Belépés
lullu.blog.xfree.hu
Feel the fear and do it anyway. Lullu ^__^
1988.05.02
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
viccek
  2007-02-25 19:37:57, vasárnap
 
  Este hazamegy a férj. Így szól a feleségéhez:
- Van egy jó és egy rossz hírem. Melyiket mondjam előbb?
- A jót.
- Működött a légzsák...-Mit csinál a hóember nyáron?
- ???
- Beleolvad a környezetébe.Bemegy a szőke nő a játékboltba:
- Jónapot, kérek egy rózsaszín párducot.
Eladó:
-Tessék.
Szőke nő:
- Más színben nincs?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
bolondok
  2007-02-10 18:13:00, szombat
 
  Két hülye fuvaros találkozik az autópályán:
- Szia!
- Már mész is?
- Mészkő?
- Nem kell köszi...
- Nem indul a kamionod?
- Magától nem.
- Tegezhetsz is...
- Betoljam?
- Nem vagyok olyan betoji!
- Mér honnan jöttél? Nem Betojból?
- Na mindegy. Éhes vagyok!
- Én meg álmos!
- Én meg Szilárd!
- Elég gáz...
- Amúgy ott egy étterem!
- Ezaz! Ott terem a jó kaja!
- Látod a bolt? Elmész kenyér?
- Jó hozok egy shake-t is!
- Tessék?
- Nem én astal vagyok...
- Na mentem!
- Másként?
- Te kémikus vagy?
- Nem, mókus.
- Háhá, mókás...
- Kanál is?
- Nem, csatorna!
- Mi? Jaaa! Kapcsoltam!
- Na télleg megyek! Szia!
- Szia! Légy jó!
- Ja! De a szúnyog jobb!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Viccek
  2007-02-10 18:10:49, szombat
 
  Egy srác még életében nem füvezett, ezért úgy dönt kipróbálja. Teker is három stabot, majd kimegy az erkélyre elszívni az elsőt. Egyszer csak hirtelen elrepül előtte egy nagy tűzgolyó.
- Azannyát! Nem tudtam, hogy ez ilyen jó, mindjárt elszívom a másodikat is, lehet, hogy még jobb lesz.
El is szívja, de megint egy tűzgolyó repül el előtte. Gondolja, majd a harmadik jobb lesz, ezért azt is elszívja, de megint elrepül a tűzgolyó. Emberünk megéhezik, kimegy a konyhába, ahol az anyja kérdőre vonja:
- Hol voltál fiam?
- Levegőztem az erkélyen.
- Három napig?Egy sétálgató öregurat megszólítottak az utcán:
- Mondja bátyám! Nem látott erre egy énekelő tehenet?
- Sajnos nem.
- És egy bicikliző macskát?
- Azt sem, sajnos.
- No és egy lilára festett hajú réti boglárkát?
- Bizisten, azt sem.
- Na, akkor ma sem történt semmi csoda - mondta a kutya és továbbrepült.
Utálom a hétfőt! Az ember új reményekkel ébred fel, aztán belelép az ágytálba...Templom ajtaján tábla áll: "Ha megbántad bűneidet, akkor lépj beljebb!"
Alatta női kézírással: "Ha nem, hívj fel: 0670-123-4567!"
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
vicc
  2007-02-10 18:05:39, szombat
 
  Kérő érkezik a lányos házhoz. Az apa így szól:
- Évike autót kap hozományba, Mariska pedig egy szép nyaralót. Melyiküket választja?
- Azt hiszem, hogy Évikével kezdem...Nemrég vettem egy új WC-ülőkét. Jó tudni, hogy manapság milyen könnyű a házimunka. Az ülőke használati útmutatóján ez állt: "mosogatógépben tisztítható".A páciens hálákodva rázza az orvos kezét:
- Doktor úr, köszönöm! Nem akarom pénzzel megsérteni, de megígérhetem, a végrendeletemben mindent Önre hagyok majd!
Erre az orvos:
- Ó, nagyon köszönöm! Viszont kérem vissza a receptet, amit adtam. Szeretnék egy kicsit módosítani rajta...Az ifjú házaspár első ebédjénél a feleség így szól:
- Drágám, mondanom kell neked valamit. Én csak palacsintát és császármorzsát tudok csinálni.
- És ez most melyik?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ókori történet
  2007-02-02 13:10:14, péntek
 
  A kiáltozás egyre csak élénkebb lett, és a lány hátrébbhúzódott a ketrecében, egészen a sátor árnyékába menekült. A másik két nő az ő ketrecében rögtön a vashoz feszítette arcát, hogy még jobban kilásson, amikor meglibbent a sátor ponyvája, és beszélgetés szűrődött be.
- És milyet keres magának, Uram?
- Nincs konkrét elképzelésem. Egy tüzes kreolt, egy rideg kékszeműt, vagy éppen egy acélos tekintetűt? Majd eldöntöm. - A hang markáns volt, rekedtes, és már önmagában észbontó. A sátor szájánál megjelent a rabszolga kereskedő pöttöm, kövérkés alakja, és mellette egy magas férfi állt, de a homály eltakarta az arcát. A legtöbb ketrecbe zárt rabszolga nő rögtön előmászott a hátsó zugokból, hogy végre szerezzenek egy új gazdát maguknak. Sorin, a déli, alacsony barna bőrű nő bevetette a hamiskás mosolyát, Leila a rács mögött lassú, erotikus táncba kezdett, a többiek is kiemelték bájaikat. Egyedül talán csak Admete maradt a sarokban, és átkulcsolta csontos, vékony kezeit a térdén.

A férfi végre előrelépett, és csillogással a szemében mérte végig a nőket. A férfi erős volt, katona lehetett: a mellkasán egy vékony bőrvért volt, az oldalán egy rövidkard lógott, de a vért alatt könnyed ruhát viselt: térdi érő, könyökig érő, fehéres, kék mintás ruha volt rajta, olyan, mint amilyenbe a gazdagabbak jártak. A haja barna volt, hosszabb, hátul össze volt fogva, a szeme pedig smaragdzölden villogott a homályos fényben, és áthatóan mérte végig mindegyik lányt.
- Van itt kedvemre való néhány... - mondta, és közelebb lépett az első ketrechez, ahol kreolbőrű lányok voltak: négyen simultak a rácsokhoz, és mind tüzelő szemekkel mosolyogtak rá.
- Válassz engem! - búgta az egyik csábos hangon, mire a másik megcibálta a haját, és hátrarántotta a fejét.
- Fogd be! Majd ő választ, nem kíváncsi a hangodra! - rivallt rá, és közben a másik már a körmével szántott végig az arcán. A kereskedő erélyesen egy botot csapott a rácshoz, mire abbamaradt a harc.
- Nyugodjatok le! Elnézést Uram...
- Túl hevesek... nem kellenek
- De az ágyban is ugyanilyen beleadással játszadoznak...
- Nem érdekelnek! - és továbbment. A másik ketrecbe szokványos nők voltak, a férfi csak megcsóválta a fejét, és tovább lépett.
- Megnézném azt a vöröset. - És Admete ketrecéhez ért. - Nocsak... milyen szépség rejtőzik az árnyékban?
- Gyerünk! Gyere elő! - csapott megint a bottal a pöttöm a rácsra. A lány félve lépett előrébb, és lehajtotta a fejét. - Nézz fel! Mutasd csak meg az arcod az Úrnak! - kiabálta neki a kereskedő, mire a lány egy riadt pillantással felnézett a férfire, akinek az arcán lágy mosoly bujkált.
- Mutasd meg magad.
- Ritka vörös haj, és nézze csak, milyen érdekes szem! Egyszerre kék és zöld is! Mintha egy tenger veszett volna el benne. Látja Uram? És milyen vékony? Kevés ilyen lány akad az egész Birodalomban!
- Mennyiért adod?
- Alázatosan a lány még érintetlen, ami jóval emeli az árát...
- Mennyiért adod? - kérdezte újra, élesen a férfi.

Admete riadt tekintettel hagyta, hogy a férfi a könyökénél fogva irányítsa. A férfi keze meleg volt, a fogása erős: esélye sem lett volna megszökni, de annyira félt, hogy eszébe sem jutott, hogy menekülhet esetleg. A katona a lovához vezette, és felültette a nyeregbe maga elé.
- Hogy hívnak? - szólt hozzá először, de a lány nem válaszolt, csak megrázta a fejét, és közben felkapaszkodott a lóra. A férfi szó nélkül pattant mögé a nyeregbe, és a kantárt megrántva megfordult a lóval, és elindultak.
- Még egyszer kérdezem: hogy hívnak? Vagy az a fránya Lucianus egy néma lányt adott el nekem?
- Admete vagyok, Uram. - válaszolt a lány vékony hangon, és közben megpróbált megkapaszkodni a nyeregben, mert vágtára váltottak.
- Az én nevem pedig Marcus.

A lánynak rövid idő alatt megmutatta a házát, majd a fürdőbe vezette, ahol a medence tetején apró pamacsokban vízpára gőzölgött. A lány egy riadt tekintettel nézett fel a háta mögött rá, de a férfi csak elmosolyodott, és a lány ruhájának megkötőjéhez nyúlt egyik kezével, a másikkal pedig magához rántotta.
- Hm, a kis félénkséged és ártatlanságod lenyűgözött. - búgta az érchangján Admete fülébe, és a nyakába csókolt. A lány lábai elgyengültek, az érzéstől és a félelemtől is.
- Ne, kérem, ne tegye! - nyöszörögte, de a ruhájának övén a csomó engedett, a ruha lazult, és lassan az öv lecsúszott. A ruha szétnyílt, a lány remegve kapta a kezét, hogy összefogja, de Marcus lefogta a két csuklóját.
- Ne félj. - suttogta, és csókokkal halmozta el a lány nyakát, és lassan szabaduló vállát is. A lány szürke színű ruhája a földre hullott.
A férfi kedvtelve nézegette a lányt, majd maga felé fordította, és úgy is végignézett rajta. Admete könnyekkel küszködött a szemében, és lepillantott a földre, de a férfi felemelte a fejét. A szemébe nézett, majd megcsókolta.

A lánnyal még sosem történt ilyesmi, soha, senki nem ért hozzá, de a teste rögtön válaszolt. A lábai, ha lehet, még jobban elgyöngültek, és reszketve esett volna a földre, ha a férfi nem tartja meg jó erősen. Marcus egy mosollyal fejezte be a csókot, majd intett a lánynak, hogy menjen be a medencébe. Admete megbabonázva követte a parancsot, és meztelen teste eltűnt a vízben.
A férfi lecsatolta a vértet, a kardot leoldotta, majd a saruját és a ruháját is levette, és ő is belépett a medencébe. Admete csak egy pillanatra látta a férfit teljesen meztelenül, de pirulva kapta el tekintetét rögön: hallott már a férfi testről, de csak elképzelni képzelte még el.
Marcus hozzálépett, és egyik keze a nő formás fenekére, a másik az egyik picike mellére siklott, miközben ajkaival finoman játszott a nő arcán. Admete tehetetlenül kapaszkodott a karokba először, de utána ujjai felkúsztak a férfi vállára.
Marcus kicsit megemelte a lányt, és a medence falához vitte, ahol kirakta a körülbelül mellig érő medence szélére. A lány márványszín bőrén néhány vízcsepp gördült végig, a kívánatos helyekre igyekezve. Admete szinte ösztönösen érezte, mit kell tennie: a lábai lassan szétnyíltak, a férfi pedig a fejét rögtön bedugta a combok közé.
A lány forró párát érzett először a csiklóján, majd a combokon végigszáguldó nyelvet és apró csókokat, ahogy a férfi közelített a szemérem felé. A lány összeszorította az ajkait, de hamarosan apró nyögések hangoztak el, és a szuszogása hevessé vált.

A férfi lassan játszott a nyelvével, néha mélyebben bele-belenyalt a lányba, aki most már meg sem próbálta eltitkolni az örömét, és a férfi fejét egyre jobban magához szorította. Marcus csak tovább nyalta az édes ízt, és örült, hogy a lányt eljutathatja a csúcsra, de a nyelve a szűzhártya miatt nem hatolhatott be mélyre.
- Marcus... - nyöszörögte a lány, és lassan görcsbe rándult a nyomra, és közben a térdével is szorította már a férfi fejét, olyannyira, hogy annak már kezdett kellemetlen lenni, de tovább mozgatta csak a nyelvét.
Admete hangosan felsikított, a gyönyör hullámokban tört rá, megfeszítve, majd elfárasztva minden izmát. Fújtatva engedte ki a férfi fejét a combjai közül, és remegő ujjakkal túrt bele annak hajába.
- Ez... - nyögte, de nem talált rá szavakat. A férfi visszahúzta a vízbe, és ő erőtlenül csobbant bele, de a férfi rögtön a falhoz szorította, és tovább csókolta: immár a nyakát, de lejjebb csúszott utána: a kicsiny, gömbölyű mellekre tévedt, félig a vízből kiállva a hegye, ami így dideregve libabőrős lett, oly nagy gyönyört okozva ezzel Marcusnak. Lassan a nyelvével körözött először a bimbókon, majd megszívta a jobb mellét, mire a lány felszisszent, és megpróbálta eltolni magától Marcust, de mikor a keze a férfi felsőtestéhez értek, el is időztek ott: lassan simogatta, majd keze egyre lejjebb csúszott: végül a férfi ágaskodó férfiasságára kulcsolta rá ujjait, és lassan elkezdte húzni rajta a bőrt. Marcus felhörrent.
- Atya világ... - nyögte mély, még inkább rekedtesebb hangján, és közben csókban forrtak össze ajkaik, de Admete tovább simogatta a falloszt, és a férfi lassan nem bírta tovább.
- Gyere. - húzta maga után a lányt a lépcsőkig, és ott leült a legmagasabb fokra, és az öléhez húzta a lányt, aki így félig elfeküdve, feltérdelve még nagyjából a meleg vízben volt. Admete egy pillanatra megijedt, de utána ujjai helyet lassan a szájával kényeztette a férfit.
Sosem akadt dolga még a másik nemmel, de sokat tudott róla a nővéreitől, és anyja sok praktikára megtanította, hogy a férjét meg tudja tartani majd. De a háború mindent romba döntött: a családjának egy része megmenekült, a másik fele rabszolga kereskedők kezére került: így jutott Marcus a lányhoz.

A férfi lassan hörgött, és az izmos adoniszi mellkasa egyre szaporábban és rendezetlenebb időközönként emelkedett és süllyedt, ahogy a lány végignyalta, majd lassan a szájába engedte a férfiasságát. Lágy nyelvmozdulatokkal simogatta a bőrt rajta, és néha kicsit meg is szívta, vagy kicsit megszorította ajkaival. Az egyik kezével a férfi heréivel játszott, vékony ujjai között emelgette, és körkörös mozdulatokkal simogatta őket.
Marcus hirtelen egy nagyot kiáltott, és megrándult az egész teste. Admete riadtan kapta el a fejét, és az arcára került a sperma egy része. Félénk tekintettel nézett fel, és rögtön a vízzel lemosta az arcát, de néhány csepp akaratlanul is legördült a torkán. A nővérei sosem mondták, hogy ilyen íze van. Mindig csak valami keserűt emlegettek, amiről akkor neki még fogalma sem volt, de nem érezte annyira keserűnek, inkább csak egy sajátságos íze volt.

A férfi ködös tekintete lassan visszatért a való világba, és a lélegzete is megnyugodott. Lejjebb ült, hogy a hasáig vízben legyen, és maga mellé húzta a lányt, Admete pedig a vállára hajtotta a fejét.
Az ajtó hangosan vágódott ki, és a lány riadtan kapta el a fejét, Marcus pedig megfordult.
- Úrnőm! - szól elragadtatással, még jobban megbúgatva az érc hangszálakat, mint eddig bármikor.
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
Sexy
  2007-02-02 13:02:56, péntek
 
  A mozi előtt

Zsuzsival, a feleségemmel eldöntöttük elmegyünk moziba. Már régen nem voltunk együtt moziban sem, mert Ő nem szeret velem moziba járni, utálja, ha a combját, combközét simogatom, mert ,,nem szexelni jár moziba".
Ennek ellenére hosszú idő után elmegyünk ma megnézni egy jó filmet. A készülődésén nagyon csodálkozom, mert azt gondoltam, felvesz egy farmert, nehogy kísértésbe essek, ehhez képest teljesen más ruha kerül csinos testére.
Tusolás után bekeni magát finom illatú testápolóval, majd előkészíti a ruhácskáját, amit fel készül venni. Igazából nem mondható, hogy ruhája lenne, mert nem sok szövetből készült az biztos.

Felhúzza izgató lábaira a testszínű combfixet, öröm nézni, ahogy a harisnya vékony áttetsző anyaga felcsusszan izgató bokáin, combjaira. Belelép a tűsarkúiba. A látvány fergeteges, Zsuzsi ott áll előttem bokapántos tűsarkújában, combfixben, és más semmi sincs izgató testén.
Visszasiet a fürdőszobába, ahol némi illatot tesz magára, leheletfinoman, hogy sehova se kerüljön sok. Haját megigazítja, kilibeg, és keres magának egy izgis fekete bugyit, melltartót.
Felveszi kurta miniszoknyáját, és egy kivágott, és áttetsző blúzt.

Ahhoz képest, hogy csak moziba megyünk, ahol egy újjal sem nyúlhatok hozzá, elégé komoly a készülődés, teljesen felizgatott a készülődésének látványa.
A tükör előtt kisminkeli magát, felkapja rövid fekete kabátját, ami alól kilátszanak izgató lábai, és sietünk a moziba. Időben vagyunk még, akár egymáséi is lehetnénk, akár a lépcsőházban, vagy az előszobában is, mert a mozi már nem is olyan vonzó, de indulunk.
Ő vezet, gyorsan odaérünk, és leparkolunk. Mindig egy kicsit elhagyatott helyen, de közel parkol a feljáróhoz, most is oda áll.
Megyünk a lépcsőn felfele, elnézem az előttem lépcsőző izgatóan csinos Zsuzsit, ahogy lépdel lépcsőröl-lépcsőre, és leveszi kabátját.

Gyorsan megvesszük a mozijegyet, beülünk egy teára a közeli kávézóba. Megcsörren a telefonja, megbeszéli a hívóval, hogy a szokott helyen áll, menjen oda, és gyorsan odaadja a dossziét, és sietnie kell, mert mindjárt kezdődik a mozi.
Gyorsan megissza a teáját, mondja, mindjárt jön, odaadja a barátnőjének a dossziéját, felkapja a kabátot, és a tűsarkain elsiet a parkoló fele.
Megiszom Én is gyorsan a teámat, mert eszembe jut, a kabátomban maradt a telefonom, a kocsiban, így utána sietek, de már nem látom, mert már lement a lépcsőn. Mindegy, megyek utána, a kocsinál biztosan utolérem, kár lenne, ha ellopnák a telefonom.

Leértem a parkolóban, az autót már látom, és Zsuzsi is, bár ne látnám egy másik autó üvegén keresztül. A lábam földbe gyökeredzik, mert Zsuzsi a szeretőjével csókolódzik elmélyülten, az autónak dőlve. Megállok, és nézem, mivé fajulnak a dolgok, mert nem mindennap látom a feleségem másik idegen férfival csókolózni, bár ha sejteném mi lesz a folytatás...

Nem zavarja meg őket semmi, senki, Én sem, egyre vadabbul csókolóznak, látom ahogy Laci keze már a Zsuzsi combjait simogatják, a fenekén kalandoznak. Zsuzsi háttal az autónak dől, és élvezi a csókokat, simogatásokat, szemét becsukva fejét hátrahajtva élvezi, ahogy a férfi már a kigombolt blúzon belül a melltartóból kibujtatott bimbóit szopogatja, csókolja, miközben kezei Zsuzsi combjai között kalandoznak. Zsuzsi lassan terpeszteni kezd, hogy Laci keze jobban hozzáférjen forró öléhez. A kabátból Zsuzsi kibújik, hanyagul hátra dobja az autó tetejére.

Zsuzsi nem csak a kabáttól, hanem pillanatokon belül a bugyitól is megszabadul, Laci leveszi róla. Nézem, ahogy Zsuzsi csinos lábait emelve kibújik a fekete semmiségből. Laci felhúzza Zsuzsi szoknyáját, és a punciját kezdi simogatni, miközben a nyakát fülét csókolja.
Órámra nézek, olyan mintha már órák óta nézném a feleségem, ahogy Lacival enyelegnek, de még csak 4 perce tart a dolog. Zsuzsi marokra fogja a férfi farkát először csak a nadrágon keresztül, de pillanatokon belül benyúl a sliccen keresztül, és ütemesen elkezdi izgatni. Zsuzsi nagyra terpeszti izgató combfixes lábait, nézem, ahogy a férfi ujjai belecsusszannak a nedves puncijába. Zsuzsi felsóhajt, amit tisztán hallok, bár nem vagyok közvetlen közelben.
A férfi ujjai, először csak egy, majd kettő, végül három ritmusosan járnak ki-be a lucskos punciba, Zsuzsi egyre szaporábban veszi a levegőt, keze ütemesen mozog a férfi farkán, a nadrágba benyúlva.

Zsuzsi ekkor megelégeli a dolgot, Lacit nekidönti az autónak és eléguggol.
A Férfi farka kikerül a nadrágból, egyenesen Zsuzsi szájába. Nézem, ahogy szopja a férfi farkát, ütemesen, jó mélyen szájába engedve. Közbe másik kezével a punciját simogatja, lehet, hogy ujjazza is, ahogy a ritmikus mozgásokat nézem, de ezt sajnos nem látom egyáltalán. Laci kezdi élvezni, látom, ha minden így megy tovább hamarosan Zsuzsi szájába élvez.

Ezt nyilván Zsuzsi is tudja, így pózt váltanak, a farok kicsusszan Zsuzsi szájából, és szétválnak egy pillanatra, gyors forró csókváltás, ölelés, de sietnek mindketten.
Nézem Zsuzsit, tűsarkakon, combfixben, a szoknya a derekára csúsztatva, látom a csillogó punciját, a kigombolt blúzt, a meredező bimbókat, élvezi a dugást, nagyon. Eldöntöm nem szakítom félbe had élvezzen, legyen nagy orgazmusa.

Órámra nézek, kb. 6 perce megy a műsor.
Zsuzsi ráhajol a kocsira, a popsiját tartja a férfinak, pont jó a magasság a tűsarkúban, az pillanatok alatt beletalál a punciba, különösen, hogy a feleségem segít neki a combjai között hátranyúlva hogy könnyen betaláljon a csúszós, forró puncijába, és ne várassa soká.
Zsuzsi az autóra hajolva élvezi a férfi farkának ritmusos mozgását, hatalmasakat sóhajt, markolja a kabátját, közeleg az orgazmus.
A férfi gyorsít, Zsuzsi a csúcs közelében, majd egyszerre elélveznek. Nézem, ahogy Laci telepumpálja a feleségem a spermájával, egybeolvadva vonaglanak az autónak, egymásnak dőlve, és igyekeznek halkan élvezni.

A gyors numera tényleg gyors, szétválnak, Zsuzsi visszaveszi a bugyiját, de egy papírzsepit tesz bele, gondolom hogy ne csorogjon mindenfele Laci spermája, ciki lenne, ha a mozihoz közeledve a combján patakokban folydogálna a sperma a csinos bokája felé.
Gyors ruhaigazítás, a szoknya a helyére kerül, a harisnya a helyére csusszan, kabátfelvétel, hajigazítás, és már indul is a feleségem velem mozizni.
Persze nem várom meg, hogy összefussunk, előre sietek leülök a kávézóba, és mosolyogva várom párom érkezését.

Meg is érkezik, és bármennyire is nézem, nem látszik rajta semmi talán csak annyi, hogy ajkai a szokásosnál sokkal pirosabbak, pedig egy perccel ezelőtt jól megdugták lent a parkolóban.
Beülünk a moziba, Ő jobbra, Én balra dőltem, nehogy kísértésbe eshessek, és megfogjam a combját, esetleg másra is bátorodva.
A moziba nem történt, történhetett semmi, a végefelé Zsuzsi megfogta a kezem, és néztük a filmet.
Hazafele sem sok szó esett köztünk, Zsuzsi nem igazán akart beszélni, nekem sem volt kedvem, mert a látottak hatása alatt voltam.
Amikor hazaértünk a feleségem gyorsan letusolt, és pillanatok múlva aludt édesdeden, pont, mint akit jól megdugtak.

Természetesen volt még pár hasonló kalandunk, mert Zsuzsi nem csinált titkot a szeretője meglétéből, nagyon sokan tudtak róluk, de ez Őt nem nagyon zavarta finoman szólva.
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
A Doktornéni naplója
  2007-02-02 12:51:12, péntek
 
  Kedves Naplóm!

Ma egy újabb hölgynek sikerült feledhetetlen örömöket szereznem a rendelőmben.
Új páciens volt, azelőtt még nem járt nálam. Kissé feszengve jött be az előszobába. Mikor felvettem az adatait, kiderült, hogy a neve Linda és 25 éves.
Az adatok rögzítése után kértem, hogy fáradjon át a vizsgálószobába. Láttam rajta, hogy kínosnak érzi a helyzetet, ezért mondtam neki, hogy a melltartó maradhat a mellvizsgálatnál, persze kikapcsolva, hogy hozzáférjek a vizsgálandó részhez. Miközben a melleit tapogattam, végig húzódzkodott, ám mikor a bimbóihoz értem, halkan felnyögött. Nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget a dolognak, hiszen sok nő, még ilyen helyzetben is izgalomba jön az erogén zónainak érintésétől.

Mikor végeztem, mondtam, hogy most alul vetkőzzön le, és helyezkedjen el a vizsgálóágyon. Mire előkészítettem az eszközöket, Linda ott feküdt, szorosan összezárt lábakkal. Mosolyogva megfogtam a lábait, és elhelyeztem a kengyeleken. Megnyugtattam, hogy nem fog fájni, majd síkosítót kentem a gumikesztyűmre, és végigtapintottam a hüvelye falát. Linda végig halkan nyögdécselt. Ezután langyos vízzel felmelegítettem egy spekulumot, és a vaginájába helyeztem. Linda egyre hangosabban zilált. Mikor végeztem a kenetvétellel, és éppen ki akartam venni a kacsát, hirtelen az öléhez kapott, és vadul simogatni kezdte a csiklóját.
Ekkor már kezdtem sejteni, hogy mi lehet az igazság. Ki akartam venni a spekulumot, de ő nem engedte.

Az egyik fiókból szíjakat vettem elő, és lekötöztem a kezeit, majd kivettem a spekulumot, és újra a fiókok felé fordultam. Elővettem az elektromos dobozt, egy közepes méretű hozzávaló spekulummal és egy klitoriszmasszírozó elektródával együtt. Felhelyeztem ezt a kacsát, majd csatlakoztattam a dobozhoz. Gyenge áramot állítottam be. Mivel ez egy monopoláris eszköz, a másik pólusra a klitoriszmasszírozót kötöttem, és lágyan dörzsölgetni kezdtem, az ekkorra már hatalmasra duzzadt csiklóját. Fokozatosan növeltem az áramerősséget, amire Linda egyre gyorsabb csípőmozgással válaszolt. Két perc sem telt el, és máris összerándult a teste. Hatalmasat élvezett, miközben egy kis sikolyt engedett el a kacsa által okozott fájdalomtól, ami nem hagyta összehúzódni a hüvelyét.

Eltávolítottam a spekulumot, és eloldoztam a kezét. Linda halkan zilált, és elernyedt testtel feküdt. Megkérdeztem, hogy szeretné-e, ha a fenekét is kitágítanám. Igennel válaszolt, mire elmondtam, hogy az csak akkor lehet, ha előtte beöntést kap. Az első pillanatban még ódzkodott, de hamar bólintott, hogy csináljam.

Langyos vizet töltöttem egy edénybe, majd pumpás beöntőcsövet vettem elő. Pici síkosítót masszíroztam a fenéklyukába, és egy kicsit be is hatoltam az ujjammal. Mikor kellően ellazult, a cső szabad végét az edénybe lógattam, a másikat pedig finoman a végbelébe toltam. Lassan kezdtem pumpálni a vizet, ami forrón áradt szét a testében. Linda nyögdécseléssel jelezte, hogy tetszik neki a dolog. 3 perc alatt pumpáltam fel az egy liter vizet, közben egyfolytában simogattam az alhasát. Mikor elfogyott a víz, kihúztam a csövet, és mondtam, hogy menjen el a WC-re.

Pár perc múlva jött vissza. Addigra egy nagyobb vaginális, és egy kicsi anális spekulumot melegítettem fel. Újra felfeküdt az ágyra, immáron magától téve fel a lábait a kengyelekre. Már kezemben volt a kacsa, mikor kérte, hogy újra kötözzem le, de ezúttal a lábait is. Megtettem, majd felhelyeztem a hüvelyébe a nagy kacsát. Láthatóan fájt neki kicsit, azonban ezzel nem törődtem, és a másik spekulumot a fenekébe dugtam, majd teljesen szétnyitottam. Erre aztán már tényleg felsikoltott.
Kezembe vettem a két fém dildót, ami immáron a dobozhoz volt kötve, és elmondtam neki, hogy mi következik, míg a lyukai tágultak.

Kis idő múlva kivettem a kacsákat, és a két dildót dugtam a helyükre, majd bekapcsoltam az áramot. A csiklóját az előbbi masszírozóval kényeztettem. Egy perc se telt el, és hatalmasat élvezett. Úgy gondoltam, hogy még egy orgazmus belefér. A csípőjénél is az ágyhoz szíjaztam, hogy ne tudja szabadon mozgatni. Újra kényeztetni kezdtem. Most már tovább tartott, míg elért a csúcsra, de végül harmadjára is elélvezett.

Megszabadítottam az eszközöktől és a kötésektől, majd bekrémeztem a meggyötört testrészeit. Még pár percig feküdt az ágyon, majd öltözködni kezdett. Öltözés közben elmondta, hogy néha nem tudja magát türtőztetni, és hasonlóan viselkedik a vizsgálatok alatt, azonban eddig sehol sem mutatták jelét, hogy így kielégítsék, mint én.
Mondtam, hogy máskor is hozzám jöjjön, és még más élvezetben is lehet része.
Mikor az ajtó felé indult, mosolyogva felemeltem a kezemben lévő beöntőszettet, amire ő is elmosolyodott, és kilépett az ajtón.
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2007.01 2007. Február 2007.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 7 db bejegyzés
e év: 265 db bejegyzés
Összes: 431 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6
  • e Hét: 6
  • e Hónap: 3037
  • e Év: 89279
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.