Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/18 oldal   Bejegyzések száma: 172 
Hol van itt demokrácia?
  2008-04-30 11:13:10, szerda
 
  Magyarországon parlamentáris és rendőr-diktatúra van. Szó nincsen demokráciáról...
A magát baloldalinak hazudó kormány minden anyagi- erkölcsi és szellemi tartalékát is kipréseli az ország lakosságából, miközben a magát néppárti szövetségnek feltüntető Fidesz asszisztál mindehhez!
Ez nem demokrácia!!! Ez a magyarság és a velünk együttélő kisebbségi népcsoportok legvadabb kizsákmányolása!
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nincs demokráciába vetett hit!
  2008-04-30 11:06:28, szerda
 
  A Fidesz is beállt a szélsőjobboldali terrorveszélyt vizionálók sorába
2008. Április 29. 15:10 Abcúg.hu

A rendőrségnek minél hamarabb eredményt kell felmutatni a terrorveszéllyel összefüggő ügyekben, ugyanis az eredménytelenség a testületbe vetett bizalom elvesztésével járhat - mondta Lázár János a honvédelmi bizottság ülését követő sajtótájékoztatóján. A bizottság tagjai szolgálati titkok elhangzása miatt zárt ülést rendeltek el.

Fidesz a leghatározottabban elítél minden olyan cselekményt, mely a demokráciába vetett hitet képes megrengetni, vagy képes az emberekben félelmet kelteni - szögezte le Lázár János, utalva ezzel a három MSZP-s politikus ellen a közelmúltban elkövetett támadásra.

Az Országgyűlés Honvédelmi és Rendészeti Bizottságának elnöke felhívta a figyelmet arra: az elmúlt hetekben, hónapokban azt tapasztaljuk, hogy minél nehezebb helyzetben van a kormány, annál nagyobb a hisztériakeltés, s a kormányzat - élén a miniszterelnökkel - mindent elkövet annak érdekében, hogy a Fidesz politikáját összemossa a szélsőséges csoportok tevékenységével, annak ellenére, hogy a Fidesz mindig a demokrácia pártján állt.

Emlékeztetett arra is a képviselő, hogy 1998 és 2002 között a Hősök terén egyszer sem volt neonáci menetelés, ugyanis akkor olyan kormánya volt Magyarországnak, mely képes volt a neonáci fölvonulásokat megakadályozni a Budai várban, valamint képes volt Szabó Albert befolyását megszüntetni, s az általa vezetett csoportokat felszámolni.

Ehhez képest azonban az MSZP frakcióvezetője 2008. januárjában terrorveszélyről számolt be azután a Fidesz által is elítélt eset után, mikor megtámadtak négy MSZP-s képviselőt.

A mai napon a Honvédelmi és Rendészeti bizottság zárt ülésén erről a kérdésről is tárgyalást folytatott. Az ülésen a kormány és a rendőrség tagjai nem azt a benyomást keltették, mintha urai lennének a helyzetnek - fogalmazott Lázár János. Ugyanis a feltett kérdésekre - miszerint van-e jelenleg terrorveszély, történtek-e terrorcselekmények, létezik-e a Magyarok Nyilai nevű szervezet - nem adtak egyértelmű válaszokat, így továbbra is maradt a bizonytalanság - tájékoztatott a bizottságon elhangzottak nyilvános részéről a fideszes honatya.

Megemlítette azt is, hogy a Magyarok Nyilai ellen már majdnem egy éve tart az eljárás, s sajnálatos módon eddig semmiféle eredményt nem sikerült elérni. Az is elgondolkoztató - utalt rá Lázár János -, hogy a miniszterelnök és az MSZP frakcióvezetője szinte csak az országgyűlési választások, a népszavazások, illetve a Fidesz által szervezett nagygyűlések és egyéb rendezvények előtt beszél terrorveszélyről.

A magyar rendőrségek az lenne az érdeke, hogy a terrorveszéllyel összefüggő ügyekben minél hamarabb eredményt tudjon felmutatni - mondta a politikus, s hozzátette: ha valóban terrorveszély van, akkor az egy nagyon súlyos dolog, s minden állampolgárnak joga van tudni róla.

Említést tett arról is a Fidesz honvédelemmel foglalkozó szakpolitikusa, hogy ha az esetleges terrorveszély felkutatásához és megszüntetéséhez jogszabály-módosításra lenne szükség, akkor a Fidesz ebben maximálisan partner lesz.

Lázár János kijelentette: ezekben az ügyekben a rendőrség szerepe is problémás, ugyanis még mindig a szervezet soraiban szolgálnak azok a rendőrök, akik 2006-ban Révész Máriuszt megverték. Ez azért okozhat komoly gondot, mert ha egy országgyűlési képviselő megverése következmények nélkül maradhat egy jogállamban, akkor abban az országban bármi megtörténhet - szögezte le a képviselő.

Ha Magyarországon létezik terrorveszély, és ez következmények nélkül marad, akkor az a magyar rendőrségbe vetett állampolgári bizalom elvesztését fogja eredményezni - zárta sajtótájékoztatóját a honvédelmi bizottság elnöke.

Forrás: fidesz.hu
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Kétes cégekben is dolgozott
  2008-04-30 11:04:52, szerda
 
  Az első bizottság támogatta - Szűcs kétes cégekben is dolgozott
2008-04-29 13:20 hírTV

Tíz igen, két tartózkodás és hét nem szavazat mellett támogatta Szűcs Erika szociális és munkaügyi miniszterjelölt kinevezését az Országgyűlés foglalkoztatási és munkaügyi bizottsága keddi ülésén. A jelöltet, aki több kétes cégben is dolgozott, szintén kedden két további bizottság is meghallgatja.

Szűcs Erika a már elindult munkapiaci kezdeményezések sikeres menedzselését nevezte elsődleges feladatának, hogy a jó tervezetekhez parlamenti többséget, esetleg ötpárti konszenzust tudjon kialakítani. A miniszterjelölt szerint a jövőben a munkára való alkalmasságot és a foglalkoztathatóságot kell erősíteni, elsősorban képzéssel. Szűcs Erika ezen kívül a decentralizációra hívta fel a figyelmet: szerinte a lehető legtöbb döntést helyi szintre kell vinni, hiszen minden térségben más igények vannak.

Több kétes cégben is dolgozott a munkaügyi miniszterjelölt

Szűcs Erikát a Horn-kormány idején gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség a Rákóczi Regionális Fejlesztési Bank Rt. csődje miatt. Az ország egyetlen fejlesztési intézete az ő vezérigazgatósága alatt ment tönkre - félmilliárd forintos indulótőkéjének csaknem teljes egészét elveszítette, 1998-ban, leváltásának évében pedig 255 millió forintos veszteséget hagyott hátra tulajdonosainak, a Magyar Fejlesztési Banknak, és több önkormányzatnak. Szűcs ezen kívül felügyelőbizottsági tag volt az Energol-ügyben érintett ETL Rt.-ben is.

Szabó Imrének saját szavazata is kellett a bizottsági támogatáshoz

A környezetvédelmi miniszterjelölt csak a saját szavazatával tudta biztosítani magának a támogatást az Országgyűlés szakbizottságában. Az MSZP-s tárcavezető kinevezését a szocialista politikus meghallgatása után a magát ellenzékinek nevező SZDSZ is támogatta, a testületben így szavazategyenlőség alakult ki.

A bizottság eddig egyfős kormánypárti többséggel működött, aminek maga a miniszterjelölt, Szabó Imre is a tagja volt. Katona Kálmán, a testület MDF-es elnöke végül engedélyezte, hogy a patthelyzet miatt Szabó is szavazzon, a jelölt pedig, tartózkodás helyett, elfogadta saját beszámolóját. Az új tárcavezető az SZDSZ támogatását feltehetően annak köszönheti, hogy szakállamtitkárként tovább dolgozhat a tárcánál Dióssy László, Veszprém volt szabad demokrata polgármestere.
hírTV, FH
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
EU-források pártpolitikai célú
  2008-04-30 11:02:58, szerda
 
  EU-források pártpolitikai célú felhasználása?
2008. április 29., 15:06 fidesz.hu

Az összeférhetetlenségi törvénnyel ellentétesnek nevezte a Fidesz európai uniós szakpolitikusa kedden azt a bejelentést, amely szerint a szocialista országgyűlési képviselők fejlesztési mentorként segítik a jövőben a kiemelt uniós projektek megvalósulását.

Nógrádi Zoltán az MTI-nek kijelentette, hogy a források elosztásának az Európai Unió eljárásrendje szerint kell történnie, abba a politikai szereplőknek nem lehet beleszólása. Szerinte így lehet elkerülni a politikai befolyásolást és a korrupciót.

Varju László szocialista képviselő kedden közölte, hogy MSZP-s honatyák fejlesztési mentorként segítik a kiemelt uniós projektek megvalósulását. A mintegy 30 politikust Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter kérte fel a szocialista frakció kezdeményezésére.

A fideszes politikus szerint ez az eljárás ellentétes a néhány hónapja elfogadott, a képviselői összeférhetetlenséget szabályozó törvénnyel. Hozzátette: Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a szocialista frakció egyben tartása érdekében "osztotta ki" az uniós források mintegy egynegyedét kitevő kiemelt projekteket a politikusok között.

Nógrádi Zoltán úgy vélekedett, hogy ezzel veszélybe került az uniós források "tisztességes, pártpolitikától és korrupciótól mentes elosztása".
(MTI)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csúcson a munkanélküliség
  2008-04-28 21:13:18, hétfő
 
  Hátrányossági helyzetek sokaságával megáldva...


A Központi Statisztikai Hivatal jelenti : tíz éves csúcson a
munkanélküliség !
Mindez úgy, hogy a leghasználhatóbbak már elmentek itthonról !

Ez már szót érdemel, az Országházban meg is szólal Gúr Nándor az egyik
szoci honatya (lenne inkább árva e hon).
" Vissza kell vezetni a munkában (sic !) az embereket" mondja azokról
akiket nincs hová visszavezetni.
Miközben a "visszavezetéssel" érvényesen megbízottak,
nem csak tehetetlenek, de még ahhoz is gyávák, hogy kimondják kirol-mirol
beszélnek !
"Hátrányossági helyzetek sokaságával megáldott (!) sajátosságokkal bíró
körzetek"
vannak itten elvtársak, Gúr és a válaszadó Simon Gábor államtitkár szerint..

Bizony a Harmadik Köztársaság megbukott ! - Obendorfer Árpád
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
XIV. századi kincsek Paksnál
  2008-04-28 20:56:43, hétfő
 
  Az M6-os autópálya nyomvonalán zajló ásatások során egy törött cseréppel lezárt fazékban, szövetzsákba rejtve több mint 2300 darab ezüst ún. "bécsi dénárt" találtak a régészek.
Az előzetes szakértői vélemények sze- rint a kincset gazdája legkorábban az 1320-as, 1330-as években áshatta el. A különleges lelet a kor gazdasági viszonyait teheti érthetővé.


Középkori kincset találtak Paks határában
A Kulturális Örökségvédelmi Szakszolgálat 2008. április 7-én kezdte meg Paks határában az M6-os autópálya tervezett nyomvonalába eső középkori lelőhelyek megelőző régészeti feltárását. A munkálatok során egy korabeli település maradványai mellett egy különleges kincsleletet is a felszínre hoztak a szakemberek, amely a 14. század első felének gazdasági viszonyait segíthet jobban megérteni.


A feltárás első szakaszában egy elpusztult középkori település korábbi lakóházainak maradványai kerültek felszínre. A régészeti kutatást folyamatosan segítő műszeres leletfelderítés során egy agyagedénybe rejtett éremkincslelet is előkerült: a törött cseréppel lezárt fazékban, egy szövetzsákban több mint 2300 darab ezüst ún."bécsi dénárt" rejtettek el. Az előzetes szakértői vélemények szerint a kincset gazdája legkorábban az 1320-as, 1330-as években áshatta el.


Még több kép az [origo] galériájában

A jelentős leletanyag szakszerű kibontása, restaurálása és osztályozása jelenleg is a Kulturális Örökségvédelmi Szakszolgálatnál zajlik, szakértők bevonásával. A régészeti leletek természettudományos vizsgálatait a Szakszolgálatnak erre a feladatokra specializálódott laboratóriumában végzik.

Mit tegyünk, ha hasonló kincset találnánk?
A 2001. évi LXIV. törvény értelmében, amely a kulturális örökség védelméről rendelkezett, "A földmunkával járó fejlesztésekkel, beruházásokkal - beleértve az ásványi vagyon kitermelést is - (a továbbiakban: fejlesztések, beruházások) a régészeti lelőhelyeket - az e törvényben meghatározottak kivételével - el kell kerülni. A régészeti örökség elemei a régészeti érdekű területekről vagy a régészeti lelőhelyről csak régészeti feltárás keretében mozdíthatók el. Amennyiben a feltáráson előkerülő régészeti leletek a helyszínen nem őrizhetők meg, azokat elsősorban a feltárást végző illetékes múzeumban vagy országos szakmúzeumban kell elhelyezni... Régészeti feltárás - amennyiben jogszabály másképpen nem rendelkezik - feltárási engedély alapján végezhető. Az engedélyt a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal adja ki.

Amennyiben a Hivatal nem ír elő kikötést szakhatósági nyilatkozatában, vagy a földmunka nem engedélyköteles és régészeti lelet kerül elő, a munkát azonnal fel kell függeszteni és amellett, hogy a lelőhely védelméről gondoskodnak az esetet jelenteni kell a jegyzőnek, a korábbi jogszabályi gyakorlatnak megfelelően.

Az előírások megsértői örökségvédelmi bírsággal sújtandóak: a védett régészeti lelőhelyek esetében, ha a védetté nyilvánító rendelet erről másképpen nem rendelkezik a bírság mértéke 100 ezertől 250 millió forintig, nyilvántartott lelőhely esetében 10 ezertől 25 millió forintig terjedhet."

Azaz: ha bármilyen, hasonló leletbe botlanánk, ásatás, feltárás vagy hasonló tevékenység előtt mindenképp kérjük ki a területileg illetékes múzeum régészeinek véleményét. Az ügyben a Kulturális Örökségvédelmi Szakszolgálat szakemberei is szívesen segítenek az érdeklődőknek. További részletek
A kutatók analizálják az edény tartalmát, az előkerült üledéket, a növényi és egyéb szerves maradványokat, illetve ennek keretében pollenanalitikai, archeobotanikai vizsgálatokra is sor kerül. A vászonzsákocska fémsók által konzerválódott maradványait a Szakszolgálat egyik partnerintézményébe szállítják át; a kerámia nyersanyagát pedig a lelet különlegességére való tekintettel a laboratóriumban petrográfiai elemzéssel vizsgálják meg.



A pénzek kibontását az a szerencsés körülmény is segítette, hogy azok az edényen belül nem korrodálódtak össze, a fazekat kitöltő laza talajban az egyes érmék jó állapotban maradtak meg így már az első tisztítás után azonosíthatóak a meghatározás szempontjából perdöntő éremképek. A kutatók számára ismert "régészeti horizontba" tartozó leletegyüttes különleges értékét az adja, hogy hiteles régészeti feltárás során került elő, mintegy zárt egységként, sértetlenül, azaz az elrejtés óta senki nem fért hozzá. Az edényből előkerült érmék hasznos adalékul szolgálnak a 14. század első felének gazdasági viszonyaira, a régió és az elpusztult település történetére egyaránt. Az ásatás kezdeti fázisában előkerült leletet a feltárók szerint több jelentős felfedezés is követheti majd.


Még több kép az [origo] galériájában

A régészek számára további különös és izgalmas felfedezéseket rejthet a Paks határában elpusztult középkori település. A feltárás adottságai között igazán különlegesnek számít, hogy a kutatással érintett terület feltehetően a hajdani település központján halad át, érintve annak templomát, temetőjét és lakóházait, amelyeket így az itt kutató régészeknek alkalmuk lesz teljes egészében feltárni, és újabb reprezentatív leletanyaggal gazdagítani a korszak anyagi kultúrájára vonatkozó ismereteinket.

Legutóbb 2002-ben számoltunk be hasonló szenzációról: akkor 1,3 kilogramnyi, 261 darab aranypénzt találtak Újfehértón, Kelet-Magyarországon. A kincs nagyjából százmillió forintot ért.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
...a kormány alkalmatlan
  2008-04-28 15:36:09, hétfő
 
  Ez a kormány alkalmatlan az ország vezetésére
2008. április 28., 10:16 fidesz.hu

A KSH mai jelentése újabb bizonyíték a Gyurcsány-kormány gazdaságpolitikájának teljes csődjére - hívja fel a figyelmet közleményében Bernáth Ildikó.

A Központi Statisztikai Hivatal mai jelentése újabb bizonyíték a Gyurcsány-kormány gazdaságpolitikájának teljes csődjére - írja a fideszes országgyűlési képviselő, aki kiemeli: az elmúlt 10 év során nem volt olyan nagy mértékű munkanélküliség Magyarországon, mint most.

Hangsúlyozza, a Gyurcsány-kormány ellehetetlenítette a kis- és középvállalkozásokat, reformnak nevezett megszorításokat vezetett be, adócsökkentést ígért, mégis adót emelt, 400 ezer új munkahely teremtésével kampányolt, de csak a tavalyi évhez képest 70 ezerrel kevesebb embernek jut munka. Ezekkel a lépéseivel a Gyurcsány-kormány szociális és gazdasági válságba sodorta Magyarországot, ez a kormány alkalmatlan az ország vezetésére - mutat rá Bernáth Ildikó.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sajtóesemények a Greenfóról
  2008-04-28 15:32:16, hétfő
 
  Sajtótájékoztató az idei UV-B szezonról
2008.04.29

Országos Meteorológiai Szolgálat 1024 Budapest, Kitaibel Pál u. 1 | tovább >

MTA előadóülés a FÖLD BOLYGÓ NEMZETKÖZI ÉVE ALKALMÁBÓL
2008.04.29

Veszprém Vár u. 37. | tovább >


MTA közgyűlés és választás
2008.05.06

Magyar Tudományos Akadémia székház | tovább >


Tiszai Alföld Jövőkép Építés -Parlamenti Vitanap
2008.05.07

Parlament, Felsőházi terem | tovább >






Kapcsolódó anyagok:

Bántja a szemét? Fotózza le, küldje be!
Töltsön le Greenfo-s háttérképet képernyőjére!
Hol a nukleáris reneszánsz?
Kertész kommandókat toboroz a Zöld Vadművelet
Hulladékkiállítás mától Gödöllőn
Bjorn Lomborg Cool it - Hidegvér!
Tudatos Vásárló 13. száma
A világ helyzete 2008


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Programok a Greenfóról
  2008-04-28 15:30:46, hétfő
 
  XV. TUTI KUPA
2008.05.03

Budai-hegység Hűvösvölgy Gyermekvasút megálló | tovább >


Tavaszi életmód-hétvége a Reflex-házban
2008.05.02

Pápateszér | tovább >


Fülemülék éjszakája - 2008 május
2008.05.02

országos | tovább >


Nemzeti Tankönyvkiadó és a National Geographic Kids környezetvédelmi tanulmányi versenye
2008.05.07

internet | tovább >


III. Magyar Tájökológiai Konferencia
2008.05.08

Budapest, Budai Sport Hotel | tovább >


Tiszai Alföld Jövőkép Építés -Parlamenti Vitanap
2008.05.07

Parlament, Felsőházi terem | tovább >


Így készült a Föld című dokumentumfilm vetítése
2008.05.09

Fővárosi Állat- és Növénykert Barlang mozija | tovább >


David Attenborough Bolygónk, a Föld moziváltozata
2008.05.01

Digitális premier a Corvinban | tovább >

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Népszerű Greenfo-hírek
  2008-04-28 15:28:50, hétfő
 
  Szükség van-e zöld pártra a Parlamentben?
2008.04.26 12:59

Kérjük, szavazzon e kérdésben! Görgessen nyitólapunk aljára, a bal oldalon találja kérdőívünket. | tovább >


Budapesten az antizöld
2008.04.28 06:43

Magyarországra látogatott és előadásokat tart Bjørn Lomborg, a környezeti tudományok legvitatottabb figurája, akinek most jelent meg a Cool it - Hidegvér! a szkeptikus környezetvédő útikalauza a globális felmelegedéshez c. könyve magyarul. | tovább >


Osztrák szemétexport Magyarországra
2008.04.28 06:02

A PRONAS környezetvédő egyesületet telefonon értesítették arról, hogy egy osztrák rendszámú pótkocsis teherautó szombaton nagy mennyiségű szemetet dobott le Rábafüzesen. A határ melletti erdőkbe is egyre sűrűbben hordanak át az osztrákok szemetet. | tovább >


Pro Natura díjátadás a Föld Napján
2008.04.23 22:11

Ahelyett, hogy sajnálnánk, hogy évente csak egy napot szánunk a Földre, inkább örüljünk, hogy Földünket ezen a napon világszerte ünneplik - mondta Fodor Gábor Ipolytarnócon, ahol Pro Natura díjakat és emlékplaketteket, valamint Miniszteri Elismerő Okleveleket adott át. | tovább >


60-80 ezres kritikus tömeg
2008.04.21 11:45

Vasárnap a szép időben rengetegen vettek részt a PARK! akción és a Critical Mass felvonuláson. | tovább >


2108 április 22: A Föld, az Élettelen Bolygó Napja?
2008.04.21 19:35

Egy egyetemi hallgató kezdeményezésére 1970-ben hívták életre a Föld Napját, hogy felhívják a figyelmet bolygónk romló környezeti állapotára és védelmének szükségességére. Holott akkor még ökológiai lábnyomunk a fenntartható mértéken belül volt és a klímaváltozásról sem sokat tudtunk. | tovább >


Magyarország hét természeti csodája
2008.04.23 12:17

A nézők szavazatai alapján egy termálvizes, illetve egy időszakos vízállású tó, egy ősmaradványokat rejtő lelőhely, egy páratlan szépségű várhegy, egy egész tájegység és két védett madárfaj érdemelte ki az MTV játékos természetvédelmi sorozatának Zöld 7-es címét. | tovább >


Hanyatlóban a nukleáris ipar
2008.04.23 18:24

Az atomenergia esélyei a XXI. században címmel szervezett konferenciát az Energia Klub. A rendezvény célja az volt, hogy rávilágítsanak a nukleáris ipar által elbagatellizált, ámde perdöntő tényekre. | tovább >


A zöld nejlonzacskó nem feltétlenül környezetbarát
2008.04.27 06:50

A lebomló nejlonszatyrok elterjesztését célzó elképzeléseket elhibázottnak tartja a csomagolóipar arra hivatkozva, hogy ezek a termékek éppenhogy több terhet rónak a környezetre a hagyományos zacskókhoz képest, ráadásul többletfeladatot jelentenek a hulladékgazdálkodásban. | tovább >


Zöld Iroda Kiállítás 2008
2008.04.26 11:15

A KÖVET immár második alkalommal rendezi meg a Zöld Iroda Kiállítást. 2008. május 15-én a hazai környezetbarát irodai eszközök és berendezések gyártóinak és forgalmazóinak seregszemléjével várjuk az érdeklődőket. | tovább >


Fodor Gábor évértékelője
2008.04.26 09:50

Sikeresnek értékelte a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium elmúlt egy éves tevékenyégét Fodor Gábor miniszter. | tovább >


Somlyódy a vízről
2008.04.26 07:09

A víz az elsődleges közeg, amelyen keresztül az éghajlat befolyásolja a gazdaságot, a társadalmat és a környezetet - közölte Somlyódy László Széchenyi-díjas akadémikus, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem tanszékvezető egyetemi tanára, az MTA egyik elnökjelöltje. | tovább >


Klímaváltozás és Dakar-rali
2008.04.25 17:25

A klímavédelem fontosságára hívta fel a figyelmet tegnap Dióssy László szakállamtitkár a Pannon Egyetemen. Dióssy szerint az engedély nélküli ralinak komoly következményei lesznek. A Greenfo mit pofáz bele és tesz keresztbe? | tovább >


60-80 ezres kritikus tömeg
2008.04.21 11:45

Vasárnap a szép időben rengetegen vettek részt a PARK! akción és a Critical Mass felvonuláson. | tovább >

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/18 oldal   Bejegyzések száma: 172 
2008.03 2008. április 2008.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 172 db bejegyzés
e év: 2154 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 307
  • e Hét: 584
  • e Hónap: 9188
  • e Év: 45129
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.