Belépés
moncsika77.blog.xfree.hu
Ne sírj azért, mert valami befejeződött, hanem nevess, mert úgy történt! Drimmer Mónika
1977.02.28
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/9 oldal   Bejegyzések száma: 81 
Nem nagyon.....
  2008-10-31 10:33:25, péntek
 
  ......írogattam a héten mert délutános vagyok és igazából nem történik semmi különös! Meg nem tudom, hogy mi van velem vagy a levegőbe egyszerűen nem tudok aludni az éjszaka! Valahogy nem tudok elaludni és még hajnali 3-kor fent esz a guta!  
 
1 komment , kategória:  Általános  
Szép napot mindenkinek!!
  2008-10-31 10:30:44, péntek
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nagyon örültem.....
  2008-10-30 09:56:14, csütörtök
 
  ......mert elfelejtettem lehalkítani a telefonom és arra ébredtem 9.15-kor! És az benne a szép, hogy mire felvettem letette az ismerősöm! Visszahívtam, hogy láttam keresett és közölte, hogy ma ráér és eljön a sövényért amit kiszedtünk! Meg akkor a feleségének elküldöm a jukafát mert nagyon szeretne nekem meg 1 nagy és 1 kisebb van!  
 
1 komment , kategória:  Általános  
Szép napot mindenkinek!!!
  2008-10-30 09:51:26, csütörtök
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép napot mindenkinek!!!
  2008-10-29 09:15:56, szerda
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Irtam egy.....
  2008-10-28 10:24:41, kedd
 
  .....e-mailt az Unokanővéremnek mert nagyon el volt tűnve. Azt hittem, hogy megint visszaköltözött a volt élettársához és nem akar szólni senkinek, de még Pesten van a férjénél!
Hát ezt a választ kaptam:
Nem tüntem el Hugi, csak tegnap nem tudtam felmenni a bloghoz...mindig azt írta ki, hogy karbantartás.
Ma 11 órakkor megyek a Noémivel a körzetimhez dilibogyót iratni, meg csavarogni egyet a patikába, meg a Lehel piacra.
Utána amíg délután leteszem aludni, meg csinálom a kaját ugyanis a levest vasárnap iszonyatosan elsózta, és fel kell engednem vizzel meg teszek bele krumplit.
Ellenben nagyon aggódom, mert a Noémi viszont nem hajlandó enni és lehethogy még arra is fogok kérni valamit a patikába, étványgerjetsztőt.
Ha felenged ma a blogom beleirok mindent!
De nem fényes a dolog, Sanyival veszekszünk megint, és igaza van mindenkinek, csöbörből-vödörbe estem.
Azt hittem örülni fog nekünk, hát a gyereknek örül is, de belőlem biztosan kiábrándúlt már, mert mindig visszaakar küldeni a Ferihez.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp
  2008-10-28 08:52:06, kedd
 
  Kedves Kos!
Délelőtt a Hold még a Mérleg jegyében áll, és ezzel könnyedséget, sőt vidámságot ígér. Ezután viszont, röviddel 13 óra előtt belép a Hold a Skorpió jegyébe, és jó, ha vigyázol, hogy hangulatod ne a legmélyebb pontra zuhanjon. Próbáld meg elterelni a figyelmedet. Emlékezz rá, hogy Kos vagy, aki mindig és mindenütt jókedvet tud sugározni.


Kedves Bika!
Teljesen kipihenve és fitten menj munkába. Ma nincs elnézés, a Hold nyomást gyakorol rád. A közelgő újhold elvesz az erődből. Ebéd körül nem hat rád a Hold, pihend te is ki magad. Utána a Hold belép a Skorpió jegyébe, ahol már ott a Nap, és este találkozik a két égitest a szerelmi házadban: ne hagyd ki a lehetőséget, amelyet nyújtanak neked.


Kedves Ikrek!
A délelőtt még a tegnapi nap stílusában folytatódik, de 13 órakor természeted sötétebb oldala kerül előtérbe. A Hold a Skorpió jegyébe megy át, amely számodra nem kedvező hatású. Ne aggódj, ez is elmúlik!


Kedves Rák!
A Hold ma délelőtt is a Mérleg jegyében marad. Ez kissé fáraszt, vagy inkább álmodozóvá tesz. Vigyázz tehát magadra, nehogy hibákat kövess el. Ebéd körül szünetel a Hold: ha megteheted, pihenj te is! A Hold belép a Skorpió jegyébe, és a közeledő újhold is érezteti már hatását. Nem fáraszt el, ellenkezőleg! Az újhold 5. házadban, a szerelem házában fog állni, és ez izgalommal jár.


Kedves Oroszlán!
A délelőttöd még a Hold hatása alatt áll. Fantasztikusan érzed magad, napi munkádat is lendületesen végzed. Ebéd körül a Hold hatása szünetel. Ha lehet, hosszabbítsd meg ebédszüneted. Ezután a Hold a Skorpió jegyébe lép be. Furcsa érzés kerít hatalmába: elgondolkodó, meditáló, sőt egy kicsit emberkerülő leszel.


Kedves Szűz!
A délelőttről elmondhatnád: és még futottak... ez azonban csak a vihar előtti nyugalom. Ebédidőben a Hold belép a Skorpió jegyébe, ez a startjel. A jó Hold átviszi a Nap és a Mars erőit a Földre, és te nyered belőle a legtöbb hasznot. Olyan, mintha valaki mögötted állna, és előrelökdösne. Egyszer csak aktívabb, elevenebb, vállalkozó kedvű leszel.


Kedves Mérleg!
11 óráig még jól mennek a dolgok, a Hold még a saját jegyedben aktív. Utána szünetel, majd ismét ad némi erőt, de már érezni lehet a bekövetkező újhold hatását. Kritikus fázis következik be, személyiségedben változások történnek, de ez a folyamat jó és fontos, tisztulást jelent számodra.


Kedves Skorpió!
Bár az újhold saját jegyedben csak ma éjszaka jön el, már egész nap érzed energiáit. Testileg érzékeny vagy. Ne egyél sokat, ne igyál egészségtelen italokat. Vigyázz magadra, óvd a testedet. Ebéd után ugyan jobban fogod érezni magad, de nem leszel csúcsformában. Azok az ötletek, melyek ma jutnak eszedbe, nagyon értékesek lehetnek.


Kedves Nyilas!
A közelgő újhold elvesz energiádból. Egész nap nehézkes vagy, fáradt, dekoncentrált, nem jön ki a lépés. Ne erőltess semmit, gondolj arra, hogy néha a kevesebb többet jelent. Este csodálatos, isteni érzés lesz meditálni. Utána felemelő, könnyű érzés fog el, mintha lebegnél.


Kedves Bak!
A ma éjjel bekövetkező újhold már egész nap előre érezteti hatását. Kevesebb erő áll rendelkezésedre, mint máskor. Levert vagy, de ez csak testi szinten értendő. Szellemileg jó formában vagy, gyorsan kombinálsz, könnyen érteted meg magad másokkal, komolyan vesznek, mert jól és világosan érvelsz.


Kedves Vízöntő!
11 és 13 óra között jó lesz vigyázni! Egy holdszünet a Plútó hatása alatt csúnya veszekedésbe vihet bele. A holdszünet után már hiányzik az erő a civakodáshoz, az éjszaka bekövetkező újhold kezdi éreztetni hatását. Az újhold a X. napházadban lesz éjféltájban. A kívánság, hogy magadat munkahelyeden valósítsd meg, megerősödik, és elkísér a következő időszakban. A munkakeresők számára egy kb. kéthetes időszak kezdődik, amelyben esélyeik jobbak lesznek.


Kedves Halak!
Reggel a Hold még a Mérleg jegyében van. A mai nap kulcsszavai: harmónia és diplomácia. Egy délidei holdszünet után a Hold belép a Skorpió jegyébe. Ez kapóra jön neked! Most erős és vállalkozó kedvű vagy. Különösen azok a feladatok vonzanak, amelyek újak számodra. Ki akarsz próbálni valamit, és ezért kockázatot is szívesen vállalsz.
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Szép napot mindenkinek!!!
  2008-10-28 08:48:12, kedd
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hát......
  2008-10-27 10:13:57, hétfő
 
  .......sürgősen el kellene vinnem a gépet szervizbe megint mert majdnem 1 óra hosszát szenvedtem mire fel tudtam lépni az oldalra! De sikerült mégis csak fellépnem és elég rendesen meglepődtem amikor megláttam, hogy 403-an nézték meg a naplómat! Amióta fent vagyok az oldalon ennyien még nem nézték meg! Reggel gyorsba elmentem az okmányirodába nagyon gyorsan végeztem mert tegnap az egyik ismerősnek telefonáltunk, és reggel 8-ra odarendelt és pikk-pakk végeztem is! Utána elrobogtam az Unokanővérem szüleihez mert járnak piacra és elvittem nekik a tojástartókat, legalább annyival kevesebbet kell nekik venni! Egész héten délutánra fogok járni remélem gyorsan eltellik a hét és megint szabad hétvégém lesz!  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp
  2008-10-27 10:02:58, hétfő
 
  Kedves Kos!
A Hold ma a Mérleg jegyében áll, ezáltal pont szemben a te saját jegyeddel. Mosolyog rád, barátságos reggelt hoz neked, és a nap hátralevő része sem lesz túl nehéz. Az esti órákban a Mars és a Jupiter kapcsolatba lépnek. Ez ahhoz vezethet, hogy egy szomszédod vagy esetleg másvalaki miatt bosszúság ér.


Kedves Bika!
Ma pontosnak kell lenned. A Hold a Mérleg jegyében őrködik afölött, hogy ne kövess el hibákat. Ha mégis előfordulna, azonnal az orrod alá dörgölik majd. Jól figyelj tehát, ha dolgozol, autót vezetsz, és minden más tevékenységnél is, amelyet ma végzel. Este egy pozitív Mars-Jupiter-kapcsolat friss szelet hoz életedbe.


Kedves Ikrek!
Hétfőn még olyan vagy, mint amilyen mindig is lenni szoktál. Vidáman, lendülettel kezded és végzed a napot, ebben segít a Hold, amely a Mérleg jegyében és ezzel számodra kedvezően áll. Ezenkívül déltájban találkozik a Marssal, uralkodó planétáddal. Ha ma üzletet kötsz, biztos lehetsz a sikerben. Lazaságod ellenére koncentráltan, jól végzed a munkádat.


Kedves Rák!
A Hold ma a Mérleg jegyében áll. Röviddel dél után a Merkúrral találkozik. Ez azt jelentheti, hogy egy fontos információt kapsz szóban vagy írásban. Mindenesetre nagyon figyelj, nehogy elmulaszd megtudni az újdonságokat. Az egész este egy Mars-Jupiter-kapcsolat jóindulatú befolyása alatt áll, ez éjszakádat is megédesítheti.


Kedves Oroszlán!
Vidáman kezded a napot, könnyedén végzed munkádat. A Hold a Mérleg jegyében áll. Jól érzed magad a bőrödben, este pedig meglepetésben lesz részed: valaki kedves bókot mond neked, érdekes telefonbeszélgetést folytatsz, esetleg levélben érkezik valami meglepő. Boldog vagy. Az éjszaka is kellemes lesz.


Kedves Szűz!
A Hold a Mérleg jegyében áll, tehát egy jeggyel a tiéd mellett. Dél felé a Merkúrral találkozik. Ezek egyértelmű jelei annak, hogy a terveiddel foglalkozol, a jövőre gondolsz. Mindenesetre még nem kezdesz bele a megvalósításba. Nem igazán érzed biztosnak a dolgokat. Este még vissza is kell tartsd magad, nehogy belebonyolódj egy veszekedésbe.


Kedves Mérleg!
Jól kezdődik a heted, mert a Hold saját jegyedben áll. Csupán 10 óra felé zavar meg kissé a Jupiterrel kapcsolódva - ebben a szakaszban ne próbálgasd a szerencsédet, mert úgysem lesz. Később a Jupiter a Marssal kedvező kapcsolatba lép. Elgondolkodsz az életeden, kissé színtelennek találod, de ötleteid támadnak, hogyan vihetnél színt hétköznapjaidba.


Kedves Skorpió!
A Mars és a Jupiter ma nagyon kedvező kapcsolatba lépnek egymással. Olyan öntudatos vagy, mint ritkán máskor, és szívesen megmutatod a világnak, milyen nagyszerű és jó vagy. Mindent bedobsz, meg is lesz az eredménye: a mai nap nyertesei közé tartozol. A Hold a Mérleg jegyében, 12. napházadban áll, érzed is este, milyen fárasztó napod volt.


Kedves Nyilas!
Ma még jobban kiállsz az igazságért, mint máskor. Nemcsak a magad igazáért állsz ki, de embertársaid jogai is érdekelnek. Ha azt tapasztalod, hogy valahol valami nincs rendben, rögtön ott vagy, felderíted a helyzetet, közvetítesz. Este érzed, mennyi energiádat rabolták el ezek az akciók. Élvezd ki a pihenést, rászolgáltál.


Kedves Bak!
A Hold ma a Mérleg jegyében jár. Minden embernek, beleértve a Bakot is, most fontos a harmónia. Nem keresed a konfrontációt, a legkisebb ellenállás irányába mész. A Mars a Jupiterrel kedvező kapcsolatba lép, ez hasznodra lesz, különösen, hogy a Jupiter saját jegyedben áll. A munkahelyeden jó teljesítményt nyújthatsz, felhívod magadra a figyelmet. Vidám este vár rád.


Kedves Vízöntő!
Egy elismerő szó: szeretnél előnyös oldaladról mutatkozni, és ezen a héten nagyobb erőbedobással dolgozol. Ez jó, mellesleg más területeken is sikeres vagy. Ösztönösen azt mutatod, amit a legjobban tudsz, tehetségedet jól használod. A hétfő amúgy is jól fekszik neked, mert a Hold a Skorpió jegyében jár. Délután figyelj jobban oda, mert a Mars a Jupiterrel szövetkezik, és kapkodóvá válhatsz.


Kedves Halak!
Ma nemigen érzed, mi az, amit elvárnak tőled. A Holddal a Mérleg jegyében fontos, hogy minden nézőpontot figyelembe vegyél. Bár megpróbálsz mindenkinek a kedvére tenni, de ez nem mindig sikerül. Koncentráció és önfegyelem a problémáid. Jobb, ha csak néhány fontos pontra összpontosítod figyelmedet, de azokat alaposan dolgozd ki.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/9 oldal   Bejegyzések száma: 81 
2008.09 2008. Október 2008.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 81 db bejegyzés
e év: 1355 db bejegyzés
Összes: 4149 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 19
  • e Hét: 151
  • e Hónap: 431
  • e Év: 60280
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.