Regisztráció  Belépés
deszert.blog.xfree.hu
"Ha úgy érzed padlón vagy nézz körbe,és látni fogod mennyi kéz nyújtózik hozzád hogy segíthessen felállni..." Nagy Miklós
1968.04.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
A főnök, az unokahúga és Beth
  2007-03-17 15:01:28, szombat
 
  A dolgok a melóban jól mentek, Jane és én is jól éreztük magunkat. Sue és én továbbra is együtt dolgoztunk, és én a hátfő estéket Sueval töltöttem, szeretkeztünk majdnem egész éjjel. Sue imádta, ha nyalják és én elég sok időt töltöttem lábai közt, punciját nyalva és többször ezzel a csúcsra juttatva. Basztam Sue szűk pináját, jól kitágítva a puncit, egészen addig, míg majdnem elájul. Annyira felizgattam Suet, hogy meghágta a faszomat, belenyomta a szűk segglyukába, és addig baszott, míg megtöltöttem édes seggét nagy adag spermámmal. Sue kezdte egyre jobban megkedvelni az anális szexet, és egyszer egy műfaszt nyomott a puncijába, miközben én hátulról basztam a seggét.

Már vártam a szerdát, mikor Jane - el, Kimmel és barátjukkal, Beth - el találkoztam. Extra pihenőt iktattam be keddre, mivel tudtam, hogy a lányok teljesen ki fognak szárítani. Szerdán Jane behívott az irodájába és szólt, hogy csak később fog hazaérni, mert közbe jött egy fontos és vártalan találkozó, és megkért, hogy legyek a házánál este hatkor. Megkérdeztem, hogy ő is ott lesz - e hatkor, de ő azt mondta, hogy nem, ő csak tíz körül tud odaérni, és addig szórakoztassam Kimet és barátját Bethet, míg ő hazaér. Megígértette velem, hogy hagyok neki is valamit. Megígértem neki és elhúztam az asztalától, lábait széttártam, és felemeltem a szoknyáját. Jane meglepett, mivel harisnyakötő és harisnya volt rajta, nem pedig harisnyanadrág, és legnagyobb meglepetésemre Janen nem volt bugyi. Felcsúsztattam kezemet puha belső combján, és becsúsztattam az ujjamat a puncijába. Jane már nedves volt, én pedig úgy döntöttem, adok neki valamit, amivel ellesz estig. Combjai közé térdeltem, felhúztam szoknyáját a derekáig, széttártam a lábát a száke karján kívülre. Jane puncija szinte csöpögött a nedvességtől, két ujjamat simogattam a punciját, és elkezdtem nyalni és szívni merev csiklóját. Jane arra koncentrált, hogy csendben maradjon, én pedig éreztem, hogy orgazmusa rohamosan közeleg. Jane a tarkómra tette a kezét és arcomat keményen a réséhez szorította amikor az orgazmusa elérkezett és halk nyögő hangokat hallatott. Felnyaltam a kifojt puncilét, és miután érzékeit visszanyerte, megigazítottam ruháit és felálltam. Jane megcsókolt és azt mondta, szórakoztassam Kimet és Bethet. Mondtam, hogy így lesz, és azt mondtam neki, hogy siessen haza a találkozóról.

A nap hátralévő része eseménytelenül telt el. Fél hat körül hazamentem és faszom már elkezdett felállni, várva a forró baszást, amiben rövidesen része lesz. Odaértem Jane házához, odamentem az ajtóhoz és meghúztam a csengőt. Mikor az ajtó kinyílt Kim és egy gyönyörú fiatalnak látszó lány áll meztelenül az ajtóban. Faszom teljesen felállt a látványtól, mikor Kim beinvitált. Kim becsukta az ajtót és bemutatta nekem Bethet. Beth legalább olyan gyönyörű volt, mint Kim, mellei egy kicsit kisebbek voltak, de minden porcikája formás volt és kemény rózsaszín mellbimbók díszítették, és szívásaimra vártak. Bethnek kicsi dereka volt, formás hasa, feneke csinos és formás volt, puncija borotválva volt, szabadon hagyva így rózsaszín nagyajkait, és nagyon hosszú csiklóját, ami a felizgultságtól már keményen állt. Beth szája és ajkai kicsit fénylettek, amiben felismertem, hogy Kim puncijának leve volt. Magamhoz húztam őt, megcirógattam csöcseit, megcsókoltam, hogy érezzem Kim ízét az ajkán és a nyelvén. Keze megragadta seggemet, szorosan magához rántott, így nekinyomva kemény faszomat a puncijának. Lenyúltam és én is megragadtam a fiatal formás segget és ujjamat a anusának nyomtam. Kim melletünk állt és ujjazta magát, csipkedte kemény mellbimbót, erősen felizgulva, alig várva már, hogy ő is akcióba léphessen. Abbahagytam az ölelkezést Bethel, és elmondtam neki, hogy mennyire gyönyörű és izgató, és javasoltam, hogy vetkőztessen le. Beth egyetértett velem, és azt mondta, nagyon szeretné látni nagy farkamat. Megkértem Kimet és Bethet, hogy vetkőztessenek le. Kim kezdte, kioldotta az övemet, közben Beth az ingemnél kezdte. A lányok pillanatok alatt levetkőztettek, Beth pedig ezután letérdelt, kezébe vette és elkezdte masszírozni keményen álló faszomat. Kim azt mondta neki, hogy vegye a szájába a faszomat, erre Beth lenyalta a közben megindult előváladékomat, majd tövig bekapta a faszomat, egészen a torkáig. Amíg Beth szopott, és megcsókoltam Kimet és dolgoztam forró testén, csipkedtem mellbimbóit, és ujjammal basztam forró, nedves punciját. Beth szája jó munkát végzett a farkamot, mert éreztem, hogy spermám érkezni kezd a golyóimból és megtöltöttem Beth forró száját egy nagy adag spermával. Beth szájba baszta magát egészen addig, míg az egész adagot fel nem szívta, majd átölelt mindkettőnket. Kim elfordult és megcsókolta Beth nyitott száját, Beth megosztotta spermámat Kimmel, nyelve adta át a spermát Kim szájába, ahogy csókolóztak. Én összepréseltem a két lányt egy forró ölelkezésbe, kezeimmel a seggüket simogattam, majd ujjamat felnyomtam a nedves puncikba, Kim és Beth szorosan egymáshoz préselték puncijukat, hogy ujjammal szűk vaginájukban munkálkodtam.

Most már meg akartam baszni őket, ezért kihúztam ujjamat a puncijukból és bementünk Jane hálószobájába. Mielőtt az ágyhoz érhettem volna, éreztem, hogy két pár kéz ragadja meg fenekemet. Ráugrottam az ágyra, Kim és Beth követett engem, formás, fiatal melleik ugráltak, mikor közvetlen mellettem érkeztek le a lányok az ágyra. Kim szólalt meeg először, azt akarta, hogy azonnal basszam meg Bethet, de nekem más ötletem volt. Hátára fektettetm Bethet, és szóltam Kimnek, hogy üljön barátnője arcára, és ahogy Kim így tett és ráereszkedett Beth arcára, és punciját a szájára eresztette, és szélesre tártam Beth lábait és arcomat illatos pinájába temettem. Nyaltam Beth pináját, csiklójától egészen a segglyukáig, az élvezettől nyögött és remegett. Megujjaztam, miközben szívtam a csiklóját, ettől kétszer élvezett el. Végül behatoltam, hagyva, hogy Kim irányítsa be faszomat Beth szűk puncijába. Hallottam, ahogy Beth nyög, mikor lassan nyomta be faszomat fiatal, szűk vágatába, szétfeszítve pináját és faszommal dörzsölve kemény csiklóját. Elkezdtem forró pináját lassan baszni, amitől ismét kétszer elélvezett, még mielőtt spermaadagomat vonagló pinájába ürítettem volna. Miután kihúztam faszomat Beth puncijából, ő odahúzta pinájához Kim fejét, könyörögve ezzel, hogy Kim nyalja ki pináját. Kim nyalta, szívta barátnője punciját, kiszívva spermámat belőle, és bedugta az ujját Beth spermával beterített anusába. Kim többször elélvezett Beth arcán. Én Kim háta mögé mentem, széthúztam Kim fenekét, és nyaltam forró segglyukát, miközben Beth tovább nyalta Kim tocsogó pináját. Beth benyúlt a lábaim közé, elkapta faszomat, és újra felállította. Amint teljesen felállt, Beth a faszomnál fogva előre húzott Kim puncijához. Letérdeltem, Beth pedig keményen álló farkamat beillesztette Kim szűk pinájába. Ahogy makkom behatolt, Kim rögtön könyörögni kezdett, hogy jó keményen dugjam meg. Megragadtam a csípőjét, és tövig vágtam faszomat a szűk, nedves punciba. Kim nyögött az élvezettől. Keményem basztam Kimet, mélyen merítettem kemény hímtagomat Kim szűk, fiatal vaginájába. Beth még mindig nyalta Kim csiklóját, érezhettem, ahogy golyóim verdesik Beth arcát, ahogy keményen basztam Kimet. Kétszer is elélvezett, mielőtt és elmehettem volna, de mikor és is elélveztem és forró spermaadagomat Kim puncijába lőttem, ujjamat rózsaszín segglyukához nyomta, ezzel újabb orgazmust kiváltva belőle. Beth is elélvezett, lehetett látni ahogy lábai reszketnek az orgazmustól, amikor gecimet Kim Kim puncijára lőttem. Folytattam Kim forró spermától tocsogó puncijának dugását, míg már nem bírtam tovább. Leültem és figyeltem, ahogy Beth felnyalja spermámat, ahogy csöpög ki Kim teljesen nyitott pinájából.

A lányok folytatták egymás nyalását, míg én pihentem. Nem tartott sokáig, míg a látványtól ismét felállt a faszom. A nyugodt, lassú dugást akartam, ezért hátamra feküdtem, és lassan masszírozni kezdtem faszomat, mígnem a lányok észrevették, hogy tornyom már várja őket. Beth odajött hozzám. És elkezdte a faszomat szopni, egészen a torkáig benyelte, közben Kim nyalta és szopogatta golyóimat, és középső ujját feldugta a seggembe. Ujjai nyomása a seggemben keményen tartott, közben pedig én egyik ujjamat forró Beth pinájába, másik ujjamat seggébe dugtam. Könyörögtem nekik, hogy basszanak, Kim szólt Bethnek, hogy másszon rám és dugja faszomat a puncijába. Beth meglovagolta faszomat, közben Kim tovább ujjazta a segglyukamat. Megragadtam Beth formás csöcseit és morzsolgattam mellbimbóit, mialatt ő lassan beleült meredező faszomba. Beth forró és szúk pinája lassan elnyelte faszomat, ahigyan lassan csúszott rajta egyre lejjebb, beleerőszakolva szűk, nedves puncijába kemény faszomat. Beth fiatal szoros vágata tágult, hogy befogadja hosszú faszomat. Csiklóját farkam alsó része élvezetesen dörzsölte, ezzel Bethet nyögésre kényszerítve, ahogy Beth vagináját faszom megtöltötte. Kim segített Betnek, azzal, hogy középső ujját feldugta Beth seggébe, ezzel növelve a nyomást puncijában is. Én elkezdtem nyomni faszomat felfelé Beth puncijába. Amitől ő tovább nyögött és csípőjét lefelé nyomta a faszomon, ezzel még mélyebbre hatoltam lüktető pinájába. Tudtam, hogy nem bírom sokáig Beth lovaglását, ezért szóltam Kimnek, hogy üljön az arcomra. Kim felugrott és egy pillanat alatt máris a számon volt, nedves, borotvált puncija átázott ízletes nedveivel. Én elkezdtem munkálkodni ízletes punciján, és két ujjamat is feldugtam spermától tocsogó segglyukába. Kim belenyomta pináját a számba, és ő és Beth egymás mellbimbóit csipkedték, mialatt számmal és faszommal baszatták pinájukat. Beth lassan eljutott a csúcsra, és én éreztem, ahogy forró puncija fejni kezdi faszomból spermámat, amit belelőttem pulzáló vaginájába. Kim pinája is elélvezett és megtöltötte számat forró élvezeti nedveivel. Mindketten nyögtek az élvezettől, amikor megtöltöttem Beth pináját spermámmal és megittam Kim puncijából áradó folyadékot.

Beth puncija tovább masszírozta faszomat, ahogy tovább lovagolta spermával átáztatott puncijával és csipkedte Kim kemény mellbimbóit. Beth puncija olyan szűk és forró volt, hogy faszom nem lankadt le, és folyamatosan basztam tovább, míg még egyszer el nem élvezett Végül Beth már túl kimerült volt, hogy folytatni tudja, ezért kihúzta pinájából faszomat és az ágy szélére helyezkedett. Ekkor láttam meg, hogy Jane a lábam közt áll, meztelen, és arckifejezéséből ítélve csatlakozni akar játékunkhoz. Kim Látta, hogy faszom még mindig kemény és leszállt az arcomról, és kemény faszomat jól kitágított pinájába helyezi. Kim nagyon fel volt izgulva utóbbi orgazmusa miatt, amit a nyelvemtől élt át, puncija forrű volt, nedves és szűk, és faszomat tövig befogadta remegő puncijába. Jane a fejemhez mászott és csöpögő pináját ajkaimhoz nyomta. Elkezdtem nyalni, szívni Jane forró és csúszós pináját nyelvcsapásaimat csiklójára irányítva, nyelvemet mélyen pulzáló puncijába nyomtam, amitől Jane is elkezdett az élvezettől nyögni. Odahívtam Beth - et, hogy álljon oda az ágy széléáhez, hogy Jane nyalni tudja spermával telített pináját. Figyeltem, ahogy Beth odamegy, kinyitja pináját, Jane ofahajolt és elkezdte nyalni Beth spermával teli vágatát. Éreztem, ahogy Jane kezd görcsbe rándulni és rövidesen megkóstolhattam élvezete nedvének első adagját. Jane nyögött az élvezettől, első orgazmusát segített kioldani Beth spermával teli puncija. Kim is nyögött, fel - le dobálta magát faszomon, megtöltve punciját lüktető húsommal, kitágította ifjú punciját teljes mélységében duzzadt faszommal. Éreztem, ahogy Kim puncija szorítja tolakodó faszomat, és ahogy az orgazmus hatalmába kerített fiatal testét, faszom megtöltötte szűk pináját spermával, mikor éreztem, hogy ahogy méhszáján kopogtat faszom. Kim tovább baszatta szűk pinájáét, egészen addig, míg érezte, hogy kemény maradok, majd leszállt rólam, de faszom még mindig keményen állt.

Jane is baszni akart, és miután faszomat tövig beszopta szájába, lefelé helyezkedett, pináját faszom fölé helyezte, háttal nekem ráguggolt a faszomra és mélyen puncijába dugta. Olyan volt, mint egy megszállott, gyors kemény mozdulatokkal lovagolt rajtam, faszomat mélyen nedves, borotvált pinájáéba fogadva. Kim lábait hátra hajtotta, spermával töltött punciját hívogatóan széttárta. Beth Kim szétnyitott combjai közé helyezkedett, nyalta és szívta a spermát Kim puncijából. Közben az egyik ujját Kim puncijába, másik ujját spermával fedett segglyukába dugta. Kim rángatta és dobálta magát, ahogy Beth a lyukain dolgozott és spermámat nyalta ki nyílásaiból. Jane maga előtt látta Beth seggét, szétnyitotta a punciját és seggét, és nyalni kezdte punciját és segglyukát, amitől Beth teste is hullámzani kezdett, és seggét Jane arcába nyomta. Láttam, hogy Jane kéát ujjét dugja Beth spermával eláztatott puncijába, majd ujjait lassan a segglyukába dugta. Beth nyögött az élvezettől. Jane közeledett a következő orgazmushoz. Én ívben meghajlítottam a hátamat, ezzel is még inkább belenyomva faszomat csúszós pinájába, heréim nekicsapódtak nedves, duzzadt csiklójához, mígnem éreztem, hogy puncija összeszűkül a faszom körül és elkezd élvezni. Jane mélyen belenyomta ujját Beth seggébe, aki ettől élvezett el. Beth belemorgott Kim átázott puncijába, fokozva gyönyörét, és aki ettől elélvezett és megtöltötte Beth száját forró puncijának nedveivel. A sok baszástól már nem tudtam többet spriccelni, még Jane forró pinája sem tudta rávenni duzzadt faszomat, hogy még agy adagot kilőjön. Jane még mindig forró volt, kivette faszomat a pinájából, megfordult és megkért, hogy basszam seggbe. Elmosolyodtam és szóltam Bethnek és Kimnek, hogy egyikük hozzon valamilyen krémet. Kim hozott egy tubus krémet az éjjeliszekrényről. Kim és Beth kutyapózba állították Jane - t. Néhány puncijára és segglyukára irányozott nyalás után Kim és Beth elkezdték a krémet bedolgozni Jane seggébe. Jane nyögött gyönyörtől. Odavittek Jane hátához, szopták a faszomat addig, míg az teljesen fel nem állt, majd odatették Jane anusához és Jane szabályosan ráhúzta magát a faszomra. Beth nyalta Jane csiklóját és ujjazta a pináját, miközben én szűk és forró seggét basztam, mélyen a záróizma mögé hatolva.

Egyszer faszomat tövig belenyomta Jane seggébe, Kim pedig Jane arca elé ment, Jane fejét combjai közé húzta, arra kényszerítve őt, hogy nyalja pináját. Jane ujjával kezdte baszni unokahúga punciját, és spermától síkos seggét, miközben nyalta, szívta Kim csiklóját. Beth tovább figyelte, ahogy faszom ki - be csúszkál Jane seggében, közben pedig nyalta Jane csiklóját és ujjazta a pináját. Bath Jane alá helyezkedett, és ettől nagyszerű kilátása nyílt faszomta, ahogy ki - be járkál Jane forró segglyukában. Éreztem, ahogy orgazmusom közeleg, Bethet unszolta, hogy nyalja Jane csiklóját és dugja minél több ujját Jane kitárt pinájába. Beth el is kezdte nyalni Jane kemény csiklóját, és feldugta puncijába három ujját, ettől Jane kiabálni kezdett, ahogy gyönyörérzése egyre nagyobb lett és orgazmusa is egyre közeledett. Viharos orgazmusa keményen összerántotta seggének izmait fasom körül és ezzel arra késztetett, hogy nagy adag spermámat a seggébe lőjem. Kim hallotta, ahogy nagynénje elélvez, dörzsölgetni kezdte melleit, etzzel közelítve magát az orgazmushoz, és Jane szájába élvezett. Kihúztam faszomat Jane jól megbaszott seggéből, lenyomtam csípőjét, ezzel kényszerítve seggét és punciját Beth szájához. Míg Beth szívta spermámat Jane forró segglyukából, Kim, Jane és én dolgozni kezdtünk Beth punciján és segglyukán és így juttattuk el a csúcsra. Ekkor már teljesen kivoltam és szükségem volt némi pihenőre. Lementem a konyhába és hoztam mindenkinek egy pohár bort. Mikor visszatértem, javasoltam, hogy pihenjünk egy kicsit, dde közben nézzünk pornó kazettákat, míg fel nem töltődünk ismét. A lányok úgy gondolták, hogy ez jó ötlet. Mindnyájan kimentünk a nappaliba, meztelenül, puncilével és spermával borítva. Leültünk és pornót kezdtünk el nézni.

A film egy amatőr pornó volt, amiben egy családi orgia volt, ahol az apa és az anya baszott, közben a gyerekeik, egy fiú és két lány őket nézte. A gyerekek, mind fiatalok, nézték, ahogy apjukat és az anyjukat, anyjuk szopta az apjuk faszát, az apjuk pedig az anyjuk pináját nyalta. Aztán kutyapózba mentek át, aztán misszionárius pózba, végül az apuka megtöltötte felesége pináját egy nagy adag spermával. Miközben figyelték őket, a fiú elővette faszát és verni kezdte a lányok előtt. Ők a cicijeikkel és pinájukkal játszottak. Annyira fel voltak izgulva, hogy az idősebbik lány megragadta testvére faszát,, a fiatalabbik lány felhúzta szoknyáját és dörzsölgette punciját. Úgy érezték, annyira jó érzés, hogy nekik is meg kell próbálni. Visszamentek a fiú szobájába, ahol mindhárman levetkőztek. A fiú hátulról baszni kezdte testvérét, közben a másik lány nyalni kezdte húga pináját. A gyerekek elvesztek az élvezetben és nem hallották szüleiket az ajtó előtt. Éppen mikor a fiú megtöltötte testvére pináját egy nagy adag spermával, apjuk és anyjuk jelent meg az ajtóban, észrevétlenül. Ahelyett, hogy berohantak volna, hogy leállítsák gyerekeiket, inkább figyeltek és egymással játszottak. Az idősebb lány most húga arcán ült, megízleltetve vele puncijának ízét és persze a fiútestvére spermájának ízét is, ami csepegett ki a punciból, ahogy húga nyalta sima, borotvált rését. A báty nem volt semmi jónak elrontója, így széttárta húga lábait és felálló faszát a csaknem szőrtelen pinába nyomta, és faszát tövig a szúk vágatba nyomva, baszta őt.

A jelenet aztán visszatért a hallba, ahol a mama és a papa nagyon felizgult, attól, ahogy gyerekeik szoptak és basztak. Mindketten meztelenek voltak, a mama térdelt, puncijáét a papa felé mutatva, közben pedig figyelte, ahogy a gyerekei basznak. Végül, néhány helyszínváltás után, a papa olyan erősen vágta bele a mama puncijába faszát, hogy előrelökte őt az ajtónak, amitől az kinyílt és így a gyerekeik láthatták, ahogyan a hallban basznak szüleik. Csak egy nagyon rövid ideig nyugtalankodtak, majd egymás élvezetét nézték. A szülők bementek a gyerekek szobájába és csatlakoztak hozzájuk. A papa belenyomta még mindig kemény faszát idősebbik lányába, teljesen kitöltve száját, egészen a torkáig leért kemény fasza. Míg ő lánya arcát töltötte meg, a mama lányai mellé térdelt és nyalta, szívta a fiatalabbik lány mellét, és csipkedte a másik lány bimbóit. Egy nagyon felizgathatta a fiút, mert egyre keményebben és gyorsabban pumpálta faszát a fiatal lány puncijában, majd teljesen megtöltötte a pinát forró spermájával, és ettől húga is elélvezett. Miután kihúzta faszát a punciból, anyja ragadta meg a spermától csöpögő faszt és leszopta a torkáig, keményen tartva fiának a faszát. Közben a papa baszta idősebbik lánya száját, egészen a torkáig nyomva faszát. A papa aztán elélvezett, teletöltötte lánya száját spermájával. Olyan sokat lőtt ki, hogy a felesleg a lány csukott száján ét is kifolyt. Ahogy a lány lenyelte apjának lövetét, elélvezett húga arcán, benedvesítve a húg arcát és nyakát puncijának levével. Eközben a mama addig szopta finak faszát, hogy az teljeen kemény lett. Lehajolt lánya spermától nedves puncijához, amiből kinyalta fia spermáját. A fiú szétnyitotta anyja punciját és seggét, nyalta anyja punciját és segglyukát. Egy kicsit nyalta a csiklójától végig a segglyukig, majd belevágta kemény faszát anyja puncijába, mályen és keményen. Anyja segge és melle ugrált, ahogy a fia keményen baszta hátulról. Apja eközben szopatta mindkét lányát, a fiatalabbik bekapta a golyóját, nyalta a segglyukát, közben pedig az idősebbik keményen szopta apja faszát.

Körülnéztem és láttam, hogy a lányok a fil nézése közben ujjukkal basszák a pinájukat és kemény mellbimbóikat dörzsölgetik. A filmben a papa ismét készen állt, idősebbik lánya mögé ment, felálló és lüktető fasszal. A fiatalabbik lány kezével nyitva tartotta nővére punciját és bevezettet apjának kemények álló faszát nővére pinájába. A papa tömködve nagy faszát lánya puncijába, közben a kisebbik lány szopta, nyalta a fasz kint lévő részét, ahogy az lassan behatolt a lány pinájába. Végül mát tövig benne volt a lány puncijában és elkezdte őt baszni hosszú, kemény lökésekkel, a lány húga pedig közben nővére csiklóját és szeméremajkait nyalta. A kisebbik lány teste vonaglott a gyönyörtől nővére alatt, mivel eközben anyja falta punciját és figyelte, ahogy apja baszza nővérét. A kamera ráközelített a fiú és az anyja akciójára, a fiú erőteljesen baszta anyja punciját, majd megtöltötte a pinát spermájával, éppen akkor, mikor anyja testét az orgazmus rázta meg. A fiú közben még anyja mellbimbóit is csipkedte, hogy növelje anyja gyönyörérzését. Orgazmusa után fia kihúzta spermával borított faszát, és odatette idősebbik húga arcához a faszát. Apja közben baszta tovább lányát. Arca eltorzult a baszás okozta gyönyörtől és amikor a fia betolta spermával borított faszát a lány szájába és elkezdte mellét is izgatni, apjuk is elélvezett, megtöltve a lány szűk punciját spermájával. Annyit lőtt lánya puncijába, hogy az kifojt belőle a fasz mellet, kisebbik lánya azonnal felnyalta a kifolyó spermát. A film folytatódott. A mama kinyalta idősebbik lánya lucskos pinájából férje spermáját, miközben a kisebbik lány anyja pinájából szívta ki bátyja spermáját. Az apa és fia leültek és figyelték az anya és lányai által alkotott hármast, közben pedig verték a faszukat. Mikor mindkettejük fasza ismét harca készen állt és a trió mindhárom tagja elélvezett, visszatértek a harcmezőre. Az apa lefeküdt, kisebbik lánya a fasz fölé helyezkedett, anyja pedig beirányozta a apja hosszú kemény faszát kicsi, szúk pinájába. Élvezet látványa a fiatal arcon nagyon izgató volt, ahogy lassan hatolt be a férfi hatalmas fasza lánya fiatal, szűk puncijába. Eközben bátyja és nővére izgatták kicsi, de formás melleit, anyja pedig nyalta csiklóját, ami teljesen kiállt, ahogy a pinát a hatalmas fasz vékony vonallá feszítette szeméremajkait vastag fasza körül. Amikor a lány puncijába tövig behatolt apja fasza, lassan elkezdett fel - alá mozogni apjának farkán, minden lükéssel mélyen puncijáéba nyomva a faszt. Anyja látta, milyen jót cselekszik a lány apjával, odahívta a másik lányt és az apjának arcára ültette őt. A lány gyorsan ráült apja arcára, nedves, borotvált punciját apja szájába nyomva, érezte, ahogy apjának nyelve lefetyeli csiklóját és nyalja nedves, ízletes szeméremajkait.

Az anya eközben észrevette, hogy fiának is keményen áll a fasz, ezért hátára döntötte, és magába vezette a faszt. Baszta magát, addig, míg elélvezett, utána a még mindig keményen álló faszt a seggébe vezette. Fia arcán látszott a gyönyör, ahogy anyja belenyomta faszát a seggébe, egyre mélyebbre hatolva anusába. A lányok elkezdtek élvezni, a fiatalabbik először, punciját apja fasza szinte szakadásig feszítette szét, apja annyi spermát lőtt belé, hogy az kifolyt a punciból. A nagyobbik lány elélvezett apja arcán, elárasztva őt édes léjével, majd felnyelta a spermát, ami húga fasszal töltött puncijából szivárgott ki. Az anyjuk is eljutott az orgazmusig, láthattuk, hogy fia spermája csurog ki a rózsaszín segglyukból, ahogy tovább baszta anyja seggét. A film azzal ért véget, hogy az egész család egy ágyban van meztelenül, a fiú seggbe bassza kisebbik húgát, hosszú és lassú lökésekkel, közben anyja nyalja a lány punciját, lánya nyalja az ő punciját és segglyukát. Az idősebbik lány kutyapózban nézi anyját, ahogy falja húga punciját és bátyja bassza húga seggét. Apja kihasználta ezt a helyzetet, belevágta faszát a lánya puncijába ismét, majd váltott a seggébe, mélyen benyomva faszát nagyobbik lánya rózsaszín anusába és közben a lány mellén munkálkodott. A film a végéhez közeledett, a fiú és apja elélvezett, spermájukat a partnerük seggébe lőtték. El kell mondani, hogy a film nagyon felizgatott minket, faszom olyan kemény lett, mintha csak most kezdenénk. Beth szólt először, és elárulta, mennyire be van gerjedve és el is élvezett, mikor a lányok a seggükbe vezették partnerük faszát és meg is kérdezte Jane - t és Kimet, hogy nem - e fáj nagyon. Biztosították őt, hogy ha jól csinálják, akkor egyáltalán nem fáj, és a megtanult anális szex egy fantasztikus élmény. Meglóbáltam faszomat a lányok előtt és azt javasolta, menjünk vissza a hálóba, és próbáljuk ki. Beth volt az első, aki helyeselt, de azt mondta, szeretné látni, ahogy Kim seggébe fogadja faszomat. Kim mosolygott, lehajolt, széthúzta seggét, mintegy üdvözlésképpen pulzáló faszom felé. Visszamentünk a hálóba, hogy befejezzük élvezettel teli éjszakánkat.

Jane és Beth kutyapózba állították Kimet, és amíg Jane a Kim csiklójával és mellével foglalkozott, Beth bekrémezte Kim szúk seggét, közben megbizonyosodva arról, hogy elég kenőanyag jutott Kim seggébe. Kim majdnem elélvezett, mikor Beth először kettő, majd három ujját nyomta fel barátnője seggébe. Aztán Beth odajött hozzám, szopni kezdte faszomat, lenyomva egészen a torkáig és csúszós ujját belenyomta seggembe. Jane szólt neki, hogy vigyen oda, odamentem Kim forró seggéhez és néztem, ahogy Jane ujjazza unokahúga pináját. Beth odatartotta faszomat Kim segglyukához, és belenyomta faszomat Kim szűk lyukába. Szóltam Jannnek, hogy nyalassa Kimmel a punciját, és mikor elhelyezkedett és Kim fejét puncijához húzta, szóltam Bethnek, hogy helyezkedjen Kim alá, és figyelje, ahogy faszom behatol a szűk segglyukba. Bethnek valami állati vadság volt a szemeiben, mikor becsúszott Kim szélesre tárt lábai alá és felemelte fejét Kim csöpögő puncijához. Egy kicsit előre nyomtam faszomat és belenyomta makkomat Kim pulzáló rózsaszín segglyukába, szétfeszítve záróizmát, beleerőltetve faszomat szűk seggébe. Kim elkezdett nyögni és többért könyörgött, de én vártam még, hogy szűk járata alkalmazkodjon a méretemhez. Mielőtt folytattam volna utamat a szűk járatban, Kim hátralökte seggét, ezzel tövig befogadva pulzáló lyukába faszomat. Heréim szorosan nekinyomódtak szeméremajkaihoz, éreztem, ahogy Beth szopja spermával teli golyóimat, közben pedig Kim segge fejte a faszomat. Keményem kezdtem baszni Kim szűk járatát, közben Kim nyalta Jane punciját. Beth játszott Kim melleivel, közben nyalta punciját és csiklóját, ettől Kim elkezdett élvezni, szűk járata összeszorult faszom körül, mintha forró, szoros ököl lett volna. Tudtam,hogy már nem bírom sokáig, ezért úgy döntöttem, hogy tövig nyomom a fszomat Kim seggébe, és megtöltöm forró spermámmal. Faszomat mélyen belenyomtam az orgazmustól görcsölő beleibe és nagy adag spermát lőttem belé vonagló végbelébe. Benn tartottam spriccelő faszomat Kim anusában, közben láttam, ahogy Jane vonaglik a gyönyörtől, ahogy Kim nyelve csapkodja kemény csiklóját. Kihúztam faszomat Kim szűk seggéből, Beth megragadta és betolta szájába és nagyon keményen elkezdett szopni. Egy kicsit lankadtam, de ahogy Beth szája és nyelve dolgozott faszomon újra elkezdtem keményedni. Idővel láttam mi történik, Jane és Kim szélesre tárták Beth lábait, Jane nyalta punciját, Kim kicsi, formás melleit szopta. Beth dobálta magát a gyönyörtől, amit kapott, szája közben tovább dolgozott faszomon. Orgazmusa görcsbe rándította egész testét, a faszomat kihúztam a szájából, mert attól tartottam, megharap orgazmusa alatt. Orgazmusa teljes két percig tartott, majd utána fiatal teste megnyugodott, de még sokkal tovább tartott, míg normálisan vette újra a levegőt.

Beth készen volt mindenre. Betoltam faszomat ajkai közé, hagyva, hogy szopjon, és pedig nyalni kezdtem csöpögő punciját, és szívtam hatalmas, kemény csiklóját. Végül kihúzta faszomat a szájából és azt mondta készen van, hogy seggbe basszam. Jane és Kim felsegítették kutya pozícióba. Háta mögé helyezkedtem és puncijához tettem faszomat, lassan dugtam, miközben a másik két lány bekrémezte Beth szűk lyukát. Jane Beth alá helyezkedett és nyalni kezdte csiklóját, Kim mellbimbói nyalogatta és pedig lassan basztam punciját. Kihúztam faszomat Beth forró pinájából, Kim pedig beirányította farkamat Beth forró segglyukába. Kim megragadta makkomat és lassan nyomni kezdte befelé Beth remegő anusába, lassan nyomva befelé makkomat a szúk rózsaszín nyílásba. Beth lihegett a gyönyörtől, mikor nyomni kezdtem befelé faszomat ifjú és szűk segglyukába. Záróizma lassan engedett utat és engedte be makkomat a pulzáló végbelébe. Mikor makkom túljutott záróizmán abbahagytam a nyomást és hagytam, hogy segge megszokja kemény faszom méreteit. Mikor Beth mozogni kezdett egy kicsit, lassan újra nyomni kezdtem befelé faszomat, lassan kitágítottam járatát vastag, hosszú szerszámommal. Kim heregolyóimmal játszott, ahogy centiről centire hatoltam be Beth segglyukába, míg végül tövig benne voltam Beth seggében. Beth hátrafordította fejét és megkérdezte, hogy egészen benn vagyok - e. Bólintottam, aztán Beth megkért, hogy addig basszam a seggét, míg már képtelen kibírni. Világos kérése ellenére csak lassan és finoman kezdtem el lökéseimet, egészen addig, míg éreztem, hogy segge elkezd ellazulni, és gyönyörteljes nyögése, morgása is megkezdődik. Tudtam, most már rendesen megbaszhatom a seggét, mert láttam, hogy Beth fejét lehajtja Jane puncijához és elkezdi lefetyelni a pinát. Szóltam Kimnek, hogy szopja Beth mellbimbóit. Aztán elkezdtem teljes hosszomban baszni Beth forró, szűk seggét. Beth elkezdett élvezni, hallhattam, ahogy Jane felszívja Beth puncilevét, amikor az elengedte orgazmusának leveit. Keményen és mélyen basztam most Beth segglyukát, nyögései hangosabbak lettek, többszörös orgazmus rázta meg fiatal testét. Végül és sem bírtam már tovább és egy végső lökéssel ürítettem faszomat szűk járatába, megtöltve pulzáló végbelét spermámmal. Teljesen kikészülve húztam ki gyengésen faszomat Beth seggéből és leültem. Kim odament, nyalni és szívni kezdte Beth még mindig tárva lévő seggéből spermámat.
 
 
0 komment , kategória:  szex"gruppen"  
Teljes kielégülés
  2007-03-17 14:58:48, szombat
 
  Sziasztok. Én Andrea vagyok. Most elmesélem nektek az én történetemet. Hosszú utat jártam be az elmúlt évek során, de semmit nem bántam meg ami megtörtént velem, sőt minden egyes részét a mai napig élvezem ha visszagondolok rá.
Egy vidéki nagyváros külvárosában laktunk akkoriban. Van egy testvérem aki 1 évvel idősebb nálam. A szüleimnek olyan munkája volt akkor, hogy állandóan váltották egymást. Keveset volt együtt a család úgy hogy mind a négyen ott lettünk volna. Kicsit ezért is voltam visszahúzódó kislány. A tanulmányaim mindig jók voltak, és soha semmi gond nem volt vele.
Akkoriban kb. 11 - 12 éves lehettem amikor kezdtem rájönni, hogy a lábam között van egy érzékeny kis műszer amit ha dörzsölök akkor nagyon jó érzés fog el egy idő után. Keztem rászokni arra, hogy a takarót összegyűrtem, és a lábamközé véve dörzsölöm a puncimat addig amig jól esik. Kíváncsi is voltam, jól is esett tehát egyre gyakrabban csináltam. Persze mindig vigyázta arra, hogy senki ne vegye észre az én munkámat. Egy idő után valahogy annyira természetessé vált a dolog, hogy igaz hogy nagyon jól esett, de valahogy vágytam valami másra is. Valami hiányérzetem volt, de nem tudtam, hogy mi az. Egyszer egyedül voltam otthon, mert beteg lettem és szintén játszani kedtem magammal, de nem a takaró segítségével, hanem a kezemmel dörzsöltem a puncimat. Akkor kezdett szőrösödni, és igen ingerlő volt számomra a látványa, tehát kimentem az előszobába atükör elé és ott dörzsöltem a puncim. A dörzsölés során rájöttem,hogy a puncimban nagyon jó érzés ha beledugom az ujjamat és ki be huzogatom lassan. Változtattam a technikámon és átszoktam erre a módszerre. Nagyon kellemes volt amikor a szűk kis puncimba bedugtam az ujjamat és szinte a végtelenségig játszottam vele. Ennél nagyobb örömet el se tudtam képzelni. Nap mint nap csináltam, szinte már vártam az esti lefekvés idejét, hogy belekezdhessek a véget nem érő örömnek. Minnél tovább csináltam annál több ujjamat tudtam bedugni a puncimba. Fokozatosan tágultam. Egy idő után már nem az ujjaimmat dugtam be, hanem mindenféle tágyakat. Mennyei öröm érzése fogott el amikor volt valami bennem. Volt hogy úgy mentem el suliba, hogy két üveggolyó volt bennem. Szinte kéjmámorban voltam egész nap. A bugyim olyan nedves volt, hogy papírzsebkendővel kellett kibélelnem. Ez nagyon kielégített, de valahogy éreztem,hogy lehet még fokozni. A véletlen egyszer úgy hozta, hogy az ágyamba amikor feküdtem be akkor amikor be akartam huppanni, a puncimba belefúródott az ágyam végén lévő faragott kiálló ciráda. Éppen hogy a végén lévő gomb fúródott belém. Azonnal ki is húztam.Először nagyon fájt, de nagyon kéjes érzés volt. Remegett az egész testem az izgalomtól. Kiváncsi és izgatott voltam. Felkeltem az ágyból, és odahúztam egy széket. A kiálló csúcs főlé guggoltam és az amúgy is nedves puncimat keztem lassan lefelé ereszteni. Egyre lejjebb és lejjebb. Éreztem a lakkozott fa hidegségét. Egyre lejjebb és lejjebb ereszkedtem. Mindaddig amig a puncimat szétfeszítve be nem töltötte azt. Nagyon jó érzés volt. Fantasztikus. Elöször csak ott guggoltam reszkető lábbal az ágy vége fölött. Amikor éreztem hogy telitölti a puncimat akkor kihúztam, és vissza dugtam. Azt hittem ez a gyönyörök csúcsa. Nem tudom meddig csináltam de az egész testem remegett. Csodálatos estém volt. Nagyon sokszor volt még ilyen éjszakám. Valahogy nagyon izgatott, hogy valami telitölti a puncimat.
Egyszer megesett az az eset hogy nagyon nagy vihar volt készülöben. Amikor felébredtem akkor már villámlott és dörgött. Nagyon féltem. Ilyenkor mindig szaladtam a szüleimhez, hogy az ő ágyukban aludjam. Most is rohantam, mert nagyon fétem. Nyár volt, meleg is ilyenkor mindig csak hálóigben szoktam aludni, bugyi nélkül. Most sem volt ez másképp. Rohanás, és ugrás be az ágyba. Nem is volt ezen seemi furcsa. Csak az apám volt otthon. Morgott valamit, és aludt tovább. Én is elaludtam. Valamikor az éjjel viszont felébredtem. Kezdtem magamhoz térni, de moccanni nem mertem. Úgy aludtunk, hogy az apám a hátam mögött, szorosan egymás mellett. A hálóingem a nyakamban, és valami kemény dolog a combom között. Amikor ráeszméltem akkor majdnem sikítottam,de annyira izgatott voltam, hogy a torkomon egy hang sem jött ki. Mi lesz most kérdeztem magam. Figyeltem. Szerintem az apám mélyen aludt, vagy csak úgy csinált. Kicsit megmozdultam de semmi reakció. A puncim tocsogott anedvességtől, az egész testem pedig remegett, de valami fantasztikus érzés volt. Lassan elkezdtem mozgatni a fenekemet. Amikor valami gyanus jelet éreztem akkor abbahagytam. Nem tudtam hogy mi lesz belőle de már a kéj a hatalmába kerített. Már nem számított semmi. Addig játszottam így amig apám hatalmas szerszáma az én kis puncikám bejáratánál volt. Lassan kis apró mozdulatokkal haladtam egyre közelebb és egyre közelebb addig amíg kezdtem érezni, hogy feszíti szét a pinámat. Éreztem hogy bent van a hegye, és egyre mélyebben van bennem. Fantasztikus érzés volt. Majdnem elájultam. Nem gondoltam volna hogy lehet fokozni a gyönyört. Mozgattam a faromat és toltam egyre közelebb, majd távolodtam. Nem tudtam igazán hogy most mit is kellene csinálnom, de valahogy úgy jött minden magától. Kitöltötte a pinámat egy kemény valami, ami igen jó volt nekem. Nem tudom hogy meddig mozogtam rajta, de egyszer éreztem hogy a puncimat valami forró dolog önti el. Magamon kívül voltam az élvezettől. Apám szerszáma ezután kezdett összemenni. Lenyúltam a pinámhoz hogy megsimogassam, és valami ragadós volt mindenhol. Kicsit megijedtem, hogy mi az. Megszagoltam, és jó szaga volt. Megnyaltam a kezem és az íze is jó volt. Szinte megamon kívül voltam. Ezt az éjszakát soha nem felejtem el. Kimentem wc - re és megmostam a pinámat.
Remegett kezem, lábam. Ekkor jöttem rá, hogy nő vagyok és nem csak egyedül lehet örömet szerezni magamnak, hanem vannak fiúk is. De honnan kerítek én fiút magamnak, mert kell nekem ez az érzés. Ezt nem hiszem hogy al lehet játszani mindig. Valami tuti dolog kell. Nem gondolkoztam a dolgokon. Másnap reggel amikor felkeltem az apám már felkelt, és a zuhany alatt volt. Nem tudtam, hogy mit érzett az éjjeli dolgokból, de én már csak a gondolatától benedvesedtem.
Ekkor jutott eszembe a testvérem. Kezdtem gondolkozni, hogy hogyan tudnám belevonni a dolgaimba de nyíltan nem mertem semmit tenni. Gondoltam, hogy ha én csinálom akkor ő is. Szinte sportot űztem abból hogy lestem és provokáltam. Amikor csak lehetett mindig kedvező alkalmat kerestem, hogy kipróbáljam, hogy benne lenne a dologban. Egy jó ideig semmit nem tudtam tenni. Pedig próbálkoztam. A kedvencem az volt amikor a fürdőszobából kifelé jövet leesett rólam a törülköző, úgy hogy lásson. Persze mindez véletlenül. A másik pedig az hogy bugyi nélkül jártam kisszoknyában. Ahogy hajlongtam,vagy a tv előtt ültem mindig szabad belátást engedtem a puncimhoz. Szinte felkínáltam magam neki de semmi nem történt. Teljesen megőrültem hogy nem kaphatom meg azt a gyönyört amit szeretnék. Telt múlt az idő. Eljött a nyári szünet ideje. Szinte már lemodtam a tervemről amikor váratlan fodulat követketzett be. Szinte magam sem hittem el. Egyszer elmentem a barátnőmhöz, hogy megbeszéljem vele a dolgokat. Gondolkoztam azon, hogy esetleg vele csináljam de nem mertem semmit tenni. Átsétálok hozzá de pechemre nem volt otthon. Lassan baktatok haza, szomorúan. Hátulról mentem be a házba mert nem volt kedvem kerülni. Leűltem a kertbe és éppen bosszankodni kezdenék amikor látom a tesómat a nappaliban teljesen meztelenül. Rögtön elbújtam a sövény mögött és lesekedni kezdtem. Ahogy így leskelődök, látom hogy nekem háttal a fotelba leül. Semmit nem láttam. Forrt bennem a kíváncsiság és a düh. Tudtam itt az én időm, tehát vártam, de semmit nem láttam. Egy kicsit mintha mozgott volna, de semmi konkrét. Gondoltam meglepem. Lassan óvatosan odalopóztam a teraszajtóhoz és benyitottam óvatosan. Kicsit megdöbbentem azon amit láttam. Bátyám űlt a fotelban és a dalmata kutyánk pedig nyalta a farkát. Azt hittem hogy menten összeesek, mert ilyen dologra nem számítottam. Egy nagyot sikítottam és felszaladtam a szobámba. Nem gondoltam semmire. Bezártam az ajtót magam mögött, és beugrottam az ágyba. Egyszer csak hallom, hogy a tesóm van az ajtó előtt. Nem is akartam hallani amit mond. Szinte majdnem betörte az ajtót amikor kinyitottam neki. Nem mondtam semmit neki és ő is csak nézett. Most mi lesz kérdezte, amire nem tudta válaszolni.
- Elmondod anyuéknak kérdezte elcsukló hangon.
- Hát nem tudom még - mondtam de akkor már tudtam hogy ez lesz a mi titkunk.
- Mit kapok ha nem mondom el? Kérdeztem olyan komolyan amilyen komolyan csak tudtam.
- Bármit amit akarsz. - Nem hangzik rosszul gondoltam.
- Jó. Nem szólok egyenlőre, de a továbbiakon még gondolkozom.
Nem tudta hogy milyen jó ötletet adva nekem. Megtaláltam amit szerettem volna, és itt hever a lábam előtt. Csodálkoztam, hogy a Dalmi nem jutott eszembe. A Dalmi 3 éves kan kutyus volt amit nagyon szerettünk, sőt mint kiderült jobban mint egyesek gondolták volna.
Mivel nyári szünet volt, semmi gondom nem volt. Ráértem gondolkozni a dolgokon. Gondoltam kipróbálom a Dalmit, csak nem tudtam, hogy hogyan fogjak hozzá. Végigondoltam minden és rájöttem hogy a tesóm fog segíteni, mert már úgy is tapasztaltab ezen a téren. Végigondoltam mindent. Átlopóztam a tesómhoz és mellébújta az ágyban. Rögtön felébredt és megijedt, mert nem volt szokás nálunk. Csöndre intettem és mondtam neki, hogy meséljen el mindent, amit csinált a Dalmival. Először megpróbált mellébeszélni, de mondtam neki, hogy a hallgatásomnak ára van. Ekkor még semmit nem sejtett. Ezután mindent elmesélt töviről hegyire. Kb 1 évvel ezelőtt kezdte a Dalmival. Nem volt otthon senki, és az egyedüllétet pedig únta. A fütyijét bekente mogyorókrémmel és rávette a Dalmit hogy nyalja le róla.
- Nem zavart hogy fiú kutya? Kérdeztem. Azt mondta hogy először igen, de más nem volt.
- És te is lenyaltad neki? - Köpni nyelni nem tudott. Csak hebeget valamit. Ekkor tudtam hogy igen.
- És milyen volt? -
Megadta magát és elmondott mindent. Azt mondta, hogy nagyon jó volt amikor leszopta a Dalmi, de amikor elment a kutyának már a nagy vörös farka kint volt és szomorúan nézett rá. Azt mondta, hogy megsajnálta, és kiverte neki, de a szájába nem vette.
Gondoltam egy napra elég ennyi és mentem aludni. A tesóm izgult nagyon hogy mi lesz de megnyugtattam, hogy nem kell félnie. Most már a Dalmi nagy vörös farka volt előttem, és nem akartam semmi mást csak azt. Másnap reggel mondtam a tesómnak, hogy mutassa meg hogy hogy csinálták. Ellenkezett, de azt mondtam, hogy mindent elmondok, ha nem csinálja. Vonakodva de nekikezdett. Behívta a kutyát, és a szájába adta a farkát. A torkomban lüktetett a szívem és éreztem, hogy nagyon be vagyok indulva. A tesóm belefeszült a fotelba és élvezte a dolgot. A kutya tudta mi a dolga és szorgalmasan nyalta szopta. Azt is tudta mi jön utána. Amikor a tesóm elment és minden csepp nedvet kiszopott az kutya, mint aki jól végezte a dolgát fel akart állni és elmenni. Mondtam most ő jön, és verje ki neki. Az én pinám már tocsogott a nedvességtől, de látni akartam minden részletet. A tesóm óvatosan fogta a nagy vörös kutyafaszt és elkezdte verni. Látszott, hogy az eb élvezi. Egy idő múlva elkezdett mindenhol folyni a Dalmi nedve. Azt hittem felrobban a pinám. Amikor végeztek akkor beleűltem a fotelba és levettem a szoknyámat és a bugyimat. A tesóm azt hittem menten elájul, de mondtam neki hogy én is ki akarom próbálni a Dalmit. A lábai a földbe gyökereztek. A farka ágaskodni kezdett. Hozta a már jól bevált mogyorókrémet. Odaadta, hogy kenjem be magam. Azt mondtam hogy kenjen be ő. A keze remegett, fülei lángoltak. Szerintem nem fogott még pinát soha. Lassan óvatosan bekent. Már ekkor azt hittem, hogy szétrobbanok, de a java csak ezután jött. A Dalmi odajött és megszagolta a lucskos mogyorókrémes pinámat. Szépen lassan elkedte nyalni. A nyelve érdes volt. Semmihez nem hasonlítható érzés töltött el. Hagytam, hogy az élvezet szétáradjon bennem. Éreztem, hogy akkorát élvezek mint még sohasem. Az érzés csak nem maradt abba. Nyelvcsapás nyelvcsapás után, én meg egyre jobban sikítottam. A tesóm párnát rakott a szám elé, nehogy valaki meghallj. A pinám szétrobbant a nagy élvezettő. A fotelba roskadva űltem vagy tíz percig és próbáltam magamhoz térni. Aztán azt veszem észre, hogy a Dalmi nagy vörös fasszal űl velem szemben és szomorúan rám néz. Nekem sem kellet több. Kiszálltam a fotelból és ráugrottam a nagy farkára. Addigra a tesóm kiment a fürdőbe hozni valamit amiivel fel lehet osni. Körülöttem a világ megszűnt létezni. Fogtam a kemény faszt, és simogattam gyúrtam. Önkéntelenül a számba vettem, és szoptam. A tesóm visszajött és nem hitt a szemének. A hugi leszopja a kutyájukat. Leűlt a fotelba és elkezdte verni a farkát. Ekkor a Dalmi elkezdett helyezkedni, mintha nem esne neki jól amit csinálok. Kicsit óvatosabban csináltam. Nem gondoltam semmire. Egyszer csak megugrott és ahogy előtte álltam négykézláb és szoptam a farkát, és már mögöttem is volt. Nem tudtam mit csinál, és megijedtem. Fel akartam állni, de már késő volt. Rámugrott hátulról és elkezdte a nagy farkával böködni a pinám bejáratát. Olyan nedves voltam, hogy rögtön belémtalált, és elkezdte kitölteni a pinám. Ekkor már nem ellenkeztem, hanem jól lehajoltam, hogy minél közelebb férjen hozzám. Csak baszott és baszott. Egyszer csak éreztem hogy valami meleg tölti meg a pinámat. Én már annyiszor elmentem, hogy nem is számoltam, de ekkor még erősebben mint eddig. Nem tudom meddig tartott, de szerintem elájultam. Amikor magamhoz tértem a Dalmi a pinámból nyalogatta az én nedvemet, ami össze volt keveredve az övével. Nagyon kéjesen éreztem magam. Szinte repültem. Egyszer csak érzem hogy valaki megfogja a derekam és felemeli a csípőm. Felnéztem és a tesóm volt. Azt hittem, hogy segít kimenni a fürdőbe, de nem az volt a szándéka. Odahúzott a dohányzóasztalhoz és ráfektetett. Óvatosan elkezdte a pinámat törölgetni egy jó meleg, nedves szivaccsal. Nem ellenkeztem mert nagyon jó volt. A Dalmi a földön hevert mint aki jól végezte a dolgát. Amikor a szivaccsal lemosta a pinám akkor elkezdte dörzsölni. Körbe körbe. Egyszer csak éreztem, hogy bedugja az ujját a pinámba. Felszisszentem, de nem a fájdalomtól hanem a kéjtől. Forgatta mozgatta az ujját. Észre sem vettem és már kettő ujja volt bent. Nagyon jól esett, és vártam, hogy mi lesz. Éreztem hogy feszül a pinám, de nagyon jó volt. Még, még nyöszörögtem. Az ájulás szélére értem megint. Ekkor jöttem rá, hogy az egész kézfeje bennem van. Korábban én is próbáltam, de nem volta ennyire kitágulva mint most.
Egyszer csak érzem hogy a másik kezével a fenekemnél jár. Amint ott körözgetett éreztem, hogy bedugja lassan az egyik ujját. Szédöletes érzés kerítetta hatalmába. A pinám tele a kezével és a fenekemben is van valami. Ez a csúcsok csúcsa. Ekkor óvatosan kihúzta a kezét és a farkát a fenekembe dugta. Sikítottam de egy hang nem jött ki a torkomon. Nem tudtam mit tegyek. Nagyon jó volt, szinte észtveszítő. Ekkor a Dalmi odajött és elkezdte nyalni a tesóm tökeit. Felnyögött és éreztem a melegséget a seggemben. Ekkor már minden mindegy volt. A tesóm is a csúcson volt. Nekem már sajgott mindenem. A tesóm kiment a fürdőbe és hallottam, hogy megnyitja a zuhanyt. Én ott hevertem a dohányzóasztalon mint valami darab fa. Nem tudtam,hogy hova tegyam a dolgokat amibe belecsöppentem. Egyszer csak érzem hogy a kutya ismét kezdi nyalni a pinám. Szinte sajogott és fájt, de csak nyalta nyalta, majd rámugrott hátulról és ismét megkefélt. Én ekkor már csak hörögni tudtam. Iszonyúan kezdett fájni és szorítani a pinám. De csak kefélt hátulról. Fel akartam állni, de nem volt erőm hozzá. Ekkor éreztem a melegséget a pinámban és vártam hogy vége legyan. A pinám feszült és fájt. A feszülés nem maradt abba. Az eb már nem mozgott, de gyanus volt, hogy még mindig ott van.Ekkor megfordult, de a farka bennem maradt. Nem értettem, hogy mi ez. Amikor kijött a tesóm a fürdőből akkor mondja, hogy összeragadtunk.
- Micsoda? Mondtam,mert nem hallottam ilyanről. Kb negyed óráig tartott ez az állapot. Amikor a farkakiszabadult a pinámból akkor szabályosan folyott kifelé az anyag belőle.
Ezekután elmentem fürödni. Szinte alig álltam a lábamon, mert szét voltam kefélve. Azt hittem akkor hogy soha nem kell nekem ebből többet semmi. Most már tudom, hogy ez a nap az egyik legjobb volt az életemben.Tizenévesként éltem át azt amit sok ember soha nem tud meg soha. Hogyan kell teljesen kielégülni.
Ezután még sok ilyen élményem volt, de az már egy későbbi történet.
 
 
1 komment , kategória:  Szex"animál"  
A feleségem és max
  2007-03-17 14:57:39, szombat
 
 
A feleségem és a bátyám kutyája szeretők lettek.

A bátyám egy pár hétre elutazott és kért, hogy vigyázzunk a rotijára Max-ra. A kutyának Fütyi a beceneve mivel vagy egy csonttal szaladgál körbe-körbe, vagy fekszik és a faszát nyalogatja. Az egyik éjszaka megérdeztem a bátyámat, milyen hosszú lehet Max farka és megmértük 28 cm lett plussz a tövében a teniszlabda nagyságú csomó.

A bátyám alig 45 percre lakik tőlünk és minden este átmentem, hogy ellássam Max-ot. Az egyik este Pam, a feleségem is velem jött. Pam 165 cm magas 54 kg 87-es mellbőséggel. Mindig kapható a szexre és gyorsan benedvesedik, meglehetősen nagy csiklója van 1,5 cm felizgult állapotban.

Miközben a bátyám felé vezettem Pam incselkedett velem, a szoknyáját húzogatta fel és a bugyiját mutogatta. Kis idő mulva rájöttem , hogy a fekete bugyi van rajta amit ma kapott tőlem és még nem avattuk fel.

Tudta, hogy izgalomba fogok jönni ettől a bugyitól. Lehúztam a bugyit és az ujjamat a forró pinájába dugtam, és ahogy szokott elindult az áradat. Pam nagyon benedvesedett, a puncilé lefolyt a combjain és foltot hagyott az ülésen. Egy pár orgazmust előidéztem nála az ujjaimmal míg a bátyám házához értünk.

Max boldog volt, hogy látott bennünket, ugatva futkározott körülöttünk, szokás szerint 28 cm-es vörös farka kinn himbálózott. Megetettem, majd egy kicsit játsztottunk a labdájával. Pam megjegyezte, hogy a farka csakúgy himbálózik ahogy fut és az alakja olyan mint a bimbózó tulipán.

Bementunk a házba és Max követett bennünket. Felmentem az emeletre, hogy ellenőrizzem az ablakokat, Pam leült a kanapéra és Max-ot simogatta. Hirtelen kiabálni kezdett, hogy gyorsan menjek. Nagy meglepetés ért ahogy beléptem a nappaliba. Max feje Pam combjai közt volt, - akinek a szoknyája a derekáig fel volt hajtva - és a pináját nyalta.

Pam próbálta arrébb lökni a fejét, de erre morogni kezdett. Mikor közeledni kezdtem, Max felém fordult és morogni kezdett, majd megfogta fogaival Pam combját közvetlenül a pinája mellett. Pam sikított - "Ne gyere közelebb. Nem akarom, hogy megmarjon."

Dermedten álltam és figyeltem, ahogy Max nyalja a feleségemet.

Először Pam csak elcsendesedva feküdt, nem csinált semmit, egy könnycsepp futott le az arcán. Ahogy Max nyalta és a nyelvét néha bedugta a nedves pinába, Pam sóhajtozni kezdett és a csípőjét emelgette. Rám nézett és azt mondta - "Oh drágám , nem tehetek róla a nyelve olyan érdes és olyan finom ahogy csinálja."

Ahogy kimondta, rögtönn élvezni kezdett, csakúgy dobálta a csípőjét és zihált. Közben Max farka kökeményen állt a hasa alatt, teljes 28 cm-es pompájában. "Le kell vetköznöm" - mondta Pam. Felállt és ledobta magáról a blúzát, a szoknyáját és a melltartóját.A bugyiját már a kocsiban levettem.

Max leült elé és ugatni kezdett. Pam lenézett és meglátta az óriás faszt a lábai között. "Oh istenem, nem gondoltam, hogy ekkora van neki." Max megkerülte és elkezdte Pam fenekét lökdösni az orráva, a kanapé felé terelte.

Pam rám nézett - " Istenem, azt hiszem meg akar dugni".

Ekkorra a feleségem puncija már duzzadt volt és a csiklója kezdett kibújni az szeméremajkak közül. Max tovább lökdöste és mikor megpróbált megállni megcsípte a fogaival a fenekét, Pam sikított és tovább mászott. Max finoman nyalogatta mindenfelé a fenekét és a punciját.

Pam mélyen előredőlt ahogy Max nyalta a pináját, a kökemény mellbimbói a szőnyeget súrolták. Aztán Max befejezte a nyalást és felugrott Pam hátára, megpróbált behatolni a nedves, duzzadt pinába. A punci környékén döfködött a farkával és egyszer majdnem bedugta a seggébe, ekkor legnagyobb meglepetésemre Pam hátra nyúlt és beigazította a kutya farkát a szeméremajkak közé. Max megérezte, hogy jó helyen van és nagy lendülettel nyomta a farkát Pam-ba.

Elsőre félig sikerült behatolnia a hatalmas farkával, aztán lassan centiről-centire nyomta befelé míg a csomója beleütközött a szeméremajkakba. Pam felvisított az első behatolásnál, de mikor már teljesen benne volt csak sóhajtozott - "Istenem, a hegye a méhemben van és ez az érzés nagyon jó.

Max nagy lendülettel dugta a feleségemet, ember ilyen hevesen nem tud baszni.

Pam egyik orgazmusból a másikba esett, zihált és sikoltozott. Ekkor Max lassan kezdte a csomóját is beerőltetni - "Mi ez, teljesen szétrepeszt!" - sikoltotta Pam.

Hitetlenül néztem ahogy a csomó eltünik a meggyötört punciban, fogadni mertem volna, hogy nem tudja benyomni. A punciajkak ráfeszültek a csomóra, körülölelték mint egy masni és úgy látszott mintha el akarnának repülni.

A fasz tövig Pam-ban volt, a szőrös tokja csiklandozta Pam szeméremajkait és kiálló csiklóját. Max gyorsan, röviden mozgott előre-hátra, de egy miliméterre sem hagyta el a pinát. Aztán hirtelen megállt és halkan nyüszögött a farka mégjobban megdagadt.

Pam ismét sikoltott az ujjabb orgazmustól - "Oh istenem, most élvez belém, ez olyan forró égeti a pinámat, oh isteni érzés!" - nyöszörögte.

Max csomója szorosan lezárva tartotta a feleségem pináját. Egy kicsit pihent Pam hátán aztán megint dugni kezdte.Egy órán keresztül basztak, annyi spermát lőtt Pam-ba, hogy a csomója mellett szivárogni kezdett a szeméremajkaknál, Pam egyik orgazmusból a másikba esett, Max csomója végig benne volt, aztán egyszer végleg megállt a mozgással a farja lassan zsugorodni kezdett és egy hangos cuppanással kicsúszott a meggyötört pinából.

Mikor kihúzta 17 cenitre zsugorodott farkát a kutyasperma azonnal ömleni kezdett Pam-ból. Nagy tócsába gyűlt a padlón. Pam lassan megfordult és a hátára feküdt - "Micsoda baszás, teljesen megtöltött gecivel!" - pihegte fáradtan, de kielégülten.

Ekkor Max ismét támadásba lendült heves nyelvcsapásokkal nyalta ki a pinából a csordogáló nedűt és mikor végzett a padlót is feltakarította. Pam ismét elélvezett a nyelvcsapások alatt.

Ránéztem a pinájára és láttam, hogy annyira kitágult, hogy belláttam a hüvelyébe a méhszájáig.

Egy óra mulva ismét megnéztem a puncit és még mindig nem zárult be teljesen és később sem lett már olyan jó szoros mint régen. De nem szomorkodom, mert ez volt a legforróbb dolog amit eddig életemben láttam. Később én is rámásztam Pam-ra és alaposan megdugtam. A látottak után nem tartott sokáig, hamar beleélveztem, Pam-nak is sikerült ismét elélveznie.

Pár óra mulva Max ismét megbaszta Pam-et, és már könnyebben hatolt bele az ismerős pinába. Pam azóta rendszeresen kielégíti Max-ot és más nagytestű kutyával is baszott már. Egyszer egy kecskét is becserkészett. Mostanában egy pónit nézeget az egyik ismerősünknél. Ha összejön neki azt is megírom.
 
 
0 komment , kategória:  Szex"animál"  
Az óriás
  2007-03-17 14:56:17, szombat
 
  A szikrázó napfény megcsillant a tömött, fekete hajfonatot összefogó díszes kapcson, amint Tana a surranó, halk nesz felé kapta fejét. Keze ösztönösen a hátán lévő tegez felé kapott, hogy nyílvesszőt rántson elő, de a mozdulat félbemaradt, mihelyt megpillantotta a felhők irányába kapaszkodó szárnyas lényt. Tana szeme tűnődve kísérte a sast, ahogy az nekirugaszkodott az égbolt felé vezető útnak.
Valami nem volt rendben ... valami nagyon nem volt rendben. A természet gyermekeként megtanulta, hogy minden apró jelre figyeljen, s most minden idegszála azt súgta: megbomlott az a béke és harmónia, amely még pár perccel ezelőtt is betöltötte az őt körülölelő, magába fogadó rónaságot.
A fény! Igen, a nap fénye! - értette meg hirtelen. Valami baljós árny lopózott az addig tiszta világosságba. Újra az ég felé emelte a tekintetét, amerre a sas tűnt el, majd vizsgálódva körbefordult ... hogy aztán megdermedjen ijedtében.
A horizonton egy sötét, koromfekete csík húzódott fenyegetően. A lány egy percig sem habozott, sarkon fordult, és nekiiramodott az előtte magasló hegyvonulat irányába. Tökéletesen tudatában volt annak, hogy az a fekete csík viharfelhőket jelent, s hogy a látvány csalóka: azt sugallja, hogy van még ideje, míg azok a nagyon távoli felhők fölé érnek; holott a szél percek alatt idekergeti őket. Sürgősen el kell érnie a hegyet, és át kell kelnie a folyón, ha épségben haza akar érni a falujába.
Tana hosszú combú, izmos lány volt, s úgy szökellt célja felé, mint a gyors futású gazella, de azok a fák, melyek már a hegy oldalában nőttek, mégis csak lassan közeledtek felé. Túlságosan is lassan. Tanát balsejtelem kezdte gyötörni: nem fog idejében odaérni. Még inkább megszaporázta lépteit, lélegzete felgyorsult, és teljes erőbedobással rohant tovább hátában érezve a szinte tapintható fenyegetést. Kitartó erőfeszítése eredményeként végül kéznyújtásnyi közelségbe kerültek a sziklás hegyoldalba kapaszkodó fák, de mire elérte őket, már érezte a szellő simogatását a hajában.
Pihenő nélkül vágott neki, hogy megmássza a lankás hegyoldalt, meztelen talpa hangosan csattant, ahogy kőről kőre ugrált egyre feljebb kapaszkodván a csúcs felé, de még félúton sem járt, mikor körülötte egyre erősödő zúgás kélt a lombok között, amint a szél megcibálta az ágakat. Mire aztán teljesen kifulladva a hegytetőre érkezett, már a talajról is felkavarta az avart a megerősödött légmozgás. Most már nagyon fáradt volt, de nem mert megállni: tétovázás nélkül nekivágott, hogy leereszkedjen a másik oldalon a völgybe. Szinte nem is futott, inkább csak leszánkázott a csúszós lejtőn, jó pár zúzódást és horzsolást szerezve közben. De mire leért, már tudta: hiábavaló volt igyekezete - a vihar utolérte. Még a fák között járt, amikor nyakába szakadt az égi áldás. Tétovázva megállt, nem tudta eldönteni, hogy érdemes-e egyáltalán kimerészkedni a fák oltalmából. De amikor a bömbölő szél karnyi vastagságú faágat tört le, és hajított a lába elé, rájött, hogy itt talán még kevésbé van biztonságban, mint a völgyben, amelyet a keskeny folyó szel ketté. Úgy döntött, hogy mégis megpróbál átkelni rajta, ha lehet még.
De már nem lehetett. A folyó forrásvidékét hamarabb elérhette az égszakadás, mert megduzzadva, dühödten felgyorsulva vágtatott medrében. A sodrással talán még mert volna bírózni Tana, de a szél olyan magas hullámokat kavart a vízben, hogy azonnal letett a próbálkozásról. Más választása nem lévén, északnak fordult, és a folyó partja mentén ment tovább azt remélve, hogy talán talál valahol a sziklás hegyoldalban egy kisebb barlangot, ahová behúzódhatna.
A villámok egyre sűrűbben és hangosabban csapkodtak a közelében, és Tana minden egyes dörgésre ijedten összerezzent. Az eső is egyre erősebben verte a bőrét, és olyan sűrűvé vált, hogy lassan már az orráig sem látott benne. A völgyben egyre párásabb lett a levegő, és a kialakuló köd még inkább megnehezítette a tájékozódást. A szél taszigálta, gyakran majd fellökte, az esőcseppeket az arcába csapta. Védekezésül szeme elé kapta a karját, és így, vakon botorkált tovább, lassan maga sem tudva, hogy hová és miért. A kimerültségtől már gondolkozni sem tudott, csak apatikusan rakta egymás elé a lábait, amíg neki nem ment valaminek.
Az a valami pedig meglehetősen keménynek bizonyult, noha felszínét egy vékony, puha réteg fedte. A keménységet csontok és izmok adták, a puhaságot pedig egy napbarnított bőr. Egy férfi mellkasának ütközött neki az arca.
Tana magas nő volt, de egész hátra kellett hajtania a nyakát, hogy az előtte álló ember arcába nézhessen. De a sűrű esőben csak elmosódott foltot látott, semmit le nem olvashatott belőle. Az ismeretlen azonban nem is hagyott időt a vizsgálódásra, határozott mozdulattal megragadta a csuklójánál fogva, és maga után húzva elindult egy, csak általa ismert cél felé. Tana botladozva követte, alig tudva lépést tartani vele.
Igyekezetében, hogy utolérje, még azon is elfejtett gondolkozni, hogy valóban bölcs döntés-e követni ezt az ismeretlent, aki akár a viharnál is nagyobb veszélyt jelenthet rá. Más esetben, ha ezen a környéken embert látott volna meg Tana, nagy ívben kikerüli. Ezt az alapszabályt mindenki betartotta, aki nem akart rabszolgavadászok kezei közé kerülni.
Most azonban Tana túl kimerült volt ahhoz, hogy gondolkodni tudjon, és túl elgyengült ahhoz, hogy bárminemű ellenállást tudjon kifejteni. Így aztán követte a férfit, aki csupán pár lépést tett a csatakos füvön, aztán már deszkapallón dobbant a talpa; s Tana pár pillanaton belül egy takaros faház ajtaján belülre került. Az ajtó bezárult, s a vihar kinn maradt; bömbölése zúgássá halkult.
A tűzhely fénye és melege úgy vonzotta a teljesen elázott, átfagyott lányt, hogy habozás nélkül odakuporodott elé, reszkető kezeit a lángok felé nyújtva. S csak ezután nézett fel megmentőjére - mert most már annak kezdte érezni a férfit, aki a veszedelmes viharból ilyen békés és biztonságos helyre hozta.
Guggoltából még nagyobbnak tűnt a férfi, s magasságával arányosan széles válla, vaskos karja csak még inkább erőt sugárzóvá változtatta megjelenését. Hosszú, háta közepét verdeső hajába már ősz hajszálak is vegyültek, és szeme, ajkai körül is több apró ránc jelezte, hogy már jócskán túl van élete delén. De kék szeme fiatalosan, barátságosan csillogott, szája sarkában megbúvó kis mosolya megnyugtatóan hatott a lányra.
Az óriás kedvtelve nézegette az előtte kuporgó, hajlékonynak és puhának tűnő kis alakot néhány pillanatig, majd megindult, és eltűnt egy nyílást takaró függöny mögött.
Tana azonban nem mozdult a tűz mellől; most mindennél fontosabb volt számára, hogy átmelegedjen. Dermedtsége azonban nem akart felengedni, vizes ruhái őrizték még az eső hidegét. Irigykedve nézte a férfit, aki kis idő múltán visszatért a helyiségbe, de már láthatóan másik, száraz ruhában. Bal kezében is szövetszerű csomagot tartott, de Tana nem tudta megállapítani, mi lehet az, mert jobbjával újólag megragadta a lány csuklóját, talpra húzta, és maga után vonta a függöny mögé.
Tana nem tudta igazán felmérni, hova került, mert a helyiségben sűrű félhomály uralkodott, és az óriás pár gyors lépéssel átszelve a szobát egy másik nyílás felé vezette őt. A lány meglepődve vette észre, hogy már nem fából ácsolt falak veszik körül, hanem sziklás folyosón vezet át az útjuk. S mintha a kinti vihar zúgása is erősödött volna. Aztán a folyosó véget ért, és egy tágas, fáklyával megvilágított terembe jutottak. Tana álmélkodva nézett körül. Egy barlangban volt, melynek oldalából több forrás is előtört, némelyik vize gőzölgött, jelezve, hogy hőforrás. Fából ácsolt elmés szerkezet, afféle csatorna vezette össze két forrás vizét, és varázsolt belőle kellemesen meleg hőmérsékletű vízesést; annak zuhogását hallotta idefelé jövet a lány. A barlang padlóján pici tavacskában gyűltek össze a vizek, hogy aztán egy résen át távozzon a fölöslegük.
Az óriás a fáklya alatti kőpadra helyezte a szövetdarabokat, majd sarkonfordult, és magára hagyta a még mindig álmélkodó Tanát. Alaposabb szemrevételezés után kiderült, hogy egy törülközőt és egy, bizonyára az óriás méretére készült inget hagyott ott neki a férfi. Azonnal dobálni kezdte le magáról az átázott ruhát, majd beállt az áldott jó meleg víz sugara alá, hogy végre megszűnjön reszketése. Mikor végre minden porcikája eléggé felhevült, szárazra törölte magát, és felvette az inget. Az ujját jócskán fel kellett hajtania, de az alja jóval a feneke alatt ért véget.
Felmarkolva vizes holmiját visszatért a tűz mellé, hogy kiteregesse a ruháit száradni. Közben jólesően nyugtázta, hogy a férfi kitalálta a következő kívánságát: az asztalon forró tea gőzölgött a bögrékben, mellette kenyér, sült hús egy tálban. Az óriás intésére tüstént letelepedett, és kiéhezetten vetette rá magát a finom falatokra. A férfi teát kortyolgatva mosolyogva nézte őt, majd továbbra is szótlanul elpakolta azt a keveset, amivel már nem bírt megbírkózni a lány.
Aztán végre, első ízben megszólalt:
- Az én nevem Gondo. És te pedig, gondolom, most aludni szeretnél.
Mély, kissé nazális hangja nyugtatóként hatott a lány megviselt idegeire: úgy érzete, a férfi mellett biztonságban van, semmi bántódása nem eshet.
- Tana vagyok. És igen, nagyon elfáradtam. Sokat futottam, hogy ne érjen utol a vihar, de sajnos elkéstem, és már nem tudtam átkelni a folyón, hogy elérjem a falut. Köszönöm, hogy befogadtál. Hálás vagyok érte.
- Szívesen látlak. Régóta élek egyedül, örömmel tölt el a társaságod.
Volt valami a szavakban, és az azokat kiejtő hangsúlyában valami hátsó értelem, amitől Tana elbizonytalanodott. Vizsgálódva nézett fel a mosolygó arcba, a fiatalos szemekbe.
- Az én házam a te házad, az étkem a te étked is, az ágyam a te ágyad is - tette hozzá a formális vendégüdvözlő szavakat az óriás, de közben olyan huncut csillogás jelent meg a szemeiben, hogy Tana most már biztos volt benne, mi járhat a férfi fejében.
Elgondolkodva nézett vissza rá. A falujában nem sok férfi akadt, aki meg mert volna kockáztatni egy ilyen célzást neki, Tana híres volt gyors kezéről, és erejénél, bátorságánál talán csak büszkesége volt nagyobb. Tudta magáról, hogy szép, s épp ezért igencsak megválogatta, hogy kit enged az ágyába. De minden válogatása ellenére nem akadt olyanra, akit társául is el tudott volna fogadni, s jobbára egyedül töltötte az éjszakáit.
De most itt van ez a férfi, aki segített rajta, és akinek hálával és köszönettel tartozik. És aki, ha akarná, könnyűszerrel legyűrhetné az ellenállását is, lévén annyival erősebb nála.
Ugyanakkor biztos volt benne, hogy nem az a fajta, aki erőszakkal szerzi meg egy nőtől azt, amire vágyik. S hogy ez mennyire így van, hamarosan világossá vált.
- Mindazonáltal, ha jobb szeretnél a tűz mellett aludni, hozhatok neked ide egy medvebőrt és takarót. - tette hozzá előbbi szavaihoz az óriás, látva Tana habozását.
De a lány megrázta a fejét, haja csak úgy röpdösött ide-oda.
- Inkább veled.
- Bölcs döntés - vetett rá egy huncut vigyort Gondo. - Mert bár elszállt felettem jó pár év, de még mindig tudom, hogy mire is van szüksége egy ilyen nőnek mint te, a nyugodalmas alváshoz.
Előző tapasztalatai alapján Tana erősen kételkedett benne, hogy bárki férfi tisztában lenne vele, hogy neki mi kellene ahhoz, hogy ő jól érezze magát, de azért rá is átragadt a férfi egyre harsányabb jókedve; végül is biztos jó lesz belebújni annak a két erős karnak az ölelésébe.
Gondo hatalmas tenyerével lágyan átfogta a vállát, aztán beterelte abba a félhomályos szobába, amin nem is olyan rég, csak átvonultak. Tana csak most vette észre a sarokban álló fekhelyet. Szótlanul elhelyezkedett a takaró alatt, és várta, hogy a férfi mit fog tenni.
Egy kis idő múltán aztán megállapította, hogy a férfi mégiscsak tudhatja, hogy mi kell neki a jó alváshoz, mert semmi mást nem csinált, csak finom érintésekkel cirógatta a haját, az arcát, mintha egy gyermeket próbálna álomba-simogatni - és Tana lassan kezdett is belezsibbadni valami félálomszerű állapotba. Aztán a férfi keze lassan lejjebb vándorolt, és a vállát, karjait kezdte lágyan simogatni, a szája pedig Tana homlokát, arcát. A lány egyre kellemesebben érezte magát, tetszettek neki a finom érintések, előző szeretői szinte durván vad markolászásaihoz képest ez a gyöngédség csodálatosnak tűnt. S ráadásul Gondo nem kapkodott, nem feküdt rá rögtön. Hosszan elidőzött azzal, hogy nagy tenyerével bebarangolja a lány karját, oldalát, hasát, karcsú combjait, s csak ezek után vándorolt újra feljebb az a simogató, meleg kéz, hogy a melleit is becézgetni kezdje. Érintése oly jóleső volt, hogy Tana meglepődve tapasztalta: szeretné, ha még sokáig simogatnák így. De igazán akkor döbbent meg, amikor a férfi szája ráhajolt a mellbimbójára, és bekapta azt, mint csecsemő az anyjáét, ha szopni akar. S valóban szopogatni is kezdte, méghozzá olyan finoman, hogy a lány hirtelen valami szokatlan bizsergést kezdett érezni az ölében. Ilyet még egyetlen férfi se csinált vele, és ilyen hatással se volt még így rá senki.
Hirtelen belévágott a felismerés, hogy valami ilyesmit tudhat a falujabeli, külsőre egyébként egyáltalán nem szép Simo is, akinek házából estelente gyakran furcsa zajok hallatszanak ki, s akinek asszonya váltig állítja mindenkinek, hogy az ő párjánál nincs különb ember a világon.
Álmossága tovatűnt, ahogy Gondo most már a másik mellét is hasonló kezelésnek vetette alá, mint az előzőt, keze pedig egyre jobban befészkelte magát Tana hosszú combjai közé. Aztán oldalra fordította a lányt, és még jobban magához ölelte. Kézfeje már a feneke fölött a hátát simogatta, ahogy könyökhajlatába fogta a lány ölét, szeméremdombját pedig felkarja finom bőrével ingerelte. Tana egyre hevesebben mozgott fel s le azon az izmos karon, mert valami eddig nem tapasztalt érzés kerítette hatalmába, s ösztönei azt súgták, hogy így kell tennie. Aztán egyszer csak úgy érezte, hogy már nem bírja tovább ezt a kimondhatatlanul kellemes érzést, meg kellett állnia, miközben elöntötte őt valami édes megkönnyebbülés. Lihegve hanyatlott hátra, aztán kis idő múlva hálával telve simított végig a fölé hajló férfi mellkasán. Valamiért úgy érezte, hogy egy csókot is kellene oda adnia, s mikor engedelmeskedett ennek a késztetésnek, hirtelen kedve támadt végigpuszilgatni azt az izmos testet. A férfi örömtelien felnevetett a ténykedésétől, aztán visszafektette a hátára, és most már tényleg föléfeküdt. Tana tudta, hogy ami most következik, abban neki sok öröme nem lesz, de most nem bánta; úgy érezte, ennyi tényleg jár a férfinak, aki ilyen kedves volt hozzá, és ilyen ügyesen simogatta.
De Gondo megint meglepetést okozott neki: bár hímtagja ott körözött a bejárat körül, de láthatólag esze ágában se volt behatolni. Tana pedig tágra nyílt szemmel fedezte fel, hogy egyáltalán nem is olyan rossz érzés ez neki így. Egyáltalán nem! Sőt, egy idő után már szinte várta, kívánta, hogy mégis megtegye, amit szokás. És hogy a férfi nem mozdult beljebb egy pontnál, hát maga kezdett húzódzkodni felé. Aztán egyszer csak azon vette észre magát, hogy egy ritmusban mozognak mindketten, és egyre erősebben élvezi, hogy még több, és még több kerül belé a férfi húsából. És hogy most egyáltalán nem monoton és unalmas döngölésnek érzi az aktust, hanem gyönyöröket felszakító, belülről érő simogatásnak. Pedig a férfi most már láthatólag csak magára figyelt, és kezdett olyan szenvedélyesen viselkedni, mint mindenki, akivel Tanának eddig dolga akadt. De most ezt se bánta, inkább kifejezetten örömmel töltötte el, hogy ő is tud nyújtani valamit cserébe azokért az élvezetekért, amiben eddig is, és most is részesül.
Aztán az élvezet egyre magasabbra csapott benne, úgy érezte, mintha egy csúcsponthoz közeledne, s mikor végre ott volt, megremegett az egész teste, az ágyéka lüktetni kezdett. Gondo még mozdult párat, aztán nyögve meg-megrándult ő is fölötte, hogy aztán félig rá, félig mellé boruljon lihegve.
Tana is levegő után kapkodva kapaszkodott a vállába, úgy hallgatta mindkettejük vad szívdobogását. Aztán lecsillapodott a dobogás, a légzésük szabályossá vált, de a lány minden tagjában ólmos fáradságot érzett. Miután a férfi kicsúszott belőle, behunyt szemmel bújt hozzá, hátatfordítva neki, hogy kényelmesen átölelhesse az az izmos, de gyengéd kar.
A következő percben már mélyen aludt. Olyan mélyen, mint utoljára kisgyermekkorában.
 
 
0 komment , kategória:  Szex  
A páncél alatt
  2007-03-17 14:55:04, szombat
 
  Surrog a kavics a taxi kerekei alatt, ahogy lassan odagördülünk a kastélyszálló bejárata elé. Magas fenyőfák, ápolt virágágyások a hatalmas parkban, melynek közepén csöndesen megbúvik a barokk épületegyüttes. Kiszállva az autóból szinte mellbevág a nedves fű és a fenyves illata, az ózondús levegő szinte megrészegít. Mosolyt csal az arcomra az élmény. Jó lesz itt nekem - biztatom magam. Jól döntöttem megint.
De persze, nincs mit csodálkozni. Én mindig jól döntök. Ehhez értek. Dönteni, irányítani. Ezért lehetek ma a cég második embere. És csak azért nem az első, mert nő vagyok. A férfiak uralta igazgató tanács sose fogadna el engem elnökként. Ez már csak így van.
De hagyjuk. Nem akarok most a munkára gondolni. Hisz pont azért jöttem ide, hogy kipihenjem magam. És ezért nem a tengerparti nyaralást választottam az utazási irodában. Bármennyire imádom a vizet, az úszást és a napfényt, egy ilyen hely mindig zajos, tömve van emberekkel. És én most csöndre vágyom. Csöndre és nyugalom.

***

Csönd. Nyugalom. Ez jár a fejemben, miközben várom a vacsorám a szálló éttermében. Hát itt aztán nem nagyon fogja senki megzavarni a nyugalmam, úgy látom. A társaság jobbára német nyelvű idős emberekből áll, itt-ott néhány középkorú pár ül az asztaloknál. Halkan folyik a társalgás, semmi hangoskodás vagy nevetgélés. Akár a férjem is nyugodtan eljöhetett volna velem, itt senki sem zavarta volna a munkájában. De persze lehetetlenség lett volna összeszedni és elhozni azt a rengeteg cetlit és kézikönyvet, amire szüksége van. Nem bírt megbarátkozni a számítógéppel, továbbra is cetlikre írja fel az ötleteit, amit a készülő új könyvéhez használ aztán fel. Máskor persze mindig rám hagyja a döntéseket, egy 'Te tudod szivem'-mel, de ha a munkájáról van szó, hajthatatlan. Otthon akart maradni, és semmivel nem győzhettem meg.
Így hát egyedül ücsörgök itt az ételre várva, amikor hangos nevetés üti meg a fülemet. Nyílik az ajtó, és betódul rajta egy 8-9 fős társaság. Fiatalok, harsányságukra mindenki feléjük fordul. Nagy zajjal épp elhelyezkednek a bejárat közelében lévő hosszú asztal mellett, mikor újra megmozdulnak a lengőajtó szárnyai, és még egy, láthatóan közéjük tartozó fiatalember lép be.

Rajta marad a szemem. Van ... van valami ... valami különleges ezen a férfin. Valami, amitől megáll a pillanat, és eltűnik minden más a tudatból. Vonzza a tekintetem, és fogva tartja. Mintha láthatatlan vonósugarat bocsátana ki magából, ami elkapott, és nem ereszt. ...
Szinte beszél a teste, a mozdulatai. Magabiztos, higgadt benyomást kelt, ahogy kihúzza magát, tartja a fejét, ahogy nyugodtan körbenéz a teremben, és felméri a környezetét. Aztán megindul a barátai felé, és édes bizsergés vonul végig rajtam, ahogy figyelem ruganyos lépteit. Feltűnően hosszú, vékony combjai vannak, attól olyan a járása, mint egy karcsú gepárdé, amely épp a prédája nyomába indul. Visszafogott erő, mely bármikor kirobbanhat - lenyűgöző hatással van rám ez fiú. Mert valójában jó pár évvel fiatalabb lehet nálam, tán húszas évei közepét sem érte el. Vagy csak simára borotvált, kisfiús arca, vállát verdeső hosszú szőke haja miatt hiszem ezt? Hiszen a tekintete, a viselkedése érett férfit sejtet.

Megjelenik a pincér a vacsorámmal, kénytelen vagyok elszakítani róla a szemem, de nem tudom megállni, hogy oda-oda ne pillantsak rá evés közben. A jóllakottság azonban elálmosít, az utazás is fárasztó volt, s nincs miért itt ülnöm tovább egyedül. Felállok hát, és elindulok az ajtó felé. Odaérve még vetek egy pillantást hátra erre a különös férfira. Épp elmosolyodik valami tréfán. Még a mosolya is furcsa, nem felfelé görbíti az ajkát, csak széthúzza, arcán pici gödröcskék jelennek meg. A szeme kacag igazából, a meleg tekintete. Nagyot dobban a szívem a látványtól, szinte ijedten fordulok el, de még a lépcsőn felfelé menet is érzem a mellkasomban a dörömbölést, a gyomromban a szorítást. Hogy lehetek ilyen bolond?!

***

Borzasztóan szégyenlem, de nem bírok uralkodni magamon. Amikor a verőfényes délelőttön szobám teraszára kilépve megláttam, ahogy a medence felé tart a barátaival, eszeveszett vágy fogott el, hogy utánamenjek, hogy közelebbről láthassam. Elvégre nem kuksolhatok itt a szobámban egész idő alatt - akartam megideologizálni az elhatározásom, de azért én tudom, hogy mi az igazság. És most itt ülök a medence közelében egy nyugányban, és egy sötét napszemüveg, meg egy könyv oltalmából lopva vizsgálgatom. Ő bezzeg nem fogja vissza magát. Igaz, nem feltűnően vagy szemtelenül, de azért időnként alaposan megnéz magának egy-egy arra járó fiatalabb, és jobb kinézetű nőt. Rám persze rám se néz. Nem vagyok az ő korosztálya. Tegnap túl korán mehettem le vacsorázni, mert most látszik csak, hogy vannak itt bőven az ifjabbak közül is. És mintha mind itt nyüzsögnének most a medence körül. De sebaj, a sok ember között én se vagyok feltűnő, nyugodtan figyelhetem. Nem az az ideális testűnek tartott kockás hasú, meg domborodó mellkasú férfi, de nagyon vonzó. Karcsú csípőjű, széles vállú, izmos karú, jóképű fiatalember. És bizony van min feszülnie az úszónadrágjának is. A gömbölyű, feszes feneke pedig olyan látvány, hogy muszáj keresztbe raknom a lábam, és a combjaim összeszorítani. Gyönyörködöm hát benne rendületlen, tudván, hogy a látványon kívül úgyse kapok belőle többet.

***

A zene hangjai körülölelnek és elringatnak. Nem is hallom az eső surrogását a párkányon. A könyvtárszoba eldugott zugába húzódva hallgatom kedvenc darabomat Vivalditól. Üres az egész könyvtár, aki épp nincs a szobájában, az az étteremben rendezett műsort hallgatja. De nekem többet ér most a magány és a zene. Behunyt szemmel merülök bele a hangok birodalmába, és megszűnik a külvilág. Csak mikor vége az utolsó tételnek is, akkor nyitom fel vonakodva a szemhéjam ... és meg is dermedek rögtön. Itt van! Itt áll alig két lépésnyire tőlem! És én észre se vettem, amikor idejött. Nem is hallottam. Ki tudja, mióta áll itt? És mióta néz? Mert néz, kutatóan, érdeklődve. Mint egy lepkegyűjtő, aki épp most fogott el egy érdekes példányt. Moccanni sem tudok, nem jönne ki hang a torkomon, ha akarnám se, de nem is tudnék mit mondani. Én, a hűvös, öntudatos, kemény nő, aki mindig tudja, mit akar, és meg is szerzi, én, aki már évek óta ilyennek látszom, s mint a páncél rám is fagyott már ez a szerep, most úgy érzem magam, mint egy ijedt kislány. Lassan, nagyokat dobban a szívem, és izzani kezd körülöttem a levegő a tekintetétől. Mintha egy örökkévalóság óta néznénk így egymást szótlanul. Ő vizsgálódva, én bénultan, várakozva. Lassan gombóc gyűlik a torkomban, nyelnem kell egyet. Mintha csak ez lenne a jel, lassan felém mozdul. Olyan szaggatottan, mintha lassított filmet látnék. Fél térdre ereszkedik a fotel előtt, ahol ülök, de a szeme közben is fogva tartja az enyémet. Aztán végtelenségig nyújtva a mozdulatot, kezével megérinti az arcom. Tenyerébe fogja, érzem az ujjai melegét a bőrömön. Valahol a tudatom mélyén tudom, hogy mennyire szokatlan tett ez, hiszen nem is ismerjük egymást, és hogy tiltakoznom kellene. De az az érintés ... annyira jó, annyira megnyugtató. Kiszakít a való világból, a társadalmi szokások és erkölcsök gúzsba kötő hálójából. Hirtelen rám szakad valami olyan hatalmas megkönnyebbülés, mint mikor a fuldokló kibukkan végre a víz felszínére. Repülni tudnék, olyan könnyűnek érzem magam. Halvány, félénk mosoly jelenik meg a szám sarkában az örömtől. Biztatást jelenthet neki, mert közelebb húzódik, és lassan hozzáér az ajka az enyémhez. Férfias, finom illata az orromba csap, erős lüktetést ébreszt ezzel az ölemben. Érzem, ahogy megindul bennem a nedvesség, és ahogy finom szája az enyémet masszírozza a csókjával, vad vágy remegteti meg a combjaim. Legszívesebben azonnal magamba fogadnám, de nem merek mozdulni. Még a csókot is képtelen vagyok viszonozni, csupán elgyengülve megnyitom ajkaim. Az egész egy pillanat volt, és már húzódik is hátra. Felajzva, de továbbra is mozdulatra képtelenül ülök ott, csak a szemem követi őt, ahogy felemeli a mellettem lévő asztalkáról a szobám kulcsát. Megnézi rajta a számot, aztán visszaejtve a kulcsot hirtelen felegyenesedik, sarkon fordul és hátra se nézve otthagy.
Percekbe telik, mire magamhoz térek a sokkból, és meg tudok mozdulni. Nem értek semmit, főleg nem magamat. De azt hiszem, nem is akarok belegondolni.

***

Hasamra ejtem a könyvet, úgy sem tudok odafigyelni. De aludni sem. Az eső még mindig veri az ablakot, innen az ágyamból is látom, ahogy lefelé siető patakocskákat képez az üvegen.
Tudom, hogy el fog jönni. Érzem. Olyan biztosan érzem valahol itt benn mélyen, egészen a csontjaimban, hogy az már önmagában is dermesztő. De még inkább az az, hogy tudom, bármit is akar tenni velem, hagyni fogom. Mint ahogy délután is tűrtem, hogy megérintsen, hogy megcsókoljon. És élveztem. Jobban, mint bármikor bármi mást! Sose hittem volna, hogy férfi így, egyetlen szó nélkül, meg tudja törni bennem a büszke, önérzetes nőt, és előás a lelkem mélyéből valami olyan vágyat, melynek létezéséről én magam sem tudtam.
Halk nesz hallatszik az ajtó felől, odakapom a fejem, és már nyílik is. Becsukja a háta mögött, aztán nekidől, és onnan néz felém. Csak a kislámpa ég mellettem, nem látom tisztán az arcát.
Csöndben várok, és már nem is zavar a csönd. Végül ellöki magát az ajtótól, és azokkal az utánozhatatlan, rugalmas lépéseivel közelebb jön. Egy pillanatra megáll fölöttem, úgy néz tovább, aztán leül az ágyam szélére. Kiveszi a kezemből a könyvet finom, de határozott mozdulattal, és az éjjeli szekrényre teszi. Aztán újra felém fordítja a figyelmét. Jobb kezével bontogatni kezdi a hálóingem elejét. Két kézzel persze gyorsabb volna, de láthatólag nem sietős neki. Meg-megáll közben, időt hagy arra, hogy a már felfedett testfelületet az ujjai hegyével is feltérképezze, ne csak a szemével. Ráadásul közben egy fikarcnyi érzelem sem látszik rajta. Csak megint az az érdeklődő szemlélődés. Mintha nem is volnék más, csak egy furcsa, eddig még nem látott állatka, amit meg kell vizsgálni alaposan.
Már a hasamnál jár az ujja, végigsimítja a köldököm peremét. Egyre jobban jár fel-le a mellkasom, ahogy a lélegzésem elmélyül. Mikor már az ölemnél jár a keze, nem bírom visszatartani a vágyakozó nyöszörgést. Épp csak egy halk hang, de rögtön elkapja a szemét a kezéről, és az arcomba néz. Hirtelen megértem, hogy tiltakozásnak hitte. Csak még inkább megnyugszom, tudom, hogy megbízhatom benne. Halványan rámosolygok, hogy értse: folytathatja, amit megkezdett. Válaszul rámvillantja a maga furcsa, sajátos mosolyát egy pillanatra, majd egy hirtelen mozdulattal ráborítja a tenyerét az egész szeméremdombomra. Tenyere a csiklómat, ujjai a kisajkaimat dörzsölik finoman. Nem bírom tovább, muszáj megmozdulnom, rászorítanám a combomat a kezére, de nem hagyja. Most először felemeli a másik kezét is, azzal nyomja vissza az egyik combom. Megértem: nem akarja, hogy bármit is tegyek, csak passzívan hagynom kell, hogy játsszon a testemmel. De ilyen felizgatott állapotban ez nem is olyan könnyű. És minden pillanattal, minden érintésével egyre nehezebb lesz megállni a mozgást. Amikor már szinte remegek a feszültségtől, elenged. Kezemnél fogva felhúz ülésbe, lesimogatja rólam a szétnyitott hálóinget, aztán ő is nekiáll vetkőzni. Lassan, komótosan öltözik, ez a fiú tényleg semmit nem siet el. Amikor már meztelen, akkor is csak áll az ágyam mellett egy darabig, és félrehajtott fejjel vizsgál. Látja, hogy a meredező férfiasságát figyelem nagyokat nyelve. Szétterpesztett lábakkal fölém térdel, és odahúzza rá a fejem. Istenem, olyan izgató illata van! És az a puha bőr! Mindig ámulatba ejt, hogy hogyan lehet ez a csodálatos testrész belül kőkemény, kívül pedig olyan finom puha, mint a kisbaba bőre. Szinte satuba fogja a combjaival a testem, a keze a fejemet tartja erősen, ha szabadulni akarnék a helyzetből, akkor se tudnék. Persze nem akarok, de a tudat, hogy nem is tudnék, még inkább felizgat. És az is, ahogy egyre vadabbul tolakszik be az őt becézgető szájamba. Aztán hirtelen kirántja magát, és mélyeket sóhajt. Láthatólag nem így akar elmenni. Kicsit megnyugodva lejjebb mozdul. Úgy fektet vissza, hogy két karomat a fejem fölé húzza, és csuklónál összefogja őket a baljával. Mellém fekszik, és az oldalára fordulva végigvándorol a szabad kezével a testemen. Aztán minden különösebb előkészítés nélkül, határozott mozdulatokkal szétnyitja a combjaim, közéjük és rám fekszik, majd a fenekemnél megmarkolva, magára húz. Teljesen kitölt az a vastag hímvessző, és csak kapkodom a levegőt. De nem sokáig hagyja, hogy élvezzem az érzést, vad, kemény táncba kezd, és közben teljesen leszorít az ágyra. Levegőt ugyan kapok rendesen, arra vigyáz, de se kezem, se lábam mozdítani nem tudom. Pedig spontán reakcióként mozdítanám őket, hogy magamhoz öleljem, és hogy nekem kényelmesebb pozícióban hatolhasson belém. De nem hagyja. És lassan felfogom, hogy okosan teszi, mert egy idő után a testem feladja a harcot, és elernyednek az izmaim. És ebben az ellazult állapotban már tényleg nincs mit tennem, mint hogy élvezzem az érintését, érezzem az izgalmát, és lélekben teljesen megnyugodva, valami édes békében feloldódva, teljesen átadjam magamat neki. Szinte sírni volna kedvem, olyan ez a megkönnyebbülés, a felszabadulás minden félelmemtől, gátlásomtól. Mintha hosszú távollét után végre hazaérkeznék. És amikor felnyögve belém élvez, megtalálom a lelkem legmélyén azt a pontot, ahol végre önmagam vagyok. A testem reagál erre a lelki gyönyörre, és érzem, ahogy megremegek a kéjtől, de ez csupán halvány árnyéka annak, amit a szívemben érzek.

Kis idő múlva elenged, felemelkedik rólam, majd felöltözik. Mielőtt elmenne, gondosan betakargat, és megsimogatja a hajam, mint apa a gyermekének. Egy mikromilliméternyit se tudok mozdulni, úgy alszom el.
 
 
0 komment , kategória:  Szex  
Kézbesítő futár
  2007-03-17 14:46:57, szombat
 
  Egyedülállóként elég gyöngén álltam anyagilag, és némi jövedelem kiegészítésként szövegszerkesztést vállaltam egy kiadóknál. Elég gyors vagyok, meg precíz is, az elso legépelt munkám után aztán sorozatosan jöttek a kéziratok, elfoglalva minden üres estémet, de legalább olyan külön jövedelemhez jutottam, ami kihúzott állandósult zavaromból, ugyanakkor még szívesen is végeztem a feladatot. Csak egyszer volt a munkaellátottságban egy kis átmeneti zavar, amikor a kiadó profilváltás következtében a szépirodalomról egyre inkább a jobban jövedelmezo füzet terjedelmu, de kapósabb erotikus tartalmú irodalom felé fordult. Küldték a kéziratokat folyamatosan, ismét volt munkám. A szerzoket nem ismertem, csak a kéziratot kaptam meg, s rákaptam, hogy mielott kezdeném beírni a szövegszerkesztobe, elotte átolvasom, hogy értsem, amit írok.
Az elso egy-két írás annyira izgalomba hozott, hogy komolyan úgy éreztem, nem vállalhatom a további munkát, mert a lelki békém fölborul, ha ilyesmikrol olvasok. Úgy éreztem, hogy túl sok közöm lett annak az embernek a személyiségéhez, akinek a gondolatait láthattam. Ráadásul annyira intim gondolatok voltak, hogy egészen közelinek éreztem magamhoz, gyakran úgy tunt, hogy egészen hozzám szól, vagy rólam szól. Belehelyezkedtem a szereplok közötti kapcsolatba, és képes voltam érezni azokat az érintéseket, simogatásokat, amiket leírva láttam. Olykor megesett, hogy egy-egy lázas szerelmi jelenettol annyira átforrósodtam magam is, hogy félbe kellett szakítanom a munkát és nagy sóhajtozások mellett járkálgattam az üres lakásban föl-alá, vártam, hogy lehiggadjon bennem a feltámadt igény valami igazi érintés iránt.
Elképzelem a történet íróját, rendszerint valami magas, barna pasira gondoltam, kék szemure, érzéki ajkakkal - szóval álmodoztam.

Egyáltalán nem volt semmi partnerem, akivel megélhettem volna hasonlót, mint amikrol nap-mint nap olvastam, írtam. Fiatalabb koromban még arról ábrándoztam, hogy majd egyszer férjhez megyek, akkor majd gyakorlatilag éjjel-nappal szeretkezni fogok. De aztán ahogy teltek az évek, látnom kellett, hogy bizony nem vagyok kapós, hanem egy afféle csúnya lány, akire nem nyitja rá a szemét egyetlen férfi se. Nehezen éltem meg, hogy miközben tele van a világ életeros férfiakkal, akik majd megvadulnak, annyira szeretnének maguknak egy not találni, s közben egyetlen szexuális örömforrásuk a Playboy vagy a Penthouse valamelyik száma és a puszta kezük, de én nem férhetek be teljes hús-vér valómmal a lehetoségeik közé.
Kezdetben fájdalmasan érintett, azután pedig egészen beletörodtem, hogy magam maradok, vénlánynak. Még inkább belesavanyodtam a helyzetbe, s ahogy teltek az évek, már a fiatalság is lekopott rólam, szóval a sosem volt önbizalmam nem volt mitol helyre állt volna.

Az egyik kézirat írója mindenképpen közelebb állt hozzám, mint a többi. Kerekre formált, jól olvasható betukkel irt az illeto, sárga színu jegyzettömb lapokra. A betuk egyenletesen gördültek, egyenes vonalban, margót alig hagyva. Soha nem volt benne áthúzás, beszúrás vagy radírozás. Úgy lehet, hogy aki írta, elore eltervezte az összes dialógust, minden jelzot minden szófordulatot és nem írás közben fogalmazgatta újra meg újra. Ettol a szerzotol szerettem leginkább írni, nem csak azért mert jól olvasható volt, hanem amikrol irt, az annyira mélyen megérintett, hogy gyakran egészen összefacsarodott a szívem, amint olvastam. Nem volt egy melldöngeto hos, inkább egy elesett kisember, aki vergodik, de hiába áhítozik egy idilli helyzet után, folyton elügyetlenkedi a lehetoségeit.

Egyik alkalommal kissé összetorlódott a munkám, az estéim az éjfélen túli idokig nyúltak, már a fáradtságtól összefolytak a szavak. Úgy lehetett, hogy a kimerültségem miatt lapozhattam egyszerre többet is, és néhány oldalt áthajtottam, magyarán kihagytam a begépeléskor. Telefonon hívtak a szerkesztoségbol, jelezték a hiányt, ígértem, hogy pótolom. A futárral kiküldték a kéziratot ismét, meg a floppyt is. Ez egy ismeretlen futár volt, máskor nem o hozta. Máskor egy középkorú elhízott fickó jött, nagyobbacska táskával, most meg egy vékonydongájú inkább alacsony, mint közepes termetu férfi, noiesen kicsi keze volt, meglepoen magas hangfekvése, de legalább szép dióbarna szeme. Átadta a javítani valót, és nem tunt úgy, hogy indulni készül, hanem leült a fotelembe, mint aki várakozásra rendezkedik be. Csodálkozó tekintetemet látva hozzáfuzte, hogy nekem nem lehet túl sok ido az a néhány hiányzó oldal beírása, o meg inkább nem jönne újra, megvárja itt.

Szokatlan volt a helyzet. Már az is, hogy egy férfiember üldögél nálam, s miközben itt van, én mindenféle erotikus történésekre tapadok a képernyon. Mintha meglesne valaki, miközben én mosdok, vagy egyéb intim dolgom végzem. Nem nagyon akarózott hozzáfogni a munkához. Inkább megkértem, hogy sétáljon a parkban vagy egyen egy fagyit és jöjjön vissza egy óra múlva. Elcsodálkozott a kérésemen. Csak egy fél szóval utaltam rá, hogy amikor ilyen témában olvasok, vagy írok, az nagyon intim érzés a számomra, o meg idegen, nem akarom, hogy részese legyen.
Egészen hosszan az arcomba nézett, a szemeimet vizsgálta, teljesen zavarba jöttem a nézésétol. Elkaptam a tekintetem, o meg kicsit megmosolyogta a zavaromat. Fölállt, s indult, de a táskáját a fotelban hagyta.

Nekifogtam a munkának, és nem kellett sok ido, hogy máris beleéljem magam a szereplok helyzetébe. A hiányzó oldalakon heves szerelmi jelenet zajlott, ahol a férfi lázas igyekezettel iparkodott szeretni a not, aki eleinte szabadkozott - tán a látszatért, vagy ki tudja - azután pedig szenvedélyesen alávetette magát a férfi követelozo vágyainak.
Ismét olyan fölforrósodott vágyakozó állapotba kerültem, mint már annyiszor ilyesmi olvastakor. Egészen elfúlt a lélegzetem, ahogy oda le volt írva minden apró mozzanata a gyönyörüknek.
Éppen csak befejeztem az írást, amikor nyílt a bejárati ajtó, és visszatért a futár.

Ahogy rám tekintett, csupa érdeklodés volt az arcán. Végigmért, én is végigmértem.
Nem tudom, mibol következtette, hogy ez most másféle nézés volt, tán az arckifejezésemen láthatott mást, vagy a szemem volt vágyakozóbb - bizonyára -, vagy csak tett egy próbát. Egyszeruen hozzám lépett egészen közel, éreztem a kilélegzett levegojét az arcomon.
Nem ölelt át, csak szorosan elém állt, és kivárt, hogy mit fogok tenni én. Orült izgató volt, ahogy olyan szorosan elottem állt. Néztük egymás arcát, egymás szemét, és én nem gyoztem tovább állni a nézését. Amint lehunytam a szemem, s oldalra döntöttem a fejem, máris megéreztem, hogy az ajkait az enyémre tette. Váratlanul ért, vagy vártam rá, nem is tudom. Egy pillanatig tétováztam, hogy eltoljam-e vagy viszonozzam a csókját, vagy ne tegyek semmit.
De éppen az olvasott (és írott) szöveg hatása alatt állva, nem úgy történtek az események, ahogy józan döntéssel történtek volna, hanem elnyitottam az ajkaimat, s átöleltem a vállát, hogy közelebb húzzam. Erre a mozdulatra várhatott eddig, mert mihelyt megkapta a biztatást, azonnal átkarolt, magához vont, és olyan szenvedélyesen csókolóztunk, hogy fulladtam a levegotlenségtol, de nem hagytam volna abba semmiképp, annyira fölizzottam ettol a soha nem tapasztalt élménytol, hogy egy igazi férfi (még ha ugye nem is olyan ideális, mint az ábrándjaimban szereplok) a karjaiban tart, és engem (igazán engem) csókol nagy élvezettel. Csak egy pillanatig suhant át a gondolat a fejemben, hogy illetlen ez így, s el kellene tolnom, ehelyett szorosabban magamhoz húztam, és az ujjaimmal a hajába túrtam - úgy, mint az írott történetben is tette az a noi szereplo.
Alighanem a hapsi is olvashatta a novellát, mert éppen úgy folytatta, mint az ott leírtak szerint történt. A nyakamat csókolgatta, miközben a fenekemet simogatta, és a szoknyámat húzogatta egyre följebb. Tetszett nekem, ahogy simogatott. Ismét a számra tapadt, miközben a combom közé nyúlt, és legnagyobb elképedésemre nem hogy nem löktem el a kezét, hanem inkább úgy helyezkedtem, hogy könnyen utat találjon a bugyim alá. Beleremegtem a szokatlan kalandba. Szenzációsan jól esett a csókja, és hát, szenzációsan jól esett, ahogy masszírozni kezdte az ölemet. Sosem tapasztalt borzongató örömmel fogadtam. Álltomban nekitolt a falnak, s így megtámasztva még inkább nekem feszült a teljes keze. Vagyis, szóval nem csak a keze. Eleinte az ujjaival izgatott, és amikor már úgy érezhette, hogy kelloen felizgultam és befogadóvá váltam, a tenyerét a fenekemre tette, az ujja helyett pedig nekem nyomta az erektált vesszojét. Csak odakészítette, csak megmutatta, hogy mi az, ami idekinn kopog a kapun - tán az engedélyemre várt a bebocsátáshoz. Feszített a türelmetlenség, és csak öleltem, csókoltam, s valamivel nagyobbra nyitottam a terpeszem.
Ezt biztatásnak véve, valamennyire roggyintva a térdét, irányba helyezte az eszközt, s fölnyársalt egy mozdulattal.

Jajj, Jézusom! Azt hittem, ott ájulok el máris. Rettento fájdalmas volt, feszült, izzott, úgy éreztem, hihetetlenül vastag és hihetetlenül kemény, amit belémeröltetett. Fájdalmamban sikíthattam, vagy legalábbis kiáltottam egy nagyot, mert azonnal megtorpant a mozgásában, és elképedve nézett az arcomba.
- Te még sosem voltál férfival? - a kérdésében hitetlenkedés volt, némi ijedelem is talán.
Nem folytatta a ritmikus döfölésemet, csak tartott nekiszorítva a falnak, szorosan magához ölelve, de az ágyékomat szétfeszíto férfiasságát nem vonta vissza. Éreztem, hogy a combomon végigcsorog a vér, csaknem sírva fakadtam, olyan kiszolgáltatottnak és elesettnek éreztem magam.
Tényleg teli voltam vággyal, tényleg szerettem volna, ha valaki megsimogat, ha valaki megcsókol, és hát igen, ha valaki végre úgy szeretne, mint a novellákban, ahogy szeretni szokták a férfiak azokat a noket. De sose gondoltam volna, hogy ez ennyire rettentoen fáj, hisz mindenhol azt olvashattam, hogy nagyon finom érzés, hogy töri utána a fene nem csak a férfiakat, hanem a noket is ugyanúgy.
De akkor velem mi lehet a baj, hogy ennyire fájdalmas.
Amint ezen keseregtem még, csak nem lazult az ölelése, hanem az arcát hozzányomta a nyakamhoz, úgy suttogta egész halkan, hogy ne haragudjak, nem akart fájdalmat okozni nekem, ne haragudjak, de nagyon megkívánt, és én is úgy mutatkoztam, hogy nem bánnám. Látta a szememen, hogy kívánom a szexet, szívesen vettem az o csókját, az ölelését, stb.
Ennek ellenére, hogy ilyesmiket suttogott, azért nem szüntette meg a szoros kontaktust odalenn, csak kivárt vele. Újra az ajkaimat kereste, már persze kevésbé vadulva, de hosszan csókolt, nyalogatta a szám sarkát, a fogaimat, szívogatta az ajkaimat.
Elzsongított, amilyen élvezettel csókolt. Egészen elterelodött a figyelmem a fájdalmamról, s egy ido után már én is visszacsókoltam puha és követelozo ajkait. Nem is vettem észre, hogy mikor kezdte ismét mozgatni a csípojét. Fogta a fenekem, és eleinte csak alig beljebb tolva, azután már nagyobb lökethosszra váltva behatolt egészen. Közben csókolt folyamatosan, mert érezte, hogy annyira szeretem a csókját, hogy elvonja a figyelmemet az egyéb kényelmetlenségekrol is, ha az ajkaink játszanak. S valóban, már nem is fájt, vagy csak sokkolt a fájdalom, s amiatt nem éreztem akkora kínnak, amit muvelt, de egy ido után már tényleg nem éreztem úgy, hogy széjjelhasadok, ha folytatja. Aztán már nem csókolt tovább, csak markolgatta, gyúrogatta a fenekemet, szorított magához, erosen lihegett és hátravetette a fejét, a mennyezetre nézve. Szinte a szeme is kifordult, ahogy elrévedt az élménytol, amint borzongva elélvezett.
Ismét éreztem, ahogy a combomon végigfolyt a leve, de nem eresztett az ölelésbol, csak csókolgatta a nyakamat, simogatta a hátamat.

Amikor aztán eleresztett, rendbe szedte magát, nézte az arcom, de nem szólt semmit. Egy cédulára fölírta a telefonszámát és elment. Hosszan néztem azt a számot, megismertem azt a kézírást, amelyikbol olyan nagyon szerettem dolgozni, akihez a legközelebb éreztem magam az olvasottak alapján. Szóval ez itt nem a futár volt, hanem maga a szerzo, akit én álmodozásaim során már annyiszor közel engedtem magamhoz, hogy mást jelentett nekem az a plátói vonzalom, mint ez a nyers valóság, ami persze messze nem volt akkora élvezet, mint az olvasottak alapján képzeltem volna.
Tudom, hogy nem fogom felhívni ezt a telefonszámot, és meg fogom szakítani a kapcsolatot vele is, a kiadóval is.
Most, hogy már "tapasztalt vagyok" magam is, tudom, hogy milyen az, amikor az emberek szeretkeznek, most már tudom, hogy csak rámondják, hogy nagyszeru, de nem is az. Esetleg a férfiaknak igen, de a nok meg csak hagyják. Nyilván hogy örömet szerezzenek vele a férfinak, azért hagyják mindössze. Nekem semmi öröm nem volt benne, csak egy eszköz voltam a kéjéhez.
A csókolózás, az nagyon kellemes, meg az ábrándozás is, de egy igazi aktus nem, az bezzeg nagyon nem.
A kiadónak meg azért nem dolgozom többé, hogy ne kerülhessek máskor ilyen helyzetbe, hogy az arcomról megállapíthassa bármely férfi, hogy mire vágyom, s ábrándos vágyaimat megragadva önmagát némi nemi örömhöz juttassa.

 
 
0 komment , kategória:  Szex  
Csilla
  2007-03-17 14:44:28, szombat
 
  Még a 90-es évek közepén történt, egy nagyvállalatnál dolgoztam. Jó helyem volt, meg is fizették a munkámat. A kollegák akikkel dolgoztam, jó fejek voltak, lehetett rájuk számítani. Némelyikükkel a kapcsolatom nem csak munkahelyi volt. Összejártunk munka után, de néha hétvégéken is együtt voltunk. Ideális társaság volt a mienk. Gábor is a munkatársam volt. Legtöbbször náluk töltöttem az időmet, ha egyéb dolgom nem akadt.

Csilla 33 éves volt akkor, de egy nagyon vonzó , vékonytestű, szőke, nem túl nagy mellű nő. Nem látszott meg rajta a szülés, saját bevallása szerint sokat tornázott a szülés után, így sikerült visszatérnie a régi alakjához. A fiúk két éves volt akkoriban, még csak akkor kezdett megtanulni beszélni.

Akkoriban hetente 2-szer jártam Body Building-ezni. Csak amiatt kezdtem el, mert túlságosan is sovány voltam, nem mondom volt hatása, de sosem izmosodtam meg tőle egészen. Csilla már az első találkozásnál felkeltette a figyelmemet, mit ne mondjak már akkoriban is a nálam idősebb nők érdekeltek, és ez azóta sem túl sokat változott.

Az érettebb nőkben benne van az az igazi tűz ami a fiatal tinikből hiányzik. Nincs is annál jobb érzés, hogy egy vonzótestű, széparcú 35-40 éves nő lesi a kívánságaidat, és minden perverz gondolatodat megvalósítja.

Forró nyári péntek volt, az időm nagy részét a strandon töltöttem, fel akartam töltődni energiával a télre. Délután kellett találkoznom Csillával, egyszerűen csak átkellett neki adnom egy dokumentumot. Gábor vidéken töltötte a hétvégét mivel egy munkát kellett elintéznie. Engem pedig megkért, hogy juttassam el Csillának a papírokat, mert a jövő héten már késő lett volna.

Nem fűztem sok remény ehhez a találkozáshoz, de a remény hal meg utoljára. Hogy ne csak öt perc legyen a dologból, meghívtam egy sétára és egy kis fagyizásra. A gyerekét persze hozta magával. Jól telt az időnk, sokat beszélgettünk egymással, szinte itatósként ittunk egymás szavait. Már későre járt, a gyerek is elfáradt, én mivel nem volt más dolgom megígértem nekik, hogy hazakísérem őket.

Mikor a lakásba értünk a szívem már a torkomban dobogott, de nem akartam magam elárulni. Megittunk egy kávét, majd a beszélgetést a nappaliban folytattuk. Szinte minden terítékre került, ami ilyenkor szokás.
A hangulat egyre bensőségesebb lett. Alig vártam hogy megérinthessem Öt. Mintha érezte volna rajtam, hogy egyedül nem merek kezdeményezni, így Ö tette meg az első lépéseket. Megfogott egy toll pihét ami a díszpárnából esett ki. Egymáson gyakoroltuk, hogy milyen érzéseket vált ki belőlünk a toll, ha a másik simogat vele.

Kezdett szűk lenni a nadrágom. Már nem érdekelt semmi, akartam Öt, azt akartam, hogy érezzem forró testét, és lássam az arcát amint beléhatolok. Ö sem volt evvel másként. Forrón csókoltunk egymást miközben kezeink egymás testét simogatták. Hanyatt fektettem, a felső ruháját közben levettem, már csak a bugyi volt rajta. Nem akartam sietni. Ekkor Ő kerekedett fölém, és szintén csak az alsónadrágot hagyta rajtam. Visszafordítottam a hátára, melleit kezdtem masszírozni, miközben a számmal a bugyiján keresztül izgattam pinusát. BEVADULT! Fejemet a lágyékához nyomta, és vadul lihegett. Letéptem a bugyiját. Lábát szétfeszítettem, úgy hogy fejemmel szembe kerültek nagyajkai. Széthúztam a szeméremajkait, és csiklóját nyalogattam. Majd számba vettem és egy kicsit szívogattam, bár nem volt nagy. Ujjammal pedig néha be-be bújtam forró hüvelyébe. Nyelvemmel időnként mélyen bele is nyaltam, ilyenkor hangosan felnyögött. Hirtelen a lábait nyakam köré kulcsolta, és így fordult meg 69-es pózba. Lesegítette rólam a nadrágot, egy pillanatra szemembe vágta szerszámom. Meglepődött a nagy méretén kezét végighúzta az oldalán. Majd nyelvével a makkomat ingerelte. Farkamon a bőrt hátrahúzta, hogy nyelvével a teljes makkot tudja élvezni. Időnként bekapta és mélyen a tokába tolta. Néha pedig nyelvét pörgette rajta. Nagyon jól szopott. Nekem ez sem volt elég, felálltam és megkértem, hogy térdelő helyzetből is tegye meg ugyanezt. Imádtam ezt a pózt. Farkamat lassan betolta a szájába, erősen szívta, néha pedig a makk végébe nyomta nyelvét.

Felemeltem a földről, és bevittem a hálószobába. Hanyatt fektettem. Lábai a derekamra fonta, én pedig négykézláb hatoltam belé. LASSAN. IGEN LASSAN. Majd gyors iramba kezdtem, és mély lökésekkel haladtam a cél felé. Éreztem, hogy valami a farkamra fejő hatást gyakorolna, rájöttem Csilla nagyon ismeri a hüvelymozgatás technikáját.

Kirántottam farkamat, és a szájába nyomtam. Bevette, és amolyan csecsemősen kezdte el szopni. Hagytam, egy keveset, hagy jusson a szájába a saját nedveiből is. Mielőtt négykézlábra állítottam, elővett az éjjeliszekrény egyik fiókjából egy közepes méretű vibrátort. Meglepődtem, de érdekelt az új partner. Bal kezembe fogtam a vibrit, jobb kezemmel pedig pináját izgattam, és húztam szét szeméremajkait. A fokozatot a legkisebbre vettem. Belényomtam, és mintha a sajátom volna ki-be húzogattam. Erősebbre vettem a fokozatot, teste megvonaglott, és feje leesett a párnára. Nem hagytam abba és most már én hatoltam hátulról belé. A vibri pedig ott zümmögött a kezemben. Előkerült valahonnan egy kis krém is. A bekentem a fenekét, ujjamat pedig néha bele beledugtam anusába. A vibrit lassan befogadta a feneke. Élveztem amint a farkam és a vibri egyszerre járt Csillában. Már közel jártam, éreztem, hogy nem bírom sokáig. A vibrit benne hagytam a seggében. A farkamat tologattam már csak. Jóleső érzés volt a vibri remegését érezni.

Testem megrándult, elöntött a kéj. Farkam kitéptem belőle, Öt pedig megfordítottam és az arcára élveztem. Kezével a maradék kis töltetet sajtolta ki belőlem, majd a szájába vette és gyakorlott nyelv mozgással megtisztította.

Kimentünk zuhanyozni. Majd utunk a medencéhez vezetett. "Ússzunk egyet' javasolta. "Jó" válaszoltam.

Nem volt túl nagy medencéjük, két ember azért egymás mellett még nyugodtan úszhatott. 2 hossz után egymáshoz úsztunk és izgatni kezdtük egymást. Farkam megint úgy állt mint a cövek. A medence szélén ültünk a lépcsökön, farkam kiállt a vízből. Ekkor Csilla lehajolt és a szájába vette rudimat. Szemét lehunyva odaadással kéjesen szopta. Lejjebb ültem, így fejét lenyomtam a víz alá. Farkam nem érintkezett a levegővel. Csilla szájából pedig hol kijött a farkam, hol pedig teljesen eltűnt benne.

Nem tudom meddig bírja egy ember a víz alatt, de nekem óráknak tűnt amíg Csilla a víz alatt vette kezelésbe szerszámomat. Leírhatatlan érzés volt. Másodjára a vízben élveztem el. Csilla kiemelte fejét a vízből és csak vadul nevetett.

Én sem hagyhattam annyiban a dolgot. Megfordultunk, most Ő ült a lépcsőre és én helyezkedtem el kagylója közelében. Nyelvemet kidugtam a számból, hogy csiklóját elérjem. Lábával ficánkolt, így néha egy kis víz is a számba került, de nem bántam. Szeméremajkait kezemmel ingereltem. Szemét lehunyta és szája kinyíltam, láttam rajta, hogy a végzet lassan őt is eléri. Nyelvemmel a mozgást begyorsítottam. Majd kiemelkedve a vízből addigra újra fickós szerszámom végét lábai közé illesztettem. Széjjelebb tettem lábait, és hanyatt döntöttem. Lábai az égnek emeltem és a vállamra tettem, így hatoltam egyre mélyebben beléje. Megint helyet cseréltünk, most újra én ültem a lépcsőn, ő pedig felettem helyezkedett el. Lovagló ülésben folyattuk véget nem érő szeretkezésünket. Kezemmel irányítottam mozgását, egyszer csak begyorsított, tudtam nagyon közel van az orgazmushoz. Farkamat egyre mélyebben löktem belé. Felsikoltott, és teste megremegett, majd összegörnyedve simult testemhez. Sokáig ültünk ebben a pózban, és nem szóltunk egymáshoz, de szemeink mindent elárultak.

Már későre járt, így haza indultam.

Más nap Ő hívott fel telefonon, hogy nincs programja, ha tudok jöjjek át. A szívem beleremegett abba ami előzőnap történt. De titkon reméltem, hogy folytatódik.

Délután értem oda. Egy lenge body-ban nyitott ajtót. Kellemes parfümje volt. Nem sokat kérettem magam, rögtön a lényegre tértem. Magamhoz szorítottam és mélyen a szájába nyomtam nyelvemet.

Letéptem róla a body-t. Erre Ő szétnyitotta nadrágomat, és kezével benyomult a gatyámba. Megfogta a farkamat és gyengéden megszorította. Majd sietve levetkőztetett. Bevezetett a fürdőszobába. Elővett egy borotvát és megkért borotváljam meg. Megbolondított a gondolat, hogy én tehetem meg vele elsőként. Alábújtam, bekentem pináját, és óvatosan lehúztam a szőrt róla.

Mikor végeztem, megsimogattam a munkám gyümölcsét. Kezemet barnijára tettem, ekkor felkacagott, és kéjes gyönyörrel az arcán vizelni kezdett. Úgy célzott, hogy vizelete az arcomat érje megpróbáltam elhajolni, de neki mindig sikerült az arcomra találnia. A vizelete végigfolyt a nyakamon keresztül egészem le a farkamig. Végül vizelete célpontjának a farkamat találta meg. A maradék vizelete a farkamat találta el. Ettől beindultam, kibújtam alóla, Őt pedig leültettem. Megfogta a farkamat, és arra kért, hogy vizeljem én is le. Nem kellet engem sem bátorítani. Elkezdtem vizelni, Ő úgy tartotta a farkamat maga felé mintha csak egy zuhanyrózsa lenne. Az arca felé fordította, és szinte megfürdött benne. A vége felé már nehezemre esett a vizelés, ettől az élménytől a farkam teljesen megmerevedett.

Bementünk a szobába. Már nem kellett felizgatom, így hamar a lényegre tértünk. Az ágy mellett a tegnapinál nagyobb vibri és egy kis krém feküdt az ágyon. Eldöntöttem az ágyon és fölé ültem, farkamat pedig a szájához tettem. Nyelvével megnyalta lila színű makkomat, és óvatosan beleharapott. Ujjaimmal pináját simogattam, valami nagyon hideg ért a testemhez. Mikor odanézem , addigra a jégkockát újra a farkamhoz tette. Kissé fájt, de belementem. A jégkockát a szájába vette miként a farkamat is. Egyszerre éreztem hideget és meleget is a farkamon. Tudtam, ha nem hagyja abba menten megint vizelnem kell. Élvezte a játékot, és cseppet sem akarta abbahagyni. Megint vizelhetnékem támadt. Fájdalmasan, de elhagyta egy kevés vizelet a farkamat.

A szemei már fátyolosak voltak. Lemásztam róla. Fejemet a pijásához tettem, hogy mindent lássak. Jobb kezem ujjaival széthúztam szeméremajkait. Bal kezem középső ujjával pedig pinájába hatoltam. Felnyögött!! Bal kezemmel ütemes mozgás végeztem, miközben jobb kezemmel csiklóját simogattam. Lassan dobálta testét. Kihúztam ujjamat pinájából, most már két ujjal hatoltam beléje. Az egész kezemet belé akartam tenni!!!! Sokáig csináltam két ujjal. Jobb kezemmel addig bekentem bal kézfejemet. Ütemes mozgásom következtében pinája jobban kitágult. Új út nyílott előttem a teljes behatolásig. Jobb kezemmel megpróbáltam széjjelebb húzni pináját, hogy könnyebben beléhatolhassak. A krém sokat segített. Arcát teljesen eltorzította a kéj, tudta hogy most mi következik. Megpróbált segíteni, lábát széjjelebb tette. Apró mozdulatokkal jutottam mélyebbre és mélyebbre. Végül kezem teljesen eltűnt a vaginájában. Csak a csuklóm látszódott. Halkan megszólalt: "Ha egy kicsit feljebb jutsz, ott érzel valamit ami mozog, kérlek gyengéden fogd meg és húzd ki." Agyamat elöntötte a vér, teljesen begerjedtem. Kezemmel beljebb hatoltam ahogy csak tudtam, éreztem a sikamlós valamit a kezemben. Nem erőszakosan, de kifele húztam belőle. Segített nekem, erősen tolta kifele magából. Addig átélt 2 teljes orgazmus, úgy, hogy feje lehanyatlott és sokáig nem tudott magáról. Kezem végült kibújt testéből. Ujjaim között pedig méhét szorongattam. Halkan megint megkért, hogy csókoljam meg amit a kezemben tarok. Arca vágyakozó volt, tudtam ezt mindenáron megkell tennem. Számmal közelebb hajoltam, és nyelvemmel megérintettem testének legbensőbb darabját, és az ajkaim közé vettem.

Egy hatalmas sikoly hagyta el a száját, teste megfeszült, szemei felakadtak. Majd vissza esett az ágyra, és legalább 5 percig ájultam hevert ott.

Kezemmel elengedtem méhét, ami visszabújt helyére. Szememmel követtem útját. Pinájába teljesen beláttam, láttam amint kéjnedve nagymennyiségben hagyja el testét, és lefolyik a fenekéig. Nyelvemmel megpróbáltam felfogni, de nem sikerült teljesen.

Ahogy megpillantott, édesen mosolygott rám. Lábát összekulcsolta derekamon.

Nem akart így elengedni, ezért megbeszéltük, hogy amikor a férje távol van otthonától, mindig jöhetek. Majd jelez nekem.

A kapcsolat azóta is tart, de a többit majd máskor.
 
 
0 komment , kategória:  Szex  
Évike
  2007-03-17 14:40:57, szombat
 
  Évike gyönyörű szép fiatal 20-22 éves leányzó. A haja barna, a háta közepéig ér, a magassága 165-170 cm körül van, a testalkata arányos. A mellei formás közepes méretűek, a hasa lapos, a dereka vékony A csípője lehetne egy kicsit szélesebb, és a cicije egy kicsit nagyobb, de ebben a korban még ez a természetes. Nagyon szereti a szexet, és igyekszik minden formáját kipróbálni. Előítéletei nincsenek, minden új befogadására nyitott. Az ismeretlen megismerésének vágya vezette, amikor megismerkedett a mesterrel, és engedve a kérésének, ellátogatott erre a titokzatos, számára kissé félelmetes helyre.

Évikét a mester bevezeti egy szobába, ahol felszólítja, hogy vetkőzzön le. Ő tiltakozik, de a csuklóira csatol egy-egy vékony és szoros bőrszíjat, amin kívül karikák vannak. Ideje sincs feleszmélni, már rá is kapcsol mindkét bilincsére egy kötél végére kötött karabínert, amelyek a mennyezetre szerelt csigákon vannak átvezetve . A köteleket kicsit távolabb a falon levő karikákhoz lehet kikötni. Érzi, hogy a kötelek fölfelé húzzák a kezét, egészen a feje fölé, addig amíg el nem kezd lábujjhegyre emelkedni. Ekkor a köteleket rögzítik a karikákhoz. A bokáira is hasonló bőrbilincseket tesz. Ezeket a padlón levő karikákhoz rögzíti, úgy, hogy a lábát kb. 20 cm-re föl tudja emelni. Évike ott áll párhuzamosan fölemelt kezekkel, és ellenkezni még eszébe sem jutott. Próbálja a lábait mozgatni, de a kötél csak 20 centit engedélyez neki. A mester elmondja neki, hogy le fogja vetkőztetni meztelenre, és előkészíti a testét a kínzáshoz. Minden ellenállást, vergődést megpróbálhat, úgy sem megy vele semmire . Ezért legjobb lesz, ha nem ellenkezik, és csinál mindent úgy ahogy mondja neki. Ha nem, akkor is meg fog történni minden, csak erőszakkal. Évike érzi hogy csapdába esett nincs menekvés. Kezd úrrá lenni rajta a rémület.

Hosszú ujjú blúz van rajta, és miniszoknya. A lábán magas sarkú cipő. Érzi, hogy a kezén levő kötelek megfeszülnek, és ő fölemelkedik a talajról. Ez csak ahhoz kellett, hogy a mester levegye a lábáról a cipőt, aztán rögtön vissza is engedi a padlóra. Utána a blúz következik, kigombolja, és leveszi róla úgy, hogy a blúz ujjait fölhúzza egészen a kezét tartó kötelekre. Ott rögzíti valamivel, hogy ne essen vissza. A melltartó is erre a sorsra jut. Elfogja a szégyenérzet, tiltakozik, siránkozik, de hiába. Lehúzza a szoknya zippzárját, és lecsúsztatja a bokájáig. Már csak a bugyi van rajta, de nem sokáig. Azt is lehúzza a szoknyához. Ekkor a kezénél fogva újból felemeli, úgy, hogy a lábán levő rövidke kötél is megfeszüljön. Erre azért volt szükség, hogy a szoknya és a bugyi lecsússzon a bokájáról a lábát tartó kötélre. A lábbilincseire új karabínert és kötelet tesz, de az is ugyanolyan rövid. A régit pedig lecsatolja, így eltávolítható a szoknya és a bugyi. Leengedi a talajra, a kezeire is ráakaszt egy-egy új kötelet, a régit pedig eltávolítja. A ruháit elviszi a szobából. Ott áll teljesen meztelenül és kiszolgáltatottan. Azt hiszi hogy álmodik, pedig ez a valóság, a kötelek erősek, nem engedik szabadulni. A nyakára fölcsatol egy nyakörvet, körben ezen is több karika van. A derekára is hasonló kerül. Ennyi elég is az egyszerűbb megkötözési módszerekhez. Elmondja neki, hogy most át fognak menni a szomszéd szobába. A lábain levő bilincseket egymáshoz köti egy rövid lánccal, és eloldozza a padlótól. A kezeit leengedi és a derekán levő övhöz erősíti. A nyakörvére egy póráz kerül, ennél fogva lehet vezetni, a lábain levő lánc miatt pedig csak kicsiket tud lépni, ami meggátolja hogy elfusson, de abban is, ha esetleg rugdalózni támad kedve. A mester óvatosan meghúzza a pórázt, és apró léptekkel elindulnak a másik szoba felé. Itt a szoba közepén egy nőgyógyászati vizsgálóasztal áll, több helyen bőrszíjakkal kiegészítve, hogy a rajta helyet foglaló pacienst biztonságosan le lehessen rögzíteni. Mellette állványok mindenféle tartályokkal és csövekkel. A padló műköves és a vizsgálóasztal előtt jókora padlóösszefolyó van.
A szerkezetek láttán Évikének a torkában dobog a szíve, hogy most a punciját is fel kell tárnia. A nemrég elmondottakra gondol, és tudja, hogy nincs semmi értelme a menekülésnek. Természetesen a vizsgálón kell helyet foglalnia. Odatesz elé a mester egy alacsony zsámolyt, hogy könnyebb legyen felülni rá. Ez azonban így is elég körülményes a lábait összekötő lánc, és a derekához rögzített keze miatt.
Sikerül felülni a szélére, azonnal szól a mester , hogy feküdjön hanyatt. Meg is teszi. A kezét eloldozza derekától, és rögtön az asztal oldalán, a lapjától jóval lejjebb levő karikákhoz kapcsolja. A lábait Évike felhúzva tartja és görcsösen összeszorítja. Ez most az utolsó mencsvára. Leveszi a mester a bokáiról a láncot, és a lábacskáit az oldalt levő tartókba akarja helyezni, de ő csak szorítja önkéntelenül össze. Végül szólni kell neki, hogy tegye a lábait a helyére. Nagy nehezen engedelmeskedik is, és érzi, ahogy feltárul a puncija. A mester ekkor a lábait rögzíti a bokájánál, és a térde alatt egy-egy szíjjal. A vizsgálóasztal lábtartó része állítható oldalirányba, és a test hossztengelye irányában is. A mester úgy ítélik meg, hogy Évike nem tartja elég nagy terpeszben a lábát, ezért még terpeszteni kell egy kicsit. Érzi a lábait ahogy még jobban széthúzzák egészen addig amíg fájni nem kezd. A fájdalomtól kicsit nyöszörög, és kéri, hogy ne feszítsék tovább. Így pont jó is lesz. Tesznek még a testére két széles rögzítő szíjat egyet a melle fölött a vállainál, egyet pedig csípőjére keresztben éppen a fölhúzott combjai fölé. Jól megszorítják mind a kettőt, így már meg sem tudja szinte mozdítani a gyönyörűen föltárulkozott kis testecskéjét. A puncija szétnyílik, előbújnak a rózsaszínű kisajkak. Most a mester elmondja Évikének, hogy mi következik soron az előkészítésből. Le fogja borotválni a puncijáról a szőrt, és ki fogja tisztítania popsi lukacskáját. A csupasz punci még meztelenebbé teszi, és a szőr sem akadályoz semmit amit a puncijával csinál. Erre csak néhány naponként van szükség, amíg ki nem nőnek a szőröcskék. A végbelet kitisztítani majd mindig csak akkor kell, amikor valamilyen beavatkozásra kerül sor itt. Ez egyáltalán nem fájdalmas, és később neki magának kell majd megcsinálni. Ez az első, csak gyakorlás, hozzászoktatás miatt történik. A mester elővesz egy motoros hajvágó gépet, olyat amilyet a fodrászok használnak. A vizsgáló asztalnak van egy kis állítható fejtámlája, ami most éppen fel van emelve, így Évike láthatja, hogy mit csinálnak vele. A gép elkezd zümmögni, és szépen levágják a szőröket a szeméremdombtól egészen a feneke lyukáig. Ez azonban még nem eredményez elég szép sima felületet, csak a hosszú szőröket távolítja el. A mester megnedvesíti, és bekeni borotvahabbal az egész punciját, majd egy borotvával elkezdi borotválni a megmaradt szőröket. Érzi ahogy kihúzza a nagyajkait, hogy azokhoz is hozzáférjen. A popsi lyuk két oldalán sem hagy semmit. Mikor kész, vízzel lemossa a megmaradt habot, és szárazra törli. Szép sima lett mindenhol, mint egy kislánynak. Furcsa érzés tölti el Évikét, olyan mintha fázna a puncija, és érez rajta minden apró légáramlatot. Valamilyen nyugtató hatású kenőccsel bekeni az egészet, úgy, hogy a végbélnyílás környékére is kerüljön bőven belőle. Ujjával benyúl a lyukba is, és ott is bekeni. Ez meglepi Évikét, mert erre nem számított. Egy kicsit föl is jajdul tőle, de fájdalmat nem érez. Most a fenék tisztítása következik, ettől már jobban fél. A mester leakasztja az állványról az egyik tartályt, ami olyan mint egy tejeszacskó, csak nagyobb. Az aljából hosszú átlátszó és hajlékony műanyag cső lóg ki. A csövön van egy elzáró eszköz, így nem folyik ki a víz amikor megtölti. Visszaakasztja az állványra, és a csőre egy másik kemény műanyag csövet illeszt, ami egy ujjnyi vastag , a vége zárt és gömbölyű, de a végénél az oldalán kisebb lyukak vannak körbe. Egy pillanatra megnyitja az elzárót, és a csőből úgy spriccel a víz mint a rózsa. Amikor odaérinti a végét a lyukacskához, Évike önkéntelenül össze szorítja azt, hogy meg akadályozza a behatolást. Ennek ugyan semmi értelme, mert így is be lehet dugni, csak kicsit kellemetlenebb. A mester elveszi a csövet és az ujjával finoman, nyugtatóan elkezdi masszírozni a magfeszült záróizmot. Közben nyugtatgatja Évikét, és elmondja neki, hogy próbálja meg ellazítani a fenekét, mert úgy egyáltalán nem lesz fájdalmas a behatolás. Évike megpróbál engedelmeskedni, de amikor hozzáér a cső vége újból össze szorul a feneke. A mester egy kicsit vár, ott tartja a csövet, és amikor érzi, hogy kezd ellazulni, lassan betolja a fenekébe. Szépen könnyedén becsúszik a krémezésnek köszönhetően. Éva semmi fájdalmat nem érzett, sokkal rosszabbra számított előtte. Ő is meglepődik, hogy a cső csak egyre csúszik befelé, mélyebbre, és még mindig nem érez semmi mást. Egyszer azonban csak véget ér, és enyhe nyomást érez valahol a teste belsejében. Ezt azonban a mester is észreveszi, és nem tolja tovább a csövet. Akkor megnyitja a hajlékony csövön levő elzárót. Évike valami szörnyű dologra számít, de nem érez semmilyen változást. A víz ami a fenekébe folyik se nem hideg, se nem meleg, pont olyan hőmérsékletű mint a teste. Csak kis idő elteltével kezd valami furcsa érzése támadni a hasában. Érzi hogy kezd feszülni a feneke valahol legbelül. A tartály félig kiürül amikor a mester elzárja a csapot, és kihúzza a csövet. Megint eltelik egy kis idő mire Évike érzi, hogy a víz egy re jobban feszíti, és kissé már erőlködnie kell, hogy ne buggyanjon ki belőle. A mester megkéri, hogy most már próbálja meg kinyomni a fenekéből a vizet, de előtte följebb billenti a vizsgálóasztal lapját, így Évike félig ülő helyzetbe kerül. Ezzel is megkönnyíti neki a víz kiengedését a testéből. A popsiból kispriccelő víz sárgás színű, és egyéb bent lévő szennyeket is hoz magával . Az egész a padlóra folyik és eltűnik a lefolyóban. Amikor már az egész kifolyt, nagy megkönnyebbülést érez. A mester azonban megtörli a fenekét, visszabillenti az asztallapot, és újból elkezdi bedugni a csövet. Észre sem vette, hogy amíg ő a víz kinyomásával volt elfoglalva, azalatt újból megtöltötte a tartályt. A cső újbóli bevezetése most korán sem okozott olyan reakciókat mint az első esetben, mert a popsija a víz kinyomásától teljesen ellazult. Amikor a csapot megnyitották már érezte a testébe áramló vizet, mert ez sokkal melegebb volt mint az előző. Annyira azért nem, hogy kellemetlen legyen, inkább kellemes volt a szétáradó melegség. Már egyre jobban feszült a popsija belül, és a hasa is, de a mester csak nem akarta elzárni a csapot. A tartály már háromnegyed részig kiürült, de már nem folyt tovább magától a víz. Kicsit vártak így, valamelyest csökkent a hasa feszülése, amikor a mester megfogta a tartályt, lassan elkezdte összenyomni, és a maradék benne levő vizet bepréselte Évike fenekébe. Most már elég rendesen feszítette, de fájdalmat még így sem érzett inkább csak kellemetlen volt. Amikor a csövet eltávolították, a melegtől még jobban ellazult Évike popsija és azonnal megindult a vízsugár kifelé, magával hozva a még bent maradt szennyeket. A víz már sokkal tisztább volt mint előbb, de még mindig egy kicsit sárgás. Ezt a műveletet még kétszer ismételte meg a mester, amíg a távozó víz kristálytiszta nem lett.
Évike először nagyon félt a dologtól, de most, hogy túl volt rajta megállapította magában, hogy ettől sokkal rosszabbra számított. A mester viselkedése is meglepte, egyáltalán nem volt durva inkább gyengéd, és segítőkész. Azért a másnaptól nagyon tartott mert a mester közölte vele, hogy holnap már komolyabb dolgok következnek.
Mielőtt leoldozták a vizsgálóasztalról a kezein és a lábain levő bilincseket kicserélték olyanokra, amelyek kicsit szélesebbek voltak az előzőnél, belül valamilyen puha anyaggal voltak borítva, és el voltak látva egy kicsi zárral, hogy levenni csak kulcs segítségével lehessen őket. A nyakörv és a derekán levő öv már először is ilyen volt. Mikor a mester eloldozta a szíjait, Évike teste el volt gémberedve, főleg a lábai remegtek, nem akartak engedelmeskedni. Lábra állni is alig bírt, a mesternek kellett támogatni néhány percig. Ennek ellenére nem felejtette el előtte a bokáit összekötni a rövid lánccal, és a kezeit a derékszíjához kapcsolni. A póráz is rákerült a nyakörvére, úgy vezette egy kicsiny szobába, vagy inkább cellába. A cellának nem volt ablaka az ajtaja erős volt és csak kívülről volt rajta kilincs . A berendezés egy asztalból, egy székből és egy ágyból állt. A sarokban egy WC és egy mosdó is volt. Az ágy egyszerűsége ellenére kényelmes volt és puha.
Évike nem sok időt töltött egyedül, amikor nyílt az ajtó, és egy vele egykorú lány egy nagy tálcán ennivalót hozott neki. A lányon is az övéhez hasonló bilincsek voltak. Egy szót sem szólt, csak letette a tálcát az asztalra és már távozott is.

Lassan beesteledett, de ezt Évike nem érzékelte, mivel a celláján nem voltak ablakok, de azért érezte, hogy éjszaka következik. A lámpa kapcsolóját szabadon kezelhette. Habár meztelen volt, nem fázott, és a falon egy hőfokszabályzót is talált, amivel valószínűleg a szobája hőmérsékletét lehetett beállítani. Elfogyasztotta a vacsoráját, bár nem érzett éhséget, csak azért mert ott volt az asztalon. Leoltotta a lámpát, és lefeküdt az ágyra. Betakarózott az ott talált puha gyapjútakaróval. A takaró furcsán ingerelte a meztelen testét. Máskor mindig pizsamában aludt, ezért most még jobban érezte meztelenségét. A rajta levő bilincsek kiszolgáltatottságot éreztettek vele, mert ugyan eszébe sem jutott, hogy megpróbálja levenni őket, tudta, hogy nem is lenne képes rá. Sokáig nem jött állom a szemére, a másnap rá váró dolgokra gondolt. Félt is tőle, nem is kicsit, de azért kíváncsi is volt rá. Ha felajánlották volna, hogy elmehet, nem biztos, hogy megtette volna. A sok fejében kavargó gondolat után már nem is tudta hogy ébren van-e vagy álmodik. Egyszer arra riadt fel, hogy zörren az ajtó. Éles nappali fény áradt be rajta. Reggel volt. A mester jött be, és fölkapcsolta a villanyt. Leült az ágy szélére, és lassan lehúzta a takarót Éváról. Gyöngéden végigsimította a testét, óvatosan kezébe vette a melleit, odahajolt, és a szájával kezdte ingerelni a mellbimbóit. A keze közben lejjebb vándorolt, a hasát, majd a combjait simogatta. Amikor Évike érezte, hogy a combja belső oldalát simogatja, önkéntelenül széttárta a lábát, és felkínálta a punciját, olyan jól esett neki a kényeztetés. A mester szája közben végig simította a testét, míg el nem ért a csiklójáig. Ott megállt, és ritmusosan izgatni kezdte a nyelvével. Évike még fel sem ébredt teljesen, álomszerű volt az egész. De nem is érdekelte, hogy ébren van-e vagy álmodik, mert átvette a tudata irányítását az élvezet. Közben a lábát egyre jobban széttárta, hogy a punciját minél jobban odakínálhassa mesterének. Testén remegés és rángás futott végig, szaporákat lélegzett, és apró sikolyok hagyták el az ajkát. Érezte, hogy már teljesen nedves a puncija, amikor a mester ujja lassan belecsúszott, és belülről is simogatta. Először csak egy ujjal, majd kettővel, de ezt már nem is tudta megkülönböztetni annyira elhatalmasodott rajta a gyönyör. Végül már nem bírta tovább, teste megfeszült, ütemesen rángatózott és szétáradt benne az élvezet. Utána elernyedt, és hatalmas nyugalmat érzett, nem is tudta hol van. Amikor kicsit megnyugodott, a mester nagy tenyereivel gyöngéden simogatta a testét, becézgette, dicsérte szépségét.

Kicsit később felállt az ágyról, és mondta neki, hogy készüljön föl, egy óra múlva bemutatja a barátainak. Addig kap reggelit, és szedje rendbe magát, majd távozott. Rövidesen megjelent egy lány a reggelivel, de nem ugyanaz aki tegnap. Egy kis táskában szépítőszereket is hozott. Évike az utasításoknak megfelelően cselekedett, elfogyasztotta a reggelit, és megszépítette magát amennyire tudta. Nagyon sietett, hogy mindennel időben készen legyen, nehogy megvárassa a mestert. Úgy látszik túlságosan hamar végzett, mert jó sokáig kellett még várnia, amíg érte jöttek.

A mester föltette a lábára a megszokott kis láncot, és a kezét a derékszíjához kapcsolta. Mikor föltette a pórázt a nyakörvére, homlokon csókolta, majd elkezdte vezetni kifelé. Ismeretlen helyiségeken mentek keresztül, de sehol nem volt egy lélek sem. Végül megérkeztek egy nagyobb fajta szobába. Itt két férfi tartózkodott, fotelokban ültek és beszélgettek. A fal mellett az a két lány állt, akik a ennivalót hozták neki. ők is meztelenek voltak, ugyanolyan bilincsekkel mint az Évikéé. A kezük fejmagasságban a falon levő karikákhoz volt rögzítve. Évikét a szoba közepére vezették, a mester levette a pórázt, és a helyére egy mennyezetről lelógó kötelet kapcsolt. A kötél nem volt feszes, csak mintegy emlékeztetőül szolgált, hogy megakadályozza a szabad mozgást. A két férfi felállt és Évikéhez mentek. Körbejárták, megtapogatták, megsimogatták a testét, de nagyon gyengéden, szinte izgatóan. Közben beszélgettek a mesterrel, elismerő megjegyzéseket tettek Évikére. Dicsérték a szépségét, karcsúságát, mindkettőjüknek nagyon tetszett. A mesteren látszott, hogy büszke is rá, és elmondta nekik, hogy még sosem volt megkínozva, de hamarosan kipróbálják azt is. Ahogy körbejárták, és vizsgálgatták Évikét, érezte, hogy teljesen kiszolgáltatott, akarat nélküli tárgy. Nem kérdezték meg semmiről, nem kérték a bele egyezését, holott róla volt szó. Nem is vele beszélgettek, hanem egymással, neki úgy sincs beleszólása semmibe. Ő csak a testét adja a dologhoz, amit a többiek majd használni fognak kedvük szerint.

A szobán keresztbe egy hosszú rúd volt elhelyezve olyan magasságban, hogy felemelt kézzel sem lehetett elérni. Ezen több helyen karabínerek lógtak le amihez a kézbilincset pont hozzá lehetett kapcsolni. A mester Évike bilincseit is hozzákapcsolta kettőhöz, hogy a keze a feje mellett széttárva legyen. A lábairól is levette a láncot, és a padlón levő karikákhoz rögzítette, úgy, hogy a lába jó nagy terpeszben álljon. Így most Évike teste X alakot mintázott. Ez az alakzat arra volt jó, hogy rángatózni tudott, de a testét elfordítani nem tudta. Észrevette, hogy a férfiak megsimogatták ugyan, de a kikötözést egyedül a mester csinálta. Egyikük kinyitott egy szekrényt, és többféle ostort, korbácsot, vesszőt és mindenféle verésre alkalmas eszközt vett elő. Évike pont úgy állt, hogy láthatta a dolgot, és hirtelen átfutott rajta a rémület, szinte belenyilallt, hogy ezeket a szerszámokat neki készítik, az ő testén fogják kipróbálni. Megpróbált szabadulni, eszeveszetten rángatta a kötelékeit, de teljesen reménytelen próbálkozás volt. A többiek vagy észre sem vették, de valószínűbb, hogy csak nem törődtek vele. Azon tanakodtak, hogy melyik korbácsot kellene először kipróbálni. A mester végül is elmondta a többieknek, hogy mivel Évike még először van itt, és még soha sem próbálta a kínzást, csak egy kisebb, vékony szíjú, de sok ágú, könnyű korbácsot fog használni. Először szeretné hozzászoktatni a testét a fájdalom elviseléséhez, de csak fokozatosan. Ki is választotta az alkalmasat. Évike megborzongott amikor a mester hozzáérintette a bőréhez a szíjakat. Először végigsimogatta vele a hátát, a fenekét, a combjait, a hasát, és a mellét is. Aztán a fenekén apró csapásokat érzett, ami még nem fájt, de már éreztette a korbács erejét. A mester mellette állt, és apró ütéseket mért a fenekére. Évike előre nézett, nem is mert hátrafordulni, így nem látta, hogy mennyire lendíti meg a korbácsot, és mekkora csapás várható. Csak a fenekén érezte, hogy a fájdalom egyre fokozódik, minden ütés alkalmával. Már nem is tudott némán állni, hanem a fájdalmat nyöszörgések és apró sikolyok követték. Egyre jobban vonaglott, és rángatta a kötelékeit a fenekét érő csapások ritmusában. Az ütések egyre erősödtek, szeme könnybe lábadt, és torkaszakadtából ordított. Pedig a mester határozottan, de nem túl erősen mérte ki ütéseit. A kínzó csapások ritmusosan, megállíthatatlanul érkeztek egymás után a fenekére. Úgy érezte, hogy nem bírja már tovább a fájdalmat, pedig semmit sem tudott tenni ellene, hogy megszüntesse. Egyedül csak elviselni, befogadni a testébe. Könyörgött, hogy hagyják abba, de süket fülekre talált. A korbács néha elkalandozott, nem csak a fenekét érte, hanem a combjait is hátul, le egészen a térdéig. Aztán a combok oldalát kívül, és utána elől is. Amikor már magán kívül sikoltozott, és nem látott a könnyektől, szinte csak lógott a kezét tartó bilincsen , hirtelen abbamaradt az egész. Kinyitotta a szemét, és látta, hogy a mester leteszi a korbácsot és hozzálép. Kezével gyöngéden megsimogatja a megkínzott fenekét, és combját majd hosszan szájon csókolja. A többiek elismerő hangját hallja, hogy milyen érzékien tud sikoltozni, és vergődni. Egy kicsit még várnak amíg rááll a lábára, és már nem a kötelékek tartják, majd a mester eloldozza először a lábait, majd a kezeit is . Odavezeti a falhoz ahol a másik két lány áll. Neki is jut még egy hely mellettük, neki is odakapcsolják a kezét a falon levő karikákhoz, a feje magasságában. Tudja, hogy most valamin túl van, legalább is egy időre. Még remeg az elszenvedett fájdalomtól, de valami furcsa megelégedettséget érez afelett, hogy kibírta a kínzást. Pedig ki kellett bírnia mert, mást úgysem tudott tenni. Szeretné az arcát megtörölni, teljesen lucskos a könnytől, de nem tudja, mert a bilincsei nem engedik.

Most a másik két lány van soron. Eddig némán szemlélték, hogy mi történik Évikével, ő pedig nem is vett róla tudomást, hogy ott vannak. Mindketten hasonló korúak mint Évike, az egyik talán már huszonöt is van. A magasságuk is egyforma, 165-170 cm körül lehet, és a puncijuk is le van borotválva. Az egyiknek fekete Kleopátra haja van és telt, kerek cicije. Ő az idősebb. A másik 20 év körüli lehet, hosszú barna haja lófarokba van kötve. Arcocskája bájos babaarc. Úgy látszik a mester és a barátai ugyanolyan alkatú lányokat kedvelnek. Közben a férfiak előkészítik a terepet a következő kínzáshoz. A magasban végigfutó rúdra a szoba közepén másik két rudat erősítenek függőlegesen, egymással párhuzamosan, egymástól több mint egy méter távolságra. Ezek szilárdan állnak, nem lehet őket megmozdítani. A végük körülbelül mell magasságig ér le. A belső oldalukon amelyek egymás felé néznek, egy-egy kiálló karika van, amit a rúd teljes hosszában lehet mozgatni föl-le. A belsejük üreges, ebben kötél foglal helyet, amivel a karikákat lehet mozgatni le-fel. A kötelek fönt csigákon haladnak keresztül, és úgy vannak összekötve hogy néhány lépéssel távolabb egy kötéllel lehessen a rudak oldalán levő mindkét karikát fölhúzni. Távolabb a falhoz van támasztva egy körülbelül 2 méter hosszú, és 60-70 cm széles falap, ami vékonyan párnázva van, és műbőrrel van bevonva. Szélein több helyen karikák vannak a bilincsek rögzítéséhez. Ezt most odaviszik a szoba közepére, és elhelyezik pontosan a lelógó tartószerkezet alá, úgy, hogy a rudak a közepénél legyenek. Ezzel készen is van a szerkezet.

Az egyik férfi akit a többiek Istvánnak szólítottak, odamegy a lányokhoz, és a fekete hajút eloldozza a faltól. Az előkészített szerkezethez vezeti, és felszólítja, hogy feküdjön hanyatt a műbőrrel bevont lapra. A lány szó nélkül engedelmeskedik. Amikor lefeküdt, két oldalról a két férfi megfogja a lábait a bokáján levő bilincsnél, fölemeli, és a lelógó tartószerkezet karikáihoz erősíti. Közben a mester sem tétlenkedik, a kezeit rögzíti a lap szélén levő karikákhoz, a feje mellett. Így most olyan helyzetbe került, hogy a törzse a lapon fekszik, de a lábai föl vannak emelve függőlegesen. Jó nagy terpeszben kell neki tartania, mivel a rudak elég távol vannak egymástól. A lapnak amin fekszik, a feje a végéhez esik, így csak a felét foglalja el a törzse, a másik fele még szabadon van. Amint ezzel elkészültek odavezetik a másik lányt is. Neki is le kell feküdnie, és az ő lábát is ugyanazokhoz a karikákhoz kötözik. Szépen szimetrikusan fekszenek, a fenekük, és a lábuk végig összeér. Szíjakat vesznek elő, olyat mint a nadrágszíj, csak rövidebbet, és az egymáshoz érő lábaikat összekötik vele a bokánál, a térdnél, és a combjuk tövénél. Így a térdüket nem tudják behajlítani, mert ha az egyikük megpróbálja, a másikuk lába abba az irányba nem engedi. Amikor minden kész van, a három férfi megelégedetten szemléli a művét. A lányok lába szélesen széttárva, csupasz sima puncijuk ki van nyílva, a fenekük egymásnak van szorítva. Esztétikai élménynek se semmi, hát még ha az ostor is előkerül. Ennyi munka után már egy kicsit ki kell hogy fújják magukat. Egy bárszekrényből konyakosüveg kerül elő, és jókedvű beszélgetés közben lehajtanak egy-két pohárkával.

Éva az egészet a fal mellől nézi végig, ahova kikötötték. Már nem is nagyon érzi, hogy fájna a megkorbácsolt feneke, annyira az események hatása alá kerül. Egyáltalán nem sajnálja a lányokat a rájuk váró megpróbáltatások miatt, hanem érdeklődve figyeli az eseményeket, mint egy színházban. Izgatottan várja, hogy abbahagyják a poharazást, és kezdődjön már el végre az előadás. Hamarosan el is kezdődik, mert már a korbácsok válogatásához kezdtek. Egyszíjú ostort választottak, de abból kettőt. Úgy vélik, hogy ezzel pontosabban lehet az ütéseket elhelyezni, és a széttárt punciknál szükség is van erre. Vigyázni kell, mert a punci sokkal érzékenyebb mint a fenék bőre. Ez élesebb, hasítóbb fájdalmat okoz mint a sokszíjú korbács, de csak kis helyen. A két férfi a lányok fejéhez térdel, kezükben egy-egy ostorral. Egymásra néznek, és elkezdik. Ők nem szoktatják gyenge csapásokkal a lányokat, mint a mester Évikét, egyből lesújtanak erősen. Felváltva ütnek, mint amikor két kovács kalapálja az izzó vasat. A lányok rögtön felsikoltanak, és rángatják a lábaikat, de a bilincsek tartják erősen. A sikoltások szinte egybeolvadnak, idejük sincs abbahagyni, mert már kapják is a következő ütést. Kétszer annyit kapnak mint Évike, mert amikor az egyik férfi sújt le, az ostor szíja átér a másik oldali lány puncijára, sőt néha a hasára is. Egy-egy jól sikerült ütés után lehetett látni amint a punci ajkacskái összehúzódnak a fájdalomtól. Ez egészen más jellegű fájdalom mint amikor Évikének a fenekét korbácsolták. Ez sokkal kéjesebb csiklandozóbb érzést okoz, mivel a test ezen tájéka is sokkal inkább érzékeny szexuális szempontból. A combok belső oldalát is megdolgozták, ide lehetett kicsit nagyobbakat is ütni. Pompásan tudtak összedolgozni, amikor az egyikük az egyik oldali combra ütött a másikuk a másikra. Így felváltva ütöttek, látszott hogy már jól összeszoktak, nem először csinálják. A lányok mivel egymáshoz voltak szíjazva nem csak az ostorcsapások fájdalmát érezték, hanem a másik vergődését is.

Évike amikor először látta az ostort lesújtani, és hallotta a lány szájából előtörő sikolyt, furcsa borzongást érzett, izgatott lett. Kicsit később, amikor már egyfolytában sikoltoztak, érezte, hogy kezd nedvesedni a puncija, és valamiféle kéjérzés árad szét benne. A szeme is elkerekedett úgy nézte a jelenetet. A mester, mivel tevékenyen nem vett részt a kínzásban egyszer odanézett Évikére. Azonnal észrevette a tágra nyílt szemeit. Odament hozzá, megsimogatta megölelte, magához húzta a testét, és érezte rajta a remegést. A lába közé nyúlt, megtapogatta a punciját, és azonnal észrevette, hogy már nagyon nedves.
- Te ezt élvezed! - mondta szinte meglepődve, és a szemébe nézett.
Évike rémülten nézett rá vissza, azt hitte, hogy valami tiltott dolgot cselekedett. De azért ijedten bólogatott a fejével.
- Valamikor majd te is kipróbálhatod megígérem, de először még ki kell állnod sokfajta fájdalmat - mondta.

A lányok közben abbahagyták a sikoltozást, mert a korbácsolás is abbamaradt. Az egyik férfi kezével végigtapogatta, simogatta a lány punciját, és combját, mintha gyógyítani akarná a sajgó testrészt. A másik levette a combjukat és a térdüket összekötő szíjakat, csak a bokájuknál hagyta rajtuk. A mester is otthagyta Évikét, és a szekrényből egy hatalmas műfaszt vett elő. Olyat ami kétszemélyes, és mindkét vége alkalmas a behatolásra . Hajlékony, és vastagabb is mint az igazi. A hossza volt vagy 40-50 centi. A kötél vége ami a lányok lábát tartotta, egy kézzel hajtható csőrlőre volt feltekerve. Ez pedig úgy működött, hogy amikor emelték vele a két rúd oldalán levő karikákat, a lányok lábával együtt, csak előre lehetett hajtani visszafelé nem forgott, csak egy kis retesz felszabadítása után. A mester átadta a műfaszt az egyik férfinak, és odalépett a csörlőhöz. Emelni kezdte lassan fölfelé a lányok lábát. Ennek hatására, a fenekük is fölemelkedett a lapról, amin eddig nyugodott. Csak a fejük, és a hátuk egy része maradt lent, de a fenekük el is távolodott egymástól. Az egyik férfi valamilyen síkosító kenőcsöt vett elő, és bekente mindkét lány punciját. Amikor már jó csúszósak voltak, a műfaszt meghajlították U alakban, és egyszerre bevezették a lányok puncijába. Mivel jóval vastagabb volt mint egy igazi, elég kényelmetlen érzést okozhatott nekik. Mocorogtak is, meg sóhajtoztak, de az egyik férfi fogta, így nem tudtak tőle sehogy sem megszabadulni. Közben a mester a csörlőn kioldotta a reteszt, és elkezdte lefelé engedni a lábukat. Ennek az lett a hatása, hogy a fenekük egyre közeledett egymáshoz, a műfasz pedig egyre jobban kiegyenesedett, és egyre mélyebben merült el a puncijukban. Amikor teljesen leengedte őket az eredeti helyzetbe, a műfasz teljesen kiegyenesedett. Nagyon nyomta mindkettőjük punciját, mert hangosan nyöszörögtek, és próbáltak távolabb csúszni egymástól. Természetesen nem ez volt a cél, hanem az, hogy a testük teljesen befogadja a hatalmas szerszámot. A két férfi a két oldalukhoz térdelt, és a combjuknál fogva teljesen összetolta a feneküket. Teljesen eltűnt a testükben ahogy a fenekük összeért. Hangosan nyögtek és jajgattak, és állandóan próbáltak távolodni egymástól. Ennek megakadályozására újból előkerültek a szíjjak, és a combjukat jó erősen egymáshoz kötözték vele. A térdükre is föltették a szíjakat, hogy teljes legyen a dolog. Ez más jellegű fájdalmat okoz mint az ostor, ennél az idő a legnagyobb ellenség, nem az újabb és újabb csapások. Nem tudták, hogy meddig kell még elviselni, mikor könyörülnek meg rajtuk. Erre azonban semmi remény nem mutatkozott. Inkább elővették újból az ostorokat, és kezdték végigverni a combok belső oldalát, és a puncikat. Ez a kettő együtt már olyan fájdalmat okozott, hogy dőlt a könnyük és ahogy csak a torkukon kifért, úgy ordítoztak. Egymás vergődését is sokkal jobban érezték, mert belül közvetítette a nagy szerszám. A két férfi tudta, hogy ez így már nagyon kemény dolog, ezért nem csinálták sokáig, csak kóstolóképpen egy kicsit. Abbahagyták a ostorozást, és utána rögtön levették a combocskákat összeszorító szíjakat is. Ez hatalmas megkönnyebbülést okozott a lányoknak, pedig még mindig bent volt a nagy műfasz. Eloldozták a kezüket, és elhúzták a testüket egymástól annyira, hogy a szerszámot el lehessen távolítani. Utána a lábukat is levették a tartószerkezetről. Ott feküdtek egy darabig a lapon, egymás mellett. Éva azt hitte hogy jó darabig föl sem tudnak állni, de meglepően hamar összeszedték magukat, mert bizonyára már jobban hozzá voltak szokva a testük gyötréséhez.

A mester ekkor fölcsatolta Évára a pórázt, és elvezette a cellájába, így nem láthatta, hogy történt-e még valami utána.

Éva egyedűl maradt a cellájában. Nem tudott szabadúlni teljesen a két lány megkínzatása okozta izgalom alól. Eddig még soha nem jutott eszébe, hogy ez is lehet érzéki örömök forrása, éppen ezért magán is meglepődött, hogy milyen érzéseket váltott ki belőle. Eszébe sem jutott, hogy őt is megkínozták, csak a két kikötözött lány látványa lebegett a szeme előt. Meg aztán a mester igéretét sem tudta felejteni. El sem tudta képzelni, mit csinálna, ha ő állhatna ott korbáccsal a kezében, egy vagy több megkötözött lány előtt, mégis a puszta gondolata is erotikus izgalomba hozta.

Amikor leült az ágyra, fájdalmat érzett a fenekén, ami eszébe juttatta a korbácsolást, amit neki kellett elszenvednie. Leakasztotta a tükröt a falról, és megnézte, milyen a feneke. Először azt gondolta, hogy borzasztóan el van csufítva, tele lehet kék-zöld hurkákkal. Ezzel ellentétben a tükör mást mutatott. Alig lehetett észrevenni a popsiján néhány halvány piros csíkot. A combját tükör nélkűl is látta. Azon még kevesebb és halványabb volt a csíkozás. Ezek szerint mégsem volt olyan kegyetlen a kínzás, csak az ő félelme, és a kiszolgáltatottság érzése tette azzá. Tudta, hogy még többször is meg fogják kínozni, mégsem akart elmenekűlni előlle. Csak amikor a fájdalom a testébe hatolt, akkor rángatta a kötelékeit, de csak ösztönösen. Abban a pillanatban bármit megtett volna, hogy abbamaradjon. Amikor ki volt kötözve, de még nem kínozták, érezte, hogy teljesen kiszolgáltatott, teljesen a mestere jóindulatára van bízva, és amikor a mester elkezdte kimérni az ütéseket, akkor sem haragudott rá, hanem úgy fogta fel a dolgot, hogy neki ezen mindenképpen túl kell esni, és bízott a mesterében, hogy a lehető legkevesebb fájdalmat okozza neki. Azt is tudta, hogy a mesternek ez érzéki örömet okoz, amit így utólag már meg is értett, és neki ezért kell a kínzásokat elszenvednie. A kiszolgáltatottság egy furcsa izgalommal vegyes félelmet okozott, ami közelített a nemi izgalom érzéséhez. Ez azonban nem lett volna így, ha csak egyszerűen kikötözik, és tudja, hogy nem fogják megkínozni.

Nem kapott semilyen utasítást, hogy mit kell tennie, így hát hozzáfogott kicsit rendbeszedni magát. Az arcára rászáradt a könny, ami előzőleg feloldotta a szemfestéket, a rúzsa is jócskán elkenődött, nem csoda, hogy eléggé siralmas látványt nyujtott. Megmosdott, és a reggelről ottmaradt piperecikkekkel rendbetette az arcát. Egy alapos fürdő is jót tett volna, de erre nem volt lehetősége. Benne motoszkált az az érzés, hogy a mesternek nem szabad csalódást okoznia, mindenképpen meg akart felelni. Jó ideje csak ült az ágyán, nem tudott mit csinálni, a fejében kavarogtak a gondolatok. Nyilt az ajtó, belépett a mester. Most ő hozta az ebédet. Letette a tálcát az asztalra, és elmondta, hogy nagyon meg van elégedve vele, éppen ezért délután ki fognak próbálni néhány új játékot, de most csak kettesben, nem lessz senki más jelen. Évike magábafolytotta ugyan, de ujjongott örömében, hogy ezt hallja. Egyrészt azért mert a mester meg van elégedve vele, ha nem lenne nem akarna már ilyen hamar ujból játszadozni, vagy valami büntetést kapna. Másrészt azért, mert csak kettesben lesznek, és a mester minden figyelme neki fog jutni. Eszébe sem jutott hogy azért van így, mert féltékeny mindenkire akivel kapcsolatba kerűl a mestere. Az egyáltalán nem érdekelte hogy ujból kínzásokban lessz része.

Hamarosan elérkezett a délután. Mikor értejött a mester Évike érezte, hogy jobban megbízik benne, mert már nem tette a lábára a láncot, és a kezét sem kapcsolta a derékszíjjához. A pórázt is csak megszokásból tette a nyakörvére. Abba a szobába mentek ahol első este a mester Évike popsiját tisztította ki. Most is ez volt a cél. Most azonban a fal mellett volt félrehúzva a vizsgálóasztal, amin Évike először feküdt. A mester elmondta, hogy most neki egyedűl kell a fenekét kitisztítania, úgy ahogy azt először megmutatta. Ő csak felügyelni fogja a dolgot. A mosdó mellett van a szobában egy WC csésze, amit Évike először azért nem látott, mert egy paravánnal el volt takarva. Ide vezette, és megmutatta neki a szükséges eszközöket, műanyag tartályokat, csöveket, aztán helyet foglalt egy fotelban, Évikétől vagy két méterre. Nem szólt egy szót sem, csak várta, hogy hozzáfogjon.Ő pedig borzasztóan meg volt illetődve, és szégyelte magát, mert még eddig sohasem csinált ilyet, de főleg a mester merev tekintete zavarta. A meztelenséghez már hozzászokott, a teste minden apró zugát feltárta már, most mégis csak állt mozdulatlanúl, és nem tudta, mit csináljon. A mozdulatlanságot végűl a mester törte meg. Fölált, és odalépett a mosdóhoz. Megtöltötte az egyik tartályt langyos vízzel, és megkérte Évikét, hogy az egyik lábát tegye fel a WC szélére. Közben a kezével gyöngéden megfogta a combját, és segített neki. Egyáltalán nem volt türelmetlen, gyöngéden, és segítőkészen viselkedett. Az érintését is inkább simogatásnak érezte Évike. Hálás volt, hogy átvette a kezdeményezést. Amikor megfogta a derekát, és kicsit próbálta előre hajtani, Évike megérezte hogy mit akar, egy kissé előredőlt, és kidüllesztette a fenekét, szinte megelőzve a mester mozdulatát. Érezte, hogy az egyik kezével széthúzza a popsiját, a másikat pedig kissé megnedvesítette, és a záróizmait kezdte simogatni. Közben halkan nyugtatóan súgta a fülébe hogy lazítsa el magát. Hamarosan el is lazúlt, akkor odaillesztette a csövet, és nagyon lassan óvatosan betolta a fenekébe. Ekkor megfogta Évike kezét, odavezette, és rátette a csőre, nehogy kicsússzon. A mester ujból leült a fotelba, jelezve, hogy most már egyedűl kell boldogúlnia. Éva erőt vett magán és folytatta a műveletet. Megnyitotta a csapot, ami a csövön volt, és a víz elkezdett áramlani a popsijába. Akadálytalanúl folyt, egyre jobban feltöltötte a hasát, és érezte, hogy már erőlködnie kell, nehogy a víz kifollyon a cső mellett. Gyorsan elzárta a csapot, kirántotta a csövet, és leült a wécére. Abban a pillanatban robbanásszerűen áradt is kifelé a víz, ami a hasát feszítette. Hatalmas megkönnyebbülést érzett. Olyan volt, mintha egy nagy súlytól szabadúlt volna meg az alteste. Az egészet egy íjj megfeszítéséhez lehet hasonlítani. Minél jobban feltöltődött, annál jobban várta a megkönnyebbülést. Ahogy ott ült, és megszabadúlt a terhétől, el is felejtette hogy a mester nézi, csak ömagával törődött. A megfelelelni vágyás is elillant belőlle. Amikor úgy érezte, hogy már minden víz kifolyt, szinte automatikusan nyúlt a tartályhoz, és megtöltötte. Föltette a lábát, szépen betolta a csövet, úgy csinálta mintha már hatalmas gyakorlata lenne benne, nem is ez lenne az első alkalom. Furcsa, új érzéseket érzett, olyat amiről eddig még fogalma sem volt hogy létezik. Hajtotta az új megismerésének izgalma, nem is gondolta, hogy ez a kis elhanyagolt hátsó lukacska is mennyi érdekes élményt tud nyujtani. Teljesen belefeletkezett a dologba, már nem is tudta hanyadszor kezdi ujra, amikor a tekintete ősszetalálkozott a mesterével. Hirtelen visszazuhant a valóságba. Fogalma sem volt, hogy a művelet eredeti céljának a tisztálkodásnak eleget tett-e, de gondolta, hogy már többször egymásután végigcsinálta, ezért csak meg fog felelni a mesternek. Azt hitte, hogy semmit nem vett észre abból amit ő legbelűl érzett, de tévedett. A mester úgy látott rajta keresztűl mint az üvegen, de egyenlőre nem tartotta szükségesnek ezt Évikével közölni. Mindenesetre egyre jobban tetszett neki a naív fiatal lány. Évike jelezve, hogy befejezte a műveletet, fölált és a mesterére nézett újabb utasítást várva. A mester vette a lapot, és rácsatolta a pórázt a nyakörvére. Abba a szobába vezette ahol délelőtt voltak. Ez egy kicsit át volt rendezve. Először az tünt fel, hogy a magasban, a szoba teljes hosszán végigfutó erős rúd mellett, egy másik is volt elhelyezve attól mintegy két méter távolságra. Középen, ahol délelőtt a két lány feküdt, egy új szerkezet volt elhelyezve. Ilyet Évike még nem látott. A padlón egy legalább méteres átmérőjű fakorong volt. Ennek a közepéből állt ki egy fényes vascső, ami az ember derekáig ért. Ennek a közepén, úgy térd magasságban, vízszintesen, egy kerék volt elhelyezve.Olyan volt, mint egy bicikli, vagy kiskocsi kereke, és könnyedén forgott a csövön.Az átmérője 40-50 centi lehetett. A függőleges cső két darabból állt, az alsó a kerék fölött végződött, a felső kicsit vékonyabb volt és pontosan illeszkedett bele. Évike nem tudhatta, de a vékonyabbat bele lehetett tolni vastagabba, egy rúgó ellenében. A felső csőnek a végén menet volt. Évike megállt előtte, és érdeklődve vizsgálgatta. Nem tudta elképzelni mire való, ezért nem is félt tőle. A mester a szekrényhez ment, és egy nagyon magas sarkú szandált vett elő. Átadta Évikének, és megkérte, hogy vegye föl. Voltak ugyan magassarkú cipői, de egyik sem volt ilyen magas mint ez. Utánna odahívta Évát egy vizsgálóasztalhoz, és megkérte, hogy feküdjön föl rá. Ő azonnal szolgálatkészen megtette, a lábacskáit is széttárta felszólítás nélkűl, és a tartóba helyezte. A mester a punciját vette kezelésbe. Ujjaival széttárta az ajkacskákat, hogy a bejárat szabaddá váljon, másik kezével pedig síkosító kenőcsöt kent a punci belsejébe. Egészen mélyen belenyúlt, több ujjával is, és alaposan bekente körbe minden oldalon. Aztán mindkét keze mutató, és középső ujjával óvatosan próbálta tágítani Évike punciját. Ez egy bizonyos határig sikerűlt is. Anélkűl, hogy elment volna mellőle, elővett a vizsgálóasztal alól egy dobozt, amiben hengeres rudak voltak Az egyik végük gömbölyű volt, és a vastagságuk a másik végük irányába kissé növekedett. Műanyagból készűltek, és sokféle méretű volt belőlük. A mester elővett egy kissebb méretűt, és megpróbálta bevezetni Évike puncijába. Ez is jóval nagyobb volt egy férfi nemi szervétől. Az előbi tágítás hatására a punci megnyilt, és befogadta az eszköz gömbölyített végét. Ahogy tolta befelé, a rúd egyre vastagodott, és egyre jobban szétfeszítette Évike punciját. Eddig némán és mozdulatlanúl tűrte amit a mester csinált vele, de most már halkan nyöszörögni kezdett. A mester a rudat kicsit kihúzta majd ismét betolta, valamivel jobban mint előte volt. Így próbálgatta többször egymás után, amíg a rúd a punci teljes mélységébe bele nem hatolt. Úgy gondolta, ez a méret jó lesz. Még egyszer bekente síkosítóval, majd egy törölközővel az ajkacskákak és a környékét szárazra megtörölte. Akkor otthagyta Évikét néhány másodpercre, de nem mondta neki, hogy felkelhet. Visszament hozzá, megkérte, hogy keljen föl, és fölsegítette. Amikor Éva fölkelt akkor látta, hogy a rúd, amit előbb a testébe próbálgatott, a szoba közepén álló alkalmatosság tetejére van illesztve. Most egyből megsejtette, hogy mire való ez a szerkezet. A mester odavezette hozzá, és megkérte hogy a kezével húzza szét a punciját, és lépjen a műanyagrúd fölé. Ő közben lejjebb nyomta az egészet, mert magasabban volt mint Évike puncija. Amikor pont fölötte volt, engedte, hogy a rúgó betolja a műanyagrudat Évike puncijába. Nem volt túl erős a rúgó, de a kenőcs, és a tágítás hatására elég mélyen belehatolt. Évike közepes terpeszben állt, annak köszönhetően, hogy a fényes vasrúdon elhelyezett kerék nem engedte összezárni a lábát. Ez semmi másra nem szolgált, csak erre. A mester elővett egy szíjjakból összeállított hevederfélét, ezt Évikének magára kellet öltenie, éppen úgy mint egy mellényt, a kezeit beledugva. Elől a két cicije alatt és fölött jött előre két szíjj, ezeket összecsatolta, és ezzel készen is volt. Ekkor mögé lépett, megfogta az egyik csuklóját, és a háta mögött fölemelte majdnem a nyakáig. Ott hozzáerősítette az imént ráadott szíjjhoz. Ugyanezt tette a másik kezével is. Évikének csak a kezei voltak megkötözve, mégsem tudta elhagyni a helyét. A rúgó tolta befelé a puncijába a műanyagrudat, sehogy sem lehetett megszabadúlni tőlle. Ha egy kicsit behajlította a lábát lejjebb tudta nyomni a rudakat, de ha fölemelkedett az is ment vele. A combjával sem tudta megszorítani, mert a kerék nem engedte összezárni a lábát.Egyedűl apró lépésekkel körbefordúlni tudott. A mocorgástól közben a műanyagrúd egyre beljebb csúszott a puncijába, és egyre jobban szétfeszítette a bejáratot a vastagabb vége. A mester egy ideig csak állt és megelégedetten nézte ahogy Évike mocorog, és próbálgatja a mozgása határait. Egy kerekes asztalkát tolt elé, amin csipeszek, kis karabinerek, láncok és még sok egyéb dolog is volt.Odalépett hozzá, megsimogatta, hozzásimúlt, az arcát, a száját és a nyakát csókolgatta. Kezébe vette a melleit és elmondta neki, hogy most először ezeket fogja meggyötörni. Az asztalkáról egy favonalzót vett fel, és megmutatta Évikének. Végigsimította vele a mellbimbóit, majd apró ütéseket mért rá. Először az egyik cicijét ütögette, egyre erősebben, aztán a másikat is kezelésbe vette. Évikének egre jobban megkeményedtek a kezdetben még puha mellbimbói, és ettől még jobban fájtak az ütések. Kezdett hangosan nyüszíteni, és próbálta a cicijét elfordítani az egyre erősebb ütések elől. Ez sokszor sikerűlt is neki. A mester abbahagyta a cicik gyötrését, letette a vonalzót. Évike azt hitte, hogy jobban meg fogja kötözni, hogy ne tudja a mellét elfordítani, de nem, ő mást csinált. Fölvett egy csipeszt az asztalról, olyan volt mint a függönycsipesz, fogazott, csak egy kicsit nagyobb. Rátette Évike mellbimbójára. Olyan hirtelen hasított bele a fájdalom, hogy fölsikoltott. Az érzékeny bimbót hegyes vasfogak szorították össze. A szünni nem akaró fájdalom miatt a kezét próbálta kiszabadítani, hogy levegye a csipeszt, de eredménytelenűl. Amikor egy kicsit abbahagyta a vergődést, a mester a másik mellbimbójára is rácsippentett egy csipeszt. Ezt újabb sikoltás követte. A szorító fájdalom nem akart csillapodni. A vergődés közben Évike érezte, hogy a punciját is nyomja a benne levő rúd, ahányszor oldalra próbál elszabadúlni. Rájött, hogy a puncija akkor fáj legkevésbé, ha nyugton marad, a ciciken levő csipeszt meg úgy sem tudja lerázni. A két mellbimbója azonban annyira fájt, hogy halkan, magas hangon jajgatott. A mester egy jó ideig várt, megelégedetten nézte, végűl megkönyörűlt rajta és levette a csipeszeket.Éva hatalmasat sóhajtott a megkönyebbüléstől. Ekkor egy számára ismeretlen dolgot vett elő az asztalról. Legugolt és a vasrúd aljánál matatott valamit.Az eszköz egy hosszú szárú kurblihoz hasonlító hajtókar volt. Ezt szerelte rá egy alúl kiálló kis tengelyre, amivel a rúgó feszességét lehetett állítani. Most szinte teljesen laza volt, csak éppen azt gátolta meg, hogy a műanyagrúd kicsússzon Évike hüvelyéből. A mester tekert a hajtókaron néhány fordulatot, és Évike azonnal érezte, hogy erősebben nyomódik a puncija. Most már ezt is tudta, hogy mire való. Csak azt nem tudta eldönteni, hogy az-e a rosszabb, ahogy a rúd a bemenetnél feszíti szét a punciját, vagy az, hogy bent a mélyén nyomja fölfelé. Nem is sokat gondolkozhatott rajta, mert a mester újból fordított néhányat a hajtókaron. A fájdalom most már egybeolvadt, csak egy hatalmas könyörtelen keménységet érzett a lába között. Megpróbált lábujjhegyre emelkedni, hogy a fájdalmat enyhítse, de rájött, hogy kezdettől lábujjhegyen áll a magas sarkú szandál miatt. Ettől jobban már nem tudott felemelkedni. A lábait sem tudta összébb zárni a kerék miatt. Bármivel próbálkozott minden kisérlete eredménytelen maradt. A mester értette a dolgát, mert már előre elfolytotta Évike minden menekülési kisérletét.Semmi nem maradt neki hátra, csak az hogy tűrjön, elviselje a számára kimért fájdalmakat. A mester ujból csipeszeket vett elő, ezek kisebek voltak az előzőeknél, de ugyanolyan fogazottak. Évike megréműlt, és már a cicijén érezte a vasfogak harapását.Pedig ezeket máshová szánta a mester. Legugolt, és megpróbálta a kisajkait fölszabadítani a műanyagrúd mellett. Elég nehezen sikerűlt, mivel a puncija annyira feszűlt, hogy alig lehetett őket megtalálni, de azért rátett egy-egy csipeszt. Éva feljajdúlt, amikor megérezte a szorítást, és utánna mégjobban amikor a mester meghúzogatta a csipeszeket, hogy a kisajkak jobban előbújjanak a műanyagrúd mellől. Volt néhány súly is az asztalon azokat sem akarta kihasználatlanúl hagyni. Ráakasztott kettőt a csipeszekre. Ezek alaposan lehúzták Évike ajkacskáit, de nem okoztak annyival nagyobb fájdalmat mint amilyen látványosak voltak. Ezt tudta a mester is, és még kettőt ráhelyezett, valamivel nagyobbakat. Az ajkacskák még jobban megnyúltak, és Évike hangosan jajveszékelt a fájdalomtól. Most megint a cici volt soron. Elővette az előbbi két csipeszt, de látta, hogy a mellbimbók teljesen belesimúlnak a környezetbe. Előb a vonalzó szolgált arra, hogy a bimbók megkeményedjenek, de most más módszerhez folyamodott. A szájával, és a nyelvével izgatta őket óvatosan. Hiába nyilalt a fájdalom Évike puncijába, a cicije nem tudott ellenállni a nyalogatásnak, és elkezdtek keményedni a bimbói. A mester csak ezt várta, és amikor mindkettő jól megduzzadt rájuk tette a csipeszeket. Éva felsikoltott az ujabb fájdalomtól, és érezte, hogy alig bírja tartani magát. Pedig tartani kellett, mert ha behajlította a lábát a puncijában fokozódott a nyomás.Az egész teste remegett az erőlködéstől, hogy elviselje többfelől is belehatoló fájdalmat. A mester hozzálépett, és megölelte, érezni akarta a teste remegését. Amikor hozzásimúlt Évikéhez, a fájdalmak ellenére ő is észrevett valami szokatlant. A mester ágaskodó férfiasságát érezte a testéhez simúlni. Ezután a mester gyorsan megszabadította Évikét a csipeszktől, ami kimondhatatlan megkönnyebbülést okozott neki. A puncijába hatoló rudat és a kezeit tartó szíjjakat is eltávolította, ami ujból szabad mozgást engedélyezett számára. A szoba egyik sarkában volt egy heverő, oda vezette. Lefektette, levette róla a szandálokat és gyöngéden simogatta a testét. Csókolgatta a megkínzott mellbimbóit, nyelvével még érezte rajtuk a csipesz fogainak a nyomát. A punci ajkacskái is sorra kerűltek, azokat is megvígasztalta a nyelvével. Évike teste nem tudott ilyen gyorsan reagálni a megváltozott ingerekre. Egyik percben még kibírhatatlan fájdalom gyötri, a másikban pedig nemi izgatás éri. Időre volt szüksége ahhoz hogy föl tudjon izgúlni. Hirtelen gondolattól vezérelve lecsúszott az ágyról, és a mester elé térdelt.. Megpróbálta kigombolni a nadrágját, és kiszabadítani a nemiszervét. Ő megértette, hogy mit akar, és hagyta hogy csinálja. Rövidesen előbukkant a nadrágból jókora szerszáma. Még mindig teljesen merev volt, amikor Évike a kezébe vette.Először lassan húzogatta le-föl, majd a szájába vette a végét. Nyelvével körbenyalogatta a fejét, utánna ütemesen csúsztatta be a szájába, és vissza. Közben a kezével is segített. A mester hátradőlt és átadta magát teljesen Évikének. Ő pedig szorgalmasan dolgozott a szerszámon a szájával. Hamarosan meg is lett az eredménye, mert a mester egyre jobban zihált, végűl megfogta Évike fejét, hogy az utólsó ütemeket ő határozza meg, és néhány határozott, kemény lökéssel belelövelt Évike szájába. Utánna hanyatvetette magát az ágyon, és percekig nem mozdúlt. Éva is mozdulatlanúl gubbasztott a földön. Végűl a mester kelt fel először, fölemelte Évát a földről, és a heverőre ültette. A szemébe nézett, a magjától nedves arcocskáját a két kezébe vette.

- Te egy csodálatos lány vagy ! Még sohasem volt hozzád hasonlóval dolgom. Szeretnélek újból megkötözni, és meggyötörni a testedet - mondta.

Évike még az előző kínzást sem heverte ki, de természetesen gondolkodás nélkűl beleegyezett. Most érezte először, hogy valamihez kikérik a beleegyezését, tehát őrajta is múlik, hogy mi fog történni. A mester főlállt, és elvitte a szoba közepéről az álló vasrudat, amin az imént még Éva volt fölnyársalva. Magához intette, és magyarázni kezdett neki. A menyezet alatt párhuzamosan elhelyezett két rudat ajánlotta a figyelmébe. Két gerendához hasonlítottak a legjobban.
Ezek a páciensek kezének lábának, vagy egyéb testrészének felfüggesztésére szolgálnak. Szinte bármilyen testhelyzet elérhető, attól függően, hogy hol, és milyen módon akarják megkínozni. Több helyen apró csigák vannak mindkettőn, amin köteleket lehet átfűzni, és tetszés szerint fölhúzni vagy leengedni a kiszemelt testrészeit. Azt is elmondta Évikének, hogy mit fog vele csinálni. A szétterpesztett lábainál fogva fogja fölfüggeszteni, így minden testrésze tetszés szerint gyötörhető.
- De legjobb lesz, ha rögtön a gyakorlatban is bemutatom - mondta.
Négy kötelet hozott elő, amit csigákon húzott át, volt amelyket többön is. Mindegyiknek a vége egy helyen, a fal mellett lógott le, ahol oda lehetett erősiteni egy karikához. A kötelek másik vége négyzet alakban lógott le a gerendákról a földre, és mindegyiken kicsi karabiner volt. Évike itt állt közöttük. A mester bemutatásképpen kettőt a bokáira, kettőt a csuklóira kapcsolt. Egyik oldalára az egyik gerendáról, másik oldalára a másikról. A kötelek lazák voltak, Évike ugyanúgy tudott mozogni mint eddig. A mester azonban a kötelekhez lépett és húzni kezdte az egyiket. Évike egyik keze emelkedni kezdett fölfelé. Amikor már teljesen a feje fölé ért, hátrébb kellett lépnie, hogy közvetlenűl a kötél alá kerűljön. Lábujjhegyre kellett emlkednie. A másik keze is elindúlt fölfelé. Mivel a másik gerenda távolabb volt, és nem tudott már oldalra lépni, a teste teljesen fölemelkedett a talajról. A mester odament hozzá, és átölelte a levegőben himbálózó testét. Végigsimogatta, és csókolgatta a mellbimbóit. Ujból a kötelekhez lépett, és mindkét lábát egyszerre kezdte emelni hátrafelé. A lábai szétnyiltak, mert a kötelek oldalra is húzták, nem csak fölfelé. Addig emelte, amíg a teste derék magasságba nem kerűlt. A kezeit kicsit visszaengedte, mert magasabban voltak a lábainál. A teste teljesen meghajlott, keze és lába hátrahúzódott. Föltett még egy kötelet, ami a derekához lógott le, és hozzákapcsolta a darékszíjjához hátúl. Ezt is följebb emelte, hogy a hasa egyszintbe kerűljön a teste többi részével. Évike szinte teljesen vízszintesen függött a levegőbe, a hasával lefelé. A mester megint végigsimogatta a testét, tenyerébe vette lelógó melleit, aztán ujjaival a mellbimbóit maszírozta. A bimbók mint mindig, most is elkezdtek keményedni. Amikor már elég keménynek érezte, mindkettőre rákötött egy vékony, de erős zsineget. A bimbók tövénél tekerte rá a zsineget, többször egymás mellett. Szoros volt nagyon, Évike felszisszent a művelet hatására. A zsinegeket jól meghúzogatta lefelé, ellenőrizve, hogy elég erősen a helyükön vannak-e. Apró jajgatás jelezte, hogy a kötés megfelelő. Elővett néhány súlyt, és kettőt a zsinegre akasztott. A cicik megnyúltak lefelé. Rátett még kettőt, Évike halkan nyüszített. Játékképpen néhányszor megemelte a súlyokat, és leejtette. Válaszként újabb apró sikolyok hagyták el Évike száját, mikor a zsineg megrándúlt. A mester közben magyarázott. Elmondta neki, tudja hogy ez nem túl erős fájdalom, csak azért van, hogy érezze a cicijét. Ettől sokkal nagyobb terhet is elbír. Hogy bemutassa, megfogta a súlyokat, és erősen meghúzta lefelé. A két cici mégjobban megnyúlt, de nem engedte el, hanem tartotta. Évike szemét egy pillanat alatt elárasztotta a könny, a hirtelen éles fájdalomtól. Sikoltani csak néhány másodperc mulva tudot, mert nem kapott levegőt. De addigra már el is engedte a mester a súlyokat, és a cicik mint valami rúgó, rántották fel. A mester fölált, egy vékony, hajlékony pálcát vett a kezébe, és Évike háta mögé ment, vagyis inkább a szétterpesztett lábai közé. Szokása szerint végigsimogatta azokat a helyeket, ahol meg szándékozta vesszőzni. A fenekét, oldalt a csípőjéig, és a combjai oldalát és hátsó részét. Szét volt ugyan terpesztve Évike lába, de a puncijához, és a combja belső feléhez nem ért. Ő nem látta, hogy a mester mit csinál, mert a háta mögött állt, de rövidesen éles, égető fájdalom nyilalt a fenekébe. A vessző más volt mint a korbács, kemény, égető fájdalmat okozott, de csak kis helyen. A csapások jöttek egymás után, lassan és ritmusosan. Évike mindegyik után fölsikoltott, de volt ideje abbahagyni a jajgatást a következő ütésig. A mester tervszerűen verte végig a fenekét, először a lába között állva hosszában mérte rá az ütéseket, egyik oldalról a másikig. Utána az oldalához lépett, és a combja hátsó és oldalsó része következett soron. Egészen a feneke felső részétől a combja közepéig. A másik oldalát is ugyanúgy. Nem ütött túl nagyokat, és csak lassan követték egymást az ütések. Nem az volt a célja, hogy nagyon megkínozza az említett testrészeit, hanem azt akarta, hogy Évike minden egyes ütést külön érezzen. Azt, hogy tudja milyen érzés ha ezeket a részeket vesszőzik. Mikor végigért mind a két oldalon, abbahagyta, és a kötelekhez lépett. Leengedte azt a kötelet amelyik a derekát tartotta. Le is vette a kötelet a derékszíjjáról. Utána a lábacskáit fölhúzta a magasba, a kezeit pedig leengedte teljesen. Erről is levette a köteleket. Most Éva fejjel lefelé lógott, nagyon erősen szétterpesztett lábakkal. Mivel a lábai följebb, közelebb kerűltek a két rúdhoz, mégjobban széthúzta őket a kötél. A kezei elérték a földet. A mester két oldalt levő karikához rögzítette, és annyival följebb emelte még az egész testét, hogy a kezein levő kötések is megfeszűljenek, egy egész kicsit. Csak a hosszú haja lógott le a földre. A melleit pont ellenkező irányba húzták a súlyok, mint amikor a lábán áll. A kemény vesszőt félretette, és egy egyágú szíjjostort vett elő. újból magyarázni kezdett neki.

- Ennek a testhelyzetnek az a célja, hogy bemutassa, mennyire más, ha a combok belső felét, a punci és a végbélnyillás környékét kínozzák meg .

Demonstrálásképpen szokásához híven végigsimogatta az említett testrészeket.

- Ezek a helyek érzékenyebbek, és erotikusan ingerelhetők, emiatt a fájdalom is más érzést okoz. De csak akor, ha nem visszük túlzásba. Az ostor azért alkalmasabb, mert a szíjja hajlékony, és a csapás során fölveszi a test alakját. Így hosszabb részen érezni a hatását. Az ütést irányítani is pontosan lehet vele.

Úgy magyarázott Évikének, mint az iskolában a tanár a diáknak. Át akarta adni neki azt a tudást amivel rendelkezett. Évikét egyedűl az zavarta, hogy fejjel lefelé lógott, és borzasztóan szét volt terpesztve a lába. Az, hogy a tananyagot rajta mutatja be, csak mégjobban az emlékezetébe véste. A nemsokára a saját bőrén fogja érezni, hogy igaz amit a mester magyaráz.

- Most megmutatom mire gondoltam - mondta a mester, és elhelyezte az első csapást Évike lába között.

Szemben állt vele, így az ostor szíjja nem csak a punciját érte, hanem hosszan a fenekét is, pont úgy ahogy elmondta. Nem volt erős az ütés, de azért fájt Évikének. Felszisszent tőle. A mester folytatta. A punci ajkacskái szét voltak nyilva, de nem ütött oda, hanem két oldalt a combok tövéhez célzott. Esetleg a nagyajkak külső részére. Évike azért megrándúlt az ütések után, de a mester mindig megvárta amíg ujból mozdulatlan nem lett, és csak akkor ütött ujra. Most nem rángatózott egyfolytában, csak az egyes csapásoktól rándúlt meg önkéntelenűl a teste. Valóban egészen más volt ez az érzés mint előbb. Nehéz leírni a különbséget, de elöször csak egszerű fájdalmat érzett a fenekén, vagy a combja külső oldalán, gyengébben vagy erősebben az ütésektől függően. Most azonban valami furcsa csiklandozás is keveredett hozzá, főleg ha nem ütött túl nagyot a mester. Tudta, hogy a puncija teljesen szét van nyilva, és várta, hogy mikor kap oda is egy ütést. Úgy érezte, hogy ha összezárná a lábát, megszabadúlna a csapásoktól, de ez most lehetetlen volt. A teljes kiszolgáltatottság, és a feltárúlkozó testtartás miatt, egy kicsit erotikus izgalom fogta el. A fájdalom nem volt akkora, hogy elnyomta volna az izgalmat. A combja belső oldala is sorra kerűlt, a mester módszeresen egymás mellé helyezte az ütéseket, előbb az egyik oldalon, majd a másikon is. Amikor végigért, átment Évike háta mögé, és onnan újrakezdte az egészet. Az ostor szíjja minden ütésnél túlért a fenekén, és elől a hasa, és a combhajlata is kapott belőlle. A mester nem sietett, lassan, módszeresen dolgozott. Éva alig várta hogy végezzen. A fájdalmat még bírta, de már nagyon kellemetlennek érezte a fejjel lefelé lógást, és a szétterpesztett lába is húzódott. Amikor a mester végzett, letette az ostort, Évike azt hitte megszabadúl. Pedig nem így történt.

- Most kipróbálunk valami nyalánkságot - mondta.

Ragasztószallagot vett elő, amit az apróbb sebsülések ellátására szoktak használni. Vágott belőlle egy darabkát, és ráragasztotta a felét Évike nagyajkára.Jól meghúzta oldalra, és hozzáragasztotta a combjához. A másik oldalt is ugyanígy. Teljesen szét volt feszítve a puncija, szabadon voltak a kisajkai, és a hüvelybemenet is kitágúlt. Megsimogatta az ajkacskákat, a hüvelyébe is belenyúlt az ujjával, megnedvesitette a belső nedvekkel, és a csiklóját kezdte maszírozni vele. Másik kezével közben a popsija nyillását simogatta, és addig tágítgata a lyukat, amíg az ujja bele nem hatolt.. Éva mindenre számított, csak erre nem. Már alaposan felizgúlt amikor abbahagyta.
- Itt is meg fogom ostorozni egy kicsit - szólt a mester.
Éva megréműlt, hogy ez biztos nagyon fog fájni. Szemben állt vele úgy kezdte el. Csak egész kicsiket ütött, mert tudta, hogy nagyon érzékeny helyen jár. Évike először alig érzett fájdalmat, de az ütések egyre erősödtek, és ez már kikényszerítette belőle a nyögést, és a jajgatást. A mester nagyon precízen célzott, egyszer-egyszer a kisajkakat vette célba, majd pedig a punci bemenetét. A feneke lukacskájára is ütött néhányat, és a csiklója sem maradt ki a játékból. A lukacskák minden ütésnél összehúzódtak a fájdalomtól. Ő azonban megvárta amíg ujból kitágúlnak, és csak akkor ütött ujra. Élvezte ahogy megrándúl Évike legféltettebb testrésze. Egyre erősebbeket ütött, és Évike egyre hangosabbakat sikoltott.
Egyszer minden átmenet nélkűl abbahagyta, és eloldozta a kezeit, majd leengedte a földre. A lábairól is levette a kötelet, és az ölébe vette a félig alélt lányt. Odavitte a heverőhöz, és lefektette. Évike már jó ideje behúnyta a szemét, és semmit sem látott a környezetéből. A külvilágból csak az ütések fájdalmát érzékelte. Nem is tudta mikor maradtak abba, de egyszer csak azt érezte, hogy a heverőn fekszik, és valaki gyöngéden simogatja a testét. Természetesen a mester volt. A csípőjét maszírozta, ahol a legjobban meghúzódott a felfüggesztéstől. A puncijáról eltávolították a ragasztót, és cicijén sem volt már rajta a súly, csak a bimbók tövénél lehetett látni a zsinórok helyét. Sokáig némán simogatta, maszírozta, csókolgatta az egész testét. A mellbimbóit, és az egész punciját végignyalogatta a nyelvével, mintha meg akarná gyógyítani. Fölállt, és a szekrényhez ment. Apró kulcsot hozott elő, és segítségével Évike összes bilincsét levette, majd folytatta a simogatást. Újból végigmaszírozta mindenütt, egy tanult masszőr sem csinálta volna jobban. A bilincsek helyét is kezelésbe vette.
Évike lassan teljesen magához tért a kábulatból a sok gyengédségtől, nagyon jól esett neki a maszírozás, és elnyúlva élvezte a mester nagy tenyerét a testén. Ugynakkor megelégedettség, és nyugalom árasztotta el, mert úgy érezte, hogy örömet tudott okozni a mesterének. Úgy gondolta, hogy meg van elégedve vele. Ez teljes mértékben igaz is volt.
Egy idő után a mester keze olyan helyekre is elkalandozott, amit még jobban élvezett Évike. Becsúsztatta a lába közé, megsimogatta a puncija minden apró alkatrészét, végűl a csiklójánál kötött ki. Hosszan simogatta, izgatta. A teste már elfeledte a kínzásokat, alkalmas volt a nemi ingerlés befogadására. A combját szétnyitotta és odakínálta a punciját a mesternek, amikor a keze odatéved, jelezve, hogy kész bármire amit kezdeményez. Hamarosan nedvesedni kezdet a simogatás hatására. A mester fokozva a gyönyört, a nyelvével izgatta Évike csiklóját. Érezte, hogy már nem sokáig bírja, rövidesen el fog élvezni. A mester azonban abbahagyta mielőt ez megtörtént volna. A combjai közé térdelt szétvetett lábakkal, és a nemiszervét a puncijához illesztette. Már teljesen nedves volt a punci, így a mester könnyedén tudta simogatni szerszámjával. Évike azonban másra vágyott. Megfogta a kezével, és a hüvely bejárata felé irányította. Amikor sikerűlt odahelyezni, megragadta a mester csípőjét, mégjobban hátrahúzta a lábát, és próbálta ráhúzni magát a szerszámra. A mester nem váratta sokáig, hosszan betolta a szerszámját a punci mélyére. Évike felnyögött a gyönyörtől, megkapta amire vágyott. A mester hozzásimúlt, és ütemesen kefélte. Egy idő után ujból föltérdelt, és úgy folytatta tovább. Közben ujjaival kitapogatta a csiklót, és gyöngéden simogatni kezdte. Ez már sok volt Évikének. Testét kezdte elárasztani a gyönyör. Nyitott szájjal nyögött, és minden egyes lökésnél próbálta mégjobban fölnyársaltatni magát. Hangos sikoltásokkal elélvezett, de a mester közben tovább simogatta a csiklóját, és az élvezet nem akart abbamaradni. Közben érezte, ahogy a mester forró magja belelövel a testébe.Utánna még sokáig simogatta, dédelgette, amíg teljesen el nem ernyedt. Már mjdnem elaludt, amikor a mester hívta, hogy menjen vele. Egy fürdőszobába vezette, ahol nagy kád meleg víz gőzölgött. Itt sem hagyta magára, hanem belefektette a vízbe, és illatos szerekkel dörzsölgette a testét. A fürdő után a mester Évikét nem a cellájába vitte, hanem a saját szobájába kísérte. Elmondta neki, hogy már semmi különöset nem tervez mára, kettesben megvacsoráznak, és lefekszenek aludni. Ott fog aludni mellette a nagy franciaágyon. Kinyitott előtte egy falba sülyesztett szekrényt, ami tele volt mindenféle női ruhákkal. Megkérte, hogy öltözzön föl, válasszon kedve szerint, ő most kicsit magára hagyja. Évike sokáig válogatott a ruhák között, végül egy fehér teljesen áttetsző, rövid ruhát választott. Fehér harisnyát, és fehér harisnyatartót keresett hozzá. Talált egy magas sarkú fehér cipőt is. Bugyit és melltartót szándékosan nem vett föl. Ezzel azt akarta kifejezni, hogy továbbra is a mester rendelkezésére áll, nem akarja a testét elrejteni előle. Érezte, hogy az itt töltött egy nap alatt különösen megkedvelte a mester, talán jobban mint előtte más lányokat, de ő továbbra is feladatának érzi, hogy mindenben a rendelkezésére álljon. Nem akart visszaélni a rokonszenvével, semilyen kedvezményt vagy kivételezést nem várt. Csak rövid ideig látta délelőtt azt a másik két lányt, de érezte, hogy köztük és mestereik között egyáltalán nem olyan meghitt a viszony. Tökéletesen megbízott mesterében, mindenben teljesen rábízta magát. Úgy gondolta, hogy ő különb másoknál, és szerencséje van , hogy vele hozta össze a sors. Amíg magában gondolkodott, körülnézett a szobában, és látta, hogy egy kis fürdőfülke is nyílik belőle. Itt talált piperecikkeket, és rendbehozta az arcát, és a haját. Csodálatosan szexisen mutatott az áttetsző ruhában. Karcsú törékeny termetét mégjobban kiemelte. Barna hullámos haja a vállára omlott. A tükörbe nézve maga is meg volt elégedve az eredménnyel.

Másfél óra is eltelt mire a mester előkerült. Amikor meglátta elismerően felkiáltott. Kézenfogta, és a szomszéd szobába vezette. A vacsora már fel volt tálalva két személyre. Az asztalon gyertyák égtek. Minden tökéletes volt, ahogy egy romantikus lány megálmodja. A mester az ő kedvéért csinálta az egészet. Vacsora közben beszélgettek, elmondta neki a mester, hogy ez a ház ahol vannak egy baráti társaság tulajdona. Mindegyikük ugyanazt a fajtáját kedveli a szexnek, mint ő. Ebből a célból hozták létre ezt a házat is. Itt minden úgy van berendezve, hogy alkalmas legyen hölgyek fogva tartására és megkínzására. Ennek figyelembevételével az eszközöket is folyamatosan fejlesztik. A társaság tagjain kívül senki nem tudja hogy létezik, és hogy hol van. Természetesen lakatlan és elhagyott helyen található, ritkán vetődik ember a környékére, ami azért is kedvező, mert az esetleg kiszűrődő sikolyokat, és kiáltásokat senki nem hallhatja meg. A lányokat kivétel nélkül minden alkalommal zárt autóban, és bekötött szemmel hozzák ide, és úgy is viszik el, ahogyan Évikét is. Soha nem fogja megtudni, hol volt, ha esetleg máskor visszatér akkor sem. Ez szigorú szabály, az egymásnak tett igéretük szerint. Van amikor közösen jönnek ide, van amikor külön, egy-egy lány társaságában. Egyedül az élelmiszert szállító cég embere tudja még, hogy hol van. A mostani vacsorát is ő szállította.

Vacsora közben minden másról is beszélgettek. Évike alig várta, hogy a mester azt is szóba hozza, amit délelőtt ígért, de csak nem került rá a sor. Nagyon bátortalanul, de végül csak megkérdezte, hogy ő is kipróbálhatja-e a kínzást egy másik lányon. Azt válaszolta, hogy még nem tudja mikor lesz rá alkalom, de határozottan ígéri, hogy igen. Addig azonban még neki kell jónéhány módszert megtapasztalni. Ez azért is lesz így jó mert, Évike ha a saját bőrén érzi a kínzásokat, később esetleg olyan ötletei is lehetnek, ami egy férfinak nem juthat az eszébe.

Másnap reggel már magasan állt a nap amikor Évike felébredt. A mester nem volt sehol, csak az összegyűrt takarója volt mellette az ágyon. Ezen a szobán természetesen volt ablak, amin keresztül Évike hasára sütött a nap. A szó szoros értelmében, hiszen meztelen volt. Kellemesen melegítette a bőrét a napsugár. Fölkelt, az ablakhoz ment, és kint egy nem túl nagy, ápolt kertet látott, hatalmas vadgesztenyefával, és kissebb bokrokkal . Távolabb magas kőfal futott végig, az lehetett a kert vége. A ház elől szilárd út vezetett kifelé, de a kapu nem látszott a növényzettől. Hirtelen azt érezte, hogy valaki hátúlról megfogja a csípőjét. Gyöngéden ért hozzá, Évike mégis áramütöttként nézett hátra. A mester állt a háta mögött, csak olyan csendben jött be, hogy nem vette észre. Hozzásimúlt, és végigcsókolgatta a nyakát.
- Már alig vártam, hogy fölébredj, eszembe jutott, hogy milyen játékot fogok neked megmutatni - mondta.
- Itt van a reggelid, ha végzel, gyere utánam abba a szobába, ahol tegnap voltunk. - A hangja nem volt parancsoló, inkább szelíd kérésként hatottak a szavai. Évikének mégis a torkában dobogott a szive. Izgalommal vegyes félelmet érzett. Nem tudta milyen " játékot " eszelt ki a mester, de abban biztos volt, hogy őrá megint kikötözés, és kínzás vár. Ez nem volt ugyan meglepetés számára, mert ezért van itt, de még alig ébredt föl, és nem számított arra, hogy ilyen hamar mennie kell. A meztelen bőrét kellemesen melegítette az ablakon besütő délelőtti napsugár, mégis libabőrös lett. Azért erőt vett magán, és átment a mesteréhez. Ő már várta. A fotelban ült, és olvasgatott valamit. Amikor Évike belépett, rögtön letette az olvasnivalót. A szoba közepén most egy uj szerkezet állt. Derékmagasságú asztalféle volt, vékonyan párnázva, és barna műbőrrel bevonva. Szélein mindenféle szerkezetek, amihez valamit hozzá lehetett erősíteni. A végén egy csörlő, amire kötél van föltekerve, és valaminek a megfeszítésére szolgált. Szemmel láthatólag arra való, hogy valakit ráfektessenek, és lerögzítsék.Évike legalábbis ezt látta belőle. Az volt neki a furcsa, hogy az egész sokkal rövidebb volt annál, hogy valaki elférjen rajta. Körbejárta, megérintette, megnézte minden oldalát. A mester megvárta amíg kedvére végigtanulmányozza, majd fölállt, és hozzálépett. Nem várta meg, hogy Évike bármit is kérdezzen, elkezdte magyarázni a szerkezet rendeltetését. Elmondta neki, hogy azért ilyen rövid mert csak a rajta fekvő hölgy törzsének lerögzítésére szolgál, a lábak kívánt helyzetbe hozásához többféle kiegészítő alkatrész áll rendelkezésre. Föl is emelt mellőle egy hosszú vascsőből készült tartószerkezetet, amit az asztal végére oldalt lehetett ráerősíteni.
Megkérte Évikét, hogy a párját ő illessze a helyére. Meglepően könnyen sikerült neki. Ezek a lábak tartására szolgáltak. Mindkettőt lehetett oldalra mozdítani, a lábak terpesztésének beállítására. A mester mozgatta a tartóvasakat oda-vissza, közelítve és távolítva egymástól. Közben magyarázott Évikének. Teljesen oldalra is ki lehetett fordítani, úgy hogy egy egyenest alkottak. Megborzongott, amikor arra gondolt, hogy az ő lábacskáit fogják nemsokára ennyire szétfeszíteni. A magyarázat után a szekrényből kéz és lábbilincseket vett elő, amelyeket tegnap viselt Évike. Odaadta neki, és megkérte, hogy tegye föl őket. Először nem tudta hogyan kell, de olyan egyszerű, és egyértelmű volt a működésük, hogy azonnal megértette. Amikor becsatolta a saját csuklóján, észrevette, hogy csak szorítani lehet a feszességén, lazítani nem, csak a kulcs segítségével. Egyébként puha anyaggal volt a belseje bevonva, és elég széles volt, hogy ne okozzon fölösleges fájdalmat. Erős bőrből készült, csak a zárszerkezete, és a külső részén elhelyezett karikák voltak fémből. Fölhelyezte a bokáira is. Évike megfigyelte, hogy az eddig megismert kikötözési módszerek mindegyike olyan, hogy ezeknek a bilincseknek a használatát teszi szükségessé. Ez egyrészt nagyon praktikus, mert nem kell minden egyes végtagra minden alkalommal fölcsatolni a bilincseket, csak egy kicsi karabínert kell ráakasztani. Másrészt, megspórolják azt, hogy minden kínzóeszközön hasonló bilincseket kelljen elhelyezni. Egész nap viselni lehet őket, és emlékeztetik viselőjüket a helyzetére akkor is amikor éppen pihen. A mester ellenőrizte, hogy megfelelően van-e fölcsatolva minden bilincs, és amikor rendben találta, odahívta Évikét az asztalhoz. Megkérte, hogy üljön föl a végére. Ő engedelmeskedett, a mester pedig gyöngéd nyomással lefektette. A kezeit fölemelte a feje fölé, egymással párhuzamosan, és bilincseire ráakasztotta a kis csörlőn levő köteleket. Évike nem tudta hogyan tartsa a lábait, mert nem támasztotta semmi alá, lelógtak az asztal végénél. A mester azonban segített rajta, mert odalépett, és megtartotta őket. Megkérte Évikét, hogy próbáljon meg lejjebb csúszni, mert a lábai nem érnek el a tartószerkezetig. Közben óvatosan húzta, hogy könnyebben sikerüljön. Egészen addig le kellett csúsznia, amíg a feneke félig le nem lógott az asztalról. Akkor a lábbilincseit rögzítette a tartóhoz. Most már ez tartotta a lábát. Oldalra tudta mozgatni, terpeszteni, és vissza. A mester beállította közepes terpeszbe, és rögzítette. Most már nem tudta Évike összezárni a lábát. A fejéhez lépett, és Évike halk kattogást hallott a feje felül. A mester a csörlőt hajtotta, ennek a racsnija okozta a kattogást. Érezte, hogy a keze kezd fölfelé húzódni. Először csak a keze, aztán a teste, végül a lába is megfeszült, és a lábbilincsei tartották vissza. Nem húzta meg a mester csak annyira, hogy az egész teste kissé megfeszüljön, de ne okozzon neki fájdalmat. A kiszolgáltatottság érzése viszont egyre jobban úrrá lett rajta. Most újból a lábához ment, és növelni kezdte a terpeszt. Egyre jobban szétnyitotta a lábacskáit. Évikének közben az villant át az agyán amikor a mester bemutatta, hogy meddig lehet a tartószerkezetet szétnyitni. Meg volt róla győződve, hogy az ő lábait is szétfeszíti ugyanúgy. A mester azonban semmiképpen nem akart kárt tenni Évikében, megtapogatta a combja tövében futó inakat, és úgy gondolta, ennyi pont elég lesz. Újból a fejéhez ment, és egy kicsit feszített még a csörlőn. Évike azt érezte, hogy a teste teljesen megfeszül, képtelen a kezét vagy a lábát legkissebb mértékben is behajlítani. A mester most a szétterpesztett lábai közé állt. Évike felkészült rá, hogy mégjobban szétfeszíti a lábát, és már előre készült a fájdalomra, még a szemét is behúnyta. Ehhelyett a mester simogató tenyerét érezte. Először a mellén, majd a keze lassan egyre lejjebb vándorolt. Végigsimította a hasát, a combjait, majd a puncijához tévedt. Ujjaival széttárta az amúgy is kinyilt ajkacskákat, és Évike a mester forró leheletét érezte a punciján. Érezte ahogy nyelvével a csiklóját kezdi izgatni. Először csak csiklandozást érzett, de lassan átment az érzés nemi izgalomba. Nem tudta azonban feledni a teste feszülését, mégis mintha kettéválasztották volna a punciját a teste többi részétől, akaratától függetlenül egyre jobban megkeményedett a csiklója. Érezte a mester hatalmát maga fölött, azt, hogy ő nem ura a testének, minden az mester akarata szerint történik. Hiába nem akart most felizgúlni, akárhogy erőlködött, mégis a mester győzött. A kötelékei erősen tartották, mégis szinte remegett az izgalomtól. Nem engedte azonban, hogy elélvezzen, még előtte abbahagyta. Évike csak akkor nyitotta ki a szemét amikor már nem érezte a mestert a lába között. Oldalra nézett, és látta, hogy a kerekes kis asztalt tolja éppen felé a csipeszekkel. Rögtön a mellbimbóján érezte a csipesz fogainak könyörtelen harapását, és ettől egy pillanat alatt elszállt a még megmaradt felizgúltsága. Föl szeretett volna kelni, vagy legalább a lábát összezárni, de meg sem tudott mozdúlni. Látta ahogy a mester közelíti a csipeszt a mellbimbójához, már előre nyüszített a rá váró fájdalomtól, de az elmaradt. Csak szorítást érzett a mellbimbóján. Ez sem volt kellemes, de messze elmaradt a tegnapi fájdalomtól. A másik bimbóra is fölkerült a csipesz. Ezeknek nem volt foga, és a rúgója is gyengébb volt a tegnapitól. Azért a folyamatos szünni nem akaró szorítást nehéz volt elviselni. A mester még néhány hasonló csipeszt vett elő, és a cicijére csíptette. A bimbói köré szépen sorba. Egymás után érezte az újabb és újabb szorításokat a mellén, ahogy rakta föl a csipeszeket. Mindegyik után külön följajdúlt, pedig az előző okozta fájdalom sem szünt meg. Amikor készen volt vele a mester, megint végigsimogatta a testét, ezt a kellemes érzést azonban teljesen elnyomta a csipeszek okozta szorítás. Egészen addig, amig újból a mester nyelvét nem érezte a punciján. Most jóval tovább csak csiklandozást érzett, és úgy gondolta, hogy lehetetlen hogy, ennyi csipesz ellenére fölizgúljon. A mester azonban kitartó volt, és tudta, hogy mit akar. Folyamatosan nyalogatta a csiklóját, egészen addig amíg érezni nem kezdte, hogy keményedik. Évike egyszerre érezte a könyörtelen, szüni nem akaró szorítást a mellén, és a csiklója egyre erősödő izgalmát. Nem volt ura az érzéseinek, teljes egészében a mester irányította azokat. Megtanúlta, hogy a kötelek csak a fizikai értelemben vett testét tartják fogva, de a nemi felizgulását sem tudja uralni. A mester teljesen szabdon szabhat ki rá fájdalmat, vagy élvezetet, vagy mindkettőt egyszerre, kedve szerint. Már beleélte magát, hogy a fájdalom ellenére el fog élvezni, de a mester most is abbahagyta az izgatást, pontosan mielőtt elment volna. Iszonyú hiányérzete támadt, szinte lüktetett a csiklója tőle. Ha szabadon van a keze, biztos hogy addig simogatja magát, amíg el nem éri a kielégülést. A mester megelégedetten nyugtázta, hogy jobban szenved az élvezet elmaradásától, mint a cicijét szorító csipeszektől. Lassan kezdte leszedni a csipeszeket a cicijéről, közben a másik kezével folyamatosan, és megnyugtatóan simogatta a testét. Miután mindet eltávolította, visszaengedte a csörlőt is, és a teste ellazúlt. Megszabadúlt az összes fájdalomtól. A nemi izgalom is lassan alábbhagyott, a simogatás kellemes érzése lépett a helyébe. Így hagyta pihenni néhány percig Évikét, de túl sok időt nem engedélyezett számára. Lábbilincseit leakasztotta a tartókról, és leszerelte a tartókat is. Újakat vett elő, közben a lába lelógott a semmibe. Ezek nagyon hasonlítottak az előzőekre, de ezeket az asztal oldalára szerelte föl a mester, Évike feneke mellé. Oldalra nyúltak ki, és ferdén fölfelé álltak.A lábait ezek is terpeszbe kényszerítették, de nem az asztal vízszintes síkjába, hanem fölfelé. Olyan hosszúak voltak, hogy a bilincsei semmiképpen sem érhettek el a végéig. A mester összefogta mindkét lábát, és fölemelte, hogy függőlegesen álljanak. Megkérte Évikét, hogy tartsa meg így. Előtte azonban egy-egy kötelet akasztott a bilincseibe, és a kötelek végét a tartószerkezet végén levő karikákba fűzte. Aztán már Évike érezte, ahogy a kötelek oldalra kényszerítik a lábait, egészen széles terpeszbe. A lábai ferdén fölfelé álltak, egészen oldalra, de egy kicsit visszafelé, a felsőteste irányába. A mester rögzítette a köteleket. Feszesek voltak, de nem húzták a lábait, csak tartották. A kis guruló asztalka alsó polcára nyúlt, és egy jókora méretű műfaszt vett elő. Fölemelte, hogy Évike is láthassa, majd a melléhez érintette. Mindkét mellét végigcirógatta vele, lefelé haladt, végighúzta a hasán, végül természetesen a puncijánál kötött ki. Simogatta vele az ajkacskáit, a csiklóját, és a hüvelybemenetet is. Odaillesztette a bemenethez, és lassan mozgatta körbe-körbe. Évike tartott tőle, mert elég nagy volt a szerszám, előre érezte a behatolást a puncijában. Tudta, hogy előbb-utóbb bele fogja tolni a mester. Ő azonban pontosan tisztában volt vele, hogy Évike mit érez, és inkább még váratta, ingerelte. Már kezdte azt hinni, hogy mégis megússza, amikor a mester a másik kezével váratlanul szétnyitotta az ajkacskáit, és lassan de határozottan beletolta a jókora szerszámot a puncijába. Érezte, hogy megállíthatatlanul halad befelé, hiába szorítja nem tudja visszatartani. Egészen a punci mélyéig, teljesen kitöltve azt. Félig visszahúzta, majd újból betolta. Nem is volt olyan rossz mint amilyenre számított, csak mindig egy kicsit mélyebbre nyomta a mester mint ami még kellemes lett volna. Az előző felizgultságtól még egy kicsit nedves volt Évike puncija, ez tette lehetővé a behatolást, de a mester úgy gondolta, hogy nem eléggé. Kivette a műfaszt, valamilyen olajszerű síkosítóanyagot vett elő egy flakonban. A flakon végén kicsi lyuk volt, odaillesztette a bemenethez, bele is tolta egy kicsit, és jókora adagot belespriccelt Évike puncijába. Ki is folyt belőle valamennyi. Újból elővette a műfaszt, és keményen betolta a legmélyére. Évike olyan csúszósnak érezte magát, minha valaki hatalmas adag ondót lövelt volna bele. A mester ritmusosan mozgatta ki-be, mindig behatolva a punci legmélyére. Évikének nem volt nagyon kellemetlen csak úgy érezte, hogy a mester mindig egy kicsit beljebb tolja, mint ami neki még jó. Akaratlanl minden lökésnél a lábával próbálta eltolni magát, csökkentvén a behatolás mélységét. Egy idő után a mester kezdte egyre erősebben betolni a szerszámot, ami Évikének kellemetlen nyomást okozot a puncija mélyén. Most már a feje fölé kötözött kezével is húzta el magát. Mégjobban keményített a mester, Évike már egyre jobban nyögött minden lökésnél. Az enyhítette valamelyest a fájdalmát, hogy minden egyes behatolásnál a kezével, és a lábával is visszarántotta a testét amennyire csak tudta. A mester váratlanul abbahagyta a műveletet. Letette a szerszámot, és eloldozta Évike kezét a feje fölül. Eszében sem volt szabadon engedni, csak a csuklóit másik helyre, az asztal oldalához, a csípője mellé kötözte. Meghúzta a kötelet lefelé, az asztal vége felé, ahol a feneke volt, úgy, hogy feszüljön. Egy széles szíjjal pedig a vállainál átvetve hozzáerősítette az asztal lapjához. Így nem tudta meggörnyedve a felsőtestét fölemelni. Újból elővette a műfaszt, és betolta Évike olajtól lucskos puncijába. Először még nem hatolt olyan mélyre mint előzőleg, csak fokozatosan tologatta egyre beljebb. Kezdett egyre kellemetlenebb lenni Évikének újból. Reflexszerűen próbálta elhúzni a testét a kezével, de rá kellett jönnie, hogy most csak mégjobban odahúzza magát, ha ezzel próbálkozik. Ahogy erősödtek a lökések, zihált, és nyögött, a lábával is megpróbálta enyhíteni a fájdalmat, de a csuklóján megfeszültek a kötelek, a teste egy helyben maradt. A mester látta a próbálkozásait, és elkezdett magyarázni neki, hogy ez egy példa arról, hogyan kell valakit helyesen lerögzíteni. Először a mozgásával a fájdalmat enyhíteni tudta, ez csak arra ösztönöz, hogy mégjobban rángatózzon. A helyes módszer a második, mert így minden szabadulásra, és fájdalomenyhítésre való törekvés csirájában el van folytva. A megkötözéseket úgy kell megtervezni, hogy lehetőség szerint az ellenállás és a rángatózás a fájdalom fokozásához vezessen. Ez növeli a lányban a kiszolgáltatottság érzését, és rávezeti arra, hogy fölösleges dolog az ellenkezés, hiszen úgysem tudja elkerülni azt, amit a mestere szabott ki rá. Amíg ezeket elmondta a mester, közben folyamatosan kefélte Évike punciját, keményen betolva a szerszámot minden egyes ütemnél. A mondanivalóját már abbahagyta, de a szerszám még mindig járt a kezében, hangos jajszavakat, és nyögéseket csalva Évike szájára. Ő pedig a tudata mélyére véste a bemutatóval egybekötött leckét. Amenyire tudta ellazította a testét, és hagyta, hogy belehatoljon a fájdalom, azt csináljon vele a mester amit akar. Lassan enyhültek a lökések, abba is maradtak, és idővel már a mester ujjait érezte a punciján. Ez azonban már levezető, megnyugtató simogatás volt. Sokáig simogatta így a megkötözött lányt, végül eloldozta a kötelékeit. Ölbevette, és a heverőre fektette. Végigcsókolgatta a száját, arcát, és az egész testét. Betakarta egy puha takaróval. Évikének nagyon sajgott a puncija, és legyőzhetetlen fáradtságot érzett. Hiába délelőtt volt, úgy érezte, hogy el fog aludni. Félálomban hallotta még a mester szavait, aki megigérte, hogy ma már nem fogják többet gyötörni a punciját. Délutánra azonban a barátait várja.
 
 
0 komment , kategória:  Szex  
Találka az irodában
  2007-03-17 14:38:36, szombat
 
  Kellemes, nem túl forró nyári nap volt. A madarak önfeledten daloltak a hivatal mögötti park fái között, a lágy szellő simogatta lombokban.

Holy izgatottan lépett be az iroda ajtaján. Jeff éppen vaskos iratkötegeket tanulmányozott, de ahogy észrevette a lányt elmosolyodott, és befejezte munkáját. Forró csókkal üdvözölték egymást. Jeff magához ölelte a lányt, keze végigsiklott testén. Magában elmosolyodott amikor észrevette, hogy a kis szoknya alatt nincs bugyi. Holy az íróasztalhoz támaszkodott, hosszú csókolózásba kezdtek. A fiú nyelve apránként eljátszadozott a lány ajkának minden pontjával. Holy megszabadította Jeffet a ruhájától, aztán magáról is levette a blúzt, fiú pedig a szoknyát húzta le róla. A csók végén felültette a meztelen lányt az asztalra, kezébe fogta a csodás kis melleket és csókolni kezdte őket. Élvezte, ahogy minden nyelvmozdulat után egyre keményebbek lesznek a mellbimbók. Csodálattal nézte a melleket, középen a sötétlő bimbókkal, miközben a lány combjai közé furakodott. Farka becsúszott az addigra már nedves, forró punciba. Apró mozdulatokkal beljebb és beljebb hatolt. Mindketten zihálva vették a levegőt. Jeff magához szorította Holyt, felemelte, és máris a szőnyegen találták magukat. Élvezték ahogy testük összefonódik, arcukon árulkodó izzadságcseppek jelentek meg. Holy feltérdelt, melleivel végigsimított Jeff testén, majd a forró, nedves punci következett. A fiú kinyújtotta a nyelvét, ahogy elhaladt feje fölött a lány teste. "Kérlek, most hátulról dugj meg" szólt Holy. A fiú letérdelt a lány mögé és farkát a forró punciba vezette. Sokáig játszadoztak így, később Jeff a farkát a nyelvével váltotta fel. Apró nyelvcsapásokkal ingerelte a lányt, élvezte a szőrtelen, nedves gyönyört. Tenyerével a lány fenekét simogatta, amitől az még jobban felizgult. Ujjai eljutottak a legérzékenyebb pontokhoz is. A lány megremegett a szokatlan, de csodálatos érzéstől. Jeff ámulattal nézett végig a lány remegő testén. Agyán átvillant egy gondolat. A puncitól már nedves farkát kezével a lány popsijához illesztette, és apró, finom lökésekkel haladt előre. Szűk volt az út, de ahogy a lány egyre izgatottabb lett egyre jobban ellazultak izmai. Amikor farka már teljesen bent volt , Jeff ujjaival a lány csiklóját kezdte simogatni. Ingerelte a lány popsijának látványa, ahogy befogadja farkát, így egyre hevesebb mozdulatokkal hatolt belé. Nagy nyögésekkel jutottak a csúcsra és boldogan rogytak össze a szőnyegen, összefonódva élvezték a gyönyör utórezgéseit. Jeff a lány ölére tette kezét és érezte, ahogy az lüktet az átélt gyönyörtől.

Csak a szőnyegen maradt kis folt árulkodott arról, ami az irodában történt, és persze az Ő emlékeikben maradt meg, mint egy újabb csodálatos szeretkezés.
 
 
0 komment , kategória:  Szex  
A férfi és az ifju
  2007-03-17 14:35:36, szombat
 
  A férfi egyre álmosabb lett. A szürkületben lassan eltűnt a környező táj, nem volt, ami frissítse a szemét. A rádióban csak politizáltak, ezt A férfi ki nem állhatta, a magnó zenéje meg csak még jobban elálmosította. Beszélgetni kellene valakivel, gondolta. Egyszer csak egy figurát látott meg az út szélén. Középmagas, testes fickónak látszott. A férfi arra gondolt, hogy felvehetné, majd beszélgetnek. De félt a stopposoktól, annyi rosszat beszélnek mostanában. Nem lassított, de a figura mellé érve látta, hogy fiatal gyerek, csak az alkata ilyen mackós. Hirtelen fékezni kezdett, közben kihúzódott a padkára. A fiú rohanni kezdett a kocsi után. A férfi átnyúlt, kinyitotta a másik ajtót.

* Jó estét, - hajolt be a fiú a másik oldalon - elvinne ***-ra?

A férfi elővette a kesztyűtartóból az elemlámpáját, és a fiú arcába világított. Kedves, még gyerekes vonásokat látott, barna hajat, nagy barna szemeket. Tetszett neki a fiú.

* Gyere, szállj be! De beszélned kell, mert ébren kell engem tartanod.
* OK, azzal nem lesz gond - mondta a fiú - amúgy sem tudom tartani a számat. Csak meg ne bánja.
* Hogy hívnak?
* Róbert vagyok - mutatkozott be a fiú - B-be járok suliba, most ért véget. Stoppal indultam, de aki felvett, elkanyarodott.
* Engem szólíts Marcinak, és tegezz, légy szíves. És most fogj bele a mesébe!

Robi nekifogott a fecsegésnek. Beszélt az osztálytársairól, elmondta, hogy kik a barátai, milyenek a fiúk, a lányok. Majd rátért a tanárokra. Kiderült, hogy a számítástechnika tanár a kedvence. Hosszasan áradozott róla, hogy milyen okos, jóképű, közvetlen. A végén hozzátette, hogy de kár, hogy zsidó.

* Fogd be a szád - kiáltott A férfi Robira. Most éppen nem volt ráhangolva az antiszemitizmus tolerálására. Amikor az erdei parkolóhoz értek, lekanyarodott, bement a fák közé. Már sötét volt. Lekapcsolta a fényszórót, csak a helyzetjelző világította meg a kis tisztást.
* Szállj ki - parancsolt a fiúra.

Robi már a férfi ingerült felcsattanására nagyon megdöbbent. Nem tudta, hogy mi a baja a férfinak. Most gondolkodás nélkül teljesítette a parancsát.

A férfi is kiszállt a kocsiból. Elkapta a fiú karját, és indulatosan, hatalmas erővel a kocsi elé húzta a fénybe. Ott egyik kezével erősen tartva Robit, a másik kezével a sliccét gombolta ki. Elővette a péniszét. Robi csodálkozva nézte. Minden döbbenete és rettenete mellett észrevette, hogy a férfinak éppen kezdődő erekciója van, de a makkja mégis meztelennek látszik, nincs fitymája.

* Látod ezt - mutatott a férfi a farkára - látod? Kár hogy zsidó a tanárod? Tudod, hogy mekkora kár neked, hogy én is zsidó vagyok?

És lekeverte Robinak az első pofont. Robit még soha senki nem verte meg, a pofon szinte beleverte a földbe. Nem is az ereje, hanem az indulata. Aztán jött a második. A tudata négyfelé szakadt. Felháborodás, félelem, szégyen és még egy, furcsa dolog fogta el. Felháborodott azon, hogy hogy jön ez az idegen ember ahhoz, hogy verje őt. Ugyanakkor látta rajta a hatalmas indulatot, megijedt, hogy még képes, és agyonveri. A zsidózás miat szégyellte magát, hiszen nem volt igazán antiszemita, csak mondta azt, amit az iskolában - gondolkodás nélkül - mondani szoktak. Emellett pedig szinte különválva saját magától, figyelte, hogy mered fel a férfi farka, meredeke bukva elő a félhomályban. Sírva fakadt, és úgy érezte, hogy valahogy meg kell békítenie a férfit. Hirtelen ötlettel előrevetette magát, és megcsókolta a férfi merevedését, amelyen éppen ekkor jelent meg egy csepp ondó.

A férfi, mintha áram ütötte volna meg, hátraugrott, begombolta a nadrágját, beugrott az autóba, csikorgó kerekekkel otthagyva a sötétben Robit.

Körülbelül öt percet hajtott, mint az őrült. És akkor az agyába villant, hogy ezen a kiskölykön a délutáni politikai rendezvény feszültségét vezette le. Hiszen semmit sem mondott, elég lett volna megkérdezni tőle, hogy miért kár, elmagyarázni, hogy ez butaság, elmondani neki, hogy “rólam is elmondhatod ugyanezt". S nem tudta feledni a makkjához érő ajkat. Elfogta a szánalom a sötétben hagyott fiú iránt, és úgy érezte, köteles visszamenni érte. Amint csitult a forgalom, megfordult, és egyre türelmetlenebbül hajtott a parkoló felé. Egyik pillanatban arra gondolt, hogy a fiú ugyanott fekszik, ahol az utolsó pillanatban zuhant, a másikban pedig arra, hogy új stoppot fogott, és már nem találja meg. Majdnem elhajtott a parkoló előtt. Csikorgó kerékkel fordult be, nagyot fékezett, és lépésben hajtott a tisztás felé. Robi nem feküdt a földön, de ott volt, a lócán ült, arcába temette a kezét. Amikor rávetődött a fény, felállt, a kocsi felé nézett. A férfi lecsavarta a fényszórót. A helyzetjelző tompa fénye mellett Robi felismerte a kocsit. Bizonytalanul lépett előre, félmosolya jelezte, nem tudja, hogy újabb pofonok jönnek-e, vagy a férfi visszajött érte. A férfi felismerte ezt a gondolatot, látván a fiú arcát. Elszorult a szíve. Kiszállt, és Robihoz lépett. A vállára tette a kezét. A gesztus egyértelmű volt. Robi a férfira nézett, és ragyogóan elmosolyodott. A szemében pedig csillogtak a könnyek. A férfi magához húzta a fiút. Megcsókolta mind a két szemét, úgy csókolva le a könnyeket, mint a fiú az előbb az ő spermáját. Robi hozzásimult a férfihoz. Az megfogta Robi fejét a tarkójánál, és maga felé fordította. Négy mosolygó szem nézett egymásra. A férfi tovább húzta Robi tarkóját. Összeért a szájuk.

* Várnak haza? - kérdezte A férfi.
* Nem, hét közben nem otthon lakom, most csak azért akartam hazamenni, mert nagyon kiéheztem egy kis hazaira.
* Akarsz velem maradni? - kérdezte A férfi.

Robi csak bólintott, ami ugyan a sötétben nem látszott, de a férfi értette a hallgatást. Robi megérezte a férfi kezét a combján. Valahogy bátortalanul, leplezően matatott a fiú kemény húsán- Hozzáért a kezéhez. A férfi elkapta, összefonta ujjait a fiúéval. Robi az ölébe húzta a két kezet.

* Te nem vagy éhes, kölyök? - kérdezte A férfi.

Megálltak az egyik útszéli fogadónál. A férfi beleerőltetett Robiba egy üveg búzasört, citrommal. Finom volt.

Azután megkérdezte a vendéglőst, van-e üres szobája. Kettő. A vendéglős közölte, hogy kettő nincs, de van egy kétszobás, fürdőszobás apartman. Ha nem zavarja őket a közös fürdőszoba, akkor külön alhatnak. Erre A férfi magának is rendelt egy búzasört, citrommal.

Fizettek, megkapták a kulcsot, és fölmentek a szobába. Ahogy beléptek az ajtón, átölelték egymást. Robi a férfihoz bújt, az pedig a fiú ágyékára tette a kezét. Örömmel tapasztalta, hogy Robi már nem közömbös.

* Te ilyen simulós fiú vagy? - kérdezte Robit.
* Á, eddig még soha hozzám sem ért senki. De, furcsa a világ, amikor vertél, úgy éreztem, hogy nekem valahogy össze kell veled forrnom. Rettenetesen sajnáltam, hogy bántottalak, és úgy éreztem, nagyon megérdemeltem a verést Amikor otthagytál, olyan merev volt a fütykösöm, hogy majd szétrepedt. Elővettem a farkamat, de szinte hozzá sem értem, máris fröcsköltem. Azután leültem, kicsit el is aludtam. Azután, amikor megláttam a kocsidat, akkor boldog lettem. Pedig az is eszembe jutott, hogy tovább akarsz verni. Ráadásul nincs is bajom a zsidókkal.

A férfi a fiú hasára csúsztatta a kezét, felhúzta a pólóját, kibujtatta belőle. Megforgatta a tengelye körül, hozzásimult a fenekéhez. Robi érezte, milyen kemény a férfi farka. A férfi keze Robi kissé domború, kamaszom mellére siklott. Ujjával körüljárta a mellbimbóit, azok megmerevedtek. Majd a hasa felé csúszott a keze. Megállt Robi köldökén, majd elindult tovább. Lassan becsúszott a szoros nadrág alá. Könnyen megérintette Robi teljesen merev makkját. Majd legombolta a fiúról a nadrágot, és az alsónadrággal együtt lehúzta.

* Mars a kádba - parancsolt rá - most visszafiatalodsz vagy tizenöt évet. Megfürdetlek, jó?

Robi készségesen hányta le magáról a maradék ruhát. Beállt a kádba, és beállította a víz hőfokát. Alig állt a zuhany alá, már ott is volt a férfi, meztelenül. Nem volt már fiatal, itt-ott rárakodott a háj, a hasa is elég nagy volt, de Robi szemét a vörös, merev, szabályos alakú fütykös vonzotta.

A férfi beállt a fiú mellé a kádba. Vizet eresztett a tenyerébe, majd feltépve a tusfürdős zacskót, annak tartalmát Robi vállára nyomta. Elkezdte a tenyerével szétkenni. Saját magát is beszappanozta, majd hátulról a fiúhoz simulva módszeresen végigszappanozta Robi arcát, nyakát, megmosta a füleit. Robinak feltűnt, hogy a fülein matató kéz is az ágyékába hajtja a vért. Majd a mellek következtek. A férfi úgy tapogatta Robit, mint egy nőt. Azután megmosta a hasát. Robi izgatottan várta, mi lesz, ha a farkához ér. Bekövetkezett az is. A férfi a markába fogta Robi farkát, végigszappanozta, majd az ujjával néhányszor megmasszírozta azt a nagy eret, amelyik a fütykös alján húzódik.

Most megfordította a fiút, az rögtön a férfihoz simult, következett a háta. A gerince felé matató kéz elérte a feneke partjait, majd óvatosan becsúszott a féltekék közé. Először a végbélnyílás közelében levő kis zsírdombokat simította végig, majd a szappanos ujjak behatoltak a nyíláson. Robinak ez nem volt újdonság, hiszen magányában már többféleképpen kipróbálta ezt, mégis mennyire más az, ha egy élő test hatol belé. Elnehezedett a lélegzete, sóhajtott egyet. A férfi ujja először a záróizom mögötti g-pontot izgatta, majd lassan elérte, és masszírozni kezdte a fiú prosztatáját. Robi lélegzete felgyorsult, már közeledett az önkívület. Ekkor A férfi újabb szappanadagot nyomva a tenyerébe, tisztára sikálta a fiú végbélnyílását. Letérdelt, szétfeszítve Robi fenékpofáit csókolni kezdte a tiszta rózsát, majd, ahogy az megnyílott, beledugta a nyelvét, hogy elérje azzal is a g-pontot. Robi számára egyre kevesebb volt a levegő, kezével úgy markolta feszesre meredt fütykösét, mintha kapaszkodna bele. Ekkor a férfi hirtelen mozdulattal megfordította, és melyen a szájába vette Robi robbanásra kész fegyverét. Megragadta a makk tövénél, nyelvével végigdörzsölte a végén a nyílást, majd ütemes mozdulattal szopni kezdte. Robi előtt elsötétedett a világ, megállt az idő, érezte, hogy mindjárt kirobban belőle kamaszkorának minden izgalma. Ki akarta rántani a férfi szájából a fütykösét, mert nem akarta, hogy annak kellemetlen legyen a belezúduló spermaár, de az nem hagyta. Már nem volt idő huzakodni. Kiáltás szakadt fel a fiúból, a férfi ekkor még egyet szívott a felfúvódott makkon, és merevre feszített gégével gyűjtötte a szájába a hatalmas adag ondót, amit Robi magából kibocsátott. Engedte kicsúszni a szájából, majd lehúzta maga mellé Robit. Egy szintre került az arcuk. Robi látta a férfi ajkán a spermáját. Aztán a férfi csókolni kezdte a fiút, az visszacsókolta, mélyen egymásba szívták ajkukat, és felkavarták szerelmes nyelvükkel Robi édes tejszínét.

2. rész

Lecsendesült az izgalmuk, A férfi szárazra törölte a “gyereket", közben maga is megszáradt. Örültek egymásnak, a férfi átölelte a fiú vállát, az a férfi derekát - így mentek be a szobába. Ott a férfi leült az ágyra, Robit meg maga elé állította, hogy körbenézze. Feltűnt, hogy a testes, első pillantásra kövér fiú húsa milyen kemény, hogy a test nagy súlya nem a zsírból, hanem izomból és vastag csontokból adódik. A férfi eddig vékony fiúkkal találkozott. Kedvelte is a sovány hasak fölé meredő fiatal péniszt, azonban kissé kevesellte a száraz izomkötegként feszülő fenekeket. Nos, Robin mást látott. Bár a fiú nem volt pocakos, a hasa nem volt olyan beesett, mint a sovány fiúké, és a farka sem a méreteivel tűnt ki. Kedvtelve nézte a félnyugodt állapotban szépen mutató fiatal szervet, ahogy a növekedést csak ígéri, és ahogy a makk kikandikál a fitymagallérből. Ez szépnek tűnt, azonban Robi igazi értéke a feneke volt. A testméreteihez képest nem mutatkozott aránytalanul nagynak, azonban mégis sokkal többet adott, mint a másoké. El lehet rajta fektetni a tenyeret, és partjai közé lehet rejteni a merev fütyköst, anélkül, hogy a végbélig kellene jut. Gyengéd mozdulattal széthúzta a farpofákat, és ismét megállapította, mint a fürdés közben, hogy Robinak szép kerek, rózsaszín rózsája van. Szóval, igazán megtetszett neki a srác. Elnézte a bizakodva ránéző, barátságos arcot, és elgondolta, hogy mekkora dühvel vágta pofon néhány órája. Úgy gondolt, hogy ezt a Robit nyugodtan meg lehet szeretni. Hirtelen ötlettel azt ajánlotta:

* Szkanderezzünk!
* Szkanderezzünk - mondta Robi, szemmel láthatóan megörülve az ötletnek.

A toalettasztalhoz ültek, és könyöküket összetámasztva összekulcsolták a kezüket. A súlyuk nagyjából megegyezett, és a férfi izmai alig voltak nagyobbak a fiúénál. Szóval, két erős ember akaszkodott össze. Sokáig feszültek így egymásnak, anélkül, hogy a csuklójuk mozdult volna, pedig erőlködtek rendesen: már mind a kettőjükről patakzott a víz. Azután a férfi ráerősített, leszorította Robi karját az asztalra, de nem hagyta abba akkor sem, tovább hajlította a fiú karját, aki kénytelen volt már a testével is utána hajolni. A férfi addig kényszerítette Robit a föld felé, amíg az ölébe nem hajlott a fejével. Akkor a fiú szájához nyomta a farkát, és enyhített a szorításon. Robi megértette a jelzést. A szájába vette a férfi meztelen makkú, de alig merev fütykösét, és ahogy a fürdéskor tanulta, a nyelvével simogatta, majd gyengéden szopni kezdte. A férfi hátrahajolt. Továbbra is szorosan tartotta a fiút, de már nem feszítette lefelé. Robinak, úgy tűnik, ízlett a dolog, egyre nagyobb kedvvel forgatta az élő húst a szájában. Amikor az már nagyon merev lett (a férfi farka sem volt nagyon hosszú, de vastag, és a makkja különösen széles), a férfi fölállt a székről, felhúzta és megfordította a fiút. Nem engedte el a karját, hanem kifordítva a hátára húzta, és kényszerítette Robit, hogy lehajoljon. Nagy erővel szorította lefelé, közben a lábával megtámasztotta Robi térdét, hogy be ne hajlítsa azt. Rettenetes erővel kényszerítette a fiút, hogy lehajoljon, a fejét egészen a bokájáig leszorította. A fiú kénytelen volt engedelmeskedni a szorításnak. Ha nem engedett, nagy fájdalmai voltak. A férfi mindenáron éreztetni akarta Robival, hogy feltétlen hatalma van fölötte, és úgy tűnik, ez nem is volt a fiú kedve ellen való.

Amikor már a földet érte a feje, a férfi a fiú végbélnyílásához szorította a nyáltól még nedves makkját. Nem tett hirtelen mozdulatokat, nem erőszakoskodott. Csak tartotta Robit, szilárdan, mint a vas, és várta, hogy a végbélnyílás megnyíljon. Lassan engedtek a záróizom szorító reflexei, és a férfi lüktető makkja becsúszott Robi végbelébe. A férfi továbbra sem erőszakoskodott, lassan tolta előre a farkát Robi testében, aki fokozatosan egyre jobban felizgult, karja, lába elernyedt, A férfinak szinte már a levegőben kellett tartania, ezzel szemben erőteljesen dolgozott a fenekével, szorította, pumpálta a beléhatoló férfitestet. Amikor a férfi áthaladt a zárógyűrűn, kissé visszahúzta a farkát. Az a puha gallér, amelyik a makkja alsó határán volt, most belülről feszült neki a zárógyűrűnek. A hatás végigfutott Robi testén, és a férfihoz szinte hisztérikus szorítógörcsök formájában tért vissza. Ezután a férfi hirtelen teljesen felnyomta a fütykösét Robiba, aki a végbélnyílásán érezte a férfi heréit. A férfi egyik kezével Robi hasát karolta át, a másik kezével a fütykösét ragadta meg, és az így magához szorított fiútesttel hanyatt vetette magát az ágyon. Teljesen a fiú hátára simult, a válla fölött az arca mellé szorította az arcát. Egy ritmusban pumpálta Robi valószínűtlenül feszülő fütykösét, és húzta-nyomta a sajátját annak testében. Mind a ketten magukról elfeledkezve nyögtek és hörögtek. Egyszercsak robbant a férfi farka, ömlött Robi testébe az ondó, de ugyanakkor felszakadt a fiú is. Nagy sugárban fröccsent ki belőle a krémes folyadék, egészen a két arcig, végig Robi mellén, hasán. Talán egy percig is görcsbe szorulva maradtak, nekik úgy tűnt, hogy ez a végtelenség. Lassan ernyedtek el az izmaik, A férfi gyöngéden az ágyra helyezte a fiút, és mögé feküdt. Eközben szorosan a farához nyomta az ágyékát, ki ne csússzon belőle.

Hirtelen mély, feneketlen álomba zuhantak mind a ketten. De csak egy-két percre, és arra ocsúdtak, hogy az orgazmus ellenére nem enyhült a merevedésük. Lassan ringatózni kezdtek, Robi hátranyúlt, megpróbálta elérni a férfi végbelét, de ez nem sikerült, a két test együtt túl nagynak bizonyult hozz. A férfi Robi tarkóját csókolgatta. Gyorsították a mozgást. Újra nagyon kemények lettek. A férfi érezte, hogy a fiú testében tartott farka hogy lesz egyre keményebb, hogy feszíti szét a fiú testét, aki erre kéjes nyögésekkel és növekvő erekcióval felelt. Szinte mozdulatlanok voltak, mígnem farkaik már nem nőhettek tovább. Akkor ismét felgyorsították az ingát, a következő robbanásig. Ezután pedig már - egymást szorosan átölelve - végleg elaludtak.

Este 10 körül tértek magukhoz.

* Ééééhes vagyok - bődült el Robi!
* Nem csodálom - mondta A férfi - Jó nagyot teljesítettünk.
* Hol lehet ilyenkor kaját szerezni?
* Ne nyugtalankodj, küldenek az étteremből - válaszolt Kadosam, és felhívta telefonon a recepciót, rendelt egy kétszemélyes vacsorát, konyakkal és borral.

Kicsit rendbe szedték a szobát, megmosakodtak, magukra húztak valamit, és várták a vacsorát. Az nem késett sokáig. Kopogtak az ajtón, A férfi odakiáltotta, hogy nyitva van. Egy alacsony, vékony szőke fiú lépett be, 14-15 évesnek nézett ki maximum. Kerek arca és hatalmas búzakék szemei voltak. Úgy nézett ki, mint egy puttó a templomban, csak a haja nem volt göndör. A kezében hatalmas tálca. Amikor meglátta A férfiot, széles mosoly ült az arcára:

* Hát te vagy a nagy vendég? - kérdezte.

A férfi is elmosolyodott, és ráadásul valami ravasz fény is megjelent a szemében.

* Nicsak, Dénes! Nem is tudtam, hogy itt dolgozol. Hosszú még a műszak?
* Ez az utolsó munkám. Már nem is kell visszamennem az étterembe, mehetek aludni.
* És álmos vagy? - kérdezte A férfi.
* Hát, elég sokat dolgoztam. De a te kedvedért...
* Nos, akkor maradj a társaságunkban, egyél, igyál.

Dénes enni nem kért, megivott egy pohár bort, és bekapcsolódott az ételekről és az evőeszközökről szóló beszélgetésbe. Amikor étel-ital elfogyott, A férfi azt javasolta Dénesnek, hogy fürödjön meg. Dénes, mint aki elértett valami célzást, mosolyogva ment a fürdőszobába.

* Robikám, mi meg nekifoghatunk kedvenc játékunknak - mondta A férfi. - Van kedved egy kicsit elfurulyázni a hangszeremen?
* Miért ne? - vonta meg a vállát Robi, bár a számára azért ez nem volt még teljesen megszokott dolog.
* Viszont én nem szeretem, ha az extázisba torzult pofámat nézik. Ezért, ha nem haragszol, bekötöm a szemed.

Így is tett, majd levetkőztette a vakon tapogató fiút, maga is letolta a nadrágját, és széttett lábbal az ágyra ült. Maga elé térdeltette Robit, és az ölébe húzta a fejét. A fiú kezét a farkához húzta, és felszólította, hogy markolja meg, nehogy amikor már kevésbé bír magával, a torkára szaladjon.

Robi nekilátott a szájmunkának. Felemelkedett a térdelésből, előrehajolva szopott, a feneke az égnek állt.

Közben Dénes elkészült a zuhanyozással, és bejött a szobába. A férfi nem véletlenül ravaszkodott: a kisfiú megjelenése meglehetősen váratlan képet mutatott. Keskeny, még gyerekes alsó testén hatalmas, 35 cm-es, vastag hímtag meredt.

A férfi a szemével intett Robi hátsó fele irányába. Dénes odalépett, és a végbélnyílásához szorította monstruózus makkját. Robi felderült, amikor megérezte az új vendég megjelenését, abbahagyta Marci ápolását, és megfelelő testhelyzetbe állva várta a folytatást. Amikor azonban megérezte, hogy miként feszíti szét hátul Dénes, arcát félelem és hatalmas várakozás jelent meg. Dénes nagyon lassan, milliméterről milliméterre tolta beljebb a farkát Robiba, hogy az utána tudjon tágulni. Mikor a makkja már becsúszott, Robi félelme elmúlt, és csak az élvezet extázisa tükröződött az arcán. Kis idő múlva azonban már nemcsak az arcán. Egész teste várta, fogadta a hatalmas vendéget, lassan ő is szorított Dénes irányában, majd egy hirtelen mozdulattal teljesen felszúrta magát. Egy pillanatra elállt a lélegzete, majd elkezdett forgolódni, táncolni a hatalmas péniszen.

Ekkor A férfi Dédes mögé lépett, elült a földre, és lehúzta a farkára a két fiút. Dénes is teljesen begerjedt már, és a látvány miatt Marci sem volt teljesen hidegvérű. Hatalmas táncba kezdtek, és fetrengve, vonyítva fröcskölték egymást tele.

Mint a hullák feküdtek vagy tíz percig. Ezután Dénes összeszedte a ruháját, és eltávozott. A férfi és Robi felmásztak az ágyra. Robinak sajgott a feneke.

* Azt hiszem, nekem egy hétre elég - mondta.
* Azám - válaszolt A férfi - amikor én megismerkedtem ezzel a kisfiúval, utána napokig ülni sem tudtam. Úgyhogy, most én fekszem kívülre, te mögém, és ha felébredsz, és áll, ne problémázz, dugd belém.

Leoltották a lámpát, elaludtak. Már pirkadt, amikor Robi felébredt. Elnézte a mellette hason fekvő A férfi testét. Arra gondolt, milyen lehet, ha álmában dugja meg. Óvatosan a férfi hátára mászott, és addigra keményre dermedt farkát megnyálazva, kissé széthúzva a férfi fenékpartjait, megkereste a végbélnyílást. A férfi nyögött egyet, és úgy helyezte a lábát, hogy könnyebb legyen hozzáférni. De nem ébredt fel. Robi kis ideig érezte a záróizom ellenállását, majd lassan tövig dugta a farkát. Nagy kéjt jelentett, amikor heréi is már a férfi testét érték. Nem heveskedett, lassan mozogva jutott el hirtelen a dermesztő, éles orgazmushoz. Ekkor azonban a férfi már éber volt. Maga mellé húzta a fiút, megfordította a testét, szájába vette a lohadó farkát, és Robi szájába tömte a saját, duzzadó, már lüktető makkját. Robi szopni kezdte, megszívta. A férfi megfeszült, kirántotta a fütykösét Robi szájából, és végigfröcskölte az ondójával.

* Megfulladtál volna, te kis bolond - mondta, és visszafordítva fejtől fejig a fiút, a szájára tapadt. Átölelték egymást, és így aludtak reggelig.

A férfi ébredt előbb. Csendben felöltözött, és írt egy levelet Robinak:

* Robikám, én most eltűnök. Amikor felébredsz, fürödj meg, menj le az étterembe reggelizni, és szólj a portásnak, hogy hívjon taxit. Mindent kifizettem, a taxit is, oda visz, ahova akarod. Ha jól érezted magad, és szívesen találkoznál megint velem, egy hónap múlva hívd fel ezt a telefonszámot (itt egy mobilszám következett). De addig ne próbálkozz, ez a szám csak aznap lesz élő. A te Marcid.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
2007.02 2007. Március 2007.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 21 db bejegyzés
e év: 21 db bejegyzés
Összes: 21 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1
  • e Hét: 104
  • e Hónap: 514
  • e Év: 6969
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.