Belépés
moncsika77.blog.xfree.hu
Ne sírj azért, mert valami befejeződött, hanem nevess, mert úgy történt! Drimmer Mónika
1977.02.28
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/8 oldal   Bejegyzések száma: 79 
Szép álmokat mindenkinek!!!!
  2007-10-31 21:08:01, szerda
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ma nem igazán.....
  2007-10-31 21:07:09, szerda
 
  .....volt kedvem írni! Reggel jöttem haza mert 1 kis keveredés volt a beosztásokba a munkahelyemen! Így tegnap be kellett mennem dolgozni aminek nem nagyon örültem! Hát meg megadja a motor varrása a leckét azt hittem, hogy hipp hopp haladni fogok vele és szombatra a felét megcsinálom, de örülök ha a negyede kész lesz!  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép napot mindenkinek!!!
  2007-10-31 05:30:26, szerda
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Remélem sok embernek.....
  2007-10-30 08:09:32, kedd
 
  .....tudok majd segíteni! Mivel nagyon szeretek Gobelint és keresztszemes mintával képeket csinálni. És remélem sokan vannak így itt az oldalon és találtam átváltó táblázatot: DMC, ANCHOR, PUPPETS cérnáknak! Amint magamhoz térek az éjszakai műszak után nekiülök és feltöltöm a Képtáramba!  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp
  2007-10-30 07:16:33, kedd
 
  Halak:
Uralkodó bolygód, a Neptun, kellemetlen fényszögben van a Vénusszal. Lehet, hogy rosszkedvűvé varázsolt téged, talán nem olyan élmények értek, amire számítottál. Tény, hogy mostanában nagyon leengedtél, és elkeseredtél egy apróbb piszkálódás miatt. Pedig az egész nem volt több ártatlan szúnyogcsípésnél. Lehet, hogy nem is neked szánták, s lám, mi lett belőle. Ne szomorkodj, hessegesd el magadtól a sötét gondolatokat, hagyd abba az önmarcangolást.

Szűz:
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a saját területén áll. Te is jól tudod, talán felesleges is leírni, hogy szeretsz mindent megkritizálni, ami időnként akár szórakoztató is lehet. Lehet, hogy ritkán, de te is, szoktál be nem járatott módszerekkel is próbálkozni. Míg a más jegyben született emberek a mások által kitaposott utat járják, addig te nagyon is szeretsz új dolgokat kipróbálni.

Bika:
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kapcsolódott a Jupiterhez. Bár a családi békére, megelégedettségre és harmóniára törekszel, ennél sokkal erősebb az elhatározottságod, hogy pontosan úgy élj, ahogy neked jól esik. Bármilyen szokásaid, megszokott rutinjaid legyenek is, amit az első néhány évben megtapasztalnak körülötted, azok így is fognak megszilárdulni örökre. Talán nem árt, ha párod a családjával megbeszéli ezt.

Bak:
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, egyedül áll, fényszögek nélkül, a Szűz jegyében. Nagyon vágyhatsz valaki után. Ha nem áll módodban telefonon elérni, írj neki levelet. Érzelmeidet is kibeszélheted, okod is lesz, hogy válaszlevelet várj. Ne szégyeld érzelmeidet. Vállald el a mai megbízást, nem kevés hasznod lesz belőle. Kitartásod, megbízhatóságod alapján jelölnek ki erre a feladatra. Igyekezz együtt ,,élni" a társasággal, akkor is, ha nem vagytok szorosan együtt.

Rák:
Uralkodó bolygód, a Hold, kapcsolódik a Merkúrral. Nem nagyon szeretsz változtatni a stílusodon. Megvannak a saját gyökereid, módszereid, hited és céljaid, amit a múltban neveltek beléd. Senkinek sem szabad elfelejtenie, hogy a saját családod az egész életed tetőpontja, és ezért élsz. Ezért számtalan szokást hozol elődeid életéből, és ezek mindig elsőbbséget fognak élvezni, bármiről is legyen szó.

Kos:
Uralkodó bolygód, a Mars, a családias Rák jegyében áll. Próbáld megérteni, hogy másokban olyan mély benyomást tudsz kelteni, hogy a környezeted majdnem lehetetlennek érzi, hogy ne adjon neked tanácsokat. Pedig ha valamit nehezen viselsz, az, ha valaki megpróbál - akár finoman is - irányítani téged. Kevesen tudják, hogy meghallgatsz mindent, de csak akkor, ha te kérsz segítséget, még a legőszintébb segítő szándék esetén is úgy érzed, hogy mások megpróbálják rád erőltetni akaratukat, és ezt nem tudod elviselni.

Ikrek:
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a rokonok házából indul útjára. Sok családban található Ikrek-érdekeltségű ember. Gerinces és sovány, lábát, karját mindig lóbálja, sokszor dobol az ujjaival a szék karfáján. Szóbeli ütésváltásokkal el tudod te is érni, hogy soha ne legyen veled unalmas az élet, de ahogy telnek az évek, az összegyűjtött tapasztalat egyre kevésbé fogja engedni, hogy csendben maradj.

Vízöntő:
Uralkodó bolygód, az Uránusz, közeledik a kényelem bolygójának fényszögéhez. Úgy ébredsz, mint valaha, gyermekkorodban, kipihenten, kisimult vonásokkal, vidáman. Még a tükör előtt is szívesen állsz. Nem kínozod magad megválaszolatlan kérdésekkel, nap mint nap, nem mindent úgy tudsz majd fogadni, ahogy van, és ráébredsz, végtére is minden úgy van jól, ahogy van. A világrend sok mindenről tanúskodik, többek között a bölcsességről is.
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Szép jó reggelt mindenkinek!!!
  2007-10-30 07:08:51, kedd
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lord - Vándor
  2007-10-29 17:03:20, hétfő
 
  Élete valahol véget ér, a szíve már nem dobog
Fekete föld mélyén, örökre megnyugodott
Nem, síratja senki őt, nem könnyeznek a sírja előtt
Csavargó volt, bolyongott magányosan kóborolt
Senkije se volt, semmilye se volt, csak az élete
Vén szemét lehunyva élete megszakad
Nem indul új útra pihen a föld alatt.

Elmondom nektek az ő törtenét
Arról mesélek hogyan élt
Megszületett kapott nevet
Csak egyet nem: szeretet.

Szülei eldobták nem törödtek vele
Nem maradt semmilye csak az élete
Magas falak rácsok mögött
Zsiványok tolvajok között telt a gyermekkora
Ott volt az otthona
De mégis vidáman élt,
Szívébe zárta a nagy reményt
Hogy egyszer majd innen elmehet
Várják erdők völgyek hegyek
Szabad lesz mint a madár
Északtól délig kelettől nyugatig
Minden völgyet bejár.

Az idő eljött ő szabad lett útra kelhet a végtelenbe
Ezt álmodta erre ébredt évek óta csak ezt remélte
Amerre járt megszerették és ha néha megkérdezték
Hogy honnan indult és mi a célja ő vidáman csak ezt dalolta:

Nem félek amíg élek várnak a messzeségek
Városok országút pora
Napfényben zord télben minden nap minden éjjel
Vándorlok nem állok meg soha.

Éhét szomját elfeledte csak a világ érdekelte
Hosszú haját fújja a szél ereiben lüktet a vér
Forró nyár jön hideg télre hosszú út áll már mögötte
De nem néz hátra csak előre jókedvűen énekelve.

Nem félek amíg élek várnak a messzeségek
Városok országút pora
Napfényben zord télben minden nap minden éjjel
Vándorlok nem állok meg soha.

Nem kell a csillogás nem kell a ragyogás nem kell a vakító pénz
Nem kell sok hamis vágy, nem kell a céltalan cél
Nem kell a csillogás nem kell a ragyogás nem kell a vakító pénz
Nem kell sok hamis vágy, nem kell a céltalan cél

Nem félek amíg élek várnak a messzeségek
Városok országút pora
Napfényben zord télben minden nap minden éjjel
Vándorlok nem állok meg soha.

Évek ohh hamar szállnak el csavargó haja hófehér
Szíve dobban még szeme tűzben ég
De hívja már az örök pihenés.

Nem félek amíg élek várnak a messzeségek
Városok országút pora
Napfényben zord télben minden nap minden éjjel
Vándorlok nem állok meg soha.


http://www.youtube.com/watch?v=Vw5Zuyw5-e4
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sajna ma.....
  2007-10-29 16:54:23, hétfő
 
  .....megyek éjszakára doldozni és nagyon nincs kedvem! De valahogy kibirom ezt a 2 napot és megint 3 nap pihi! Remélem szombaton jó lesz az idő és nem fog esni az eső, mert szeretnék megint felmenni a Citadellára! Remélem a srácok is feljönnek még. Igaz beszélni nem beszéltem még velük de rájukcsörgök majd és remélem feljönnek! Na mindegy majd csak lesz valahogy!!  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp
  2007-10-29 09:54:03, hétfő
 
  Halak:
Uralkodó bolygód, a Neptun, kellemetlen fényszögben áll a Vénusszal. Megszaporodnak a tennivalóid. Kisebb ,,üzemzavarok keletkezhetnek" a munkahelyeden. Lehet, hogy sok helyen kell intézkedned. Nem mintha ezt bárki is észlelné, de sebaj, hiszen áldozatra, szolgálatra mindig készen állsz. Az sem érdekel, ha elmarad a megérdemelt jutalom, örülsz, ha segíthetsz. Ha hiszed, ha nem, a főnökeid még nálad is jobban örülnek.

Szűz:
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemes fényszögben áll. Mindig is kitartóan tudtál és tudsz is dolgozni. Függetlenül attól, hogy hány éves vagy, megbízhatóan követed a hagyományos utat, és megdolgozol mindenért, amit elérsz. Aki körülötted él, legyen szellemileg éber és ügyes, ne hagyja, hogy elkalandozzanak a gondolatai. Ne fogadjon el senkitől segítséget, éljen takarékosan, figyeljen az árengedményekre, és szabadidejében próbáljon valami újat tanulni.

Bika:
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen fényszögek között áll. Kedvesed még mindig abban a hitben él, hogy ugyanúgy lesz minden, ahogy az első hónapokban, akár az első egy-két évben volt. Kedvesed családja is úgy gondolja, hogy ezt az időszakot is az egyetértés ragyogásában töltitek. Abban a hiszemben élnek, hogy te vagy a legkönnyebben kezelhető ember, pedig tévednek.

Bak:
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, még mindig a kritikus Szűz jegyében áll. Szigorú kritikádtól félve valaki megriad a környezetedben, és nem meri elmondani az igazságot. Ne kényszerítsd minden áron igazmondásra, inkább koncentrálj saját teendőidre. Ha megértésedet, jó szándékodat tapasztalják, sok mindent elmondanak majd neked. Ha a megfelelő helyre nyúlsz segítségért, a leghathatósabbat fogod kapni.

Rák:
Uralkodó bolygód, a Hold, kellemetlen fényszögek között áll. Azt a jegyet, amiben te születtél, az otthon, a család és az anyaság jegyének ismerjük. Nálad minden, ami csodálatos vagy bosszantó, melegszívűen őszinte és szerető, vagy majdnem partizán a ,,régifajta családi életet" illetően, előfordulhat. Környezeted jó, ha tudja, semmi értelme téged megpróbálni rávenni arra, hogy lépést tarts a változó időkkel.

Kos:
Uralkodó bolygód, a Mars, kapcsolatba került az Uránusszal, a függetlenség bolygójával. Tudatosítsd pároddal, hogy szereted, ha egyedül hagynak. Jó lenne, ha ezt az ő rokonsága is megértené, különösen, ha a sógorodról, sógornődről van szó. Kevesen tudnak annyira elmerülni a saját dolgaikban, mint te, akinek semmi kedve összetűzést kezdeményezni. Ám ha kedvesed családjában egy szintén Kos jegyű illetőt kell vendégül látnod, ma fel kellene készülnöd egy igazán nagy szócsatára.

Ikrek:
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a házasságot jelző Mérleg jegyében áll. Mielőtt kimondanád a boldogító igent, nézz jól körül választottad családjában. Vajon mindenki úgy szereti a tréfát, a magasröptű beszélgetéseket egy árnyalatnyi vitával és okos, szellemes visszavágásokkal, mint te? Szeretik, ha időnként csak magaddal foglalkozol? Elviselik, hogy elvárod, hogy a magad útját járod? Ha ezekre a kérdésekre igennel tudsz válaszolni, akkor nincs semmi baj.

Vízöntő:
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemetlen fényszögben áll más bolygókkal. Az elmúlt hét fáradttá és elkeseredetté tett. Próbálj meg erőt venni magadon! Hidd el, sikerülni fog, hiszen egészségi állapodod kiváló, csak éppen nem vagy hajlandó tudomásul venni ezt a tényt. A szokásos reggeli teendők majd formába lendítenek, ha nem is jókedvűen, de legalább nem annyira nyűgösen érkezel a munkahelyedre.
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Szép napot mindenkinek!!!!
  2007-10-29 09:45:20, hétfő
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/8 oldal   Bejegyzések száma: 79 
2007.09 2007. Október 2007.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 79 db bejegyzés
e év: 204 db bejegyzés
Összes: 4149 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 99
  • e Hét: 1216
  • e Hónap: 1551
  • e Év: 1551
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.