Belépés
moncsika77.blog.xfree.hu
Ne sírj azért, mert valami befejeződött, hanem nevess, mert úgy történt! Drimmer Mónika
1977.02.28
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/14 oldal   Bejegyzések száma: 138 
Szép álmokat mindenkinek!!!
  2008-02-29 19:46:22, péntek
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
A szexuális álmok jelentése
  2008-02-29 07:53:35, péntek
 
  Álmaid férfijával szeretkeztél, de édesanyád is ott volt? Netán az összes volt kedvesed egyszerre járt az ágyadban? Mit jelenthet mindez?


Szeretkezés
Az erotikus álmok nagyon gyakoriak. Intenzív testérzékeléssel, gyakran kielégüléssel járnak. Olyan szemléletesek lehetnek, mint egy háromdimenziós mozi, és gyakran az álom egyetlen vagy legfőbb tevékenysége a szeretkezés. Az elme ilyen álmok útján igyekszik kielégíteni a szexuális vágyakat.

Freud szerint minden álom a szexualitásra vezethető vissza. Más kutatók pedig úgy gondolják, hogy még a konkrétan erotikus álmok nagy részének sem a nemiség szolgál alapjául. A szexuális álmoknak rendkívül jótékony hatásuk lehet: segíthetnek tudatosítani és legyőzni a kielégülés és az intimitás útjában álló torlaszokat.

A nézők
Ha szexuális álmodban megjelennek szüleid, vagy azok egyike, felmerülhet benned néhány kérdés, melyek megválaszolása választ adhat magára az álomra is.

Létezik-e valamilyen szüleidtől elsajátított meggyőződés vagy elvárás, mely elárasztja tudatod, amikor szeretkezni kezdesz?
Van-e olyan érzésed, hogy kielégüléseddel megbántod szüleid, vagy ezzel hűtlen lennél irántuk?
Jobban aggódtál szüleid jelenléte miatt, mint saját kielégülésed miatt? Ha igen, nem lehet, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítasz véleményüknek?

A partner
Ha álmodban ismert emberrel szeretkezel, az jelentheti azt, hogy abban a szegmensben kívánsz te is sikereket elérni, ahol az álombéli partnered is tevékenykedik. Ha kezdő költő vagy, akkor például gyakran álmodhatsz híres írókkal, de igaz ez egy adott vállalaton belül is. A főnököddel megálmodott szeretkezés hátterében állhat az ő sikerei után való vágyakozás.

Vannak álmaid, melyben régi partnereidet látod? Van, hogy csak eggyel szeretkezel, de van, hogy az összes egy ágyban van? Az álom nem nosztalgiára hív, hanem egyes életedben tapasztalható modellekre szeretné felhívni a figyelmed. Miért mentek tönkre ezek a kapcsolatok? Te rontottad el őket, vagy mindig átvertek? Mi a hasonlóság köztük? Ha ezeken a kérdéseken elgondolkozol, sok hibádra ébredhetsz rá, melyeken a jövőben változtatnod kellene.

A helyszín
Ha álmodban helyet kerestek az aktushoz, például házról-házra jártok, akkor valószínűleg te sokkal többet foglalkozol a helyszínnel, mint magával az eseménnyel. Neked fontosabb, hogy milyen körülmények között történik meg, mint az, hogy kivel, és hogy az milyen élményt nyújt majd.
Ha nyilvános helyről álmodsz, akkor a helyszínnek és a partnernek sokkal nagyobb jelentőséget kell tulajdonítanod, mint a szexnek. Gondold végig, hogy milyen tetteket hajtottál végre a közelmúltban mások előtt, mi az, amit szégyellsz, és el akartál volna titkolni. Ha ismered partnered, akkor ő milyen szerepet tölt be az életedben, mennyire vagy vele bizalmas kapcsolatban? Ha nem ismered, akkor vajon kit vagy mit szimbolizálhat?

Orgazmus
Álmodban hihetetlenül jót szeretkezel, de valami megzavar és az aktus orgazmus nélkül fejeződik be. Ígéretesen indul a dolog, a végén csak frusztráció és harag marad. Kielégületlenül ébredsz fel. Álmod valószínűleg elégedetlenségedet és akadályozottságodat szimbolizálja, mely egyáltalán nem biztos, hogy szexuális életeddel áll összefüggésben.

Ebben az esetben gondold végig, hogy mi az, ami miatt elégedetlen lehetsz, mi az, ami mostanában nem úgy végződött életedben, mint ahogy indult, vagy ahogy vártad volna.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szex horoszkóp
  2008-02-29 07:50:15, péntek
 
  Most megtudhatod, mit mondanak a csillagok életed ezen talán legfontosabb területével kapcsolatban erre az évre!


Kos
Az előző évben a szex terén nem ment minden simán, de idén visszatérhetsz a régi kerékvágásba. Ez az év sem lehet mentes egy tiltott, mégis forró kalandtól, aminek beteljesülését még érdekesebbé teszi, hogy sokat kell várnod rá. Szeretőddel egy izgalmas helyen lehettek majd egymáséi, nem kizárt, hogy a munkahelyeden. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ebben az évben az ágyban is rendeződnek dolgaitok, visszatér az első közös hetek szenvedélyessége és izgalma. Az év legforróbb időszaka október 5. - november 16. között várható.

Tipp 2008-ra: szerelmi és szexuális életed is jobb lehet, ha megpróbálsz egy kicsit odaadóbb lenni, és félretolod az egódat! Kényeztesd többet partnered, meglátod, duplán kaphatod vissza!

Bika
Ez az év nagyon hullámzó lesz számodra szerelem és szexualitás terén. Sok kihívással kell megküzdened majd, de kitartásodnak boldogság és harmónia lesz a jutalma. Partneredet újra meg kell hódítanod, ehhez vessél be férfiként rózsaszirmokkal behintett ágyat, nőként pedig különleges helyekre, titkos légyottokra koncentrálj. Ha még szingli vagy, akkor ebben az évben egy olyan emberrel találkozhatsz, aki először csak szexuálisan vonzó számodra, de a lepedő-akrobatika rövid időn belül szenvedélyes szerelemé válhat. A legtöbb forró éjszaka november 17 - december 27. között vár rád.

Tipp 2008-ra: légy egy kicsit titokzatosabb! Tartogass több meglepetést, ne legyél olyan kiszámítható!

Ikrek
A karrieredben változások várhatóak, és a több munka a szexuális életedre is kihat. Ez az év számodra a tanulásé, de nem az iskolapadba kell visszaülnöd, hanem a szexben kell új impulzusokat megélned. Ha párkapcsolatban élsz, ne hagyd, hogy rutinná váljon közöttetek a szex a stressz miatt, használd ki kiváló kommunikációs képességedet, hangolódjatok egymásra, például erotikus vágyaitok elmesélésével, esetleg 18-as karikás filmek megnézésével. Ha szingli vagy, ebben az évben egy idősebb partnerrel élhetsz át olyan élményeket, amiről még álmodni sem mertél. Nyár vége, ősz eleje felforgatóan hat szexuális életedre.

Tipp 2008-ra: az újdonságot nemcsak egy új partnerrel lehet felfedezni! Ebben az évben ne engedj egy harmadik csábításának, mert könnyen megbánhatod.

Rák
Ez az év számodra a boldogság éve: párod igazán odaadó, és a szexben is teljesíti minden kívánságodat. De vigyázz, ne kényelmesedj el, viszonozd partnered odaadását például egy meglepetés hétvégével egy romantikus panzióban. Ha kapcsolatodat csak az izgalmas szex tartja össze, esetleg harmadik vagy egy kapcsolatban, az év eleje erőt adhat a kilépéshez. A szingli Rákokra is felszabadító és mennyei szexuális élmények várnak 2008-ban. Az egyébként is szexuálisan túlfűtött évben, szeptember 25. - november 16. között kiemelkedően játékos és szenvedélyes lesz minden éjszakád.

Tipp 2008-ra: ez az időszak alkalmas arra is, hogy párodnak megsúgd legtitkosabb vágyaidat, és feloldódjanak benned a gátlások!

Oroszlán
Ebben az évben fennállhat a veszélye, hogy egy örök szerelemnek induló, de valójában a szexualitásra épülő futó kaland bajokat okoz a munkahelyeden. Ezért ne engedj - egy szenvedélyes éjszakára se -, a jóképű öltönyös kolléga vagy a miniszoknyás kollegina csábításának. Szexuális életed idén változatos lesz és újdonságokkal teli, most mindent kipróbálsz, amit eddig nem mertél. Ha párkapcsolatban élsz, az, hogy nem vagytok őszinték egymással, kihat a szexuális életetekre is. Ezért lehet, hogy továbbállsz, és más oldalán érsz el mennyei magasságokba. A július és az augusztus hozza számodra el a legforróbb élvezeteket.

Tipp 2008-ra: kösd be partnered szemét, kötözd ki kezeit, és kényeztesd úgy, ahogy te vágynál rá!

Szűz
Ebben az évben forrni fog körülötted a levegő, és sokszor összegyűrődik majd a lepedőd is. A szingli Szüzek életében egy olyan kapcsolat kezdődik ebben az évben, amelyben a lelki harmónia az ágyban is meg fog jelenni. Felszabadító, szenvedélyes és új élményeket hoz ez a szerelem a szexualitás területére is, a sokszor gátlásos Szűz végre igazán önmaga lehet, és kezébe veheti az irányítást. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ez a nagy szerelem szintén megjelenhet, de nem a jelenlegi partnered fog elvarázsolni, hanem egy tiltott gyümölcs ébreszti fel minden érzékedet. Január 25.- február 17. között megízlelheted, milyen őrültségek várnak rád az évben!

Tipp 2008-ra: csinálj valami meghökkentő dolgot, csábítsd el újra a párodat, ne másban keresd az elveszettnek hitt szenvedélyt!

Mérleg
Habár ebben a jegyben született emberek lételeme a szerelem és a csábítás, ebben az évben életük ezen területe nem alakul túl szerencsésen. Ha párkapcsolatban élsz, akkor az év elején úgy érezheted, hogy eltávolodtatok egymástól, és nem is kívánod annyira partnered, mint eddig. De ez csak egy rossz periódus, tavasszal újra beindulnak majd a hormonjaitok. Az is lehet, hogy egy régi szeretőddel idézitek fel a kellemes emlékeket. Ha még szingli vagy, akkor viszont 2008 sok izgalmat tartogat számodra, hiszen olyan valakivel ismerkedhetsz meg, aki a szexualitás új dimenzióiba vezet be, például a tantrikus szexet fedezhetitek fel együtt. Augusztusban pedig újra önmagad lehetsz, hiszen ez a szerelem és érzékiség hónapja lesz számodra!

Tipp 2008-ra: a mennyiség helyett idén koncentrálj a minőségre. Hosszú előjátékkal és utójátékkal még izgalmasabbá teheted együttléteidet!

Skorpió
Szexuális életed hasonló lesz ebben az évben is, mint az előzőben: egyaránt meg fogsz élni mélypontokat és mennyei magasságokat. Viszont a jó periódusokra új technikák, pózok kipróbálása lesz a jellemző; mondhatni, ez az év forradalmasítja az eddig szokásaidat. Párkapcsolatodat ez pozitívan befolyásolja, jót tesz nektek egy kis újítás, de vigyázz, partnered is tudjon téged követni ebben. A szingli Skorpióknak az év magányosan indul, de márciusban megtalálhatják a szerelmet egy régi barát személyében. A legélvezetesebb hónapod a május lesz.

Tipp 2008-ra: ha teljességében szeretnéd élvezni a szexualitást, próbáld meg néha partnerednek átengedni a kezdeményezést, mert akaratosságoddal olyan dolgokat fojthatsz el benne, ami egyébként élvezetesebbé tehetné az együttléteket.

Nyilas
Az év első hónapjaiban párkapcsolatodat uraló feszültséget az egyre ritkuló együttlétek is jelzik. Úgy érezheted, nemcsak a szenvedély, de alapvetően a vonzalom is kezd kiveszni a kapcsolatotokból, és ez a szexuális életeteken látszik meg legjobban. Ennek megoldása, hogy foglalkozz kicsit magaddal, fedezd fel újra önmagad, relaxálj sokat. Az év eleje az egyedülálló Nyilasoknak sem kedvez, egészen májusig csak magadra számíthatsz. Viszont a nyáron úgy fogod érezni, hogy megérte a várakozás, mindenki téged dong majd körül, egyszerre akár több vasat is tarthatsz majd a tűzben. A legszenvedélyesebb időszak október 19. és november 12. között várható.

Tipp 2008-ra: bár egy Nyilastól nehéz ezt kérni, legyél kicsit zárkózottabb, titokzatosabb! Ne kössél ki rögtön az első randin az ágyban új partnereddel!

Bak
A sokszor magányos Bakoknak ez az év igazán szerencsésen alakul a szerelem és szexben egyaránt. Ebben az évben teljesen fel tudsz oldódni partnered oldalán, levetkőzöd a gátlásaidat, és azzal, hogy partnered legintimebb kívánságait is teljesíted, te is életre szóló élményeket szerezhetsz. A csillagok ebben az évben a szingli Bakokat is újjá, a zodiákus legvonzóbb jegyévé változtatják, ezért számtalan izgalmas kalandod lesz. A forró éjszakákat nem kizárt, hogy mély kapcsolat követi, amire régóta vágytál. Tehát vetkőzz le gátlásaidat, és ne félj az újtól! Május 1-24. között valószínűleg még a munkád kedvéért sem kelsz majd ki az ágyból!

Tipp 2008-ra: ne csak a munkádban küzdj, hanem a szerelemben is: hódítsd vissza partnered egy harmadiktól, és ne hátrálj meg az első akadálytól, ha el akarsz csábítani valakit!

Vízöntő
A Vízöntő jegyében születetteknek a 2008-as esztendő a szerelem éve. Nemcsak megtalálhatod azt, akiről mindig is álmodtál, hanem ezzel az emberrel a szex is olyan jó lesz, mint még soha. Erre a találkozásra nagy esélyed van februárban, de nyár elején mindenképp megtörténik, és ezzel a személlyel a szexualitást sosem érzett mélységében élheted át. A párkapcsolatban élő Vízöntőknek kevésbé lesz kedvező az év eleje: ahhoz, hogy újra felszabadult és energikus legyél az ágyban, először magaddal kell rendbe jönnöd. Legkésőbb azonban a nyár végére minden rendeződik, és újra olyan lehet a szex, mint kapcsolatotok első hónapjaiban.

Tipp 2008-ra: a szexben is legyél játékos! Egy masszázs, egy kis tejszínhab, esetleg egyéb segédeszközök új színt vihetnek szerelmi életedbe; merd használni a fantáziádat!

Halak
A párkapcsolatban élő Halaknak ez az év nem tartogat túl sok jót: a hétköznapi problémák az ágyban is megmutatkoznak, úgy érezheted, hogy partnered nincs teljesen ott lélekben. Ebben az évben előkerülnek olyan gondok, amiket eddig a szőnyeg alá söpörtél, úgyhogy legelőször ezeket kellene tisztáznotok, hiszen így lehetnek teljesek az együttléteitek. Annak, hogy rendezzétek kapcsolatotokat, egy régi szerelem felbukkanása fog véget vetni, akivel újra szenvedélyesnek és felszabadítónak érezheted a szexet. Az egyedülálló Halakra rengeteg izgalmas kaland vár ebben az évben, melyek közül kiemelkedik egy személy, akitől teljesen elveszted majd a fejed: reggeltől estig, mindenhol és minden pózban lesztek egymáséi.

Tipp 2008-ra: legyél kicsit határozottabb. Beszélj érzéseidről és problémáidról, kérdezd meg, mire vágyik partnered, és te is öntsd szavakba kívánságaidat!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép napot mindenkinek!!
  2008-02-29 07:05:30, péntek
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép álmokat mindenkinek!!!
  2008-02-28 19:53:29, csütörtök
 
  -  
 
1 komment , kategória:  Általános  
Soha ne csüggedj
  2008-02-28 13:46:31, csütörtök
 
  Soha ne csüggedj, ha valaki nem szeret,
Az életben akkor is megvan a te helyed.
S ha majd egyszer az álom valósággá válik,
Gondolj azokra is, kiknek ez nem számít.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nagyon nagyon.....
  2008-02-28 07:51:12, csütörtök
 
  .....vívodom, hogy mit csináljak! Az volt a szándékom, hogy küldök egy sms-t a Nagyembernek, hogy a majd alakul kapcsolatot itt és most lezárom és elég. Mivel éjszakás voltam egész hazáig azon gondolkodtam, hogy mi a fenét csináljak? Az eszem meg a szívem is azt súgja várjak még! De ez nem mehet tovább! Amit tegnap küldött sms-t azzal betelt a pohár! Hogy megint én mennyek fel hozzá és mindig csak én. És Ő? Minden úgyanúgy folytatódik mint ahogy abbahagytuk! Én meg ezt nem szeretném! A felállásomat elmondtam, hogy én nem vagyok hajlandó ezt csinálni mert akkor a MADÁRKA ELLSZÁLL! De ezt a részt nem igazából akarja tudomásul venni! És az benne a legrosszabb, hogy mivel motor örült így ha bejön a jó idő lőtek a találkozásoknak mert mindig a motoron fog ülni ! Tudom, hogy ez nem kapcsolat ez már rég nem arról szól amiről szólnia kéne ! Lehet, hogy a mai napot megvárom mert kiváncsi vagyok nagyon valamire! És ha nem kapok semmi reakciót a mai napon akkor sajna fájó búcsút kell, hogy vegyek tőle!!! Akármennyire is nem szeretném! De annakidején Ő is minden szemrebbenés nélkül közölte, hogy vége! Csak az lesz kettőnk között a különbség, hogy én le fogom zárni ezt a kapcsolatot Ő meg Oktoberben ezt nem tette meg ! Meg én nem fogok olyan könnyelmű kijelentést tenni, hogy ha meggondolnám magam visszamehetnék-e hozzá! Ő viszont megtette! És annyira nagyon nyeregbe érzi magát, hogy valami katasztrófa. Csak sajna előbb vagy utóbb ki fogom ütni a nyeregből és iszonyat nagyot fog esni ! Annyit szeretnék kérni, hogy aki tényleg volt ilyen helyzetben a tanácsára lennék kiváncsi, hogy mit csinált vagy mit csinálna a helyembe!  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp
  2008-02-28 07:17:59, csütörtök
 
  Kos (március 21. - április 20.)

Kedves Kos!
Úgy temetkezel gondolataidba vagy alkotómunkádba, mint akit homlokon csókolt a múzsa. Ma kevésbé foglalkoztatnak az élet hívságos dolgai, inkább befelé fordulsz, és hajlasz rá, hogy az élet értelméről meditálj. Ezek is olyan kapaszkodók, amelyek valóban közelebb visznek az értelmes élet titkának a megfejtéséhez.


Bika (április 21. - május 20.)

Kedves Bika!
A bonyodalmak máris megoldódtak. Az ügy pedig egyáltalán nem volt olyan komoly, mint eleinte hitted, hittétek, még károd is származhatott volna belőle. Azt viszont egy életre meg kellene jegyezned, hogy a szerződések mellékleteit is alaposan át kell tanulmányozni. Határozottságod igen jó benyomást keltett valakiben, akinek tervei vannak veled. Pénz áll a házhoz? Alighanem, de előbb még tenni kell érte ezt-azt.


Ikrek (május 21. - június 21.)

Kedves Ikrek!
Túl keményen bántál gyermekeddel, s bár tudod ezt, azt hiszed, a gyengeségedet árulnád el azzal, ha nyíltan bevallanád a tévedésed. Ha jobban belegondolsz, hamarosan belátod, hogy éppen azzal rombolod a tekintélyed, ha ragaszkodsz vélt igazadhoz. Mindenki csak megkönnyebbül, ha tiszta vizet öntesz a pohárba.


Rák (június 22. - július 22.)

Kedves Rák!
Ma a munkahelyeden és a családi életedben is sorsfordulók következhetnek be. Te tudod, hogy mit érdemelsz, jó vagy rossz hatások érhetnek inkább. Nem árt, ha odafigyelsz a nap eseményeire, és próbálsz előre következtetni, tervezni. Valakinek igencsak szüksége van rád, de nem szeret kérni.


Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Még ha nem is éreznél hozzá kedvet, akkor is indulj el és lépj érintkezésbe másokkal, ne hagyd, hogy bármi a kedvedet szegje. Próbáld a kapcsolataidban egyensúlyba hozni vállalt kötelezettségeidet saját igényeiddel. Ezt a legjobban azzal érheted el, ha teljesen őszinte maradsz, és megköveteled, hogy mások is azok legyenek hozzád. Beszélj igényeidről nyíltan, és - szükség esetén - állj készen a kompromisszumra.


Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Régóta álmodoztál egy új munkahelyről, ahol nemcsak kéréseket, esetleg parancsokat hajthatsz végre, hanem saját ötleteidet követve, tehetségedet kamatoztatva dolgozhatnál. Ma lehet, hogy kapsz egy ajánlatot, de mégse mondj azonnal igent. Lehet, az est folyamán kiderül, hogy buktatói is lehetnek ennek a váltásnak. Gondold át még egyszer, és aludj rá egyet!


Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Kedves Mérleg!
Kissé korai lenne, ha a tavaszi fáradtsággal akarnád megmagyarázni nyűgösségedet. Egyszerűen csak sokat vállaltál egyszerre, ami meghaladta a képességeidet. Ne akarj mindenképpen bizonyítani, van az úgy, hogy kénytelen segítséget kérni az ember. Ez az a pillanat. Örülhetsz, ha így megosztva a munkát elkészültök határidőre. Minden energiádat kiveszi ez a feladat, okosabban teszed, ha erőt gyűjtesz holnapra, s ma nem randevúzol.


Skorpió (október 23. - november 22.)

Kedves Skorpió!
A célokat már megfogalmaztad, és eljutottál a tervezéshez is. Most viszont egyszeriben megváltozott minden. Nem tudod, hogy a közelmúlt eseményei milyen mértékben változtatták meg a lehetőségeket. Sajnos ismét csak magadra számíthatsz, csak saját tudásodat használhatod. Maradj hű önmagadhoz, és bízz tapasztalataidban.


Nyilas (november 23. - december 21.)

Kedves Nyilas!
Reggel gyomor- vagy bélpanaszokkal ébredhetsz. Érdemes még ma orvoshoz menned. Nincs semmi komolyról szó, talán csak kicsivel többet idegesítetted magad mostanában. Nagy a valószínűsége, hogy ismét ok nélkül aggódtál. Most már makkegészségesen szállj magadba, hogy ezután többet fogod edzeni a testedet. Ma amúgy is fogékony vagy a pozitív változásokra.


Bak (december 22. - január 20.)

Kedves Bak!
Váratlan ötletként teljesen új pénzszerzési lehetőségre bukkanhatsz az egész családod számára. Nem kell azon bosszankodnod, hogy ez eddig nem jutott eszedbe. A politikai, a diplomáciai életben is kamatoztathatod tapasztalataidat. Szóbeli ráhatással elsöprő sikert aratsz, szónoki képességeidet hivatalból is érdemes lenne fejlesztened.


Vízöntő (január 21. - február 18.)

Kedves Vízöntő!
Későn ébredsz, kapkodva készülsz. Rohanva éred el a buszt, jegyet természetesen nem találsz, hiába forgatod ki a zsebeidet, döntöd ki a táskád. S amilyen peches vagy ma, képes vagy az első ellenőr karjaiba belefutni... Szerencse a szerencsétlenségben, hogy legalább a késésedre nem derül fény. Le sem csillapodtál, ki sem fújtad magad, máris újfajta szorongások kerítenek hatalmukba. Mintha valakinek születésnapja volna ma...


Halak (február 19. - március 20.)

Kedves Halak!
Ma egy jelentéktelennek látszó flörtből is nagy dolgok születhetnek. Még fel sem ébredsz, és lám, máris veszélyes vizeken lubickolsz. Egyelőre önfeledten, felszabadultan. Később azonban könnyen megbánhatnál valamit. Mielőtt bármit is cselekszel, mindent gondolj meg, mindent fontolj meg! Ha szándékaid ezután sem változnak meg, ám legyen... 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép napot mindenkinek!!
  2008-02-28 06:57:33, csütörtök
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép álmokat mindenkinek!!!!
  2008-02-27 19:50:58, szerda
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/14 oldal   Bejegyzések száma: 138 
2008.01 2008. Február 2008.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 138 db bejegyzés
e év: 1355 db bejegyzés
Összes: 4149 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 54
  • e Hét: 343
  • e Hónap: 623
  • e Év: 60472
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.