Belépés
lullu.blog.xfree.hu
Feel the fear and do it anyway. Lullu ^__^
1988.05.02
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Annibetisz fáraónő &szeretője2
  2008-01-15 17:09:06, kedd
 
  A test édes szenvedései

Agaton, ölén az imádott nővel, végre elbotorkált a szobáig. Csak a fullasztó forróságot érzékelte maga körül, no meg Annibetisz remegését. Testük már a kielégülésért fohászkodott, pedig alig melegedtek bele az izgatóan könyörtelen szerelmi játékba. A férfi persze mindent eltervezett előre. Amíg lehet, amíg csak bírja, s nem őrül bele, nyújtani fogja a saját és kedvese élvezetét! Annibetisz lélegzete majd' elállt. Érezte az ágyékában dúló forróságot, az elviselhetetlenül édes vágyat, amibe szinte beleroppant. Agaton lázasan lüktető férfiassága igyekezett minél mélyebben elveszni benne. A nő zihálva, kétségbeesetten kapaszkodott a férfi vállába. Sűrű szempilláin könnycseppek ültek. A gyönyör könnycseppjei! Elhagyta az ereje. Azt sem bánta volna, ha Agaton ott teszi a magáévá. Csak érezhesse ölének vad szeretését, féktelen tüzét...

A férfi a hideg falhoz nyomta a fénylő, felhevült női testet. Majd követelőzve rábukott Annibetisz bronzbarna, kerekded idomaira. Újra bejárta nyelvével az alma formájú melleket. Fogaival bele-belemart a kemény bimbócskákba, szívta őket, s leszopogatta róluk a kósza vízcseppeket. A fiatal nő torkából apró, kéjes sikolyok törtek fel.
A bajnok újra nekifeszült teljes egészével a védtelen asszonynak. Egyik kezével őt tartotta, a másikkal eltolta a csúsztatható ajtót. A szobában tett vele néhány lépést, de az ágynál a paplanok közé zuhantak. Ezalatt nem szakadtak el egymástól. A testük, a vágyuk, az érzéseik eggyé olvadtak. A vörös fátyolszerű baldachin eltakarta őket.

Agaton könnyedén maga alá gyűrte Annibetiszt, s gyengéden ránehezedett. A nő szeretője hátát simogatta. Körmeit lágyan belemélyesztette a férfi bőrébe, s napbarnított vállától egészen a derekáig kis barázdákat húzott. Agaton megremegett fölötte. A fáraónő kezei megállapodtak a férfi izmos fenekén, s igyekezett őt ágyékához szorítani. Ezzel lassú mozgásra ösztönözte a hőst. Amaz belekapaszkodott Annibetisz vállába, s mialatt mohón csókolta, ütemesen ringani kezdett nedves forróságában. A nő amennyire tudta, szétnyitotta lábait. Felsőteste ívszerűen megfeszült. Agaton egyre erősödő lökései a végletekig felizgatták. Nyögései sikolyokká szabadultak. Minden egyes döfés kéjhullámként szaladt végig benne. Csiklója megduzzadt, s a férfi síkos hímtagja úgy birtokolta Annibetiszt, mint egy játékszert. Agaton csak úgy habzsolta az uralkodónőt.

Tompa üvöltések hagyták el Agaton száját. Alteste sajgott a vágytól. De még így sem hagyta, hogy elveszítse a fejét. Tudta, hogy kedvese is közel került a kielégüléshez, és nem akarta még beletaszítani az orgazmus bódító örvényébe. Apránként fogta vissza magát. Lassabban hatolt a nőbe, már nem teljes erejéből. Ettől Annibetisz zihálása valamelyest alábbhagyott. Fekete szembogarai csillogtak a gyertyák fényében. Felnézett szerelmesére.
- Miért? Miért hagytad abba...? - S kárpótlásul, és hogy felcsigázza Agatont, ujjai saját testére vándoroltak. Kis köröket írt le vágycseppektől fénylő nőiességén. A férfi egy pillanatig elnézte az izgató jelenetet, majd mosolyogva a fáraónő mellé heveredett.
- Mert a mai éjszakánkra még mást is tartogatok - azzal követte a nő példáját és kitapintotta a szeméremajkak mögött rejlő meleg nyílást.
- Mit? - Kérdezte Annibetisz újból elködösülő tekintettel. Válaszul Agaton elengedte és az egyik párna alá nyúlt. Két fekete selyemkötelet tartott a kezében. A nő felragyogott. Sejtette, mit akar a hős. A férfi szó nélkül, sietve a karjaira kötötte mindkettőt, s azután a fából faragott ágyrácshoz. Annibetisznek csak a lábai maradtak szabadon. Agaton leszállt az ágyról, és az éjjeliszekrényhez ment. Onnét olajos üveget, és különféle tárgyakat vett ki. Visszatérve felnyitotta az aranyszínű, átlátszó olajjal teli üvegcsét, s tartalmának egy részét a nő mellkasára csöpögtette.
- Aloe vera olaj, a kedvenced - mondta.
- Így van - bólintott mámorosan a fiatalasszony.

A férfi tenyerével eloszlatta a sikamlós nedűt kedvese dekoltázsán, bájain, hasán, s úgy intézte, hogy a kis háromszögre is jusson elegendő. Ezután négy darab, diónyi fagolyót vett kézbe. Azokkal kezdte masszírozni a kemény melleket. Tapasztaltan forgatta az apró segédeszközöket a barna mellbimbók körül. Annibetisz szemei lecsukódtak, és beleharapott ajkába. A férfi körkörös mozdulatokkal izgatta a szép kebleket. Annibetisz megmarkolta a köteleket, de nem tudott szabadulni. Hangosan szedte a levegőt, mialatt az olajos fagolyók újra és újra végiggördültek melleinek legérzékenyebb pontjain. Agaton közelebb hajolt hozzá, s lüktető fallosza súrolta a nő felforrósodott bőrét. A fáraónő oldalra vetette a fejét, és megemelte csípőjét.

Ám hiába várta, hogy Agaton megkegyelmezzen neki. Nem hatolt belé. Helyette belemártotta az olajba az egyik fagolyót, az uralkodónő csiklójához irányította és karikákat írt le rajta. Addig kényeztette így, míg a langyos virágolaj selymétől és a golyó érintésétől szíve hölgye könyörgésre nem fakadt. Tűzben égett a teste, és jól tudta, hogy Agaton még nem fogyott ki az ötletekből. Becézgetése az őrület határára sodorta. De nem, nem fogja hagyni, hogy Annibetisz előbb érje el szeretkezésük csúcsát. A nő tisztában volt ezzel, ahogy azzal is, hogy ezért még édesen meg kell szenvednie!

Halkan Agatont kérte, nem bírta ki nélküle. A férfi büszkeséggel telve letette a négy tárgyat.
- Megőrjítesz engem! - Suttogta Annibetisz. - Látod? Már félig a tied vagyok - a hős jólesően végignézett a meztelen nőn. Igen, mintha csak hallotta volna szívének vad kalapálását és lelke mélyén az ordítást, mely érte sóvárgott. Szinte gonoszan elmosolyodott.
- Azt akarom, hogy sose felejtsd el ezt az éjszakát. És tenni is fogok róla! - Ígérte. S ezzel a mondattal az utolsó nála lévő dolog után kapott. Egy piszkosfehér, kerekített végű, barázdált farúd volt az.

A fáraónő megrázkódott az izgalomtól. Megadóan utat nyitott Agatonnak. A férfi ezt a tárgyat is meglocsolta az olajjal. Néhány pillanatig ingerelte, simogatta vele kedvesét, s mikor Annibetisz teljesen feltárulkozott előtte, beléhatolt vele. Fojtott sikítás volt a válasz. A fáraónő megrántotta köteleit, arcára gyönyörűség ült ki. Megvonaglott, miközben a férfi újból átvette felette az uralmat. Lefeküdt a nő jobboldalára, s lassan elkezdte ki-bejáratni a mű-férfiasságot. Annibetisz próbálta felvenni Agaton ritmusát, s fokozni élvezetét. Szeretője egyre erősebben mozgatta a különös segédeszközt, a rejtélyekkel teli járatocskában. Az uralkodónő hangosan nyögdécselt, megadta magát Agatonnak. Készségesen fogadta magába a nedves rudat. A férfi eddig ismeretlen messzeségekbe juttatta el őt, és kipirulva kapkodta a levegőt az érzéki játszadozástól. Forrt a vére, gerjedelme nőttön-nőtt, s mikor csiklandozó melegség áradt szét végig a gerincén, és forró hullám járta be hüvelyének falát, már tudta, hogy másodpercek választják el a végső extázistól. Azonban ezt Agaton is megérezte, s egy mozdulattal megszabadította Annibetiszt a műfallosztól. A nő felzokogott.

- Agaton...! Szerelmem... - a férfi csókkal pecsételte le ajkát, majd kioldotta a köteleket. A fáraónő belekarolt a nyakába, s rágördült a mellkasára. - Kegyetlen vagy... - pihegte. - Kínzod a testemet!
- Már nem sokáig, kedvesem...- cirógatta meg az állát Agaton. - De cserébe, most te is megkínozhatsz engem! Nem fogok ellenkezni, becsszó! -Alig hogy kimondta, a nő az ágyra nyomta. Megbünteti a férfit, aki beteljesületlenül hagyta fájó vágyódását! Végigcsókolta felsőtestét. Menta illata érződött a bőrén. Lejjebb siklott a nyelve, s beletúrta fejét Agaton ágyékába. Amaz felnevetett. Annibetisz felemelte a fejét, s megérintette szeretője duzzadó kígyóját. Először csak óvatosan, lágyan, s a leheletével ingerelte, aztán kezébe vette az erős hímtagot. Addig játszott vele, míg keményebb nem lett. Agaton pénisze nemsokára meredezni kezdett, s a hős is szaggatottabban lélegzett.

Az uralkodónő magabiztosan markolta az érzékeny testrészt, és ahogy a férfiban is feléledt a tűz, szájához emelte, s megkóstolta nemességét. Előbb kis, végül pedig hosszú csókokkal jutalmazta a tövétől a csúcsáig. Nyelve hegyével is körözött rajta, és gyengéden beléharapott, amitől Agaton lihegése hörgéssé változott. A férfira nézett, aki elborult tekintettel figyelte a nőt. Hagyta, hadd kapjon levegőt. Ezután visszamászott rá, és Agaton karjai átölelték a derekát. Annibetisz magára édesgette a hőst. Ezúttal mindketten készen álltak, hogy bevégezzék, amit elkezdtek. Szeretője fölényomult és combjai közé furakodott.

Kiéhezve a nőbe segítette szerelmének eszközét. A fáraónő izgalma nem lankadt. Megváltásként hatott, hogy magában tudhatta Agatont. Együtt mozogtak. Eleinte lassabban, de elveszítették a fejüket. A férfi erőnek erejével hatolt belé. Annibetisz magatehetetlenül vergődött alatta, s Agaton megrészegülten birtokolta minden mozdulatát. Szinte felöklelte, úgy akarta. A nő magához bilincselte a férfit, körmeit belevájta a húsába. Ezzel elég nagyot rántott kettőjükön, s ugyanabban a pillanatban segítették át egymást a gyönyör kapuján. Annibetisz sikoltva megrángott, míg Agaton felordított. Együtt élveztek el, s csak zuhantak és zuhantak a mélységbe, melybe beletaszították egymást...

Hosszú percekig kapaszkodtak még össze, mire magukhoz tudtak térni a kábulatból. Könnyek szöktek az uralkodónő szemébe, s szerelmesen magához vonta a férfit.
- Szeretlek... - súgta fáradtan és boldogan, azzal lehunyta szemét és meg sem várva a választ, édes álomba szenderült Agaton karjai közt.
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
Egy hát Aninál
  2008-01-15 17:08:23, kedd
 
  Hello! Én egy 16 éves lány vagyok és egy kb.2 hónappal ezelőtt történt esetet szeretnék elmesélni.

Az egész akkor kezdődött, amikor apukám anya szülinapjára egy Római utazást vett. Engem sajnos nem vittek el, de annyira nem bántam, mivel a barátnőméknél (Aniéknál) aludhattam.

Anyáéknak még csak másnap indult a gépük, de nagyon korán kellett menniük, úgyhogy én már aznap este átmentem. Anival vacsiztunk, aztán felmentünk fürdeni. Magunkra zártuk az ajtót. Kitaláltuk, hogy együtt fürdünk. Nagyon jól elvoltunk. Végre alkalmam nyílhatott megfigyelni már-már tökéletes testét. Szép nagy mellei voltak (szerintem korához képest picit túl nagyok). Súlyfelesleg egyáltalán nem volt rajta, mivel anyukájával rendszeresen lejárt fitneszelni. Puniján egy szál szőr sem volt. Azért én sem panaszkodhattam, nekem is szép nagy mellem volt (habár kisebb, mint az övé) súlyfeleslegem is nagyon kicsi volt, de mindenki azt mondta, hogy ennyi éppen jól áll. Én pinusomon a szőrt csak egy kis csíkban hagytam meg.

Szóval nagyon szép teste volt és úgy éreztem, hogy muszáj megfognom azokat a melleket. Aninak nem tűnt fel hogy bámulom. Megkérdeztem, hogy bekenjem-e a hátát. Igent mondott. Kinyomtam egy kis tusfürdőt a kezembe, és elkezdtem masszírozni vele a hátát. Egyre óvatosabban haladtam előre. Mostmár a melleit masszíroztam. Csodálatos érzés volt a kezembe fogni! Ani hirtelen megfordult és úgy bámult rám, mint egy őrültre, de ez engem már nem érdekelt. A puncim már tüzelt. Nem bírtam tovább!

Közelebb csúsztam hozzá és lesmároltam, közben a melleit masszíroztam. Egy kicsit még ellen akart állni, de aztán egy hangos sóhajjal feladta. Rögtön tudtam, hogy tetszik neki, amit csinálok. Még semmit sem láttál! - gondoltam. A kádjukban volt egy kis ülőke, felültettem oda... Letérdeltem elé és a számba vettem kis, égnek meredő bimbóit. Szívogattam, harapdáltam, egyre erősebben közben másik mellét gyúrtam. Ani halkan, egyre sűrűbben nyögdécselt. De még nem akartam hagyni, hogy elélvezzen. Abbahagytam mellei gyúrását és elkezdtem gyengéden simogatni a combját. Már ezt csináltam vagy egy perce, mikor Ani már nem bírta tovább. Megfogta a fejem és két lihegés között, azt mondta:

-NEM BÍROM TOVÁBB! !NYALJ BELÉM, KÉRLEK!!!

Eleget tettem a kérésének. Előbb nagyajkait nyalogattam, miközben gyengéden simogattam a csiklóját .Aztán abbahagytam a simogatását és inkább bekaptam a csiklóját. Óvatosan szívogattam. Ani egyre gyorsabban szedte a levegőt.Úgy döntöttem még jobban felizgatom,ezért bedugtam neki két ujjamat. Ani közben sikongatott és a melleivel gyurmázott. Barlangja annyira csúszós volt, hogy már három ujjamat aztán már az egész kézfejemet feldugtam neki. Ezt már nem bírta ki. Hatalmas sikítással elélvezett (hál istennek nem volt itthon más csak a bátyja, aki szinte mindig a szobájába bezárkózva zenét hallgat). Ani élvezését látva én is elkezdtem magam kielégíteni. (Ani közben figyelt) Nem tartott túl sokáig. Én is már jó nedves voltam. Alig két percig ujjaztam magam már el is mentem.

Mindketten kiterülve,lihegve feküdtünk az ágyban.

- Köszönöm - mondta Ani.

- Nincs mit.

- Úgy szeretném ezt visszaadni neked!

- Ne aggódj lesz még rá alkalom!A hét még nagyon hosszú, és bizony még lesz alkalom bőven...

Folyt.köv.
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
Annibetisz fáraónő & szeretője
  2008-01-15 17:07:46, kedd
 
  Dahsúr városának piramisai mögött lassan eltűnt az izzó, vörös napkorong fénye. Kellemesen hűvös, borzongató szellő támadt, mely táncolva beszökött Annibetisz fáraónő pompásan ékes palotájának fülledt budoárjába. A hagymakupolás palota ablakain át jókedv és mulatozás hangja szállt ki a városba. Sehol sem világoltak a fáklyák, mozgásnak nem lehetett nyomát lelni. A bazárok egytől-egyig bezártak, csak az uralkodói épületben pezsgett az élet.

Csábító tekintetű hastáncosnők tánca, kígyóbűvölők hipnotikus zenéje és kínai rabszolgalányok megidéző éneke vonta bűvkörébe a mulatozókat. Szolgák százai hordták ezüst vagy aranytálcákon az egzotikus gyümölcsöket, ételeket, miközben Rhomeusz fáraó és vendégei lustán, önkényesen saját mulatságukkal voltak elfoglalva. Az uralkodó vörösborral kínálta a társaságot, maga is ivott már több kupával, kegyes volt aznap. Fiatal, engedelmes felesége szótlanul ült jobbján. Egy éve keltek egybe az istenek akaratából, Annibetisz fáraónő és Rhomeusz fáraó. De házasságuk nem volt boldog. A fáraó hűtlen volt feleségéhez, titokban szeretőket tartott. Amint Annibetisz ezt megtudta, elhatározta, hogy bosszút áll Rhomeuszon. Egy idegen férfi karjaiba menekült. Agaton, Dahsúr hőse, minden isten kegyeltje lett választottja. A fáraónő két óra fárasztó társalgás után, úgy döntött, ideje magára hagyni a férfiakat. Diszkréten elnézést kért, meghajolt fáraója előtt, és távozott. Meg sem állt szobájáig.

Az estre Rhomeusz Agatont is meghívta, mint legjobban tisztelt vendéget, persze mit sem sejtett arról, hogy hitvesének ez kedvezhet. Agaton tiszteletét tette az uralkodók előtt, de nem maradt sokáig. Miután elérkezettnek látta a megfelelő pillanatot, visszavonult, és szolgálóruhában felszökött a fáraónő rezidenciájára. Tudta, hogy várni fogja, s úgy is lett!

Kis éji előjáték

Óvatosan kinyitotta a faajtót és belopakodott. Citrus és szantálfa kérgének aromája szállt a levegőben. Nárcisz - és rózsaszirmok hevertek a földön. Félig leégett gyertyák, vörös, indigó - és ibolyaszín, leheletvékony függönyök tették fülledté, bensőségessé a szobát. Dahsúr bajnoka megállt középen, az ablaktól nem messze. A baldachinos ágy már elő lett készítve. A fehér párnák és a tiszta, érintetlen ágynemű hívogatóan hevert előtte.
A férfi levette durva szövésű, szürke ingét és a földre dobta. Csupasz, izmoktól erős mellkasa fénylett a tompa félhomályban, sötétbarna hajtincsei arcába lógtak.
Az ágy mögötti falból rejtett ajtó tárult fel. Agaton ismerte azt a járatot. Titkos folyosóra nyílott, mely a fáraónő fürdőjébe vezetett. Megkapta a jelet! Most már szabad az út kedveséhez! Elsétált z ágy mellett, s a sötét alagútba nézett, belépett, majd bezárta az ajtót.
- Annibetisz! - Suttogta.- Jövök, Szerelmem! - Megindult előre. A falakból meleg áradt. Néhány méter után megállt. Kezét kinyújtva kitapogatta a falat, és elgördítette az újabb átjárót. Fáklyákkal megvilágított, tágas fürdő fogadta, ahol egyetlen, forró vízzel megtöltött medence várta. Peremén illóolajos köcsögök, fürdősók pihentek... A termet egyiptomi istenek mellszobrai díszítették, Ré, Anúbisz, Ozirisz és mások is helyet kaptak a narancssárga falaknál.

Agaton a medencére nézett. A gőzölgő, meleg víz fodrozódni kezdett, s a színes, rózsaszín habokból egy női alak bukkant elő.
- Annibetisz! - Sóhajtotta a férfi. Az enyhén barna bőrű, meztelen fáraónő kinyitotta szemeit. Feszes melleiről és hegyes mellbimbóiról lecsurgott a víz. Hátára simuló fekete haja csillogott a fényben. Kerek arcára elégedett, szerelmes mosoly ült ki. Beleharapott telt alsóajkába. Kinyújtotta karjait a férfi felé.
- Agaton - rebegte. - Gyere, Szerelmem, váltsd meg a testem! - Agaton gyors mozdulattal kioldotta ágyékkötőjének övét, s az altestét fedő ruhadarab leesett lábai elé. Ágyékát egy vékony csíkban sötét szőrzet fedte, meredező nemessége pedig elárulta vágyát... Lelépkedett a lépcsőkön, be a medencébe. Megrészegülten tartott a fiatal nő felé.
Annibetisz kezébe vett egy kevés habot, dekoltázsára kente, onnét melleire, s kívánatosan dörzsölgetni kezdte a kis, kemény bimbók körül.
Agaton is megmerítkezett, de közben árgus szemekkel figyelte a fáraónő mozdulatait. Fekete szemeiben akaratos fény villant. Amint közelebb ért hozzá, erős karajival magához rántotta a nő törékeny testét, mohón lekulcsolta csuklóit, s ajkával azonnal rátapadt. Annibetisz felkacagott a követelőző csóktól és játékosan ellenkezett. Belecsókolt szeretője szájába, harapdálta markáns, kicsit borostás állát.

Több mint fél éve voltak szeretők. Annibetiszt mélyen megbántotta Rhomeusz hűtlensége, de Agaton elfeledtetett vele mindent. Olyan vadul, érzékien szoktak szeretkezni, hogy a fáraónőnek nem esett nehezére elfeledni férjét.
- Édesem - tolta el magától Agaton a nőt. - Hetek óta várok rád! - Belenézett a ragyogó szempárba, de nem tudta megállni, hogy meg ne bámulja magának egészen. A kerek csípő, a feszes fenék és a fényes, puha combok megbolondították a férfit. Ó, és az az édes kis, kacér háromszög! -Rajta egy selymes, fekete ,,pamaccsal"... No meg a nem túl nagy, de hegyes, kerekded keblek. A vékony, hattyúnyak, a telt ajkacskák, a szépívű szemöldök, és a fitos orrocska! Agaton elepedt ezért az asszonyért. Birtokolni akarta, rendelkezni akart fölötte. Férfi-amazon testének rabszolgájává akarta tenni Annibetiszt. Szerelmes, pajzán álmainak megtestesítője volt neki a nő, akinek bármit megadhatott, és akitől mindent megkaphatott...!

Annibetisz gyengéden belekapaszkodott a nyakába.
- Itt vagyok és te is! Miénk az éjszaka, senki sem lát és senki sem hall! Szeress! - Parancsolta könyörgőn. - Mutasd meg milyen az, amikor szétfeszít a gyönyör érzése! Kérlek...! - Súgta fülébe, és belemart a férfi fülcimpájába. Válaszul Agaton keze a nő feneke alá csúszott, megemelte és öléhez szorította. Hevületük a legérzékenyebb ponton találkozott. Hirtelenjében felkapta a fáraónőt és a derekára fonta, de nem hatolt belé. - Még nem! Annibetisz felsikoltott. Fejét hátravetette, szemeit lehunyta. Bájai majdnem farkasszemet néztek szeretőjével. Agaton vérszemet kapva lehajtotta fejét, és szájába vette az apró bimbókat. Nyelvét ügyesen forgatta körülöttük, közben lenyalt minden vízcseppet a nő felsőtestéről. Lágyan ringatta magán, tisztán érezte forróságát. Addig szopogatta a dombocskákat, míg azok olyan kemények nem lettek, mint két, érett alma. Imádta látni, hogy Annibetisz élvezi becézgetését. Ez az ő érzékeit is felkorbácsolta... Agaton még erősebben átfonta a derekát, megfordult a fáraónővel, és a medence pereméhez vitte. Ott leültette és egy pillanatra elengedte. Annibetisz megtámasztva magát, kihívóan felszegte fejét.
- És most? - Kérdezte. - Mit tervezel velem?- Mint egy célzás képpen enyhén széttárta lábait.

A férfi ártatlan arcán ördögi mosoly suhant át. Beletúrt rövid, göndörkés hajába. Kezével szétvetette kedvese térdeit és lábai közé furakodott. Férfiassága keményen súrolta a nő puha, nedves szeméremajkait. Az uralkodónő összeszorította fogait, kezei máris remegtek.
- Feküdj el! - Hangzott a bajnok mondata, ám mielőtt Annibetisz készségesen teljesítette volna kérését, a férfi tenyerébe fogta melleit, rájuk hajolt és egy-egy csókocskát adott rájuk. Noha ennyivel régen nem érte be! Fürge nyelve feljebb vándorolt a nyakára s végül a csókos ajkakon állapodott meg. Mialatt csókot váltottak, Agaton óvatosan ledöntötte a nőt a hátára. Fölé lendülve halkan így szólt:
- Jól van... most csukd be a szemed...és engedd el magad - Annibetisz felnevetett. Hiszen ez nem fog nehezére esni! Jaj, de bárcsak magában érezhetné már! Úgy vágyott ölének vadságára! Csakhogy Agaton folyton kínozza a testét...
A férfi letérdelt a vízbe, mely most a válláig ért. Apró csókokkal borította a nő combjainak belső felét, s mikor fogaival szántotta, a fáraónő erőteljesen felnyögött. Rózsás nőiességéből citruspermet illata áradt. Agaton örömmel nyugtázta, hogy a nő most is figyelt a legkisebb részletre is. Ezért bizony jutalom jár, gondolta, s borostás arcát erősen hozzádörzsölte a barna combokhoz, nem járt messze a csiklótól sem. Tudta, hogy ezzel kellőképpen felizgatja szerelmét. Annibetisz megrándult és sikongatott.
- Óh, Agaton! Áhhh...Édesem! - Agaton egy percre sem hagyta abba. Kedvese vékony odaadó hangja jólesett fülének. Felkeltette férfias ösztöneit, bűnös vágyát, szerelmét.

Egyfolytában csókokkal ostromozta, harapta, simogatta. Kis idő multán felemelkedett. Annibetisz arca kipirult, szemei mámorosan csillogtak.
- Hogy érezed magad, egyetlenem?- Kérdezte a férfi reménykedve. A nő felsóhajtott.
- Jaj, szerelmem! Csodálatos - pihegte elfúlva. - Meddig csigázol még?- Agaton ráérősen, édes lassúsággal ránehezedett a nőre. Lábaik összefonódtak és egymásnak feszültek. Annibetisz átölelte a férfi derekát, akinek duzzadó fallosza erőszakosan tört volna utat magának, de Agaton megőrizte hidegvérét.
- Már nem sokáig, Kedvesem! Nemsokára teljesen enyém leszel! Enyém lesz megint a gyönyörű tested és a szíved, bizony, így lesz...! - Ajkát csókra nyitotta, s a nő boldogan adózott neki. Nehezen szakadt el tőle, mikor szerelmese felemelte állát. Testük elvált, mire a fáraónő szenvedően felnyögött.

- Agaton! - Tehetetlenül nyúlt felé. - Szeretni akarlak, hosszan, órákon át... tégy valamit...megőrülök! - Mormolta. Tekintete sóvárgott, könyörgött a férfi után. Agatonnak minden idegszálában szikrák gyúltak, vére forrongva lázadt ellene. Majd eszét vette az erotikától izzó női test látványa, az uralkodónő, gyönge, esdeklő hangja. Akkor is ki kell bírnia, hisz az igazi próba csak most következik! Ez mindkettejüket az őrületbe kergeti majd!

A gondolatra vér tódult ágyékába. Újra közel férkőzött a nőhöz, aki kész volt, hogy megnyíljon neki, ám hiába várta a megváltást és hiába akarta magába segíteni Agatont, a bajnok csak éppen hogy súrolta érzékeny pontjait lüktető kígyójával. Lassan, érzékletesen masszírozta vele a fáraónő szeméremdombját. Aztán lentebb érintette, körkörösen izgatta az ajkakat, ütemesen, mégis lágyan döfködte, hol gyorsabban, hol lassabban, mélyebben, vagy alig-alig... Annibetisz pedig lángra lobbanva, elaléltan tűrte, már nem volt ereje sem ellenkezni, sem mozogni...Csupán az emésztő gyönyörűséget érezte, melytől könnyek gyűltek szemébe, száját értelmetlen szavak hagyták el, nem vágyott másra, csak hogy végre a férfié lehessen!

Agaton nehézkesen tudta visszafogni magát. Lökései felerősödtek, alig sikerült feltartóztatnia indulatait, nehogy túl mélyen nyomuljon. Pénisze irányíthatatlanul pulzált, majd' felfalta a nőt. Azonban, mikor Annibetisz egész testében megremegett és sikítás szakadt fel torkából, már nem fért kétség hozzá, hogy elveszett. Elködösült előtte a világ, zihálása hörgéssé nőtt, s erőnek erejével beléhatolt. Reszketve összeölelkeztek, s Agaton ölébe vette a nőt. Kiegyenesedett, közben féltve szorította magához szerelmét. Nem szóltak semmit, a férfi kilépett vele a vízből, és az átjáróhoz indult...

A folyosó végén sokat sejtetően Annibetiszre meredt, s meg sem várva, hogy megszólaljon, ígéretes csókkal pecsételte vérrel telt ajkait. Csókolta egy ideig, azután amennyire csak tehette, még mélyebbre hatolt benne. A fáraónő hálásan hagyta magát. Valahonnét sejtette, hogy kínzatása még koránt sem ért véget...


*** VÉGE az első szakasznak***
 
 
1 komment , kategória:  Felnőtt  
Édes, de még milyen!
  2008-01-15 17:03:02, kedd
 
  Telefoncsörgés zavarta meg a csendet. Pár pillanat múlva fel is vette Alex a telefont. Egy lágy, hang szólt bele félénken
- Szia Alex, mond, csak rá érsz ma este?
- Természetesen - válaszolta Alex, egy kis mosollyal.
- Miről lenne szó?
- Tudod a suliba, kell készítenünk egy fogalmazást, és ki kell nyomtatni, ám a fogalmazást nem tudtam még legépelni, el tudnád nekem készíteni?
- Természetesen - Felelte Alex, - mikor jössz?
Egy kis gondolkodás után a lány, remegő hangon kérdezte
- Fél nyolc megfelel neked? Nem akarok zavarni olyan későn, de előtte még óráim vannak.
- Rendben van - Mondta Alex, - legyen fél nyolc, majd csöngess és kimegyek eléd.
- Rendben van, köszönöm, szia!
- Hello!

És a beszélgetésnek ezzel véget is ért. A nap gyorsan eltelt. Hideg téli nap volt, hamar besötétedett. Estére még a hó is elkezdett esni. Megszólalt a csengő és a Alex leszaladt a lépcsőn, hogy kinyissa az ajtót a vendégnek. Nagyon örült, hogy végre van egy lány, aki meglátogatja, még ha csak muszájból is. Ráadásul az a lány, aki nem kedveli, sőt ezt meg is mondta neki egyenesen a szemébe, hogy számára, ő csak egy másodrendű pasi. Mikor leért a földszintre, csak felkapta a kulcsot és a papucsot, aztán kiment a nagy hóesésbe. A lány egy vastag bunda kabátot viselt, és egy aranyos sállal teljesen be volt tekerve a feje, épp csak a szeme látszott ki.

- Szó, ami szó, nincs valami meleg és biztos már rég úton lehetett, - gondolta Alex.
- Gyere, menj be és öltözz le nyugodtan, én addig bezárom az ajtót.
- Rendben köszönöm - kuncogta a lány.
Mindketten felmentek Alex szobájába. A lány egyből le is huppant a fotelba
- De jó meleg van itt nálatok, és olyan jó végre ülni, órák óta sétálok a hóban, a busz elakadt és gyalog kellett hazajönnöm, ezért is késtem kicsit. Remélem nem baj - nézett a lány, kérdően a fiúra és így folytatta
- Ha zavarok, elmehetek, majd elkészítem otthon valahogy.
- Nem- nem - horkantott fel Alex - Maradj csak nyugodtan, úgysincs mára már semmi dolgom. Kérsz esetleg valamit inni? - Kérdezte Alex, várva valami reakciót, de a lány csak kutakodott a táskájában. Elővett egy lapot és Alex felé nyújtotta.
- Ezt kellene legépelni. Remélem nem túl sok, próbáltam tömören fogalmazni.
- Rendben, fél óra és készen is van, de kérsz addig valamit inni, esetleg valami ennivalót?
- Nem- nem köszönöm, talán egy kis innivalót, ha lehet. Jah, és megnézhetem az e-mail-jeimet, amíg visszajössz?
- Persze, nyugodtan.
Aztán Alex gyorsan leszaladt a konyhába, hogy valami innivalót töltsön. Mikor Alex felért a lány még az e-maileket olvasgatta. Megkérdezte Alexet, hogy válaszolhatna-e az e-mailekre, ha nem gond.
- Van egy laptopom, ha gondolod, arról is internetezhetsz.
- Oh, az nagyon jó lenne.
- Rendben, egy pillanat és összerakom.

Alex gyorsan beüzemelte a másik gépet és odaadta a lánynak. Majd leült és nekiállt a gépelésnek. Alex néha hátra tekintett, hogy minden rendben van e. A lány csak mosolygott és nagyokat sóhajtozott. Nem tudta elképzelni, hogy min mosolyoghat. Hosszas pötyögés után végre készen lett a feladattal és gyorsan nyomtatásra elküldte. Odafordult Petrához és megkérdezte:
- Hány példányban szeretnéd kinyomtatni?
- Már kész is van. Legyen 2 példányban, egyet a tanárnak adok, egy pedig nálam marad.
- Rendben van, kívánságod parancs. - Majd megfordult, hogy teljesítse a kérést.
- Úgy - felelte Petra. Szóval csak kívánok, és te teljesíted?
Alex vére hirtelen megfagyott. Vajon mire célozhatott.
- Hát persze - felelte kis habozás után. Amit csak kívánsz.
- Te is szoktál írni történeteket? - Mosolyodott el Petra.
- Történeteket?
Kerekedett ki Alex szeme és hirtelen átvillant az agyán az a tény, hogy azt a laptopot egy éve nem használta és el is felejtette, hogy rajta vannak, azok az erotikus történetek, melyeket ő írt még annak idején. Természetesen nem ám eldugva, hiszen akkor még miért is gondolt volna ilyesmire, az asztalra kitéve szép nagy betűkkel. És a címekre már, nem is mert visszagondolni.
- Igen, történeteket, erotikus történeteket.
- Hát ő, - remegett a fiú hangja. - Régebben igen írtam ilyeneket - de mire kimondta már teljesen elvörösödött, és úgy érezte, itt a világ vége.
- Én is szoktam ilyeneket írni. És a te írásaid nagyon izgatóak, édesek, és fantáziadúsak.

Alex hirtelen nem tudott levegőt venni sem. Nem tudta, hogy most örüljön, vagy süllyedjen el szégyenében. Örült is, hiszen egy ilyen csinos lány azt mondta, hogy izgatóak a történetei. Sosem gondolta volna, hogy valaki megtudja egyszer, hogy ki az, aki azokat írta.
- Megmutassam az én történeteimet? - kérdezte Petra.
- Hát, ha szeretnéd - felelte Alex egyre elhalkuló hangon.
Azzal a lendülettel a lány felállt a fotelből és a laptopot az asztalra tette. Alex ölébe ült és gyorsan felment az Internetre, hogy megmutassa az ő szerzeményeit. Alex érezte, hogy valami odalent megmozdult. Ahogy Petra formás finom puha feneke Alex ölébe fészkelte magát a fiú kezdett kővé dermedni, de mintha ez egy bizonyos helyen sokkal jobban érvényesült volna. Pár percig Petra olvasgatott részleteket azokból az irományokból, melyeket ő alkotott, ám egy kis szünetben ránézett Alexra és elmosolyodott.
- Nahát, csak nem felébresztettem a szörnyeteget - és azzal a fenekét úgy mozgatta, hogy Alex lüktető farkát kicsit masszírozza.
- Hát... ha, ha úgy vesszük igen - Remegett a hangja a fiúnak, és átvillant az agyán, hogy mekkora butaságot mondott. Most biztos totál leégett a csaj előtt.
- Mond csak, van itthon csokiöntet? Vagy esetleg tejszínhab? - kérdezte mosolygósan Petra.
- Igen van, felelte Alex, hozzak fel?
- Hát persze - és a lány felállt Alex öléből, hogy a fiú le tudjon menni.

Alex lába remegett az izgalomtól, végig kapaszkodott a lépcsőkorlátba, mert majdnem leszédült. Gyorsan visszasietett a kis vendégéhez az extra kellékekkel. Mikor felért és lepakolta az asztalra a finomságokat megkérdezte most már kicsit felszabadultabban és játékosabban.
- Van még valami, amit szeretnél?
- Nem tudom. - Felelte a lány. - Neked van még valami ötleted, mi kellhet még?
- Hát - Gondolkodott a fiú. Vagyis úgy tett, mert az agya már rég e körül forgott és régen készen állt egy csomó ötlettel. - Kellhet az óvszer, és van síkosító is, van gyertyám is, ami nem égeti a bőrt, hát így hirtelen ennyi.
- Értem, hát ezek jól hangzanak, nekem van egy kendőm. - Mosolyodott el a lány kis huncutul. - Azt hiszem más nem is kell.
Ekkor észrevette, hogy Alexnak van videokamerája. És felhúzott szemöldökkel megkérdezte.
- Mond csak, működik az a kamera?
- Hát persze, miért ne működne?
- Vegyük fel a mi kis játékunkat, kérlek.

Alex el sem hitte, hogy ez vele történik meg, csak rábólintott és beüzemelte a kamerát. A lány felé irányított. Petra, pedig táncolni kezdett, erotikusan, közbe nevetett, szenvedélyesen nézett bele a kamerába, és vetkőzni kezdett. Egyik ruha után a másikból bújt ki. Szépen lassan, közbe a teste erotikusan táncolt. Levette a melltartóját is, és a formás kis melleit masszírozta. Már csak egy rózsaszín fodros tanga volt rajta. Nem vette le, hanem a kezét belecsúsztatta, behunyta a szemét és sóhajtott egy párat, közbe a kezével a punciját izgatta. Majd kivette a kezét és lenyalta róla a nedvet. Alex lába remegni kezdett a gyönyörtől.

Forgott vele a világ. Petra felkapta a csokiszirupot és a melleire nyomott egy kicsit, majd ott szétkente teljesen, izgatva a mellbimbóit. A csoki végigfojt a hasáig, és azt is szétkente a testén, még a szeméremdobját is, nem is törődve vele, hogy a tangálya is csokis lett. Majd Alexra mutatott és elvette tőle a kamerát, letette az asztalra, de úgy, hogy tovább filmezze őket. A lány elkezdte vetkőztetni Alexet és ő nem is volt ellene. Hamar ledobált magáról minden ruhát.

Petra újra felkapta a csokiöntetet és Alex alsónadrágjába dugta, és jól telenyomta csokival. Majd így szólt: - Ah, én a csokis rudat szeretem a legjobban! Majd letolta Alex nadrágját és elé térdelt. A farka teljesen csokis volt és makkjára is ráfojt, végig a combján, a lány pedig szorgosan lenyalogatta. Kezdte a combjánál, majd a makkra rátért, a szájába vette a golyókat és szopogatta, közben a kezével Alex farkát kényeztette. Végül ajkaival körbefogta a merev dákót és a szájába csúsztatta. A nyelvével pedig körbe- körbe nyalogatta és izgatta. Fel lejárt Alex farkán és egyre csak nyögött. A másik kezével a bugyijában volt és a punciját izgatta. A rózsaszín bugyin jól látszott, hogy teljesen átnedvesedett és nagyon fel van izgatva a lány. Alex alig bírta már szusszal.
- Látom, lassan elélvezel, hova szeretnél élvezni?
- Hirtelen Alex nem tudott mit felelni, de csakhamar kitalálta. - Az arcodra.
- Igen. Én is szeretném.

És végignyalta Alex farkát, szopogatta, és újra a szájába vette, amíg csak tudta. Érezte, hogy a fiú lassan el fog élvezni, így már csak a kezével dolgozott rajta és a farka hegyét nyalogatta a nyelve hegyével. Majd hirtelen lüktetni kezdett a farka, és egy nagy nyögés közepette hatalmas sperma lövedéket juttatott Petra arcára. Aki élvezte, ahogy a sperma beteríti. Az arcán szétkente a friss és meleg spermát Alex farkával, majd felállt és kivette a bugyijából a teljesen elázott kezét, majd Alex szájába dugta, aki az élvezet kábulatában volt még, ám amikor megérezte a punci ízét vadul nyalogatni kezdte Petra kezét.
- Látom, imádod a punci lét.
- Ahogy te a farkamat.
- Hát, ha egyszer szeretek szopni, miért tagadnám? - mosolyodott el Petra.

A fiú ekkor átkarolta a lányt és megcsókolta. A nyelvük vadul táncoltak egymás körül. Pár perc után a lány a kamerába nézett, majd Alexra.
- Meg akarom nézni, ahogy szoptalak.
Alex kicsit elpirosodott, de belement. Gyorsan a számítógépre kötötte a kamerát és bekapcsolta a filmet. Petra ott ült az ölében, ő teljesen meztelen volt és Petrán se volt más csak a rózsaszín bugyi. Miközben Petra élvezettel nézte, ahogy Alex farkán dolgozik, a fiú a melleiről nyalogatta a csokit. Körbe a mellbimbóit egyiket a másik után, aztán Petra nyakát és vállát, míg véget nem ért a film. Ekkor Petra megkérdezte.
- Ez a kamera tud úgy felvenni, hogy közbe nézhessem a monitoron, ahogy szeretkezünk?
- Persze, semmi akadálya.

Pár kattintás után a lány a képernyőn mosolygott vissza. Arrébb küldte Alexet kicsit, hogy magát nézhesse a kamerában, majd fotelba ült és levette a tangát. A rózsaszín puncija teljesen el volt ázva. Erre a látványra Alex farka újra keményre dagadt. Petra masszírozni és izgatni kezdte a csiklóját. Alex még sosem látott ilyet közelről, egy lány izgatja saját magát. Nem tudott tovább várni, odalépett a lány elé és térdre ereszkedett. Petra amennyire csak tudta széttárta a lábit és előre tolta csípőjét, szinte utasítva Alexet, hogy folytassa a kényeztetést. Alex nem is habozott, a punci illata teljesen elkábította. Odahajolt és az ajkaival játszani kezdett, végigsimogatta vele, puszikat adott rá. Majd két ujját bedugta lassan a lány forró és nedves puncijába.

Mikor teljesen bedugta a nyelve hegyével izgatni, kezdte és közben az ujjait vadul mozgatta, fel le és körbe- körbe. A lány rendkívül élvezte, fel-felsikongatott és mélyeket sóhajtott. A csípője fel-lejárt, de a fiú nem eresztette, teljesen rátapadt a lány puncijára és vadul nyalta. Csakhamar Petra minden porcikája megfeszült és az élvezettől önfeledten hosszan és lágyan csak egy sóhajtással egybehangzó nyögést adott ki. Alexet teljesen eláztatta a punciból kiömlő gyönyör. A lány még pár percig nem tért magához, Alex csókolgatta és simogatta a lányt, a lábait, a mellét a nyakát. Mindketten teljesen el voltak kábulva. Mikor Petra egy kicsit magához tért, lihegve oda suttogta a fiúnak.
- Ha tudtam volna, hogy ilyen jól tudsz nyalni.

Erőt vett a lány magán és a kamerát az ágy felé fordította. A fiút lefektette az ágyra és elővette a sálat amibe úgy betekerte magát. Majd odakötötte Alexet az ágyhoz, finoman nem szorította meg, csak játékosan. Játszani kezdett a már régen merev farokkal. Nyalogatta és izgatta, majd áttette a lábát a fiún és a puncijába csúsztatta Alex farkát. Lassan csúszott bele, Alex azt hitte most azonnal el fog élvezni. Ahogy abba a forró punciba belehatolt teljesen átjárta a testét az izgatottság, megfeszült és csak mozgatta a csípőjét, hogy izgassa a lány csiklóját. A lány pedig csak táncolt rajta.
- Ez az igen, aaahh, ez így jó
A lány kezdett elfáradni, Alex pedig kiszabadította a kezét és a lány mögé került.
- Hátulról szeretnéd édes? - kérdezte a lány
- Hát persze...

Petra lehasalt és a fenekét kinyomta, Alex, a lába közé vette a lányt és bedugta az elázott farkát. Így már kicsit szűkebb volt a lány puncija, de a lány nagyon élvezte,
- Ohh igen, ez így nagyon jó. Rajta dugj meg, ez az, csináld.
Alexről fojt a víz és a csípője egyre csak ringott, ahogy a lányt hátulról izgatta. Érezte újra el fog élvezni, nem bírja már sokáig. Petra is közel volt már hozzá és csak mondogatta
- Ez az csináld, mindjárt elélvezek, mindjárt elélvezek, tarts velem.
Még pár lökést adott neki Alex, de nem bírta tovább, megfeszült a teste, és a farkát ameddig csak tudta Petra puncijába tolta és teleélvezte a lány nedves és forró szentélyét. Petra érezte, ahogy a meleg sperma kitölti a punciját és ezt már ő sem bírta, így ő is egy nagy nyögés közepette elélvezett, Alex farkából teljesen kipréselve az utolsó cseppet is.
Kimerülten feküdtek egymás mellett. Petra még szuszogva kérdezte Alexet.
- Akkor ki nyomtatod nekem két példányban a fogalmazást?
- Hát persze - felelte
- És... - mosolyodott el a lány - adsz egy másolatot a mi kis filmünkről?

Alexnek akkor villant át az agyán, hogy az egész fel lett véve. - Hát persze - felelte ismét a fiú, többre nagyon nem is volt képes. Pár óra múlva felöltöztek mindketten, Alex odaadta a fogalmazást Petrának és a filmet egy cd-n. Mikor leértek a kapuban még Petra visszafordult.
- Köszönöm ezt az emlékezetes estét - és egy csókot adott Alex ajkaira.
- És ezek után kibékülünk? Vagy maradunk a régiben?
- Ha hamarabb tudom, hogy ilyen jó vagy a szexben, már rég kibékültünk volna - majd egy mosollyal az arcán megfordult és elindult hazafelé.

Hamar eltűnt a hóesésben. Alex, pedig bement és elment aludni. Legalább is, ha tudott volna. Még mindig a szájában érezte Petra csodás ízét.
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
10év
  2008-01-15 16:57:52, kedd
 
  Sok év elmúlta után történő találkozások mindig nagyon, hangulatosan szépek tudnak lenni. Ez az én esetemben is így volt, igaz, én először virtuálisan ,,találkoztam" egy ismerősömmel. A szüleink nagyon közeli barátok, csak annyi a különbség, hogy én úgymond későn született gyerek vagyok, édesanyám 36 évesen szült engem. Lucilla, az ismerősünk, vagyis a szüleim barátainak a lánya akkor már 16 éves volt. Kicsi koromban még elég sűrűn láttam, de azután eltűnt, külföldre ment tanulni. Az idő pedig pillanatok alatt elszaladt. Ma 18 éves vagyok, Ő pedig 34.

Az egész kapcsolat úgy éledt fel, hogy én egy kedves barátnőmtől kaptam egy meghívót, egy chat oldalra. Gondoltam, hogy regisztrálok, csak puszta szórakozásból. Aztán, amikor belejöttem az oldal kezelésébe, rájöttem, hogy ez nem is olyan hülyeség. Olyan régi ismerősökre találtam rá, akiket már vagy 10 éve nem láttam, és nem hallottam róluk.
Egyszer csak láttam, hogy bejelölt ismerősnek a kémia tanárom. Visszajelöltem, és elkezdtem nézelődni az adatlapján, és ott bukkantam rá egy kis mondatra: Kiküldött meghívói. Rákattintottam, és hát mit láttak szemeim, Lucilla neve is ott szerepelt. Igaz, kép nem volt róla még, de én pontosan tudtam, hogy Ő az. Bejelöltem ismerősnek.

Másnap ismét felnéztem az oldalra, és láttam, hogy visszajelölt. Örültem, hogy emlékezett rám. Éppen online-ban volt, de nem akartam letámadni, gondoltam, megvárom amíg Ő meglát engem. Megérte várni, mert egy pár perc után jött is a chatre hívás.
Beléptem. Köszönés, szia-szia, meg a szokásos szöveg, hogy már milyen régen láttalak stb. Egy kis idő után kezdett komolyabbra fordulni a beszélgetés. Azt írta, hogy milyen jóképű férfi lettem. Meglepődtem, még akkor is, ha teljesen tisztában vagyok azzal, hogy jól nézek ki. Nem mindennapi dolog az, hogy egy 34 éves nő bókolgat egy 18 éves fiúnak. Igaz, a képeim is egészalakosak voltak, meg némelyik félmeztelen, és hát elég sok lány tapadt rám a neten, de nem nagyon foglalkoztam velük. Lucillanak még mindig nem volt képe, így nem tudtam, hogy hogy néz ki, semmit. Nem tudtam visszaemlékezni, hogy régen hogy nézett ki. Egyszóval semmi. Olyan volt, mintha egy ismeretlennel beszélgetnék.

Ő elmondta, hogy egyedülálló, igaz anélkül, hogy kérdeztem volna. A vőlegényével szakítottak, és most 11 hónapja nincs senkije. Úgy meglepődtem, hogy nekem ezt így elmondta, de hát végülis nem tett vele semmi rosszat. Úgy gondoltam, hogy ha már Ő mesélt a magánéletéről, akkor már én is mondok neki valamit. Leírtam, hogy nincs barátnőm. Erre megkérdezte, hogy, hogy lehet az, hogy egy ilyen jóképű férfinek nincs barátnője? Én csak mosolyogtam a kérdésen, és azt válaszoltam, hogy nem tudom. Aztán pedig mondta, hogy pár nap múlva jön haza, karácsonyi szabadságát itthon tölti, és megkérdezte, hogy nincs e kedvem felmenni hozzá a lakására majd egy alkalommal. Szívesent válaszoltam, végülis miért ne, már 10 éve nem láttuk egymást.

Eljött a Szenteste, majd Karácsony napja, és 26-án megcsörrent a telefonunk. Édesanyám jelentkezett, és már akkor sejtettem, hogy Lucilla az, mert nagyon örült, amikor meghallotta a vonal másik végén lévő személy hangját. Beszélt vele egy kis ideig, aztán pedig engem kért a telefonhoz. Hát persze, hogy jól eltaláltam ki telefonált. A hangja nagyon kedves és lágy volt. Megkérdezte, hogy másnap ráérek e, hogy meglátogassam. Gondolkodás nélkül igent mondtam, és megbeszéltük, hogy délután 4-re ott leszek.

Nem tudom mi ütött belém, de nagyon izgatott voltam. 10 év mégis hosszú idő, és mikor utoljára láttam még kisgyerek voltam. Mivel nem volt messze tőlünk a lakás, fél négykor autóba ültem és elindultam. Megálltam az egyik útbaeső virágüzletben, és vettem egy csokor gerberát, mert anyum mesélte, hogy Lucilla kedvenc virága. Beparkoltam a ház elé, majd megigazítottam a ruhámat, becsöngettem. Ideges voltam, izgultam, volt minden bajom. Végre, gondoltam magamban, megcsapta a fülem a kulcs elfordulása a zárban, és kinyílt előttem az ajtó. Azt hittem, hogy álmodok, és hogy leesik az állam, amikor megláttam Lucillát. Ilyen szexi, vadító nőt még sosem láttam. Mint egy Istennő. Abszolút az esetem, sötétbarna haj, és vadító barna tekintet. Miniszoknya volt rajta, és a lábai, nem is tudom elmondani, olyan fantasztikusak voltak. Őszintén megmondom, hogy megmozdult a farkam a nadrágomban. Nem volt szavam, alig tudtam kinyögni annyit, hogy szia. Majd megpusziltuk egymást, átadtam a virágot.
- Csak utánnam - hívogatott kedvesen. Amikor megfordult nem tudtam levenni a szemem arról a jó fenekéről.
- Most kezdenek visszajönni az emlékeim, a háznak köszönhetően.
- Hát igen, már nagyon régen volt, amikor utoljára itt jártál, akkor még vigyáztam rád, mert anyudék lagziba mentek - mondta mosolyogva.
- Úgy 8 éves lehettem, ugye?
- Igen, én is azt hiszem, na de most ezeket a szép virágokat vízbe kell tenni - majd láttam, hogy elkezdett nyújtózkodni, mert nem érte el a vázát, és azt hittem, hogy abban a pillanatban összeesek. Combfix volt az a parányi szoknya alatt. Próbáltam a gondolataimat elterelni, mert nem szerettem volna, ha meglátja dudorodó farkam. Észbe kaptam, és segítettem neki, mivel én elértem a vázát, Ő elég alacsony volt, 165 cm. Ahogy mellette álltam, beláttam a dekoltázsába. Lucilla megvadított.

- Mesélj csak Marc, mi történik veled mostanság? - leült velem szembe és keresztbe tette azokat a gyönyörű lábait.
- Hát nem sok minden, tanulgatok, készülök az érettségire és a felvételire az egyetemre, meg vízilabdázom.
- Úgy elszaladt az idő, tegnap voltál kisgyerek, most meg már igazi férfi vagy.
- Így van ez? Mindenki ezt mondja.
- Mert így is van. Mit szeretnél inni?
- Nem is tudom, talán valami alkohol menteset, mert nem lenne nagyon fényes, ha a zsernyákok lekapcsolnának hazafele.
- Pepsi megfelel?
- Teljes mértékben - és a kezembe nyomta a poharat, ahogy vettem el tőle, megfogtam selymes kezét.

- Megváltoztál, először nem is ismertelek meg a képekről a chaten.
- Elhiszem, nem te vagy az egyedüli.
- Nagyon jóképű férfi lettél - amikor ezt kimondta enyhén beleharapott az ajkába, és megcserélte a lábait. Nyeltem egy nagyot, de a farkam már nagyon ki akart törni a nadrágomból.
- Lehet - válaszoltam rekedt hangon.
- Nagyon meleg van itt - mondta kéjesen, és megnyalta az ajkait, felhúzta a szoknyáját, és mégjobban kigombolta az ingét.

Nem bírtam magammal. Felugrottam egy pillanat alatt, gondoltam, lesz ami lesz, és odaléptem elé, a farkam pont az arca előtt volt. Meg volt lepődve, és felnézett a szemembe, olyan fátyolos volt a tekintete, láttam, hogy fel van izgulva.
Megsimította ágaskodó szerszámom a nadrágon keresztül, majd kigombolta a sliccem, és kivette. Meglepődött nagyon, és a következőket mondta:
- Ilyen hatalmas faszt még nem láttam!

Meglepett az, hogy így kimondta a dolgokat. De tetszett. Megsimogatta, majd pedig megnyalta a makkom. Felnyögtem, a tudat, hogy egy 34 éves vadító, érett nő fog most szétszopni, nagyon izgató volt. Tovább nyalogatta a makkom, és végig a szemembe nézett, majd hirtelen bekapta, én pedig automatikusan megfogtam a fejét, és csak nyomkodtam a szájába a farkam. Bő nyállal, szakszerűen szopott, ilyen jól még talán egy nő sem csinálta. Csak elég vad volt, és egy kicsit le kellett állítanom, mert nem akartam volna még elélvezni. Végül már kegyetlenül megvadultam, és rászóltam:
- Engedd a torkodra az egészet te kurva!

Ő tette, amit mondtam, igaz egy kicsit még öklendezett, de csinálta. Én meg csak fogtam a fejét, és döfködtem ám rendesen a szájába. Aztán kihúztam, és ráfektettem a kanapéra, majd szétfeszítettem a lábait. A puncija hatalmasra volt dagadva, és csöpögtek a nedvei. Megnyaltam a nagyajkait, erre nagyot nyögött, és elkezdett követelőzni:
- Nyald ki a puncim, jobban, még...ahhh.

Csak nyögött és nyögött, én meg nyaltam, ahogy csak tudtam. A sok finom nedv csorgott ám a számba, Ő szoritotta a fejem, és már teljesen az arcomba nyomta a punciját, majdnem megfulladtam. Láttam, hogy még egy pár pillanat, el fog élvezni, így mégjobban felgyorsítottam. Sikítozott, remegett a teste, hatalmasat élvezett. Rájöttem, hogy már egy jó ideje nem elégíthették ki, mert nagyon követelőzött. Valami 10 percig meg sem tudott mozdulni, remegett, azt hittem, hogy összeesik. Mikor észhez tért, négykézlábra állt, és rámszólt:
- Bassz meg, baszd szét a puncim! - még mindig meglepődtem ezeken a szavakon, mert azt hittem, mindig, hogy Lucilla egy ,,jó kislány". De tévedtem, mert ez a nő egy túlfűtött, éhes kis szajha, aki alig várja, hogy jól megbasszam.

Tettem, amit kért. Szépen lassan toltam a farkam a szűk puncijába. Erre Ő hátranyomta a seggét, és így belécsusszant az egész. Felnyögött ám rendesen, én pedig szépen lassan elkezdtem mozogni benne. Az arcán azok a grimaszok, és a kéjes nyögések teljesen elborították az agyam. De észhez tértem egy-kettő, amikor már kifejezetten rámordított:
- Erősebben, keményebben nyomjad, ahhh, megőrjít a faszod, basszál meg nagyon!-
Ismét tettem, amit kért. Annyira sikítozott, hogy már ideges voltam, hogy a szomszédok meghallják. De Őt ez nem nagyon érdekelhette, tovább tette és próbálta a fejét a kanapéba fúrni.

Egymás után élte át az erősebbnél erősebb orgazmusokat, és csak úgy folyt le a combján a sok nedv. Ilyen vad nővel még sosem dugtam. De hát mindenre eljön egyszer az első alkalom. Annyit élvezett a farkamon, hogy már nem tudtam számolni az orgazmusokat. Már én is ott voltam, hogy ha mégegyszer összeszorít, akkor telespriccelem a punciját. Nem, mintha tudta volna, hogy mikor élvezem el, kihúzta magából, és az arca elé vette, majd elkezdte még szopni. Tudtam, hogy mit akar. Kivettem a szájából a faszom, elkezdtem verni, ennyit már régen spricceltem, kinyújtotta a nyelvét is, teljesen beteritettem a temérdek gecivel az arcát, a száját is jól telespricceltem, Ő pedig lenyelte.

És ismét az arcomat leste, én meg még mindig nyögtem, nagyon tetszett a látvány, hogy a farkammal játszadozik, és hogy az arca csupa sperma. Olyan elégedetten mosolygott. Az újjaimmal letörölgettem az arcáról a sok gecit, és a szájába adtam, Ő meg mohón nyalogatta le. Meglepődtem, hogy újra elkezdett szopni, de hagytam magam, kíváncsi voltam, hogy mi lesz még eztán. A farkam már ismét rendesen megkeményedett, de amikor kimondta, hogy mit akar, azt hittem, hogy álmodok:
- Kérlek Marc, dugj seggbe, ott van a síkosító az asztalon - és olyan kislányosan mosolygott, hogy valahogy nem tudtam neki nemet mondani.

Ismét kidülleszkedett, és széthúzta nekem a popsiját. Bekentem a faszom a síkosítóval, majd az ujjamra is nyomtam, és elkezdtem ujjazni azt a szűk nyílást. Megint jöttek a nagy nyögések, és a grimaszok. Majd amikor elég tágnak találtam már, benyomtam szépen lassan a farkam. És ekkor is jött ismét a követelőzés, hogy erősebben, keményebben csináljam. Az arca eltorzult az élvezettől és szerintem a fájdalom keverékétől, mert nem éppen kicsi szerszámmal volt dolga neki. Igyekeztem rá vigyázni, hogy ne legyen fájdalmas, de Ő állandóan csak követelőzött.
- Ahhh, basszál, még, még, ahhh, annyira hatalmas a faszod, élvezz a seggembe!-
Ezek a szavak hangzottak el tőle még. Pár pillanat múlva elélvezett ismét. Elélvezett attól, hogy a seggét basztam. A nőknek általában nem okoz orgazmust egy ilyen vad seggbebaszás, de Ő... Tovább dugtam, mert teljesíteni akartam a kívánságát, és alig múlott el 5 perc már spricceltem is a nyílásába. Amikor kihúztam belőle, a luk teljesen kitágult volt, és vörösen izzott. Ő meg kimerülten összerogyott a kanapén. Egy-két csepp kifolyt a lukból, erre azt mondta:
- Remélem a többi bentmarad.
- Kisajtoltál belőlem minden cseppet te kis ribanc - majd odabújt hozzám, és arcon puszilt.
- Szeretem, amikor a pasik azt csinálják, amire vágyom, és ha kurvaként kezelnek.
- Nem számítottam volna ilyesmire, azt hittem, hogy majd nyugodtan beszélgetünk, de már az ajtóban, amikor megláttalak megmozdult a faszom.
- Nem Te vagy az egyetlen, akire ilyen hatással vagyok - mondta ártatlan hangon.
- Ne haragudj, hogy megkérdezem, de mióta nem basztak meg téged?
- 11 hónapja, amióta szakítottam a vőlegényemmel.
- Hát látszik is, annyira követelőztél.
- Megismételjük ezt még ugye? Nagyon bukom az ilyen fiatal pasikra.
- Felőlem, én még nem basztam meg egy tőlem idősebb nőt. De mostmár tudom, hogy milyen jó érzés.

Ennyi volt az akkori estére. Elmentem haza, és belegondoltam, hogy egy olyan nőt basztam meg, aki sokaknak csak álom, én meg egy pillanat alatt megkaptam. Nem kezelek egy nőt sem valami húsként, mégha sokan tapadnak is rám, tisztelem őket, de Lucilla más eset, neki csak a szeretője maradtam, és még mindig eszméletlen jókat kefélek vele.
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
Forró csoki chilivel
  2008-01-15 16:57:01, kedd
 
  Lassan sétálok az üzletem felé, élvezem a hó esést, végre az időjárás hozzá teszi a magáét a karácsonyi hangulatomhoz. Reggel szeretek időben elindulni, imádon a kelő város hangulatát. Bámulom a sálba burkolódzott sietős embereket, egy-egy ismerős kedvesen rám köszön. Rájöttem milyen szerencsés vagyok, nem kell rohannom a főnök és a beosztott is én vagyok. Szórakoztat is amit csinálok. Egy kávézót üzemeltetek, ahol a kávé különlegességek mellet minőségi borokat forgalmazok.

Minden nap egyformán indul, most a hangulatot fahéjas forralt almaborral fogom fel- dobni. Az unalmas vendégek többnyire az első reggeli gondolataikat velem osztják meg, nem panaszkodom vannak fantasztikusan jó fejek közöttük, akik nem hagyják, hogy az unalom mély depresszióba sodorjon. Menetrend szerint tudom, ki mikor fog bejönni, és mit kér.

Sanyi bácsi a reggel fénypontja, egy fülig mosoly öreg Úr, az ő ötlete volt, hogy hozzak létre egy bor klubbot, aminek a lényege bortúrák szervezése, valamint a környék boros pincéinek a végig látogatása, abból a célból, hogy kinek is ítéljük oda az általunk létre hozott díjat. Mivel Sanyi bácsi ötlete volt a club létrehozása, és egyébként is oroszlánrészt vállal a szervezésekben, Ő lett a korelnök. Egy kikötése volt, amihez a végsőkig ragaszkodott, ki kell zárni a nőket. Nem igazán értettem, hogy miért, én jól érzem magamat a feleségemmel, és nem tesz szemrehányás, ha többet iszok a kelleténél, de én sem neki. Nekem személy szerint nem volt kifogásom a hölgyek ellen. Ő hajthatatlan volt, és meg is győzte az alapító tagokat. Most is hallom, dörgedelmes szavait ,, majd megtudjátok, ha az ezüst lakodalmatokat ünnepelitek, és mindent az asszonyoknak sem kell tudni csak azt, amit mi akarunk velük tudatni, higgyétek el nekem ez a jó házasság titka. Higgyék azt, hogy ők a főnökök, mi meg a clubunk mögé bújva megtudunk csinálni egy-két stiklit, amit az asszonynak nem kell tudni". Így indult a mi kis bor clubunk. Több sikeres bortúrán túl vagyunk, mit mondjak jó volt, van abban valami amit Sanyi bácsi mondott. Nem kell tudni mindent a nőknek, a csajok nehezen de lenyelték a békát, hamar rájöttek arra, hogy nekik is jól jön egy pár napos szabadság. Shoping nélkülem, ez csodás, hát nem?

Gyorsan telik a nap, ha szórakoztatják az embert a vendégek és a forralt bor, olyan tíz óra felé járhatott az idő, amikor két ismeretlen hölgy fürkészve kémlelt a kirakaton befelé. Tétovázva, de bejöttek, olyan plázacica félék. Az egyik olyan jól karbantartott negyvenes, a másik olyan harminc körül járhatott, mindenük megvolt ahhoz, ami elindítja a fantáziámat.
- Itt lehet chilis kávét inni? A barátaink mondták, ha itt járunk, feltétlen kóstoljuk meg, mert isteni! - tétovázva kérdezték.
- Inkább a forró csokoládét ajánlanám a hölgyeknek chilivel, az jobban megy önökhöz. Chilivel kávét egy-két törzsvendégem iszik. De Önökre bízom a választást.
- Akkor forró csoki, köszönjük.

Ahogy készítettem részükre a forró csokoládét a két hölgy le nem vette a szemét rólam, néha összesúgtak és mosolyognak, célkeresztbe éreztem magamat, de ott is voltam. Hát nem bírtam ki, hogy meg ne kérdezzem.
- Hölgyeim a mosoly a csokinak vagy nekem szól? - ezzel sokkal szélesebb mosolyt csaltam az arcukra.
- Önnek természetesen. Meglepődött? - kérdezett vissza az idősebb.
- Hát nem is tudom, de majd megtudják, hogy zavaromba mennyi chilit sikerült a csokijukba tenni. Én méreg erősen szeretem...

Valahogy így kezdtem el magamat futtatni, hát ha már a pultosok a gyengéik, rajta, nem vagyok semmi jónak az elrontója. Gátlásaimat egyébkén is rendesen oldotta az a néhány pohár forralt bor, amit reggel óta megittam. A kezdeti nehézségek ellenére kellemes társaságnak bizonyultak, oly annyira, hogy meghívtam őket egy-egy pohár borra.

A bortúrák is szóba kerültek. A szigorú férfi club tagsággal természetesen nem értettek egyet, én álltam a kritikájukat a témával kapcsolatban. Szócsata alakult ki közöttünk, de én jól szórakoztam az egészen. Felvetették a női bor club kérdését, de ennél is tovább mentek pálinka rend. Hát ezt már nem bírtam ki röhögés nélkül. A szoknyás pálinka lovagok képe jelent meg lelki szemeim előtt. Észre is vették, hogy teljes szívemből, őszintén röhögök. Nem sok hiányzott, hogy azt mondjam, ha ezt egy nő megcsinálja benyalok a téren a szobor előtt neki. De mivel még valamennyi kultúra szorult belém, csak azt jegyeztem meg lehúzok egy korsó pusztakoktélt. Ami mecseki, barackpálinka, szatmári szilva, tokai aszúval felöntve. Sajnos, mint minden jónak vége van, a két hölgy távozott.

Zárás előtt közvetlen, ajtó csapódott, meglepetten nézek fel, a délelőtti ismerőseim fiatalabbika, ez jó pont a nap végére. Ismerősként üdvözöltem.
- Helló Bea, egy forró csoki?
- Részben ezért jöttem, teljesen beleszerettünk, anyukámmal.
- Csak a csokiba? - kérdeztem mosolyogva, és végre nem két nővel kell szócsatát vívnom, kettejükkel szemben esélyem sem volt délelőtt.
- Nem, de majd rájössz mosolygott
- Tényleg anyukád volt? Vagy hülyítesz?
- Miért, jó csaj?
- Kétség kívül.
- És én?
- Ne hozz zavarba, két baromi jó nő volt a vendégem délelőtt, és az egyik most is itt van.
Na végre kész a csoki, nem szeretem, ha a fantáziámat felheccelik. Már pedig azt teszi, mély dekoltázsa csak úgy hívogatóan csábít, érj hozzám, simogass, szemeiben a vágy lángját látom megcsillanni, de lehet, hogy az enyémbe lobog a vágy.
- Sokkal több chilivel kérem, mint délelőtt, - suttogja, a pulton áthajolva a dekoltázsa még több látni valót enged. Ennél közelebb hajolni már nem is lehetne hozzám, érzem illatát, arcomon leheletét, szája kívánatosan közeledik felém. Valami vad ösztön csillant meg szemében, minden mozdulata azt közvetítette felém, akarj, mert én akarom. Nem tudtam ellenállni a kihívásnak. Remegő kézzel simítottam végig az arcát, vágytam rá, hogy meg csókoljam, érezni akartam szája melegségét, de tudtam, hogy ha ezt megteszem nincs megállás. Kezével a hajamba túrt és megtette, amit én nem mertem. Vad volt, de mégis gyengéd.
- Akarlak - suttogtam fülébe.
- A barátnőim mondták itt nem csak a kávé jó, hanem a pasi is. Igazuk volt. - Zsebéből kivette a kávézó kulcsát, letette elém a pultra - benne volt már a kulcs én bezártam.
- Tessék, fantasztikus vagy.
Ezzel a tudtomra adta itt és most akarja, így lettem egy előre eltervelt csábításnak az alanya. Öntudatos egy bestia, ez kissé riasztóan hatott rám, el is bizonytalanodtam egy kicsit, amit ő észre vett.
- Mi van? Nem tetszem neked?
- Á..... jó nő vagy, hogy a fenébe, hogy ne akarnálak, csak a lehetőségeinket mérlegelem. Raktár?

Ezzel mind a ketten elindultunk a raktár ajtó felé. Alig vártam, hogy testéhez érjek, türelmetlen voltam, égtem a vágytól, hogy felfedezzem. Ezt minden mozdulatom elárulta. Nem bírtam magammal, ahogy beértünk a raktárba, vadul magamhoz öleltem, elkezdtem felsőjét gombolgatni egy-két gomb áldozatul esett, alig vártam, hogy melleit teljes valójukba érezzem. Meztelen teste a testemhez érjen, nem győztem betelni az érzéssel. Keze lassan csúszott csípőm felé, gyengéd simogatással kezdte, majd fokozta a tempót, őrjítő volt, ahogy éreztem hogy, nadrágomba nyúl, bele remegtem. Lassan szabadít meg nadrágomtól, ami már igen kényelmetlen hellyé vált a farkam számára. Rejtelmesek a női felsők de ebből gyorsan ki tudtam hámozni, a melltartóval már sokkal nehezebben boldogultam.

Jó volt érezni, hogy minden érintésemet élvezi. Gyönyörű nő, látni akarom az arcát látni szemében szenvedélyt. Ujjaimmal körbe rajzolom szájának, szemének vonalát. Ő mondani akar valamit, de nem hagyom itt nincs helye szavaknak, nyelvemmel a nyelvét keresem. Kezem egyre lejjebb jár, combjai belső felének simogatására egyre jobban kitárulkozik, majd feljebb körbe járom punciját, csípője ütemesen követi kezem mozdulatit, puncija izzik a tűztől, melegét nadrágon keresztül is érzem. Itt már a nadrág útba van, nincs már türelmem tovább hámozgatni, egyre inkább az ösztön diktál az ész felett. Segít levetni a nadrágját, mert ha nem, biztos letépem róla.

Farkam teljes harci állapotban volt a kezében, lassan szájával lefelé halad végig csókolja mellkasom, az ajtónak dőlve élvezem a kényeztetést, de arra vágyom, hogy puncijába élvezzek, felemelem, csípőjét átfogva ütemesen szorítom magamhoz, lassan az íróasztal felé terelem. Felültetem rá, kezemmel ismét végig járom testét, csókokkal halmozom el, mellein elidőzök, aprócska tanga nem jelent akadályt, csiklóját körbejárom, körbe- körbe, halk sóhajok hagyják el ajkát, lélegzete egyre szaporább, kezeivel háta mögött kitámaszt, élvezi minden mozdulatomat, megujjazom, nedves, kész arra, hogy befogadja péniszem, majd ismét a csiklóját kényeztetem.

De most már a farkam követelőzik, ahogy egyre közeledem puncija felé, érintésemben beleremeg a teste, először körbejárom vele, nem, nem, nem akarom elkapkodni, de már nem uralom a testem, benne lenni, ez az ősi ösztön lüktet az agyamban, a kezdeti gyengédséget, vad vágy váltotta fel, egyetlen mozdulattal belehatolok, minden lökésemnél felnyögött, testünk elkezdte vad táncát a szerelem oltárán, sóhajaink betöltötték a kis helyiséget. Melegség öntötte el ölemet, éreztem, nem bírom tovább, szét feszít, érzem, hogy hüvelyének fala rásimul péniszemre, próbálom még közelebb húzni magamra, teste megfeszül, mélyről jövő sóhaj hagyja el az ajkát, de én sem bírom tovább puncijának vonaglása megadta a kegyelem döfést férfiasságomnak, a szétrobbanó kínt, édes gyönyör váltotta fel. A szeme ragyog a kielégüléstől, finom csókot lehel a számra. Rajtam kellemes fáradság lesz úrrá, folytatnám de nem itt.
- Jó veled, nagyon jó - magamhoz öleltem
- Jöhetek még forró csokiért? - nevette el magát.

Másnap reggel Sanyi bácsi falfehéren tépi fel az ajtót, nagyon zaklatott volt, meggyötört arccal ült le a bárszékre.
- Pistikém, - csóválta a fejét - átvertek a nők, lebuktunk
- Mond már miért?
- A clubunk a meghívást kapott egy pálinka rendtől. Teljesen korrekten, farsangi partijukra hívják a tagokat, gondoltam majd ez lesz a karácsonyi meglepetésem a számodra.
- Nincs abba semmi rossz.
Eddig nincs is, de a lányom az alapító, én sem tudtam, kedvet kapott apuci mintájára clubot létrehozni és anyuskámat is megfűzte, hogy mért ne, jó buli az.
- Semmi gond Sanyi bácsi, hát jó fiúk leszünk, nem kibírjuk?
Ekkor villant át agyamon, tegnapi kalandom, egy pillanatra melegem lett.
- Hogy néz ki a lányod?
- Magas barna, várj, itt van egy kép róla és az én páromról. - Kivette zsebéből a képet.
- Jó nők - ennyit tudtam csak mondani
- Sanyi bácsi, akkor légy szíves egy mecseki pálinkát hozzál nekem, mert van, szatmári szilvám és barackpálinkám is.

Most már mind ketten gondterhelt arccal bámultunk egymásra.
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
Főiskolás lányok 2
  2008-01-15 16:53:16, kedd
 
  Julie gyorsan felkapta a nadrágját, de a bugyiját a földön hagyta. Elmosolyodott, aztán felemelte, és ideadta nekem.
- Tartsd meg - mondta. - Emlékbe.
Aztán felvette a kabátját. Gyönyörű mellein ott csillogott az izzadtság, a geci és a testápoló. Nem zipzározta be a kabátot, így a mellei majdnem teljesen kilátszottak. A pólóját a zsebébe dugta, s közben én is felöltöztem.
- Menjünk el hozzád - mondta, és megcsókolt. - Nagyon vágyok egy újabb baszásra, de ezúttal egy ágyban.
Bólintottam, és kezembe kaptam a cipőmet. Visszasétáltunk a kocsihoz.

Rich Mustang-ja még mindig a parkolóban állt, a lányok Volkswagen-e mellett. Bekukucskáltam a Mustang-ba, és a lélegzetem is elállt a látványtól. Az ablakok bepárásodtak, de azért elég jól ráláttam a hátsó ülésre, ahol April éppen Richie-t lovagolta. Jól láttam, ahogy a lány gyönyörű feneke fel-le mozog. És azt is jól láttam, ahogy a barátom hosszú farka April puncijában csúszkál. A nyögésüket még kívül is hallani lehetett. Persze egyikük sem nézett rám. Csak bámultam őket, April segge teljesen lenyűgözött. Lendületesen mozgott fel-le a srác farkán, és még volt annyi helye, hogy a melleit is simogassa.

Julie odajött mellém, és a fülembe dugta a nyelvét. Én csak April-t bámultam. Nagyon izgató volt. Azt hiszem, ekkor tudatosult bennem, hogy ugyanúgy meg akarom dugni April-t, mint Julie-t -- és biztos voltam benne, hogy erre nemsokára sor is kerül.
- Aranyosak így együtt, nem igaz? - kérdezte Julie. - April-nek nagyon szép segge van - kuncogott, és maga felé fordította a fejem, hogy megcsókolhasson.
- Gyere - mondta. - Menjünk a kocsinkba, és mulassunk egy kicsit, mielőtt elvinnél magadhoz, és jól megkefélnél.
Ilyen ajánlatot nem utasíthattam vissza. Igaz, hogy April éppen kezdett begyorsítani a barátomon, de otthagytam őket, és beszálltam a lányok autójába.

Julie a sofőrülésbe ült, és szórakozottan dörzsölgette a gecimet a mellén. Némán néztem, ahogy szétnyílik a kabátja, és ahogy a lány önfeledten játszik a melleivel, ahogy nyalogatja a spermát a bimbóiról. Aztán odahajoltam, és megcsókoltam. April meztelen fenekének látványa nagyon felizgatott. A farkam keményen ágaskodott, készen álltam egy újabb menetre. Nyelvem éhesen csusszant a lány szájába, közben a mellét simogattam, és segítettem belemasszírozni a gecimet.
Összecsippentettem a bimbóit, kicsit meghúzogattam. Julie halkan sikoltott egyet, megcsókolt, és nekikezdett, hogy kibontsa a sliccemet.

Nem volt túl sok helyünk, de arra elég, hogy megcsináljuk, amiket akartunk. Egyik kezemet végighúztam Julie meztelen hasán, aztán becsúsztam a nadrágjába.
Búgni kezdett a számban, ahogy az ujjam a puncijába nyomult, ami persze már jó nedvesen várt. Elkezdtem ujjazni. Előbb csak egy ujjal, aztán kettővel. Julie háta megfeszült, és egész teste remegett az izgalomtól. Keményebbre kapcsoltam, ő meg szétnyitotta a farmerem, és ő is benyúlt, megfogta a kőkemény farkamat.

Elkezdte verni, ugyanolyan ütemben, ahogy én őt ujjaztam. Izgett-mozgott az ülésben, próbálta magát minél jobban ráhúzni az ujjamra, amitől csak még keményebb lett a farkam. A hüvelykujjammal a csiklóját simogattam, a punciját meg közben igyekeztem egyre jobban tágítgatni. Mikor a harmadik ujjam is belecsúszott, Julie hangosan felnyögött, és hozzámsimult. Szenvedélyesen csókolóztunk, közben meg vadul kézimunkáztunk. Éreztem, hogy gyűlik már a következő adag spermám, és tudtam, hogy Julie-nak sem kell már sok.

Kinéztem az ablakon. April és Rich még mindig a másik kocsiban voltak. April segge olyan nagyokat mozgott, hogy még innen is látszott. Majdnem ugyanolyan ütemben mozgott fel és le, mint Julie keze a farkamon. Annyira felizgultam, hogy azt hittem, ott helyben elélvezek. De azért tartottam magam, sőt, még keményebben ujjaztam Julie-t, és teljesen előrehajoltam, hogy jobban lássak.

Rich belemarkolt April fenekébe, úgyhogy a két szép félgömb kissé szétnyílt. A srác óvatosan simogatta a husit, még a két gömb közé is bemerészkedett. De a segglyukba már nem volt mersze belenyomni az ujját, pedig attól már tényleg kész lettem volna.

Mire sikerült nagy nehezen elfordulnom a látványtól, Julie csukott szemmel csókolgatta a nyakamat, és már nyöszörgött az élvezettől. Folyamatosan ujjaztam tovább, közben meg odapillantgattam a másik kocsiba. A lány nedvei ráfolytak a kezemre és az ülésre.

A lány beleharapott a nyakamba, és szívogatta, nyalogatta. Előrehajoltam, és rácuppantam a mellére, finoman harapdáltam és nyalogattam. Julie egyre nagyobbakat sóhajtott, aztán felkiáltott:
- Elélvezek! Most... Ez az! Ujjazzál tovább!

Közben a másik kocsiban April is egyre hangosabban nyögdécselt. A két lány orgazmusközeli állapotától még erősebben ujjaztam Julie-t -- és ettől el is
élvezett!
- Óóóó... igggennn... - búgta, és mélyen az ülésbe süllyedt, de közben tovább verte a farkamat. Az egész teste ellazult, de a puncija teljesen görcsbe
rándult. Ügyes kézzel kergetett egyre közelebb az orgazmushoz, pedig úgy tűnt, alig van magánál.

A csípője ide-oda mozgott a kormány alatt, a nadrágja meg már annyira lecsúszott, hogy simán ujjazhattam továbbra is lüktető punciját. Pár nedvecskecsöpp is érkezett a kezemre, de nem zavartattam magamat. Julie továbbra is vadul nyögdécselt, viszont April már rég lecsillapodott, a fenekét sem láttam fel-le mozogni már. Így hát Julie-ra koncentráltam, csókolgattam a mellét és ujjaztam még egy kicsit. A lány annyira belesüppedt az ülésbe, hogy a térdei a műszerfalnak szorultak. Csak hozzám kellett hajoljon egy kicsit, és már előtte is volt a farkam. És Julie persze oda is hajolt.

Kihúztam az ujjaimat a puncijából, és elégedetten dőltem hátra. Remek érzés volt, ahogy ajkai a makkomra tapadtak. Félig a szájába nyomta a rudamat, a vége már Julie forró torkához ért. Aztán visszaengedte, és csak a makkomat szopogatta.

Elkezdte fel-le simogatni a rudamat. Jó nagy mozdulatokkal dolgozott, mint egy igazi profi. Ajka teljesen körbefogta a makkomat, és jó erősen fejte, még pár csepp előváladékot is kiszívott belőle. Egyre nehezebben tartottam a frontot. Egyre nehezebben. Julie mellei egyszerre mozogtak a fejével és a karjával. A bimbóin kis izzadtságcseppek jelentek meg, feloldották a rászáradt gecit és olajat. Egy izzadságcsöppet rákent a farkamra, én meg belemarkoltam a hajába.
Nagyon élveztem a dolgot.
- Ez az, Julie... Ez nagyon jó... Keményebben csináld! Mindjárt spriccolok... Nyeld le!

Hátraengedtem a fejem, testem nekifeszült a széknek. Julie marka jó erősen szorult a farkamra. A testemen végigszántott a gyönyör, a farkamból friss, forró geci spriccolt Julie szájába. Csak úgy szívta, nyelte, nem akart egy cseppet sem elvesztegetni. Keményen szopott, a kezével meg verte a farkamat. Még kisajtolt belőlem pár cseppet, aztán amikor a farkam lelanyhult, finom kis mozdulatokkal nyalta végig. A golyóimat sem hagyta figyelmen kívül, nyalogatta, majd a szájába vette őket. Ajkaival finoman és gyöngéden masszírozta a bőrömet. Hihetetlenül jó volt. Mindenhol végignyalta a zsákomat, még ott is, ahol érzékeny volt. Nem kellett sok hozzá, hogy ilyen kezeléssel megint kőkeményen ágaskodjon a farkam a kezében.

A lány végignyalta a farkamat, és egy lendülettel felemelte a pólómat a mellkasomról. Elkezdte csókolgatni a mellemet, ajkai a bimbókra cuppantak, úgy szopogatta őket. Óvatosan beléjük is harapott, és ugyanúgy játszott velük a nyelvével, mint én az előbb az ő mellén. Aztán felfelé mozdult, végigment a nyakamon, s végül hosszan, szenvedélyesen szájoncsókolt.
- Együtt laksz Rich-csel? - kérdezte a lány lihegve.
Bólintottam. Kissé kimerültem, de azért a farkam készenállt egy újabb menetre. Sőt, ha Julie pompás melleire néztem, egyenesen kötelezőnek éreztem egy újabb menetet.
- Akkor menjünk mind hozzátok - mondta. - Szeretnék még dugni veled egyet. Ugye még nem fáradtál el?
- Ha így mutogatod nekem a gyönyörű melleidet, akkor sosem fáradok el - válaszoltam.
Julie kuncogott. A melleit a farkam köré engedte, amitől nagyot nyögtem. Egy párszor még megemelgette a melleit a farkam körül, aztán felegyenesedett, és
megint megcsókolt.
- Te kis butus - mondta. - Nemcsak mutogatni fogom ám neked.

Felsóhajtott, aztán lazán magára dobta a pólóját. Nem sokat takart, de Julie nem zavartatta magát, kiszállt a kocsiból, és odament a párás ablakú Mustang-hoz.
A nadrágja nem volt rendesen felhúzva, felül kilátszott belőle a popsija. Mosolyogva néztem, ahogy Julie lehajol és bekopog a kocsi ablakán.

Megjelent April arca. Letekerte az ablakot, Julie pedig behajolt. Aztán olyasmi történt, amire nem számítottam. Julie lazán szájoncsókolta April-t!
A farkam rándult erre egyet. Nem vitték túlzásba, de innen úgy látszott, hogy még nyelveztek is egy kicsit. Erre persze még keményebbé váltam. Felhúztam a sliccem, becsatoltam az övemet, és azon gondolkodtam, hogy vajon gyakran csinálják-e ezt. Nem hallottam, hogy miről tárgyalnak, de azt láttam, hogy April mellét Rich pólója fedte.

Julie visszajött, és beszállt a kocsiba. Behajolt, megcsókolt, még a nyelvét is a számba nyomta. Pajkosan megpaskolta az ágyékomat, aztán kivette a
táskájából a kulcsait.
- Mehetünk? - kérdezte. - Ha nálad tölthetem az éjszakát...
Nem fejezte be a mondatot, de tudtam, hogy mire gondol.
- Nálam töltheted az éjszakát, ha... - és ugyanúgy elhallgattam.
A lány nevetni kezdett, és megint az ágyékomra csapott.
- Tetszik az észjárásod, Mick. Egyszer erről még beszélgetünk majd. De nem ma, jó?
- Én is inkább másra használnám a számat - bólogattam.
- Rendben. Elég nagy az ágyad?
- Elég nagy - válaszoltam.

* * *

Julie mosolyogva nézett, miközben végighajtott az autópályán. Édes, aromás illata megtöltötte a kocsit. Kinézett az ablakon, de aztán megint rámmosolygott.
- Szerinted rosszvérű kis ribanc vagyok? - kérdezte.
- Ezt honnan veszed?
- Én kérdeztem előbb. Szerinted az vagyok?
- Őszintén?
- Persze!
- Szerintem egy ribanc nem is lehet rosszvérű - nevettem, és a combjára tettem a kezét.
Julie elgondolkozott.
- Szeretek ribanckodni - vallotta be, és megigazította a pólóját. - Annyi szexben lehet részem, amennyit csak akarok. A pasim épp most dobott. Az a köcsög!
De egész éjjel veled fogok kefélni. Hajnalra már telel lesz a puncim. Hát nem izgató ez az egész?
- De - mondtam, és a melleire néztem.
- April még nálam is nagyobb ribanc. De örülök, hogy legalább elvette a barátod szüzességét.
- Honnan tudtad, hogy szűz? - kérdeztem.
- Csak rá kellett nézni. Látszott rajta, hogy élete legszebb percét élte át, amikor April puncijába élvezett. Szeretek szüzikékkel kefélni.
- Bocs, hogy ebben nem segíthetek - mondtam.
A lány felnevetett.
- A tapasztaltakat is szeretem ám - mondta, és finoman végigsimított a farkamon. - Tudjátok, hogy mit kell csinálni. És persze bírjátok a kiképzést.
- Hát igen - mondtam. - De én sem csak a szüzeket szeretem ám...

Lorelei-ra gondoltam: na ő aztán szexi kis szüzike! Persze nem tudhattam biztosra, hogy nem feküdt-e már le valakivel, de úgy viselkedett, mint akinek még nincs tapasztalata az ilyesmiben. Egy érzékeny, gyönyörű, fiatal, tizenkilenc éves kis főiskolás lány volt. A popsija egyszerűen tökéletes, alig vártam, hogy megtapinthassam. De olyan idegesen, és olyan dögösen viselkedett. Éreztem, hogy nehéz eset, de azért kitartottam. Túl jó csaj volt ahhoz, hogy ne próbáljam megfektetni. Úgy volt, hogy a nyári egyetem másnapi óráján találkozunk majd, de éreztem, hogy hosszú lesz ez az éjjel Julie-val, aki épp a térdemet simogatta. Ahogy a pályán haladtunk, egyre feljebb csúszott a keze.

Megmutattam Julie-nak a lejáratot, és ő be is kanyarodott. Megmutattam, hogy hol kell megállni.
- Na végre nálad vagyunk - sóhajtotta.
Miközben ki akart szállni, megfogtam a melleit.
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
Nővérem nyara
  2008-01-15 16:51:53, kedd
 
  Nemsokára 17 éves leszek. Nyári szünetben megkezdtem napi ténykedésem, ami a számítógépezésben merült ki. Csörgött a telefonom, egyik haverom volt, el akart jönni időt tölteni, mert unatkozott. Már 15 óra is elmúlt, mikor a nővérem hazajött.
Ő egyből a WC-be rohant. A szobám ajtaja teljesen nyitva volt, és a redőny félhomályra leengedve. Jó sokáig és hangosan pisilt, tökre behallatszott. Haverom is csak fülelt én meg elpirultam egy kicsit. WC-ből a fürdőszobába ment. Azt hittem fürdik, de nem, csak levetkőzött, és átment a szobájába, ránk sem nézett, csak min néztünk rá.

Akkor láttuk, hogy egy szál tangában, rázkódó cicikkel ment a szobájába. A popsiját is megbámultuk, főleg a haverom, ő még a száját is tátva felejtette. Hallottam hogy a redőnyt lehúzza, gondoltam alszik egyet. Észre sem vette a haveromat, hogy nálunk van. El kezdtem játszani egy játékkal a számítógépen. Mire idővel a haverom:
- Én is hadd játsszak már vele!
- Pillanat, mindjárt.
Kisidő múlva:
- Na, most már én jövök!
- Figyu, a nővéremnek a gépén is megvan. Ott játszhatsz, csak halkan, nehogy felkeljen.
- Oksi. Gyerünk!

Elindultunk a szobája felé, halkan. Félig be volt hajtva az ajtó. A redőny lukacsosra volt lehúzva. Én mentem elől. Kinyitottam lassan az ajtót, a nővérem horkolt, hason feküdt enyhe terpeszben. Tangája a popsijában végig. Eléggé áporodott izzadságszag volt bent. Leültem a gépe elé és elkezdtem bekapcsolni. Haverom addig az ágy szélére ült. De amikor rápislantottam, mindig akkor kapta el a fejét a nővéremről. Biztos a popsija tetszett neki. Helyet cseréltünk ő elkezdett játszani, én a szobámban fojtattam a játékot. Hallottam, hogy a haverom felkelt a székről. Gondoltam megunta és mindjárt átjön, de nem jött. Gondoltam átlesek a szekrényem mellett lévő használaton kívüli átjáró kulcs lyukán.

A nővérem feküdt továbbra is a hasán. A haverom ruhán keresztül farkát gyúrogatta, és szagolgatta egyre közelebbről a nővérem popsiját. Érdekes látvány volt, de éreztem, hogy kezdek izgulni és a farkam is kezd merevedni, de neszt hallhatott a haverom, mert gyorsan visszapattanta számítógép elé. Az én szórakozásomnak is annyi. De eszembe jutott valami. Átmentem a haveromhoz és fülébe súgtam, hogy el kell mennem a boltba venni egy pár dolgot, majd jövök addig nyugodtan, csak játsszon, majd bezárom az ajtót. Úgy tettem mintha elmennék, de a szobámba mentem vissza, és magamra zártam az ajtót és kulcslyukra tapadtam, a farkamat kezembe vettem. Elkezdtem húzgálni a bőrt.

A haverom felpattant és megnézte a lakás ajtaját, hogy be van-e zárva és a szobámba is próbált bejönni, fülelt és visszament a nővéremhez, de nem ült le szántógépezni. Hanem visszament az ágymellé, lehúzta a rövidnaciját é a gatyáját, és ő is elkezdte szép lassan húzgálnia bőrt, mint én. Közelebb hajolt és popsiját szagolgatta, és közben verte a farkát (mint én a szobámban), nagyon izgatott a szitu. Nővérem abbahagyta a horkolást, nyelt kettőt és a hátára fordult. A lábait is felhúzta nagy terpeszbe, és a térdet visszaengedte az ágyra. Az ágy pont azon a falnál volt, ahol az átjáró volt. A nővérem altesténél volt a kulcslyuk. Puncijában volt a tanga. Tiszta, fehéres váladék volt a puncija és izzadt az egész tanga. Sok ülésben, a pénztárban beizzadhatott, és meleg is van, de a bicikli is kidörzsölt valamit belőle.

Haveromat is sokkolta a látvány. Haverom a kezét remegve a nővérem puncijára tette és dörzsölgetni kezdte finoman. Utána a tangát a kettő szélénél fogva kivette a punciból, és félre húzta. A nővérem szőrös punjára tette a kezét, (a nedvtől csomókban állt néhol a szőr) és simogatta. Csak elég jól hangosan cuppogott. Egyik ujját is szép lassan feltolta neki, de figyelte a horkolást, és ha elakadt abbahagyta, és csak utána folytatta, mikor újra elkezdte. Én már nem sokáig bírom, éreztem. De ő sem kihúzta az ujját a nővéremből és a nedves markába, irányította a farkát és telespriccelte, majd szétkente a nővérem punciján. Utána elment meg mosakodni. Én is éreztem, hogy mindjárt elmegyek. Kulcslyukhoz tartottam a farkam végét és spricceltem jó sokat. Utána belenéztem és láttam, hogy a nővérem puncijára és hasára ment. A hasáról elkezdett folyni a punciján le az ágyára. A puncija az ujjazás hatására még nyitva volt, egy lyuk látszott, ami lassan mindig kisebb lett. Egy sperma csepp a lyuk szélén épp lecseppenni készült a lyukba. Vagy az enyém vagy a haveromé volt de mindegy is.
Csak bele ne essen, drukkoltam a kulcslyuk előtt. De beleesett erre a puncilyuk összeugrott és nővérem elhallgatott és hasra fordult, már horkolt is.

A haverom is végzett és visszaült számítógépezni. Az én farkam nem volt tiszta sperma, mert mind átment, így meg sem kell mosni. Lassan kinyitottam az ajtóm és átmentem a haveromhoz, aki csodálkozott, hogy meg sem hallott, ahogy jöttem. Izzadság, punci, erős spermaszag terjengett, de próbáltam nem észrevenni.
Haverom rögtön menni akart, de megkérdezte, hogy máskor is jöhet-e játszani. Én bólintottam és vigyorogtam.
De egyre rájöttem, hogy ez nekem jó volt, és ismételni kell!

Ez nővérem tangája:

http://kepfeltoltes.hu/view/071219/Anita_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/071219/Anita2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
Első
  2008-01-15 16:49:02, kedd
 
  Hajnalban újra találkoztunk. A születésnapomat ünnepeltem a barátaimmal... nagyon beittunk és bementünk a közös törzs kocsmánkba.
A barátaim lassan kezdtek kidőlni és hazamentek. Én még reménykedtem, hogy egyszercsak besétál az ajtón. Noha tudtam, hogy ennek nincs nagy valószínűsége. Már négy óra volt., lassan el kellett indulnom haza. Csalódott voltam és ez a hazautamra is rányomta a bélyegét. Nem is néztem merre sétálok, csak elindultam, de mivel nem minden vándorút céltalan: Félúton leültem egy padra, kaptam egy sms-t. Amikor elolvastam, a lélegzetem is elakadt. Ő írt:
"Szia cicám! Van kb. 1,5 szabad órám. Most?"

Mindig ezt írja: "Most?" Mit csináljak? - mélázgattam... aztán megszólalt a telóm... ő hívott... de képtelen voltam rá, hogy felvegyem... csak ültem és néztem ki a fejemből... már azt hittem, hogy sohasem fog keresni többé, hogy soha nem fogom már látni őt... és most találkozni akar...
A gondolatok petárda módjára durrogtak a fejemben. Egyik a másik után.
Végül letette, feladta, gondoltam magamban. Aztán hirtelen felemeltem a telefont és visszahívtam. Hallottam a hangján, hogy örül nekem:
- Szia! Gondoltam, hogy ébren vagy. Most tudnánk találkozni?
- Igen.
- Akkor 20 perc múlva. De hol?
- Mondjuk a sörözőnél?
- Oké. Ott leszek. Puszi.
- Puszi - mondtam, majd letettem.

Egy pillanatig elgondolkoztam, aztán rohantam haza, ahogycsak a lábam bírta. Egy kicsit felfrissítettem magam és már mentem is a sörözőhöz. Ahogy sétáltam az út szélén, jött egy autó a hátam mögött, mellém hajtott és megállt. Kinyitotta az ajtót. Beszálltam az autóba, majd rámosolyogtam. Visszamosolygott és megkérdezte:
- Elnézést! Tudna nekem egy kis útbaigazítást adni? Olyan helyet keresek "ahol a madár se jár".
- Nem is tudom! - kacsintottam rá - Talán ön jobban ismeri az ilyen helyeket mint én.
Ekkor ért a második meglepetés. Kikapcsolta a biztonsági övét és megölelt... olyan szorosan,mintha attól tartana: elveszít...
Elindultunk. Először némán ültünk egymás mellett, aztán amikor megérkeztünk, akkor ő szólalt meg először:
- Boldog szülinapot!
- Köszönöm.

Átölelt, csókolózni kezdtünk... lassan... szenvedélyesen... aztán éreztem, hogy már nem bírok magammal. Annyira kívántam őt, mint talán addig soha. Lehúztam a nadrágját... a számba vettem ékességét és lassan szopni kezdtem... hallottam, ahogyan élvezi. Éreztem, hogy ő is nagyon akar már... megragadott és levetkőztetett. Szinte tépte lefelé a ruháimat. Lágyan karmolni kezdte a hátam, tudta, hogy ezt nagyon szeretem. Belémhatolt... szenvedélyesen mozgott bennem. Aztán hátulról is megtette... végül a számba élvezett...
Még hosszú percekig csak feküdtünk és egymást simogattuk.
- Kicsim, ez nagyon jól esett most - mondta.
Ránéztem döbbenten. Visszanézett rám:
- Mi a baj cicám?
- Semmi, csak nem szoktál engem így becézgetni.
- Tudom, hogy nem szoktalak, de nem baj ugye?
- Nem baj, de nem vagyok a tiéd... - mondtam, majd elnevettem magam.
- Valamilyen szinten mégicsak az én csajom vagy. Azt meg mégse mondhatom, hogy kutyuskám!
- Jól van nyuszikám, akkor becézgess nyugodtan- nevettem rá.

Magához ölelt. Adott egy puszit a fejem tetejére, majd ismét a hátam simogatta. Ekkor a pillantásom rátévedt az órára, már hat óra volt.
- Tejó ég! Már hat óra - mondtam kétségbe esve - mit fogok én otthon mondani, hol voltam eddig?!
- Nyugi, ha gondolod már megyünk is, hazaviszlek! Csak még adj egy percet, hogy nézhesselek.
Azok a szemek, amikkel akkor rámnézett, legszívesebben azt mondtam volna neki, hogy szeretem, de ne tehettem, amíg ő nem mondja, addig én sem...

Felöltöztünk és elindultunk. Megállt ahol szokott, a lakásunktól egy utcával odébb. Hozzám hajolt és lágyan megcsókolt. Én is visszacsókoltam, majd hozzábújtam.
- Holnap, ha végeztem a munkában, majd felhívhatlak?
- Igen - hagyta el a válasz a számat.
- Szeretnék veled holnap is együtt lenni. Ma olyan szép volt. Köszönöm neked kicsim.
Ránéztem... még egyszer megcsókoltam, majd kiszálltam az autóból és elindultam. Csak reménykedhetem benne, hogy ma tényleg felhív. Csak tudnám, hogy miért viselkedik egyre furcsábban?! Talán majd idővel ez is kiderül!
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
Simple sex story...
  2008-01-15 16:46:04, kedd
 
  Az üveg pezsgő hatását már mind a hárman éreztük. Viki a fotelban ült. Egy testhez simuló top és egy miniszoknya volt rajta. Pont szemben ült velem. Lábait kényelmes terpeszbe tette, utat hagyva kíváncsi szemeimnek. Fehér francia bugyi volt rajta, mely a puncijára tapadt, és én jól szemügyre vehettem. Izgatott a látvány, és a szívem egyre hevesebben kezdett verni, és vért jutatni egyre merevebb farkamba, melyet eléggé izgatott a látvány. Viki ebből semmit sem vett észre. Csak ült a fotelban és kortyolgatta a maradék pezsgőjét. Én pedig egyszerűen képtelen voltam levenni róla a szemem. Dia, Viki barátnője mellettem ült. Ő is elég sokat ivott már. Hosszú, szőke haja félig az arcomba lógott, ahogy hozzám simult. Már régóta tetszett nekem, és ezt jól tudta. Már régóta nem volt senkije se, és a szexet is nélkülöznie kellett egy ideje...

Én még mindig Vikivel voltam elfoglalva, mikor Dia lassan, gyengéden csókolni kezdte a nyakam, és közben az egyik kezével a pólóm alá nyúlt és a hasam kezdte simogatni. Ez még jobban felizgatott, és tudtam, hogy ma éjjel, akár mind a két lányt is megkaphatom. Csókolózni kezdtük, miközben én is simogatni kezdtem gyönyörű testét. A vágy lassan fokozódni kezdett. A pólója alá nyúltam -nem volt rajta melltartó- és végigsimítottam a melleit, szép finoman és gyengéden... majd levettem róla a pólót. Már megölt a kíváncsiság. Látni akartam a melleit. Az egész testét. Fedetlenül, meztelenül. Egymás szemébe néztünk. Tekintetéből kiolvastam a vágyat, és ez felbátorított.

Nyakát kezdtem csókolgatni, majd lassan elindultam lefelé, hogy megízlelhessem a melleit is. Apró csókokkal pusziltam körbe őket, majd rájuk tapadtam és szívni kezdtem. Ezt nagyon élvezte. És én is. Alig bírtam leállni, de muszáj volt. Másra vágytam. A puncijára. Az ízére, arra, hogy kinyalhassam. Lecsúsztam a kanapéról, a lábai közé. Ő ott állt előttem, várva, hogy tovább vetkőztessem. Nem haboztam egy pillanatig sem. Farmernadrág volt rajta. Kigomboltam, és levettem róla. Már csak a rózsaszín tanga maradt. Egyszerűen gyönyörű volt. A hosszú combjai, kicsi feszes feneke... álomnő.

És most megkaphatom. A legszívesebben egyből nyalni kezdtem volna, de tudtam, hogy nem kapkodhatom el. Ki akartam élvezni a helyzetet. Az alkalmat, melyre talán többé nem lesz lehetőségem. Finom csókokkal kezdtem kedveskedni, melyeket a combjaira adtam. Kezeim a fenekére tapadtak, mely sima és bársonyos volt. Meg is feledkeztem Vikiről, aki még mindig a fotelban ült és minket nézett. Nem láthattam, de a pohár már nem volt a kezében. Helyette már a punciját simogatta. Izgatta a látvány és ő sem akart kimaradni. És nem is fog. Én még mindig Dia combjait puszilgattam, egyre feljebb haladva a pinája felé, míg el nem értem. És már csak az apró tanga volt rajta akadályként. Gyors lehúztam róla. A punija egyszerűen gyönyörű volt.

Frissen borotvált, sehol egy szőrszál, és már kellően nedved az izgatottságtól. Egy kicsit nagyobb terpeszbe állt, hogy jobban hozzáférjek, és én nem haboztam. Puszilgatni kezdtem, hogy még jobban felizgassam, majd a nyelvemet is segítségül kértem, és csókolni kezdtem. Ő halkan felnyögött, miközben két kézzel megfogta a fejemet és szó szerint a puncijához szorította. Ám itt nem értek véget a meglepetések. Viki felkelt a fotelból és odasétált hozzánk. A földön ültem, és Dia punciját nyaltam, miközben Viki kigombolta a nadrágom és levetkőztetett. Kész megkönnyebbülés volt ez a farkam számára, melynek eddig a szűkös nadrágomban kellett kényelmetlenkednie.

Most viszont az égnek meredve, szabadon izgulhatott. Vagy mégse. Viki megmarkolta és izgatni kezdte, majd a szájába vette, és szopni kezdett. Nagyon jó érzés volt. Ilyen profin eddig még senki se csinálta. Nagyon élveztem. És ennek hatására még gyorsabban kezdtem izgatni Dia punciját, mely már így is eléggé nedves volt a kéjtől. A csiklóját kezdtem izgatni, aztán abbahagytam, bal kezemet levettem a popsijáról, és ujjazni kezdtem nedves, meleg punciját. Éreztem, hogy már nem sok kell neki ahhoz, hogy elélvezzen. Ekkor ismét a csiklóját kezdtem nyalogatni, és ő nem bírta tovább. A teste megfeszült. Hagyta, hogy az érzés átjárja az egész lényét, és elélvezett. Olyannyira, hogy egy adag pisi is került a számba. De nem bántam. Élveztem. Felnéztem rá és a tekintetünk találkozott. Egyből kiolvastam a szemeiből, hogy számára ennyi még koránt sem volt elég. És én ennek nagyon örültem. Ő megfordult és Vikire nézett. Helyet cseréltek. Ám Dia nem állt neki szopni. Farkam a puncijához igazította, majd ráült és lassú, ritmusos lovaglásba kezdett. Meleg puncija teljesen elnyelte merev hímvesszőm... gyönyörű érzés volt.

Ám Viki sem habozott. Levetette a topját, és végre megpillanthattam a melleit. Nagyobbak és formásabbak voltak, mint Diáé. Aztán a szoknyát is levette, majd a kéjnedvtől teljesen átázott francia bugyiját is. Az ő puncija is szőrtelen volt, és kissé húsosabb, mint Diáé. El sem akartam hinni. Mintha csak álmodnék. Két ilyen csajt kaphatok meg egyszerre. Kezével lassan végigsimította a testét, majd beállt elém és punijával szó szerint a számra ült. Kellemes édes íze volt. Nem olyan finom, mint Diáé, de azért ízlett. Széthúztam a lábait, hogy jobban hozzáférjek, majd a nagyajkakat is és finoman ízlelgetni kezdtem, miközben a tekintetünk eggyé vált. Láttam a szemeiben, hogy mennyire élvezi. Hogy ilyen érzésben még talán sosem volt része -persze ez nem igaz, mert tudtam, hogy mennyire szereti a szexet, és rengeteg egyéjszakás kalandjáról tudtam már- számba vettem a pöckét és nyelvemmel játszadozni kezdtem vele. Ettől még nedvesebbé vált a puncija. Egyik kezével a melleit simogatta, míg másikkal a hajamba túrt, és felnyögött. És én is. Mert Dia mindeközben még ritmusosabban kezdett el lovagolni rajtam és én éreztem, hogy már nem bírom sokáig.

Tudtam, hogy nem szabad. Hogy még nincs itt az ideje. Tovább kéne bírnom, de egyszerűen nem bírtam parancsolni magamnak. A puncija már szinte forró volt, és én bele akartam élvezni. Úgy akartam elélvezni, hogy a spermámat a puncijába lővelem... ezért hagytam, hogy megtörténjen. Minden izmom megfeszült, a szemem behunytam és hagytam, hogy megtörténjen. Ő is érezte, hogy mi fog történni, ezért még gyorsabban kezdte el a csípőjét mozgatni... és én nem bírtam tovább. Elélveztem. Szinte megkönnyebbültem az érzéstől, ám ő ezután sem állt le. Egészen addig mozgott rajtam tovább, míg a farkam kellően merev volt. Ezután lecsúszott rólam, és elernyedt péniszem a szájába vette, hogy ismét felizgassa. Ilyen élményben ezelőtt még sosem volt részem. Nagyon tetszett.

Miután magamhoz tértem a gyönyörtől még jobban Viki puncijára tapadtam. Nem kellett hozzá sok idő, pár perc múlva ős is elélvezett. Csodás érzés volt. Ekkor ismét egymásra néztünk és ő egyből tudta, hogy mit szereznék. Dia mellé térdelt és most együtt izgatták tovább az időközben ismét merevvé vált farkam. Nagyon élveztem, ahogy a két lány dolgozott rajta. Felváltva nyalták és szopták, míg nem Viki felállt, odajött és a fülembe súgta, hogy mindennél jobban vágyik rá, hogy megdugjam. A puncijában szeretné érezni a farkam. Majd a kanapéra dőlt várva, hogy megtegyem. Nem haboztam egy pillanatig sem. Felálltam. A lábait széthúztam, és beléhatoltam. Ő hangosan felnyögött, én pedig egyre dinamikusabban kezdtem kefélni. Miközben csókoltam. Dia a kanapé mellett lévő asztalra ült, és ujjazni kezdte magát, miközben én a barátnőjét keféltem. Akinek nem kellett sok idő, és ismét elélvezett. A csúcsra jutott. Ám most nem a nyelvem által, hanem a farkamnak köszönhetően... amire mindig is vágyott.

Miután magához tért a gyönyörtől rám mosolygott és a fülembe súgta ,,köszönöm". Én ezután felálltam és Diára nézem, akinek a pinája ismét készen állt rá, hogy belé hatoljak. Megfordult és bepucsított, én pedig hátulról a puncijába hatoltam merev és még Viki nedvétől csöpögő farkammal. Olyan gyorsan keféltem, míg még előtte soha senkit. Kezeimmel a melleibe kapaszkodtam, már szinte tökéletes volt a gyönyör. Ő egyre hangosabban nyögött fel. Egyre szaporábban vette a levegőt, míg végül elélvezett -csak másnap mondta meg, hogy ez a kedvenc pozíciója - ekkor én kicsúsztam belőle. A kanapé szélére ültem, és a két lány ismét szopni kezdett. Pár perc múlva hatalmas erővel törtem ki, mindkettőnek jutott a spermámból. Ízlett nekik.

Ezután kielégülten mentünk át a szobámba. Már majdnem reggel volt. Fáradtak voltunk. Aludni akartunk pár órát. A két lány meztelen teste szorosan hozzám simult... és szép lassan elaludtunk.
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2007.12 2008. Január 2008.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 20 db bejegyzés
e év: 88 db bejegyzés
Összes: 431 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 80
  • e Hét: 922
  • e Hónap: 2765
  • e Év: 89007
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.