Belépés
finike.blog.xfree.hu
Aki szeretetben él, nem büszke, nem akar másokon uralkodni, nem halljátok soha, hogy hibáztatna, vagy gúnyolna másokat. Nem kutat mások szándékai felől, nem hi... Bajnai Teca
1975.01.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 49 
Esztergályos Cecília pénz szűk
  2007-11-29 19:11:22, csütörtök
 
 


Ki gondolná, hogy a népszerű színészek is juthatnak sanyarú sorsra?
Az elismert színésznő egész életében arról álmodott, hogy vidéken kertes házban élhessen. Párjával szívük legnagyobb óhaja egy libalegelő volt - ők így hívják. Mivel mindketten imádják az állatokat, elhatározták, kacsákat, libákat, és tyúkokat fognak tartani. Ha nem is teljesen de Cecília vágya valóra vált, nyáron férjével kiköltöztek Solymárra. Igaz a hőn áhított libalegelő elmaradt, de helyette lett két saját és egy kóbor kutyájuk, akiket gondozhatnak.


- Megbántam, hogy huszonnégy évet vártam, de sajnos akkoriban még nem volt pénzünk kertes házra. Azt hittem, az idő múlásával össze tudunk kuporgatni annyit, de be kellett látnom, hogy nem megy, ezért kölcsönt vettünk fel a férjemmel.


A művésznő egy cseppet sem bánta meg, hogy adóságba verte magát, mert szeret vidéken lakni, és imádja az ottani friss levegőt. Új otthonában hódolhat hobbijának, az agyagozásnak is. Kevesen tudják de Cecília több kiállításon van már túl, és a hozzáértők azt mondják igen tehetséges ezen a pályán is.


- Imádok agyagozni, és színészkedni is. Szerencsésnek mondhatom magam, mert olyan pályán helyezkedtem el, ami nem munka számomra. A színpad az életem, és boldoggá tesz, ha ott lehetek. Akár hajnalban is képes vagyok felkelni, csakhogy szöveget tanuljak.


Arra, hogy melyik karakter volt a kedvence eddigi pályafutása alatt, nem tudott válaszolni.


- Valamiért mindegyik alakítás közel áll a szívemhez, nem tudnék egyet se kiemelni. Ami bánt egy kicsit, hogy nem ismerik el a munkámat, utoljára 1982-ben kaptam Érdemes Művész díjat. Ez egy kicsit fáj, mert úgy érzem, semmibe vesz a szakma.


Bánkódni viszont nem bánkódik, így is boldog. Már az elején is tudta milyen ez a pálya. Éppen ezért nem válogat a szerepek között sem, elvállal minden felkérést. Nem szeretne munka nélkül maradni, mert nem tudná kifizetni a havi törlesztését, és akkor fuccs az új vidéki életnek.

 
 
0 komment , kategória:  sztár világ  
Müller Attila a szívtipró
  2007-11-29 19:08:59, csütörtök
 
 A Cool tévé szexi műsorvezetője, imádja a lányokat, amit mi sem bizonyítana jobban, az arcán levő monoklinál.
Attila inkább taktikusan ismerkedik, és megvárja, a nagyon tetszel jelet. Számára mindegy, hogy mosoly vagy szemkontaktus, mert ha úgy érzi ez volt az, máris indul.


Akármennyire is hihetetlen, Attilát is érték visszautasítások, de egyszer sem érezte, kikosarazásnak. Nem mindent vagy semmit alapon csajozik, mert ha az első lány nem jön össze, nem csügged, feláll és átül egy másik asztalhoz. Egy lány miatt sem alázná meg magát, de lehet, ezt csak azért mondja, mert repkedős korszakát éli, virágról virágra száll. Viszont azt beismerte, ha szerelmes, akkor tényleg szerelmes.


- Alapvetően figyelmes, romantikus vagyok és fontos, hogy a partnerem jól érezze magát a társaságomban.


Igyekszik egy kis extrémitást is bevinni az életükbe, mert imádja a spontán dolgokat, és szereti meglepni kedvesét.


- Szerintem sokkal romantikusabb és jópofább egy olyan randi, ahol csak azt mondom meg, hogy hova megyünk, de azt nem, hogy mit csinálunk.


Attila csak olyan lányokat hív randevúra, akikkel egy hullámhosszon van, mert nem szereti megjátszani magát. Imádja a jó humorú, laza csajokat, akik üvegből isszák a sört. A legkiábrándítóbb számára egy nőben, ha nincs humora, és tündérhercegnőnek adja ki magát. Az ilyen lányoknál néha már előjön a flegma énje, mert idegesíti, hogy megjátsszák az agyukat.


- Viszont, egy kicsit sem mondanám, hogy szívtipró vagyok, csak most annyi mindennel foglalkozom, hogy nem tudnám lekötni magam.

 
 
0 komment , kategória:  sztár világ  
Pécsi Ildikó Dobó Kata mamája
  2007-11-29 19:07:09, csütörtök
 
  Természetesen csak abban a színdarabban, melyet szilveszter estéjén mutatnak be. A kulisszatitkokról a rendezőt faggattuk.
Ruttkai Éva idén december 31-én lenne 80 éves, ebből az alkalomból mutatják be Molnár Ferenc A hattyú című darabját. A műben a főszereplőt, Alexandrát Dobó Kata, édesanyját pedig a rendező, Pécsi Ildikó játssza.


- Molnár Ferenc műveinek mondanivalója mindig aktuális. Azért választottuk A hattyút, mert annak idején Ruttkai Éva ezzel a darabbal tűnt ki igazán. A próba remekül halad, a jelmezek készülnek, a színészek pedig igazán helyt állnak. Ha csak cikizni szeretném a munkát, akkor annyit mondanék, hogy mindössze arra kell figyelnünk, hogy össze ne ütközzünk a színpadon.


Pécsi Ildikónak nem ez az első rendezése, Dobó Katával viszont most dolgozik először, aki a lányát alakítja a színdarabban, és rendkívül elégedett vele.


- Csodálatos Katával együtt dolgozni. A közös munkánk előtt még soha nem találkoztunk. Amikor viszont megtudta, hogy együtt fogunk játszani, felhívott és meglátogatott, hogy megismerhessük egymást. Szóval az első pillanattól kezdve nagyon jó a viszonyunk.


A darab érdekessége, hogy Alexandra szerepét akkor Ruttkai Éva játszotta, éppen ezért Dobó Kata - ahogy ő fogalmazott - nagy falatnak tartja ezt a szerepet.


- Két színésznőt nem lehet soha összehasonlítani. Sőt, az akkori és mostani két darabot sem. Hiszen ezúttal például a színmű kiegészül két tánccal is.


Pécsi Ildikó még annyit elárult, hogy a premier bár szilveszter este lesz, de a társulat nem együtt ünnepel, mert lesz, aki még máshol is fellép, ő pedig a családjával együtt várja az új évet.

 
 
0 komment , kategória:  sztár világ  
Film helyett a nőket forgatja
  2007-11-29 19:06:09, csütörtök
 
  Owen Wilson hatalmas szerencséjére a csajoknál nem vágta el magát, csuklójával ellentétben.
Aki egyszer Hollywoodban kikerül a producerek névjegyzékéből, annak szinte lehetetlen visszatérnie a rivaldafénybe. Munkanélkülivé válni az Álomgyárban pedig nem is olyan nehéz. Elég hozzá néhány vad év, mint Lindsay-nek, vagy egy hosszabb szülési szabadság, esetleg egy sikertelen öngyilkosság.


Owen Wilson neve ez utóbbi miatt maradt le jó pár film stáblistájáról. Mert a készítők nem szerették volna, ha a véres esett miatt ülnének be sokan a moziba. Nos, ha a karrierje meg is sínylette a kari ere vagdosását, a nőknek még mindig bejön. Sőt, talán még vevőbbek rá, mint korábban, hisz most elő tudja adni, hogy mennyire sérülékeny a lelke, és a gyógyírt keresi a hölgyekben.

Nemrég még Jessica Simpsonnal boronálták össze, miután sokat látták együtt őket. Ám mindketten csak munkakapcsolatként aposztrofálták a randinak tűnő találkákat. Múlt héten már egy ifjú modellel fetrengett a malibui homokban. Pár napja viszont Amerika új üdvöskéjével, Michelle Ryannel csókolózgat úton-útfélen.


A színésznő a Bionic Woman című sorozat címszereplője. Bár a szériát a forgatókönyvírók sztrájkja miatt még be se mutatták, Michelle máris népszerű. Barátai szerint Owennek viszont pont azért tetszik, mert még nem mutatja jelét az általában megszokott sztárallűröknek.

 
 
0 komment , kategória:  sztár világ  
Boldog aki szingli
  2007-11-29 19:04:50, csütörtök
 
  Jessica Simpson csajbulival ünnepelte új státuszát.
Jessica nagyon boldog, mióta szakított legutóbbi szerelmével, John Mayerrel - állítják a sztár barátai. Nemrég meg is ünnepelte új, szingli státuszát egy csajos estén, Los Angelesben.


A 26 éves énekesnő és zenész kedvese 9 hónap együttlét után tett pontot kapcsolatuk végére. A sztár a szakítás okáról röviden így nyilatkozott: - John és én nagyon mások vagyunk, teljesen más a természetünk, és emiatt sokat veszekedtünk. Nagyon örülök, hogy túlvagyok ezen a kapcsolaton.


Jessica nem sokkal Nick Lachey-től való válása után egyéjszakás kalandba keveredett a Maroon5 együttes frontemberével, Adam Levine-nel. Talán az újrakezdés reménye éltette Jessicát, amikor nemrég ellátogatott a zenekar koncertjére. Ott azonban csalódnia kellett, mert a férfi egyáltalán nem foglalkozott az énekesnővel, sőt, új barátnőjének énekelt egész este. Egy szemtanú így mesélt a koncertől: - Szomorú volt látni, hogy senki sem foglalkozott Jessicával. Adam is úgy tett, mintha Jess ott sem lenne.


Ezek szerint a sztár mégsem élvezi annyira a szingli-létet?

 
 
0 komment , kategória:  sztár világ  
Újabb sztárválás
  2007-11-29 19:04:06, csütörtök
 
  Heath Ledger és Michelle Williams nem először, de most úgy néz ki, hogy végleg szakítottak.
A US Weekly internetes magazin számolt be arról, hogy a szívdöglesztő színész és kedvese Michelle végleg befejezték a közös háztartás vezetését. Állítólag már pár héttel ezelőtt döntötték el, hogy szétköltöznek. A közeli barátok azt mesélték, hogy a sztár pár barátságban és veszekedés nélkül vált el.


- Semmi különös nem történt kettejük között, mindössze annyi, hogy elmúlt a lángoló nagy szerelem- mesélte Heath egyik barátja. Állítólag nem adták fel egykönnyen kapcsolatukat, mindketten igyekeztek megmenteni, többször is szakítottak már az elmúlt fél évben, de aztán mindig visszaköltöztek egymáshoz. Most azonban azt állítják, hogy tényleg vége.


Ledger és Williams még két évvel ezelőtt ismerkedtek meg az Oscar-díjas Túl a barátságon (Brokeback Mountain) című film forgatásán. A cowboy drámában Michelle játszotta Heath feleségét. Ezután New Yorkban éltek közös kislányukkal, Mathildával.


Michelle Williams-t a kamaszok életét bemutató Dawson és haverokban ismerhette meg a világ. Heath-t legközelebb jövőre láthatjuk a filmvásznon, ő lesz a Batman-széria következő epizódjában, A sötét lovagban (The Dark Knight) Joker.

 
 
0 komment , kategória:  sztár világ  
Pavarotti a tévében
  2007-11-29 19:02:35, csütörtök
 
  Hatrészes tévésorozat készül Luciano Pavarotti életéből. Egy írókból álló csapat már dolgozik a forgatókönyvön.
A másfél órás epizódok forgatása jövő nyáron kezdődik. A sorozat a modenai gyerekkortól kezdve egészen a világhírű tenor haláláig mutatja be Pavarotti életét. A film alapjául Alberto Mattioli a Nagy Luciano című életrajzi írása szolgál. A tévésorozatot az a 40 éves Gabriele Muccino rendezi, aki az amerikai szupersztár, Will Smith főszereplésével leforgatott A boldogság nyomában című hollywoodi drámával tavaly nemzetközi elismerést szerzett a filmes szakmában.


Luciano Pavarotti szeptember elején otthonában hunyt el az olaszországi Modena városában. Az operaénekes rákos volt, egy éve megműtötték, majd több kemoterápiás kezelést kapott. Augusztusban engedték haza a kórházból, ahol több mint két hétig feküdt magas lázzal.


Luciano Pavarotti 1935. október 12-én született az olaszországi Modenában. Édesapja pék, édesanyja szivargyári munkás volt. Kisfiúként a helyi templomi kórusában énekelt, majd csatlakozott a városi kórushoz. Operaénekesként 1961-ben debütált a Bohémélet Rodolfó-jaként a Reggio Emiliában. 1965-ben az Egyesült Államokban is fellépett, ahol Joan Sutherlanddel énekelt együtt.


Az igazi amerikai áttörés 1972-ben volt karrierjében, amikor Az ezred lányában alakított szerepében kilencszer is kiénekelte a magas cét. A következő húsz évben a világ szinte összes operaházában tárt karokkal fogadták, ez idő alatt számos Grammy-díjat nyert.

 
 
0 komment , kategória:  sztár világ  
Ördög Nóra titkos hódolója
  2007-11-29 19:01:05, csütörtök
 
  A műsorvezetőnek rendszeresen virágot küld egy ismeretlen rajongó.
Ördög Nórának titkos hódolója van!

A Csillag születik háziasszonya ugyanis minden szombaton liliomcsokrot kap egy rajongótól. Nórának az adás napján rengeteg teendője van, de ezeknek az estéknek a szép virág is állandó eleme, hiszen a csokor legutóbb is ott várta az öltözőben.


- Imádom a virágokat, a liliom az egyik kedvencem, nagyon jó, mert bármikor benyitok az öltözőajtón, már fogad a kellemes illat. Úgyhogy ezúton üzenem a titokzatos liliomküldőnek, hogy nagyon eltalálta az ízlésemet, és lepjen meg bátran a jövő héten is!


Nóra minden adás előtt szorgalmasan készül: amellett, hogy egész héten szerkeszti a műsort, az adásmenetet a kezdés előtt még pontról pontra végigolvassa.


Bár már számos élő adáson túl van, addig, amíg az első mondatot ki nem mondja, izgul kicsit.


Az adás előtt nagy a készülődés a folyosón, a kis csillagok is a sminkben és a fodrászatban ülnek. Természetesen ilyenkor már a zsűritagok is rajtra készen állnak. De Fábry Sándor a nagy nyüzsgésben sem hagyta szó nélkül Ördög Nóri ruhakölteményét.


- Most le kell tépnem az Ördög Nóra felszerelését! Ne szórakozz, hát ez brutális! Ez brutális, Ez brutális, brutális!


Nóra az est egyik szerkesztőjeként és házigazdájaként elég közel érzi magát a fellépőkhöz. Talán pont ezért érinti rosszul az, hogy minden adásból kiesnek néhányan.


- Innentől jön a neheze, mert el kell közülük veszítenünk kettőt, minden héten. Nagyon sajnálom a Vikit és a Zolit, nagyon közeli kapcsolatba kerültünk az elmúlt hetekben, de örülök a 10 továbbjutónak - mondta a műsorvezető a Reflektornak.

 
 
0 komment , kategória:  sztár világ  
Meztelenül bűnhődik Balázs
  2007-11-29 18:58:59, csütörtök
 
 Hahotázva sztriptízelt a bevállalós showman.
Magyar televízióban ilyet még nem láttunk: a műsorvezető ádámkosztümben állt kamerák elé. Milliók álmélkodnak látványán, de nem bánja: szívesen nevet magán, és azt szeretné, ha mások is mulatnának rajta.


Az utóbbi napokban magyar nők tízezrei legeltetik a szemüket a képernyőn délutánonként. Az éhes tekinteteket egy néhány másodperces klip vonzza mágnesként: Sebestyén Balázs anyaszült mesztelenül népszerűsíti a Kész átverés show-t. A műsorvezetô pucérkodása a magyar televíziózásban példátlan merészség, de Balázs nem bánta meg.


Vicc? Provokáció? Közönséges magamutogatás? - ezt találgatják a napokban RTL Klub nézôi, egy néhány másodperces képsor kapcsán, amelyben Balázs ádámkosztümben feszeng. A válasz minden bizonnyal nem és életkor szerint változó, de az biztos, hogy nagy port kavaró ajánló elérte célját: óriási reklámot csapott a Kész átverés show-nak. Balázs szerint szó sincs polgárpukkasztásról, elvtelen magamutogatásról: átgondolt koncepció kedvéért szabadult meg ruháitól és gátlásaitól, hogy humort csempésszen a reklámba.


- Ez nem öncélú vetkôzés volt, hanem az volt a funkciója, hogy megnevettessük az embereket - kezdte Balázs. - Szeretem az önirónikus humort, tudok magamon röhögni és ezt tudatosan használom is. A koncepció szerint megráz az áram, és felkerülök a mennyországba, ahol Isten azzal büntet meg, hogy pucéran kell elôtte állnom, és megvallanom, kiket vertem át ebben a hónapban. Elôször elnevettük a dolgot, nem akartam vállalni, mert nem szívesen vetkôzöm le a kamera elôtt. Aztán mégis megpróbáltuk, és amikor láttam a végeredményt, nagyon tetszett. Az egész forgatást végignevettük, nagyon jó hangulatban telt. A visszajelzések pedig csak pozitívak, a barátaim mindegyike nevetve hívott fel, hogy gratuláljon.


A műsorvezetô elárulta, hogy nem szégyellôs típus, de más a magánéletében, és más egy egész ország elôtt pucékodni.


- Szerencsére nem vagyok teljesen meztelen a felvételen, mert a legkényesebb ponton takarom magam, így olyan, mintha fürdôgatyában lennék. Egyébként soha nem mennék nudista strandra, de a párom elôtt nem vagyok gátlásos - mondta Balázs.


A stáb ezúttal Horváth Évát, Valkó Esztert, István Danit és Nick Árpit szemelte ki áldozatul. Az átverések nagyszerűen sikerültek, Nick Árpi és István Dani majdnem elsírta magát...

 
 
1 komment , kategória:  sztár világ  
Balázs ezúttal túl messzire me
  2007-11-29 18:57:37, csütörtök
 
  A műsorvezetőnek nincsenek álmatlan éjszakái Leó megríkatása miatt.
Csütörtökön Újra lecsap Balázs és a Kész Átverés stábja. Hajas Lászlót egy hisztis modell és elmebeteg barátja próbálja kihozni a béketűrésből, Bíró Icát a részeg Nagy Feró hozza kellemetlen helyzetbe, Hajdú Péter ellen pedig összefog barátnője, Sarka Kata és közös barátjuk, Leó. Az egykori villalakó azonban egyik pillanatról a másikra az átejtettek között találja magát, ezt pedig valószínűleg nem felejti el élete végéig.


Leót nem volt nehéz rábeszélni, hogy vegyen részt barátja, Hajdú Péter átverésében. Féltékennyé kellett tennie kollégáját, ami Kata és a stáb hathatós segítségével elég könnyen ment.


- Egyből belementem, hogy átverjük Petit, mert nagyon jóban vagyunk, ezért úgy éreztem, hogy ez belefér a barátságunkba. Ráadásul Katát is régóta ismerem, így hiteles is lett a történet. Persze fel voltam készülve mindenre, hiszen én sem örülnék, ha kiderülne, hogy a párom a barátommal csal. A haver barátnője nekem mindig tabu - mondta Leó a Netbulvárnak.


Nem sokon múlott, hogy nem fajult tettlegességig a féltékenységi dráma, ám Leót ez sem érte volna váratlanul, minden eshetőségre fel volt készülve.


- Ha Peti nekemjön, nem kezdtem volna mentegetőzni. Valószínűleg visszalöktem volna, de szerencsére erre nem került sor. Azért volt egy meredek pillanat, amikor Péter azt mondta: Leó, te egy féreg vagy! Akkor egy kicsit magukra is hagytam őket Katával, hogy beszéljék meg a dolgot. Nagyon rossz érzés volt átverni őt, de a végsőkig kitartottam, nem árultam el, hogy csak kitaláltuk az egészet. Úgy voltam vele, hogy amíg a műsor készítői nem szólnak, addig játszom a szerepemet.


Bár Hajdú Péter eleinte nagyon mérges volt, később a hármasban elköltött vacsora során megbocsájtott Leónak és Katának is.


Sebestyén Balázs szerint ebben az átverésben az volt a legnehezebb, hogy Péter ne fogjon gyanút:


- Általában a műsorban az a cél, hogy minél kevesebben tudjanak a tréfáról. Elég kockázatos akció volt ez a mostani, mert viszonylag sok embert kellett beavatnunk. Szerencsére minden simán ment. Eddig még egyetlen átverést sem kellett lefújni amiatt, mert valaki lebuktatott minket.


 
 
0 komment , kategória:  sztár világ  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 49 
2007.10 2007. November 2007.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 49 db bejegyzés
e év: 1044 db bejegyzés
Összes: 1051 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 40
  • e Hét: 392
  • e Hónap: 1193
  • e Év: 40215
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.