:
- Drága gyermekem! Szeretlek, és soha el nem hagynálak. Azért látsz néhol csak egyetlen sor lábnyomot, mert amikor a legnehezebb időszakokat élted át, amikor igazán szenvedtél, akkor a karjaimban vittelek.


Ide vág és csórtam bocsánat!
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
     1/9 oldal   Bejegyzések száma: 84 
2007.09 2007. Október 2007.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 84 db bejegyzés
e év: 447 db bejegyzés
Összes: 6747 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 196
  • e Hét: 385
  • e Hónap: 2702
  • e Év: 207491
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.