Belépés
finike.blog.xfree.hu
Aki szeretetben él, nem büszke, nem akar másokon uralkodni, nem halljátok soha, hogy hibáztatna, vagy gúnyolna másokat. Nem kutat mások szándékai felől, nem hi... Bajnai Teca
1975.01.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/21 oldal   Bejegyzések száma: 202 
Petesejtérés figyelmeztető!
  2007-12-27 13:24:13, csütörtök
 
 Egy új fejlesztésnek köszönhetően a mobiltelefon arra is figyelmeztet, hogy mikor van itt az ideje a szexnek.
A ' Petesejtérés figyelmeztető' SMS-ben értesít, amikor itt az idő, így nem késel le egyetlen fontos pillanatot sem. Csak néhány adatot kell megadni, és a szolgálat minden hónapra kiszámítja, hogy mikor jött el a peteérés ideje.

 
 
0 komment , kategória:  bizarr  
Romantikus ágyjelenet a Baráto
  2007-12-27 07:08:33, csütörtök
 
 Vanda és Botond nem várnak tovább, végre egymáséi lesznek.
Hetek óta izgulhatunk, hogy a két fiatal bimbózó románca mikor teljesedik be. Vanda és Botond kapcsolata lassan alakult ki, először barátok voltak, majd egyre közelebb kerültek egymáshoz, míg végül egymásba szerettek. Többször szóba került köztük a szex is, de Vanda ki akarta várni a legtökéletesebb pillanatot. Úgy tűnik, elérkezett a Botond által várva várt nap, végre egymáséi lehetnek.


A Botondot alakító Hári Richárd már szerepelt ágyjelenetben, a forgatás így is komoly odafigyelést igényelt.


- Volt már hasonló jelenetem, amikor Géza barátnőjét kellett elcsábítanom. Ráadásul nagyon jó és összeszokott stábbal dolgozunk, így nem volt kínos a forgatás. Persze a képernyőn könnyebnek látszik a dolog, mint amilyen valójában. Bár itt nincs szövegünk, legalább annyira kell koncentrálni, mint bármelyik másik jelenetnél. Minden mozdulatra oda kell figyelni. Ráadásul egy nagyon keskeny ágyon kellett feküdnünk, ami tovább nehezítette a dolgunkat.


Ricsi szerint sok közös vonásuk van Botonddal, de mindenben mégsem hasonlítanak.


- Akárcsak Botond, én is élvezem az életet, de ez nem jelenti azt, hogy ne vágynék egy komoly kapcsolatra.


A fiatal színésznek számos hölgyrajongója van, akik arra kíváncsiak, vajon mennyire hasonlít sorozatbeli karakterére, de ennek kiderítését Ricsi a lányokra bízza.

 
 
0 komment , kategória:  sztár világ  
Vetkőzés Barátok közt
  2007-12-27 07:07:01, csütörtök
 
 A sorozat Tildája még mindig nem meri visszanézni szexi jelenetét.
Tilda megmutatta bájait. A Barátok közt csinos szereplője ezúttal egy pikáns jelenettel vonta magára a férfi nézők figyelmét - olyannyira, hogy napok óta ez az újságok és az internetes oldalak témája. Ezen Erika igencsak elcsodálkozott.


- Vegyesen érzem. Egyrészt jól esik, hogy ilyen nagy az érdeklődés, másrészt meg nagyon meglepődtem a dolgon - mondta a Reflektornak.


Erika, amikor értesült róla, hogy milyen jelenet vár rá a sorozatban, kicsit zavarba jött, de szerencsére párja azóta is megértően áll mellette.


- Bármi, ami a munkámmal kapcsolatos, elfogadja velem együtt, úgyhogy nem volt gond ebből. Maga a felvétel és az egész munkafolyamat olyan volt, hogy a legkevésbé legyen számomra kellemetlen a dolog, a kollégák sokat segítettek.


Erika tehát nem tartja magát szégyenlősnek, azt viszont bevallotta, hogy nem olvassa az interneten róla szóló írásokat.


- Igyekszem távol tartani magam tőle. Nyilván nagyon sok minden megjelenik ezeken az oldalakon, és nem is gondolom, hogy ezek azért születnek, hogy én olvasgassam őket.


Szabó Erikát két éve beválasztották a 100 legjobb bombázó közé is, és már akkor is sokan csodálták természetes adottságait.


- Nagyon szeretném azt mondani, hogy rengeteget sportolok és vigyázok a táplálkozásra, de ez nem így van. Néha rám tör és sportolok, aztán ellustulok. A táplálkozással úgy vagyok, hogy imádok enni, nagyon...


Szerencsére mindez Erikán egyáltalán nem látszik, a férfi nézők pedig bizonyára szívesen veszik, ha erről, időről időre megbizonyosodhatnak - és a színésznő bájait nem csak a Mátyás király tér lakói láthatják.

 
 
0 komment , kategória:  sztár világ  
Így karácsonyoznak a Barátok
  2007-12-27 07:05:02, csütörtök
 
  A sorozat szereplői izgatottan várják már a szeretet ünnepét.
A színészek közül talán Németh Kristóf élete változott meg a legkomolyabban a tavalyi karácsony óta.


- Ez lesz az első olyan karácsony az életemben, amikor elmondhatom, hogy a feleségemmel és a kis fiammal ünnepelünk. Igyekszem a lakást feldíszíteni és karácsonyi hangulatot teremteni: mécsesek, sült gesztenye illat, világító gömbökkel és díszekkel próbálok meg adventi hangulatot teremteni.


Kristóf és Niki családja idén már másodjára ünnepel majd együtt, tizenöten állják körül a színész plafonig érő fáját. A barátok közt Gézája idén egyedül szerzi be az ünnep kellékeit és az ajándékokat is. Sőt még a konyhában is tüsténkedni fog.


- Tudom mi lesz a feladatom karácsonykor, a saláták mellett a rántott sajot és a zöldségeket is én készítem, de az idén már a csirke combot is rámbízták. Sütünk mákos és diós bejglit, de ezzel még nem próbálkozom, ez az anyukám és a nagyi reszortja, de idén elhatároztam hogy csinálok majd angyalka formájú sütiket.


A sorozat Claudiája, Ábrahám Edit gyakorlott háziasszonyként elsősorban a konyhai teendőire koncentrál és az alapanyagok beszerzésében sok segítséget kap felnőtt fiától is. A színésznőnek idén a konyhájában is lesz egy premierje.


Rendhagyó karácsony lesz idén, mert anyukám már hosszú ideje betegeskedik, így ebben az évben először én fogom sütni a bejglit és még sosem sütöttem.


R. Kárpáti Péter apukaként mindig is igyekezett átadni gyermekeinek a karácsonyi ünnepkör szép hagyományait és fontosnak érzi azt is, hogy ilyenkor sokat legyen együtt a családjuk.


- Most már nagyok a gyerekek, így a fadíszítésben segítenek, de még az ajándékokat a jézuska hozza, utána család látogatás, azt hiszem szokványosan és hagyományszerűen készülünk.


A színész emlékei szerint évekig - a fa díszítést megelőző hetekben - a végeláthatatlan szaloncukor kötözés volt az esti családi programjuk. Mostanság már csak a fa állítás, gyakran izzasztó problémáját kell neki megoldania.


- Egy katasztrófa a faállítás, ugyanis úgy vannak kitalálva ezek a fenyőfatalpak - akik ezeket kitalálják még sosem állítottak fát - legalább is ami bele illene. Farigcsálni kell keményen.. szóval nem egyszerű feladat. 
 
0 komment , kategória:  sztár világ  
Réka újra Kertész lány lesz?
  2007-12-27 07:03:12, csütörtök
 
 Visszavárják Farkasházi Rékát a Barátok köztbe.
Amennyiben megegyezés születik a színésznő és a produkció között, Kertész Mónika karaktere hosszú hetekre visszatér a Mátyás király térre.


A népszerű sorozat producere, Kalamár Tamás megerősítette: tárgyalásokat folytatnak Farkasházi Rékával, és ha minden rendben halad, hamarosan megszülethet a megegyezés.


- Réka hét évet töltött a Barátok köztben és már két éve nincs velünk, így természetesen ő is és mi is nagy örömmel várjuk a közös munkát - mondta a producer.


Kalamár azt is elárulta, milyen szerepe lesz a Kertész lánynak:


- Egy hosszabb vendégszereplésről van szó, Réka jónéhány hétig a képernyőn marad majd. Amikor megjelenik, nagy káosz lesz a Kertész családban, Réka megjelenése simítja majd el az ellentéteket.


Farkasházi Réka egyelőre nem szeretne nyilatkozni a visszatérésről.

 
 
0 komment , kategória:  sztár világ  
Az év szava: w00t
  2007-12-27 06:57:53, csütörtök
 
  Egy, a nagyközönség számára valószínűleg teljesen ismeretlen, az online játékokkal játszó emberek között viszont rendkívül népszerű kifejezés, a "w00t" lett a 2007-es év szava egy amerikai szótár listáján. A második helyen szintén internetes szó áll: az idén befutott Facebook közösségi oldal érdemelte ki, hogy neve igévé váljon.
A Merriam-Webster internetes szótár idei legkeresettebb szavai közül választották ki az év szavának a "w00t" kifejezést, amit öröm, leginkább az ellenfél legyőzése feletti diadal jelzésre alkalmaznak a játékosok. Egyes, vitatott vélemények szerint a kifejezés betűszó, és a ,,legyőztük az ellenfél csapatát" mondat angol változatából (We Owned the Other Team) ered. A szóban nem véletlenül vannak nullák az o betű helyén: a netes szlengben gyakran használnak számokat a betűk helyett.


A második legnépszerűbb szó idén a ,,facebook" lett. Az igét akkor használjuk, amikor rákeresünk valakire az idén felkapottá vált Facebook nevű közösségi oldalon, vagy ott ismerősként jelölünk be valakit.


Nem ez az első eset, hogy egy interneten született kifejezés lett az év szava: 2004-ben a ,,blog" nyerte el a megtisztelő címet, 2006-ban pedig egy másik netes márkanév, a Goggle igeváltozata (magyar ferdítése: guglizni) második helyezett lett a listán.

 
 
0 komment , kategória:  bizarr  
Fegyelmi pénisztetkó miatt
  2007-12-27 06:56:41, csütörtök
 
 Fegyelmi eljárást indítottak a doktor ellen, mert képet készített betege péniszéről műtét közben.
A orvos azért készített a betege nemi szervéről képet, mert volt rajta egy tetoválás. Mint később kiderült a férfi azt a nevet tetováltatta a péniszére, ahogy ő hívja a szerszámát: 'forró rúd'.


Mikor kiderült az eset, a beteg mélységesen felháborodott.


,,Életemben először voltam kórházban, megszentségtelenítettek és becsaptak, ez az egész felháborító" - panaszkodott a beteg.

 
 
0 komment , kategória:  bizarr  
Számítógépből karácsonyfadísz
  2007-12-27 06:55:08, csütörtök
 
 Nem tudod mit csinálj a használhatatlan alaplapoddal, vagy a rossz CD-del? Csinálj belőle karácsonyfadíszt...
Ahelyett, hogy a kukába dobod a használhatatlan számítógép alkatrészeidet, fogj egy erre alkalmas szerszámot, és dekorlád ki velük a karácsonyfádat!

 
 
0 komment , kategória:  bizarr  
Ágyneműtartóba zárták
  2007-12-27 06:53:28, csütörtök
 
 Összekötözve, az ágyneműtartóba zárva találtak rá egy idős nőre Tolcsván. Rablók jártak szerdán a házában. Nemcsak kifosztották a lakást, hanem ettek is, és borozgattak a pincében. Az asszony súlyosan megsérült, kórházba vitték. Csütörtökön az egyik rablót elfogták, két társát még keresik.
Az egyedül élő asszonyt a gondozója hiába kereste telefonon, nem érte el. A lakására ment ezért, ahol a ház egyik hátsó ablakát betörve találta. A nő a körzeti megbízott segítségét kérte, aki hívta bűnügyes kollégáit. A feldúlt lakásban, az ágyneműtartóban bukkantak rá végül az összekötözött idős asszonyra, akihez orvost, majd mentőt hívtak.


A bűnözők pénzt vittek magukkal, de azt nem tudni, mennyit. Az egyik gyanúsítottat csütörtökön elfogták, kihallgatása még tart. A 23 éves tolcsvai fiatalember nem először került összeütközésbe a törvénnyel. Az eddigi adatok szerint két társával követte el a rablást, szerda hajnalban. A férfit őrizetbe vették, társait még keresik.

 
 
0 komment , kategória:  bizarr  
Rászorult a péniszgyűrű
  2007-12-27 06:51:47, csütörtök
 
 Tűzoltóknak kellett kiszállni ahhoz a férfihoz, akinek esti szexkalandja rosszul végződött, ugyanis a péniszgyűrű rászorult a farka végére.
A férfi először az orvosát hívta, aki azonnal kórházba szállítatta, hogy amputálják a férfi nemi szervét, mivel péniszgyűrű nagyon elszorította a férfi vérkeringését.


A kórházba mentek ki végül a tűzoltók és egy kézi vágó segítségével megszabadították a férfit a fém gyűrűtől.

 
 
0 komment , kategória:  bizarr  
     1/21 oldal   Bejegyzések száma: 202 
2007.11 2007. December 2008.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 202 db bejegyzés
e év: 1044 db bejegyzés
Összes: 1051 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 12
  • e Hét: 12
  • e Hónap: 471
  • e Év: 2454
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.