Regisztráció  Belépés
lullu.blog.xfree.hu
Feel the fear and do it anyway. Lullu ^__^
1988.05.02
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 39 
ájulás1
  2007-03-27 18:16:55, kedd
 
  Laura úgy pattant fel az ágyból, mintha a közelben bomba robbant volna. Azonnal éber lett, pedig egy perccel ezelőtt még lázasan álmodott. Érzékszervei tökéletes állapotba kerültek, tisztán látott mindent a szobában, pedig a redőny -majdnem teljesen leengedve - csak a hajnali derengést engedte át. A csend szinte fájó volt, ekkor jött rá, hogy a robbanást csak álmodhatta. Lehet, hogy ő kiáltott - gondolta -, de az ágy másik felén nyugodtan aludt a férje. Megborzongott, de nem a lakás volt hideg, hanem teste nyirkossága kezdett párolgásba, kiszabadulván a még melegebb takaró alól. Nehéznek érezte bőre nyirkosságát, lassan keresni kezdte a papucsát, de nem találta, egy pillanatra visszadőlt még a párnájára.

Felkelt és mezítláb a fürdőszobába sietett. Gondosan bezárta az ajtót, megengedte a zuhanyt, és ledobta pizsamáját. Ahogy felemelte a lábát, hogy belépjen a kádba, combjai között megérezte a friss levegő fuvallatát. Önkéntelenül is az öléhez nézett és felfedezte, hogy olyan csatakos, mintha egész éjjel szeretkezett, vagy simogatta volna magát. Nem mert odanyúlni, nem akarta tudni, hogy csak a saját, vagy férje nedve is csordogál onnan. Nem emlékezett az éjszakára, tudat alatt is elhárította a lehetséges emlékeket, de ebben jelentős segítségére volt az előző este elfogyasztott, önmagához képest jelentős mennyiségű pezsgő. Mégsem volt másnapos, ellenkezőleg, érzékszervei szokatlanul frissek voltak.

A záporozó vízzel előbb leöblítette magát, majd egy erős fürdőszivaccsal gondosan végigdörzsölte minden porcikáját, hajlatát, legrejtettebb zugait. Szándékosan használta az idegen anyagot, nem akarta, hogy tenyere érintse önnön bőrét, amíg az nem makulátlan tiszta. Lemosta a habot, egy puha törölközővel alaposan leszárította magát. Elővette kedvenc testápolóját és csak ekkor ért közvetlenül saját testéhez. Nagyon kellemesnek találta, ahogy a hűvös krém a víztől forró bőrét simogatta. Más alkalommal ilyenkor már érzékei is felébredtek, most azonban tárgyilagos maradt.

Ahogy a hóna alatt krémezte magát, megérzett egy apró kis sörtét, elővette a borotváját és kiigazította a hibát, majd ellenőrzésképpen tenyere a lábára csúszott, de ott nem talált hibát. Kiegyenesedett és kisebb terpeszben az ölét is alaposan megvizsgálta. Nem talált semmi olyat, ami zavarhatná sima bőre harmóniáját, még egy pihe sem zavarta csupasz szeméremdombját. Az előző nap gyantáztatott öle most olyan volt, mint egy kisbabáé. Tetszett önmagának, ezt egy félmosollyal nyugtázta. Kevés sminket tett a szemére, arcára, pici szájfényt az ajkaira.

Felhúzta testszínű combfixét, gondosan elrendezte nem túl hosszú, de arányosan izmos combjain. Belebújt félmagas sarkú cipőjébe, felvette előre odakészített topját. A fehér anyag, mint második bőr tapadt rá, ezt is gondosan eligazította, majd kiengedte a haját. Ahogy a tükörben megpillantotta magát: harisnyában, cipőben, topban, meztelen öllel, annyira megtetszett a látvány, hogy önkéntelenül is végigsimított magán. Erre a mozdulatra mellbimbói felmeredtek, szinte átszúrták a vékony topot. Ettől megijedt.

Gyorsan lehúzta a topot és egy hozzáillő melltartót vett, majd visszabújt a felsőbe, egy rafináltan csipkézett fehér tangát, majd combközépig érő világoskék szoknyáját öltött magára. Újra a tükörbe nézett és ismét csak tetszett neki a látvány. Otthagyta a fürdőszobát, szekrényéből elővette jó előre összekészített sporttáskát. Nem volt nehéz, nem sok mindent csomagolt. Néhány fürdőruha, egy papucs, pipere holmik, pár top, egy sort, egy másik mini és egy farmer. No meg a vonat- és repülőjegye, az útlevele. Benézett még a hálóba, a férje úgy aludt, mint akit agyonvertek - ő még többet ivott az este. Halkan bezárta a szobaajtót, az előszobában felvette napszemüvegét, amikor meglátta a kis üzenő tömböt. Nem állta meg, hogy legalább annyit ne firkantson rá: ELMENTEM.

A lakást is halkan zárta be, ahogy a lépcsőházban is úgy sietett le, hogy cipője ne kopogjon. Senki sem járt az utcán, pedig a hajnali derengés már napsütéses reggelé vált. Két sarokkal arrébb elcsípett egy taxit. Kivitette magát az állomásra, megkereste a vonatát, de volt még ideje, így vásárolt pár újságot, ivott az egyik kioszknál még egy kávét. Cigarettát kívánt, de szándékosan nem gyújtott rá, kínozni akarta magát az élvezet hiányával. Felszállt a vonatra, megkereste a kupéját, csomagját elhelyezte, leült és olvasgatni kezdett, egyedül volt, zavartalanul. Mikor a szerelvény megmozdult, felgyorsult, csak akkor vette elő a cigarettát.
Mélyen leszívta a füstöt, a lapokat letette és az egyre gyorsabban elsuhanó tájat nézte. Az express már csak a végállomáson, innen 200 kilométerre áll meg. Esélye sincs addig visszafordulni. Végre elérkezett az idő, hogy megengedhette magának a visszaemlékezést, az elmélyültebb gondolkodást. Elöntötték az emlékek, de a gyomra is összeszorult a bizonytalan jövőtől.

Egy közösségi portálon ismerkedtek meg. Közös ismerős révén bukkant rá a férfi, aki addig ismeretlenül szokatlan izgalmas, szemtelen, de mégis bókoló levélben kérte, ne utasítsa vissza ismeretségét. Döntése előtt megnézte, mit lehet tudni róla. Szimpatikus arc nézett rá, az adatlap szerint független, értelmiségi, tömör, szellemes, de nem fellengzős önismertetővel. Ellenben közel húsz évvel idősebb, mint ő. ,,Baj nem lehet belőle" - gondolta és visszaigazolta az ismeretséget.

Nem sokkal később megkapta az első levelet: ,,ha már ilyen kedves volt, akkor áruljon el magáról még többet". Visszaírt, hogy előbb ő lenne kíváncsi, mit érdemes tudni a férfiról, majd magáról is írt. Így kezdődött. Levél levelet követett, egyre többet és többet tudtak egymásról, amikor felvetődött az online beszélgetés ötlete. Némi nehézség árán letöltötte a megfelelő programot, majd végre ,,valós időben" is levelezhettek. Képeket küldözgettek egymásnak, ismerkedtek a másik életével. A beszélgetések egyre bensőségesebbek lettek, amikor ,,elcsattant" az első virtuális csók. Ösztönösen viszonozta, de azon vette észre magát, hogy közben a férfi arcát nézi a kis ablakban, s az jár az eszében: milyen lehet élőben a csókja?

Egyszer csak - ki tudja már, melyikük indította el, de inkább a férfi - sikamlós, pikáns dolgokról kezdtek beszélgetni. Lassan izzott a monitor, egyre többet árultak el szexuális szokásaikról, igényeikről. Pár nap után már mindent tudtak egymásról, és mindketten türelmetlenül várták, hogy ,,együtt lehessenek". Aztán elérkezett az a pillanat, amikor az egyik erotikus beszélgetésnél a férfi megemlítette, hogy mennyire felizgult, és mit csinálna most vele. Ismeretlen érzés kerítette hatalmába. Visszakérdezett. Ez volt élete első cyberszex élménye. Megtette azt, amit már évek óta nem: simogatni kezdte magát közben, s amikor a férfi arról írt, hogy vadul és erősen, mélyen tövig beléhatol, akkor elélvezett.

Zavarba jött az új élménytől, így még sosem szerzett magának örömet, de egy pillanat múlva a férfi kérdésére elárulta, hogy bizony ő most elélvezett. Önnön merészségétől felbátorodva kérdezte, hogy ,,Ő" hogy áll? A férfi válasza akár meglepő is lehetett volna, mégsem döbbent meg. Kemény péniszéről írt és orális szexet igényel. Az előzőektől felbátorodva leírta, hogy mit csinálna vele, hogyan kényeztetné a vékony ujjaival, nyelvével, szájával, hogyan engedné le torkáig a kemény dárdát és miként nyelné le a férfi örömének gyümölcsét.

Imádott szopni, s eddigi partnerei szerint nagyon jól csinálta, így meg sem lepődött, amikor a férfi megköszönte neki az ,,élményt". Aznap még egyszer ,,szeretkeztek". Újra simogatta magát, elélvezett, majd amikor a férfi ,,belé élvezett", akkor ismét. A férfi ezen az estén írta le először: ,,Szeretlek!" Kicsit furcsa volt így olvasni az oly sok mindent jelentő szót, meg is kérte, hogy ilyet csak akkor írjon le, ha komolyan is gondolja.

A férfi komolyan gondolta. Egyre többet beszélgettek, s egyre többet ,,szeretkeztek". Napjuk jórészét a számítógép előtt töltötték, lassacskán minden gondolatukat a másik foglalta el. Pár hét múlva már ő is leírta a szót: ,,Szeretlek!" Természetesnek tartotta. Ha egyedül volt, akkor is csak a férfi járt az eszében, néha magányában is simogatta magát, s az ismerős arcot képzelte az öléhez, ahogy nyalja mind érzékenyebb csiklóját.

Kialakult egy ,,menetrend" kettejük között. Előbb az általános, napi érdeklődés, beszélgetés, apró, de fontos kérdések, semminek tűnő, de mégis lényeges megjegyzések, figyelmességek, majd a szex. Hol vad, gyors élvezések, hol lassú, melankolikus erotika, máskor pedig az érzékeket végletekig fokozó, a lakást az élvezet sikításával betöltő rafinált szeretkezések. Ezután újabb beszélgetés, mind több apróbb és nagyobb magánéleti titkok megismerésével. Már tudta, hogy a férfi miért vált el, mennyit csajozott korábban, ismerte a munkáját, ízlését, majdnem mindent, amit érdemes tudni a másikról. Laura is elárult magáról már szinte mindent. Mesélt gyerekkoráról, tinédzserkori hülyeségeiről, szüzességének elvesztéséről, házasságáról, szeretőiről, válásáról, újabb házasságáról, családjáról, egykori munkájáról.

Az egyik ilyen beszélgetéskor döbbent rá, hogy házassága mennyire semmitmondó, mennyire ki van szolgáltatva azzal, hogy férje nem engedi dolgozni, otthon tartja, mint egy díszbabát. Laura rájött, hogy fogoly lett saját házasságában, s az utóbbi években a mind ritkábbá váló szex sem elégíti ki. Egyre vonzóbb lett számár a férfi szabadsága. Néha már valamiféle közös élet utópiája is felmerült, de nem vette túlzottan komolyan, míg a férfi arra nem kérte, találkozzanak végre személyesen is. Előbb belement, de az utolsó pillanatban lemondta a randevút.

Megijedt önmagától, a saját érzéseitől, ölének követelőzésétől. Aznap éjjel kiprovokálta szexet a férjétől. Nagyon nem kellett erőlködnie, a teste a szülés ellenére tökéletes volt, szexuálisan izgató, a férfiakat bármikor tűzbe hozó aurával. Nem hagyott békén neki, egymás után többször is kemény aktusra késztette. Előbb nyalatta magát, tudatosan vigyázva, hogy csak a férje nyelvétől élvezzen, majd keményen meglovagolta, akkor már ontotta öle a nedvességet. Majdnem együtt élveztek el, de nem hagyta abba. Nyalogatni, csókolgatni kezdte férje lankadt szerszámát, majd a szájába vette, és keményre szopta. Akkor feltérdelt és hátulról dugatta meg magát az újabb sikoltásig. Színtiszta szex volt, csak az élvezés számított. Mikor már szinte fájt az öle, akkor hanyatt lökte a férjét, ráhajolt saját ölétől nedvesen csillogó farkára, majd mélyen a torkára engedve kiszopta, míg amaz az ujjaival ingerelte még kemény, de már szinte fájón duzzadt csiklóját a ki tudja hányadik orgazmusig.

Akkor a férje eldőlt, s azonnal el is aludt. Azt hitte, ő is hamarosan követi, de inkább a fürdőbe ment. Megmosta az ölét, fogát, majd visszafeküdt. Nem jött álom a szemére. Újra és újra a távoli férfi arca, szerelmi vallomásai jártak a fejében. Nagy nehezen elaludt, de a férfival álmodott. Reggel újabb próba mellett döntött. Miután férje magára hagyta, felhívta legutolsó szeretőjét. Péter fiatal, bármikor szexre kész srác, aki másra nem is jó, csak keményen kielégíteni egy nőt, akinek aztán pár napig semmi oka panaszra. Szerencséje volt, a srác otthon volt és készségesen várta.
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
ájulás2
  2007-03-27 18:16:26, kedd
 
 

Ájulás 2.

A más hasonkorú sráccal közös albérletbe rutinosan nyitott be. Azonnal a megfelelő szoba felé vette az irányt, bár hallotta, hogy matatnak a konyhában, a fürdőben. A srác még - vagy már? - ágyban volt. Ledobta pulóverét, szoknyáját. Semmi nem volt alatta, csak egy harisnya. Péter letolta magáról a takarót, meztelen volt, szerszáma már mereven állt. Laura hanyatt lökte a srácot, az arca fölé térdelt, lenyúlt és széthúzta szeméremajkait.
- Nyalj, ne kímélj! - parancsolta. Abban a pillanatban csiklóján érezte a srác kemény, fürge nyelvét. Hamar felizgult, hasfala megkeményedett, majd remegni kezdett. Már majdnem lecsukta a szemét a gyönyörtől, de erőszakkal nyitva tartotta és mikor élvezni kezdett szándékosan partnere hunyt szemű arcát bámulta. Még széjjelebb húzta meglágyult ajkait és a fiú ujja abban a pillanatban tövig csúszott a hüvelyébe. Ekkor nyögött fel először, nedve kis patakban indult meg, combja remegve szorult Péter fülére.

Hátranyúlt és a srác hasán lecsúsztatta a tenyerét. Mikor a kemény szerszámhoz ért, ölével egyre lejjebb csúszott, kis nedves csíkot hagyva a feszes hason. Csípőjét megemelte, a két ujja között tartott szerszámot nyílásához illesztette és beleült a dárdába. Megtámaszkodott a vékony mellkason és lassan, majd egyre gyorsabban emelgetni kezdte ölét. Maga diktálta a tempót, ki akart élvezni minden pillanatot, egyre nagyobb örömöt szerezni magának. Gyorsított és partnere kezét a mellére húzta, hogy ott is ingerelje. Mikor az élvezés küszöbére ért, felemelte ölét, megállt egy pillanatra, hogy fokozza a kéjt, de egy apró zörej az ajtó felől megzavarta.

Csak egy pillanat volt, futó zaj, halvány árnyék, nem zökkentette ki egészen, így azonnal visszatért saját és partnere testéhez. Még jobban felgyorsított, hüvelye ontani kezdte a nedvességet, amikor érezte, hogy most összeszorul. Kiemelkedett, hogy csak a makk legyen benne, majd ahogy remegni kezdett egy gyors mozdulattal tövig beleereszkedett. Végre közel járt ahhoz, hogy elveszítse a fejét. Felnyögött, majd amikor a szerszám még jobban feszítette, már fel is sikoltott. Remegett az öle, a combja, de még mindig nyitott szemmel élvezett. Elterült a srác mellkasán, aki pár pillanat szünet után folytatta a mozgást.

Laura ekkor ébredt rá, hogy ő már ugyan kétszer elment, de partnere még nem. Hagyta, hogy Péter döfölni kezdjen benne, csak annyit segített, hogy megemelte csípőjét, aztán a mellét az alatta levő szájának kínálta. Mikor már keményen szívta merev bimbóját, megérezte a lüktetést, azután ahogy belespriccelt, ő is elélvezett. Ez már csak amolyan utórezgés volt, semmi sikoly, nyögés. Megvárta, míg a vessző összezsugorodik és leszállt róla. A srác mellé hengeredett, de megérezte, hogy combja között folyik ki annak nedve. Felkelt az ágyból, magára hagyva a korábbi élvezéstől még mindig lihegő partnerét.

Ahogy volt, meztelenül nyitotta ki a szobát, s ugyan tudta, hogy nincsenek egyedül a lakásban, folytatta útját a fürdőbe. Izgatónak találta, hogy bárki felfedezheti meztelenségét, bár korábban idegen volt tőle ez a fajta magamutogatás. Most azonban erre volt szüksége. Ki akarta használni a testét, kéjvágyát a végtelenségig. Próbára volt szüksége, a saját kívánásának, tűrőképességének, kielégültségének próbájára.

Benyitott a fürdőbe, ahol meglepetésére a kádban egy másik fiatal srác állt és neki félig háttal zuhanyozott. Laura két lépés között meggondolta magát, mégsem a wc-re ült, hanem a kádhoz lépett. Ekkor látta meg, hogy a legény lassú mozdulatokkal húzogatja a farkán a bőrt. ,,Aha, ő lesett be a szobába az előbb, mikor zajt hallottam" - futott át agyán. Egy pillanat alatt döntött: visszalépett az ajtóhoz, kulcsra zárta és belépett a kádba. Nem érdekelte, hogy korábbi partnere utána jöhet, s lebukhat, semmit nem jelentett neki, csak a nyers szexet. Rátette kezét a srác csuklójára.
- Várj, én jobban értek hozzá - szólalt meg a fiú háta mögül határozottan, azzal eltolta a fiú kezét és ujjait ráfonta a merev vesszőre. Nem volt olyan vastag, de olyan hosszú sem, mint előző partneréé. Kicsi, de elegáns - állapította meg magában. Gyengéden húzogatni kezdte rajta a bőrt, közben a srác hátához nyomta ismét megkeményedett melleit. Érezte partnere egyre erősödő zihálást, de most magának és nem neki akart élvezetet szerezni. Lehajolt egy tusfürdőért és a fiú kezébe nyomta.
- Mosdass meg! - azzal elé került. A legény a tenyerébe, majd az ő testére engedett egy jókora adagot a flakonból. Laura bőre még majdnem száraz volt, a csontház színű folyadék lassú, vastag patakokban folyt le válláról a mellein keresztül az öle felé.
- Nézd meg a mellem, a pinám! - hajolt a fiú füle felé. Maga sem értette, hogyan tehet, mondhat ilyet, eddig csak virtuális partnerével merészkedett idáig, a való életében ettől sokkal szemérmesebben beszélt, még szeretőivel is. - Mire emlékeztet ez téged? Nem olyan, mintha rám élveztél volna?

Megfogta a srác kezét és nyitott tenyerét a mellére húzta. A csontos, vékony kéz az első pillanatokban megilletődve tartotta a kemény halmot, ám a következő pillanatban már erősen megszorította. Laura felnyögött a fájdalommal keveredő kéjtől és megragadta a másik kezet, amit az öléhez húzott. Kis terpeszben állt, hogy a kéz jobban hozzáférjen, az egyik ujjat pedig felvezette a korábbi dugástól még csatakos, ondóval teli hüvelyébe. Mikor már kezdett felizgulni, csuklójánál fogva felemelte a srác kezét és lenyalta ujjáról a saját és korábbi partnere nedvét.
- Gyere, ne kímélj, kefélj meg! - fordított hátat és derékban meghajolva felkínálta magát a srácnak. Érezte, ahogy a két tenyér a fenekére tapad és a farok türelmetlenül, döfölve keres utat.
- Tedd be magadnak, segíts! - hallotta a kád túlsó feléről. Hátranyúlt, megfogta a merev péniszt és beigazította magának. Egy mozdulattal tövig rátolatott, megfogta partnere csípőjét, és energikus mozgásra késztette. Egy pillanatra sem lassult, sőt egyre gyorsabbá vált a mozgása. Felnyögött, ahogy érezte a testébe hatoló szerszámot, s akkor hátra sem nézve megkérdezte:
- Kívánod a testem? Belém akarsz élvezni? - perverz kéjt érzett, mindent elsöprő kielégülésvágya elhatalmasodott. - Dugjál, ne kímélj! Gyorsabban! - diktálta a tempót. Öle ismét remegni kezdett, érezte, hogy jön az orgazmus. Hátranyúlt, hogy együtt élvezzen partnerével, kezébe fogta heréit, és gyengéden simogatni kezdte. A benne mozgó vessző megkeményedett, megtalált egy érzékeny behatolási szöget, amitől ő azonnal, viharosan, hangosan sikítva, remegve elélvezett. Megrogytak a térdei, amit partnere azonnal kihasznált, szemben magával letérdepeltette a kádban és máris a szájába lökte a hímvesszőt.

Önkéntelenül is szopni kezdte. Kényelmesen tudta kényeztetni, sem nem volt túl vastag, sem nem túl hosszú. A srác már nem bírta, megfogta a fejét, magához húzta és remegve eldurrant. Az első löketet még lenyelte, a többit bent tartotta a szájában. Mikor megszűnt a partnere remegése és puhán kicsusszant a szájából, felállt. A zuhannyal végiglocsolta a testét, közben a partnere szájához hajolt és egy futó csók közben, visszaengedte annak szájába, amit tőle kapott.
- Megéheztem, csinálsz nekem egy szendvicset? - kérdezte a lassan ocsúdó sráctól. Az megtörölte magát, belebújt egy bokszeralsóba és kiment a fürdőből, át a konyhába. Laura csak tenyérrel seperte le magáról a vizet és visszament a korábbi partneréhez. Péter az ajtó hangjára kezdett ébredezni és akkor nyílt ki teljesen a szeme, mikor a nő mellé feküdt. Lehunyta a szemét, gondolkodni próbált, de csak az oly' régóta kívánt távoli kedves arcát látta. ,,Ez így nem lesz jó, még valami újat" - gondolta.
- Kívánom a szexet, élveztess el! - fogta meg Laura a másik kezét és húzta az öléhez. Péter előbb csak a combja belső hajlatát simogatta, majd feljebb a szeméremdombjánál. Laura türelmetlen volt, holott már számos orgazmust élt meg aznap reggel. Megfogta a fiú kezét és erőszakkal a hüvelyébe nyomta a középső ujját. Eltalálta a legérzékenyebb pontot és akkor elveszítette önuralmát. Vadul ujjazni kezdete magát, Péter szinte jelen sem volt az aktusban, csak a derekához nyomódó kemény hímtag jelezte, hogy ő is részese ennek az aktusnak.

Laura magára húzta, és széttárta combjait, kezét partnere fenekére téve diktálta a tempót. Egyre izgatottabb lett, de még mindig nem volt elég, többet és többet akart. Lábait magasan felhúzta, térdei szinte a füle mellett voltak, így még mélyebben érezhette magában a döfölést. Még ez sem volt elég. Eltolta magától a meglepett Pétert és hasra feküdt.
- Gyere hátulról! - szólt és kicsit megemelte csípőjét. A kemény farok abban a pillanatban ismét tövig a hüvelyében volt, majd lassú és energikus mozgásba kezdett. Laura felkönyökölt és oldalt fordította a fejét, úgy nézte az ablakon át látszó zöldellő hegyeket. Koncentrálni próbált, hogy teljesen kikapcsoljon, de nem sikerült. ,,Ez semmi, kevés, még több kell" - gondolta és erősebben a fiúhoz nyomta magát.

Összpontosítását az ajtó nyitásának zaja és egy halk ,,pardon, csak a szendvicsedet hoztam" mondat zavarta meg. Partnere pedig megállt a mozgásban, érezhetően nem tudta mit is tegyen.
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
ájulás6
  2007-03-27 18:11:54, kedd
 
  - Elég kielégültnek tűnt az előbb a sikoltozásod - szólt közbe kissé öntelten a férfi is, akinek farka közben ismét majdnem harcra kész, félkemény állapotba került a kéz és a száj együttes kényeztetésétől. - Vagy kevésnek találtál? Pedig legalább háromszor elmentél - azzal lenyúlt és megsimogatta Laura punciját.

Neki ekkor jutott eszébe az iménti szeretkezés és bár kicsit érzékeny volt az öle, szétnyitotta a combját, amitől a férfi ujjai beljebb csúsztak, majd rabul ejtve azokat, összezárta. - Próbáld meg, hátha sikerül még -, mondta a masszőrnek. Ildi felkönyökölt és látta, hogy ezzel a szerszámmal még nem sok sikert lehet elérni. A hanyatt fekvő férfi fölé hajolt és hatalmas hozzáértéssel tempósan szopni kezdte, hol csak a makkon jártatva a nyelvét, hol pedig tövig letolva a torkán, szorosan szívva. Közben figyelmet szentelt Laura melleinek is, aki addig érdeklődve figyelte, mit is csinál társnője. Mikor Ildi már megfelelően keménynek találta a szerszámot, akkor Laurát odavonta és a férfi öle fölé ültette. A terpeszben szétnyílt combok között már nedvesen csillogtak a kicsit túlpirosodott szeméremajkak. Megfogta a péniszt és a makkal a csiklót kezdte ingerelni, amelyik ettől egyre duzzadtabbá vált.

Laura már nyögdécselni kezdett, támaszkodó karja, öle meg-megremegett, ha érzékenyebb felületet talált el a kemény, vöröslő makk. Még jobban benedvesedett, s egy csepp végigszaladt a makkon, majd a férfi farkán, le a csupasz golyókig. Ildi egy óvatlan pillanatban megcsiklandozta a talpát, s a hirtelen ingertől Laura valósággal belezuhant az alatta meredező falloszba. Mozdulatlanná dermedt a hirtelen jött ingertől, majd lassan megemelte ölét, kicsit kijjebb engedte a férfi farkát, visszaült, aztán még jobban kiemelkedett és kicsit körbe mozgatta csípőjét, majd újra tövig beleült. Ezt a mozgássort váltogatta, úgy, hogy a végén a makk már szinte csak futólag érintette nagyajkait.

Feri, ekkor kezdte el mozgatni az ölét, s hol vele ellentétesen mozgott, hol egy irányban, ezzel rafináltan ingerelve Laura hüvelyét. Laura addig a férfi mellett könyökölt, hegyes, kemény mellét a másik testéhez szorította, így testének mozgásával is ingerelte. Kicsit belefáradt ebbe a testtartásba, s felült, de a mozgást nem szakította meg. Megfogta a férfi kezét, s a melleire vonta. A nyitott tenyerekkel és az ujjakkal simogatta saját bimbóit, hagyta, hogy éppen csak érintse, majd erősen rászorított, ilyenkor valósággal marcangolta partnere. A szájába vette a masszőr két ujját. Nyelvével masszírozta, kényeztette, mintha egy faszt szopna, járatta az ajkai között, közben nyála már szinte csöpögött az ujjakon. Akkor kivette, és a mellére húzta, majd a másik kéz ujjait vette be, s azokkal is hasonlóan tett.

Külön élvezetet okozott ez a nedves ingerlés, kivette ezt a két ujjat is a szájából és melleit erősen kidomborítva homorítani kezdett. Mivel Feri kezei így már nem érték el a bimbókat, derekát és csípőjét simogatta. Az új testtartásban ingerlően kínálta fel magát a szeméremdomb. Kezét Laura combjaira tette és két mutatóujjával széthúzta a szeméremajkakat, hüvelykujjaival pedig két oldalról a már duzzadt csiklót közrefogva ott is izgatni kezdte. Laura azonban rövidesen eltolta a kezét, s ismét ráborult a férfira. Még nem akart elélvezni, még fokozni akarta a kéjt. Csípője lazán emelkedett fel-le a meredt péniszen, fehér habot hagyva annak szárán, ami már a heréken is csordogált lefelé. Lassan vált bódulttá, hüvelyfalának redőin egyre élénkebben érzékelve a feszes makkot, s olykor még talán a száron dagadó ér vastagságát is.

Ildi egy darabig gyönyörködött bennük, aztán felkelt, bekapcsolta cd-lejátszót, majd az ágy előtt álló fotelbe telepedett, szétterpesztett lábait a karfára téve simogatni kezdte a mellét, hasát, majd ölét. Ahogy hozzáért érzékeny mellbimbójához, kicsit megnyalta az ujja hegyét, s így ingerelte tovább. Nézte az ágyon hol lassan, hol gyorsan kefélő párt, s amikor ott kinyíltak Laura szeméremajkai, akkor ő is széthúzta a sajátjait. Amikor a merev dákón lassan lecsúszott, ő is lassan bedugta egy ujját a hüvelyébe. Velük szinkronban kezdte el dugni magát, s közben másik kezével hol a mellét, hol a csiklóját ingerelte. Amikor Laura feszes feneke először kezdett el remegni, Ildi is hatalmasat élvezett. Kicsit pihegett, gyengéden simogatta érzékeny punciját még egy kicsit, aztán felkelt és a fürdőbe ment.

Eközben Laura már kevésnek érezte a pinájában rafináltan, de mégis mechanikusan mozgó fasz ingerlését. Ráült a férfira és csiklóját annak hasához nyomta, majd hol lassan, hol gyorsabban, gyengéden, majd erősebben ingerelte magát a sima, csupasz bőrön. Amikor Feri ismét a melléhez nyúlt, akkor élvezett el először. Gyorsított a tempón, egyre jobban átvéve az irányítást, olykor megfogta a férfi kezét és melle nem annyira szakszerű, mint inkább érzéki masszírozására késztette. Újra felsikoltott, hüvelye összeszorult, pulzálni kezdett. Feri megvárta, míg lecsengenek az élvezet legelső hullámai, akkor leemelte magáról a nőt. Négykézláb állította az ágyon, mögé térdelt, széthúzta a fenekét és farkát egy mozdulattal betolta a még mindig szűk pinába. Ettől Laura ismét hangosan felnyögött, hiszen még abba sem maradt előző élvezete.

Ildi a fürdőből kifelé jövet kopogást hallott a bejárati ajtón. Gyorsan magára kapta a férje egyik ingét, s kifelé indult. Attól nem félt, hogy kihallatszott valami, a lakás tökéletesen volt hangszigetelve, a ház rajtuk kívül amúgy is üres volt így déltájban. Benézett a szobába, ahol Feri éppen erősen döfölte hátulról Laurát, akinek hasa alá már az összes létező díszpárnát begyömöszölték, így tartania sem kellett magát, feneke éppen a megfelelő magasságban volt. Ahogy benyomult a masszőr farka, Laura úgy nyögött fel. Kicsit beljebb hajtotta az ajtót, majd kikémlelt a kukucskálón. Péter arcával találta magát szemközt.

,,Ez aztán a nap! Vajon mit akarhat?" Kinyitotta az ajtót, s akkor látta, hogy nem csak Péter, hanem annak lakótársai, Marci és Ernő is a zárt lépcsőházban várnak. Kilépett az ajtó elé, közben az ing szétnyílt rajta, láthatóvá téve kicsi, kemény melleit és meztelen ölét. Nem zavartatta magát, mind a három látta már meztelenül, bár csak kettővel feküdt le eddig: Péterrel és a jóval szerényebb farokkal rendelkező Marcival.

- Mi járatban fiúk? Egyszerre hárman jöttök látogatóba? De ne álljatok itt, gyertek be!
- Ez aztán a fogadtatás - hördült fel Péter, ahogy a hegyes mellbimbókat éppen csak takaró, ám a teljesen meztelen ölű nőt meglátta -, vagy rosszkor zavarunk valami kellemes tevékenységben? Egyébként sörözni indultunk, csak Laura kulcsa maradt nálam, amikor, ... öööö ..., szóval véletlenül nálam maradt. Gondolom, előbb-utóbb haza akar menni, hozzád biztos bekopog, add majd oda neki! - azzal egy kulcscsomót nyomott Ildi kezébe.
,,Ez lesz csak a móka" - gondolta Ildi, s úgy érezte, aznap a háromból két srác már biztos megdugta a szomszédnőjét. ,,Egy biztosan, de akkor kik lehettek a többiek?" - Ne menjetek sehova, söröm nekem is van, Ha csendben maradtok, kaphattok egyet a konyhában. -, s még az is lehet, hogy te is odaadhatod neki a kulcsait - csukta be az ajtót a srácok mögött. Előre ment és gyorsan becsukta a szobaajtót, a srácokat beterelte a konyhába, egy-egy hideg sört nyomott a kezükbe, s felült a konyhapultra, kicsit terpeszben hagyva combjait, hogy kellő belátást engedjen.

- Csak iszunk, vagy máshoz is lenne kedvetek? - kérdezte, s odahívta magához Marcit, aki a legközelebb állt, s elmélyülten bámulta pináját. A vékony trikón át megsimogatta a csenevész mellkast, majd tenyere lejjebb csúszott, míg a nadrágon keresztül meg nem fogta a már kemény szerszámot. - Ez az, alakul, de csinálj te is valamit végre - azzal a srác kezét a mellére húzta. Erre már a másik kettő is felbátorodott, elé álltak, s ahol érték tapogatták, simogatták. A szoba felől ekkor tisztán hallatszott Laura élvezettől kéjes sikolya.
Ildi új játékot talált ki: - Gyertek velem, de ha egy pisszenést hallok, vége a bulinak, mehettek haza mindannyian - azzal maga után hívta meglepett partnereit. Beléptek a szobába, ahol már Feri is üvöltve döfölte a sikoltozó Laurát, fenekébe markolva rángatta magához, s egy hatalmasat élvezett. A végén mozdulatlanná dermedt, s szorosan magához húzva tartotta, míg ő fenekét rángatózva dobálta és sikoltozott, majd csak éppen lihegett.

Ildi kibontotta Marci nadrágját, előhalászta a farkát, odavezette Laurához, Ferit félretolta az üresen álló fotelba, s beirányította a még mindig remegő és az élvezettől görcsbe szorult pinába a pihent srácot. Az úgy kezdte el dugni, mint aki most nyerte meg a főnyereményt. Lelkes volt, gyors, amitől Laura néhány pillanat múlva ismét nyögdécselni, majd nyögni kezdett. Ezalatt Ildi Péter farkát is lemeztelenítette és a fiút a másik fotelbe ültette. Ledobta az inget és az újszerű élményt adó iménti akciójától benedvesedett pinájával ráereszkedett a mereven álló faszra. Kicsit szokatlan volt neki, hogy a fityma még takarja a makkot, de szűk puncija akadálytalanul tolta le a bőrt, s hamarosan hüvelye falán érezte az érzékeny kupakot.

Odaintette Ernőt is, aki már készséggel gombolta ki és tolta le nadrágját. Az ő farkát nem ismerte, vele még sosem feküdt le, s most meglepetten látta, hogy még Péterétől is erősebb, vastagabb. Lovaglás közben simogatni kezdte Ernő farkát, majd megállt a mozgásban és megnyalta, majd beszívta a makkját. Péter ismét akcióra késztette, ahogy ölét feltolta, ezért kiengedte a másikat a szájából, nehogy lovaglás közben kárt tegyen benne. Kezével azonban nem engedte el, s érezte, ahogy egyre keményebben és forróbban lüktet benne.

Laura mögött már Marci is rekord sebességre kapcsolt, farka mellett cuppogva folyt ki a korábbi ondó és a friss élvezés összekeveredett nedve. Ölét előrefeszítette és Laura ismételt sikolyai mellett annak rángatózó ölébe spriccelt. Erre már Ildi is felkelt és a korábban még őt kefélő Petit vezette oda, ahogy Marci farka kicsúszott máris a vastagabb faszt nyomta a helyébe. Laura kérlelve kiáltott fel: - Elég volt, hagyd abba, nem bírom tovább! - senki nem törődött vele.

Péter ugyanazzal a tempóval dugta tovább, ahogy elődje abbahagyta. Laura már folyamatosan remegett és élvezett. Pár percig kefélhette csak Péter, amikor helyét Ernő vette át, s durván betolta vastagabb a farkát az érzékeny hüvelybe. Laura eszelősen sikoltozott, menekülve dobálni próbálta magát, de a fáradtságtól és a fenekét markoló kezektől csak vergődni tudott.
S akkor elsötétült minden.
Ájultan dőlt el a lepedőn.
Észre sem vette, hogy abbahagyta puncijában a kefélést partnere. Homályosan ugyan eljutott a tudatáig, hogy magára maradt a teste, de nem tudta ez a valóság-e. Agyában akkor már egy másik mozi filmje pergett.

Miklós feküdt mellette, s melegbarna szemeivel az övét kereste. Nem tudott szembenézni vele, de halkan suttogta: - ,,Csak téged szeretlek, bármit is tettem, csak téged kívánlak! Nem akarlak elengedni, Te kellesz nekem! Ne hagyj el, bocsáss meg kérlek! Ki kellett próbálnom, hogy eltudlak-e felejteni. Azt hittem, csak az újdonság, a szokatlanság varázsa vonz hozzád, de tévedtem. Ezért kellett kipróbálnom, hogy a testem mit bír el nélküled, ki tudja-e törölni a vonzalmat, ha mással élvezek. De egy kevés volt, mindig és mindig csak te jártál az eszemben. Ahányszor élveztem, előtte, közben, utána csak rád vágytam. Minden idegsejtem téged szeret, téged kíván!"
Közben simogatta a sosem érintett férfi testét, szorította magához kezét. Hozzányomta kemény mellét, forró ölét, s cirógatta, ölelte, simogatta. Ájultában sem érezte, hogy a férfi hozzáérne, csak jól ismert hangját hallotta: ,,Megbocsátok, szeretlek kicsim!"

Ájulása ekkor mélyebb lett, ám alig tartott pár másodpercnél tovább. Kinyitotta a szemét, s megpróbált felkelni, de csak csúszva tudott helyzetén változtatni. Maradék erejével legurult a párnákról, s a szoba felé fordult. Homályos tekintetével akkor látta, hogy Ildi egy a földön fekvő férfi farkán lovagol, előtte Péter áll, s löki kemény farkát egyre mélyebben a torkába, mögötte pedig a fürdőkádból megismert srác keféli a seggét. Ildi testéről szinte patakokban folyt a víz, mellén a bimbók olyan hegyesek voltak, hogy akár üveget lehetett volna vágni velük.

Egyre jobban rázkódott, remegett, amikor a mögötte levő srác felkiáltott és telelőtte fenekét, majd szinte azonnal ki is csúszott belőle. Ettől Ildi felszabadultabban lovagolhatott, kivette szájából Péter farkát, felgyorsította öle mozgását, s amikor az alatt levő felkiáltott, akkor ő is sikoltott egy hatalmasat, majd rárogyott a férfira. Péter azonban nem hagyta békén, felhúzta magához térdelő helyzetbe, kemény farkával szétfeszítette ajkait, kezét a nő tarkójára tette és valósággal megbaszta a száját. Nem kellett sok, talán egy percnyi döfölés után remegve élvezni kezdett, amit Ildi eleinte még megpróbált lenyelni, de később kicsordult a száján, nyakán, mellén csíkokban lefolyva.

Mindannyian eldőltek, kinek merre engedte a tér, a bútorok. Laura ámulva nézett körül. Hármójuk helyett immár Péter és barátai is a szobában voltak, s szemmel láthatóan nem unatkoztak. Megpróbált ismét felkelni, de mozdulni is alig bírt. Lenézett az ölére, s látta, szeméremajkai szinte rojtosak, megnyúlva, kivörösödve nyílt utat engedve a kisajkaknak tátongnak, Combjain száradó, vastag fehér folyadékcsíkok húzódtak, s nem volt kétsége afelől, hogy honnan erednek. Mindenki aléltan pihegett csak a zene hallatszott. Ildi volt, aki elsőként bizonyult a legéletképesebbnek.
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
ájulás3
  2007-03-27 18:04:27, kedd
 
  - Tedd le, ne zavartasd magad - szólt, oda sem nézve a szobába belépő srácnak. Fenekét pedig már újra Péter felé nyomta, aki folytatta a lassú, kényelmes dugást. Ekkor egy tenyér simult a mellére, majd egy másik a hasa alját kezdte kényeztetni, mind közelebb araszolva puncija felé. Laura gyors fejszámolást végzett, s nem volt nehéz rájönnie, hogy immáron két pasas is foglalkozik a testével. Először megijedt, ilyen élményben eddig csak egyszer, zsenge leány korában volt része.
- Ez az, gyere te is! - döntött immár hangosan. ,,Ez talán már tényleg használ, nem akarok rá gondolni, élvezni akarok, élvezni!" - fordult meg a fejében és tenyerére támaszkodva nagyobb teret engedett az újonnan érkezettnek. A fürdőszobai srác a melleit masszírozta, bimbóit dörzsölte, és egy ujja rátalált a duzzadt csiklóra. Laura egyre jobban kezdte magát érezni, amikor Péter kihúzta belőle péniszét és a szájához térdelt. ,,Legyen neked is egy jó napod" - gondolta és lenyalta saját nedveit az arca előtt ágaskodó szerszámról.

Mielőtt azonban belemerült volna, Péter odahagyta és hanyatt mellé feküdt, magára vonva a nőt. Laura rácsúszott a péniszre és emelgetni kezdte a csípőjét, közben fürdőszobai partnere mellé térdelt és ajkai közé erőltette rövid és vékonyabb szerszámát. Ő kinyitotta a száját, kicsit szopogatni kezdte. A srác közben folytatta a melle és a csiklója izgatását. A sokirányból érkező inger kezdte megtenni a hatását, olykor már lehunyta a szemét, de akkor mindig a szeretett férfi arcát látta, így azonnal partnereire koncentrált. Az alatta fekvő férfi egyre hevesebben döfölt benne, amit másik partnerének hálát meg intenzívebb szopásával. A négy kéz felváltva és együttesen gyúrta-masszírozta melleit, csiklóját, Laura viszonozta simogatással, karmolással. Hörgött, sikoltott volna a kéjtől, ha nem lett volna szájában egy kemény pénisz, de így is hangosan nyögött. Élvezett, egymás után többször is.

Az egyik élvezés pillanatában megérezte, hogy fenekének nyílását is kényeztetni kezdi egy új. Ez sem volt idegen számára, korábban volt már része anális szexben, bár nem volt nagy híve, de ha ügyesen masszírozták popsija bejáratát, akkor még élvezte is. Akkor lepődött meg, amikor rájött, hogy immáron nem egy ujj, hanem egy attól vastagabb valami, egy makk tör utat a fenekébe.

Amennyire koncentrálni tudott, elernyeszttette a testét, és magába fogadta az eddig feltehetően a konyhában ténykedő harmadik srácot. Lassan kezdtek mozgásba lendülni odalent ketten, míg megtalálták a közös ritmust, az összhangot. Ő közben a szájába vett tagot kényeztette, nyelvével masszírozta, néha leszívta a torkáig, ráfonta ujjait és húzogatni kezdte rajta bőrt. Már hat kéz kényeztette, simogatta, dörzsölte minden porcikáját. Tartani sem kellett magát, partnerei minden oldalról megtámasztották.

És akkor bekövetkezett a rég várt robbanás. Laura kiengedte szájából az egyre követelődzőbben döfölő péniszt, de kezével tovább morzsolta, dörzsölte, húzogatta rajta az erekkel ékes bőrt. Odalent már sebesen mozgott benne a két dárda. Az egyik kéz összeszorította a csiklóját, és energikusan masszírozni kezdte. Laura ekkor sikoltott fel először, teste elkezdett remegni, puncija összeszorult és szívó mozgásba kezdett. Rángatózott, reszketett minden ízében, disznó szavakat ordibálva buzdította partnereit. Elsőként a fenekébe élvezett az eddig pihent fiú, Laura homályosan érzékelte, hogy a kilőtt sperma mélyen a végbelébe spriccel, majd egy gondolattal később hüvelyét is megtölti a forró ondó. Rászorított az előtte térdeplő fiatalember farkára, húzott a bőrön egy erőteljest és máris beterítette arcát, félig nyitott száját a kesernyés, ragacsos lé.

Percekig remegett, rángatózott még, közben testéből egymás után csusszantak ki a lanyhult, puha farkak. Sorban dőltek az ágyra, Laura még így is hosszan remegett, miközben öntudatlanul kente szét a testén a fenekéből, puncijából, szája sarkán kifolyó, arcára spriccelt ondót. Érezte a testét simogató kezeket, hallotta a fiúk zihálást, tudta, hogy remeg minden porcikája a kéjtől, de hunyt szeme előtt akkor ismét megjelent az imádott, távoli férfi arca.
Ez gruppen sem tudta feledtetni. Számtalan orgazmust élt át ezen a délelőttön, de mégis csak a férfira tud gondolni.
Felkelt az ágyról, szó nélkül felvette szoknyáját, pulóverét, belebújt cipőjébe, kabátjába és kiment a lakásból. Nem érdekelte, hogy az otthagyottak mit gondolnak. Megcsömörlött. Sietve ment az immár forgalmas utcán, közben homályosan érzékelte, hogy teste feltehetően még magán viseli az iménti vad kefélés nyomait. Leintett egy taxit, beült a sofőr mellé és bemondta a lakásához közeli pláza nevét. Már percek óta mentek, szótlanul ült, kifelé bámult az oldalablakon, csak a férfi járt az eszében.

A már szinte állatias dugások sem tudták feledtetni, az arcát, a beszélgetéseket. Hiába élvezett az öle hatalmasakat, szíve és libidója mégis Miklós testét kívánta. ,,Nem lenne szabad így éreznem, ott a gyerek, a férjem, ő meg messze van. Esélyt sem látok a beteljesült szerelemre."
Arra eszmélt, hogy beszél hozzá valaki. Nehezen eljutott a tudatáig, hogy a sofőr akar valamiféle kommunikációba bonyolódni.

- Parancsol? - kérdezte, s a hang irányába fordította a fejét. Így már látta is a sofőrt, akiről addig tudomást sem vett. Jóképű, 35 körüli, kisportolt testű pasas volt, csibészes mosoly volt a szája szegletében és dús fekete haja belelógott vidám barna szemébe. Tetszetős férfi - ismerte el Laura, ám ekkor a férfi megismételte korábbi figyelmen kívül hagyott kérdését.
- Látom elég mozgalmas reggeled volt. Fuvarban voltál? - ,,Te jó Isten, ez engem kurvának néz" - jött rá Laura. Csömöre olyan mély volt, hogy megengedett magának egy kis játékot. ,,Ha kurvának lát, hát legyek is az".
- Mozgalmas volt a reggel, ez tény, de nem volt kifizetődő - válaszolta, s ekkor jött rá, milyen igazat is takarnak szavai. - Semmivel sem lettem gazdagabb, mint amikor elindultam, csak szegényebb - folytatta immáron önmagának őszintén.
- Nem gond, ha nem tudod kifizetni a cehhet. Ledolgozhatod a fuvart - válaszolta nevetve a sofőr.
- Lenne kedved így is hozzá? - kérdezte Laura, s széttárta combjait, magasan felhúzta szoknyáját és a férfi megláthatta kivörösödött, ondótól nedves szeméremajkait. Maga sem hitte, hogy tetszeni fog a sofőrnek a látvány.
- Nem gond, van nálam gumi - felelte az, s Laura rájött, más sem hiányzik ehhez a délelőtthöz, mint egy rövid taxizásért áruba bocsátani magát. ,,Még mindig nem elég! Csak az Ő képe lebeg előttem. Ha kurvának néznek, hát lássuk, az segít-e!"
- Ok, én benne vagyok - mondta, s még szélesebbre tárta combját: ,,ha lúd, hát legyen kövér!" A férfi jobb kezével már a combját tapogatta, a harisnya feletti meztelen bőrön jártak ujjai. Néha elérték a szeméremajkakat, s egy döccenőnél a vaskos mutatóujj a pinájába is becsúszott. Furcsa módon ez felizgatta: a forgalmas nappali utcán, széttárt ölét ujjazzák, s bármikor megláthatják.

- Te is csinálj valamit addig, ne csak élvezkedj - szólt a sofőr és Laura bal kezét az ölébe vonta. ,,Te jó ég, ez hatalmas lehet" - villant Laura eszébe, amikor a nadrágon keresztül megfogta a férfi farkát. ,,Ez megöl engem!" - borzongott meg, de már komolyan kezdte érdekelni, milyen is a maga valójában ez a szerszám. A férfi kigombolta a nadrágját, cipzárját lehúzta és a vékony női kezet betolta a már keményedő farkához. Forró volt, oldalán vastag eret tapintottak az ujjak, izgató volt.
- Állj valahol félre - mondta, mert már két ujj is munkálkodott lucskos hüvelyében. Közben mozgatni kezdte a hatalmas szerszámon a kezét, de képtelen volt felmérni annak valódi nagyságát. Már nem is az utat figyelte, hanem a férfi ölét, arcát. Látta, ahogy ujjainak mozgása megteszi hatását, a sofőr is mind izgatottabb lett, emelgetni kezdte csípőjét, hogy még inkább hozzáférhessen. Homályosan érzékelte, hogy valahol lakása környékén járhatnak, amikor egyszer csak megállt a kocsi, a férfi leállította a motort. Ülését hátrébb döntötte és fenekét megemelve lejjebb tolta a nadrágját, így lehetősége nyílt a herezacskókig kihalásznia a kemény szerszámot.
- Húú, ez aztán a fasz! - szólalt meg Laura, amikor teljes terjedelmében a szabadba került. A férfi a tarkójára tette a kezét és fejét az ölébe nyomta. Laura már két kézzel fogta, de még így is kilátszott vagy öt centi. Lehúzta a bőrt és előkerült a már nedves makk. Úgy nézett ki, mint egy hatalmas, vörös gomba. Mozgatni kezdte rajta a kezét, húzogatta a bőrt. Szemrevaló darab volt, egyre nőtt és vastagodott az ingerlés hatására.

Mikor megjelentek rajta az első cseppek, jobb kezével megfogta a pasas heréit. Azok is nagyok, súlyosak voltak, kezébe vette, és gyengéden morzsolgatta, amitől a férfi csípője még feljebb emelkedett, a szerszám a száját kereste. Széjjelebb tárta combjait, mert az ölében matató kéz egyre követelőzőbb lett. Bár a korábbi igénybevételtől pinája nagyon érzékeny volt, a vastag ujjak - már kettő volt benne - és a kezében tartott hatalmas szerszám ismételten felizgatta. A tarkójára nehezedő kéz erősebben nyomta le a fejét, ő csak a nyelvét akarta kinyújtani, de nem számított a férfi erejére, így a farok hirtelen a torkáig szaladt. Majdnem megfulladt, nagyra kellett tárnia a száját annyira feszítette. Köhögési roham jött rá a torkát ért inger miatt, így egy adag nyál elindult a szájából lefelé végig a szabadon maradt száron, le a golyókig.

Az első meglepetésből ocsúdva kijjebb engedte, s így már figyelni is tudott, ekkor érezte meg a kellemetlen ízt. Kivette a szájából, úgy gondolta, még egy másodpercig nem bírná tovább szopni. Szájának is megnyugtatóbb volt, hogy már nem feszíti a hatalmas kupak. Felemelkedett és rászólt a férfira.
- Hol az a gumi?
- Ne kapkodj kisanyám, nem gyorsvonat ez, dolgozz meg a fuvarért!
- Dugj meg - kérte -, nagyon kívánom a hatalmas farkadat. - Úgy gondolta, ha dicséri, akkor hamarabb túleshet az aktuson, Amúgy meg nem is járt messze az igazságtól, már tényleg beindult, hüvelye egyre nedvesebb lett. Ilyen mérettel pedig még sosem volt dolga, nem akarta, hogy akkor tegye be, amikor az élvezettől összeszűkül a puncija, félt hogy fájdalmat okoz. Szerencséje volt, a sofőr öntelten vigyorgott és előhalászott egy óvszert, a kezébe nyomta.
- Húzd fel a száddal!
- Nem tudom, olyat még sosem csináltam. Meg nem is akarom kilukasztani - válaszolta, pedig tudta és csinálta is már. Mind a két férjével játszott már ilyet, azok már ettől majdnem elmentek. Kibontotta a csomagot és gondosan felhúzta a merev tagra. A férfi erős kezével szinte pilleként emelte magára. Makkját a nedves lukhoz tette és rá akarta nyomni Laurát. Feszítette, égette, úgy érezte, ez soha nem megy be.
- Tágíts ki, ez így nem lesz jó, nagyon fáj - mondta a sofőrnek. Az lenyúlt, matatott kicsit, aztán egy valamivel vékonyabb, de hidegebb és keményebb tárgy tört utat a hüvelyébe. Szokatlan volt, de nagyon jó. Lenézett és a sebességváltó díszgombját látta, ahogy a pinájában mozgatja a partnere. Nem csak ki-be tologatta, hanem körkörösen is mozgatta benne. A szokatlan eszköz szokatlan helyen izgatta. Valami rücsök, vagy külön kis gomb lehetett a végén, mert eltalálta vele testének legérzékenyebb pontját, amitől Laura egy percen belül remegni és sikoltozni kezdett. Kezébe vette a merev faszt és azt szorongatta, míg hatalmasat élvezett.
- Látom, ez kell neked, kemény és rücskös fasz - hallotta valahonnan a távolból. Ráborult a férfira, miközben kicsúszott belőle a sebváltó gombja. Az előbb még az élvezéstől összeszűkült hüvelye kitágult, lágyan elernyedt és akkor megérezte az óvszerbe bújtatott valódi hímtagot. Lassan, centiről centire nyomta be és Laura sziszegett a feszítő érzéstől, de mikor már a makk átjutott az első akadályon, újra remegni kezdett. Maga sem hitte, de ismét élvezni kezdett. A férfi nem bírta tovább, és míg Laura sikoltozva remegett rajta, a farka egyre mélyebben és gyorsabban döfölte. Már folyamatosan élvezett, amikor a pasas feldobta a csípőjét, és hörgött, farka pedig lüktetni kezdett a forró punciban.

Laura ráborult, úgy pihegett. Amikor a pénisz puhára zsugorodva kicsúszott belőle, akkor visszaült a helyére, de úgy érezte szétrepedt ott lent. A sofőr is kezdett magához térni, bal kezével az óvszert húzta le, jobbal Laura tarkója után nyúlt. Megértette, hogy mi lenne a következő mozdulat, de azt már nem akarta. Gyorsan feltépte az ajtót, kiugrott a kocsiból és hazaszaladt. Szerencsére egy szempillantás alatt felismerte a környéket és pár perc múlva már a lakása ajtaja előtt állt.
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
ájulás4
  2007-03-27 18:02:40, kedd
 
  - Francba! - káromkodta el magát. Nem találta a kulcsát, akárhogy kotorászott a zsebében. Idegesen turkált valamennyi létező zsebében, már a bélést is cibálta. Zuhanyozni akart, de talán inkább beülni egy kádnyi forró vízbe. Lehunyta a szemét és ismét Miklós arcát látta. A szerelmes tekintet, amit annyira szertetett. A kedvenc képén nézett így, amit először kapott meg a férfitól. Megint őt kívánta, érezte, hogy még mindig nem tud szabadulni a szeretett férfitól.
- Mit tegyek?! - kiáltott fel önkéntelenül is hangosan és belerúgott az ajtóba. Pár pillanattal később nyílt a szemközti lakás ajtaja és a csinos, vele egykorú szomszédasszony nézett ki rajta.

- Valami baj van Laura?
- Nem tudok bemenni, nem találom a kulcsomat, pedig most nagy szükségem lenne rá. Pisilnem és fürödnöm kellene, dög fáradt vagyok. De kellene az internet is, valamit sürgősen el kellene intéznem,
- Gyere be hozzám, amíg a gyereked haza nem ér, ellehetsz nálam is. Az intentem is használhatod addig. - invitálta a másik. Laura egy gondolatnyi habozás után bement a szomszédasszony után. Akkor vette észre, hogy így déltájban még csak egy köntöst visel. A szobából halk, zsongító zene szólt és füstölő illatát érezte.
- Csak nem zavartalak meg valami akcióban Ildi? - kacsintott a szomszédasszonyra. Jól ismerte, tudta, hogy amikor kamionos férje úton van, akkor sűrűn látogatják jobbnál jobb pasik. Volt, amikor hozzájuk menekítette be aktuális szeretőjét, mert a férje váratlanul beállított.
- Csak masszíroztatom magam, a konditeremből jött fel egy masszőr - nevetett fel Ildi. - De siess, be ne pisilj! Ismered a járást, utána meg tied a fürdőszoba, aztán netezhetsz, s ha végeztem, akár még meg is masszíroztathatod magad.
- Még meggondolom - felelte, azzal ledobta dzsekijét az előszoba asztalkára. Benyitott a vécére és gyorsan könnyített magán. Ezután a fürdőszoba felé vette az irányt, de önkéntelenül is belesett a nyitott ajtón. Ildi meztelenül feküdt az ágyon, csak egy kis törölköző fedte a fenekét. Mellette egy átlagos kinézetű 30-as férfi egy vékony, fehér sortban. Éppen valami folyadékot öntött hatalmas tenyerébe és a nő meztelen vállát kezdte masszírozni, olyan erővel, hogy szinte belepréselte az ágyba.

Laura otthagyta a félig nyitott ajtót és bement a fürdőszobába. Tele engedte a kádat forró vízzel, ledobta kevés ruháját és elmerült a benne. Becsukta a szemét és akkor megint Miklós arcát látta. ,,Mi kell még, hogy ne ő járjon az eszemben? Mennyit kell élveznem, hogy ne őt kívánjam?" Nyögést hallott a szoba felől és elmosolyodott: ,,Érdekes masszázs lehet..."
Ettől ismét eszébe jutott, hogy szopott ma már három faszt, hiába dugták meg a seggét és a pináját többször. Négy válogatott dákó járt aznap már benne. Emlékezett a srácokra, ahogy kemény farkukkal döföltek a testükben. Ahogy szopta volt szeretőjének ismerős szerszámát, mélyen a torkára engedve, vagy a fürdőkádban azt az elegáns darabot. A srácok pedig hol vadul, hol kényeztetve nyalogatták csiklóját a remegésig.

Sosem volt még hármas szexben része, két pasival is csak egyszer, s feneke akkor még szűz volt. Csak megdugták egymás után, illetve az egyik faszát leengedte a torkán, míg az nyalta a csiklóját, de közben a másik módszeresen dugta egyre mélyebben a farkát pinájába, hogy aztán mind a ketten ráélvezzenek. Arca, melle és hasa, de még haja is a két pasas friss, tengernyinek tűnő ondójától volt ragacsos. Akkor részeg volt, de most józan.
Józanul lovagolta meg volt szeretőjét és ugyanennyire tiszta fejjel dugatta meg magát a fürdőkádban. Józanul engedte be később a szendvicseket hozó srácot és ugyanígy ment bele abba, hogy míg pinájában volt szeretőjének farka járt, szájában pedig az újoncé, addig egy harmadik a seggébe hatoljon nedves makkjával, s beleélvezzen a fenekébe. Élvezni akart, meggyötörni lázadó libidóját. Odakínálta magát nekik, széthúzta a pináját, hogy lássák mennyire kívánja a szexet, mennyire akar baszni. Úgy, mint egy kurva.

Ettől megint eszébe jutott a taxis, aki ribancnak nézte. Hatalmas fasza volt, ekkorát sosem látott, nem hogy érzett volna. A trükk, amit a sebváltóval tett, élvezetét csak felkorbácsolta, eltalálta vele hüvelyének legérzékenyebb pontját, amitől egy pillanat alatt a csúcsra ért. ,,Még szerencse, mert szétrepesztette volna a pinámat, ha egyből belém erőlteti a vastag, erektől dagadó, kemény farkát. Az sem volt utolsó élmény... Csak ne lett volna olyan rossz ízű a farka, szívesen kipróbáltam volna, milyen lehet leszopni, a nyelvemmel masszírozni. Meddig fért volna a számba, a torkomba, hogy aztán ős telespriccelje a számat forró spermájával."
Eszébe jutott, hogy ezek éppen úgy hangoznak, mint amikor Miklóssal cyberszexelt. Dühösen a vízre csapott.

Talált egy kedvére való tusfürdőt és alaposan lecsutakolta magát kívül-belül. Amikor sikamlós kezével öléhez nyúlt, megint érezte a kívánást, Miklós kívánását. Nem akart maszturbálni, ezért szinte durván mosta ki hüvelyét. Ujjára egy vastag csík fogkrémet nyomott és amilyen alaposan csak tudta, megmosta fogait, száját kiöblítette.
Kiszállt a kádból, alaposan kitakarította maga után, s egy nem túl nagy törölközőbe burkolta magát, mert egyelőre nem akarta visszavenni zilált ruháját. Belenézett a tükörbe, de kerülte saját magával a szemkontaktust. Azt viszont észrevette, hogy ajkai duzzadtak, melle keményen áll. Leült a kád szélére: most ugyan mit tegyen?

Szomjas volt, és rá akart gyújtani. Lesz, ami lesz alapon kiment a konyhába. Tudta, mit hol talál, öntött magának egy keveset a már kihűlt kávéból, a frigóból kivett egy doboz sört, leült az asztalhoz és rágyújtott. Felvett egy bulvármagazint és olvasgatni kezdett. Észre sem vette, mikor lépett be a masszőr a konyhába. De egyszer csak megérezte, hogy figyelik. Felnézett és a férfi ott állt vele szemben. Rámosolygott és ráköszönt. A masszőr viszonozta, vigyorgott, mint a vadalma de nem mozdult. S közben nem is a szemébe nézett, hanem az öléhez. Laura ekkor jött rá, hogy megfeledkezett magáról, az amúgy is kevéske törölköző mellé még széles terpeszben is ül.
Gyorsan összezárta combjait, mire a férfi halkan bocsánatot kért és kiment. Laura felállt, a mosogatóba tette a kávéscsészét és a szoba felé indult, de akkor meg a meztelen Ildibe ütközött.

- Te nem akarsz egy masszírozást? Olyan fogást tanultam, ami abszolút feldob és ellazít - lelkendezett. Válaszra nem is várt, Kézen fogta Laurát, behúzta a szobába és hassal előre a magas, dobogószerű szinte reneszánsz franciaágyra döntötte.
- Ferikém, mutasd meg, hogy is van az a fogás! Érezni jó volt, de szeretném látni is.
- Nem szabad azonnal azzal kezdeni - szólt a férfi. - Előbb el kell lazítani a testet, különben sérülés lehet a vége. Kezdje el a masszírozást, ahogy azt korábban tanulta!

Laura pár pillanattal később megérezte vállán Ildi olajos tenyerét. Gyengéden kezdte bőrébe dolgozni a valamitől bizsergető olajat, ami egyszerre okozott forrón csípő és ugyanakkor izmait akaratlan mozgásra késztető érzést. Bár Ildi nagyjából hozzá hasonló fizikummal rendelkezett, a masszírozás egyre erősödött. Immáron teljesen ellazult, lecsukta szemét, s visszaemlékezett, amikor Miklós írta le neki, hogy miként masszírozná. Beleborzongott, kicsit felemelte felsőtestét, hogy melle kényelmesebben helyezkedjen el. Ildi félreértette a mozdulatot.
- Feri vedd át, úgy látszik én már kevés vagyok - szólt, de eközben vidáman csilingelt a hangja, s nem sértődötten. Laura alig pár pillanattal később a férfi hatalmas tenyereit érezte a hátán. Hihetetlen szakértelemmel és hatékonysággal masszírozta, közben Ildinek magyarázta, tanította a fogásokat.
- Ha segíteni akarsz, akkor lazítsd el a karjait - mondta a masszőr, s lehúzta a fenekéig a törölközőt. Ildi kezelésbe vette a sportos, de nőiesen puha bicepszeket. Masszírozták már Laurát többször is, de ketten még sosem. A férfi szakértő kezei a hátizmain, gerincén dolgoztak, Ildi gyengédebb ujjai pedig a teste mellett heverő karján jártak módszeresen le fel. Már a csípője és fenekének felső domborulata került sorra. Feri súlyos keze valósággal belepréselte ölét az ágyba. Pár perc után azonban odahagyta, és a lábujjait vette kezelésbe. Így még sosem lazították, Nem fájón, de mégis erősen, egyenként vette sorba lábujjait, majd fel a lábfeje, a bokája, a vádlija, a térde, s ezután a combja következett.

Hátán Ildi vette át a korábbi szerepet, s izgalmas ujjmozgással borzolta idegeit. ,,Ilyen lehet, amikor Miklós masszíroz - gondolta, s egyre erősebben élt benne az emlék, ahogy olvasta Miki egyik üzenetét: hogyan lesz az ellazításból érzékiségét felkorbácsoló simogatás, majd vad szeretkezés. Az emlékek hatására libidója ismét feltámadt, amit csak fokozott a combjai belsejénél járó olajos tenyér. Jólesőn vette észre, hogy a gyengébb női tenyér olykor mellének oldalát és végigsimítja, valamint, hogy a férfi egyre feljebb ér combján. Ekkor valaki lehúzta róla törölközőt, s immár teljesen meztelen feküdt hasán.

Első meglepetésében utána kapott, s kinyitotta a szemét, hogy lássa is, hol lehet a frottír. A mellette álló Ildi éppen akkor dobta le a földre. Laura meglepetten látta, hogy a szomszédasszony is meztelen, akárcsak ő. ,,Csak nem végig meztelen volt? Mi lehet a pasason?" Emlékezett, hogy fehér sortban masszírozta Ildit, biztos még most is rajta van. A nőn nem csodálkozott sokáig, eszébe jutott, hogy gyakran látta már félmeztelenül, vagy csak egy alig valamit takaró pólóban ki-beszaladozni a lakásából, még akkor is, ha ő a férjével, vagy a barátaival volt.

Azt eddig is tudta, hogy hozzá hasonlóan Ildi is borotválja magát, de most meglepetten látta, hogy nem teljesen, hanem egy rövidre nyírt kis csíkot is meghagyott. Szeméremdombja gusztusosan viselte díszét, de ajkai duzzadtak voltak, s mintha a csikló is kikandikált volna közülük. Laurának még sosem voltak leszbikus élményei, ha belegondolt, elsősorban azért, mert taszította a saját neműekkel való intim testi érintkezés. Kicsit feljebb emelte a fejét, így láthatta Ildi - az övéhez képest - kicsi, hegyes melleit, és a lányt, ahogy megnyugtatóan rámosolygott. ,,Ennyi még belefér" - zárta le ismét szemét és feküdt vissza, így ismét Miklósra gondolhatott. Ez már csak azért is könnyű volt, mert a masszírozó férfi egy pillanatra sem tartott szünetet. Combjáról ismét a fenekére tért át.

Laurában újra megjelent a szeretett férfi képe. Szeretett? Igen, már szerelmet érzett, nem csak vonzó, szimpatikus és kívánatos volt neki Miklós, de úgy érezte, ha ennyi szex után még mindig őt kívánja, akkor az már szerelem. Már kába volt a masszírozástól, az izgalmas olajtól és elzsongították a hajnalba nyúló beszélgetések emlékei. Teste valójában ugyanolyan pihent volt, mint amikor reggel felkelt az ágyból. Nyoma sem volt a korábbi vad dugásoknak. Az ölében, fenekében, szájában megfordult férfiszervek elvesztek a Miklóssal töltött beszélgetések hullámain. Csak őrá tudott gondolni, megelevenedtek a masszírozásról olvasott szavak.
Felizgult, s önkéntelenül is széjjelebb tárta combjait, érezte, hogy puncija ismét benedvesedik. Közben Feri már a farizmait gyúrta körkörös mozgással, olykor a két félgömböt annyira széthúzva, hogy feltárult fenekének rózsaszín gyűrűje és a mozdulattól kinyíló duzzadt, nedves szeméremajka, de látható lett az ismét megduzzadt csiklója is, amit eddig öntudatlanul és jobb híján a lepedőhöz dörzsölt. Ildi hangját hallotta a feje felett:

- Most mutasd meg az a mozdulatot!
- Akkor cseréljünk helyet, vedd át a fenekét - mondta a férfi, s pár másodpercre teste érintetlenül hevert az ágyon, Majd Ildi gyengédebb kezét érezte a fenekén és a masszőr lapátnyi tenyerét a hátán. Előbb lapockáit simította végig, majd le egészen a derekáig és vissza a gerincén a tarkójáig. Visszafél megállt a két kéz és egy határozott erőteljes mozdulattal lenyomta gerincét. Laura úgy érezte, mintha villámcsapott volna bele. Mintha lelke kiszállt volna testéből és kívülről figyelte, ahogy lebegni kezd egy különleges orgazmus hatására.

Homályosan érzékelte, hogy teste valósággal szétesik. Megnyugtató és izgalmas, pihentető és fárasztó volt egyszerre az érzés. Úgy érezte meg kell kapaszkodnia valamiben. Bal kezével fogódzót keresve hátranyúlt és Ildi fenekébe markoló kézfejét fogta meg. Jobbja ívbe lendült, de beleütközött a férfi testébe. Megmarkolta és hatalmasakat sóhajtott. Fogalma sem volt, hogy mennyi ideig tartott ez az állapot, amikor végre felnyitotta a szemét. Jobboldalán ott állt a masszőr és ő a vékony sorton át szorosan a kezében tartotta annak farkát. Kemény volt és forró.
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
ájulás5
  2007-03-27 18:01:59, kedd
 
  - Bocsánat - suttogta, s nagyon lassan és óvatosan engedte el, miközben a masszőr már a csuklójától kezdve nyugtatóan simogatta a karját. - Ez fantasztikus volt, köszönöm -azzal önkéntelenül is hanyatt fordult, egy pillanatra sem gondolva arra, hogy anyaszült meztelen. Szép, kerek, kemény mellei izgatóan domborodtak, teljesen kopasz puncija kiemelkedett hasa aljából.
- Ki az a Miklós? - kérdezte Ildi - Ismernem kellene? Az ő nevét kiáltottad, mikor Feri megmutatta azt a spéci fogást.
- Akit legjobb lenne elfelejtenem, bár eddig nem nagyon sikerült, pedig már majdnem mindent megtettem ennek érdekében. Folyton ő jár az eszembe, holott nem lenne szabad, Férjem, gyerekem van, még ha nem is vele közös. De ez a szerelem feléget, úgy vágyok rá, hogy azt elmondani sem tudom. Felejtenem kellene, de nem tudok.
Lelki kiborulásában észre sem vette, hogy teljesen meztelenül fekszik az ágyon, s két, majdhogynem idegen ember előtt tárulkozik ki lelkében és testében. Ildi gyengéden simogatta a combját, a férfi pedig még mindig a karját fogta.
- Segíthetünk elfelejteni - mondta a nő, s már Laura duzzadt szeméremdombját cirógatta kézfejével. - Feri biztos tud valami jó módszert erre is.
- Hálás lennék érte - felelte Laura anélkül, hogy tudatában lett volna, mi lehet kijelentésének következménye.

Ildi felkúszott mellé az ágyra, s közelebb húzta magához Laurát, így a túloldalán maradt hely a férfinak is, aki szintén mellé telepedett, de csak félig az ágyra ülve. Laura lehunyta a szemét, úgy gondolta, a beszélgetéshez igazán jó ez a meghitt közelség.
- Pár hónapja ismertem meg a neten - kezdte, már ismét Miklós mosolygós arca jelent meg előtte -, és igen hamar megkedveltük egymást. Ma már ott tartok, hogy nem merek elmenni az első randira, mert attól félek, hogy felborítom az egész életemet - fejezte be az egy szuszra elsuttogott bevezetőt, de akkor egy gyengéd kéz tapadt puhán a szájára, nem engedve ki belőle több szót.
- Csssss - hallotta valahonnan a kéz alól, s egy pillanat múlva nedves nyelv kezdte cirógatni a jobb mellbimbóját. Kinyitotta a szemét, Ildi rövid szőke fejét pillantotta meg, Arca felett pedig Feri fürkésző, mosolygó tekintetével találkozott. Megrémítette a másik nő tette, s emelte volna balkezét, hogy eltolja, de akkor a masszőr öléhez ért, beleütközve a nadrágon keresztül immár félkeményen felmeredő falloszba. Önkéntelenül is odanézett, s elmosolyodott: ,,igen, talán csak ez segíthet, újabb és újabb élvezet, hogy ne őt kívánjam". Azzal ismét kezébe fogta, de most puhábban, óvatosabban, mint a masszírozáskor. A férfi előre hajolt és jobbjával kezébe vette a másik mellet, balja pedig a hasát simogatta. Laura érezte, ahogy bimbói mind jobban felmerednek a kéz és a száj ingerlésére. Ildi felemelte a fejét és mosolyogva hajolt föléje. Laura látta, hogy nyáltól csillog saját bimbója, amit immár a férfi két ujja közé csippentett és gyengéden morzsolgatni kezdett.
- Gyönyörű - dicsérte Ildi is és Laura fülét, nyakát kezdte csókolni.

Ő közben a férfi nadrágjának madzagját kereste, s mikor megtalálta, csak úgy, egy kézzel kibontotta és lehúzta róla. Feri felegyenesedett és az ágy mellett állva lerúgta a sortot. Szerszáma így Laura arca mellett meredezett. Ráfonta a kezét és finoman húzogatni kezdte rajta a bőrt. Csak kicsiket mozdított rajta, élvezte a kényeztetést. Nagyon tetszett neki, ahogy a makk nyílása éppen csak előbukkan, majd visszafelé a bőr összezárul rajta. Csak két ujjával fogta meg, hogy minél többet láthasson belőle. Közben gyönyörködve nézte a frissen és gondosan borotvált dákót és alatta a hasonlóan sima, a golyók súlyától lecsüngő zacskót. Eddig csak képen látott ilyet, de élőben még jobban tetszett neki.

Ildi már ismét lejjebb csúszott és felváltva vette a szájába kemény mellén ágaskodó bimbóit. Laura másik kezével a nő testét kezdte simogatni. A fenekétől indulva, a csípőjét, derekát, majd feszes hasát kényeztette, s ahogy a másik lejjebb haladt egyszer csak az övéhez képest kicsi, kemény, hegyes mellekbe ütközött.
Idegenkedett korábban a leszbikus kapcsolatoktól, bárhogy is találkozott vele. Személyes élménye sem volt, de elképzelhetetlennek tartotta, hogy szexuális okból érjen egy másik nőhöz, vagy az őhozzá. A masszírozás, és az a bizonyos speciális fogás most azonban egyfajta kábítószerként hatott rá, egyszerre volt felfokozott és apatikus állapotban. Megérintette a kicsi, de keményen meredő mellbimbót, s ettől Ildi szenvedélyesebben nyalta az övét. Elhúzta a kezét, s ekkor a másik is visszahúzódott. Laura önkéntelenül is rájött: társnőjének izgatásával szabályozni tudja saját ingerlését.

Feri makkján ekkor megjelentek az első cseppek. Ahogy hátra húzta a bőrt, a feszessé vált makkon fényes réteg maradt, ami megcsillant a fényben. A következő csepp már a csuklójára pottyant, s ekkor teljesen visszahúzta a fitymát, szabaddá téve a vöröslő kupakot. A masszőr ezalatt combjai belsején az érzékeny bőrt cirógatta, néha hozzáérve szeméremajkaihoz. Még jobban szétterpesztette a lábát, nagyobb teret engedve a kutakodó kéznek, amikor Ildi ujját érezte meg csiklóján. Felnyögött a hirtelen jött ingerléstől, mire a másik nő felemelte a fejét.

Pont abban a pillanatban, amikor Feri a farkát Laura félig nyílt szája felé tolta, de így Ildi arcába ütközött. Ő először egy picit visszahőkölt, de a következő pillanatban már kinyújtott nyelvével nyalta le az ismét kibuggyanó előnedvet. Nyelvével körbejárta a makkot, majd a dárda szárát simogatta végig a szerszámot tartó vékony ujjakon keresztül le egészen a tövéig, majd vissza a kupakig. Laura élőben még sosem látott más nőt szopni, s most visszafojtott lélegzettel figyelte, ahogy Ildi kicsit szétnyitja ajkait, amik rátapadnak a makkra, s láthatóan megszívja. Felette a férfi szemét lecsukta, s fasza egy kicsit megremegett az ingerléstől. Ő akkor a sima zacskót kezdte simogatni, tenyerében tartva az érzékeny golyókat.

Szeme előtt a szerszám egyre mélyebbre került Ildi szájában, aki mind lelkesebben fogadta magába a kemény testrészt, aminek oldalán egyre vastagabb lett az ér. A makk már teljes terjedelmében a szájban volt, sőt még valamivel több is. Akkor a nő kicsit kiengedte, s ajkait felhúzva, hegyes fehér fogaival gyengéden megharapta. Feri sziszegni kezdett, mire Laura kihúzta a másik nő szájából, s mintegy bocsánatkérően az előbbi ,,inzultusért" gyengéd csókolt lehelt a bántott területre. Nyelvét körbefuttatta rajta, majd ismét megcsókolta, kiengedte a szájából, s ráfújt a nyálas szerszámra. Tudta, hogy ez a hűsítés roppant izgató, ugyanakkor segít, hogy ne menjen el idő előtt a férfi, s megismételte még párszor.

Mikor látta, hogy már nem olyan feszült, akkor bevette szájába, s határozottan, de nem túl intenzíven szopni kezdte. Ildi közben lejjebb csúszott és tovább simogatta a csiklóját, szája pedig újra a mellét kényeztette. Laura megérezte, hogy a másik nő puncija forrón és lucskosan a térdéhez tapad, s elkezdi hozzá dörzsölni. Szokatlan, egyszersmind izgató volt, különösen, hogy egy vékony és egy vastagabb ujj utat keresett a hüvelyében. Megindult az ismerős lüktetés, hüvelyéből intenzívebben kezdett csepegni az élvezet nedve. Mélyebben szívta be szájába a szerszámot, majd kicsit megszorította, s kiengedte.

- Basszál meg! - szólt a férfira, aki odahagyta a száját és a mellét, az ágy végébe ment, Ildit félretolta és Laurát lehúzta az ágy végébe, hogy feneke éppen csak támasztékra talált. Kezébe vette szerszámát és a széttárt combok közé állt. Ildi, akit ez eltávolított Laura testétől most annak öle fölé hajolva tágra nyílt szemekkel nézte, ahogy a kemény fasz a szétnyílt szeméremajkak közé lendül. Mielőtt azonban célt ért volna, Ildi megfogta, és a szájába szívta, mélyen benyelte, majd nyálától síkosan és nedvesen visszairányított az eredeti cél felé, másik kezével széthúzva a rózsás, lucskos ajkakat és betolta a férfit Laurába.
Tenyerével a férfi izmos fenekébe markolt és úgy irányította annak mozgását, sebességét. Szinte rajongva nézte, ahogy a rózsaszín szeméremajkak követve a merev szerszám mozgását, hol összezárulnak, hol kinyílnak. Megsimogatta a duzzadón kitüremkedő csiklót, ettől Laura követelőzően emelte feljebb a csípőjét, jobban odakínálva ölét a lassan benne mozgó pénisznek és a simogató ujjnak. Ildi ráhajolt és kinyújtott nyelvét is rányomta a csiklóra, körkörösen megnyalta. Tetszett neki az íze, így amikor Feri farka éppen kifelé haladt, akkor nyelvével, szájával a szárát vette célba, s leszopta arról Laura nedveit.

A masszőrnek is tetszett a dolog, így teljesen kihúzta, és Ildi szájába nyomta a faszát. Ő örömmel és cuppogva szívta magába a másik nő nedveit, majd ismét visszatette a pinába és visszatért nyelvével a csiklóhoz. A férfi ott folytatta, ahol abbahagyta, módszeresen és egyenletes ritmusban járatta szerszámát a mind nedvesebb lukban. Laura öle feljebb és feljebb emelkedett, s amikor Feri és a másik nő, a melleit is ingerelni kezdték, akkor hangosan felnyögött. Keze közben mintegy öntudatlanul rálelt a másik nő immáron kőkeményre megduzzadt mellére, s hol gyengéden, hol erősebben morzsolni kezdte e hegyes, apró bimbókat.

Ildi teste szinte együtt az övével kezdett remegni, s Laura homályosan érzékelte, hogy feltehetően a saját résébe nyomott ujjai is siettetik élvezetét. Azonban most csak saját magával törődött, mert érezte, ahogy elönti a forróság, egyre hevesebben remegett, kezét ökölbe szorítva a szájába vette és sikoltozva, hatalmasat élvezett. Combjai remegtek, melle szinte elviselhetetlenül megduzzadt, feszes hasa hullámzott, ahogy egyre magasabbra jutott a kéj hullámain. Ahogy a csúcsra jutott, máris hiányérzete támadt, az eddig a hüvelyében mozgó fallosz odahagyta. ,,Még nem is élvezett el!" - méltatlankodott magában.
Feri azonban már az eddig is hason fekvő és éppen élvező Ildit húzta magához és hátulról olyan kíméletlenül nyomta a pinájába farkát, hogy az körmeit a lepedőbe vájta és hangosan felsikoltott. Gyors iramban dugta a nőt perceken keresztül, hosszú erőteljes lökésekkel, közben benyúlt a lába közé és a csiklóját morzsolta. Mikor már ki tudja hányadszor sikoltott fel, akkor kivette a farkát és ismét Laurába nyomta, akit meglepett a hirtelen jött ,,támadás". Felemelte a lábait, mintha menekülne, de ezzel csak nagyobb lehetőséget engedett a kemény dárdának.

A férfi nyakába vette a kemény vádlikat és a korábbi gyors tempóban dugta, amíg Laura ismételten fel nem sikoltott. Akkor újra a hason elterült Ildihez lépett, felnyalábolta és Laurára fektette. Betolta a farkát, egy pillanatra sem tévesztve a ritmust, folytatta a baszást. Talán egy percig volt benne, akkor az alul fekvő Laurába tette vissza, s őt dugta egy percig. Ők ketten már szinte öntudatlanok voltak, amikor Feri kirántotta a szerszámát és a nők fejéhez térdelt. Párat húzott a farkán, s egyszerre spriccelte le az arcukat, töltötte meg a frissen, ritmusosan csapódó ondóval az izgalomtól elnyílt szájukat.

Percekbe telt, míg úgy ahogy magukhoz tértek. Lenyelték ami a szájukba jutott, s lustán elmaszatolták ami az arcukra, nyakukra ment. Ildi szólalt meg először:
- Gyere ide Feri, ezt meg kell, köszönjem, nem gondoltam volna, hogy te ilyesmire is képes vagy. - azzal a lányok mellé dőlő férfi mellkasát, hasát kezdte csókolgatni, majd gyengéden megnyalta és puszilgatni kezdte péniszét. Megfogta Laura kezét, és ahol az előbb a nyelve kalandozott, ugyanazon az úton a szerszámhoz vezette és ráfonta a vékony ujjakat. - Isteni ez a szerszám, nagyon jó vagy - folytatta - bár csak előbb tudtam volna, hogy ilyeneket tudsz - nevetett fel és tovább nyalogatta a még puha, de éledni kezdő fasz hegyét.
- Te még nem feküdtél le vele? - ült fel Laura meglepetten. - Azt hittem, hogy nem ez az első dugásotok, olyan nyílt, szemérmetlen meztelen voltál. De az tény, hogy nem semmi amit a farkával művel - nevetett fel ő is és húzott néhányat a hátracsúszott fitymán. Közben becsukta a szemét, s azt hitte megoldódtak kételyei, ehelyett ismét Miklós pajzánul mosolygós arca jelent meg. - ÁÁÁÁ!!! A francba!!! - kiáltott fel. - Ez így borzalmas! - azzal könnybe lábadtak szemei, s visszahanyatlott az ágyra.

- Mi a baj, fájt talán? - kérdezte Ildi.
- Pedig vigyáztam vele - mondta a masszőr.
- Nem, egyáltalán nem fájt, nagyon jó volt, de még mindig nem tudok másra gondolni csak Őrá. Mennyit kell még kefélnem, hogy ne Ő legyen a legfontosabb az életemben? - tette fel a költői kérdést.
- Akkor jól sejtettem, hogy ma már dugtál valahol mielőtt hazajöttél - simogatta meg a könnyes arcot Ildi. Ezek szerint nem volt túl erős a reggeli pasid...
- Péternél voltam, ismered, de vele együtt összesen ma már négy volt mire hazajöttem - mondta elkeseredve Laura -, Feri az ötödik, de még mindig csak Miklósra tudok gondolni, őt kívánom.
- Pedig akinek Peti beakaszt, az nem panaszkodik egy ... - harapta el a szót Ildi, de aztán befejezte - ... darabig. Én is dugtam vele párszor, nagyon jó a srác. Ugye nem haragszol?

- Dehogy haragszok, egészségedre ,,sógornő" - nevette el magát Laura -, sőt, immár kétszeres sógornő. Nem vagyok belé szerelmes, így féltékeny se. Ha viszont ha Miklós félrekefélne, meg is ölném, azt hiszem. Tudom, ez nem túl korrekt a részemről, de nem tehetem meg, hogy annyira belé szeressek, hogy felforgassam az életem. Más megoldást nem láttam, mint kipróbálni, hogy kielégülten is őt kívánom-e?
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
Én és a kisöcsém3
  2007-03-27 18:01:07, kedd
 
  Ezek után négy napig nem csak, hogy nem tudtunk beszélni a dolgokról, de talán nem is akartunk.

Mikor másnap felébredtem (vasárnap volt), az első gondoltam az éjszaka történt dolgok voltak. Igencsak meglepődtem, mikor immár józanul arra gondoltam, ahogy előző éjjel, illetve ma hajnalban öcsém hátulról belém hatolt, és benedvesedtem a gondolat miatt. Beharaptam az ajkaimat, és talán kicsit közömbösen állapítottam meg magamban mindenféle megdöbbenés nélkül: meg akarom ismételni, csak józanul. Ma azonban szó sem lehetett az egészről.

Dél felé járt, és a család ilyenkor vasárnap együtt ebédel. Anyám, apám, kisebbik öcsém és Hughnál két évvel fiatalabb húgom előző nap a nagyszülőknél voltak, de már itthon voltak, nagyszülőstül. Ebéd alatt Hugh szinte végig vörös volt, arccal a tányérokba volt temetkezve, én meg azon imádkoztam, hogy ez ne tűnjön fel senkinek. Jómagam igyekeztem természetesen viselkedni, de hát egy ilyen éjszaka után...?

Szerda este már nem bírtam tovább. Miközben a család filmezett, összefutottam Hugh-al a konyhában. Majdnem elnevettem magam, amilyen ijedten nézett rám, de csak a fülébe súgtam, hogy holnap induljon el iskolába, aztán jöjjön haza. Csak bólintott, majd visszament a szobába, ahonnan tíz perc múlva távozott a saját szobájába. Higgyétek el, nehezen telt ez az éjszaka...

De végül eljött a másnap. Hugh már nem volt otthon, a családból is csak apám, de hamarosan ő is indult. Egyedül maradtam, úgyhogy nem kellett eljátszanom az elmentem iskolába jelenetet. Leültem a konyhába, és a faliórára néztem. Tisztán emlékszem, hogy fél tízet mutatott, mire kulcs csörgött. Felálltam, kirohantam a fürdőbe, megnyitottam a vizet, kiléptem a hálóingemből, és beálltam a tus alá. Vártam... nem hiába, öcsémnek eszerint ugyanaz járt a fejében: nyílt a fürdőszoba ajtó, és bekukucskált, majd halkan beszólt.
- Bejöhetek?
- Persze - belépett, majd megállt a fürdőszőnyegen, amin pár nappal ezelőtt én maszturbáltam. Ránéztem, majd szembefordultam vele, és intettem neki, hogy jöjjön a víz alá. Nem kellett bíztatni, villámgyorsan levetkőzött, és belépett mellém a zuhanytálcába. Elég tágas a hely, úgyhogy volt köztünk legalább harminc centi távolság. Felnéztem rá, majd lassan lekövettem tekintetemmel a víz útját, amerre tartott lefelé, és sandán elmosolyodtam, mikor láttam, hogy farka máris kőkeményen áll.
- Ez ám a harcrakészség - mondtam kajánul.
- Miért akartad, hogy visszajöjjek? - szinte elhadarta a kérdést. Halkan elkuncogtam magam, miközben megremegett a testem. Mennyivel más volt a dolog így józanul, de tudtam, hogy csak el kell kezdeni. Ha elkezdjük, már menni fog. Szexelni fogok a saját öcsémmel, magamba fogadom, hagyom, hogy a farkára húzzon, és - úgy sejtettem - megengedem neki, hogy az ánuszomba is becsusszanjon. Csak most mindezt józanul.

Előrenyúltam, miközben a szemébe néztem. Ujjaim farkára kulcsolódtak, nyögésre késztetve ezzel Hugh-ot, és szinte rögtön csípőmre siklott a keze, legalábbis az egyik, a másik pedig lábaim közé. Jézusom, ez a fiú erre várt egész héten! Nem hiszem, hogy sokáig bírta volna még. Még nálam is jobban a témára volt izgulva. Finoman simogatott, én pedig óvatosan húzogattam a bőrt kemény farkán, miközben áztatott bennünket a víz. Szabad kezemmel oldalra nyúltam, elzártam a csapokat, miközben tekintetünk egymás szájáról egymás szemeire rebbentek, mintha azt várnánk, hogy csókoljon meg a másik. Végül öcsém előrehajolt, és egyszerűen lesmárolt ott a zuhany alatt. Viszonoztam. Nyelveink vad, forró táncot jártak, ujjaink is gyorsabb tempóra váltottak, aztán hátrahúzódtam, bocsánatkérő mosollyal, kiléptem a zuhanytálcából, a farkánál fogva húzva magam után öcsémet, majd a fürdőszőnyegen megállva szembefordultam vele. Letérdeltem elé, ő pedig felsóhajtott. Most nem játszadoztam, mint a legutóbb, amikor csak születésnapja alkalmából, részegen ígértem neki szopást. Méretes szerszámát megragadva ajkaim elé emeltem, és félig ajkaim közé engedtem öcsém farkát. Felnyögött, ujjai a fejemre siklottak. Félrelebbentettem a hajamat, és oldalra nézve megláttam magunkat a plafontól-padlóig tükör előtt, amiben a múltkor magamat néztem, amikor maszturbáltam.

Hihetetlenül abszurd látvány volt, ahogy ott térdeltem, öcsém farkával a számban! Kicsit meghökkentem. De aztán lassan, önmagammal szemezve elkezdtem mozgatni a fejemet, fel-alá, félig mindig elnyelve Hugh farkát, aki a hajamat simogatta. Nyelvem a makk körül keringett, rotáló nyelvcsapásoktól kezdve lassú nyalintásokon át kényeztettem öcsém faszát, miközben ahogy korábban is, ha hátrahúztam a fejem, hátrahúztam a bőrt Hugh farkán, mikor megint előremozdult a fejem, akkor felfelé húztam a bőrt a makk irányába. Öcsém egyre hevesebben zihált, teste meg-megremegett, és elégedettség töltött el, amikor mintegy öt perc múlva megszólalt, hogy hajoljak el. Mindjárt más... Nem hajoltam el, csak szembefordultam vele, és gyorsabban folytattam a szopást. A következő pillanatban mély torokhangon felnyögött, csípőjét előretolta (majdnem letolta a torkomon a farkát) miközben a kemény fasz megremegett ujjaim között. A következő pillanatban forró sperma robbant a számba, alig győztem nyelni.

Miután éreztem, hogy nem jön több, kiengedtem ajkaim közül a péniszt, és lassú, kéjes cicamozdulatokkal tisztára nyalogattam, majd felnéztem. Hugh lába még mindig remegett, ahogy letérdelt. Nem beszéltünk, nem kellett. Most máson volt a hangsúly. Hanyattfeküdtem a szőnyegen, széttártam a lábaimat. Hugh térdre ereszkedett, alkarjaira támaszkodva előrehajolt, és úgy, ahogy tanítottam neki, elkezdte nyalni a csiklómat. Halkan sikkantgattam már körülbelül három perc múlva, mikor aztán egyből két ujjával nedvesedő puncimba csúszott, fel is nyögtem. Oldalra néztem, de nem láttam a tükörben, mit csinál, saját combom takarta. Én óráknak éreztem, de valójában csak három percig nyalta a puncimat, aztán feltérdelt, rám nézett, ujjai farkára kulcsolódtak, készen arra, hogy belém hatoljon. Megremegtem a vágytól és a mocskos érzés ismét elárasztott, de csak egy pillanatra, aztán kéjesen mosolyogva biztattam némán, hogy dugjon meg ott a nagytükör előtt. Ő azonban gondolt valamire, amire én nem.
- Van gumid?

Hoppá... Hát az nem volt. Megráztam a fejem, majd elmosolyodtam, bizonytalanul, nem tudván, hogy fogadja a dolgot, amit most mondani fogok. A volt pasimmal mindig gumi nélkül csináltuk, de akkor szedtem fogamzásgátlót. Végszükség esetére pedig volt otthon speciális, szex utáni fogamzásgátló tabletta. Nos, jobban fogadta a hírt, mint vártam. Alighogy ezt közöltem vele, fölém ereszkedett, baljával támasztva meg magát a jobb oldalamon, jobbja farka tövére markolt. Makkja a következő pillanatban nedves puncimnak feszült, majd lassan belémcsusszant, kéjes sikolyra késztetve. Karjaimat a hóna alatt átdugva a hátába kapaszkodtam, miközben ő nem feküdt rám, hanem másik karjával is megtartva magát, lassan mozogni kezdett, egyre beljebb és beljebb hatolva sikamlós pinámba, lassan, óvatosan, majd mikor tövig belémcsúszott, hosszú, lassú mozdulatokkal kezdett el dugni.

Igen. Ott keféltem gumi nélkül a tulajdon öcsémmel, a tulajdon lakásunk fürdőszobájában. És?
Két perc nem telt el, véres sávokat marva Hugh hátára, hangosan sikítva a kéjtől elélveztem. Jobbra kapva a fejemet láttam magamat, ahogy öcsém fölöttem görnyed, és lassan mozog. A látvány hihetetlenül izgató volt, elnyújtotta az orgazmus hosszát. Hugh kisiklott belőlem, mikor már a remegésem is múlóban volt, és nyugodtan várt, amíg kilihegtem magam. Nem tartott sokáig... én szeretem a pózokat cserélgetni szex közben, és tapasztalatom szerint a férfipartnerek is. Ráadásul most tükör előtt voltunk, amit még sosem csináltam...

Hasra fordultam, majd négykézlábra állva hátat fordítottam neki. Tudom, hogy ezt imádják a pasik, ha pedig (nem egóból mondom) egy popószépségverseny győztese térdel előttük terpesztve, arra várva, hogy megdugják, egyenesen megvadulnak! Arra sem volt időm, hogy hátraszóljak valamit, Hugh máris mögém térdelt, és egyetlen kemény lökéssel tövig belém siklott... Én mindezt a tükörben néztem, és mit szépítsem: ismét felrobbant bennem a bomba. Remegő karjaimmal alig bírtam megtartani magamat, de Hugh talán azt hitte, ez a hirtelen belémhatolásának köszönhető, a fájdalomnak, nem pedig annak, hogy öt percen belül másodjára is elélvezek.
Majdnem eszméletvesztésig orgazmáltam.

Kegyetlenül, vadul, szenvedélyesen kívántuk egymást. Én a tükörben néztem, ahogy Hugh ráfog a fenekemre, majd csípőjét előre-hátra tologatva mozogni kezd bennem. Hugh vágytól csillogó szeme a fenekemre meredt, bizonyára a nővérében járó farkát leste. Átvéve mozgásának ütemét mikor előre mozdult, én hátra, miközben a folyamatos kéjborzongás rázta testemet, arcom eltorzult a folyamatos gyönyörtől (nem folyamatos orgazmustól!), és hangosan nyögve hagytam, hogy Hugh megdugjon. Jobbommal átnyúltam lábaim között, középső három ujjammal magamhoz nyúltam, hol csiklómat dörzsölgetve, hol a bennem járó fasz alsó részét. Öcsém meglepően jól bírta, már vagy tíz perce csinálta, amikor is kisiklott belőlem, és leült a földre. Hátranéztem kérdőn, ő meg megrázta izzadt fejét.
- Elfáradtam.

Egyetlen szó nélkül megfordultam. Egyetlen pillanatra sem akartam abbahagyni a vele való szexet. Beteges? Lehet... de élvezetes! Lábbal a tükör felé fordítottam, és háttal neki, szemben a tükörnek fölé guggoltam. Magam alá nyúlva megragadtam önnön nedveimtől csillogó péniszét, irányba állítottam, majd nyöszörögve ráengedtem magamat. Karjaimmal megtámasztottam magam Hugh mellkasának két oldalán, és miközben öcsém a csípőmre fogott hátulról, lábaimat széles terpeszbe nyitva felemeltem a csípőmet. Tekintetem a tükörre szegeződött, és kéjesen nyögdécselve engedtem le magam. Öcsém farka felnyársalt, tövig kopasz puncimba merült, én pedig hangosan nyögtem. Ezt így folytattam egy darabig, egyre azt nézve, hogyan lovagolom meg öcsémet. És Hugh még mindig nem élvezett el, én pedig lassan elfáradtam, de éreztem, hogy már nem a szokásos kéjremegés járja idegeimet, hanem újabb orgazmus közelít.

Gyorsítottam a tempón, gyorsabban engedtem le magamat, bal kezemre nehezedve a jobbal előrenyúltam, és a csiklómat kezdtem izgatni, sziszegve és sikolyokkal tarkítva a nyögdécselést, aztán kész... képszakadás. Utólag visszagondolva emlékszem, hogy életem legvadabb orgazmusa megrázza a testem, a csúcsra repít, majd lehajít a mélybe. Nem, nem ájultam el, de közel kerültem hozzá. Hugh aggódva ébresztgetett, mint később elmondta, majd mikor magamhoz tértem, aggódva nézett rám. Elmosolyodtam, felálltam, megcsókoltam. Erre tisztán emlékszem, hogy azt mondtam:

- Köszönöm!
- Ennyi volt? - Rémület csengett a hangjában. Elnevettem magam, majd kézen fogtam, és a szobájába vezettem. Hasra feküdtem az ágyon, fenekemet kicsit megemelve. Izzadságtól csatakos testtel érkezett mögém, a vágytól és türelmetlenségtől morogva, disznó szavakat hallatva, melyek bár nem tetszettek, önkéntelenül hasonló stílusban válaszoltam. Ezek közül a legkedvesebb párbeszédünk ehhez hasonló volt:
- Szétbaszom a pinád!
- Igen! Tedd meg!

Rámfeküdt a hátamra, majd nehézkesen belémhatolt. Nyögve fogadtam magamba öcsémet. Ujjai alámsiklottak, melleimet keresték, így felsőtestemet megemelve hagytam, hogy beléjük markoljon, gyömöszölje őket, miközben lassú kifelé, gyors befelé mozgásokkal dugott, minden egyes behatolásra vad sikolyokra késztetve. Már ő sem bírta sokáig, éreztem, a következő pillanatban oldalra fordultunk, oldalamra húzott. Ösztönösen felemeltem a felül lévő jobb lábamat, Hugh pedig gyors mozdulatokkal kefélt tovább, még mindig hátulról. Alig lökött párat, aztán vadul a mellembe markolt, teste megfeszült, farka megremegett bennem, és nyögve lövellte belém a forró spermát, ami elárasztott, kéjes, perverz boldogsággal ragyogva be.

Hugh zihálva kicsusszant belőlem, majd a hátára feküdt. Elé térdeltem, kielégülten mosolyogva, miközben puhulásnak induló péniszét simogattam. Nekem nem volt elég. Ezt gyűlölöm a pasikban, amint egyszer-kétszer elélveznek, úgy hiszik, hogy annyi elég nekünk is. Bár, lehet másoknak elég. Szexuális téren én mindig is telhetetlen voltam, és néha perverz vágyaimtól volt olyan barátom, aki menekülőre fogta a dolgot. Pedig nem voltak olyan zűrösek; szerintem... Mindenesetre, Hugh-nak nem kellett sok, ismét harcra kész volt. Hamarosan tömörfa íróasztalán ültem, félig meddig feküdtem, fenekem éppcsak hogy az asztallap szélén volt, öcsém karjai térdhajlatomnál fogva feszítették szét a lábaimat. Hugh előttem állt, és miközben én vágytól zihálva, meg-megfeszülő mellekkel megfogtam péniszét, ő közelebb lépett. Lassan magamba vezettem a lüktető erektől duzzadozó faszt, Hugh pedig hasonló tempóban, mint négy nappal korábban (csak akkor hátulról) istentelenül megbaszott. Kopasz puncim cuppogva, nedvesen nyelte magába minduntalan a vissza-visszatérő szintén kopasz hímvesszőt, és miközben én (azt hiszem) kétszer is elélveztem, Hugh mintegy negyedóra múlva ment el ismét.

Ezek után kimentünk a konyhába, ettünk, ittunk, kávéztunk, simogattuk egymást. Végül a kis pihenő után visszamentünk a szobába, ahol kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de egész délután kettőig egymás testét élveztük. Többször sor került aktusra is, de Hugh már csak egyszer élvezett el, és utána reménytelen volt felállítani szerszámát. Végül bevettem a tablettát. Jót mosolyogtam, mikor öcsém közölte velem, hogy még sosem hozott ki belőle senki ennyit. Nos, belőlem igen, de ez nem öcsém hiányosságára utal, ugyanis akkor két férfival voltam egyszerre. Ha gondoljátok, leírhatom azt is egyszer.
Öcsémmel azóta is össze-összefekszünk néha, de csak rövid időkre, és nagyon ritkán. Idén, 2007-ben például még egyszer sem történt meg a dolog.

Hopp... jól hallom? Jön valaki? Ááá... szia, Hugh. Mit szeretnél? Mmmm... kéjenc disznó. Na gyere...
Sziasztok!
 
 
1 komment , kategória:  Felnőtt  
Én és a kisöcsém2
  2007-03-27 17:59:45, kedd
 
  Mikor öcsém rábólintott a dologra, alsóajkaimat beharapva kihúztam magamat rajta ülve. Puncim kéjtől tüzesen lüktetett, és alig bírtam visszafogni magamat, hogy ne emelkedjek fel, majd amikor visszasüllyedek, ne fogadjam magamba öcsém farkát. De annyira nem voltam berúgva, hogy ezt meg is tegyem. Csípőmet előre-hátra hintáztatva kicsit megmozgattam altestemet öcsém falloszán, miközben kezeimmel lenyomva tartottam.
- És hogy szeretnéd?
Zavartan elmosolyodik, kezei tétován a csípőmre siklottak, majd a combomra. Farka ekkor már kőkeményen állt ismét, és síkossá vált bűnös vágyaimat kimutató kéjnedveimtől. Óvatosan simogatta a combomat, de tekintete a mellemet fixírozta. Végül felnézett rám.
- Többféleképpen nem lehet?
Elnevettem magamat.
- Dehogynem.
- Akkor had nyaljalak közben.

Megráztam a fejemet. Nem azért, mert nem akartam, hanem mert azt későbbre tartogattam. Abbahagytam a csúszkálást, lenyúltam, megfogtam a kezét, és felhúztam a mellemre. Meglepődött, de aztán másik kezével a másik mellemre fogott, tekintetében vad vágy lobbant, ujjai kosárba fogták telt halmaimat.
- Azt később, Hugh. Szóval, hogy szeretnéd?
- Ülve akkor.
Bólintottam, majd csípőmet felemelve lekászálódtam az ágyról. Azonnal kihasználta a lehetőséget, és reflexszerűen végigsimított nedves puncimon, megremegtetve a testemet. Megrovóan ránéztem, de csak vigyorgott. Már nem volt visszaút, s az az igazság, hogy bár tudtam, hogy bűn, amit most tenni fogunk, mégis vágytam rá, akartam, perverz módon izgatott. Az, hogy az öcsémmel orális szexelünk, izgatóan mocskos volt.

Leült az ágy szélére, lábaival kifelé, én pedig elé térdem. Bal kezem jobb combjára tettem, ahogy nekikészültem a dolgoknak, és éreztem, hogy a teste megfeszül. Kérdőn felnéztem rá, miközben elhúztam a hajamat a jobb arcom és nyakam elől, átvetve a bal oldalra. Tudom, hogy a pasik imádják nézni, ha szopják őket. Megfeszült a testem, miközben előrenyúltam, és végigsimítottam az ágaskodó faszt, és kéjesen megremegtem. Öcsém ajkai szétnyíltak, megtámaszkodott hátul az ágyon, és feszülten várakozott. Éreztem, azt hiszi, hogy csak hülyítem, kínzom.

Felmosolyogtam rá, majd előrehajoltam. Nyelvem hegye kibukkant ajkaim közül, a fasztőhöz érintettem, és miközben felnéztem elkerekedő szemű öcsémre, lassan végignyíltam a makkig, ahova adtam neki egy kis puszit. Kicsit oldalra fordítottam a fejemet, és most lefelé haladva nyíltam végig a pénisz oldalát, majd apró csókokkal haladtam felfelé ismét a makkig. Itt aztán a faszra néztem, ujjaim rákulcsolódtak a lüktető, forró testrészre, magam felé húztam, majd ajkaim közé engedtem kb. a makk felét. Ez a legérzékenyebb rész, mint ahogy az öcsém hördüléseiből ki is derült. Kiengedtem ajkaim közül, aprót nyaltam a makkra, majd ismét a számba vettem, ezúttal a makk egészét benyelve, csak ajkaimmal érintve, miközben jobbom magára a fallosz aljára kulcsolódott rá. Kicsit még beljebb engedtem magamba, nyelvemet előretolva körözni kezdtem a makk körül, nyalogatva azt, majd felnéztem. Öcsém gyönyörködve, zihálva nézte, hogy szopja le a nővére, majd továbbsiklott a tekintete, pucsító fenekem felé, aztán vissza rá.

- Ez ku..a jó... - zihálta. Kénytelen voltam abbahagyni a kényeztetést, hogy elmosolyodhassak, de nem hagytam magára. Egyszer-kétszer rámozgattam a csuklómat öcsém farkán, és kacsintottam, majd visszahajoltam, hirtelen váltással félig számba engedve öcsém farkát. Nyelvem nem pihent, a makkot izgatta, miközben fejem ütemesen elkezdett mozogni fel-alá, öcsém hördüléseitől kísérve. Fejmozgásommal ellentétes irányban mozgattam a csuklómat, vagyis amikor a makkig kiengedtem a faszt a számból, hátrahúztam rajta a bőrt, amikor ismét rácsúsztam, előretoltam. Valahányszor hátul volt a fejem, öcsém makkját pörgő ostromba részesítettem. Kicsit oldalra volt fordítva a fejem, így mindent látott, és ahogy elnéztem, élvezte...

Végül mintegy tíz perc múlva abbahagytam a dolgot, és felnéztem. Mások ilyenkor már régen elélveznek, az öcsémmel csődöt mondok? Éreztem a lüktetést a falloszában, hallottam a hördüléseit, és mégis semmi, ami nem csoda, az elmúlt órákban kétszer verte ki a farkát. Izzadó testtel meredt rám, vádlón, mintegy azt kérdezve, miért hagytam abba?
- Ez így nem fog menni, Hugh - miközben beszéltem, csuklóm folytatta a kézimunkát. Hugh elvörösödött.
- Bocs Laila. Kétszer is elélveztem már ma.
- Igen, tudom. Állj fel!

Engedelmeskedett, felállt, én pedig a sarkaimra ültem előtte, miközben egyetlen pillanatra sem engedtem el a farkát, majd előrehajoltam, és gyorsabb tempóban folytattam a szopást. Számba engedtem öcsém farkát, kezeimet megszokásból izmos fenekére csúsztattam, majd gyors mozdulattokkal, csak ajkaimmal érintve szopni kezdtem. Odafentről hangos "óóó"-zás volt a reakció, de miután a nyakam majdnem görcsöt kapott három percnyi bólogatás után, és Hugh nem élvezett el, bosszúsan abbahagytam.

Mostanra teljesen természetesnek tűnt az, hogy az öcsémmel vagyok. A bűnös izgalom még mindig kísértett és égetett, de nem hozott minket zavarba, és komolyan elgondolkoztam azon, hogy rásegítek a dologra azzal, hogy hagyom Hughnak, hogy belémhatoljon. Végül azonban úgy döntöttem, mégsem. Erre a gondolatra józanul akartam visszatérni. Felálltam, kezem öcsém farkára siklott, megsimogattam, miközben gúnyosan mosolyogva megcsóváltam a fejem.
- Had pihenjek egy kicsit. Addig ha akarod...
Nem fejeztem be, de így is kéjes lángok lobbantak az öcsém szemében. Zavarodottan elmosolyodtam (az, hogy én szopom az öcsém farkát, mostanra természetesnek tűnt, de az, hogy ő nyalja a puncimat, más volt). Kicsit zavart az a hitetlen, döbbent pillantás, amit rám vetett.

Leültem az ágy szélére, majd hanyatt feküdtem. Lábaim lelógtak az ágyról, most széttártam őket, és felemeltem. Öcsém kezei a térdhajlataimra fogtak, tartotta a lábaimat, miközben előrehajolt. Behunytam a szememet, amikor belecsókolt nedvesedő ajkaimba. Azt hiszem, nem sok barátnője volt, aki szerette, ha nyalják... kicsit ügyetlen volt. Ettől függetlenül jó érzékkel csinálta.

Éreztem, ahogy megfeszített nyelve végigszántja a szeméremajkaim közti barázdát, majd lassan belémsiklik. Halkan felsóhajtottam, ahogy a jól ismert borzongás végigszaladt rajtam. Öcsém a puncimban kavillált a nyelvével, halk nyöszörgésre késztetve ezzel engem, majd lassan visszavonult, és mint egy kutya, méretes nyelvcsapásokkal kezdett ostromolni. Én jobb szeretem, ha valaki elkezd valamit, akkor úgy folytatja a nyalást, de nem szóltam rá. Ezt folytatta egy darabig, majd ismét visszasiklott a hüvelyembe a nyelvével, immár a kezeit is használva segédeszköz gyanánt. Jobbommal lenyúltam lábaim között, és beletúrtam a hajába, majd belemarkoltam, és felfelé húzva irányítottam, míg el nem érte ajkaival a csiklómat.

- Itt... nyalj! - nyögtem elfúló hangon, ő pedig engedelmeskedett. Az új területet lassan térképezte fel, majd habozás nélkül nyelvének fel-le pergetésével elkezdte izgatni a csiklómat. Hangosan felnyögtem, és belemarkoltam a takaróba .Egész jól csinálta. Biztos volt már dolga így lánnyal, csak kevéssel. Jó hat percig nyalt, különböző helyeken, majd éreztem, hogy abbahagyja, űrt hagyva maga után. Azonban azonnal ott volt a mutatóujja, amit egyetlen könnyed, rutinos mozdulattal tolt be a pinámba. Felnyögtem. Öcsém belémhatolt, majd hátrahúzta az ujját, teljesen kihúzva, és amikor visszatért, vad sikolyra késztetett, ugyanis máris csatlakoztatta mutatóujjához a középső ujját. Beharaptam szám szélét, bár senki nem volt itthon a családból, de akkor sem akartam hangoskodni. Öcsém tövig tolta belém az ujjait, majd úgy húzta ki, hogy közben forgatta a csiklóját. Éreztem, hogy közelít a kéj, testemet borzongás rázta, mellkasom emelkedett és süllyedt, csípőmet követelőzően toltam a kifelé tolató ujjak után. Izzadság gyöngyözött testemen, és ekkor öcsém a drága kihúzta az ujjait, és nem tolta vissza őket.
- Neee - ez a halkan elnyöszörgött kérés volt minden, amire képes voltam.

Aztán a levegő bennem akadt, ugyanis egy eltéveszthetetlen érzés hatolt át rajtam: az az érzés, mikor egy makk érinti meg a vaginámat. Felkaptam a fejem, és döbbent pillantást vetettem öcsémre, még mindig az orgazmus kapujában toporogva. Nem hagyhattam, hogy az öcsém megdugjon, de ő nem akarta ezt az engedélyem nélkül megtenni. Kérdőn meredt rám, ujjaival farka tövét markolva, és fel-le mozgatva azt simogatta az ajkaimat. Dühös hárpiaként meredtem rá.
- Hülye vagy? A testvérem vagy!
- Nem tudja meg senki.
- Akkor is!
- Csak amíg elélvezel, Laila! - hangjában szinte csengett a vágy, a kérlelés, és én rájöttem, hogy nem önös érdek hajtja, hanem nekem akar boldogságot okozni. Beharaptam az ajkaimat, és meg akartam erősíteni az akaratomat. Mert a valóság az volt, hogy kívántam magamba az öcsémet, azt, hogy úgy kerüljek a csúcsra, hogy éppen megdug. Bűnös vágy volt ez, gusztustalan egyeseknek, nekem néha mind a mai napig az (míg máskor izgató, és ilyenkor ha nincs otthon senki, átmegyek öcsém szobájába), mégis abban a pillanatban ez volt minden vágyam. Ellenállásom száraz ágként roppant el, amikor lenézve megláttam öcsém farkát, és elképzeltem, hogy forró puncimban van benn, ki-be mozogva. Előtört belőlem a vadmacska. Ránéztem, még mindig a válaszomra várt, én pedig még mindig remegtem a közelítő orgazmus miatt.
- Dugj meg! - Iszonyatosan meglepett, hogy ezt kimondtam, ráadásul hogy így mondtam ki. Öcsémet azonban látszólag nem. Egy szó nélkül a hüvelynyílásomhoz illesztette farka végét, majd előretolta a csípőjét.

Felsikítottam a kéjtől, amikor a saját öcsém belehatolt tűzforró, nedves puncimba. Át akartam kulcsolni a lábaimmal, de ő ráfogott a térdhajlataimra, miközben tövig tolta belém a falloszát, majd oldalra kitartotta, széttárta a lehető legszélesebbre a lábaimat. Hátrahúzta a csípőjét, majdnem makkig kicsúszva belőlem, gyorsan, majd vadul visszatolta, tövig síkos puncimba hatolva. Farkán az én kéjnedveim csillogtak, ahogy ahol hol nyögve, hol kéjesen felsikkantva néztem, ahogy öcsém farka ki-be jár bennem. Nem kellett sok, sőt... körülbelül ötödjére vagy hatodjára tolta vissza belém falloszát, amikor elemi erővel robbant az orgazmus, felröpített a csillagokba. Szinte visítottam, hátam ívbe görbült, majd a következő pillanatban kinyomtam magam ülő helyzetbe.
- Elég! - nyögtem. Öcsém értette, egy szó nélkül kisiklott belőlem. Halkan zihálva meredtem rá, majd megráztam csatakos hajamat.
- Úristen! Megdugott a saját öcsém!

Nem szólt semmit, csak mosolygott, amolyan "egyszer vagyok 18 éves" mosollyal. Megráztam a fejem. Nem az undor mondatta ezt velem, hanem a hitetlenség és a döbbenet, és ekkor rájöttem: Hugh még mindig nem élvezett el. Ránéztem, és meg engem bámult.
- Akarod folytatni? - kérdeztem halkan. Valahogy, azt hiszem, mind a ketten tudtuk, hogy ha most igennel felel, nem ez lesz az utolsó együttlétünk. Nagyot nyelt, majd bólintott.
- Igen.
Lemásztam az ágyról, elléptem mellette, miközben megremegett a testem. Élveztem. Hihetetlenül élveztem, és közben mocskosnak éreztem magam, hogy hagyom ezt az egészet. Odaléptem öcsém íróasztalához, megálltam, és elmosolyodtam. Akartam, hogy folytassa, akkor és ott, részegen. És néha még mind a mai napig akarom - józanul. Előrehajoltam, széles terpeszbe álltam, fenekemet az ég felé toltam, nyújtott lábbal, karjaimmal megtámaszkodtam az asztalon, és miközben bepucsítottam, hátamat homorítva, hátranéztem. Nem szóltam, de értette. Felállt a földről, odajött hozzám, végigsimított a fenekemen, én pedig előrehajoltam.
- Ez a kedvenc pózom - szóltam hátra. Nem válaszolt.

A következő pillanatban öcsém farka sikamlós pinámba csúszott. Felnyögtem, lehajtottam a fejemet, hajam az arcomba hullott. Két tenyér siklott fenekemre, csípőmre, majd elkezdett mozogni bennem, hangos sikolyokra késztetve. Ez van... én így élvezem a szexet. Öcsém mozgása egyre gyorsult, csípője vad csattanásokkal csapódott minden egyes lökésre fenekemnek. Ez az a póz, amikor a férfi csípője a leggyorsabban mozoghat. Hugh ki is használta ezt; kegyetlenül megdugott, azt kell mondanom. Azóta egyszer sem volt olyan vad, de gondolom ő is furcsállta az egész szituációt.

Éreztem, hogy megremeg bennem. Kisiklott, és halkan nyöszörögve, nyögdécselve kézzel fejezte be a dolgot. Forró sperma csapódott fenekemre, amitől majdnem megint elélveztem, hiszen a tempó gyorsasága elég lett volna rá. Átnyúltam lábaim között, és besiklottam ujjaimmal puncimba. Nem kellett sok, és megint elélveztem, most halkan... Ráhasaltam az asztalra, és elgondolkodva meredtem az asztallapra, miközben öcsém spermája lassan lefelé csorgott a combomon, fenekemen. Hugh zihálva kuporgott a lábamnál. Furcsa mód, csak most jutott eszembe, hogy miért nem használtunk gumit.
- Laila... - halkan szólalt meg, tétován.
Ellöktem magamat az asztallaptól, és lenéztem rá. Már nem szégyelltem magam. Volt még egy kis söröm, ahhoz léptem, miközben kérdőn néztem rá. Tétován meredt maga elé, majd rámnézett.
- Ezt józanul is megismételhetnénk. Mit szólsz?

A gondolat, hogy józanul szexeljek az öcsémmel, ami már úgy fog indulni, hogy nem csak orálisra számítunk, mit itt az elején, és akkor többet lehet bennem öcsém farka, túlságosan vonzó volt. Mert most, körülbelül három perc telt a szó szoros értelmében vett szexel, a többi része orális vagy kézi volt. Viszont erre nem akartam rábólintani.
- Erre alszok egyet, Hugh.

- Szerintem is. Egyébként, nekem is ez a kedvenc pózom.
Akaratlanul is elnevettem magam. Megittam a maradék sörömet, Hugh is a sajátját, majd elmentünk letusolni. Együtt, de nem történt semmi, csak simogattuk egymást, majd a saját szobám felé indultam, ő pedig szintén a sajátjába.

---Folytatása van---
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
ájulás
  2007-03-27 17:44:16, kedd
 
  - Elég kielégültnek tűnt az előbb a sikoltozásod - szólt közbe kissé öntelten a férfi is, akinek farka közben ismét majdnem harcra kész, félkemény állapotba került a kéz és a száj együttes kényeztetésétől. - Vagy kevésnek találtál? Pedig legalább háromszor elmentél - azzal lenyúlt és megsimogatta Laura punciját.

Neki ekkor jutott eszébe az iménti szeretkezés és bár kicsit érzékeny volt az öle, szétnyitotta a combját, amitől a férfi ujjai beljebb csúsztak, majd rabul ejtve azokat, összezárta. - Próbáld meg, hátha sikerül még -, mondta a masszőrnek. Ildi felkönyökölt és látta, hogy ezzel a szerszámmal még nem sok sikert lehet elérni. A hanyatt fekvő férfi fölé hajolt és hatalmas hozzáértéssel tempósan szopni kezdte, hol csak a makkon jártatva a nyelvét, hol pedig tövig letolva a torkán, szorosan szívva. Közben figyelmet szentelt Laura melleinek is, aki addig érdeklődve figyelte, mit is csinál társnője. Mikor Ildi már megfelelően keménynek találta a szerszámot, akkor Laurát odavonta és a férfi öle fölé ültette. A terpeszben szétnyílt combok között már nedvesen csillogtak a kicsit túlpirosodott szeméremajkak. Megfogta a péniszt és a makkal a csiklót kezdte ingerelni, amelyik ettől egyre duzzadtabbá vált.

Laura már nyögdécselni kezdett, támaszkodó karja, öle meg-megremegett, ha érzékenyebb felületet talált el a kemény, vöröslő makk. Még jobban benedvesedett, s egy csepp végigszaladt a makkon, majd a férfi farkán, le a csupasz golyókig. Ildi egy óvatlan pillanatban megcsiklandozta a talpát, s a hirtelen ingertől Laura valósággal belezuhant az alatta meredező falloszba. Mozdulatlanná dermedt a hirtelen jött ingertől, majd lassan megemelte ölét, kicsit kijjebb engedte a férfi farkát, visszaült, aztán még jobban kiemelkedett és kicsit körbe mozgatta csípőjét, majd újra tövig beleült. Ezt a mozgássort váltogatta, úgy, hogy a végén a makk már szinte csak futólag érintette nagyajkait.

Feri, ekkor kezdte el mozgatni az ölét, s hol vele ellentétesen mozgott, hol egy irányban, ezzel rafináltan ingerelve Laura hüvelyét. Laura addig a férfi mellett könyökölt, hegyes, kemény mellét a másik testéhez szorította, így testének mozgásával is ingerelte. Kicsit belefáradt ebbe a testtartásba, s felült, de a mozgást nem szakította meg. Megfogta a férfi kezét, s a melleire vonta. A nyitott tenyerekkel és az ujjakkal simogatta saját bimbóit, hagyta, hogy éppen csak érintse, majd erősen rászorított, ilyenkor valósággal marcangolta partnere. A szájába vette a masszőr két ujját. Nyelvével masszírozta, kényeztette, mintha egy faszt szopna, járatta az ajkai között, közben nyála már szinte csöpögött az ujjakon. Akkor kivette, és a mellére húzta, majd a másik kéz ujjait vette be, s azokkal is hasonlóan tett.

Külön élvezetet okozott ez a nedves ingerlés, kivette ezt a két ujjat is a szájából és melleit erősen kidomborítva homorítani kezdett. Mivel Feri kezei így már nem érték el a bimbókat, derekát és csípőjét simogatta. Az új testtartásban ingerlően kínálta fel magát a szeméremdomb. Kezét Laura combjaira tette és két mutatóujjával széthúzta a szeméremajkakat, hüvelykujjaival pedig két oldalról a már duzzadt csiklót közrefogva ott is izgatni kezdte. Laura azonban rövidesen eltolta a kezét, s ismét ráborult a férfira. Még nem akart elélvezni, még fokozni akarta a kéjt. Csípője lazán emelkedett fel-le a meredt péniszen, fehér habot hagyva annak szárán, ami már a heréken is csordogált lefelé. Lassan vált bódulttá, hüvelyfalának redőin egyre élénkebben érzékelve a feszes makkot, s olykor még talán a száron dagadó ér vastagságát is.

Ildi egy darabig gyönyörködött bennük, aztán felkelt, bekapcsolta cd-lejátszót, majd az ágy előtt álló fotelbe telepedett, szétterpesztett lábait a karfára téve simogatni kezdte a mellét, hasát, majd ölét. Ahogy hozzáért érzékeny mellbimbójához, kicsit megnyalta az ujja hegyét, s így ingerelte tovább. Nézte az ágyon hol lassan, hol gyorsan kefélő párt, s amikor ott kinyíltak Laura szeméremajkai, akkor ő is széthúzta a sajátjait. Amikor a merev dákón lassan lecsúszott, ő is lassan bedugta egy ujját a hüvelyébe. Velük szinkronban kezdte el dugni magát, s közben másik kezével hol a mellét, hol a csiklóját ingerelte. Amikor Laura feszes feneke először kezdett el remegni, Ildi is hatalmasat élvezett. Kicsit pihegett, gyengéden simogatta érzékeny punciját még egy kicsit, aztán felkelt és a fürdőbe ment.

Eközben Laura már kevésnek érezte a pinájában rafináltan, de mégis mechanikusan mozgó fasz ingerlését. Ráült a férfira és csiklóját annak hasához nyomta, majd hol lassan, hol gyorsabban, gyengéden, majd erősebben ingerelte magát a sima, csupasz bőrön. Amikor Feri ismét a melléhez nyúlt, akkor élvezett el először. Gyorsított a tempón, egyre jobban átvéve az irányítást, olykor megfogta a férfi kezét és melle nem annyira szakszerű, mint inkább érzéki masszírozására késztette. Újra felsikoltott, hüvelye összeszorult, pulzálni kezdett. Feri megvárta, míg lecsengenek az élvezet legelső hullámai, akkor leemelte magáról a nőt. Négykézláb állította az ágyon, mögé térdelt, széthúzta a fenekét és farkát egy mozdulattal betolta a még mindig szűk pinába. Ettől Laura ismét hangosan felnyögött, hiszen még abba sem maradt előző élvezete.

Ildi a fürdőből kifelé jövet kopogást hallott a bejárati ajtón. Gyorsan magára kapta a férje egyik ingét, s kifelé indult. Attól nem félt, hogy kihallatszott valami, a lakás tökéletesen volt hangszigetelve, a ház rajtuk kívül amúgy is üres volt így déltájban. Benézett a szobába, ahol Feri éppen erősen döfölte hátulról Laurát, akinek hasa alá már az összes létező díszpárnát begyömöszölték, így tartania sem kellett magát, feneke éppen a megfelelő magasságban volt. Ahogy benyomult a masszőr farka, Laura úgy nyögött fel. Kicsit beljebb hajtotta az ajtót, majd kikémlelt a kukucskálón. Péter arcával találta magát szemközt.

,,Ez aztán a nap! Vajon mit akarhat?" Kinyitotta az ajtót, s akkor látta, hogy nem csak Péter, hanem annak lakótársai, Marci és Ernő is a zárt lépcsőházban várnak. Kilépett az ajtó elé, közben az ing szétnyílt rajta, láthatóvá téve kicsi, kemény melleit és meztelen ölét. Nem zavartatta magát, mind a három látta már meztelenül, bár csak kettővel feküdt le eddig: Péterrel és a jóval szerényebb farokkal rendelkező Marcival.

- Mi járatban fiúk? Egyszerre hárman jöttök látogatóba? De ne álljatok itt, gyertek be!
- Ez aztán a fogadtatás - hördült fel Péter, ahogy a hegyes mellbimbókat éppen csak takaró, ám a teljesen meztelen ölű nőt meglátta -, vagy rosszkor zavarunk valami kellemes tevékenységben? Egyébként sörözni indultunk, csak Laura kulcsa maradt nálam, amikor, ... öööö ..., szóval véletlenül nálam maradt. Gondolom, előbb-utóbb haza akar menni, hozzád biztos bekopog, add majd oda neki! - azzal egy kulcscsomót nyomott Ildi kezébe.
,,Ez lesz csak a móka" - gondolta Ildi, s úgy érezte, aznap a háromból két srác már biztos megdugta a szomszédnőjét. ,,Egy biztosan, de akkor kik lehettek a többiek?" - Ne menjetek sehova, söröm nekem is van, Ha csendben maradtok, kaphattok egyet a konyhában. -, s még az is lehet, hogy te is odaadhatod neki a kulcsait - csukta be az ajtót a srácok mögött. Előre ment és gyorsan becsukta a szobaajtót, a srácokat beterelte a konyhába, egy-egy hideg sört nyomott a kezükbe, s felült a konyhapultra, kicsit terpeszben hagyva combjait, hogy kellő belátást engedjen.

- Csak iszunk, vagy máshoz is lenne kedvetek? - kérdezte, s odahívta magához Marcit, aki a legközelebb állt, s elmélyülten bámulta pináját. A vékony trikón át megsimogatta a csenevész mellkast, majd tenyere lejjebb csúszott, míg a nadrágon keresztül meg nem fogta a már kemény szerszámot. - Ez az, alakul, de csinálj te is valamit végre - azzal a srác kezét a mellére húzta. Erre már a másik kettő is felbátorodott, elé álltak, s ahol érték tapogatták, simogatták. A szoba felől ekkor tisztán hallatszott Laura élvezettől kéjes sikolya.
Ildi új játékot talált ki: - Gyertek velem, de ha egy pisszenést hallok, vége a bulinak, mehettek haza mindannyian - azzal maga után hívta meglepett partnereit. Beléptek a szobába, ahol már Feri is üvöltve döfölte a sikoltozó Laurát, fenekébe markolva rángatta magához, s egy hatalmasat élvezett. A végén mozdulatlanná dermedt, s szorosan magához húzva tartotta, míg ő fenekét rángatózva dobálta és sikoltozott, majd csak éppen lihegett.

Ildi kibontotta Marci nadrágját, előhalászta a farkát, odavezette Laurához, Ferit félretolta az üresen álló fotelba, s beirányította a még mindig remegő és az élvezettől görcsbe szorult pinába a pihent srácot. Az úgy kezdte el dugni, mint aki most nyerte meg a főnyereményt. Lelkes volt, gyors, amitől Laura néhány pillanat múlva ismét nyögdécselni, majd nyögni kezdett. Ezalatt Ildi Péter farkát is lemeztelenítette és a fiút a másik fotelbe ültette. Ledobta az inget és az újszerű élményt adó iménti akciójától benedvesedett pinájával ráereszkedett a mereven álló faszra. Kicsit szokatlan volt neki, hogy a fityma még takarja a makkot, de szűk puncija akadálytalanul tolta le a bőrt, s hamarosan hüvelye falán érezte az érzékeny kupakot.

Odaintette Ernőt is, aki már készséggel gombolta ki és tolta le nadrágját. Az ő farkát nem ismerte, vele még sosem feküdt le, s most meglepetten látta, hogy még Péterétől is erősebb, vastagabb. Lovaglás közben simogatni kezdte Ernő farkát, majd megállt a mozgásban és megnyalta, majd beszívta a makkját. Péter ismét akcióra késztette, ahogy ölét feltolta, ezért kiengedte a másikat a szájából, nehogy lovaglás közben kárt tegyen benne. Kezével azonban nem engedte el, s érezte, ahogy egyre keményebben és forróbban lüktet benne.

Laura mögött már Marci is rekord sebességre kapcsolt, farka mellett cuppogva folyt ki a korábbi ondó és a friss élvezés összekeveredett nedve. Ölét előrefeszítette és Laura ismételt sikolyai mellett annak rángatózó ölébe spriccelt. Erre már Ildi is felkelt és a korábban még őt kefélő Petit vezette oda, ahogy Marci farka kicsúszott máris a vastagabb faszt nyomta a helyébe. Laura kérlelve kiáltott fel: - Elég volt, hagyd abba, nem bírom tovább! - senki nem törődött vele.

Péter ugyanazzal a tempóval dugta tovább, ahogy elődje abbahagyta. Laura már folyamatosan remegett és élvezett. Pár percig kefélhette csak Péter, amikor helyét Ernő vette át, s durván betolta vastagabb a farkát az érzékeny hüvelybe. Laura eszelősen sikoltozott, menekülve dobálni próbálta magát, de a fáradtságtól és a fenekét markoló kezektől csak vergődni tudott.
S akkor elsötétült minden.
Ájultan dőlt el a lepedőn.
Észre sem vette, hogy abbahagyta puncijában a kefélést partnere. Homályosan ugyan eljutott a tudatáig, hogy magára maradt a teste, de nem tudta ez a valóság-e. Agyában akkor már egy másik mozi filmje pergett.

Miklós feküdt mellette, s melegbarna szemeivel az övét kereste. Nem tudott szembenézni vele, de halkan suttogta: - ,,Csak téged szeretlek, bármit is tettem, csak téged kívánlak! Nem akarlak elengedni, Te kellesz nekem! Ne hagyj el, bocsáss meg kérlek! Ki kellett próbálnom, hogy eltudlak-e felejteni. Azt hittem, csak az újdonság, a szokatlanság varázsa vonz hozzád, de tévedtem. Ezért kellett kipróbálnom, hogy a testem mit bír el nélküled, ki tudja-e törölni a vonzalmat, ha mással élvezek. De egy kevés volt, mindig és mindig csak te jártál az eszemben. Ahányszor élveztem, előtte, közben, utána csak rád vágytam. Minden idegsejtem téged szeret, téged kíván!"
Közben simogatta a sosem érintett férfi testét, szorította magához kezét. Hozzányomta kemény mellét, forró ölét, s cirógatta, ölelte, simogatta. Ájultában sem érezte, hogy a férfi hozzáérne, csak jól ismert hangját hallotta: ,,Megbocsátok, szeretlek kicsim!"

Ájulása ekkor mélyebb lett, ám alig tartott pár másodpercnél tovább. Kinyitotta a szemét, s megpróbált felkelni, de csak csúszva tudott helyzetén változtatni. Maradék erejével legurult a párnákról, s a szoba felé fordult. Homályos tekintetével akkor látta, hogy Ildi egy a földön fekvő férfi farkán lovagol, előtte Péter áll, s löki kemény farkát egyre mélyebben a torkába, mögötte pedig a fürdőkádból megismert srác keféli a seggét. Ildi testéről szinte patakokban folyt a víz, mellén a bimbók olyan hegyesek voltak, hogy akár üveget lehetett volna vágni velük.

Egyre jobban rázkódott, remegett, amikor a mögötte levő srác felkiáltott és telelőtte fenekét, majd szinte azonnal ki is csúszott belőle. Ettől Ildi felszabadultabban lovagolhatott, kivette szájából Péter farkát, felgyorsította öle mozgását, s amikor az alatt levő felkiáltott, akkor ő is sikoltott egy hatalmasat, majd rárogyott a férfira. Péter azonban nem hagyta békén, felhúzta magához térdelő helyzetbe, kemény farkával szétfeszítette ajkait, kezét a nő tarkójára tette és valósággal megbaszta a száját. Nem kellett sok, talán egy percnyi döfölés után remegve élvezni kezdett, amit Ildi eleinte még megpróbált lenyelni, de később kicsordult a száján, nyakán, mellén csíkokban lefolyva.

Mindannyian eldőltek, kinek merre engedte a tér, a bútorok. Laura ámulva nézett körül. Hármójuk helyett immár Péter és barátai is a szobában voltak, s szemmel láthatóan nem unatkoztak. Megpróbált ismét felkelni, de mozdulni is alig bírt. Lenézett az ölére, s látta, szeméremajkai szinte rojtosak, megnyúlva, kivörösödve nyílt utat engedve a kisajkaknak tátongnak, Combjain száradó, vastag fehér folyadékcsíkok húzódtak, s nem volt kétsége afelől, hogy honnan erednek. Mindenki aléltan pihegett csak a zene hallatszott. Ildi volt, aki elsőként bizonyult a legéletképesebbnek.
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
Glória1
  2007-03-27 17:33:01, kedd
 
  Egy rendes, konzervatív családból való úrilány vagyok. Voltam.
A fiúk a gimnáziumban nem nagyon vettek észre, volt persze egy-két 'barátom', akikkel maximum egy-egy szenvedélyes csókig jutottunk. Belejátszik, hogy volt egy kis túlsúlyom, emiatt elég szégyellős és félénk voltam. Elég későn vesztettem el a szüzességemet, 18 éves voltam, és nem volt valami nagy kaland.

Aztán jött az egyetem, leadtam vagy 10-15 kilót, kinyíltam, és hirtelen minden pasi megfordult utánam. Mindig is alacsony voltam, de ehhez most elég törékeny alkatra tettem szert. Hál istennek a melleim nem tűntek el, sokkal feltűnőbbek lettek karcsú derekam mellett. A lábaim a tánctól és futástól izmosak és ruganyak lettek. Megtanultam hangsúlyozni kék szemeimet, hosszú, hullámos szőke hajamat egyre többször engedtem le...
Én lettem az egyik legcsinosabb közgazdász az évfolyamon.

Egyik pillanatról a másikra elmúlt a félénkségem - a prüdéria azok menedéke, akik nem kellenek senkinek. A váratlan siker kissé elvette az eszemet - sok olyan kalandba belementem, amit józanul talán nem tettem volna. Igazi gonosz kis boszorka lett belőlem - nem érdekeltek a pasik érzései, nem szerettem senki, elvettem, amit akartam. És amit akartam, az a szex volt. Skalpokat gyűjtöttem. Sokat.

Következzen az egyik kedvencem - a szeretőm legjobb barátjával.

Akkoriban éppen egy Viktor nevű fiúval kavartam, hetente párszor összejöttünk szexelni. Nem volt köztünk érzelmileg semmi, de elég sokat lógtam a társaságával. Viktor élvezte a piszkos kis fantáziámat, és sokszor izgattam fel azzal, hogy kitalált történeteket mesélek neki arról, hogyan csinálnám valamelyik barátjával vagy barátnőjével...

Viktor legjobb barátja, Péter sokszor volt témája ezeknek a 'meséknek'. Nagyon magas, szőkésbarna hajú fiú volt, inkább átlagos, testalkatú, persze hozzám képest óriás. Nem volt kifejezetten jóképű, mint a babaarcú Viktor, inkább markáns, érdekes arcú. Viktor elővigyázatlanul elmesélte, hogy Péternek más tekintetben is 'óriási' - nem akarom tudni, honnan tudta -, és azt állítja, hogy nagyon nehezen élvez el, van hogy órákig csinálja.

Egy idő után ettől függetlenül Pétert is nagyon megszerettem, mint barátot. Sokat voltunk hármasban, elmentünk sörözni, videót néztünk valamelyiküknél.

Épp egy ilyen esti filmnézés közben Viktornak valami miatt haza kellett mennie, én meg már végig akartam nézni. Úgyhogy ott maradtam kettesben Péterrel meg egy alig megkezdett üveg borral. Nyár volt, igazi hőség, elég lengén voltam öltözve - egy szűk kis pólóban és bugyiban. Egyáltalán nem voltam szégyellős. Még korábban rákérdeztem, hogy zavarja-e, hogy így mászkálok a lakásában.
- Dehogy - mondta, és nyelt egy nagyot - mintha csak otthon lennél...

Akkor még nem tudtam, hogy csak húzni akarom az agyát, és aztán angyalian ártatlan arcot vágva álló farokkal otthagyni - mert ez is egy kedves játékom volt akkoriban ...

Együtt hasaltunk tehát az ágyon - a hálóban volt a tévé - röhögcsélve, borozgatva. Addig forgolódtam, amíg háttal nem kerültem neki - "így jobban látom a tévét" - kanál pózban. Tudtam, hogy ki fog készülni tőle, ha odanyomom a popsim a combjához, de pont ezt akartam. Éreztem, hogy megremeg, de továbbra is fenntartotta laza, barátságos viselkedését. Egyre közelebb toltam magam hozzá, ő pedig hosszú karjával átölelve a derekamat. Nem mertem hátranézni, nehogy pánikba essen és ne kapjam meg azt, amire vágyok.
De azt akartam, hogy ő kezdeményezzen - hadd higgye, hogy ő a gaz csábító, nem pedig én. Lassan a hátamra fordultam, csukott szemmel, mintha félálomban lennék, és egy kicsit szétnyitottam a számat. Tudtam, hogy ennek nem tud ellenállni. Bejött a számításom, azonnal megéreztem nedves ajkait az enyémeken. Először csak finoman puszilgatott, majd egyre szenvedélyesebben - naná, már egy órája remegett mellettem. Jobb kezével megfogta a mellem, simogatta, szorította - azonnal megkeményedett a mellbimbóm.

Hirtelen felpillantottam, és összenéztünk. Láttam, hogy zavarban van, és bűntudatos...
- De te a Viktor nője vagy... Nem szabad ezt csinálnunk.
'Te álszent barom. Nehogy már most hagyjuk abba' gondoltam magamban. De hangosan csak ennyit mondtam sunyin:
- Igazad van. Nem helyes ez. Nagyon megkívántalak, de ha gondolod, hagyjuk abba.
Közben mintegy véletlenül végigsimítottam a testemen.
- De ha mondjuk csak csókolóznánk - folytattam - Barátoknak szabad csókolózni.
Rátapadtam a szájára és hanyatt döntöttem, és lovaglóülésben ráültem. A bugyimon és a nadrágján keresztül is éreztem, hogy valami nagyon nagy és kemény vár rám odalent.
- Mondjuk, ezt még csinálhatjuk - suttogtam a fülébe, miközben harapdáltam a nyakát és a fülcimpáját.

Szegény, szinte csak nyögni tudott. A kezem egyre lejjebb csúszott, és amikor egy ujjal megérintettem duzzadó farkát felpattant.
- Na jó, végül is nem kell Viktornak mindenről tudni, nem igaz? - mondta, felkapott, mint egy pelyhet és a hanyatt döntött az ágyon.

Azonnal lekerültek a ruháim, az a kevés, ami volt - vadul csókolóztunk, birkóztunk az ágyon, Péter a mellemet és a fenekemet markolta, de nem engedte, hogy én is nyúlkájjak a farka felé.

Most ő volt az irányító, leszorította karomat, és végignyalta az egész testemet. Frissen volt csupaszra borotválva a puncim, ő pedig egyre nagyobb élvezettel nyalt bele, egy kicsit megharapdálva az ajkaimat és a csiklóm feletti részt. Bele-bele nyalt a hüvelyembe is. Még a nyelve is nagy volt, és izmos, szinte szétfeszítette a pinámat. A nyála összekeveredett a belőlem folyó nedvességgel.

Jó volt, de nem volt elég. Elkaptam a nyakát és felhúztam az arcomhoz. Éreztem a szájban a puncim édeskés ízét, ami teljesen felpörgetett. Faszt akartam.

Rajta még mindig volt egy boxer, amihez addig nem engedett hozzáférni. Annyira merev volt benne a farka hogy alig bírtam lehúzni róla a nadrágot. Amikor megláttam, majdnem hanyatt estem. Tényleg nagy volt, nagyon nagy. És nagyon szép - sima, feszes, vastag, formás. Odanyúltam és most már nem tolta el a kezem. Nagyon pici a kezem, szinte alig tudtam vele átfogni. Játszani akartam vele, a nyelvemmel, a kezemmel. De akkor már más járt a fejében.
- Majd később!
De tudtam, hogy nem lesz később....

Gyakorlott mozdulattal szétnyitott combjaim közé térdelt, egy párnát rakott a fenekem alá. Ismét nyalogatni és ujjazni kezdett, szóval nem azt, amit vártam. Hirtelen felültem:
- Na ne szórakozz velem! Ha kell, a farkadnál fogva húzlak bele!
Végignyaltam a tenyeremen, és húztam néhányat a farkán.
- Gyere!
Közelebb térdelt, és végre, VÉGRE lassan elkezdte bevezetni a faszát. Nagyon lassan kellett bedugnia, mert bár hihetetlenül nedves voltam, olyan szűk a puncim, hogy alig bírtam befogadni.

- Úúúúúúú - kiáltottam - nem lesz ez így jó! Mindjárt szétszakadok!
- Most már késő, kislány! - és egy mozdulattal belökte a maradékot.

Nem éreztem még ekkorát magamban, és hirtelen nem is tudtam, élvezem-e ezt az egészet. De aztán úgy döntöttem, élvezem. Először csak lassan finoman, majd egyre erősebben lökte belém a farkát. Teljesen rásimultam, és felvettem a ritmusát.
- Órákon át bírnám ezt - lihegtem. Akkor még nem tudtam, hogy órákig fogom bírni....

Fordultunk egyet, az egyik lábamat a nyakába vette, a másikat a lábai közé tette, és még mélyebben kezdett pumpálni.

Nem volt olyan póz, amit nem csináltunk azon az estén. Hol az ölében ültem, ő pedig húzogatott magára, hol megfordulva, a popsimat szétfeszítve, megfordítva lovagoltam rajta - alig emlékszem.

Egyszer csak hasra fordított és a hátulról kezdett dugni. Előbb még térdeltünk, aztán lenyomott az ágyra, és teljes súlyával rámnehezedett. Alig kaptam levegőt, de olyan pontot talált el, hogy nem akartam elmozdítani. Lenyúltam a jobb kezemmel, és nagy nehezen elértem a csiklómat. Annyira közel voltam, hogy egy kevés dörzsölgetés után azonnal elélveztem.

Vadul, hullámokban öntött el az orgazmus, és közben Péter tovább kefélte az egyre jobban összeszoruló kis pinámat. Egyszerűen nem ért véget az élvezetem, minden egyes lökésével még magasabbra vitt, már szinte rángatóztam alatta. Olyan hangosan élveztem, hogy be kellett fognia számat. Erre én inkább bekaptam az ujját, és éhesen szopni kezdtem. Éreztem, hogy felhördül, és jól telepumpál.

Abban a pillanatban kattant egyet a videokazetta, és elkezdett visszapörgetni. A végére ért a szalag. 240 perces kazetta volt. Long Playben felvéve. Hajnali négy óra volt.

- Ahhh, remélem, tényleg nem tudja Viktor.... - nyögte
- Nem fogja- duruzsoltam. Akartam még kapni belőle. És kaptam is. Majd elmesélem...
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 39 
2007.02 2007. Március 2007.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 39 db bejegyzés
e év: 265 db bejegyzés
Összes: 431 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 422
  • e Hét: 422
  • e Hónap: 7940
  • e Év: 42388
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.