Regisztráció  Belépés
lullu.blog.xfree.hu
Feel the fear and do it anyway. Lullu ^__^
1988.05.02
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 30 
A dunyha
  2008-03-26 12:12:03, szerda
 
  Ilyen nincs! Volt már egy-két lusta nőm... De ez a csúcs! Itt pumpálom, vagy fél órája. Csak fekszik szétdobott kézzel-lábbal. Egy mozdulatot, egy hangot nem tudtam belőle kicsiholni! Mintha egy parasztdunyhát kefélnék... Pedig egész másként indult a mai este!
Az a kis fekete dög... Egész végig őt fűtöttem a házibulin. Sikerült is megfőzni. Felhívott magához, de elcsesztem! Még egy kicsit dumáltam a házigazdával, és ez alatt, az a szemét szépfiú kinézte a tányéromból! Csak egy kis tánc, amíg jön a barátod. Lassú, simulás, bájvigyor, fülbesusi... A kis liba meg rásült. De utálom azt a bájgúnárt! Kapott a sorstól szép pofikat, (alatta, mögötte semmi!) A nők meg csak borulnak előtte. Mostanra már a kis buta is rájött, milyen rossz vásárt csinált... A volt csajai mesélték, hogy a csávó kétlövetű! Az elsőben 2 perc a csúcs, a második megvan 5 is... De ott, már nagyon görbül a léc! Semmi hirtelen mozdulat, mert kicsúszik... Pedig a kis feketében van ám spiritusz! El lehet keskenyedve. Most legalább megtanulod édes; nem minden arany, ami fénylik! Te ott szenvedsz a löttyedt, gyorstüzelő kukaccal, én meg itt kurblizom ezt a szunyáló gumimacit!
"Alszik, vagy dög is már?" (Toldit idézek kettyintés közben? Ez beszarás!) Tényleg! Lehet, hogy ledöftem? Ugyan már, mivel? Nekem nincs egetverő farkam, mint a történetírók többségének... Amikor felhozott magához "vigasztalni" azt mondta, hogy régóta gerjed rám. Gerjed?! Kávét főzött, az volt a legizgibb amit tőle kaptam. A szűk cuccaiban még úgy-ahogy kinézett, de kihámoztam belőle. Hááát... kissé vastagabb lett... Rámásztam. Ha már itt vagyok... Csókoltam, simiztem, tetőtől talpig. A puha mellét, hasát, combját. Semmi reakció! A vaskos szeméremajkai közül szivárgó nedv győzött meg róla, hogy mégsem jégcsap. Megnyitottam az árkot. Játszottam a berendezéssel. Simogattam, dörzsöltem, markoltam. Semmi! Pedig az "illetékesek" szerint a kezem... Be nem nyaltam neki! Hozzám sem ért, nehogymá' valamit-valamiért. Meguntam! Beakasztottam neki! Toltam finoman, löktem keményen. Lassan és mélyen, mint a medve. Szaporán, mint a nyúl. Kegyetlenül, mint a kutya... Bágyadt félmosollyal az arcán, csak hagyta. Semmi változás...
Bezzeg a kis fekete, az már a tapétát is lekaparta volna a falról! Az aztán tüzes volt! Ahogy az smacizott... Először, csak játszadozva, majd egyre szenvedélyesebben. A végén már ráhegedt a számra! A nagy feszes mellét markolásztam, és beleremegett. A kerek, kemény segge, hogy simult a tenyerembe... Beleriszálta magát. Az a szép, homlokos punci! Milyen hívogatóan domborodott! Az én mancsom, meg szófogadó, jófiú... Az ágyékát, hogy feszítette rá az ujjaimra! Vonaglott rajtuk! Nadrágom át elélvez, ha hagyom... De én csak spanoltam, későbbre... A francba! Ahogy elmarta EGONt! Smár közben szopta a nyelvem! Add össze...! Haver! Micsoda éjszaka lehetett volna! Kis hülye! A pasid meg fakezű és nem is nyal. Megmondták a csajok. (De mert nem, Neked? Nők!) Most, csak hánykolódsz kielégítetlenül, mi?
De, mi ez? Földrengés? Mozdul a dunyha! Mit mozdul, repül(ök)!!! Elélvezett! De, hogyan?! Ráz a röhögés. Ilyen nincs! Váratlanul behidalt! Mint egy birkózóbajnok. Olyan erővel dobta fel csípőjét, ha a punciban levő farkam, mint egy horgony, nem tart vissza... Átrepülök a feje felett, és a falra kenődök. Tapétának! Mint a prérifarkas, a gyalogkakukkban. Ettől a gondolattól, úgy elkap a röhögés, hogy kókadt pöccsel legurulok róla és csak fetrengek. Őtunyasaga, sértetten kivonul a fürdőbe. Dühösen rázza, rengő fenekét. Zuhanyozik. Mi a francnak? Nem izzadt meg a melóban, az fix! Én sem kentem össze. Tényleg, el sem mentem! De nem is fogok! Erre a lusta tehénre, úgyse áll fel EGON még egyszer. Öltözés, aztán tűz haza! Gyorsan, amíg fürdik... Legyen vége már ennek a rémálomnak!
Az utcán kopogó lépteim ritmusára skandálom: az a kis, fekete dög...
Szavazz a történetre!
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
A deszka
  2008-03-26 12:11:12, szerda
 
  Na, ez sem az én estém... Kifogtam már megint! Se melle, se segge. Deszka. Jó, ha 160 centi és 45 kiló... Ahogy megy fel előttem a kolesz lépcsőjén a szobácskája felé szinte hallom, hogyan zörögnek a csontjai. Ezt kéne ma megdugnom? Akkora paraszt azért nem vagyok, hogy most lelépjek. Habár... Nem. Edd csak meg amit főztél! Rágódj a csontokon...
Pedig ez sem így indult. A barátnőjére hajtottam a bögyös - faros szőkeségre. Csak éppen kettesben voltak a buliban. Tényleg, mért vannak a nők mindig legalább ketten?
És a bombázónak mért van átlagos (de inkább az alatti) barátnője? Mellette még jobban nézzen ki? Oké. De a szürke egér mért van vele? A nagyragadozó mellett neki is csurran cseppen némi (nemi) konc? Ezek szerint konc vagyok... Ő meg a kolonc... Hehe... Olcsó.

Hogy is volt? Megkértem egy havert, (mért pont azt a bájgúnárt? ) hogy segítsen felszedni Őket. Amíg a Dögöst leválasztom a Deszkáról. Sikerült. A cimbora jött be Őbombázóságának. Francba. Ezért nem focizok. Ott is öngólt rúgok csak...
Mire kiderült a leosztás már késő volt új csaj után nézni. Meg a szerepet végig kell játszani.
Még ha nincs is ínyemre a szereposztás. Amúgy nagyon jó fej ám a kiscsaj. Aranyos, kedves még okos is. A másik egy beképzelt buta liba. ( savanyú szőlő esete... ) De igazán. Nagyon jót dumcsiztunk miután elfogadtam a helyzetet. (csak deszka... ) Legalább finomra csiszolt, jól megmunkált, gyalult, friss illatú deszka...
Mindegy akit ma megdughatsz... Végül is... Dugni jó! Általában... Habár... Megéri a fáradtságot Ődeszkasága? Nem hiszem. Mindegy. "Bárhogy lesz, úgy lesz... "
Bunkó vagy Vidra! Előítéletes Tahó! Adj esélyt Neki! Lehet, hogy jó. Nem dúskál a pasikban. Talán kiéhezett. A kiéhezett nő odaadó és szenvedélyes. (is tud lenni) De ha nem?!
Mindegy. Mindjárt kiderül. Hármas szabály: dug - űrit - hazamegy.

Most mit bénázik azzal a zárral? (naná, hogy béna lesz és topa... ) Végre.
- Igen Kedves, menj csak a fürdőszobádba nyugodtan hozd rendbe magad. (nem lesz egyszerű)
Sablonos kollégiumi szoba. Ágy, (remélem nem fog recsegni... mármint a Nő... majd óvatos leszek... úgy is látom merre jár benne a farkam... útálom magam ilyenkor, hülye cinikus dög vagyok már megint... ) íróasztal, polcok. Tele könyvel. Mire mind elolvassa talán nől kicsit a segge is. Ráfér. A tudomány jótékony hatása. Az asztali lámpát kapcsolom csak be és a falra fordítom. Sejtelmes félhomály. (ápol és eltakar... )
Jön is! Ez gyors volt. A vastag frotírköpeny sokat javít rajta. Kellemes tiszta illata van...
- Igen! Persze drága, én is lezuhanyzok. (eszerint nem szereti a kanszagú férfiakat)
Nyomás! Le a göncöt! Gyors zuhany, aztán had szóljon...
Mi a fene kiégett az izzó? Tök sötét. Nyílik az ajtó. Bejön. Hozzám lép. A hátamhoz simul.
A vállamig ha ér. Átölel. (zuhanyzós előjáték? van stílusa). Simogat. A vállam, hasam, combom... ó... ó... ÓÓÓ! Finom. Nagyon finom a keze. Ritka finom... Beindul a gépezet.
Gyorsul a szív, tágulnak az erek, meglódul a vér... Eszméletlen! Csodálatos! Nana!!!
Nyugi öreg. Nehogy már szégyenszemre a fürdőszobában elmenj, mint parasztgyerek a szénakazalban...
Megfordulok. Ölelem. Olyan apró. De kedves és törékeny. A popsija eltűnik a kezemben. Aranyos. Odaadó. Fincsi.
Felkapom. (mint a pehely) A szobában az ágyra állítom. Így vagyunk egymagasak. Most már csókolózni is tudunk. És tudunk ám! Eszméletlen ez a nő! Gondolatolvasó vagy mi? Mintha nekem, értem, miattam lenne minden amit és ahogyan csinál... Mint egy rám programozott android. Maga alá tepert. Simogatott. Csókolt, ahogy soha senki még...
Ideje már, hogy legyen egy ilyen nőm is! Mindig én voltam odaadó, figyelmes, nők orgazmusáknak hajhásza... (ha már nem vagy babaarcú szépfiú, legalább a szexel kápráztasd el őket... ) Most nekem jött el Amerika!!! Ez volt régi álmom, vágyam! Csak feküdni és hagyni, hogy a kedvemre tegyen, kényeztessen, kényeztessen, kényeztessen...
Nem írom le, hogyan csókolta végig minden porcikámat (van itt elég, kimerítő "útleírás")
Amúgy sem emlékszem minden részletre, de a forró, édes kábulatba merülő érzést soha nem felejthetem el... Az még átdereng a varázsködön, hogy rám ül, beirányítja ODA! Saját forró, testébe. A megnyíló, lángoló alagútba amely a mennyországba ( vagy a pokolba? ) vezet, lassan befogad és elnyel testestül lelkestül. Aztán megmozdul! Lassú és egyre gyorsuló lovaglás... A poroszkálástól a vágtáig! És robban! Többször is.
Én saját orgazmushatáromon lebegtem Egy kéjóceán lágy hullámain. Sokáig. Nagyon sokáig. Óráknak tűnt. A kéj ködén át láttam gyönyörtől átszellemült arcát.
Majd a hullámok tajtékot vetve elborítottak, örvényleni kezdett a világ... A forróság betakart és lassan a testem egy pontjába (szerinted hova... ) koncentrálódott aztán elementális erővel szinte kirobbant belőlem! Filmszakadás. Rám borult az ég és elnyelt a föld.

Lassan eszméltem. Hanyatt feküdtem. Ő félig mellettem - rajtam. A nyakamat puszilgatva cirógatott. Szép volt. Angyalarcú. (az arcával este sem volt bajom... ráadásul ilyen állapotban valahogy megszépül minden nő.. ) Beszélt hozzám. Szinte babusgatott. Neki ilyen... még soha... senkivel... (neked? akkor mit mondjak én... persze semmit... akkor még volt bennem "macsó" bőven... mümmögve söpörtem be a dicséretet amiért nem sokat tettem és csöndben hízott a májam)
- Hogy bírtad elsőre ilyen sokáig?
Aha, itt van a kutya elásva gyorstüzelő pasasokkal jöttél csak össze eddig?
- Te hoztad ki belőlem... Ráadásul olyan csodálatos vagy, hogy azt akartam örökké tartson!
Ezt imádják hallani. Ráadásul kivételesen igaz is. (most mit hencegsz baromarcú? hányszor, de hányszor estél pofára már? pontosabban szegény csajszi...
- tudod kedves annyira, de annyira kívántalak, hogy nem bírtam a vágyaimmal! - magyarázgattad eleget te is! még jó, hogy fiatalon soklövetű az ember fia így van lehetősége rögtön pótvizsgázgatni... )

Aztán elindult bennem a "majd megmutatom én". Fiatal voltam és mindig kanos.
Megcsókoltam. Közben hanyatt fordítva simogatni kezdtem.
Pici volt a teste. Egyből a melléhez ért a kezem. Pontosabban a mellkasához mert a cicije az hanyatt fekve végképp elenyészett. Rögtön rájött mi járt a fejemben.
- Nincs is cicim - súgta a számba szégyenkezve.
Vitatkozni nem volt érdemes de eszembe jutott valami. Korábban már észrevettem(gondolom Ti is), hogy a kismellű nőket könnyebb izgalomba hozni a keblükkel mint a csöcsöseket.
Egy könnyed félmosollyal (tiszta James Bond) puszilgatni kezdtem a bimbóját.
Igen a bimbóját, amelyik akkorára nőtt nyelvjátékom nyomán, mint ceruza végén a radírgumi és húszforintos nagyságú barna udvarból meredezett. (nem egy eget rengető méret)
Vauuu! Az eredmény messze felülmúlta minden reményemet. Szinte megmerevedett majd lassú ütemes, aztán egyre gyorsuló vonaglás után... Robbant.
Lenyugodva aztán, ahogy akkor rám nézett... Imádom mikor így néznek rám! Aki tapasztalta, tudja miről beszélek. Aki meg nem. Hát...
Ez aztán adott az egomnak és a "majd adok én neked" értelmében folytattam a túrát teste legtitokzatosabb tája felé.
Kis pocikáján áthaladva értem a combtövéhez. Ott ahol formás kis háromszöge kezdődik. Az ujjaim hegyén át éreztem a bőre alatt újból növekvő feszültséget. A várakozást, hogy megnyílva utat engedjen a sejtelmesbe. A sejtelmesbe ahol minden lágy, nedves, finom, titokzatos és mindig új és új még ha ezerszer jártad is körbe már...
Elég tapasztalt puncijáró voltam már akkor és tudtam, hogy az egyenes a legrövidebb út, de nem mindig a legcélravezetőbb. Kicsit még méláztam a combjain és kedvenc helyemen a belső kis párnácskákon pár centire a combtő alatt. Azt imádom simogatni meg puszilgatni. Akkor persze szájal nem közelíthettem hiszen előtte lőttem tele (nemá saját gecimbe nyaljak bele... én a macsó).
Aztán megunta kisded játékaimat és a helyére tessékelte mancsomat. Sőt mindjárt rá is szorítva a punciját szinte szeretkezett vele. Szívesen leírnám milyen ügyesen repítettem manuális orgazmusok forgatagába a lányt, de az igazság az, hogy én csak azt tettem amit a teste kért. Jó, persze rá kellett hangolódnom, ami az első alkalommal nem könnyű, de ő segített. Éreztem mikor, hogy tartsam a kezem. Hogyan simogassam a csiklójánál... Nem véthettem el a ritmust, tudtam mikor és mennyire dughatom bele az ujjam a forró, nedves, izmosan szűk alagútjába... Tévedhetetlen voltam... A tökély... Én voltam a FÉRFI!!! Játszottam rajta mint mester egy hárfa húrjain. Minden pendítésre a megfelelő dallamot hoztam ki a "hangszerből".
Az előadóművészek szokták mondani, hogy van szuper közönség. Az amikor minden bejön mindenre reagál és inspirálja őket, hogy még jobbak legyenek. Nekem Ő volt ilyen.
Csak játszottam és gyönyörködtem a gyönyörében. (és élveztem, hogy kurva jó vagyok)
Nem tudom hányszor repítettem a mennybe. Többször próbált finoman leállítani, de a "művész úr" ismét a húrok közé csapott újabb és újabb futamokat csalt ki hangszeréből.
(nem ég a pofád, te hencegő barom? de oly kevés dologra lehet büszke az ember életében...
akkor is pofa be már! )

Aztán... Minden punci életében van egy pillanat... Amikor megelégeli a dolgot és hirtelen kiszárad és összeszűkül. De annyira, hogy a kisujjad sem fér bele. Így jártam!
Ő lassan eszmélvén, kacagó szemmel konstatálta a helyzetet és felmeredő farkamat. (hány centisnek hazudjam? majd később visszatérek ide és beírom... mindenesetre lemértem mekkora egy spáros tejszínhabos flakon, 22x5, 5 talán elég lesz... habár olvasgatva ezeket az oldalakat ez itt még csak olyan középérték... )

Természetesen gyorsan rátalált a megoldás kulcsára és azonmód kezébe is (is! érzed a stílust? ) vette. Abba a finom, lágy, érzéki kezébe...
Aztán félig felülve a csípőm fölé hajolt. A medencecsontomra kaptam az első puszit. Szinte perzselte a bőrömet az érintése. És Cook kapitányként elindul módszeresen feltérképezni a területet. Lassú koncentrikus, égető köröket írva közelített az élet gyökere felé. Tudjátok milyen mikor a tövénél játszik, a haja már simogatja a lényeget, Téged már majd megesz a fene, hogy Istenem kapja már be! Szétrobbansz a vágytól, de Ő még mindig csak "szöszmötöl", ezzel nyújtja az édes kínokat. ("a helyzet fokozódik... " kussolj már! )
Aztán elindul fölfelé, de Téged már nem érdekel csak érjen már fel! Fel a makkhoz! Aztán némi (nemi) nyelvjáték után nyíljon már meg az a száj. Vegye már be! Úúúúúúúúúúgy!
Aztán le - fel... le és fel még, még... MÉG! Megérzed, hogy olvadni kezd a gerincvelőd...
Még egy pillanatnyi eszmélés, bizonytalanság... Mehet - e a szájába vagy kiveszi előtte?
Ő érzi a kétségedet. Válaszul (szájában a farkaddal) megrázza a fejét és még mélyebbre kapja.
Rászív... Vége... Elmerülsz a kéjben... Felrobban a tested... Úgy érzed a lelked is kiröppen a magoddal együtt... Lebegsz valami forró lágy masszában (ő is... hehe... dögölj meg! cinikus állat) Súlytalan szinte földönkívüli állapot. Érdemes élni! De ő nem hagyta ám csak úgy ott a " lerágott csontot". Még az utózöngéket is gondosan kezelte (szájalta... ). Mikor megvonaglasz minden mozdulatra. Fáj, szinte elviselhetetlen a legfinomabb érintés is, de mégis olyan jóóó! (sok nő nem is foglalkozik ezzel, pedig... hálás dolog ám... )

Aztán a boldog - fáradt ébredés. Kiszállt minden erőd... Mint ha nem lennének csontjaid...
A felszálló lila ködön át, láttam mosolygósan kíváncsi tekintetét. Elégedett. Sikerült elvarázsolnia. Lassan elindult felfelé. A szemében némi kétség... Naja, megszeretne csókolni, de nem tudja milyen reakcióra számíthat. Hiszen sok fiú nem hajlandó csókolózni orál után. (nemá' saját farkamat csókolgassam! ) Felnyúltam. Arcát két kezem közé fogva hálásan megcsókoltam...

Ezt követően még hetekig áldozunk Erosz oltárán. (micsoda szertartások voltak... Istenem! )
Aztán lecseréltem Őt egy faros - bögyös macára, aki a lába ujjáig sem ért fel semmilyen téren sem. De emberek vagyunk... (ez azt jelenti, hogy hülyék... )

Ennyi volt. Sajnálom azt aki a "szaftos", kimerítő, részletes szex leírást kereste. Itt nem folyik a winchesterből spermával kevert puncilé. De van itt elég geci. (nem csak itt... ).
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
Én és a bátyám 2.
  2008-03-26 11:17:00, szerda
 
  Miután bátyám orálisan kielégített és Ő is kielégült kérleltem, hogy én is szeretném a farkát szopni. Tiltakozott, és jobbnak láttam ha lemegyünk vacsizni. Vacsora közben áradoztam milyen jó szuper orgazmusom volt és ilyet sem masztizással, se más útján még nem éltem át. Bátyám szerénykedett és egyfolytában hajtogatta.
- Húgi hidd el amit ma átéltél csak a jéghegy csúcsa és szégyenkezem a férfi társadalom nevében, hogy ezt pont én mutattam meg neked és szégyellem magam azért, hogy ezt tettem a húgommal. Tudom az élet Téged csodálatosabbnál csodálatosabb élményekkel fog megáldani, csak merd elengedni magad és tanulj meg élvezni és élvezetet adni.
Persze ezekre én csak egyet szajkóztam.
- Olyan tanárt, mint Te szerintem nem találok és még szeretném ha tanítanál élvezni és élvezetet adni...- de ilyenkor mindig rám szólt.
- Tündi belőled most az alkohol beszél és jobb lenne ha szépen lefeküdnénk és aludnánk és tiszta, józan, kipihent fejjel átbeszélnénk az egészet reggel.
- Nem és nem, van egy ígéreted, mit szeretném ha betartanál és szeretnék tanulni szopni és hálámat így kifejezni.- erősködtem.
- Jaj Te kis nagylány! Bűn már az is mit tettünk és ezt ne tetőzzük újabbal inkább aludjunk.
- Hát igen, Te amit akartál megkaptad és a kisebb meg csináljon amit akar a paplan alatt és álmodozzon tovább, Te meg elfelejtesz mindent és Zsókánál vigasztalódsz.
- Igen és ez a helyes!- válaszolta, de addigra elfogott egy furcsa érzés és pityegni kezdtem megint.
- Hát ilyen nincs! Mi bajod? Mivel bántottalak meg?- kérdi.
- Semmivel- szipogom - Hát ez az én formám még a bátyám is csak szánalomból szeret és sajnálatból tette velem amit tett.- mondtam már zokogva. Zsolt felállt hozzám jött fejem a hasához szorította és vigasztalt.
- Tündi! Te egy szuper csaj, nő vagy és ha nem a bátyád lennék hát Istenemre egész éjjel szeretkeznék veled, de...- És elhallgatott és a hajam simogatta olyan érzékien, hogy a pihék álltak fel a hátamon. Így tartott percekig míg lecsillapodtam majd leguggolt, kezeit a térdemre tette és a szemembe nézve kérdezte.
- Mit szeretnél, mondd?
Csak néztem a szemébe és bátorságot gyűjtve belevágtam a mondókámba.
- Mit szeretnék? Egyszerre elmondani is nehéz, megvalósítani meg képtelenség zárolt határidőn belül. Szeretném ha leszophatnálak, közben Te tanítanál! Szeretném, ha lenne egy olyan fiúm mint Te! Szeretném ha Te lennél a fiúm! Szeretném ha csak szeretkezésből, orgazmusból állna az élet! Szeretném ha valaki elvenné a szüzességem. Szeretném ha...- itt a számra tapasztotta a kezét és csendbe mondta.
- A szopásra megtanítlak, bár a lelkem forr ellene, és sokat beszélgetek veled a szexről, elméletben tanítalak, még az egymás előtti masztiban is benne vagyok, de a vérfertőzést már NEM!- ezeket a szavakat percekig tartott elmondania oly megfontolt, tagolt volt és éreztem most vagy ennyi, vagy semmi.
- Te... Te egy Őrangyal vagy... és ezt is köszönöm és ha neked traumát okozok vele akkor öltözöm és elmegyek Krisztihez a hétvégére. - éreztem nekem is hatásosnak kell lennem.
- Tudod- kezdte ismét megfontoltan és olyan apaian- nem gondoltam volna, hogy egyszer a húgom fogom kinyalni és akkora élvezetet ad, hogy én is kielégülök ... és a testem folytatná, de az eszem tiltakozik ellene. Köszönöm az utolsó mondatod és köszönöm hogy egy kicsit megértettél ezért hálás is vagyok. Most zuhizzunk, persze külön- külön- lágyult a hangja- és nézzük a TV- t, beszélgessünk.
- Ok- volt a válaszom és most én adtam a bátyám homlokára egy puszit és már terveim szövögetésén járt az eszem.
Zuhany alatt is azon morfondíroztam, hogy tudnám a bátyám beszőni teljesen a szexuális vágyaim megvalósításában. Gyorsan végeztem és apa németből hozott pornó kazettáiból egyet gyorsan a videóba tettem és belecsévéltem, hogy ha bekapcsolom már témázzanak a filmben. Persze izgultam, mert a bátyám is végzett és azt hittem jön lefelé, de tévedtem. A zuhanyt már vagy tíz perce elzárta és nem jött le így fölmentem utána. Már a szobájában volt és matatott a szekrényében valamit. Kicsit csalódottan néztem hisz alsónadrágban volt. Szomorúan csak ennyit mondtam:
- Hát ennyi volt!- mire Ő megrettent és felém pördült, de én már a lábujjaim néztem ahogy a küszöböt piszkáltam velük.
- Mi van?- rettentett vissza a durva kérdésével. Én szólni is alig mertem.
- Pár órája azt ígérted ez a hétvége meztelenül fog lezajlani és Te... és ígérted, hogy lejössz TV- t nézni és dumcsizni.- befejeztem és fájdalmas csend telepedett ránk mit nagy sokára Zsolt tört meg.
- Tündi!- szólított meg, hozzám lépet, kézen fogott és az ágyához vezetve a combjára ültetett.- Tündi! Hibát követtem el és félek, ha átadom magam az ördögi kísértésnek visszafordíthatatlan hibát követünk el! MI testvérek vagyunk! Szeressük is egymást életünk végéig, de csak úgy mint testvérek. Ne tegyünk olyat mit holnap, holnapután vagy később megbánunk és a testvéri szeretetünk átcsap egymás iránti utálattá és ez miatt romlik meg a kapcsolatunk.- fejezte be a monológját.
Persze én már eltökélt voltam, tudtam behálózom és női huncutsággal veszem rá, hogy az egyre erősödő szexuális vágyaimat teljesítse.
- Zsolt! Lehet igazad van, de az én buta, női tyúk eszem ezt nem fogta, fogja fel. Lehet később az történne mit mondasz, de ezt mi már nem tudjuk meg soha, hisz a Te erős jellemed megakadályozza ezt. Ha kedved van gyere le nézzük a TV- t és mint ígérted taníts legalábbis szóban.
- Ok. Ezt megteszem, hisz ezt anya vagy apa is megtenné Neked!- majd letett a combjáról és kézen fogva húzott maga után.
A szobámnál kivettem a kezem a kezéből és rámosolyogtam.
- Veszek én is fel valamit, mert hülye érzés meztelenkedni, mikor Te kisgatyában vagy a megbeszéltek ellenére.
- Várj! Igazad van! Majd én leveszem, hisz ez nem bűn. Vegyük úgy egy nudi faluban töltjük a hétvégét.- és már tolta is a fecske alsóját, én meg tudtam jó úton haladok a terveimmel.
Megelőzve vidámabban loholtam le a lépcsőn és vágtam le magam a rekaméra a TV előtt és mint a színházban néztem a bátyám "bevonulását". Észrevettem a szerszámja félig meredt állapotban van és a lépcsőn jövetelkor a zacskójában a heréi tikitakiztak. Persze azt is észre kellett vennem, hogy a szemével felnyalábolja a testem, de szó nélkül leült és előbb az újságban keresgél.
- Az MTV1- en pont a Derick bűnügyi sorozat egyik része megy a másikon meg valami színházi közvetítés. Én az egyest javaslom.
- Rendicsek!- válaszoltam, de már azt is kapcsolta. Az első pár jelenet után tudtam már láttam ezt a részt, de tudtam bölcsebb maradok ha hallgatok.
Csendbe néztük és egy- egy izgalmasabbnak mondható résznél a bátyámhoz húzódtam menedéket keresve, majd a átkaroltam a karját fejem a vállára tettem mintha izgulnék. Persze a film egyáltalán nem érdekelt inkább a farkát néztem és a további lépéseimen gondolkoztam. Szinte erővel kellett magam tartani, hogy ne tegyek semmi szexre utaló mozdulatot. Néha a fejem a nyakának nyomtam mintha rettegéstől nem is akarnám nézni a filmet és finoman szuszogni kezdtem és szinte alig mozgatva az ajkam a nyakához dörzsöltem. Ez az alig érezhető mozdulatsor Zsoltot sem hagyta hidegen, hisz éreztem libabőrös lesz és a szerszámja is rándult egy párat. Persze ez a jelenet sor másodpercekig tartott csak. Visszafordulva a fejem már nem a vállán hanem a mellén nyugodott. Nagyon kényelmetlen volt, de tudtam nem siethetek. Bátorságot gyűjtöttem és oldalt feküdtem és a fejem alá párnának a combját használtam. Féltem rám förmed, ellök, de nem, inkább az egyik kezét a vállamra, a másikat a fejemre tette és elkezdett játszani a hajammal. Hátamra feküdtem. Ez a hirtelen mozdulat meglepte és a vállamon lévő keze a mellem és a nyakam közé siklott. Égette a mellem felső részét az érintése és a bimbóim reagáltak is rá. A nyakam alatt éreztem a golyóit és a farka az arcomtól pár centire volt és egyre nagyobbnak tűnt. Tudtam nem feszíthetem a húrt ezért gyorsan megszólaltam.
- Ha nem csal a megérzésem Téged nem igazán érdekel ez a film.- Próbáltam nyugodtan mondani, de éreztem remeg a hangom.
- Hát nem, mert már láttam!
- Miért nem szóltál! Akkor nézzünk valami videót.
- De mit?- kérdezte komolyan.
- Úgy látom van valami a videóba. Önző vagyok, mert kényelmesen fekszem, ezért nézzük meg mi van azon a kazettán.
- Ok.- és már nyúlt is a távkapcsolóért, de ezzel a mozdulattal a farkát pont az arcomhoz nyomta. Visszadőlt és bekapcsolta. Pont egy kemény jelenet közepére csöppentünk.
- Vaaaaúúúú!!!!!!- csattantam fel.- Ezt direkt tetted be? Jól tereled a fonalat a beszélgetésünk irányába...
- Hülye vagy Te kis picsa. A videó közelében már egy éve nem voltam.- de éreztem izgatja amit lát és éreztem a fejem alatt a keménykedő szerszámot.
- Jól van na! Inkább nézd a csaj milyen intenzitással szopja azt a hapsit! Te ez belefúllad abba a nagy farokba! Nem öklendezik, hisz lassan már a gyomrába nyomja!- és csak hüledeztem volna tovább, de Zsolt a pillanat álljal megállította a filmet, fejem maga felé fordított, de ettől a mozdulattól a szerszámja kicsapódott a fejem alól és szinte csattanva landolt a hasán. Ettől elállt a szavam, de egy pillanatra Neki is. Ő tért előbb magához és kedvesen magyarázni kezdett.
- Tündi, ezek profik és nem élvezik. Mi egy jelenet közepébe csöppentünk és valószínű finomabban indult. Igaz én nem tudnám így élvezni!- fejezte be. Erre vártam és már dőlt is- a naivságomat megjátszva- belőlem a szó:
- Hát akkor most mesélj Te hogy szereted, hagy okosodjak én is.
- Tudod ezt nehéz elmondani ezt meg kell érezni.- kezét a számra tette, hogy ne tudjak közbe vágni és folytatta.- Ne gyere azzal, hogy ki akarod próbálni.- és elengedte a számat.
- Jó, de akkor csak mondd, Ti hogy csináljátok? Mit szeret egy férfi és mi az amit ki nem állhat.- kérdeztem.
- Na jó megpróbálom. A férfinak is a kedvesség, érzékiesség kell orálisan. Soha ne feledd. Nem az a lényeg, hogy egyből bekapd és benyeld, letold a torkodon hanem finoman, hisz a férfinek a legérzékibb része a nemi szerve. Kezd nyalogatni a nyelveddel a rudazatát, majd a zacskóját, combja tövét. Nyelved hegye éppen csak érintse a partnered bőrét és ne siess. Járd körbe mindenütt és ne sajnáld a nyáladat, mert így lesz sikamlós. Mikor már érzed a férfin, hogy kellően begerjedt a hüvelyk és mutató ujjaddal fogd körbe a tövénél és ekkor nyisd nagyra a szád és vezesd be, de úgy, hogy éppen csak az ajkaddal érj hozzá. Tartsd a szádban és a nyelveddel kényeztesd egy kicsit majd engedd ki a szádból nyalogasd kívülről majd ismét kapd be, de óvatosan. Így játszadozhatsz egy kicsit, majd mikor már kezd a fiú légzése megváltozni óvatosan húzd hátra a bőrt a makkján és mint a fagyit kezd nyalogatni a vágattal elválasztott fejét. Itt már figyelj a fogad véletlenül se érjen a makkhoz, mert az fájdalmas is lehet csak a nyelved és az ajkaiddal érint. Nyaljad szívjad...- a bátyám beszélt, de én már döntöttem, hogy lesz ami lesz a tettek mezejére lépek. Fejem megemeltem és ahogy mondta nyalogatni kezdtem a szerszámát. Áramütésként érhette Zsoltot, mert megrándult az egész teste, a szó belefagyott és a fejét hátra csapta és a plafon felé motyogta:
- Istenem ez nagyon finom...ahhhh.- nyögdécselt, majd megsimogatta a fejem, elemelte a szerszámától, arca felé fordította és suttogva folytatta.- Tündi! NEEE csináld nem szabad.- Enyhe fogásából kihúztam a fejem és folytattam a nyalogatást. Zsolt csak érzékien nyögdécselt és valószínű élvezte amit csinálok. Próbáltam úgy ahogy mondta. Nyálas nyelvemmel nyalogattam a már kemény szerszámot a tövénél körbe- körbe, lesikolva a zacskójához, beszívtam óvatosan a golyóját, majd vissza a combjához. Éreztem a légzésének változását és hátrahúztam a fitymáját és a makkot kezdtem nyalogatni, mint a fagyit. Lassan, majd gyorsan ismét lassan körbe- körbe. Egyre jobban belejöttem és egyre jobban élveztem a helyzetet és tudtam már a bátyám sem fog ellenkezni tovább ebben a "menetben" . Szívtam a farkat a számba mikor alig érezhetően Zsolt megérinttette forró tenyerével a mellem és alig érezhetően markolászni kezdte. Ez egy kicsit kizökkentett a szopásból, mert nagyon érzéki volt és mikor két ujja közé fogta az amúgy is hegyesedő bimbómat szinte az orgazmus határára kerültem. Számban félig a bátyus farka, a mellem izgatja, de úgy mint még senki oly érzékien. Az élvezésből az zökkentett ki, hogy a másik kezét a fejemre tette és finoman nyomta le rá a farkára. Mielőtt a torkomig nyomta volna megfogta a hajam és enyhén húzta miből rájöttem, hogy emeljem a fejem. Majd ismét nyomta le és fel. Szinte bele fulladtam a nem nagy, de a számat mégis kitöltő szerszámba és a nyálam is csurgott kifelé. Egy felső ponton kiengedtem a számból, nyeltem egy nagyot a nyálat a hasához dörzsöltem. Kéjesen ránéztem és láttam rajta, hogy egy más idő vallumban van és néz.
- Jól csinálom?- kérdeztem, de választ sem vártam hisz láttam rajta, hogy jól ezért folytattam- kérlek ne csak kézzel, szóval is irányíts.
Ő csak egy ühümöt préselt ki magából és hátra csapta a fejét én meg a farkára buktam ismét. Szoptam, nyaltam ahogy elképzeltem hogy jó lehet és koncentráltam, hogy a fogam a makkjához ne érjen csak akkor haraptam rá egy kicsit mikor szinte teljesen benyeltem és majdnem a tövénél volt a fogam. Éreztem egyre gyorsabb a légzése egyre keményebben fogja a mellem és ettől én is egyre jobban beizgultam és a szabad kezemmel a másik mellem kezdtem gyűrni, de erősebben mint a bátyám. A golyóit masszíroztam, de ekkor egy eddig ismeretlen kéjes hangon szólalt meg Zsolt:
- Kezd a kezeddel a szádba verni a farkamat.
Nem tudtam mit is akar ez jelenteni és kérdőn tekintettem fel rá. Ő a kezem a farkára fűzte és lassan huzagattata vele a farkát, majd a fejem rátolta. Ekkor értettem meg mit akar és a kezemmel párhuzamosan követtem a fejem ingását így a bőr is mozgott a bátyó makkján. Ő elfeledkezett a szopás közben a mellem markolászásába így a kezét ráhúztam a mellemre és jó erősen kezdtem a mellemen a kezét maszírozni miből Ő megértette, hogy azt akarom markolássza egy kicsit erőssebben a melleimet. Elengedve a kezét a másik mellemet vettem én kezelésbe és már szinte rutinosan szoptam a farkát.
- Gyorsíts!- utasított és én mindent beleadva bólogattam a farkán és húzogattam a bőrt, mikor is Zsolt artikulátlanul ordította:
- Mindjárt jövökkkkkkkk!- Szinte lebénult az agyam, leblokkoltam, mert egy rossz élményem volt mikor egy volt barátom a kezemre élvezett és az a szúrós számomra kellemetlen szag megcsapott hányinger kapott el. Most tudtam Zsoltból is egy ilyen massza fog előtörni és tudtam a férfiak odáig vannak ha a nő szájába élvezhetnek. A gyorsításom hatására már nem volt időm dönteni, mert megéreztem ahogy a fasz a számba remegni kezd és a váladékot pumpálj a számba. Izgató volt elsőre, de megéreztem a kissé sós kesernyés ízt és a gyomrom émelyegni kezdett. Zsolt már két kézzel nyomta a fejem a farkára, hörgött, dobálta a testét és esélyem sem volt kiengedni a farkat így csak tűrtem had töltse tele a számat és próbáltam kicsurgatni, de sajnos nyeltem is belőle. Mikorra Zsolt teljesen kiürült én már émelyegtem, elsötétült előttem a világ és mikor kiengedte a fejem csak rohanni volt kedvem a fürdőszobába és közben öklendeztem. A csap fölé hajoltam, folyattam a számban maradt váladékot és öklendeztem, de szerencsére nem jött semmi. Folyt a könnyem és mostam a számot. Zsolt is kijött és simogatta a hátam majd mikor felegyenesedtem maga felé fordított, átölelt, simogatott és apásan mondta:
- Köszönöm, életem egyik legélvezetesebb orális kielégülésében volt részem és bocsáss meg hogy a szádba élveztem, de szóltam, hogy élvezni fogok. Mikor nem emelted le a fejed azt hittem tudod mi következik és elengedtem magamat.
Szemem még megtöröltem az erőlködés könnyeitől majd a szemébe néztem és válaszoltam:
- Csodás érzés volt szopni, melegség tölt el mivel én értem el ezt az orgazmust és boldog vagyok. Köszönöm Neked ezt az élményt és bocsáss meg, hogy a végét elrontottam...- itt bele akart szólni de nem engedtem- de nem is olyan rég a kezembe élveztek- kezdtem mesélni neki ezt a rossz élményem- és az a hatás maradt meg bennem és talán ki akartam próbálni milyen az mikor a számba élveznek, de rá kellett döbbennem ez nem az én világom. Nem tudom pszichésen feldolgozni, hisz ... hisz biztos nem is olyan rossz az íze... - és ismét öklendezni kezdtem.
- Tündi! Butuska vagy nem az a lényeg, hogy a szádba élvezzenek és neked ez nem jön be ne erőltesd, mert így az egésztől el fog menni a kedved, pedig profi módjára csinálod. Ami nem megy azt ne erőltesd. Lehet eljön a pillanat mikor ismét meg akarod ízlelni egy másik fiúét, de ha nem, akkor sem fog senki semmit a szemedre vetni.- próbált vigasztalni és csillapítani. Sikerült is neki és ekkor már ismét a testem vette át az irányítást és éreztem a lankadt farkát a hasamnál éreztem a nedvességet rajta mi a nyálam és a maradék ondója lehetett, de így nem zavart, inkább izgatott. Ekkor éreztem meg a combom belsején is a hidegséget mi a saját kicsorgó nedvem volt. Ezekről nem szóltam, hisz tudtam Zsolt lelkizése úgy is előjön és ezt most nem akartam, hisz a szám szüzességének elvesztése feletti örömöm nem akartam elrontani egy morgással, így erősen magamhoz húztam és szinte beleborzongva belebújtam. Oly melegség öntött el, hogy libabőrös lettem ettől az új érzéstől. Zsolt ezt érzékelve kedvesen adott egy puszit a fejem búbjára, megpaskolta a fenekem és aranyosan mondta:
- Úgy látom, érzem ez a mai nap nagyon kikészített. Menj zuhanyozni és feküdj le. Ha akarod bemegyek adni egy jó éjt puszit a homlokodra.
- Persze, akarom.- csillant fel a szemem két ok miatt is. Az egyik nem kapok lelki kioktatást, a másik, lehetőség csillant fel előttem az éjszakára nézve.
Sajnos mielőtt kiértem volna utánam szólt:
- Ja és ugye tudod ezt nem hagyom ennyiben, ezt meg akarom beszélni Veled.- ezt hallva, mint aki már nem hallja, szaporáztam a lépéseim.
Gyors zuhany után nyakig húztam magamra a takarót és a ma délutáni, esti élményeimen gondolkodtam. Mivel a szopás igen csak felizgatott élőben is, de saját butaságom miatt nem tudtam kielégülni, így igen csak fel voltam húzva szexuálisan. Események felidézése közben bizony magamhoz nyúltam és egyik kezem a melleimet simogatta a másikkal meg játszottam a csiklómmal, ujjaztam magamat felváltva és bizony közeledett a jól ismert bizsergés mikor halk kopogás hallatszott az ajtón ezért gyorsan abba hagytam és törülgettem a az ujjaim a lepedőbe. Alig végeztem mikor a félhomályban mi kintről beszűrődött a bátyám lábujjhegyen lopakodott felém ismét kisnadrágban. Fölém hajolt és szinte alig hallhatóan kérdezte:
- Alszol?
- Öhüm- dünnyögtem- de valami fura bizsergés van a lelkemben ami nem hagy nyugodni!- próbáltam félálombani önmagam utánozni.
- Ha akarod meghallgathatlak!- ajánlotta fel félénken Zsolt!
- Ok! Bújj be a takaróm alá.- ajánlottam fel Neki.
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
Én és a bátyám 1.
  2008-03-26 11:15:54, szerda
 
  Az események majdnem 10 évvel ezelőtt kezdődtek. Én akkor 17 éves múltam és egy vidéki város gimnáziumának végzős tanulója voltam. Korán önállóságra neveltek szüleim, mert a munkájukból kifolyólag sokat tartózkodtak külföldön, a bátyám Budapesten volt egyetemista így sokat egyedül töltöttem napjaimat. A 2-3 kilogramm többlet súlyom, az általam még kifinomulatlannak vélt testem miatt visszahúzódó voltam, pedig a barátnőim szerint már egy igazi bombázó alkatom volt, mert az anyukámtól örökölt kemény 90-es labda formájú melleim a fiúk tekintetét vonzották. Kapcsolataim a fiúkkal a szerelem terén ezen visszafogottságom miatt gyorsan megszakadt, hisz a smárolásnál tovább nem igen engedtem tovább menni a kapcsolatot. Én büszkén felvállaltam, hogy akkor még szűz vagyok mi miatt a fiúknak még izgatóbb lettem.
Egy péntek kora délutáni szerelmi csalódás utáni pityergésemben annyira beleéltem magam az önsajnálatba tudva szüleim egy hétig nem jönnek haza, hogy észre sem vettem a már felnőtt 20 éves bátyám hazaérkezését. Én összerezzentem mikor vidáman berohant a szobámba Ő meg megdöbbent, hogy itatom az egereket.
-Húgi mi történt? Nagy baj van?- Faggatott köszönés után azonnal.
Zavaromban nem tudtam mit mondani, csak pityegtem tovább. Ő mellém ült, magához húzott, puszit nyomott a fejem búbjára majd nyaggatni kezdett.
-Tündi! Ne légy buta. Jön a hétvége és Te siránkozással akarod tölteni? Ha gondolod, mint régen beszéljük ki mi a bajod és ha máshogy nem tudok segíteni akkor azzal, hogy meghallgatlak.
-Ari vagy bátyus, de nem hinném, hogy neked most egy hisztis csitri panasz áradatára van szükséged, inkább menj Zsókához hisz már egy hete nem találkoztatok.- szipogtam a papír zsepibe és titkon irigykedtem Zsókára a bátyám menyasszonyára, hogy neki milyen könnyű, hogy ilyen klassz hapsit sikerült kifogni mint a bátyám.
-Tündi! Hát nagy lehet a baj nálad! Elfelejtetted, hogy már a múlt héten mondta a kedvesem, hogy a hétvégén nem jön haza a koleszból! Így ha kell minden időm a Te panaszáradatodra tudom fordítani.- mondta majd ismét egy puszit nyomott az orrom hegyére mi melegséggel töltött el, hogy ilyen bátyám van.
-Ja igen, tényleg emlékszem, de akkor meg pihenj, tanulj és törődj magaddal mintsem egy ilyen kis liba nyafogását hallgasd.
-Ne ellenkezz velem Te lány, mert apa helyett is apád leszek és elfenekellek, mint Ő tette veled tízen jó néhány évvel ezelőtt mikor hisztiztél a ruhád miatt. Emlékszel?- és egy huncut mosoly futott át az arcán miben egy kis gúny is volt.
-Jól van hadjál már békén! Amúgy sem bírnád el a disznó súlyomat!- mosolyogtam már én is, de a szemem még könnyes volt!
-Na ne nézzél mér olyan mimózának, hogy a pihe kis súlyoddal nem birkózom meg. Vagy 45 kiló?
-De hülye vagy Te! 45 hmmm, de jó is lenne! Néz már rám Zsolt! Közel 170 cm magas vagyok és pár kilóval a 60 felett! Nem csak Te nőttél én is! -háborodtam fel.
-Jól van, igazad van! Gyere le velem a konyhába együnk valamit, mert éhes vagyok mint egy farkas és majd utána dumcsizunk, mint gyerek korunkba bebújva a szoba sarkába, hogy senki ne tudjon a titkunkról.- kézen fogott felhúzott az ágyról, maga elé engedett és a fenekemre pacsizott egyet.
-NA- már nevettem én is.
A maradék rakott krumplit gyorson megmelegítettem és a jénaiból kezdtük behabzsolni egymás ellen, mint régen tettük. Közben meséltünk egymásnak az elmúlt héten történtekről és kezdtem feledni a problémámat. Tisztára nyaltuk a tálat, megittunk majd egy liter colát és egymás ellen büfögtünk mint gyerek korunkban. A végén már röhögtünk egymáson. Mikor bekapcsoltam a mosogató gépet Zsolt megfogta a kezem és húzott a nappaliba.
-Gyere Te nagy disznó most öntsd ki a lelked!
-Te szemét! Nem is vagyok disznó és már neked köszönhetően jobb a kedvem is.
-Nincs apelláta, jössz és kiöntöd a lelked.
-De komolyan semmi bajom, csak ... csak...-haraptam el a mondat végét.
-Csak?- nézet rám kérdőn és ellentmondást nem tűrően.
-Figyelj erről nehéz beszélni és pont Neked a bátyámnak!?
-Mi van bankot raboltál? Kocsit loptál?
-Neeeemmmmmmm!
-Akkor csak női dolog lehet!
-Ahhaaa!
-Nem baj kezdj bele Tündi! Előttünk a délután, az este sőt az éjszaka is.
Még kérettem magam, de a végén vörös fejjel belekezdtem a mondókámba.
-Tudod olyan szerencsétlen vagyok, mert minden pasim repít, mint az atléták a diszkoszt és tudom is az okát, de nem vagyok képes változtatni... nem is nem képes inkább nincs bátorságom lépni.
-Mi a baj?- szúrta be a kérdést Zsolt.
-Mikor egy fiút megkedvelek, megszeretek sőt szerelmes is leszek bele sajnos a szexuális visszafogottságom miatt elveszítem.
-Mi a gond?- fél szavakkal irányította a beszélgetést.
-Rövidebb hosszabb idő elteltével a fiúknak nem elég a sétálás, csókolózás és a mozi sötétjében a matatás, pettingezés. Többet akarnak.
-Ez a természetes! Ebben mi a probléma?
-HÁTTTT! Valahol már én is vágynám a más által adott élvezetet, de szégyellem a meztelenségem és félek a fiú látványától is, de ha ezen túl is lépnék, mit kezdenék egy meztelen fiúval és Ő mit kezdene velem.
-Tündi!... Látod az van amit mondtam nem igen tudok Neked segíteni ebben a gondodban, de már azt is látom, hogy " a csak beszéld ki" most Neked nem segít! Had gondolkozzam egy picit a zuhany alatt mi is a megoldás és erre a beszélgetésre térjünk vissza egy fél óra múlva.
-Á nem hadjuk a fenében!
-Nem nem! Első ötletem már a kútba is dobom, mert rajtad egy pornó nem segít, hisz nálad már az alapoknál gondok vannak. ...Gondolkozom!- és gondterhelten kimászott a fürdőbe.
Nem telt bele 20 perc és a bátyám vizesen egy szál törölközőbe csavargózva jött, de a ráncok a homlokán voltak. Én kigubbadt szemekkel, vörös fejjek bámultam rá, de őt nem zavarta, de miért is zavarta volna, hisz 5-6 évvel ezelőtt még együtt fürödtünk, de utána a szüleink nem örvendezte, hisz "pacsálunk" jelszóval megtiltották a közös fürdést.
-Hugi! Nem jött jó ötlet a fejembe, de ... helló mi van veled nem láttál még? Kocsányon lóg a szemed... Basszus, hát Te már tőlem is zavarba jössz?
-Hááátttt! Mit ne mondjak megváltoztál előnyödre és biz Isten jó irányba. Nem sok ilyen jó hapsi szaladgál manapság... Lehet irigykedem Zsókára?-és hangos erőltetett nevetéssel lepleztem zavarom.
-Megvan! Persze, hogy úgy kell kezdeni az "oktatásod", hogy a kúra első része a meztelenséghez való szoktatás lesz! Most azonnal vetközz bugyira és meltartóra és úgy beszélgetünk tovább!- mondta már csillogó szemekkel.
-Te lökött, hát nincs szemed! Néz már végig rajtam! Nem látod, hogy nincs is rajtam melltartó!- mondtam reflexből, de már bántam is, hisz a kezem a szám elé kaptam.
Zsolton volt most a csodálkozás és dülledt szemekkel vizsgálta a melleimet a pólón keresztül minek zavaromban a bimbóim már szinte átszakították az anyagát! Nyelt vagy négyet a bátyám és jó egy perc után elcsukló hangon a szemét le sem véve a pólóról csak annyit nyögött.
-Hát akkor vetkőzz bugyira.
-Nem vagy Te normális! Pont a bátyámnak mutogatom magam!
-Ühü - volt csak a válasz.
Én felháborodottan tiltakoztam, de Ő csak azt hajtogatta.
-Ha előttem a bátyád előtt szégyelled magad akkor más idegen srác előtt, hogy vetkőzöl le?
Tudtam igaza van és valahogy le kell győznöm azt érzést és erőt vettem magamon. Hátat fordítottam neki majd letoltam a szabadidő nadrágom, a pólómból is kibújtam. Kezem átfontam a mellem előtt, tenyeremmel próbáltam takarni a melleimet, de nem sok sikerrel és így háttal álltam a bátyámnak. Zavart, hogy nem szól hozzám és semmi nem történik és kezdtem magam kellemetlenül érezni, mire megtörte a csendet.
-Na látod nem is volt oly nehéz és ezt más férfivel is így csináld. Hiába a húgom vagy, de be kell valljam így hátulról nézve is csodálatos tested van és bolondulni fognak érted a férfiak ha már csak azt láthatják amit én.
Én mivel még háttal álltam Neki és arcom nem láthatta elégedetten mosolyogtam. Megijedtem, mert hallottam feláll és nem tudtam mit akar, de csak elment mellette és hátra sem fordult, pedig azt hittem előlről is meg akar nézni, de Ő csak elviharzott mellettem és annyit mondott.
-Jó sós volt ez a rakott krumpli, megyek iszom valamit! Jössz?- De meg sem várva a választ kiment.
Álltam egy darabig szerencsétlenül és csalódottan, mert azt hittem megoldást találunk a gondomra, de hát mit volt tenni lassan kimentem utána a konyhába. A kezemmel még takartam amit bírtam, nem sok sikerrel és láttam a bátyám az ajtónak háttal ül az asztalnál és martinit kortyolgat. Hátra sem nézet csak mondta két korty között.
-Ha kérsz Te is gyere hozz magadnak egy poharat.
Hát most gondban voltam. Ha pohár van a kezembe, hogy takarom magam, de nyeltem egy nagyot és kivettem egyet a szekrényből és a bátyámmal szembe ültem égő fejjel. Ő mintha semmi szokatlan nem lenne csak egy pillantást vetett rám teli öntötte a poharam és csak annyit mondott.
-Fenékig a sikeredre.
Nem tudtam mit mondani és megittam az italt, de zavarom csak fokozódott hisz Zsolt úgy ült velem szembe mintha egy vasárnapi ebéden ülne a család és az egyetemről kezdett beszélni. Érdekelt a téma, hisz egy év múlva én is az akartam lenni és tátott szájjal hallgattam és kérdeztem olyan dolgokat mi engem érdekelt. Teleöntötte a poharam és furcsálltam magának csak félig, de jól esett és mind meg is ittam. Még vagy öt percig beszélgettünk mikor egyszer csak elhallgatott, végigmért és csak annyit mondott.
-Azt a bugyikát is dobd csak le magadról.- ekkor eszméltem csak rá, hogy szinte meztelenül diskuráltunk és fel sem tűnt és nem zavart, de azt azért már mégsem, gondoltam és egy merész csellel akartam kibújni az utasítása alól.
-Hahaha persze én pucérkodjak, Te meg itt csücsülsz a törülköző takarásában.- még be sem fejezhettem a mondatot, mert a bátyám felállt és egy laza mozdulattal ledobta magáról és visszaült a székre. A megdöbbenéstől meg sem tudtam figyelni a testét, meg persze merszem sem volt hozzá.
-Látod ennyi az egész! Nem szabad görcsölni akkor sem ha mással vagy. Már a mai korosztálynak ez nem kunszt, a meztelenség az természetes dolog. A koleszba is nagy melegben mindig pucér mindenki és úgy is alszunk még télen is hisz az egészséges és nem csinálunk gondot ha akár a gondnok is lát meg minket, vagy a takarító csajszi. A strandon is azok a pici rongy darabkák alig takarnak valamit és mégsem zavar.
Rájöttem igaza van, az alkohol is dolgozott és felemeltem a fenekem és az asztal alatt letoltam a bugyimat. Tovább beszélgettünk, de a téma egyre sikamlósabb egyre merészebben a szex felé terelődött. Főleg Ő mesélt az elmúlt 2-3 évről, a hódításairól a Zsóka korszakig. Forrt a levegő és éreztem nedvesedik a puncim a témától. Tátott szájjal hallgattam a különböző hódításokról az izgalmasabbnál izgalmasabb sztorikat.
Zsolt szokásához híven gondolatát félben hagyva az órára nézett és döbbente mondta.
-Húgi már több órája diskurálunk, inkább pofázok Neked és a Te gondod nem oldottuk meg.
-Semmi gond, jó volt már megint diskurálni veled és bevallom élveztem is a beszélgetést!
-Csak nem úgy?- és kacsintott egyet.
-Hát... ez had maradjon az én titkom.- már nevettem én is.
-Na add a poharad ne hadjuk meg a nedüt az üvegbe és még iszogatjuk addig megbeszéljük a haditervet.
Nem szóltam csak tartottam a poharat és csurig is lett.
-Na akkor ezen a hétvégén a lakásban csak így meztelenül tartózkodhatunk és a téma is köztünk csak a szex lehet. Te kérdezel és én ha tudok válaszolok, de ne itt a konyhába, mert elültem a seggem. Gyere menjünk fel a szobámba.- felállt a válaszomra sem várva és elindult, de oly sebesen, hogy csak a fenekét láttam és a golyóit a zacsekba a lába között csüngeni lépés közben.
Mire felértem már hanyagul az ágyán feküdt és az L alakban lévő rész maradék fekhelyére mutatott, hogy én oda üljek, feküdjek. Mivel az alkohol igen csak hatott jobbnak találtam a fekvést úgy, hogy a lábam az övére tettem. Csak feküdtünk az oldalunkon és egymás testét néztük hosszú ideig. Láttam nem hadja hidegen a bátyám az elé tárulkozó látvány, azaza a testem, mert a férfiassága kezdett megdagadni. Mivel most már én is jobban mertem mustrálni picit csalódtam, mert Zsolt szerszáma nem volt oly szép, formás méretes mint a netten, az újságokban, meg a filmekben láttam, de így élőben és világosban ennek is örültem. Ő törte meg a csenget.
-Na jól megvizsgáltuk egymás testét most beszéljünk a Te problémádról, hogy miért tartasz a
férfiaktól.
-Nem is tudom! Félek csalódást okozok a férfiaknak a testem látványával.
-Te nagyon hülye vagy! Ez a test ... Hát nézz rám szinte harcképes lettem a látványodtól, pedig én nem a nőt nézem benned hanem a húgom.- mondta komolyan és én elég bunkon reagáltam le, gondolkodás nélkül és nem törődve azzal, hogy esetleg megbántom a másikat.
-Azt látva ami a lábad között van hát nem nagyon van dicsekedni valód!
-Ezt már nevezem! Jól az ember pofájába vágod, hogy kicsi a farka! Köszi. De ezt Te honnan is tudod?
-Jaj bocs nem úgy gondoltam, mert biztos nőne ha izgatnák.- próbáltam menteni a helyzetet- én azokhoz viszonyítom miket fotókon láttam, mert élőben így még nem láttam, csak éreztem a fiúk nadrágján keresztül, de az is csalóka tudom- magyarázkodtam, de Zsolt megkegyelmezett, mert kedvesen belevágott.
-Nem kell a rizsa! Ha harcra kész vagyok nekem is 17 cm és ahogy a mondás is mondja nem a méret számít hanem, hogy játékos legyen!
-És a tied játékos?- provokáltam.
-Ha nem a hugim lennél mondanám próbáld ki.
Erre nem tudtam válaszolni így Ő kérdezett.
-Kérdem még egyszer miért félsz a férfiaktól? Ja és nem félek a szádtól és nem terelni akarom a szót az én farkam cikizéséről.
-Még egyszer bocs! Most mond el mi a Te véleményed rólam, hisz at első mint mondottam félek a férfiak mit gondolnak rólam, lehet nem is tetszem nekik. Ácsi! Ne szólj még semmit csak akkor ha megígéred az igazat mondod még ha az fájni fog is nekem.- Vártam, de a bátyám csak vizsgált és bizony tényleg egyre méretesebb lett a szerszámja. Percek múlva törte csak meg a csendet.
-Próbállak más szemmel nézni úgy mint egy nőt. A hajad dús és koronába fogja a baba arcocskádat min a két huncut szemed mindig mosolyog. Orrod piszesége és a két kis gödröcske kihagsúlyoza a szádat mire nemes egyszerűséggel csak azt mondanám: igazi szopós formája van. A nyakad bársonyos bőre hívogatja a férfi ajkakat egy csókra és éke a vállaidnak. Derekad mint egy nádszál és csípőd kellemesen szélesedik. Feneked most nem látom, de olyan harapnian hívogató, igaz kicsit ledolgozhatnál belőle, de legalább is izmosíthatnád. Combod kecses és nem elefánt lábra hasonlít hanem szépen vékonyodik a térdedig, de ezt is lehetne edzeni egy kicsit. A térded és a lábszárad kecses őzikére hasonlít. A bokád kecses, szabályos, nem kiugró. A lábujjaid formásak ívesen rövidülnek és nincs gumó a lábadon. Utoljára az erogén zónáidat hagytam. Melled látszatra kemény és labda formájú, mint az anyáé, de a Te bimbóid kecsesen állnak rajta a tíz forint nagyságú udvara pedig igen csak hívogatja a férfi embert a szopogatására. A puncid az mire nem tudok mit mondani hisz a pamacstól mit a lábad között hordasz semmit nem látni belőle. Ha a barátnőm lennél ez az egy lenne mit kifogásolnék rajtad és mielőtt megkérdeznéd miért válaszolok is. Én és a férfiak 99% a fazonra nyírt, de inkább kopasz pinát szeretik. Akkor adja ki a domborulatát, akkor látni a vágatba azokat a csodás ajkakat és nyaláskor úgy lehet igazán figyelni az élvezetre és nem fulladozni a szőrszálakban. A lényeg igazán izgató vagy és nem csodálkozom, hogy a fiúid mind fogdosni akarnak és szexuális aktust kezdeményeznek veled.- fejezte be hosszú monológját.
Én próbáltam válaszolni, de nem tudtam hirtelen mire is reagáljak, így picit csak hallgattam és néztem az akkora már remegő, teljes nagyságában meredező bátyám farkát.
-Zsolt most had válaszoljak és csak akkor válaszolj ha befejeztem mondókámat. ... Gondolkoztam én is azon, hogy a szőrömtől meg kéne válni, de nincs merszem elkezdeni hisz félek attól magamba vágok. A tornán én is sokat gondolkoztam és vettem is erobik kazettát és ezzel fogom erősíteni a fenekem és a combom így a zsírréteg is elég róluk. Azt hiszem ez volt az a két dolog mit kifogásoltál rajtam és a többi bókot köszönöm és ... és ... és ha akarod ellenőrizd a cicim keménységét és ha máshogy nem segíts szavakkal a puncim borotválásába.- és elhallgattam.
-Te lány! Hát kínozzál csak! Figyel férfi vagyok! És lassan egy hete nem elégültem ki. Te meg egy jó nő vagy, de sajnos a húgom ...
-Mert ha nem a húgod lennék?- kacérkodtam.
-Biz Isten neked esnék ..., de legalábbis élnék a felkínált lehetőséggel.
Mivel eléggé beizgultam én is és akkor nem beszéltem a martiniről sem mit elfogyasztottunk, én is izgatottam folytattam.
-Látom már tényleg kezd a szerszámod emberes lenni és ha nem a bátyám lennél biz megérinteném én is. De igazad van ezt a beszélgetést fejezzük be, de segíts leborotválni a puncimat.- mondókám után a bátyám nagyot és kéjesen nyögött, de azt mondta.
-Oké gyere a fürdőbe irányítlak.
Lementünk és utasítgatni kezdett.
-Zsóka mindig a kád szélére ül, lavórt vesz a lába közé, meleg vízzel és úgy csinálja.
-Oké! Én is így teszek. De közben mond mit tegyek.
-Itt a kisolló a nagyját vágd le attól függően hol akarod kopaszra és a maradékot milyen nagyra akarod.
Ez a része ment és behajoltam magamnak majd szakszerűen kihúztam a göndörödő szőröket és majdnem tőbe lenyisszantottam. Úgy gondoltam én is csak fent hagyok szőrt, mint ahogy a bátyámnak van csak nem vízszintesen, Hitler bajuszosan, hanem a vágatommal folytatólagosan.
Az utolsó tincs levágása után feltekintek és látom a bátyám húzgálja a bőrt a farkán, de hirtelen elengedi és zavartan fordul apa borotválkozó habjáért és a borotvjáért.
-Olyan izgató volt ahogy masztiztál!- néztem a zavart szemébe.
-Az az izgató ahogy foglalkoztál a puncid körül, de most inkább fújd be habbal, kend szét az ujjacskáddal és kezd megborotválni.
Szó nélkül követni akartam az utasítását, de visszahúzta a habot.
-Eszetlen! Tegyél papírtörölközőt a vágatodba, hogy ne teljen meg a hüvelyed habbal.
Betettem és kezdtem fújni mitől bizsergett a fenekem olyan izgató volt a hideg hab csapódása. Már hátracsapott fejjel kentem szét a habot és óriási önuralom és a bátyám jelenléte kellett, hogy ne kezdjem simogatni magamat. Zsolt szólt rám remegő, de ingerült hangon.
-Elég lesz már az izgatásomból! Legyünk túl rajta és had menyek rejszolni egyet!- és kezembe adta a borotvát.
Zavartan nézegettem és próbáltam elképzelni, hogy is csináljam. Zsolton éreztem a türelmetlenséget és a zavart.
-Ne bénázz mán annyit!
-Ha oly okos vagy mutasd meg hogy csináljam!- és földhöz vágtam a borotvát.
Ingerülten felvette a bátyám, elém térdelt és bal kézzel a nagyajkamnál félre húzta a bőrt mitől áramütés szerű érzés haladt át a testemen és kéjesen nyögtem fel. Zsolt rám nézett már kedvesebben, és huncut kacsintás kíséretében cukkolt.
-Ne hogy itt élvezz el nekem az érintésemtől!- és szakszerűen borotválta aszerint ahogy mondtam hol hadjon csíkot.
Mikor végig simított, ellenőrzés képen, egymás ellen sóhajtoztunk. Elmentem zuhizni, persze hideg vízzel, hogy csillapodjon a szexuális vágyam. Közben hallottam a bátyám is a zuhany alá állt az emeleten szerintem Ő is ilyen megfontolásból.
Mire lecsillapodtam Ő ismét a régi helyén feküdt egy üveg sör társaságában és az én helyem előtt is volt egy üveg. A zuhany ellenére is igen csak ácsingózott a bátyám szerszáma.
Sörözgetés a bátyám kezdete a beszélgetést.
-Na akkor már tudod kívánatos vagy a férfiaknak. Szégyellem magam, hogy a fürdőben nem tudtam türtőztetni magam, de ez is az igazam bizonyítja, hogy a saját húgomra begerjedek. Most próbáljunk tovább lépni! Mi még a gondod?
-Oké én is bevallom kezd érdekelni a szex és bizony én is szégyenkezhetem, hisz én is beindultam Tőled és már tudom más hapsi is elérné ezt, de utána mi következne? Ne mond nézzek meg egy filmet, mert az nem támpont ott egyből egymásnak esnek és a szakirodalom mit olvastam a válóságról nem azt írja. Mesélnél erről? Mit csinálna a srác és mit én? Ki kezdeményezzen, mit csináljon?
-Ez mindig máshogy történik, de egy sablont el tudok mondani! Ha valami érdekel szólj közbe kérdezz.
-Ok kezdj bele!
-A randin természetesnek kell mutatkoznod mint nőnek és a kezdeményezést úgy kell irányítanod, hogy a férfi azt higgye mindent Ő csinál. Csókolózás az első és mikor A srác matatni kezd kezdj Te is és ha neked nem elég gyors a tempó kezd el vetkőztetni Te, de felülről és fokozatosan haladj lefelé. Erre már Ő is akcióba lép és viszont vetkőztet, ha meg mulya, mint eddig Te voltál vagy vezesd a kezét a ruhád alá, vagy egyszerűen dobáld le a ruhád. Ha neked kell kezdeményezni csókolgasd a nyakát, mellét és simogasd az alhasát és néha érj a faszához. Majd add át neki a terepet. Add a szájába a melled és cumiztasd, de ezt már a férfi ösztönösen fogja csinálni. Után...-itt beleszóltam.
-Milyen lesz az nekem mikor a szájába veszi a bimbómat? Olyan mint mikor magamnak csinálom?
-Mi van? Mit csinálsz magadnak?- kérdezte, de én válasz helyett megemeltem a bal mellem a fejem felé a hajtottam és a nyelvemmel köröztem a bimbómon.
-Te ez nagyon király, de hagyd inkább abba mielőtt eldurran a farkam.- válaszolta.
-Oké, de ha a srác csinálja az is ilyen érzés?
-Figyi nem tudom az NEKED milyen érzés most és milyen ha más csinálja hisz férfi vagyok!- mondta elborult tekintettel.
-Igaz! Folytasd!
-Egy pár ilyen műsor és a szobámba egyedül folytatom. Addig is nyugi hugicám! Ha hagyod, hogy befejezzem a végére bölcsebb leszel igaz a fiú tudni fogja mit csináljon. Ő haladni fog lefelé elidőzik a pupidnál majd a combod tövénél egyre közelebb a vágatodhoz. Nyelve játszadozik a kis és nagyajkaddal ha mestere már a szexnek még a feneked is nyalogatja, majd a csiklóddal míg elég nedves nem leszel. Ha ügyes megdug a nyelvével, de a csúcsra a csiklód nyalásával szívásával, ha eléggé kidudorodik a fogával ingerléssel juttat el. Azaz orgazmus csak ám az igazi...- folytatta volna, de ismét belevágtam.
-És én mit fogok érezni mikor nyalja a pinusomat.
-Figyelj Tündi! Én azt honnan tudjam!
-És mivel háláljam meg ezt az orgazmust a fiúnak?
-Folytatnám, ha nem szólnál bele mindig.- hőbörgött, de nem haraggal.- Ha lecsillapodott az orgazmusod ülj fel és csókold meg köszönés képen a srácot ezzel megízlelheted a nedveidet is mi keveredett a fiú nyálával, ha a szájába élveztél. A csókból kibontakozva döntsd a hátára és apró csókokkal borítsd be a testét, elidőzve a bimbónál. Ha szereti a vadságot haraphatod jól beszívhatod, de figyelj ne sok vércsókot rakj a testére. Az nem biztos, hogy dicsőség az Ő köreiben. Ha inkább romantikus alkat a csávó akkor ne is próbálkozz a harapással, mert lelombozod az erőszakossággal. Ha elérsz a farkához ne bukj rá azonnal. Csókolgasd körbe az addigra merev szerszámot, de ne csak ott időzz haladj a heréihez is, ha akarod Te is lemehetsz a fenekéhez, de arra később is ráérsz. Finom puszikkal borítsd, majd ismét a farokra koncentrálj húzd le a bőrt...-látta bele akarok vágni erre kedvesen csittegett.- Csíííííííííí ...ha lehúztad a bőrt fogd a tövénél marokra és mint a fagyit a makkját kezd kinyújtott nyálas nyelvel nyalni. Erre a fiú agya berobban és Ő fogja a szádba nyomni a szerszámot. Figyelj rá a makkot a bőrnélküli részt ne érintsd a fogaddal előszörre, mert azzal ronthatod az élvezetét hanem az ajkaddal enyhén szorítva bólogass a szerszámján és egyre jobban vedd a szájába a szerszámot. Közben a nyelved se lazsáljon járjon a szádba és nyalogasd a makkját. A fiú potenciáljától, érzékenységétől függően rövidebb, hosszabb időn belül megérzed a rángatózást a szádban és megérzed az előváladék ízét is. Ekkor gyorsíts és már a kezed is mozgasd. Figyeld a fiú légzését és ha már zilál, nyögdécsel készül a lavina kitörésére. Ha engeded a szádba azért koncentrálj nehogy levegő vételkor jöjjön az első adag, ha pedig nem engeded a szádba akkor időbe kivedd a szádból...- itt már nem bírtam tovább és közbevágtam.
-Milyen szopni a faszt? Milyen az íze a gecinek? Jaj Zsolt ...
-Már mondtam azt nem tudom Te mit érzel! Egyet tanácsolhatok ... próbáld ki.
-Hát pont ez az! Annyira beindultam, hogy nekem most egy hapsi kell akivel ezt kipróbálhatom ... Zsolt ... restelem ezt kérni, de ne csak szóban taníts ...mutasd meg kérlek.- Soha nem hittem, hogy ezt én ki tudom mondani, de az izgalom és az alkohol bizony kihozta belőlem és még szégyen érzetem sem volt miatta akkor hisz annyira kívántam.
-Te nagyon hülye! Ezt nem is hallottam meg.
-Légyszi, légyszi, légyszi!- könyörögtem és kezdtem felé mászni.
Zsolt kidülledt szemekkel nézte ahogy csüngött a mellem és izgatóan egymáshoz ütődött és nagyokat nyelt. Én csak másztam tovább és a térdére és sarkamra ültem és a merev szerszámját a mutató ujjammal megérintettem és kis köröket írtam le vele. Majd két ujjammal csináltam, végül marokra fogva húzgáltam a kezem rajta, de a bőrt még nem húztam le.
-Te bolond ... -kezdte volna ingerülten a bátyám, de a szájára tapadtam és a nyelvemmel játszottam a szájában. Előbb csak tűrte, majd egy hirtelen mozdulattal átkarolt magára húzott és vad csókolózásba kezdtünk. Véget nem érő nyelvcsatát folytattunk, de egyre finomabban érzékien és Zsolt keze már nem feszített magához hanem simogatta a hátam, nyakam fenekem, combjaimat. Óvatosan a hátamra fordított, majd egy szájra puszival elvált és a fülem kezdte puszilgatni harapdosni. Bizseregtem az élvezettől és éreztem szinte csepeg a puncim. Szinte bénának éreztem magam nem volt kedvem megmozdulni féltem a bátyám abbahagyja a testem kényeztetését. Már a vállaimon is túl volt és a két kezével a melleim közé szorította a fejét és úgy csókolta a völgyet. Lassan a szorítás engedte és hirtelen váltással a bimbóim kezdte az ujjai hegyével érintve simogatni és a nyelvével körkörösen haladt felfelé a mellemen a bimbóm felé és ezekben a pillanatokban rám tört az első orgazmusom mi tényleg össze sem hasonlítható volt a masztizás közbenivel. Már zsibbadtan feküdtem és elterültem mint egy béka, de az izgalmam az orgazmus ellenére sem csillapodott. Már a bátyám nyalogatta a bimbóudvart és néha bekapta a hegyes bimbóimat és szívott rajtuk, majd éppen hogy csak a nyelvével kényeztette, de a következő pillanatban megfogta a fogával ráharapott annyira, hogy még ne fájjon, de szinte leszakította. Ezt a játokot a másik mellemmel is eljátszotta. Haladt utána lefelé a nyelvével, de a kezei maradtak a melleimen az Ő mellkasa pedig már a lábam között ingerelte a puncimat. Leért a nunámhoz és előbb kívülről, majd belülről nyalogatta nyelvével játszott a jó egy centis csiklómmal. Már két orgazmuson voltam túl mikor az egyik ujját betolta a puncimba és éreztem elérte a szűzhártyámat. Akkor ott azt sem bántam volna, ha az ujjától vesztem el, de nem visszáb húzta játszott előtte belűről a hüvelyemben, közben egy folytában a csiklóm szopogatta. Úgy tört rám az orgazmus, hogy testem hídba feszült és már nem bírtam sikítottam, ordítottam az élvezettől és éreztem a bátyám is egyre jobban zihál és hörög majd mint egy fatuskó a hasamra ejti a fejét és csak szuszogtunk együtt. Én törtem meg a csendet.
-Zsolt ez Isteni volt és örök hálám üldözni fog, hogy ezt megmutattad nekem, de szeretném ha Te is kielégülnél.
-Hugi! Az mit tettünk talán megbocsájthatatlan bűn, de bevallom nem bántam meg. Már 17 évesen is mikor Te még csak 14 voltál álmodoztam, hogy egyszer szexuális kalandom legyen veled, de mikor kijózanodtam rájöttem azt nem szabad. ...Most megtettük és bizony az ágyamra élveztem én is, úgy hogy mielőtt megszáradnának a nedveink gyorsan takarítsuk fel és felejtsük el az egészet mint egy szép álmot.
-Zsolt! Lehet igazad van, de szertném még érezni milyen egy faszt szopni és milyen ha egy férfi az én közreműködésemmel élvez el. Utána elfeledhetjük.
-Tündi! Értsd meg ez büntetendő dolog, szó sem lehet róla.- mondta és hallgattunk, de az agyam járt, mert tudtam ÉN meg akarom szopni a bátyám szerszámát.
-Akkor lehet büntetendő ha kitudódik és én hallgatok arról, "hogy megerőszakoltál" ha engeded, hogy leszopjalak ha nem...
-Hehehj ez nem így volt!!!!- háborodott fel, de miután elgondolkozott folytatta - Bizony rossz fényt vetne ez a dolog mindkettőnkre ha kitudódna és én vesztenék többet ha Zsóka fülébe kerül így alávetem magam a ZSAROLÁSODNAK és jól megszopatlak, de ennyi csak. Oké?
-Csak bólintottam és hajoltam volna az ölébe, de a bátyám útközben megtartotta a fejem adott egy szájra puszit és csendben mondta.
-Tudod sok fiú tud többször is produkálni egymás után, sajnos én azok közé tartozom kinek kell egy fél óra mire ismét lehet kezdeni velem valamit. Ezért most ne is kisérletezz inkább harapjunk valamit, bizakodom benne közben elveted a gondolatot és ezt a hétvégét meztelenül, DE mint testvérek töltjük és semmi szex nem lesz már.
-Ebbe ne reménykedj ...
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
Kalauz
  2008-03-20 21:04:31, csütörtök
 
  Gyakran maszturbálok nyilvános helyeken: ha egyedül vagyok a vonatfülkében, este az utcán egy sötét sarokban, a városi buszon, ha egyedül ülök leghátul. Ilyenkor általában csak jól felizgatom magam a nadrágon kersztül simogatva, fogdosva a farkam. Aztán rohanok az első nyilvános WC - be, hogy befejezzem a játékot, vagy ha lehet leszopjak valakit.
Egyszer Nyíregyházán a lyukas falu fülkében masztiztam, amikor benyitott valaki a szomszéd fülkébe. Átnézett a lyukon, aztán egyszerüen átdugta a farkát. Én boldogan kaptam be, hiszen pontosan erre vártam, mióta jól felizgatva egy félórás játéktól, leszálltam a vonatról
Leszoptam a faszt, a számba élvezett. A gecit mind lenyeltem, és tisztára nyaltam a faszt. Aztán kivertem a saját farkam, miközben Ő nézett a lyukon. Nagyon felizgat, ha valaki néz maszturbálás közben

Miután elélveztem felöltöztem és kimentem. Akkor kinyilott az ajtó és Ő kinézett rám. Most láttam, hogy egy kalauzt szoptam le. Gyorsan kimentem a WC - ből.

Utaztam tovább a vonaton, megint egy üres fülkébe szálltam. Olvastam. Egyszer csak bejött valaki. Felnéztem. Az a kalauz volt, akivel az előbb voltam. Rögtön megismertük egymást, de nem szóltunk egymáshoz. Én olvastam tovább, Ő pedig leült velem szemben. Nem tudtam odafigyelni az olvasásra, lopva rá - rá pillantottam. Engem nézett. Olvastam tovább, de állandóan az járt a fejemben, hogy most mi lesz? nem kellet sokat várnom, hogy megtudjam

Megfogta a térdem. Még mindig nem szólt hozzám, hanem a combom kezdte simogatni. Bámultam a könyvemet és egyre jobban felizgultam. Egy vonatfülkében egy férfi simogatta a combom. Hagytam, bár féltem, hogy meglát valaki.Nagyon izgató volt. Aztán feljebb tette a kezét. A nadrágomon keresztül a farkam kezdte fogdosni. Nekem pedig egyre jobban ágaskodott a faszom

Ekkor elment valaki a folyosón. Szétrebbentünk. Nagyon megijedtem, hogy megláthattak. Felálltam és kinéztem az ablakon. Ő is felállt és mögém lépett. A hátam mögé állt és a lábam között átnyúlva tovább fogdosott. Nagyon felizgultam. A lehetőség, hogy meglát valaki még izgalmasabbá tette a dolgot. Össze szorítottam a lábam és nagyon élveztem, hogy a combom között van a karja. Közben Ő a nyakam csókolgatta és a másik kezével a mellbimbómat izgatta a póló alatt.

- Gyere, menjünk az utolsó kocsi WC - jébe! - súgta a fülembe. - Szopjál le megint!

Nem ellenkeztem, mentem vele végig a vonaton.

A WC - be érve rögtön letolta a nadrágját. Leguggoltam és bekaptam a faszt. Szép nagy fasza volt, az előző szopásnál nem láthattam mekkora, mert jóformán csak a makk fért át a lyukon. Most, hogy életnagyságban előttem volt a fasz, tövig benyeltem és így szoptam, cumiztam, amig el nem élvezett. Mélyen a torkomba üritette a gecijét. Levegő után kapkodva nyeltem a gecit, aztán szép tisztára nyaltam a nagy faszt.

Felálltam, hogy én is kiverjem. A hátamhoz állt, átölelt és megfogta a farkam. Lassan verte a farkam, a másik kezével pedig a combomat és a popsimat fogdosta, markolászta. Ezt nagyon élveztem, amit Ő is észrevett. Otthagyta a farkam, kicsit előre döntött és mindkét kezével a popsimba markolt. Erősen szorított és néha bele is csípett. Kértem, hogy még erősebben fogdosson és verje a popsim. Miközben én előre dőlve huzigáltam a farkam Ő nagyokat ütött a tenyerével a popsimra.

Sokszor álmodoztam már róla maszturbálás közben, hogy elverik a popsim, és most végre valóra vált! Fájt a popóm és ez annyira felizgatott, hogy nagyon hamar elélveztem.

Ő kiment, én pedig megtörölgettem magam, felöltöztem és visszamentem a fülkémbe. Kipirulva ültem le a bizsergő popsimra és a történteken gondolkodtam.

Néhány megálló múlva megint bejött hozzám. Most mellém ült le és a popsim alá csúsztatta a kezét. El akartam húzódni, de azt súgta a fülembe, hogy: "Tudom hogy szereted, te kis kurva!". Ezen megint felizgultam és hagytam, hogy fogdoson. Megfogta a kezem és rátette a farkára. Megfogtam neki és jól megszorítottam. Aztán simogatni kezdtem a nadrágon kersztül. Pár perc múlva lihegni kezdett. Elvette a kezét a popómról, elővette a faszát és odahúzta a fejem. Én pedig, ott a vonatfülkében, ahol bárki megláthatott, megint leszoptam. Annyira fel voltam izgulva, hogy nem érdekelt, meglát - e valaki. Amig szoptam neki Ő a popsimat és a farkamat fogdosta. Aztán egy nagyot nyögött és megint a számba élvezett. Két óra alatt harmadszor elégitettem ki és még mindig bőven volt gecije, amit le is nyeltem. Ugyanakkor élveztem el én is egy erősebb szorítástól, bele a bugyimba.

Eltette a faszát, megborzolta a hajam és kiment. Én pedig ottmaradtam a fülkében. Ültem, a számban a fasz ízével, a bugyim pedig ázott a saját gecimtől.

A következő állomáson le kellett szállnom. A WC - ben "tisztába tettem" magam. Ilyen esetekre mindig hordok magamnál egy tiszta bugyit, mert máskor is előfordult már, hogy beleélveztem a bugyimba.

Legközelebb, amikor ezen a vonalon utaztam, megint talákoztam ezzel a férfivel. Megint leszoptam, de ez már egy másik történet...
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
Gedeon és Zizi
  2008-03-20 21:03:40, csütörtök
 
  Történetem egy vidéki kisvárosban játszódik. Idekerültem alig tizenöt évesen középiskolába. Kollégiumban laktam, akkor még nem volt divat minden hétvégén hazautazni. Egyébként is a szüleim sokat utaztak és dolgoztak, nem tűnt fel, ha nem voltam pénteken este otthon. Ezt többször kihasználva szabad hétvégeket szerveztem magamnak. A koleszban azt hitték, hogy haza utaztam. Otthon, pedig azt, hogy a kollégiumban maradtam. Egy késő őszi hétvégén meg akartam látogatni egy régi barátomat, de előtte szerettem volna hajat vágatni. Az óváros egy szűk utcájában találtam egy jópofa helyet"Gedeon férfifodrász" hirdette az ütött kopott cégér. Az üzletbe belépve olyan érzésem támadt mintha száz évvel ezelőtt itt megállt volna az idő. A berendezés sötétre pácolt, bőrbevonatú fa bútorokból állt. A két hatalmas márványmosdó felett, két kissé kopott tükör volt faragott fa keretben. A márványlapon rengeteg muzeálisnak látszó szerszám volt. Nyoma sem volt az akkor divatos króm és üveg berendezési tárgyaknak
---Foglaljon helyet fiatalember, rögtön végzek----szólított meg a mester
Egy kuncsaft volt csak és az ő fején serénykedett a fodrász, aki mint megtudtam maga Gedeon volt. Gedeon hatvanas évei elején járt, kicsit pocakos, alacsony ember volt. Hófehér rövid ujjú köpenye derékig ért, zsebei tele voltak fésűkkel, ollókkal. Első látásra szimpatikusnak találtam. Hamarosan sorra kerültem, beültem a nyikorgó fodrász székbe, és kényelmesen elhelyezkedtem. A mester kifésülte szőke göndör fürtjeimet, többször éreztem úgy, mintha simogatna. Amikor nekiállt vágni a hajam, észrevettem, hogy nemi szervét a karfán nyugvó kezemhez dörgöli. Folyamatosan beszélt, kérdezgetett, kapcsolataimról, lányokról, családomról. A borbély rutin, tízperc után mindent tudott rólam. Ő is elmondta, hogy tizenkét évvel ezelőtt beleszeretett egy cigány nőbe, akit elvett, és aki szült neki egy lányt. A nő csúnyán becsapta, megalázta és elhagyta, ő egy életre megundorodott a női nemtől. Bevalotta, hogy a fiatal fiukat kedveli, ha a kedvére teszek nagyon hálás lesz. Meglepődtem, de a kíváncsiságom erősebb volt, igent mondtam. Gedeon bezárta az ajtót leeresztette a redőnyöket, mögém állt és finoman masszírozta a fejem és a nyakam. Teljesen ellazultam, maga felé fordította a székem, a földre dobott egy párnát és a lábam közé térdelt. Kihámozta ágaskodó fütyim, és a szájába vette, lassan szopta. Kezével a tojásaim, simogatta, nagyon kellemes volt. Feje egyre gyorsabban járt a farkamon, elemi erővel robbantam a szájába. Törölközövel tisztára törölgette félkemény szerszámom, szinte babusgatta. Sok pénz adott és azt mondta, hogy sokkal többet megérek neki. Megkért, hogy maradjak éjszakára vele, nem fogom megbánni. Lakása az üzletből nyílott, átmentünk, süteménnyel és likőrrel kínált. Iszogatunk és beszélgettünk, elmondta, hogy már évek óta nincs merevedése és csak fiatal fiuk tudnak örömet szerezni neki. A felnőtt férfiaktól ugyan úgy undorodik, mint a nőktől. Megfürdetett és ágyba bújtunk, simogatott, végig csókolta a testem. Kellemes volt, abszolút nem találtam ellenszenvesnek. Tojásaim, és a zacskóm tövét nyalogatta. Amikor lyukamat megcsókolta, beleborzongtam. Farkam keményre szopta és megkért, hogy dugjam seggbe. Oldalára feküdt, egyik lábát felemelte, vazelintől fénylő ánuszába próbáltam behatolni. Ami csak némi segítséggel sikerült elöször. Gedeon közben instruált, hogy mit tegyek, hogyan tegyem. Lassan haladtam előre, meleg szorító érzés volt. Gyorsítottam a tempón, Gedeon hangosan nyögött. Megállított és most ő csúszkált kőkemény farkamon, olyan volt mintha egy izmos száj szopna. Nem is bírtam sokáig, fenekét megmarkoltam és fütykösöm tövig benyomva élveztem el. Reggel együtt tusoltunk, elmondta, hogy nagyon tetszem neki. Ha tudok, maradjak az egész hétvégén nála, amibe bele egyeztem. Szombaton délig dolgoznia kell, addig én pihengessek. Mellékesen megjegyezte, hogy ha valami zajt hallok ne ijedjek meg. Ugyanis vele él a tizenkét éves lánya Zita, aki néma, és aki mentálisan sérült. Ha összefutok vele Zizinek szólítsam, mert csak arra hallgat. Gedeon elment én visszabújtam az ágyba és elszundikáltam. Amikor felébredtem észrevettem, hogy valaki figyel az ágy végénél, Zizi volt az. Alvást színleltem, de a szemem sarkából figyeltem mit tesz. Amikor előbujt alaposan szemügyre vettem. Nagyon szép cigánylány volt, vállig érő fekete haja és sötétbarna szemei voltak. Fehér pólója alatt kis cicik domborodtak, fekete rövid szoknyája combközépig ért. Izmos barna lábain nem volt cipő. Megmozdultam ő visszabujt az ágy mögé, felkeltem, fürdőköpenyt vettem. Egy nagy bőrfotelban helyezkedtem el és bekapcsoltam a tv-t. Kis idő múlva közelebb jött és megsimogatta a fejem, majd adott egy puszit az arcomra. Nyugodt hangon beszéltem hozzá és én is simogattam a haját és az arcát. Megbátorodott hozzám bújt és az ölembe kuporodott. Iszonyú szeretet hiánya volt, amit én aljas módon igyekeztem kihasználni. Ahogy az ölembe fészkelődött szoknyája félre csúszott, meglepetten vettem észre, hogy nincs rajt bugyi. A combjait simogattam, közben a kezem feljebb is elkalandozott. Nem tiltakozott, egyre többször simogattam meg kis kopasz puniját. A farkam állt, mint a cövek, háttal az ölembe ültettem. Addig helyezkedtem, amíg forró combjai közé nem tudtam dugni kőkemény szerszámom. Kis kezét combjai közül kikandikáló makkomra tettem, amit ő hálásan simogatott. Ahogy kis kemény cicijét masszíroztam mellbimbója majdnem átszúrta a pólóját. Nagyon kívántam, levetettem a pólóját ,amikor leszállt rólam lehúztam a szoknyáját is. Ott állt előttem anyaszült meztelenül, csodálatosan nézett ki. Kemény izmos fenekén és combján fénylett az olajos barna bőre, formás cicijének bimbója hetykén meredezett. Mosolyogva, ártatlanul és gyanútlanul nézett rám. Visszaültettem az ölembe, de most szembe. Fenekét megemeltem és arra készültem, hogy lüktető dorongomra felnyársalom. Makkom hegyét a kis rózsaszín réshez igazítottam és óvatosan behatoltam. Lassan, finoman eresztettem rá a farkamra nehogy elijesszem. Meglepetésemre tövig befogadta erektáló fütykösöm és gyorsan elkezdett mozogni rajt. Forró és szoros volt a kis bestia puncija, egyre vadabbul lovagolt rajtam. Éresztem, hogy azonnal elélvezek, farkam kirántottam és gyönyörű barna bőrére spricceltem. Ő leszállt rólam a padlón hanyatt feküdt és ujját hüvelyébe dugva próbálta kielégíteni magát. Szóval kiskurva ezért nem volt vér, nem volt szűzhártya és nem volt semmi fájdalom. Most jöttem rá, hogy Zizi már régóta maszturbál. Gondoltam segítek neki, kezét elhúztam, és két ujjal megdolgoztam kitágult nuniját. Rövidesen többször összerándult, majd ernyedten, arcán üdvözült mosollyal, kezét széttárva elterült a padlón. Tusolni mentem, Zizi oda is követett. Alaposan megfürdettem, nagyon élvezte, egész idő alatt a kókadt farkam fogdosta. Biztos nem értette, hogy a nemrég még kőkeményen meredező fegyverből hogyan lett egy puha ráncos valami. Úgy gondoltam, hogy szerzek neki egy kis örömöt, kinyalom. Kivezettem a konyhába, felfektettem a konyhaasztalra, leültem egy székre. Lábait a vállamra tettem és elkezdtem csókolgatni. Először a combjai belső felét nyaltam végig, lassan közelítve barlangjához. Nunija teljesen kopasz volt, barna szeméremajkait finoman szopogattam, majd szétnyitva őket becsókoltam a rózsaszín résbe. Két középső ujjam a lány vaginájába toltam, megállás nélkül egyre mélyebbre hatolva benne. Másik kezem Zizi fenekének lukára tettem, és gyengéden nyomkodtam. Majd hüvelykujjammal körbesimítottam a kis redőkkel borított nyílást, lassan növelve ujjammal a nyomást. Éreztem, hogy hüvelykujjammal szemben egyre lazább a bőr ellenállása. Nagyobb erővel megnyomtam és tövig a lány forró, fenéklukába toltam az ujjam.
---Ahhhh---uuuuuhhhh---nyögött Zizi és teste megfeszült a felkorbácsolt extázisban.
Fegyverem kőkeményen ágaskodott, enyhülést kellet keresnem számára. Felálltam és Zizi lábait a vállaimra tettem. Dárdám érzékeny hegye a lány vaginájának kapujához ért.
Amint egyre mélyebbre csúsztam a lány testében, ízlelgettem tűzét és simaságát. Zizi egyre gyorsabban lélegzett, szemeit becsukta, teste ívben megfeszült. Éreztem a hüvely izmainak szorítását a farkam tövén. Fegyverem kihúztam az oltalmat adó barlangból és a lány hasára, élveztem. Gyönyörű volt, ahogy fehér spermám görcsös összehúzódások közepette a lány barna bőrére lövellt. Lábaim remegtek, testem úszott a verítékben, lerogytam a székre. Reménykedtem, hogy Gedeon nem akar pajzánkodni velem ma este, ugyanis úgy éreztem magam, mint egy kicsavart citrom. Letusoltunk újból és a délelőtt hátralevő részét pihenéssel és tévézéssel töltöttük. Gedeon egy óra körül érkezett meg jó hangulatban megebédeltünk, majd közöltem közöltem vele, hogy este el kell mennem. Nagyon sajnálta, de megértő volt, komoly összeget adott. Megígértette velem, hogy máskor is meglátogatom.
Zizi egésznap rajongó tekintettel csüngött rajtam, amikor indultam nem akart elengedni.
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
Duna part
  2008-03-20 21:02:04, csütörtök
 
  Délután ötkor úgy parkoltam le a lakásom előtt, hogy az ingemen megjelentek az izzadságfoltok a légkondi és az a bizonyos 24 órás védelem ellenére, amit annyiszor és persze jobbnál-jobb pasikkal és nőkkel reklámoznak. Kiszállva a kocsiból, még inkább éreztem a kinti forróságot, bár szellő formájában már szerencsére megmutatkozott a várva várt lehűlés.
A lakásban szintén hőség fogadott. Egyből ledobtam magamról mindent és a hűvös zuhany alá állva élveztem, ahogy a vízcseppek percről-percre lehűtenek és felfrissítenek.
Az elmúlt három napban olyan hajtás volt bent a cégnél, hogy egyszer sem tudtam lemenni az edzőterembe. A falon levő tükörbe néztem elégedetten állapítottam meg, hogy még most is rendben van minden a testemmel, hisz 33 éves létemre izmos és fitt vagyok. A hasam ugyan nem kocka, de mindezt ellensúlyozza a kidolgozott mellkasom, az izmos karom és a futásban is edzett lábaim.
A futás gondolata felcsigázott kissé. Olyan rég voltam már futni és a Duna-part egy óra múlva már igazán kellemes lesz azzal a kevéske szellővel, ami már most is érződik odakint. Elhatároztam, hogy kisétálok a partra és legyűrök pár kilométert.
Tíz perc séta után ott is voltam a Népszigetnek nevezett parton. Ezen a részen még sokan sétáltak, de pár kilométerrel feljebb tudtam, hogy már nyugodtabb körülmények lesznek. Oda már nem járnak ki az emberek kéz a kézben, mert az már túl nagy sétát jelentene nekik. Élveztem ahogy átjárja testem a mozgás öröme, tetszett, hogy megnéznek és természetesen én is megnéztem a velem szembejövőket. Semmi különös nem történt egészen addig, amíg meg nem láttam fehér vászoningben és egy rövidnadrágban a velem szembe kerekező srácot. Annyira a szemembe nézett, hogy képtelen voltam elkapni a tekintetem, és ahogy közeledtünk egymáshoz, már szinte zavarban voltam, hogy még mindig egymást nézzük. Az utolsó pillanatban elkaptam a fejem és látványosan a víz felé fordultam. Mindez azonban csak pár további lépésre volt elég, mert ösztönösen, szinte magától fordult meg a fejem, hogy lássa, mindez csupán véletlen volt, vagy a srác is hátrafordul? Szinte egyszerre néztünk vissza. Zavaró és izgalmas érzés volt egyszerre. Egyből elkaptam a fejem és róttam tovább a lépéseket, de már közel sem a futás öröme hajtott, hanem valami egészen más érzés kerített hatalmába. A lábam helyett a fejembe áramlott az összes vér, hogy ott aztán káoszt csináljon a sokféle töredéknyi idő alatt lefuttatott elképzelt képekből. Egyre csak az az izmos, sportos test lebegett előttem, illetve az a fekete hajjal övezett mediterrán arc, ahogy erősen a szemembe néz és képtelen elengedni engem.
Szerencsére már nem volt senki a partnak azon a részén, mert a gondolatok hatására kezdtem merevedni. Furcsa érzés úgy futni, hogy a rövidnadrágod dudorodik közben. Egyszerre izgató ugyanakkor kellemetlen is. Próbáltam más felé terelni a gondolataim, mert bármikor szembe találkozhatok egy másik futóval és az nagyon kellemetlen lenne. A cégre gondolva azonban hamarosan lecsillapodtam. Mindez azonban nem tartott csak egy percig, mert meghallottam, hogy valami hang jön a hátam mögül. Megláttam, hogy a srác az. Visszafordult a biciklijével és jött utánam. Gyorsabban mint én, de ahhoz nem elég gyorsan, hogy ne legyen feltűnő. Tudtam, hogy hátulról figyeli a mozgásom és a testem, ami rettenetesen felizgatott megint. Szemből senki sem jött, Ő pedig mögöttem volt. A szűk trikóm nem tudta elrejteni a merevedő nadrágom, amit csak a józan énem akart elrejteni, valójában azonban élveztem már a dolgot. A srác lassan utolért és ahogy elhaladt mellettem, rámnézett, mélyen a szemembe. Amilyen lassan követett, olyan lassan ment most előttem. Hagyta, hogy én is alaposan szemügyre vegyem. A vékony vászoning nem igazán rejtette el kidolgozott testének formáját, az izmos fenekét pedig csak elképzeltem a formás combjaiból. Most már igazán nem tudtam másra gondolni, mint a gyerekre, aki lassan növekvő távolsággal kerekezett előttem.
Közeledtem a part azon végéhez, ahol már kezdődik az erdő. Odáig szoktam általában futni, mert az erdőben már csak egy vékony ösvény vezet beljebb. Láttam, hogy előttem a srác leszáll a kerékpárról, visszanéz rám és elindul be a fák közé. Félreérthetetlen helyzet. Ezek szerint Őt is felizgatta ez a kis játék. Odaértem az ösvényhez és lelassítottam. Átváltottam sétára, hogy nyugodtabban tudjak levegőt venni, de most már egy másfajta izgalom irányított, amitől még szaporábban vettem a levegőt. Beljebb haladva hamarosan megláttam egy alakot, akit még ugyan rejtettek az ágak, de a bicikliből tudtam, hogy ez csakis az a fekete hajú srác lehet. Még pár lépést tettem és a látvány letaglózott. Ruhátlanul állt velem szemben, teljesen mereven. Már várt engem. Figyelte a tekintetem. Először pillanatok alatt felmértem a testét, aztán kissé tovább időzött a szemem a merev farkán és lassan a szemébe néztem. Tele volt vággyal és izgalommal, ahogy Ő is engem nézett. Éreztem, hogy a rövidnadrágom majd szét reped, amit elégedetten nyugtázott a srác szeme.
Közelebb léptem hozzá, de egyikőnk sem szólalt meg. Felém fordult és várta, hogy mit fogok csinálni. Ő már megtette korábban az első lépést, úgyhogy ahogy mellé értem, megsimogattam a karját és végighúztam az ujjaim a nyakán. Közben becsukta a szemét, ami még erotikusabbá tette amúgy is izgalmas személyét. Mögé léptem és hátulról átkarolva simogattam a szőrtelen mellét és hasát, miközben rövidnadrágostól a fenekéhez nyomtam a kőkemény farkam. Az apró nyögés, amit hallottam, tovább fokozta amúgy is hatalmas izgatottságom. A csípőm automatikusan elkezdett mozogni és csak a rövidnadrágom állt a feneke és a farkam közt. A kezeim fel-alá jártak elöl és oldalt a testén és a nyakán, miközben a karjaival hátranyúlva megfogta a fenekem és fűzött minket még szorosabban eggyé. Ő is mozgatta a fenekét már, és olyanok voltunk, mint akik ruhástól dugnak. Aztán óvatosan kicsúszott a szorításomból és szembe fordult velem. A szeme még most is csukva volt, de a nyelve finoman előbújt az ajkai közül, ahogy a számat kereste. Becsuktam én is a szemem átadva magam az érzéseknek. A nyelveink lassan feltérképezték egymást, majd ahogy megismerkedtek, elkezdtek táncolni egymással. Aztán hol az egyik, hol a másik nyomult kicsit előre és olyan érzést keltett, mintha most egymással birkóznánk összefonódva. A farkunk közben egymáshoz nyomódott és közben mindkettőnk mozgott a másikon. Az Ő keze is megindult először a hátamon, aztán be a rövidnadrág alá és csókolózás közben térképezte fel a fenekem. Lassan lejjebb csúszott, végigcsókolta a mellem és lejjebb a hasam, majd lehúzta a nadrágot és az alsót rólam. Még most sem ért hozzá a farkamhoz, hanem kinyújtva a nyelvét, alulról elkezdte nyaldosni a golyókat és a combom belsejét. Felnyögtem az érzéstől. A farkam kőkeményen ott meredezett fölötte de képes volt nem hozzá érni. Egyre csak fokozta bennem a vágyat és már szinte rászóltam, hogy markolja már meg a farkam és csúsztassa feljebb is a nyelvét, de tudtam, hogy hamarosan úgy is megteszi. Még mindig előttem térdelt, a kezei azonban mindeközben bejárták a hasam és a fenekem is. Lassan végighúzta a nyelvét a farkam tövén és lassan haladt a makk felé, miközben éreztem, hogy ugyanilyen lassan halad a kezével a golyóimtól a fenekem nyilása felé. Ott hátul finoman simogatta a nyílást az ujjával, a nyelve közben elérte a makkom, ahol körbemozgott rajta. Úgy nyalta a farkam, mintha fagyi lenne. Apró és hosszabb csapásokkal jártatta rajta a nyelvét, amivel egészen az őrületbe kergetett. Úgy éreztem, hogy már közel vagyok az elélvezéshez, ezért én is lehajoltam, elfektettem a füvön és végre megérezhettem én is, hogy milyen kőkemény a farka. Ő is borotválta a golyókat, ami még vonzóbbá tette számomra. Megmarkoltam a farkát a tövénél fogva és közben rácsúsztattam a szám. Lassan fel-le jártam a fejemmel a farkán, miközben a kezeim a golyóit és a hasát simogatták. A nyögései folyamatosan növelték az izgatottságom, közben pedig elkezdte mozgatni a csípőjét és hagytam, hogy fokozza a tempót a mozdulatokkal. Az ujjaim körbefogták a farkát a tövénél és a mozgásával együtt jártak rajta. A másik kezemen az ujjak benyálazva próbálták felfedezni a fenekének a bejáratát. Nagyon érzékeny pontjára tapintottam, mert hozzáérve nyögött egy nagyot, amitől azt hittem, hogy elélvez. De helyette átfordult Ő is a farkam felé úgy, hogy mindketten elérjük a másikat. Oldalt fekve szoptuk a másikat egyre gyorsabb tempóban, miközben nem törődve a veszéllyel, a lihegésünk átcsapott nyögésekbe. A hangja jelezte, hogy már nagyon közel van az elélvezéshez és én is ugyanígy tettem. Még mindig szoptuk egymást, miközben a kezünk is mozgott a másik farkán, aztán az utolsó pillanatban mindketten kihúztuk a másik szájából a farkunkat és hangosan nyögve spricceltünk egymás arcára. Képtelen voltam elengedni egyből. A még mindig kemény farkát ott szorongattam az arcom előtt, miközben a másik kezemmel a lábát simogattam. Olyan érzés volt, mintha már rég óta ismernénk egymást. Le kellett nyugtatni magam. A farkam lassan lecsillapodott, de a lelkem annál izgatottabb volt ettől az élménytől. Jó pár percig feküdtünk még így mozdulatlanul, várva, hogy a másik szólaljon meg először, aztán óvatosan átfordultam felé úgy, hogy az arcunk közel legyen egymáshoz, de mégse nézzünk még egymás szemébe. A kezem átfonta a fejét és simogatni kezde a tarkóját, aztán lassan elkezdtünk beszélgetni.....
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
egy fiú.
  2008-03-20 21:01:43, csütörtök
 
  Te hogy találtál rá Lacikára? - kérdeztem aztán megint Józsitól.
- Lacika! Nem baj, ha most elmesélem ennek a két fasznak? - kérdezte meg Lacikát Józsi.
- OK! Beszélj csak róla nyugodtan! Nem hiszem, hogy eljárna a szájuk! - adta meg a beleegyezést Lacika, s Józsi nagy lélegzetet véve nekifogott a mesének. Odahúzódtunk hozzájuk, s most a színpad közepén lévő matracon piknikeztük mindannyian. Józsi elkezdte a meséjét:
...Mielőtt rátérnék Lacikámra, azért pár szóval magamról is mesélnem kell. Szóval azt tudnotok kell, hogy férfival egészen a bevonulásomig csak Zsolttal, az unokatestvéremmel voltam együtt. Ahányszor csak elmentünk bulizni, vagy meghívott magához, akkor minden esetben a vége azt volt, hogy jó alaposan bevágta méretes dákóját a seggembe, s addig baszott, amíg csak el nem aludt.
Ő kábé 5 évvel volt idősebb nálam, egy jó kedélyű, bohém srác viszonylag izmos testtel, de főleg elég hatalmas farokkal megáldva. Volt egy kis garzonlakása a városban, s ha bulizni hívott, akkor mindig nála aludtam, s csak másnap mentem haza a szüleimhez falura.
Eleinte semmi jelét nem adta annak, hogy a saját nemét (is) szereti, hiszen a bulikba különböző csajokkal táncolt, szédítette őket, de állandó csaja nem volt sohasem. Viszont annál több fiúbarátja, akikkel eléggé tisztességesen iszogatott ilyenkor. Én meg fiatalabbként örültem, hogy csupa idősebb srác között forgolódhatok, akik teljesen bevettek a csapatba. Itt főleg a sportról, meg a hódításokról ment a duma, de érdekes módon nem mindig csajokról szólt a téma.
Aztán egyszer az unokatesóm annyira berúgott az egyik bulin, hogy nekem kellett őt hazavinnem taxival. Amint hazaértünk, lerogyott a kanapéra, s megkért, hogy vetkőztessem le. Nagyon nehezen sikerült lecibálnom róla a zakóját, az ingét, a nyakkendőjét, majd következett a nadrágja, amit véletlenül az alsógatyájával együtt sikerült lehúznom róla. Ténykedésem végén ott hevert a kanapén tök csupaszon, s amíg én a ruháit raktam le az egyik fotelre, addig ő - láthatóan jól érezve magát - a farkával játszadozott, s ennek eredményeként a markában teljesen mereven ágaskodó pénisszel fogadott, amint visszafordultam hozzá.
Annyira zavarba jöttem, hogy sem megmukkanni, sem pedig semmilyen megjegyzést nem mertem rá tenni, csak reszkető kezekkel és lábakkal álltam előtte.
Ekkor ő rám nézett, s egyik kezével a nadrágom csatjához nyúlt, s nekifogott nagy nehezen fél kézzel kifűzni azt.
- Vetkőzz te is! Vagy itt akarsz állni egész éjszaka? - szólt oda az italtól akadozó nyelvvel.
- Jó, vetkőzni, tudok magamtól is! - dadogtam én is válaszként, s ellépve keze ügyéből reszkető kezekkel kezdtem neki a vetkőzésnek én is. Egészen addig vetkőztem, hogy már csak az alsógatyám volt rajtam, amikor az unokatesóm rám szólt megint:
- Azt se hagyd magadon! Ne legyél már szégyenlős! - mondta lassan tagolva a szavakat.
- Nem szeretném! - szégyenlősködtem.
- De azt is! Itt én vagyok a házigazda! Amit mondok, annak úgy is kell lennie! - szólt rám erélyesebben Zsolti.
Nem akartam az erősen ittas sráccal tovább vitatkozni, ezért hátat fordítva neki megszabadultam erényességem utolsó bástyájától, az alsógatyámtól is, s azt levéve magamról a ruháim tetejére dobtam. Amikor én is teljesen meztelen lettem, visszafordultam felé, s láttam, illetve már hallottam is, hogy Zsolti közben felült az ágyon, majd amint felé néztem, fel is állt.
Mondanom sem kell, hogy a - feltűnően kevés szőrrel övezett - farka már, illetve még mindig mereven ágaskodott kezében, mivel egész idáig szép nyugodtan simogatta, izgatta szerszámát.
- Na öcsi! Itt az idő, hogy elmúlasszuk a szüzességedet! - vetette oda nekem, s odalépve hozzám egész nyugodtan megfogta lagymatag hímvesszőmet.

- De Zsolti! Hát te mégis csak az unokatestvérem vagy! - hápogtam a megdöbbenéstől.

- Épp ez a jó! Egyrészt családban marad, másrészt pedig vigyázni fogok, hogy neked is jó legyen, hogy te is megemlegesd azt, amikor elveszted végre a szüzességedet. - mondta a legnagyobb nyugalommal.
- De, de, de... Én nem is akarom! Én nem is akarok veled... Én nem is akarok férfival szexelni! - nyögdécseltem teljesen elpirulva, mivel a farkam még mindig Zsolti kezében volt, s gyanúsan éledezni kezdett ott.
- Ááááá, én tudom, hogy te is akarod! Ha meg nem, akkor is szexelni fogunk ma, mert irtóra kanos vagyok! - vágta el a vitát.
- Dehogy! Én nem... - próbáltam ellenkezni, de Zsolti ekkor szép nyugodtan megmarkolta a farkamat a zacskómnál s figyelmeztetően egy nagyot szorított rajta! A fájdalom egy pillanat alatt kijózanított, annyira, hogy most szinte félni kezdtem Zsolttól.
- Na gyere öcsi! Menjünk előbb a fürdőszobába, ott szépen megmosod majd a farkadat, meg a lukadat, aztán pedig megyünk a hálószobába. - adott utasítást, s a farkamnál fogva lódított a fürdőszoba felé.
Én kényszeredetten indultam el oda, s az ajtónál utolérve, Zsolti a tarkómat megpuszilva tolt be a fényes helyiségbe. A csapnál jól megmostam a dákómat, úgy, hogy a fitymámat is jól felhúztam, majd pedig a seggemet is jó alaposan meg kellett mosnom szappannal, majd az unokatesóm törölközőjében jó alaposan megszárítgattam magam.
Példámat Zsolti is követte, s amikor ő is végzett, a fürdőszobaszekrényből egy tubust, egy tégelyt, és egy közepes méretű műfaszt vett elő, s mondta, hogy induljunk a hálószobába.
Én reszkető lábakkal indultam el, úgy éreztem magam, mint egy vágóhídra menő barom, noha titkon egyre inkább kezdett izgatni a dolog, hogy ott vajon mit fog velem művelni az unokatestvérem, azaz egy másik farok.
Zsolti is jött utánam, s amint beléptünk a csöppnyi hálófülkébe, ismét megdöbbenve vettem észre, hogy az itteni bútorzat egy hatalmas ágyból, és egy TV-video szettből áll, illetve három hatalmas tükörből, ami az ágy két oldalán, illetve egy pont az ágy fölött a plafonon volt. (Én ugyanis mindig csak a másik szobában, a kanapén aludtam idáig.)
Zsolti nyomban bekapcsolta a videót és a tv-t, amiben egy kemény homopornó film kezdett el forogni, s a kezében hozott krémeket és műfaszt letette az ágy mellé a földre.
- Feküdj fel nyugodtan, én is jövök azonnal! - szólt oda nekem, s amint reszkető lábakkal feltornáztam magam az ágyra, nyomban valami takarót kerestem, hogy betakarjam meztelenségemet, de semmit sem találhattam, mert Zsolti egy merész ugrással máris mellettem landolt az ágyon.
- Öcsi! Ne izgulj már annyira! Hidd el, hogy neked is jó lesz! Sőt! A végén még meg is dughatsz majd, ha akarod! - sorolta fel a rám váró lehetőségeket.

- De én nem akarok dugni senkivel, sem veled, sem mással! Én egy csajt akarok! - tiltakoztam bágyadtan, miközben kezemmel a farkamat fogtam, mintegy belé kapaszkodva.
- Ugyan már Józsi! Itt most csak mi ketten vagyunk, két srác, két rokon, két fasz, két luk, mi kell még neked!?! - mondta.
- Nem is tudok egy hapsival baszni! - próbálkoztam tovább.
- Miért, kipróbáltad már? - kérdezte ekkor már vigyorogva Zsolti.
- Neeeeeem! Dehogy! Sohasem! Te meg különben is a rokonom vagy! Hát nem szégyenled magad? - mondtam.
- Én, miért? Miért kellene nekem szégyellnem magam bárki előtt, főleg meg te előtted? Neked is ugyanaz himbálózik, illetve ahogy nézem, ágaskodik a lábad között, mint nekem! Te is tele vagy, mert szerintem nem nagyon basztál az utóbbi időben, s szerintem neked sincs ellenedre egy kis változatosság a hatalmas szexéletedben!
- De akkor sem szeretném fiúval csinálni! - estem megint kétségbe szavai hallatán, mert éreztem belőle, hogy előbb-utóbb a tettek mezejére fog lépni.
- Hát képzeld akkor azt, hogy én egy lány vagyok! Hidd el, én jobban tudom, hogy mi kell, mi izgat egy férfit igazán, jobban mint egy csaj! - ígérte, s tényleg nekem fogott.
- Feküdj le szép kényelmesen a hátadra! - szólt oda, s közben kezével a farkát kezdte el nyomorgatni.
Én engedelmesen dőltem hátra az ágyon, a szememet behunytam, s kezemmel teljesen elmarkolva takargattam férfiasságomat, amikor éreztem, hogy Zsolti odafordul hozzám, s egy lágy csókot nyom az arcomra, majd a számra. Annyira zavarba jöttem, hogy érintésétől majdnem leugrottam az ágyról, de ő utánam kapott, s szelíd erőszakkal visszanyomott. Hogy ne tudjak ugrálni, rám mászott, s szemből ráült a lábaimra, s én egyből megéreztem, hogy addig nem sokat látott zacskója és farka vége nekiütődik a combomnak.

Aztán kezével levette némi "nemi" erőszakot alkalmazva a kezemet a farkamról, s amikor az szabaddá vált, ő óvatosan a kezébe fogta.
- Nem is tudod, Öcsi, hogy milyen szép a tested, s milyen szép farkad van! - szólt oda lágyan nekem. - Szeretnék majd jobban megismerkedni vele később! Szeretnék veled először egy jót csókolózni, kíváncsi vagyok, milyen a technikád! - folytatta, s közben hallottam, hogy a videón akciózó hapsik egyre hangosabban nyögdécselnek.
Én végig behunyt szemmel feküdtem, mint egy darab fa, s csak akkor rándultam megint össze, amikor megéreztem, hogy Zsolti lehajol az arcomhoz, s szája szelíden az én szájamhoz ér. Azonnal elkezdte a puszilgatást, s amikor ajkam egy kicsit szétnyílt, nyelve máris betolakodott a számba. Egész felsőtestével rám borult, s úgy csókolt egészen addig, amíg én is nem kezdtem el azon kapni magam, hogy szeretném viszonozni neki, szeretnék tényleg én is csókolózni vele, mert nagyon jól csinálta.
- Ölelj át, Öcsi! - súgta oda nekem, s amikor átöleltem, ő még nagyobb fokra kapcsolva folytatta a csókolózást velem.
Mit mondjak? Úgy éreztem, hogy valamiféle gát, vagy blokk szakad fel bennem, s én is kezdtem egyre nagyobb kedvre kapni, s egymást átölelve egyre hevesebben csókoltuk egymást, nyelvemmel én is óvatosan behatoltam az ő szájába, s vadul ölelkezve forgolódtunk az ágyon. Jó öt percig is elhúztuk, amikor mindketten feldagadt ajkakkal váltunk szét, s szétbontakozva kapkodtunk levegő után egymás mellett fekve az ágyon.
Én még mindig hatalmas zavarban voltam, mert egyrészt nagyon jól esett az előbbi akció Zsoltival, másrészt pedig a farkam kezdett egyre gyanúsabban viselkedni, mert úgy éreztem, hogy az előbbi ölelkezés (no meg persze Zsolti meztelen teste) miatt a hímvesszőm kezdett megduzzadni, s emelgetni a fejét a hasam előtt.
Ezt persze Zsolti is észrevette, akinek már közben teljesen felmerevedett a fasza, s ezért összekanalazva magát, bekuporodott a lábam közé, s a világ legtermészetesebb módján bevette a farkamat a szájába. Nemcsak bevette, hanem el is kezdett rajta, vele játszani, csókolgatni, szopogatni, kényeztetni kezdte, olyan érzéssel és olyan ügyesen, hogy hamarosan úgy állt a farkam, mint egy zászló.
Azt is éreztem, hogy bizony nem sok kell hozzá, s mindjárt el is fogok élvezni. Úgy látszik ezt Zsolti is észlelhette, mert két ujjával jó szorosan elmarkolta merev dákóm tövét, s jó alaposan addig szorongatta, amíg a kéj le nem csillapodott bennem. Persze munkálkodása eredményeként egy jó nagy adag nyák is kifolyt aztán a farkamból, aminek láttán röhögve meg is jegyezte, hogy "jó tejelő" fajta lehetek.
Ekkor egy kicsit följebb tornázta magát a testemen, s egész pontosan ráült a mellemre, majd a teljesen merev dákóját egy szó nélkül betolta az ajkaim közé, benyomta a számba. Én ezen annyira meglepődtem, hogy még tiltakozni sem tudtam, hanem engedelmesen befogadtam, s nyomban a nyelvemmel el is kezdtem azt nyalogatni, szívogatni. Zsolti hamar rájött, hogy nem fogok ellenkezni vele, ezért egy kicsit mozogni kezdett csípőjével, fenekével, miáltal a farka is játékosan elkezdett ki-be járni a számban. A srác néha teljesen benyomta a számba a faszát, annyira, hogy ilyenkor a vége a mandulámig tolult előre, s orromat teljesen betöltötte a kevéske fanszőrzete, s az a férfias illat, ami belőle áradt.

Zsolti belefogott hát a spanyol lovasiskolák legszebb hagyományait felelevenítő "lovaglás"-ába, s a farkát a számban mozgatva élvezkedett vagy jó öt percig, aztán váratlanul kirántotta a pirosra duzzadt, fitymáját vesztett, lüktető nyákos férfiasságát belőlem. Ő is elmarkolta a makkja tövénél, s két ujjával erős nyomást gyakorolva küzdött a kielégülés ellen, sikerrel.
Aztán egy fél perc múlva, testével ismét rámborulva kezdte a testemet végigcsókolni, a nyakamnál, a mellemnél, a mellbimbóimnál, majd a hasamnál, aztán a köldökömnél, s egy szelíd csókot lehelve a farkamnál is elidőzött egy pillanatra. Majd felemelte mindkét lábamat, s először a zacskómat nyaldosta meg jó alaposan, meg a golyóimat, s ekkor nyalt be először a lukamhoz, amitől megint megijedtem egy kicsit.
Az eddigi jó érzésem egy pillanat alatt elszállt belőlem, s a rettegés vette át a helyét, hiszen egyre inkább nyilvánvalóvá kezdett válni, hogy bizony Zsolti ma meg akar, meg fog baszni, a farkát a seggembe akarja dugni, oda, ahol eddig még soha sem járt férfifasz.
Észleltem azt is, hogy lenyúlt az ágy mellé, s az egyik tégelyt, illetve a műfaszt vette fel onnan, s dobta le lábam közé az ágyra. A tégelyből egy jó nagy adag krémet vett az ujjára, s azt egyből a lukamhoz kente. Ott jó alaposan belemasszírozta, a krémből természetesen jutott a lukamhoz, s főleg a lukamba is, ami rendkívül furcsa érzés volt. Aztán éreztem, hogy egyik ujja finoman, nagyon óvatosan nekinyomódik a lukamnak, majd egy kis erőfeszítést követően áttöri izmaim gyűrűjét, s behatol a fenekembe.

- Állati szűk vagy még haver! Ne aggódj, mindjárt tovább tágítalak! - szólt oda biztatóan, s máris éreztem, hogy lukamba egy másik ujj is benyomódik az első mellé.
- Neeee! Fáááj! - kérleltem ijedten, de közben meg sem mertem moccanni, mert nem tudtam, hogy mit okozok, ha megmozdítom a testem.
- Ne félj! Nem is fájhat annyira! Vigyázok rád, Öcsi! - nyugtatgatott Zsolti, s közben a harmadik ujját is megpróbálta belém nyomni, ami nem nagyon akart sikeredni elsőre.
- Fáááj! - szóltam megint, de közben éreztem, hogy Zsolti már bennem lévő ujjai kellemes bizsergető érzéseket váltanak ki belőlem, ahogy mozgatja azokat.
- Csitt! Még felébreszted a szomszédokat! - szólt rám tettetett haraggal, s hogy elhallgattasson megfordult, s úgy helyezkedett el rajtam, hogy a farka a számhoz ért megint, s azt próbálta a szorosan összezárt ajkaim közé betolni.
- Vedd be Öcsi! S ha tényleg fáj, akkor harapj meg! Így kvittek vagyunk! - ajánlotta fel nekem ezt a lehetőséget, én pedig hálásan kaptam (be) az alkalmon.
Ekkor egy jó nagy adag krémet vett ismét ki a tégelyből, s azt jó alaposan felkente a műfütyire, a maradékot pedig a valagamhoz, a lukamba, ahonnan közben kivette mindkét eddig benne lévő ujját. Óvatosan mozgatta közben a dákóját a számban, s váratlanul azt éreztem, hogy egy hideg, krémes, kemény és mégis puhán mozgó valami nyomódik az előbb megujjazott lukamhoz, s egy hevesebb nyomás hatására lassan benyomul a seggembe. Annyira meglepődtem tőle, s annyira feszítette a seggemet, hogy izgalmamban tényleg sikerült egy kissé erősebben megszorítanom ajkaimmal Zsolti farkát, amitől a srác is összerándult, s ijedten kapta ki belőlem a műfütyit.

- Mi van veled Öcsi? Le ne harapd azért a farkamat, még szükségem lehet rá! Még csak 23 éves vagyok! - sopánkodott is, meg viccelődött velem.

- Bocs haver! De fájt egy kicsit! - próbáltam enyhíteni az előbbi ténykedésem által okozott fájdalmon.
- OK, Öcsi! Te csak a farkamra koncentrálj! A többi az én dolgom!
S tényleg, amikor ismét csak a számban mozgó farokkal foglalkoztam, csak erre koncentráltam, ezalatt ő ismét megpróbálkozott a fenekembe tolni a műfaszt, amit most sokkal nagyobb mértékben sikerült belém tolnia, s még azt is elérte, hogy akkor sem nyöszörögtem, amikor finoman elkezdte a fenekemben mozgatni. Egészen addig kísérletezett velem, illetve rajtam, amíg el nem érte, hogy a műfütyi tövig nem hatolt belém, s már csak a vége állt ki lüktető fenekemből.
Közben pedig a farkát sikerült megint teljesen kőkeményre felszopnom, amit ekkor váratlanul kihúzott a számból, s amikor férfiassága cuppanva csúszott ki ajkaim közül, akkor észleltem csak fel.
A fenekem felől egészen furcsa kéjes-feszítő érzéseket éreztem, illetve azt, hogy közben a farkam félkeményen bócorog a hasam előtt, miközben pedig Zsolti pózt váltva és fogást keresve térdel szétvetett lábaim között. Csípőmet kissé megemeltem, s a lábaimat a vállára téve hagytam őt - teljesen beletörődve a megváltoztathatatlanba - kibontakozni.
Zsolti nem is habozott sokáig, hanem először óvatosan kihúzta belőlem a műfütyit, majd egy jó nagy adag krémmel ismét bekente a seggemet, a lukamat, s a maradékkal pedig a saját ágaskodó kemény, méretes bránerét. Aztán pedig egy pillanatig kivárt, majd hatalmas, duzzadt kemény - erősen krémezett - farkát odanyomta a lukamhoz, s egy pillanatra sem habozva belém hatolt. Olyan fájdalom és feszítő érzés futott végig nemcsak az altestemen, hanem szinte a teljes testemben, hogy önkéntelenül felordítottam, s közben párhuzamosan elrántottam a fenekemet.
Be kellett azonban látnom, hogy ez teljesen eredménytelen kísérlet volt részemről, mivel Zsolti abban a pillanatban utánam mozdult, így a farka még csak véletlenül sem csúszott ki belőlem, sőt ahogy rántott altestén egyet, még mélyebbre csúszott bennem. Azt hittem, hogy szétreped a seggem, ahogy a kolbásza bennem volt, de ő csak egyre jobban nyomult belém, egyre jobban erőltette bele a seggembe faszát.
Annyira fájt, hogy ordítani tudtam volna, de Zsolti ekkor fogta a műfütyit és se szó, se beszéd, egész egyszerűen benyomta a számba. Azt a műfütyit, ami nem olyan régen a seggemben járt, azt amin még érződött a rákent krém, s az az illat, amit akkor szedett magára, amikor bekotort vele nálam.
Olyan kétségbeesetten haraptam rá, hogy majdnem sikerült kettéharapnom. Zsolti ezt látva egy pillanatra megállt, aztán egy nagy lélegzetet véve még inkább belém hatolt, amitől majdnem szétszakadtam alul. Ekkor éreztem meg, hogy már tövig lehet bennem, mert ahogy őrjítő fájdalmat okozva elkezdett bennem mozogni, akkor minden nekitoláskor zacskója keményen puffant a fenekemnél, a zacskómnál. Én csak szorítottam fogaim között a műfaszt, s közben éreztem, hogy a szorosan lehunyt szememből könnyek csorognak le az arcomon a fájdalomtól. Zsolti pedig csak mozgott bennem, csak mozgatta a farkát a seggemben, s aztán egy idő után azt kezdtem érezni, hogy a fájdalom mintha múlóban lenne, s egyre inkább valami furcsa, kéjes érzés kezd úrrá lenni a fájdalomtól agyongyötört testemben, altestemben.

Ez annyira furcsa volt, hogy nem is tudtam teljes mértékig felfogni, s még a műfaszt sem mertem kiengedni ajkaim közül, csak azt éreztem, hogy kívánom a farkát, faszának mozgását magamban.
- Basszál, basszál még! Basszál még mélyebben! - tört ki belőlem váratlanul, miközben a műfütyi kicsúszott a számból.
- Hogyne! Látom, megjött a kedved! Én megmondtam! - szólalt meg vigyorogva.

- Basszál! Basszál! Basszál! - kértem, vagy könyörögtem, magamnak is meglepő módon, mivel annyi kéjt okozott Zsolti mozgása, farka, hogy nem tudtam magamnak parancsolni.
- Jól van Öcsi! Nyugi! Baszlak, ahogy csak bírom! - ígérte meg, s tényleg egyre hevesebben kezdett el mozogni, egyre hevesebben kezdte el bennem a farkát mozgatni.
Annyira jó volt, amit művelt velem, hogy fetrengtem fektemben, s a fejemet ide-oda mozgatva, néha félig ülésbe emelkedve próbáltam nézni, hogy hogyan mozog bennem, rajtam.
Zsolti pedig nem pihent, nem kímélt sem engem, sem magát, kissé előredőlve, a mellbimbóimat csipkedve baszott engem, farka mint egy dugattyú járt ki-be a lukamban, s egy idő után szakadni kezdett róla az izzadtság. Annyira jó volt nekem, hogy egyre hangosabban nyögtem, s szinte azt kívántam, hogy még mélyebbre és még erősebben vágja belém dákóját. A srác pedig nem kímélte sem a farkát, sem a lukamat, szinte százas tempóval pumpálta a farkát belém, ám nekem ez sem volt elég. Lábaimmal átkulcsoltam a derekát, s szinte azzal nyomtam még inkább magamba. A segglukamat feszítgetve próbáltam még mélyebben magamba szívni a bennem járó férfifaszt, s közben pedig én is mozgattam az altestemet, ezzel is elérve azt, hogy egy ütemre mozogjon mindkettőnk alteste.
Kezemmel rátaláltam a saját farkamra is, ami ekkor már félkeményen rázkódott Zsolti testének becsapódásai hatására, s szépen elkezdtem húzogatni, kényeztetni, majd pedig amikor valamelyest élet költözött belé, nyílt utam volt ahhoz, hogy elkezdjem verni, s közben pedig élvezni, hogy egy férfifasz jár bennem.

Hörögtem, nyögtem, kiabáltam, fetrengtem, élveztem, vertem a farkam, mozgattam az altestemet, s közben élveztem, élveztem, élveztem....
Zsolti ekkor megmerevedett, csípőjét megfeszítette, a farkát hirtelen kirántotta a lukamból, azt keményen a markába kapta, s hevesen verni kezdte. No nem sokáig, csak kábé fél percig, s ezt követően egy hatalmas hördüléstől kisérve kezdte el záporoztatni ondóját a hasamra, mellemre, s a farkamra.

No nekem sem kellett már sokáig küzdenem a kielégülésért, mert miután Zsolti rángó testtel az utolsó kilövellést is átélte, agyongyötört farkát ismét visszadöfte a lukamba. Ez olyan kéjt okozott nálam, hogy az általam hevesen vert farkam és persze én is megadtuk magunkat, s ondóm egy vad kiáltástól kísérve vágódott ki agyongyötört farkamból, s spriccelt szerte szét.
Olyan kéjhullám söpört végig testemen, hogy szinte összeroppantam tőle, eddigi életem során még sohasem éltem át ilyet. Teljes testi kielégülésemhez csatlakozott egy belső is, úgy éreztem, hogy valamilyen gát szakadt át bennem, s akkorát élveztem most, hogy azt szinte szavakkal le sem lehet írni.
Zsolti boldog mosollyal nézett rám, én is csak hálás tudtam lenni neki azért a gyönyörért, amit nekem okozott, amit az előbb éltem át segítségével. Még az sem zavart, hogy saját unokatestvéremet kellett ehhez "igénybe vennem", az sem zavart, hogy egy másik férfi, egy másik fasz közreműködésével éltem át ezt a gyönyört, amiben az előbb volt részem.
Úgy éreztem, hogy ennek nem lehet vége, ezt nem szabad most abbahagyni, úgy éreztem, hogy ennek a srácnak, Zsoltinak most nagyon hálásnak kell lennem. Feltápászkodtam, s reszkető kezekkel és lábakkal hajoltam oda Zsoltihoz és hálás csókok százát adtam szájára. Zsolti teljesen elgyönyörödött, s meglepődött ezen, de szó nélkül hagyott engem csókolni, szó nélkül fogadta hálámat. Sőt egy idő után ő is viszonozta nekem, így egy rendkívül szenvedélyes csókcsatát produlkáltunk utójátékként.
Egymás karjaiban feküdtünk, majd amikor váratlanul éreztem, hogy ajkam már teljesen elzsibbadt, akkor hagytam csak abba, akkor váltam el tőle. Ő is kíváncsian nézett, de nem szólt egy szót sem, csak boldog, kielégült képpel simogatta mellemet, hasamat, farkamat, combomat.
- Hát ez fantasztikus volt! Nem is gondoltam volna, hogy... - szólaltam meg akadozva, de látva Zsolti arcát, bennem maradt a folytatás.
- Öcsi! Ugye én megmondtam! - vágta el áradozásom folyását.
- De akkor sem gondoltam volna! Istenien dugtál! - áradoztam.
- Öcsi! Nagyon örülök neki, hogy ennyire tetszett a dolog! De most pihenjünk egy kicsit! Meg brunyálnom is kell, nem szeretném itt elengedni! - kérlelt kétségbeesett arccal, s a farkát markolva.
- OK! Nekem is kell! Menjünk együtt! - kérleltem, s közben én is feltápászkodtam.

- Gyere Öcsi! - szólt Zsolti, s ő is felkelt az agyontúrt ágyról.
A kezét a vállamra téve fordított maga felé, s miközben én tükörképünket bámultam, ő szótlanul megint megcsókolt, majd ellépett mellőlem, s vigyorogva a fenekemre paskolva megindult a fürdőszoba és a WC felé. Én nyomban követtem, s közben ismételten elnéztem a testét, fenekét, farkát, amit - látva ténykedésemet - kéjesen mozgatott.
Annyira kívánatosnak tűnt most számomra az unokatestvérem, hogy erről szinte el is felejtkeztem, s csak azt láttam, hogy egy kívánatos, meztelen férfitest van a közelemben, egy tekintélyes (bár most barnásra színeződve, s kissé összement) farok áll készen arra, hogy megint belém hatoljon (vagy a számba, vagy a lukamba).
Időközben beértünk a fürdőszobába, s mindketten a WC kagyló előtt cövekeltünk le, s farkunkat kézbe fogva, a fitymánkat felhúzva céloztunk a kagylóba, s egy hatalmasat pisáltunk mindketten. Zsoltit láttam már pisilni, de mindig csak hátulról, vagy oldalról, de sem meztelenül, sem pedig a farkát markolva, ezért most önkéntelenül bámultam ténykedését, bámultam testét, bámultam a magából sárga folyamot kiengedő farkát.
Én már rég végeztem a hugyozással, amikor ő még mindig csövelt, úgy látszik, ő most szabadult meg a sok, rengeteg sörtől, amit este ivott meg a bulizás során, ezért csak álltam ott mellette, s szótlanul markoltam a farkamat, ami kezdett megint életre kelni.
Zsolti váratlanul rám pillantott, s elmosolyodott, ahogy szótlan és szemérmetlen bámulásomat észrevette, ám még mindig nem akart véget vetni a brunyának, csak préselte magából ki a folyadékot.
Aztán egyszer minden "jó"-nak vége szakadt, s a farkát alaposan kirázva szakadt el a WC kagylótól, majd nyomban belépett a tus alá, ahová engem is beinvitált. Szótlanul léptem be mellé, s amikor a langyos, meleg vizet megengedte, először mindketten lemostuk testünket, én különösen a rám lövellt, s időközben önálló utat bejáró ondótömeget. Aztán gyorsan a farkunkat is leápoltuk, s amikor ezzel végeztünk, szótlanul ölelkeztünk össze a víz alatt, majd hamarosan heves csókcsatában forrtunk össze.
Egy idő után levegő után kapkodva váltunk szét, majd pedig Zsolti váratlanul elzárta a vizet. Kilépve a tusoló fülkéjéből egy-egy törölközővel kezdtünk el bíbelődni. Jó alaposan letöröltük magunkról az utolsó vízcsöppet is, majd Zsolti váratlanul azt mondta, hogy jó lenne megborotválkoznom.
- Délután borotválkoztam, nem hiszem hogy már borostás lennék! Bár ez után a fantasztikus baszás után akár még az is bekövetkezhetett. - lepődtem meg felvetésén.
- Nem is úgy! Hanem a farkad környékét, a zacskódat, meg a seggednél kellene egy kis szőrtelenítést végrehajtani. - igazított el, s már nyúlt is a borotvahabért, illetve a borotváért.
- OK! De nehogy levágd a farkamat! - kértem tréfásan könyörgőre fogva, de szótlanul tűrtem aztán, hogy a markába nyomott habbal jó alaposan bekenje a farkam környékét, a zacskómat és a seggem partját.
- No akkor figyelj, Öcsi! - szólt rám, s nekifogott.
És szép óvatosan leborotválta a zacskómról az odanőtt kevéske szőrt, majd pedig egy csinos V alakú formára igazította a farkam tövénél nőtt szőrszigetet, aztán pedig kért, hogy jól dőljek előre, s kezemmel húzzam szét a fenekemet. Én engedelmesen csináltam mindent, amit kért tőlem, s ő pedig a seggem tövénél, s a lukamnál is szépen simára borotvált mindent. Amikor végzett, gyorsan magánál is ugyanezt véghez vitte, bár szerintem ő nem olyan régen borotválhatta meg magát, de azért szolidáris akart lenni velem. Ezután mindketten visszaléptünk a tus alá, de most már egyenként, s amint végeztünk, szótlanul törölköztünk meg megint. Nekem az előbbi piszkálástól megint gyanúsan mocorogni kezdett a farkam, amit még az "alapos" törölgetés is fokozott, így a végére már kíváncsi kobraként meredt előre a hasam előtt, ezért kicsit kínosan éreztem magam előtte. Azonban ő sem nézett ki különbül, így mindketten elmarkoltuk a "joystickunkat", s elindultunk egymás mögött lépkedve vissza az előbbi szexcsata helyszínéül szolgáló hálószobába.
Most már teljesen felbátorodva, szinte kérkedve ezen állapotommal vetettem hanyatt magam az ágyon, s kíváncsian néztem hol Zsoltira, hol pedig a videóban szakadatlanul folyó homofilmre.
- Na Öcsi! Milyen volt? Hogy érzed magad? - kérdezett meg mosolyogva az unokatesóm.
- Köszi a felavatást, isteni volt! Bírnék még mást is csinálni, elég hosszú még az éjszaka! - kaptam erőre.
- Lám, lám, én megmondtam neked! De örülök, hogy ilyen jól vetted az első akadályt! - nyugtázta szavaimat.
- Hát szó mi szó! Volt néha olyan érzésem, hogy szétrepedek, de aztán kezdett egyre jobb lenni a dolog, a végén pedig kifejezetten isteni volt! Gyere rokon, most én szeretnélek megbaszni! - kértem tőle aztán.
- Na, na! Lassan az agarakkal! Nem úgy van az, hogy egyből... Légy szíves legyél hozzám kedves előtte, hogy megengedjem neked... - hűtött le egyből, s közben finoman húzogatni kezdte hímvesszőjét, ami kezdett egyre magasabbra emelkedni és egyre keményebbé válni.
- OK! Akkor had szopjalak egy kicsit, aztán majd mond, hogy mit szeretnél! - tüsténkedtem egyből, nehogy teljesen elvegye a kedvemet a srác.
- Na bukj rá a dákómra, s szopd le, de tisztességesen! - mondta teljesen begőzőlve, s máris úgy helyezkedett el az ágy mellé lépve, hogy oldalra fordulva kényelmesen be tudjam venni a számba merev, ágaskodó, fitymája vesztett hímvesszőjét.
- Szépen, ügyesen szopj ám! - kérte tanítósra véve a figurát, de azért készségesen dugta bele a számba farkát, majd széles terpeszt felvéve kezdte el csipője mozgatásával a számban is mozgatni.
Rendkívül jól esett rábukni a dákójára, valósággal faltam azt a kincset, ami az előbb majd' szétkúrta a valagamat. Teljes odaadással szívtam, szoptam, dörzsölgettem az ajkaimmal, s közben pedig elmarkoltam egyik kezemmel a zacskója tövénél, s úgy tartottam szorosan, nehogy egy óvatlan csípőmozdulata eredményeként kijöjjön a számból.
Zsolti állatira élvezhette, mert halkan nyögdécselve adta át magát szájmunkámnak, s közben pedig hol a mellemet símogatta, hol pedig a farkamat markolászta. Sikerült annyira felhúznom a szopásommal, hogy egy pillanat alatt dőlhetett el benne, hogy vagy beleélvez a számba, vagy pedig megint gerincre vágva dug meg.
Szerencsére az első verzió mellett döntve egy halk kiáltástól kísérve egy pillanattal később beleélvezett szorosan csukva tartott számba, miközben teste minden egyes kilövellésre összerándult. Teste megint izzadtságban fürdött ekkorra, s remegő testtel és lábakkal hanyatlott le mellém az ágy szélére, de én egy perc nyugtot sem hagyva neki, most a valagát fogtam munkába.
Szép széles, határozott nyelvmozgásokkal nyaltam a luka környékét, a vájatot, a lágyan mozgó lukát, s még azt is sikerült elérnem, hogy a nyelvem egy idő után bele-beletudott nyomulni a résbe. Aztán - emlékezve velem tett dolgaira - először a középső ujjamat, aztán pedig hamarosan már két ujjamat nyomtam be, illetve fel neki, miközben párszor jó nagy pacsikkal pofoztam fenekét. Amikor megfelelőnek találtam a luka állapotát, akkor a merevre felvert farkamat szépen beigazítottam a lukához, s egy nagy lélegzetvétellel kísérve rögvest rohamot is indítottam a "vár bevételére".
A legnagyobb meglepetésemre a farkam szinte akadálytalanul indult meg befelé, mivel a kezem húzogatása eredményeként egész jelentős mennyiségű előondót sikerült kinyomnom a farkamból, amitől az kellemesen csúszott ott, ahol kellett. Rendkívül élvezetes volt számomra, ahogy a hímvesszőmet a finom, meleg, cirógató lukba bevezethettem, valósággal megrészegültem tőle. Finom erőltetés hatására máris szinte a makkig benyomódott, s először ennél a pontnál mozgattam, dörzsöltem a farkamat, majd lassan haladtam tovább, hogy az élvezet még hosszabb és még intezívebb legyen. De nem kellett nagyon erőlködnöm, mert a farkam máris egészen a tövig becsúszott Zsolti valagába, amit a srác még érzekedve mozgatni is bírt, ezáltal még erősebben szorította, cirógatta a dákómat. Olyan kéjes érzések szálltak meg, hogy alig bírtam magammal, no meg a helyzet is, hogy most én dugok valakit, épp most dugom seggbe az unokatestvéremet, aki bizony nem kímélt az előbb. Zsolti lábait a combjánál markoltam el, s így tartottam meg testét, hogy a csípőlökéseim hatására ne mozogjon el előre. Amikor ugyanis teljes biztonságban éreztem a farkamat a valagában, erőteljes csípőmozgatásokkal kezdtem el benne mozogni, dolgoztatni szegény farkamat a seggében. Annyira fantasztikus kéjt okoztam ezzel a farkamnak és főleg magamnak, hogy teljesen belebárgyultam a dugásba, s csak húztam-vontam a farkamat, ki-be, előre-hátra, s alig tudtam Zsoltira figyelni, aki közben azért rendesen nyögött és sziszegett alattam.
Bizony szakadt rólam is a víz, a heves tornagyakorlatok hatására, s bizony alaposan kapkodtam a levegő után is, mert már elszoktam az ilyen heves, és folyamatos tornamutatványok végzésétől.
Ezért megkértem Zsoltit, hogy most inkább üljön bele a dákómba. Kihúztam a farkam a seggéből, s melléfeküdtem az ágyra. Zsolti kelletlenül fogadta, hogy egy pillanatra is abbahagytam a dugását, de aztán összekanalazta magát, s óvatosan, rajtam keresztül lépve, velem szemben elhelyezkedve ereszkedett vissza. A kezével beigazította a dákómat a lukához, majd egy nagy, de kéjterhes sóhajtást hallatva ereszkedett, illetve ült bele megint a farkamba, s most ő kezdett el saját kéjére tornázni.
Seggét fel-alá mozgatta a rudamon, s bizony amikor egy-egy huppanással visszacsücsült, akkor még talán a zacskóm is felnyomódott neki. Egy idő után annyira kezdte élvezni a dolgot, hogy két kezével hátranyúlva megtámaszkodott a combomon, s úgy mozgatta rendkívüli gyorsasággal a fenekét a farkamon. Szinte olyan gyorsan mozgott, hogy az már "reszelés"-nek is felfogható volt, szerintem a prosztatájával játszott, mert közben kétszer is elélvezett, hatalmas hörgések és nyögések közepette, míg az én merev dákóm meg csak "gyötörtetett" a seggében.
Már nekem sem volt sok hátra a záporoztatásig, mert egy idő után éreztem, hogy kellemes, kéjes hullámok támadnak a farkamban, a testemben, s pár pillanattal később sikerült ismét egy olyan hatalmasat élveznem, hogy még a szemem is fennakadt, s bizony bármilyen hülyén hangzik, de szó szerint még a talpam is ökölbe szorult a kielégülés kéjétől. Agyongyötört hímvesszőmből percekig pumpálódott a geci Zsolti seggébe, aki - bár érezte ezt - egy pillanatra sem hagyta abba csípője és alteste mozgatását a farkamon, így egy kicsit bele is haltam a záporoztatásba. Illetve az azt követő percekbe, mert a kielégülést követően sem lankadhatott le a "kardom" Zsolti folymatos izgatása következtében, továbbra is mereven ágaskodott "hüvelyében", s úgy éreztem, hogy soha sem lesz már vége ennek a dugásnak. Sőt! Zsolti mozgása még hevesebbé és gyorsabbá vált rajtam, miközben keze motollaként járt a saját farkán, s közben hangosan nyüszítve, lihegve, nyögdécselve élvezkedett. Annyira keményen játszott a farkammal, hogy bizony egy idő után - kielégülés ide, kielégülés oda -, ismét csak basznom kellett őt, mert hirtelen felemelkedtem fektemből, hanyattlöktem az ágyon, majd megfordítottam hasra, s amikor ő kissé felemelte a fenekét, akkor se szó, se beszéd, keményen bevágtam a seggébe agyongyötört farkamat, s egy egészen frenetikus, vad, kíméletlen baszásba fogtam. Csípőmet olyan erővel mozgattam, hogy minden egyes döfésemkor tövig hatoltam végbelébe, s a zacskóm pedig folyamatosan pufogott fenekénél, combjainál, zacskójánál. Zsolti megint rátalált kezével a farkára, s ismét hevesen verte azt, miközben hangosan sziszegve nyögdécselve bíztatott:
- Basszál Öcsi! Úgy! Még mélyebben, még erősebben! Ne kíméld a farkadat! Basszál! Basszál! Basszál még jobban! Basszál! Basszál! - mondogatta, minden egyes csípőlökésemet kommentálva eképpen.
- Baszlak! Baszlak! Baszlak te köcsög! - hörögtem, s valóban kíméletlenül, vadul basztam Zsoltit.
- Ááááááááááááááááááááááá... - hallottam meg váratlanul, s éreztem, hogy teste megmerevedik, seggét keményen ellenttartja nekem, miközben szabaddá vált farkából - heves ingamozgásokat leírva - vágódik ki az ondó, egyenesen az ágyneműre.
Teste minden egyes kilövellésre összerázkódott, s amikor az utolsó csepp is elhagyta merev, vérvörös, megduzzadt makkú hímvesszőjét, ismételten kézbekapta, s mint egy állat, úgy kezdte el verni megint.
- Basszál még Öcsi! Nagyon finom, ahogy csinálod! Basszál! Basszál! - kiáltotta oda nekem rekedt hangon.
S engem sem kellett ezek után bíztatni, mert még nagyobb sebességre kapcsoltam, s olyan vadul dugtam Zsoltit, ahogy csak tudtam, kezemmel a csípőjébe kapaszkodva rántottam a srácot mindig hátra, akkor, amikor éppen alaposan, tövig bevágtam neki. A szobát mindkettőnk nyögése, valamint testünk puffogásának zaja töltötte be, s bizony ha most látott volna valaki bennünket, nyugodtan hihette volna, hogy épp egy erőszakot lát, amit én követek el saját unokatestvéremen. Annyira kéjes volt az előttem térdepelő, a baszása közben a farát felemelve tartó izmos férfi testének látványa, hogy az agyam teljesen elborult, s valósággal állatként üzekedtem most.
Zsolti vad gyorsasággal verte saját farkát, így csak egy kézzel tudott támaszkodni, s ellenttartani heves döföléseimnek, de úgy látszik gyakorlata volt benne, mert vitézül helyt állt, s csak bámulni tudtam ügyességét, ahogy még a seggét is be-bemozgatta döföléseim ütemére.
A heves rohamok alatt vadul szakadt rólam az izzadtság, már teljesen belefolyt az arcomba, szemembe, de csak hajtottam magam előre, mindkettőn kielégülése érdekében. Vad mozdulataim a fáradtságtól azonban egy kissé lassúdni kezdtek, amit Zsolti nem is hagyott szó nélkül:
- Öcsi! Ne bassz már ki velem! Gyerünk! Dugjál még, basszál még erősebben! - szólt rám.
- Te egy kielégíthetetlen köcsög vagy! - röhögtem el magam kínomban, miközben a tartalék erőmet összeszedve kezdtem el benne megint hajrázni. S jó másfél percig, ami bevallom nekem ekkor már óráknak tűnt, sikerült elérnem, hogy Zsolti sokadszorra is kielégüljön, s szabadjára engedett farkából egy újabb adag ondó fröccsent az ágyra. Becsületére legyen mondva, hogy fenekének mozgatását még a kilövellése közben sem hagyta abba, csak abból sikerült következtetnem a tényre, hogy torkát hangos nyögés hagyta el, s teste kissé merevebben mozgott alattam. Ez annyira felizgatott, hogy még egy tíz másodperces hajszát vágtam le benne, s bizony számomra is eljött az a kegyelemteljes pillanat, hogy agyongyötört farkamból - rövid időn belül - másodszor is kilövellt férfimagom, bele egyenesen Zsolti rongyosra baszott seggébe. Olyan intenzív kéj söpört végig rajtam, hogy egész testemben remegtem, s szinte csak a Zsolti fenekében "felejtett" hímvesszőm fogott vissza attól, hogy ne rogyjak össze, ne rogyjak le megsemmisülve a padlóra. Úgy éreztem, miközben az egyes fröccsök elhagyták a farkamat, hogy annyira jó volt ez a mostani baszás, annyira jó volt a farkamnak Zsoltiban, annyi izgatást, dörzsölést és kényeztetést élt át, hogy szinte érzéketlenné vált bármilyen kéjes érintésre. Ezt persze csak addig gondoltam, amíg lassan hátrálva ki nem húztam abból a meleg, cirógató puhasággal ölelő seggből, s amikor szabad levegőre jutott, akkor ebben a félkemény, félpuha, élvezés utáni állapotában lágyan lengedezett hasam előtt. Reszkető lábakkal borultam rá Zsoltira, aki még mindig hangosan kapkodott a levegő után, s izzadtságtól síkos testünk cuppogva ragadt össze. Összetörtségemben aztán erőtlenül oldalra hengeredtem róla, s kezemet, lábamat szétdobva pihegtem mellette kellemesen elzsibbadt aggyal.
- Öcsi fantasztikus voltál! - törte meg a csendet, s kezét a hasamra téve cirógatta testemet.
- Hát amit most tettél velem, az nagyon király volt tesókám! - nyögtem oda neki, s kezemet a kezére téve simogattam én is őt.
- Öcsi! Nem is gondoltam volna az elején, hogy ilyen bikásra is tudod venni a figurát! - mosolyodott el, s játékosan megrángatta összekent, összement férfiasságomat.
- Bikásra? - kérdeztem meglepődve tőle.
- Ja! Tudod, amikor szétbaszod a másikat! - humorizált, s közben játékosan megemelte kétszer, háromszor a valagát.
- Akkor te mi vagy végül is? Bika vagy köcsög? - mentem én is bele a játékba.

- Szerinted? - kérdezett vissza illetlenül.
- Háááááát szerintem egyik sem! Te egy igazi liliomtipró vagy! Először megerőszakoltál, után meg ingyen megdugattad magad velem! Szóval alaposan kihasználtál! - röhögtem fel saját szellemességemen.
- Jó! Jó! De azért csak kicsit kellett veled erőszakoskodnom! - ugratott, s most már felémfordulva nézett a szemembe.
- Hát persze! Miért? Mit gondoltál te rólam egyáltalán? - komolyodtam el erre én.
- Mit is? Vajon mit is? Azt hiszem azt, hogy itt vagy te, egy remek kis hapsi, akinek fantasztikus teste van, akinek nem egyszer meglestem a fantasztikus méretű farkát, s akit úgy éreztem, hogy rokonság ide, rokonság oda, de meg kell hogy kapjak. Annyira kívántalak néha, hogy alig tudtam tűrtőztetni magam. A haverjaim is nagyon oda voltak érted, alig bírtam levakarni rólad őket. - mondta mindezt egyszuszra Zsolti.
- Te tényleg meglestél engem? - kérdeztem ledöbbenve.
- Hát persze, minden lehetséges alkalmat kihasználtam erre. Láttalak, amikor fürödtél, láttalak meztelenül aludni, láttalak kisnadrágban, s láttalak sportolni is izzadtan, s bizony alig győztem az ágaskodó farkamat takargatni előled, meg a többiek elől is. Tényleg nem vettél ebből észre semmit? - kérdezte komolyan tőlem.
- Bevallom nem! Az nagyon klasz volt nekem, hogy felkaroltál, hogy megismertettél a barátaiddal, s az is klasz volt, hogy felnőttként kezeltél. - válaszoltam őszintén.
- Ezért is volt nagyon megdöbbentő számomra, ahogy ma este először viselkedtél. Egyszerűen nem tudtam felfogni a dolgokat. Nem tudtam felfogni, hogy te..., hogy te meg én..., szóval érted?
- De az Isten szerelmére! Hát ennyire vak nem lehettél! - mondta Zsolti, majd folytatta: - Ide figyelj Öcsi! Én tisztában voltam azzal, hogy neked nem volt igazi barátnőd, igazi női kapcsolatod, tudtam azt is, hogy szívesen jössz el hozzám, s szívesen bulizol együtt a haverjaimmal, akik valamennyien srácok, s valamennyien... a faszt szeretik. Ezért is mertem titkon, a szívem legmélyén remélni, hogy te is hasonló beállítottságú vagy, s ezért akartam annyira veled lenni végre valahára. Ha tudnád, hogy hányszor kísértett meg a gondolat, amikor itt aludtál nálam a másik szobában meztelenül, vagy alsógatyában, hogy odamegyek hozzád, s rábukok a farkadra álmodban, vagy pedig felkeltelek és akkor... - mondta tovább.
- OK! Így már minden másképp fest! Hidd el azonban, hogy én valóban soha nem voltam sráccal, vagy férfival együtt, úgy, ahogy veled, s eszembe sem jutott a dolog sohasem. Az is igaz, hogy én mindig úgy gondoltam, az a helyes, ha az ember egy lánnyal lefeküdve veszti el a szüzességét, mert az a hagyományos, bevett szokás. Azonban nekem ez soha sem jött össze, nem is nagyon jártam utána, s bizony így csak a faszverés jutott osztályrészemül.
Az is igaz, hogy a srácok között mindig jobban éreztem magam, valahogy felszabadultabban tudtam viselkedni közöttük. Sokat gondolkoztam ezen, s bizony tökre összezavarodtam bele. S akkor jöttél te! Hát köszönöm szépen! Te aztán megadtad a kezdő és a végső lökést is! - mondtam először komolyan, aztán a végére mosolyogva.
Zsolti erre a nagy tirádára nem is tudott mit mondani, csak szótlanul odahajolt hozzám, s szelíden megcsókolt, s átölelve magához húzott. Így összekapaszkodva, meztelenül egymáshoz bújva nyomott el az álom mindkettőnket, s aludtunk egészen reggelig hullaként. A reggeli ébredés is olyan kellemes volt, hogy elhatároztuk, szombat révén egész délelőttünket az ágyban és egymással fogjuk tölteni.
Fáradtság ide, kialvatlanság oda, bizony délelőtt még vagy három menetet lezavartunk egymással, annyira vágytunk egymást boldoggá tenni, hogy mindent csináltunk, s mindent tűrtünk egymástól, s mindent meg akartunk egymásnak adni, úgy szerettük aznap egymást.
Aztán természetesen ez a remek kapcsolat egészen addig maradt töretlen, amíg nekem azon a nyáron be nem kellett vonulnom. A bevonulásomig szinte minden szabadidőnket együtt töltöttem Zsoltival, aki bizony elsírta magát, amikor megmutattam neki a behívómat.
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
Egy fiú babaországban 7. rész
  2008-03-19 17:05:40, szerda
 
  Lee eltöltött némi időt az ágyban, mielőtt eldöntötte, ideje lecserélni az ágyneműt. Stacey épp zuhanyozott, lemosta az izzadtságot, ami rátapadt a bőrére. Imádta, ahogy a záporozó víz a mellbimbóit fürdeti. Erotikus gondolatok hullámai járták át az agyát csakúgy, mint a testét. Bőre minden parányi területe kéjesen bizsergett, ahogy hidegre váltotta a zuhanyt, hogy lehűtse az izmaiban felgyülemlett forróságot.
Lee leszállt az ágyról és lehúzta a lepedőt, miközben Stacey megjelent az ajtóban. Testéről még mindig csöpögött a zuhany vize, haját a feje tetejére fogta, ami a víztől sokkal sötétebb volt, mint szárazon. Új embernek tűnt. Figyelte Lee-t, ahogy az nagy, tömör csomóba gyűrte a lepedőt, hogy majd a mosógépbe tehesse. Korábbi együttlétük illata még mindig a levegőben volt, mindketten érezték, mindketten élvezték.
Stacey az öccséhez sétált, talpa kis vizes lábnyomokat hagyott a lábát csiklandozó szőnyegen. Lee nővére testét csodálta, miközben az felé közeledett. Stacey-n nem volt semmi a vékony fürdőköpenynél. A puha, rózsaszín selyem olyan hívogató volt.
- Ez olyan... - kezdte Stacey, de Lee az ajkához emelte ujját.
- Ne mondj semmit - mosolygott a fiú, elvette az ujját, és egy puha csókot nyomott nővére szájára. Stacey-n apró hullámok rohantak végig, ahogy öccse ajka az övéhez ért. A csók rövid életű volt, megszakította a bejárati ajtó csukódásának hangja.
- Mennem kell - mondta Stacey, és az ajtóhoz rohant. Megállt, visszamosolygott öccsére, majd a szobájába futott, hogy felöltözzön. Lee felkapta az ágyneműt és lement a földszintre, hogy megnézze, ki jött.

A következő nap szombat volt, így senki sem ment el otthonról.
Lee és Stacey a reggel nagy részében nem azért nem találkoztak, mert szégyellték volna az előző nap történteket, csak útjaik nem találkoztak, hogy mindenki mozgolódott a házban.
- Szóval mi is történt tegnap az ágyneműddel? - kérdezte April a konyhában, miközben kivett egy doboz gabonapelyhet a szekrényből.
- Milyen ágyneműre gondolsz? - csodálkozott Lee tele szájjal; épp műzliszeletét habzsolta.
- Amikor tegnap hazajöttem, egy halom ágyneműt hoztál le fentről. Csak tudni szerettem volna, mi történt velük - válaszolt April, és leült az asztalhoz, hogy nekilásson a reggelijének.
- Ó, azzal? Stacey beteg volt, és azon feküdt, ezért lecseréltem. Tudod, milyen rosszul volt tegnap - nyúlt a mosogató mellett álló kancsóért Lee, remélve, hogy ezzel befejezheti a témát.
- Tényleg? Nem tudtam, hogy ilyen rosszul volt. Különben mit csinált a szobádban? - faggatózott tovább April, mielőtt egy kanál zabpelyhet kapott a szájába.
- Ő csak... - Lee-nek nem jutott eszébe semmi kifogás.
- Rendben van, Lee, nem kell elmondanod. Úgy értem, mi sem mondunk el mindent a többieknek, ugye? - mosolygott April.
- Mit nem mondtok el? - kérdezte a konyha ragyogó fényébe belépő Stephanie.
- Semmit, csak beszélgetünk az öcsikénkkel - takarta el mosolyát April.
- Ó, biztos vagyok benne, hogy jót beszélgettek - küldött Stephanie egy szarkasztikus mosolyt öccsének.
- Nagyon vicces, Steph - mosolygott vissza Lee.
- Szép kis színjátékot adtok elő - hordta le testvéreit April, majd visszatette a csap mellé a kancsót.
- Mit csináltok ma? - kérdezte a másik kettőt Stephanie.
- Semmi különöset - válaszolták egyszerre.
- Hát, Kim, anyu, Trish és Stace bemennek a városba. Ti is velük akartok menni? - érdeklődött Stephanie.
- Én leégtem. Hát te, April? - villantott egy mosolyt Lee nővérének, hogy tudja, a nap csak az övék lehet.
- Ja, én is, totálisan - mosolygott vissza a lány.
- Ó, kár - horgadt le Stacey alsóajka. - Úgy tűnik, mindhárman maradunk, nekem sincs pénzem.
Lee szíve összeszorult. Remélte, hogy Aprillel ágyban töltheti a délelőttöt, de most, hogy Stacey is marad, erről le kellett tennie.
- Az remek lesz, majd kisütünk valamit hármasban - mondta April kényszeredett mosollyal.
- Ja... Ó, jut eszembe, tegnap nem költöttem el minden pénzem, úgyhogy azt hiszem, mégis megyek - kapta elő a tárcáját a farzsebéből Lee, és megmutatott belőle pár bankjegyet a nővéreinek.
- Szép gesztus a többieknek, nem, Steph? Mármint hogy Lee segít majd nekik cipelni a vásárlást. - Stephanie öccsére nézett és bólintott.
- Jobb, ha megyek és hozzájuk csapódom - mosolygott Lee. Felkapta a dzsekijét és az ajtó felé indult.
- Akkor ketten maradtunk, tesó - mosolygott Stephanie, miközben öccsét figyelte az ablakból, amint utoléri az épp elinduló anyját és nővéreit.
- Igen, csak mi ketten.

Stephanie és April a nappaliban ültek és nézték a tévét. Körülbelül huszonöt perc telt el, amióta a többiek elmentek. Úgy döntöttek, pihenni fognak. April az ablakból beeső fényben ült. A fény vakító arany ragyogással ölelte körül. Stephanie önkéntelenül elámult nővére finom bőrének ragyogásától, miközben az a kezével próbálta takarni a szemét, hogy lássa a tévét.
- Behúzzuk a függönyt?
- Nem kell, amúgy sem érdekel a műsor - felelte April, és húgára nézett, aki a kanapé másik végén, a fénykörön kívül ült.
- Akkor oké. Az igazat megvallva engem se nagyon - értett egyet Stephanie, és közben már a távirányítót kereste a szemével, hogy elkapcsoljon.
- Miért nem csinálunk valami mást? Úgysincs ilyenkor semmi a tévében - ajánlotta April, miközben felállt a helyéről.
Stephanie beleegyezett, lekapcsolta a tévét.
- Mit szeretnél csinálni? - kérdezte.
- Nem tudom, döntsd el te.
- Akkor miért nem... - Stephanie nem tudta eldönteni. Nem volt jó benne, most is soknak bizonyult számára.
- Micsodát?
- Csak arra gondoltam, napozhatnánk. Tökéletes rá az idő - javasolta Stephanie. Nővére nem osztotta a véleményét.
- Nincs sok kedvem napozni, hugi, de át kéne néznem pár cuccomat, nem segítenél?
- Miért ne! - Stephanie különösen lelkesnek tűnt ahhoz képest, hogy testvére épp most kérte meg, hogy segítsen kitakarítani a szekrényét.
- Akkor menjünk - indult előre April.

- Úristen, April, hány ruhád van neked? - csattant fel Stephanie, amikor April a sokadik póló-farmer párost adta ki a gardróbból.
- Fogalmam sincs, bármi lehet idebenn - vallotta be April, amikor újabb ruhadarab akadt a kezébe a szekrény hátuljából.
- Fogalmam se volt, hogy ennyi cuccod van, April - csodálkozott Stephanie, amint a szoba mindhárom ágyára halmozott ruhákra nézett.
- Nekem se, Steph. Ez hihetetlen - nézett oda April is. Először a vörös, kék, rózsaszín, zöld, mintás és egyszínű pólókra, amik már nem voltak rá jók, de sosem vette őket elő. Aztán a farmerrakásra siklott a tekintete. Kifakultak, újak, régiek, feketék és kékek - minden fajtából volt ott.
A nővérek szeme a másik ágyra vetődött, amin April régi egyberuhái álltak halomban. A zöld, piros és kék, egymásba gyűrődött ruhák mind kicsik voltak már a nőnek.
A harmadik ágyon mindenféle cipő sorakozott; magassarkúak, edzőcipők és csizmák, mindenféle színben.
- Nem hittem volna, hogy ennyi van - csóválta a fejét April a döbbenettől, hogy mindez befért a szekrényébe, és ilyen sokáig fel sem tűnt neki. A legtöbb darabra mostanra vékony porréteg rakódott le.
- Hé, ez mi? - szólt Stephanie hangja April háta mögül, miközben azon merengett, hogyan tudott ennyi mindent bezsúfolni arra a kis helyre. Megfordult. Stephanie egy cipősdobozt tartott a kezében, ami ismerősnek tűnt, de nem emlékezett, mi lehet benne.
- Nem tudom - felelte April, majd lehajtotta a fejét, ahogy végiggondolta.
- Uram isten! - kiáltott fel Stephanie, mikor kinyitotta a dobozt, és elővett belőle egy hosszú fekete műfaszt. Ujjai alig érték körbe a vastag gumirudat. April szeme tágra nyílt, ahogy minden eszébe jutott.
- Szóval, April, mikor kaptad ezt? - rázta meg a játékszert Stephanie.
- El is felejtettem, hogy van ilyenem. Egy barátnőmtől kaptam, huszonegy évesen. Istenem, el se hiszem, hogy még mindig megvan - csodálkozott April. Elvette húgától a szerszámot, megvizsgálta, végigfuttatta a tenyerét a teljes huszonhárom centin. Az erek ingerelték a tenyerét, ahogy évekkel ezelőtt a punciját is.
- Szóval van története is, vagy mi? - kíváncsiskodott Stephanie, miközben figyelte, ahogy a nővére a saját világába merülve cirógatja a gumi szerszámot.
- Tessék? Bocs, magamba merültem - riasztotta fel testvére hangja a lányt.
- Azt mondtam, van története is, vagy mi?
- Ó, igen. Amikor huszonegy voltam, ahogy mondtam, gondok voltak a fiúmmal, emlékszel? - Stephanie bólintott. Tudta, miről beszél April.
- És?
- És, mi ketten mindig közel álltunk egymáshoz, ugye? - tért el hirtelen a tárgytól April.
- Igen, te vagy az egyetlen, aki igazán közel áll hozzám, de ezt te is tudod, April - mondta Stephanie, és közben arra gondolt, vajon miért hozta ezt fel a nővére.
- Elmondom a teljes igazságot, mert azt hiszem, benned megbízhatok. Ugye? - kérdezte April, és meg is várta a választ.
- Persze hogy megbízhatsz! - biztosította húga.
- Oké. Nos, Steve-vel az volt a gond, hogy nem ért fel ahhoz a valakihez, akit igazán akartam.
Stephanie nem tudta biztosan, mire gondolt April.
- Tudod, igazából Lee-re vágytam.
- Milyen Lee-re? - kérdezte Stephanie, mert nem ismert egy Lee-t sem.
- A mi Lee-nkre!
- Lee, Lee... az öcsénk Lee-re! - Stephanie-t letaglózta a vallomás, de hagyta, nővére hadd folytassa.
- Igen, a mi Lee-nkre. Nem is tudom... Csak tizenöt volt, és pár nappal ezelőttig nem is tettünk semmit. De hogy mennyire vágytam rá!
- Várj! Csak nem csináltatok valamit pár napja! Vagy igen?
April húga rémületére bólintott, ám az nem mondott semmit, csak várt a folytatásra.
- Nos, Steve-nek és nekem volt pár vitánk erről a másik srácról. Nem feküdtünk már le egymással, ezért folyton ideges és rosszkedvű voltam, úgyhogy Gail ezt vette nekem - mondta, és a húgára mutatott a műfasszal.
- Aztán biztos eltetted, amikor megismerted Johnt, majd most, hogy Lee... - Stephanie hangján nem érződött a megrázkódtatás. Úgy beszélt, mintha egy nagy kő esett volna le a szívéről, hogy kifecseghette a nagy titkot.
- Igen. Istenem, mit gondolhatsz most rólam! - April arra várt, hogy testvére kiabálni kezdjen vele, de nem tette. Ehelyett mosolyogva a szemébe nézett.
- April.
- Mi az?
- Tudom, hogy érzel Lee iránt - lassan és kedvesen beszélt.
- Honnan tudod, hogyan érzek?
- Én is ugyanígy érzek. - Stephanie észrevette, hogy April szemöldöke felugrott meglepetésében.
- Azt mondod, ugyanígy érzel Lee iránt? - kérdezte. Stephanie csak megrázta a fejét. - Akkor ki iránt?
- Irántad, April - felelte lágyan Stephanie, és közben lehajtotta a fejét, mert nehéz volt kimondania.
- Hogyan?! - kiáltott April.
- Igen, már olyan rég meg akarlak érinteni, hogy nem is tudom, mikor kezdődött. - Stephanie ügyelt minden egyes szóra. Mindent komolyan gondolt, April pedig tudta ezt.
- Nem gondolhatod komolyan! - felelte, és odalépett húgához.
- De igen, és nem tehetek róla. Minden nap, amikor rád nézek, egyre jobban kívánlak. Nem tudom, mi van velem - kezdett szipogni Stephanie.
- Ne sírj, minden rendben! - April a mellére vonta húga fejét, és ringatni kezdte. Fejét húga rázkódó homlokára hajtotta, mint egy gyermekét nyugtató anya. Stephanie úgy kapaszkodott két kézzel April derekába, szorosan magához húzva, mint egy kisgyermek, aki hosszú idő után újra találkozik az anyukájával.
- Gyerünk, minden rendben. Észrevettem, hogy nézel, de sose gondoltam erre. Miért nem mondtad, buta kislány? - duruzsolta gyengéden April.
- Én... én... akartam... de - April ujját húga ajkára tette, belé fojtva ezzel a szót, és egy kis szürke porfoltot hagyva rajta.
- Ne folytasd, minden rendben. Gyere ide - mosolygott April a kis szürke foltra húga arcán. Stephanie közelebb húzódott, mélyen nővére szemébe nézett, és visszatartotta a vöröslő arcára csöpögő könnyeket.
- Én is szeretlek, Steph - mosolygott April. Stephanie tudta, hogy April hozzá áll a legközelebb az összes testvérük közül. Mindenkivel közvetlen volt, de kettejük kapcsolata ennél különlegesebbé vált, ahogy felnőttek. Stephanie csak sírni akart, az érzelmei elragadták. Átkarolta nővére vállát és szorosan megölelte.
- Azt hiszem, meg kéne fürödnünk - javasolta April, amikor megérezte a vállaira hulló könnycseppeket.

- Annyira szeretem, hogy az egész életem vele akarom tölteni - mondta April gyengéden, a meleg vízben ülve, hátával a hideg zománcnak dőlt. A víz nagy mellei alatt ölelte körül a testét. Stephanie a széttárt lábai közt ült, a víz apró örömhullámokat szabadított fel benne, ahogy érezte April finom érintését a hátán.
A hálóból egyenesen a fürdőbe jöttek, lassan levették egymásról a ruhát, egyenként, ügyelve, hogy végigcirógassák a másik testének minden vonalát, mielőtt beültek a kádba; először April, majd Stephanie.
- Pont olyan jóképű, mit fiatalabban - mondta Stephanie, miközben a kellemes víz végigfutott a hátán a szivacsból, amivel April simogatta.
- Nem, jobban néz ki - javította ki April, és lábait húga köré kulcsolta. Stephanie érintése a víz alatt apró elektromos szúrásokat okozott, amik felszaladtak agya gyönyörközpontjába.
April apró csobbanással a vízbe ejtette a szivacsot. A kis hullámok épphogy elérték mellüket, amitől mindketten összerezzentek. Stephanie elmosolyodott, hátranyúlt April kezéért, a csípőjére vonta, ujjait nővére ujjai közé fonta. Hátradőlt, érezte a hátának nyomódó hatalmas melleket, a kemény mellbimbókat. Mindketten megborzongtak.
April másik kezével kinyúlt Stephanie mellett, hogy az kényelmesebben elhelyezkedhessen. Stephanie lejjebb csúszott nővére ölében, finom feneke April kis szőrpamacsához ért, amit a nővér mindig meghagyott. Kellemesen ingerelte Stephanie fenekét. April figyelte, ahogy húga lejjebb csúszik a lábain, hogy fejét a mellén pihentethesse. Stephanie finom, vizes haja csiklandozta érzékeny mellbimbóját, a lába érintése az övén csak fokozta az érzést.
- Olyan régen meg akarlak csókolni! - mondta Stephanie, miközben felnézett April szemébe. Nővére puha tenyere végigsiklott mellein, a víz pedig csak fokozta az érzést, ahogy a mellbimbók felé haladt.
April elvette bal kezét a húga melléről, az arcához emelte, felfelé végigsimította, félresöpörve a rátapadt vizes hajat, és közben végig a szemébe nézett. Lágy, érzéki tekintet fonódott az övébe. Stephanie ugyanezt tette; érezte nővére arcának melegét, ahogy apró köröket leírva simogatta a bőrét.
- Arra vágytam, hogy az ajkaid az enyémekhez érjenek - folytatta a kisebbik lány, aztán becsukta a szemét, és várta, hogy nővére ajkainak érintése kizárja az összes, most felesleges érzékét. Stephanie-n jutalmul végigfutott egy kis elektromos kisülés, ahogy April finoman megcsókolta. Hosszan csókolóztak, mielőtt megmozdultak volna; April volt az, aki lassan elengedte Stephanie arcát, és kezével a mellére vándorolt. Stephanie még mindig csukott szemmel megfogta April kezét, és oda irányította, ahol a legjobb volt számára. A puha tenyér érintése parányi remegést indított el a testében, miközben szája még mindig nővérééhez tapadt.
Stephanie törte meg a csókot. April mellé húzódott, és újra megcsókolta nővérét, ezúttal nyitott ajkakkal, de még mindig nyelv nélkül. Ez nem egy kemény szexóra volt, sokkal inkább két szerető nő közös, érzéki pillanata. April hagyta, hogy keze végigcirógassa Stephanie testét egészen a lábáig, végig a combján, aztán fel az ágyékáig. April nem állt meg ott sem, nem érintette meg húga punciját, továbbhaladt Stephanie hasán, egészen gyönyörű melléig. Mutató- és középső ujjával finoman közrefogta húga bal mellbimbóját, leheletnyit csavart rajta, majd picit meghúzta, mielőtt elengedte volna. Stephanie felsóhajtott, amikor April tehetséges ujjai meghúzták a mellbimbóját.
Stephanie folytatta a finom csókot, közben érezte, hogy nővére keze visszatér a víz alá, apró fodrokat vet a vízen, cirógatva csiklóját, amitől csak még többet akart. Stephanie pózt váltott, amikor először megérezte April ujjait a nagyajkain. Felkelt és megfordult, a víz a kádba csepegett csípőjéről és lábáról, olyan hangot keltve, mint az eső, amikor az ablaknak csapódik. Visszaült lábai közé fogva nővére lábait, épp csak elkerülve ágyékuk találkozását. Egymás szemébe néztek. April kinyúlt, megfogta húga karját. Stephanie hátracsúszott, hogy csak mellkasa és arca érjen ki a vízből, haja a vízen lebegett, amitől April csak még szexibbnek látta. April megérintette Stephanie melleit, cirógatta, igyekezve minden részét érinteni, amitől a gyönyör hatására Stephanie elmosolyodott és megpróbálta ívbe feszíteni a vízben a hátát.
April előrehajolt és megcsókolta húga hasát, haja végigsepert a finom bőrön, csiklandozva azt, miközben végigcsókolta Stephanie alhasát és bal combja belső oldalát. Míg April húga finom bőrét csókolta, Stephanie felült és figyelte a lábát dédelgető ajkakat. Már egy ideje a vízben voltak, ami kezdett kihűlni. Mindketten tudták, ideje kimászni belőle. Megszárították egymást puha törülközőkkel, mielőtt pucéran Stephanie szobájába siettek.
Felfeküdtek az ágyra, szorosan egymáshoz simulva. April húga mögött feküdt, melle újra Stephanie hátának nyomódott. Steph hátranyúlt bal kezével és belemarkolt April hajába, miközben az a nyakát csókolgatta puha ajkaival. April nekinyomta kezét Stephanie ágyékának, tenyere a punciszőrön pihent. Az érintés finomsága miatt úgy tűnt, csak a gyönyör hullámai voltak különlegesek mindebben. Stephanie előrehajtotta a fejét, hogy nővére a haját félresöpörve csókolhassa tovább a nyakát. A keze finom érintése hamarosan eltűnt, ahogy April mélyebbre nyomta ujjait húgában. Stephanie mozogni kezdett, hogy segítse a punciján fel-lejáró ujjakat. Felnyögött, amikor az ujjbegyek csak a bejáratán kívül siklottak végig, benedvesedve, majd így könnyebben csúsztak hüvelyébe. Mindketten megrezzentek, amikor Stephanie oldalra döntötte a fejét, hogy megcsókolhassa Aprilt, aki már gyorsan és keményen ujjazta. Ajkaik találkoztak, és csókolózni kezdtek, közben Stephanie nyögött a testén végigszaladó gyönyörhullámoktól.
Stephanie nyaka kezdett elfáradni ebben a testhelyzetben, ezért megfordult az ágyon, kihúzva April kezét a puncijából, majd végigkígyózott nővére testén. April behajlította a lábait, széttárta őket, hogy közel engedje húgát. Stephanie nővére lábához térdelt, a csípőjére feküdt, majd először használva a nyelvét csókolta meg Aprilt. April számára kényelmetlen volt a súly a csípőjén, ezért oldalra csúsztatta Stephanie-t, felé fordult és hozzá simult. Újra csókban forrtak össze, testük puha hője apró izzadtságcseppeket csalt elő rajtuk.
Stephanie két keze közé fogta nővére arcát, úgy csókolta tovább. Nyelvük érintése apró remegést okozott testükben. Stephanie hátralökte Aprilt, majd fölé mászott, lehajtotta a fejét és csókolni kezdte a bőrt a jobb mellbimbója körül, mielőtt ajkait rákulcsolta volna. April bal lábát húga derekára kulcsolta, szeméremszőre érzékenyebb területen érte Stephanie lábát, aki az élvezettől behunyta a szemét. Ahogy az csókolta és szájába szívta a mellbimbót, April felnyögött, hogy milyen gyönyörű érzés, de Stephanie nem igazán hallotta, amit mondott.
April nem bírta volna sokáig a pulzáló hullámokat, amik a sajgó mellbimbójától indultak. Elhúzta Stephaniet, arcát a sajátjához emelte és finom csókot ültetett az ajkára. Stephanie visszamászott az ágyra, közben melle és bimbói April testének érzékeny területeit cirógatták. Végül elérte a kitűzött célt és ajkait April puncijához dörzsölte, amire nővére felsikoltott a gyönyörtől, ahogy Stephanie nedves ajkai találkoztak April nagyajkaival. April hangosan felnyögött, ahogy Stephanie haja a combjaihoz ért és gyönyörű ajkai ismét megérintették a punciját, épp mielőtt szétnyitotta volna a nyelvével. April a mennyekben érezte magát, ahogy érezte a mélyen belül gyűlő orgazmust.
Stephanie végignyalta nővére szűk, nedves és forró punciját, közben April összedörzsölte melleit. Stephanie végignyalt nővére puncijának tetejéig, nyelvét végigvezetve a csiklón, amikor April felsikoltott és ívbe feszítette a hátát, ahogy az orgazmusa végigsöpört a testén. Stephanie tovább nyalta, miközben April remegett alatta; felszívta az összes kéjnedvet, ami kifolyt nővéréből. April már nem volt képes felsikoltani sem, annyira erős volt az orgazmus. Csak annyira volt képes, hogy megmarkolja és magához szorítsa húga fejét, amitől a haja csak még jobban izgatta az ágyékát.
Stephanie végül rájött, hogy nincs tovább, megkapta amit akart és kielégítette vágyait. Nővére hasára fektette a fejét, April felhúzta a bal lábát, kis bölcsőt vonva húga köré, simogatta a haját, így Stephanie kényelmesen pihenhetett.
- Olyan sokat tanultam tőled - mondta Stephanie, és átölelte nővére csípőjét, feje még mindig testvére hasán feküdt. April bal keze az arcán nyugodott, a jobb pedig saját mellein.
- Ó, ha Lee láthatta volna, biztos élvezte volna - mosolygott April.
- Fogadni mernék, de nem hiszem, hogy képes lettem volna vele és veled egyszerre - mondta Stephanie, és hirtelen kényelmesebb helyzetbe tette a fejét.
- Nem, tökéletes volt így, ahogy volt - értett húgával egyet April, és húga a testén pihenő fejére pillantott.
- Hmmmm - susogta Stephanie, és lassan álomba csúszott nővére csípőjén.
April elmosolyodott, ahogy öccsére gondolt, lassan ő is lehunyta szemét, és jól megérdemelt álomba merült.
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
Egy fiú babaországban 6. rész
  2008-03-19 17:04:57, szerda
 
  Lee egy ideig magányosan üldögélt a kanapén, míg Trish gyorsan letusolt.
Hallotta nővére énekét; biztos nyitva hagyta az ajtót, hiszen csak ketten voltak a házban.
Az órára nézett. Fél kettő lesz öt perc múlva - Trish késésben van.
- Trish, jobb lesz, ha sietsz, elkéstél! - kiabálta fel az emeletre. Nővére megjelent a fürdő ajtajában meztelenül.
- A francba! Mennyi az idő? - kérdezte a lány, és közben elkezdett törölközni egy rózsaszín, bolyhos törölközővel.
- Öt perc múlva fél kettő - kiabált vissza Lee a nővérének, aki már a szobájában volt és a munkaruháját húzta.
- Fenébe, negyed kettőre vissza kellett volna érjek, és tíz perc a bolt - dünnyögte Trish maga elé, miközben a pólójába bújt.
Lerohant a lépcsőn. Lent öccse várt rá. A legalsó lépcsőfokon megtorpant és rámosolygott.
- Jobb lesz, ha indulsz - mondta a fiú, miközben Trish a lépcsőn szaladt, kettesével véve a fokokat.
- Tudom, de kisöcsi, nagyszerű volt veled, és ez megéri a lecseszést - lépett Lee-hez. Az ablakból ráeső fénykorona angyalszerűvé tette.
- Ne mondj ilyeneket - mondta Lee szégyellősen, majdnem elpirulva. Nővére adott egy csókot az arcára, mielőtt az ajtóhoz indult volna.
Lee a nappaliban pihent, amikor meghallotta a bejárati ajtó nyílását. Gyorsan az órára nézett: két órát mutatott.
- Helló! Van itthon valaki? - Stacey volt az.
- Ja, idebenn - kiáltott Lee a szobából.
Stacey elmosolyodott öccse hangjára, és a nappaliba sietett, hogy lássa.
- Szia, Cukorfalat, mi a helyzet? A többiek? - kérdezte a fiút, először használva a Cukorfalat szót.
- Nincsenek itthon, egyedül vagyok - tájékoztatta nővérét Lee, nem is figyelve, hogy szólították.
- Teljesen egyedül? Nos - kuncogta Stacey, majd odasétált a fiúhoz, az ölébe ült és a fenekét riszálva Lee immár keményedő farkán kényelembe helyezte magát.
- Ja. Mit művelsz? Nem mintha panaszkodnék... - érdeklődött Lee. Érezte, hogy farka nekinyomódik nővére kerek fenekének.
- Elköltöttem egy kései ebédet, és úgy gondoltam, hazajövök, hogy lássam a kedvenc Cukorfalatomat - mondta, miközben érezte a neki nyomódó farkat.
- Mikor lettem Cukorfalat? - kérdezte meglepetten Lee.
- Néhány napja. Tetszik? - kérdezett vissza Trish, és nekinyomta magát öccse farkának.
- Ez... Nem tudom, mit mondjak. Még senki sem hívott így - mélázott el Lee, majd nővére szemébe nézett.
- Nem? Na majd én így hívlak. Szerintem illik rád, Cukorfalatom - mondta, és csókkal fejezte be a mondatot.
Lee-nek nem volt kedve semmihez, azt azonban elismerte, hogy Stacey beceneve igazán édes volt. Kedves tőle, hogy így hívja, gondolta, és kicsit több szenvedéllyel csókolta vissza a lányt.
Lee tökéletesen elégedett volt azzal, hogy csak csókolózik Stacey-vel a Trish-sel történt incidens után alig háromnegyed órával. Még mindig kimerültnek érezte magát, de ki volt ő ahhoz, hogy nemet mondjon egy olyan lánynak, mint Stacey.
Figyelte, ahogy nővére felegyenesedik róla, majd megsimogatta a farkát a nadrágján keresztül, aztán kezével elindult a farmer gombjához és cipzárjához. Stacey bejutott Lee nadrágjába, most már csak a fiú bokszere volt a keze és öccse farka között.
Felnézett Lee szemébe, rámosolygott, majd benyúlt az alsó alá. Szorosan megfogta a farkat, simogatni kezdte. A hője kellemesen melegítette a kezét, miközben a fitymát húzogatta előre és hátra. Önkéntelenül is megnyalta az ajkát.
Már épp készült letérdelni és szájába venni a kemény szerszámot, amikor meghallották a nyíló ajtót.
Villámsebesen felsegítette Lee-re a nadrágot, ami azon igyekezetében, hogy valamelyik lyukába kerüljön a dorong, lecsúszott a fiú bokájáig.
- Helló! Valaki? - Marie volt, az anyjuk, aki korábban érkezett haza a szokottnál.
- Itt vagyunk, anyu! - kiáltott Stacey, miközben felkelt Lee oldaláról és kiment a konyhába, hogy egy öleléssel köszöntse anyját.
- Szia, Stacey! Mit csinálsz itthon? Nem kéne még munkában lenned? - kérdezte az ölelés közben a nő.
- Késői ebéd. És te?
- Ó, csak valami gond lett a rendszerrel, úgyhogy mindenkit hazaengedtek - mesélte lányának, miközben Lee belépett és ő is megölelte anyját.
- Merre jártál? - kérdezte fiát Marie.
- Volt egy kis dolgom, de nem felejtettelek el, ugye? - mondta Lee. Amit el kellett intéznie, hogy lelohassza kicsit a farkát, nehogy dühöngő erekcióval köszöntse anyját.
- Nem, igazi jó fiú vagy, azt hiszem - viccelt a nő, és a hűtőhöz lépett. - Kértek valamit enni?
- Nem, köszi - felelte Lee.
- Csak egy szendvicset kérek - kiáltott Stacey a nappaliból.
Marie elővett pár szelet pulykát és megkérte Lee-t, hogy hozza oda a kenyeret. Miközben a fiú teljesítette a kérést, kinézett Staceyre, aki csalódott tekintettel pillantott vissza rá.
Lee elmosolyodott, és dobott egy csókot, amit Stacey elkapott a levegőben, majd a szájához emelt, és visszacsókolt, mintha anyjuk nem is lenne ott.
Úgy tűnt, nem lesz olyan a napja, mint amilyennek remélte.
Egész éjjel Lee-re gondolt, annyira vágyott, hogy kiszálljon az ágyból, felmenjen öccse szobájába és együtt töltse vele az éjszakát.
Bárhogy is, nem volt lehetséges mindenkivel a házban. Könnyen meghallhatták volna a hangjukat.
Hosszú éjjel volt Lee számára is, aki Trish-re és arra gondolt, mi történt volna Stacey-vel, ha Marie nem ér haza korábban.
Korán kelt az ablakon átragyogó nap fényére. Az órájára nézett: háromnegyed nyolc volt. Korábban, mint ahogy ébredni szokott, és a többiek számára is. (April úgy fél kilenckor szokott kelni, míg a többiek nyolckor, hiszen kilencre dolgozni mentek vagy az egyetemre.)
Lee kikászálódott az ágyból, felöltözött, ellenőrizte a félretett Pénzét. Százötven fontot spórolt össze. Arra gondolt, ideje lenne költenie valamire, ezért felkapta a kabátját és elindult egy kora reggeli vásárlásra.
Hagyott egy üzenetet, hogy merre jár, majd elindult a néhány másodpercre lévő buszmegállóhoz.
Stacey lement a földszintre és megtalálta a cetlit.

Helló, elmentem itthonról. Pár óra múlva jövök. Az ajtó zárva, légyszi zárjátok be, ha mentek és April még alszik

Lee

A lány elolvasta az üzenetet, és elmosolyodott. Már megvolt a terve: megszerzi magának Lee-t, ha minden nővérét és az anyját is meg kell ölnie érte.
- Szia, Stacey! Mi van nálad? - kérdezte a cetlit a kezében tartó Stacey-t Dawn.
- Ó, csak egy üzenet. Lee elment itthonról - mosolygott. Dawn nem volt probléma: ő, Marie és Trish hamarosan munkában lesznek, Kim és Stephanie pedig egész nap az egyetemen. April volt a gond, akit el kellett távolítania a házból egy időre.
- Szia, April! - köszöntötte nővérét, aki fél kilenckor lépett a földszintre, ahogy szokott.
- Szia, Stace - ásított April, ahogy belépett a konyhába, egyenesen a hűtőhöz ment és kivett egy kis innivalót.
- Szóval, mit csinálsz ma? - kíváncsiskodott Stacey. Tudni akarta, otthon lesz-e nővére.
- Edzek egy kicsit, aztán ki tudja. - Nem ez volt az a válasz, amit Stacey hallani szeretett volna.
- Tényleg? - kérdezte Stacey lehangoltan.
- Nem kellene már indulnod? - kérdezett vissza April, majd ivott a narancsléből.
- Nem vagyok jól, beteget jelentettem - magyarázta gyorsan a húg beteg hangon.
- Ó, ez szomorú... Itthon maradok veled, hogy jobban legyél - mosolygott April. Amint kimondta, Stacey csalódottan nézett vissza rá. - Hol van Lee?
- Ezt a cetlit találtam, mikor lejöttem. Elment vásárolni vagy mi. Miért?
- Semmi, csak kíváncsi voltam. Hogy érzed magad? - próbálta elterelni a témát öccsükről April.
- Jobban leszek. Mondd csak, April, megtennél nekem valamit? - kérdezte, mert tudta, April bármit megtenne a testvéreinek.
- Persze, mit szeretnél? -nézett az edzőzsákja után April.
- Nos, miután végeztél az edzéssel, különben mennyi ideig leszel távol? - Stacey hosszú időben reménykedett.
- Összesen úgy két órát.
- Ó, rendben, akkor elmennél nekem egy kis... - Stacey elhallgatott, mert át kellett gondolnia, mire is kérje nővérét.
- Mit? Mire van szükséged? - kérdezte feszülten April.
- Ööö... egy kis csokira, Gigának - vágta ki a kisebbik lány. Ez volt a legjobb, ami az eszébe jutott a kis idő alatt.
- Ki az a Giga? - érdeklődött a kérdéstől és a névtől zavartan April.
- Egy lány, akivel együtt dolgozom. Nem volt jól mostanában, és most szakítottak a barátjával, ezért egy kis vigasztalásra van szüksége.
- Úgy tűnik, rád ragasztotta a nátháját - viccelt April, aztán megragadta a sportcipőjét és a zsákjába tette.
- Igen, úgy tűnik... Megteszed nekem akkor? - kérdezte udvarias mosollyal.
- Persze, nem kerül öt percbe - felelte April boldogan.
- Nem, azt szeretnél, hogy egy különleges fajtát vegyél a belvárosban. Olyat, amit nagyon szeret - csapott le gyorsan Stacey.
- A belvárosban? De az egy óra, mire beérek és a cuccal visszajövök! - April a könyörgő tekintetű húgára nézett.
- Kérlek, April, csak nekem! - könyörgött a húg. April nem tudott ellenállni.
- Rendben, csak neked - rázta meg a fejét a lány.
- Köszi, nővérkém, te vagy a legjobb! Itt a pénz - mondta, és átadott harminc fontot.
- Jó barát lehet! - vette el a bankókat April. - Milyen csokit szeretnél?
Stacey elmagyarázta, merre találni a csokoládét, és megmondta a nevét, aztán megbizonyosodott róla, hogy April elindul edzeni.
"Legalább egyig ellesz, most már csak Lee-re kell várni", gondolta, és leült az asztalhoz. Ott várt öccse hazaérésére.
Lee fél tizenkettőkor lépett a bejárati ajtóhoz. Reggel nyolc óta járta a boltokat, de nem vett sok mindent, csak pár CD-t és DVD-t, amikre már vágyott.
Kinyitotta az ajtót. Meglepődött, hogy nem találja zárva, eszerint valaki volt odabenn.
Az asztalnál ülő Stacey látványa köszöntötte. A lány már átöltözött, miután a többiek elmentek otthonról. Nem viselt mást, csak egy hosszú inget és térdnadrágot.
Lee a szoba túloldaláról bámulta a nővérét és mosolygott.
A földre ejtette a táskát, amiben a vásárolt dolgok voltak, és fogalma sem volt honnan, de tudta, hogy egyedül vannak.
Stacey mosolya szélesebbre húzódott, ahogy Lee odalépett hozzá, kezébe fogta az arcát, lehajolt hozzá és finoman szájon csókolta. Megnedvesítette Stacey ajkát, ahogy Lee nyelve nővére szájába hatolt.
A lány örömmel viszonozta a csókot. Szorosan hozzásimult öccséhez, karjaival átfogta a nyakát, így szorította magához.
Lee nővére derekánál tett ugyanígy. Nekitolatott vele a mosogatónak, közben nyelveik mélyen egymás szájában köröztek.
Elindultak a másik irányba, az asztal felé, aminek Stacey ütközött neki. Lábai olyan hosszúak voltak, hogy könnyedén felülhetett rá. Meg is tette.
Hátradőlt és hagyta, hogy öccse becsúsztassa kezét az inge alá, majd könnyedén szétnyissa azt, felfedve, hogy nem visel melltartót. Mellei éppoly szépek voltak, mint első alkalommal, amikor ilyen helyzetben voltak.
Könyökére támaszkodott, és kinyomta mellkasát. Lee gyorsan előrehajolt és szájába vette jobb mellbimbóját, keményre szívta, majd a másikhoz fordult.
Lee újra rácsodálkozott nővére feszes melleire. Ahogy végignyalta mindkettőt, Stacey felnyögött testvére kényeztetésétől.
Néhány percnyi dédelgetés után a lány letolta magáról öccsét, előrehajolt és lehúzta róla a pulcsiját. Lee felemelte kezét, hogy segítsen.
Amint lekerült, ugyanígy tett a pólóval, majd mindkét ruhadarabot a földre dobta. Öccsére nézett, aki ugyanúgy meztelen felsőtesttel állt, mint ő.
Stacey kapott az alkalmon, és megcsókolta a fiú mellkasát, végig a puha bőrön, le a nadrág irányában. Lecsusszant az asztalról és elé térdelt. Végigcsókolta öccse hasát, közben pedig kicsatolta a nadrágszíjat és kihúzta a nadrág hurkaiból.
Mindketten a padlóra csúsztak, ahogy Stacey magára húzta öccsét. Ránézett, lenyúlt, majd lesodorta bugyiját a lábain, aztán a földre rázta, mikor már a kezével nem érte el.
Lee kinyújtott karjain támaszkodva figyelte nővére mozdulatait, majd a tiszta, fehér mellekre és a kemény mellbimbókra esett tekintete.
Stacey Lee testének mozdulatait figyelte. A fiú egy mosolyt küldött neki, majd a nadrágjához nyúlt és a boxerrel együtt letolta a térdéig. Farka nagy lendülettel szabadult ki.
A lány megragadta a szerszámot, visszahúzta a fitymát, és széttárt puncijához vezette. Lee felnyögött, amint megérezte a nővére puncijából áradó hőt, ahogy belé hatolt.
Stacey a bejáratig vezette a farkat, majd hátradőlt, és hagyta, hogy öccse szabadon dolgozhasson rajta.
Lee örömmel engedelmeskedett az el nem hangzott kérésnek, előrébb helyezte súlyát, és könnyedén csúszott bele Stacey nedves és sóvárgó puncijába, széttárva a kisajkakat és egy nyögést csalva elő nővéréből.
Stacey Lee derekára kulcsolta a lábát, miközben az egyre mélyebben hatolt belé. Puncijának hője hihetetlen volt, forróbb, mint mikor először szeretkeztek.
Mikor érezte, hogy olyan mélyre csúszott, amennyire csak lehet, Lee visszahúzódott, hogy újabbat lökhessen.
Stacey felnyögött, mert öccse farkát szorító szűk puncijában annyira jólesőn mozgott a szerszám.
Lee is nyögött, ahogy nővére mindkét kezével a fenekébe markolva irányította őt, s közben a nyakába csókolt, majd a füléhez emelte az arcát és belenyögött, miközben ő pumpálta.
Abbahagyták a mozgást, hogy újra megcsókolják egymást. Nyelveik most nem találkoztak, csak az ajkaik forrtak össze, miközben egymás szemébe néztek.
- Folytassuk az emeleten - szólalt meg gyengéden Stacey először. Öccse beleegyezőn bólintott, felkelt a padlóról, majd felsegítette nővérét. Nadrágja egész úton a térdére csúszva maradt.
Miután felértek, gyorsan az ágyba ugrottak. Lee leült, Stacey pedig fölé mászott, hosszú lábaival körülölelve a fiú testét, talpával az ágyon, térdei guggolásba görbülve, hogy combjai teljes erejével az újra a vágyakozó puncijába fogadott öcssi farokra figyelhessen.
Csípőjével előre-hátra kezdett mozogni, amitől öccse farka majdnem teljesen kicsúszott belőle, mielőtt újra tövig merült volna.
- Aaaahhhh, igen! - nyögött fel Stacey, miközben ujjaival öccse hajába markolva lovagolt.
Lee is nyögött, s közben Stacey feneke alá tette a kezét, hogy levegyen egy kis súlyt nővére lábáról. Stacey az élvezet grimasza mögül rámosolygott, megköszönve a segítséget.
A lány kezdett fáradni ebben a testhelyzetben, lábai gémberedtek; nem tartozott az edzésőrültek közé, mint a többiek, ezért nem volt hozzászokva az ilyen terheléshez, ráadásul hasonlóra nem volt szükség a tánchoz.
Lee érezte, hogy nővére fárad, ezért a hátára döntötte, így átvehette az irányítást, amíg Stacey pihenteti a lábait.
Nővére rámosolygott, amint egyre gyorsabban kezdett mozogni. Mélyen elmerült nővérében, majd visszahúzódott, hogy újra belé robbanhasson.
Az új sebességtől Stacey felsikoltott, mert nem volt hozzászokva, de csak az élvezettől.
Érezte, hogy nem bírja soká, ezért felhúzta magát ismét ülő pozícióba, hogy újra meglovagolhassa öccsét.
- Óóóó, istenem, igen, Stace, iggennn - nyögött Lee, majd hátradöntötte Stacey-t, hogy hozzáférjen a melleihez. Először egyenként szájába szívta a mellbimbókat, majd mindkét kézzel masszírozni kezdte őket.
Lee tudta, hogy Stacey szereti, ha kinyalják; egyszer hallotta, hogy a lány elmondta Aprilnek egy éjjel. A mostani tökéletes alkalom volt, hogy megmutassa, mit tud.
Újra a hátára döntötte nővérét, kicsúszott belőle, és egy pillanatig hagyta, Stacey ne tudja, mi a baj. Azonban hamar rájött, nincs semmi, mert Lee az ágyra mászott és a combjai közé fúrta az arcát.
Végigcsókolta a bal comb belső oldalát egészen a puha punciig, amiből szivárogtak a nedvek. Mélyen belenyalt, amitől Stacey hangosabban sikított fel, mint korábban.
Teljesen más érzés volt a gyengéd, nedves és puha nyelv, mint a mélyen belé hatoló farok. Kényeztette egy kicsit a nagyajkait, mielőtt a csiklójához indult volna.
- Óóóóóóó, istenemmmm, aaaahh - nyögött Stacely, amint rátört az orgazmus. Mintha egy tonna téglát ejtettek volna rá.
Lee folytatta, miközben nővére remegett az ágyon, kezeivel az ágyékára szorítva a fejét, nehézzé téve számára a légzést.
Tudta, hamarosan elájul, ha nem jut levegőhöz gyorsan, ezért egész testével segítve felemelkedett a puncitól, végigcsókolta néhány területet, majd nővére arcához érve megcsókolta őt.
Stacey valami különlegesben akarta részesíteni öccsét, amiért az kinyalta őt, ezért letolta magáról a fiút, majd hasra fordult, pucsított, hogy feneke minél magasabbra kerüljön.
Lee kitalálta, mire gondol a testvére. Kicsit idegesen került mögé, a feneke fölé hajolt, mellkasával Stacey hátára, hogy farka nővére fenekére mutasson.
- Gyerünk, Lee, csináld - suttogta Stacey, majd segítségképp széthúzta a farpofáit. Lee mély levegőt vett, majd az apró segglyukhoz illesztette makkját.
Stacey összeszorította a fogait, miközben érezte öccse nehezen belé hatoló farkát. Már csinált ilyet, de akkor óvszert használtak, ami jobban síkosított, mint most saját nedveik, így sokkal kevésbé fájt.
- Ahhhh, Krisztusom! - kiáltotta a lány, ahogy öccse egyre jobban feszítette. Nehezen bírta már, de tudta, ha teljesen benn lesz, megkönnyebbül majd.
Lee számára is kellemetlen volt kissé a dolog, mert farkát összeszorították nővére izmai, de egy nagy lökéssel végre teljes hosszában Stacey-be hatolt.
Stacey igazán kitöltve érezte magát. Olyan volt, mintha vécére kellene mennie, de emlékezett az előző alkalomra, hogy mennyivel jobb lesz, amikor hozzászokik az érzethez.
Lee megkönnyebbült, amikor szeméremcsontja nővére fenekébe ütközött, jelezve, hogy nincs tovább. Megállt, és várt egy kicsit.
Stacey már jobban érezte magát fenekében öccse farkával, ezért szólt neki, hogy állandó tempóban kezdjen mozogni benne.
Lee úgy tett, ahogy Stacey kérte. Az élvezet elsöprő volt. Arra gondolt, nővére puncijába merülni minden idők legjobb érzése, de ettől elszáll az agya.
Elkezdett egyre gyorsabban dolgozni nővérén, miután az minden lökésre élvezettel felnyögött.
Stacey feneke olyan szűk volt és forró, hogy tudta, nem bírja majd soká, de az ott eltöltött időt minél jobban ki akarta használni. Előredőlt és csókolni kezdte nővére hátát, aki hátranyúlt és simogatta a haját, közben pedig összébb szorította a fenekét.
- Óóóó, istenem, Lee, ez az, igeeennn - nyögött, ahogy érezte a seggébe hatoló faszt.
Az erős tempó igazán közel kerítette Lee-t az orgazmushoz, a szorítás és a hő hatására golyói összehúzódtak és megérezte azt az ismerős érzetet, amit minden férfi, aki készül elélvezni.
Egy hangos nyögéssel elkezdte nővére seggébe pumpálni ondóját, amitől az hangosan felkiáltott. Az új forróság, ami belé spriccelt, égetni kezdte a feneke belső falát.
Lee kihúzta a szenvedélyes keféléstől lankadni kezdő farkát. Stacey arccal az ágynak feküdt, és egy párnába fojtotta nyöszörgését. Összeszorította farpofáit és az oldalára fordult. Felnézett öccsére, aki hozzá hasonlóan zihált.
Stacey elmosolyodott, amikor megérezte öccse ondóját szivárogni a fenekéből a lepedőre.
- Jobb lesz, ha áthúzod az ágyadat, Lee. Azt hiszem, egy kicsit összekoszolódott itt alattam - mosolygott, majd kezét a szivárgó fenekére tette, hogy benn tartsa a sperma maradékát. Feszengve felkelt és kiment a fürdőbe.
Lee lenézett az ágyára, és meglátta a koszt, amit Stacey maga után hagyott, ám ez olyan volt, amit örömmel tisztított fel.
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 30 
2008.02 2008. Március 2008.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 30 db bejegyzés
e év: 88 db bejegyzés
Összes: 431 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 285
  • e Hét: 285
  • e Hónap: 9949
  • e Év: 55485
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.