Belépés
moncsika77.blog.xfree.hu
Ne sírj azért, mert valami befejeződött, hanem nevess, mert úgy történt! Drimmer Mónika
1977.02.28
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/19 oldal   Bejegyzések száma: 189 
Drága Barátaim!
  2008-04-30 16:51:59, szerda
 
  Engedjétek meg nekem,hogy ezzel a kis összeállítással köszöntsek Anyáknapja alkalmából minden Édesanyát,nagymamát,dédnagymamát.


"Köszönöm Istenem az édesanyámat!
Amíg ő véd engem nem ér semmi bánat!
Körülvesz virrasztó áldó szeretettel,
Értem éjjel-nappal fáradni nem restell.
Áldott teste, lelke csak érettem fárad,
Köszönöm, Istenem az édesanyámat.

Köszönöm a lelkét, melyből reggel, este
imádság száll Hozzád, gyermekéért esdve,
Köszönöm a szívét, mely csak értem dobban
itt e földön senki sem szerethet jobban! -
Köszönöm a szemét, melyből jóság árad,
Istenem, köszönöm az édesanyámat.

Te tudod, Istenem - milyen sok az árva,
Aki oltalmadat, vigaszodat várja.
Leborulva kérlek: gondod legyen rájuk,
Hiszen szegényeknek nincsen édesanyjuk!
Vigasztald meg őket áldó kegyelmeddel,
Nagy-nagy bánatukat takard el, temesd el!

Áldd meg édesanyám járását-kelését,
Áldd meg könnyhullását, áldd meg szenvedését!
Áldd meg imádságát, melyben el nem fárad,
Áldd meg két kezeddel az Édesanyámat!

Halld meg jó Istenem, legbuzgóbb imámat:
Köszönöm, köszönöm az ÉDESANYÁMAT!!!"Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Négy lap.....
  2008-04-30 06:57:06, szerda
 
  .....van a kezedben
az egyik az egy barát
a második egy lány
a harmadik a család

A negyedik az te vagy
erősen szorongatod
magabiztosan, de remegve
a bizonyos négy lapot

A második lap gyakran
szinte körönként változik
a harmadik lap előbb-utóbb
úgyis távozik

Harmadikként nem húzhatsz újat
de nem is szeretnél
ez a lap mit idővel
a szívedbe rejtenél

A második lap később
elveszít, vagy te veszted el
eljön majd az idő mikor
második lapot se veszel fel

A negyedik lap ugye te vagy
de csak múló állapot
ha leteszed már nem veszik fel
te is jól tudod

És mikor egy lap van a kezedben
s nem hallod senki szavát
csak egy marad meg mindörökre
egy igaz kitartó barát.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A női vonzerő a legerősebb
  2008-04-30 06:54:43, szerda
 
  A férfi az, aki általában megteszi az első lépést, de a nő adja meg a löketet az első jellel, finoman, alig érzékelhetően. Bizony hölgyeim, mondhatnám, hogy ezek ösztönös viselkedések, de nem árt tudatosan odafigyelnünk, hogy mikor milyen nonverbális jeleket továbbítunk a kiszemelt férfi felé, aki ezek után zsákmányként fog minket áldozatul ejteni.


A nők többsége már az első randevú alkalmával félreérthetetlen jeleket küld a férfi számára, arra vonatkozóan, hogy ágyba kívánkozik-e vele a közeli vagy a távoli jövőben. Egy öntudatlan érintés, egy elejtett mondat a férfitestről több mint árulkodó.
Amikor beszélgetünk a célba vett férfival, akkor általában a szemébe nézünk. Ha azonban a tekintetünk lejjebb ereszkedik az ajak területére, akkor ez bizony azt jelenti, hogy szeretnénk valamit kapni az arc azon részétől. Eme felismerés tükrében, az esetek többségében - még ha akaratlanul is -, de elkezdjük intenzíven harapdálni, nyalogatni vagy csak szimplán simogatni saját ajkunk, jelezve a férfi számára, hogy a csókra vágyunk.

Nem feltétlenül azonnali és egyértelmű szexuális felhívás, ha alkarunk az italért nyúlva összeér a férfi karjával, de önmagában az érintés jókora jelentőséggel bíró pillanat. Ha egy éttermi vacsora vagy egy tánc közben kezünk folyamatosan a férfi testén kalandozik, azt jelenti, hogy birtokba akarjuk őt venni, mi több, ezt tudatosítani is szeretnénk benne. Ez az egyik legbiztosabb jele a női erotikus vonzalmaknak.
Ha az étteremben ülve, villányi falatokat ajánlunk fel a vágyott férfi felé, sőt mi magunk is beleízlelünk kirendelt ételébe, az nem tükröz mást, mint hogy kellemesen érezzük magunkat a társaságában, és minél inkább szeretnénk ezt tudomására hozni.

A férfitestre vonatkozó pozitív női megjegyzések mögött ott a vágy, és ezt általában közölni is akarjuk. Ha megjegyezzük ,,a" férfinak, hogy jól áll a fenekén az új farmer, az nem teljesen azért van, mert csak kedveskedni akarunk neki. De egy új ing dicsérete is leginkább arra vonatkozik, hogy a felsőtestét milyen jól kihangsúlyozza. Ezek egyértelmű utalások arra, hogy milyen szívesen lennénk a ruhadarabok helyében. Ezzel együtt engedélyt adunk arra, hogy minket is hasonló módon vegyen szemügyre az esedékes férfi, amire rápakolunk azzal, hogy nemi vonzerőnk minél látványosabb legyen a leendő partnerünk számára. Ha engedünk láttatni magunkból: finoman kivillantjuk egy-két testrészünk, azzal világosan jelezzük a szexre való készenlétet. Minden tapasztalt és érett nő tudja, hogy a közel meztelen test látványa nagyon izgató tud lenni a férfi számára.

Valljuk be hölgyeim, hogy a viszonylag sok randi végkimenetele úgy is a hálószoba. Amennyiben eme helyiség felé akarjuk terelni ,,kandúrunkat", a legjellemzőbb csábítási technika, ha a hétköznapi beszélgetések közé pikánsabb jellegű témákat illesztünk. Mi nők, akkor beszélgetünk kettesben egy férfivel a szexről, ha ez valóban foglalkoztat minket, és el is tudnánk vele képzelni. Ezzel együtt nyilvánvalóan azt akarjuk kipuhatolni, hogy a férfit érdekli-e egy későbbi szexuális kapcsolat.
A női praktikák száma közelít a végtelen felé, de ezek a legalapvetőbb csábítási fortélyok, amiket szinte minden nő alkalmaz, ha akar valamit a vágyott férfitól - vagy nem így van?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp
  2008-04-30 06:50:13, szerda
 
  Kedves Kos!
Alapvetően optimista hangulatban vagy. Egészséges öntudattal rendelkezel, és - ahogy mondják - a szíved is a helyén van. Bizakodóan veszed céljaid felé az irányt, és így el is érheted, amit akarsz. Mivel sok minden könnyedén sikerül, vigyázz nehogy a siker hamar a fejedbe szálljon. Ahhoz, hogy az idealizmustól és a mértéktelenségtől megvédhesd magad, tetteid következményével néha szembe kell nézned.


Kedves Bika!
Különösen erősen vágysz a dicséretre, az elismerésre, anélkül, hogy többet tennél érte. Hajlamos vagy azokat a szerepeket felvenni, amelyek a legtöbb feltűnést keltik, anélkül, hogy belegondolnál, vajon illik-e a személyiségedhez. Hallgass a jóindulatú kritikákra, csak fel szeretnék hívni rá a figyelmedet, hogy most helytelenül cselekszel. Hidd el, hogy a világ elfogad téged olyannak, amilyen vagy. Büszkén és szabadon járhatod utadat, hidd el, hogy így is sikerül minden.


Kedves Ikrek!
Nagyon kedves tudsz lenni, de össze is törheted mások szívét. Különös tehetséged van arra, hogyan kell másokat az ujjad köré csavarni. Nagy kisugárzásod van, mások ellenállása úgy olvad el, mint a hó a tavaszi napfényben, és nehezükre esik neked nemet mondani. Nagy elvárásaid vannak a környezeteddel szemben. Optimizmusod miatt mindent világos színben látsz, de mindig visszahúznak a realitás talajára, ezért sokszor csalódnod kell. De ez nem zavar, hamar elfelejted, és megint vidám vagy.


Kedves Rák!
Úgy viselkedsz ma, mint az a gyermek, aki a télapóra vár, de az sosem jön el. Két lehetőséged van, vagy csalódva elfordulsz a valóságtól, és továbbra is álmodozol, vagy elfogadod a valóságot, és megpróbálod a helyzetből a legjobbat kihozni anélkül, hogy segítségre várnál. Természetesen a második lehetőség a hasznosabb. El kell fogadnod, hogy némelyik vágyad teljesíthetetlen. Ezt könnyebb úgy, ha megbeszéled a környezeteddel, és hallhatod, hogy nekik is vannak olyan álmaik, amik sosem teljesülhetnek.


Kedves Oroszlán!
Ma könnyen kiállítási tárgynak érezheted magad, akinek nem veszik észre a sajátosságait. Úgy érezheted, könnyen kicserélhető vagy, és a környezeted egyszerűen elmegy a neked fontos dolgok mellett. Mivel itt kifinomult érzelmi reakciókról van szó, ezt egyáltalán nehezedre fog esni, megfogalmazni. Viselkedésedre jellemző lehet a nagyvonalúság, de a fennhéjázás is, mások könnyen azt hihetik, nem is akarod, hogy komolyan vegyenek. Mindegy, hogy a kívülállók mit látnak, nagyon érzékeny vagy, és társad odaadására és szeretetére van szükséged.


Kedves Szűz!
Nemcsak verbális kifejezőeszközeidnél nehéz mértéket tartanod, de gondolkodásmódod is nagylelkű. Sok mindent átlátsz, de a kis apróságok megakasztanak. Például a nyelvtani szabályokért nem tudsz lelkesedni. De ha arról van szó, hogy idegen nyelven fejezd ki magad, mindenféle gátlás nélkül folyamatosan beszélsz majd. Bármiből ki tudod magyarázni magad, azonnal egy tudat ötleted támad. Ha megtanulsz a valóság talaján maradni, nagyon jó szónok válhat belőled, aki képes mások meggyőzésére és lelkesítésére.


Kedves Mérleg!
Nagyon kedves vagy. Könnyen kötsz másokkal barátságot. Mindenkiben csak a legjobbat látod. Magatartásod másokból azt váltja ki, hogy megpróbálják legjobb oldalukat mutatni, így emberi kapcsolataidban sok pozitív tapasztalatra tehetsz szert. Szereted az együttléteket, az együtt étkezéseket, a szép ruhákat, a luxust. Hagyd ma magad kényeztetni, nem baj, akármennyit költesz is. Szükséged van az elismerésre. Minden kedvességedet képes leszel bevetni környezeted szeretetéért.


Kedves Skorpió!
Ha találsz lehetőséget arra, hogy jobb megvilágításba tüntesd fel magad, nem tétovázol. Céljaid elérésnek egy kis hazugság sem lehet gátja. Egy kedves mosollyal bármit elérhetsz. Különösen fontos, hogy ma megértsd, az őszinteség a hízelkedésnél előbbre való. Ha megtanulod, hogy a kedvességnek is vannak határai, és azt nem mindig szabad vágyaid beteljesítéséhez felhasználni, akkor emberi kapcsolataidban igazi arcod is előtűnhet.


Kedves Nyilas!
Ha valamibe belekezdesz, biztos lehetsz benne, hogy sikerülni fog. Az önbizalom segít az előrejutásban, és olyan dolgokat is sikerül majd megvalósítanod, amelyről mások még csak nem is álmodoztak. Mivel nagyon meggyőző tudsz lenni, könnyen kapsz támogatást, és ritkán ütközöl ellenállásba. A cselekvéshez motiváltságra van szükséged. Ha hiányzik az ösztönzés, vagy a lelkesedés, egyszerűen nem teszed a dolgod. De ha beindulsz, nem lehet visszatartani.


Kedves Bak!
Könnyen az a benyomásod támadhat, hogy nem vesznek észre, és ezt megpróbálod túlzó viselkedéssel kiegyenlíteni. Ebből az okból valószínűleg agresszívebbnek, veszekedősebbnek tűnhetsz, mint valójában vagy. A téged figyelők mások letámadására ösztönöznek. Abban, amit teszel, a publikum felkorbácsoló befolyása érzékelhető. Talán a kerékpáron hajmeresztő mutatványokkal lelkesíted a közönséged, tehát sokkal tetterősebb leszel, ha valaki néz, figyelmet és elismerést vársz, és ezt meg is kapod.


Kedves Vízöntő!
Az évek folyamán remélhetőleg egészséges önbizalom alakult ki benned. Meg kell értened, hogy néha elismerésként megveregetheted a saját válladat, nem kell mindig a mások dicséretére áhítoznod. Ez úton megtanulhatod, hogy hatalmas tetterődet hosszú távú céljaid szolgálatába állítsd, nem kell azt egy kis figyelemért elfecsérelni. Kezdeti hajlamod, hogy erődet mások előtt fitogtasd, az idők során átalakulhat benned, és energiáidat fontos céljaid megvalósítására fordíthatod.


Kedves Halak!
Úgy érezheted magad, mint akinek a születésétől fogva be kellene valamit pótolnia. Hajlasz arra, hogy egy nézetet átvegyél, és azt abszolút igazságként kezeld. Lehetséges, hogy a mindentudót játszod, amitől mindenki a fára mászik. Sokáig hajtogatott egyoldalú véleményeddel másokból kikényszerítheted, hogy azt megkérdőjelezzék, és így létrejön egy véleményalkotási folyamat, amely végül is több türelemre és nyitottságra ösztönöz majd.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép napot mindenkinek!!
  2008-04-30 06:47:15, szerda
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hát elég.....
  2008-04-29 20:03:23, kedd
 
  .....hosszú lesz a holnapi nap! Mivel megint éjszakás (az utolsó éjszaka)vagyok. Reggel rohanás haza fürdés egy kis reggeli meg kávé és rohanás tovább. Unokahugomnak lesz a ballagása és sajna a Nagymamát már nem lehet egyedül hagyni, így gyors vágta hozzájuk. A többiek elindulnak 8.30-kor Pestre a sulihoz mi maradunk. Délnél előbb szerintem nem jönnek haza vagy még akkora sem. Ránktelefonálnak, hogy mikor indulnak haza és mikor mehetünk át Unokanővéremékhez ebédre. Délután valamikor 3-4 óra körül érek haza ! Utánna meg én állhatok neki vacsit csinálni ami ebédnek készült.  
 
1 komment , kategória:  Általános  
Két ember felelőssége!
  2008-04-29 07:29:38, kedd
 
  Komoly gondot jelent, hogy sokszor csak évek múltán tudatosul, hogy valami nagyon nem jó a kapcsolatban. Ilyenkor egyetlen gondolat motoszkál már csak a fejekben: ki kellene ugrani az egészből, s újra kezdeni valaki mással.


De a tapasztalatok szerint nem igazán ez a jó megoldás, igen ritka, hogy egy elbaltázott kapcsolatot egy meseszép viszony kövessen. Sok emberre jellemző, hogy válása után újabb kapcsolatba kezdett, de hiába minden tudás, továbbra sem volt képes elengedni magát az ágyban, s új partnerének ugyanúgy hazudott - például csak megjátszotta az orgazmust.

Egy másik nagy gond, ha valaki nem ismeri fel egyáltalán, hogy valami baj van. Gondoljunk egy olyan nőre, akit igen szigorúan neveltek, s gyermekkorától sulykolták neki, hogy a szex az bűn, az valami nagyon ocsmány dolog. Egy ilyen asszonynak mondhatnak bármit, ha állandó bűntudattal indul az ágy felé, akkor minden örömét és vágyát el fogja fojtani.

Mit lehet tenni ilyenkor, amikor a bajban lévő fél sehogy sem tud változtatni, sehogy sem tud partnerével őszinte lenni? A párkapcsolatban az a szép, hogy két ember kell hozzá, s ilyenkor a másik fél is felelős a történtekért. A tapintatos kíváncsiság, vagy inkább nevezzük odafigyelésnek elengedhetetlen a boldog kapcsolat kialakításához és fenntartásához, s a passzív szemlélődés helyett néha nem árt a tettek mezejére lépni.

- Már az első éjszakánkon láttam a későbbi nejemen, hogy mennyire feszült - mesélte János, egy példamutatóan türelmes és megértő férfi. - De ezt akkoriban a tapasztalatlansága rovására írtam. Később kiderült, hogy ez nem változik, szeretkezés közben mozdulatlan, csak időnként húzza hátrább csípőjét, mintha ki akarna bújni az ölelésből. Gyanakodni kezdtem, hogy talán fájdalmat okozok neki, s mikor rákérdeztem, azt felelte, hogy néha valóban. De többet nem mondott. Utána néztem a szakkönyvekben, és végül kiderítettem, hogy tudattalanul annyira fél a szextől, hogy görcsösen összehúzza minden izmát. Láttam már, hogy beszélgetni fölösleges - nagyon szégyelli a témát -, egyedül kezdtem a terápiába. Nem hívtam az ágyba, nem közeledtem felé, csak kényeztettem - például megmasszíroztam, megfürdettem. S ő lassan megszokta az érintésemet, már nem feszült meg a teste. Addig kényeztettem hónapokig, hogy este hirtelen magához húzott, és azt suttogta: most akarom!

Szeretni kell - de nem ennyi az egész. Egy kapcsolatban résen kell lenni, figyelni kell az intő jelekre, mert hamar megromolhat. És a tapasztalatokból tanulni kell, valahogy megszerezni azt a bizonyos kapcsolati tudást, hogy teljesebb lehessen az életünk - és hogy gyermekeinknek ezt továbbadhassuk. Mert a válás, a veszekedés, a jéghideg házastársi tekintetetek pokollá teszi azt, amiről gyermekkorunkban azt hittük, hogy az a mennyország.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp
  2008-04-29 07:27:38, kedd
 
 
Kedves Kos!

Hatalmas lendülettel látsz a munkához, bár, ha első próbálkozásra sikerül elvégezned valamit, már fordulsz is a következő kihívás felé. Ma nem igazán lesz rád jellemző a kitartás. Az akadálynak kétszer-háromszor is neki futsz teljes erőből, ha mégsem sikerül hamarosan feladod. Mivel fontos neked a versenyszellem, örömmel reagálsz arra, ha a munkádban egy kis játékosság is van, versenyzésre késztetve munkatársaidat.


Kedves Bika!
Igyekezz mindenre hagyni magadnak egy kis időt. Mindent alaposan át kell gondolnod. Minden új dolgot tökéletesen körbe kell járnod, hogy meg tudd ismerni. Érzékeid útján is szeretsz mindent megismerni, ezért nem árt, ha megkóstolod az új ételt, mielőtt még feltálalnád a családnak. A gyakorlatias dolgokat szereted. Az absztrakt ,,tananyaggal" meggyűlhet a bajod. Időre van szükséged, míg az új információkat fel tudod dolgozni.


Kedves Ikrek!
A Merkúr szárnyakat kölcsönöz az értelmednek, érdeklődésed határtalanul megnő. Kimondhatatlan kíváncsisággal nyitsz a környezeted felé. Amennyiben a születési horoszkópodban a saját uralkodód nem kap nagyon rossz fényszöget, kitűnhetsz éberségeddel. Mindenki iránt érdeklődsz, mindenkivel kapcsolatba tudsz lépni, és mindig van mit mondanod, sőt az utolsó szó mindig a tied, kell, hogy legyen. Gyengeséged a szétszórtságra való hajlamod, hiszen mindent érdekesnek tartasz. Nyitottságod által széles műveltségre tehettél már szert, sokkal többet tudsz egy témáról, mint amit mások képzelnek rólad.


Kedves Rák!
Csak akkor tudsz az ismeretlen külvilág felé nyitni, ha jól érzed magad. Otthonos légkörre van szükséged. A tanulás neked mindig szembenállást jelent az újjal, az ismeretlennek. Ahhoz, hogy megengedd magadnak a szellemi újdonságokkal való ismerkedést, a külső környezetnek otthonosnak kell lennie. Intellektuális teljesítményednek motorja a szeretet. Az ember áll nálad, a középpontban. Idegen személyek nem tudnak motiválni, csak a szakkönyvekkel, vagy a számítógéppel nem tudsz mit kezdeni, szükséged van az emberi kapcsolatokra.


Kedves Oroszlán!
Erős impulzusokat kapsz az önérdek irányából. Mint mindenkinek neked is nagy szükséged van az elismerésre. Ma egyáltalán nem lesz rád jellemző az aprólékosság. Így szeretsz majd ellenszegülni, ha bárki utasításának kell eleget tenned. Nehezedre esik előre nyomtatott íveket kitöltened, minden kézírást igénylő munkát kínzásként élsz meg. Akkor vagy boldog, ha kreativitásodat használhatod. A mai nap feladata: kreatív önmegvalósítás íráson és beszéden keresztül.


Kedves Szűz!
Gyakorlatiasság és aprólékosság jellemez. A lelkesedés vagy az érzelmi kitörések, valamint a becsvágy egyaránt ismeretlenek a számodra. Bekönyveled a bevételeket és a kiadásokat, és elégedett vagy, ha a mérleg a kassza tényleges végső értékével megegyezik. Ehhez hasonló a gondolkodásmódod is, tárgyilagos és gyakorlatias. Ahogy belátod valaminek a hasznosságát, akár órákon át kis képes vagy gyakorolni. A jelenben élsz, amit tanulsz, azt befektetésnek tekinted a jövőbe. Gondolkodásmódod kritizáló és alapos.


Kedves Mérleg!
A mai napon kiemelt helyre kellene állítanod a kultúrát. Minden iránt érdeklődsz, és nagy közléskényszerrel rendelkezel. Sokoldalú vagy és kíváncsi. De érdeklődésed nem egyszerűen a dolgok sokoldalúságára vonatkozik, mint inkább az emberiség kulturális vívmányaira. Nem szabad lebecsülni a harmónia iránti igényedet. A konfliktusok, akár a szülőkkel, akár a társaddal, akár a gyermekekkel komolyan befolyásolják hangulatodat. Téged csak szeretettel és elismeréssel lehet ösztönözni.


Kedves Skorpió!
Mindig a mélységek felé tekintesz. Az istenek hírnökének információja számodra túl banális és felszínes. A szárnyaló közvetítőre láncot raksz, lehúzod a mélységbe, és az alvilág légköréből kölcsönöznél most inkább gondolatokat. A te Merkúrod nem érdeklődik bármi iránt, nem mindenkivel szemben barátságos és rugalmas, hanem kiválasztja ,,áldozatát" érdeklődési területét, és teljes szenvedéllyel és konoksággal beleássa magát. A könyvek mágikus erővel hatnak rád, valami mindig megbújik mögöttük. Ha valami elkezd érdekelni, azt csak teljes ,,gőzzel" tudod végezni.


Kedves Nyilas!
Inkább az összefüggések érdekelnek, mint a részletek. A ,,miért" kérdés legalább olyan fontos, mint a ,,mi ez". Kevésbé lelkesedsz az ismétlésért, a gyakorlásért. Máskor is, de ma különösen utálni fogod az aprókockás papírt, és az ennek megfelelő gondolkodásmódot sem kedveled. Azt vagy hajlandó tanulni, ami a személyes érdeklődésedet felkelti, és akkor, ha átlátod a tananyagot. Valószínűleg szívesen hajlandó vagy a tanultakat másoknak átadni, szívesen vállalod a tanár szerepét.


Kedves Bak!
A Merkúr ma a te személyednek tartást és irányt ad. Hozzá segít ahhoz, hogy komolyan vegyenek, másrészről viszont megnyirbálod a szárnyát az előírások által: mi az, amit szabad, mi az, amit meg kell tanulni. Az előírt normákhoz szereted tartani magad, így nagy önállósággal lépsz a nyilvánosság elé, és igyekszel az elvárásoknak megfelelni. Minél jobban vagy képes felfogni az idő fogalmát, gondolataidban nemcsak a mai, tegnapi és holnapi napokkal foglalkozni, annál nagyobb sikereket fogsz elérni.


Kedves Vízöntő!
A Merkúr neked az ,,itt és most" határain túllépő gondolkodás képességét adja. Jobban otthon vagy a science-fiction területén, mint a mindennapokban. Elképzeléseid minden határt túlszárnyalnak. Újra és újra meglepetést okozhatsz ötleteid gazdagságával, és jövőről való elképzeléseiddel. Alapvetően nyílt, barátságos, minden iránt érdeklődő vagy. Ha nem érzed úgy, hogy gondolataid szabadságában, érdeklődési köröd megválasztásában gátolnak, könnyedén tudsz minden feladatot ellátni.


Kedves Halak!
Sokkal jobban érzed magad otthon a fantázia világában. Időt kell szakítanod az álmodozásra, ma egyáltalán képtelen leszel koncentráltan figyelni. Ha viszont tudod, hogy élénk képzeletedet használhatod, teljesen feléledsz. A barátságos légkör, a kollegáiddal, feletteseiddel kialakult jó kapcsolat lehetővé teszik a számodra, hogy fenntartás nélkül tudj figyelni a munkádra.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép napot mindenkinek!!
  2008-04-29 07:23:32, kedd
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép álmokat mindenkinek!!
  2008-04-28 20:03:18, hétfő
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/19 oldal   Bejegyzések száma: 189 
2008.03 2008. április 2008.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 189 db bejegyzés
e év: 1355 db bejegyzés
Összes: 4149 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 25
  • e Hét: 247
  • e Hónap: 527
  • e Év: 60376
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.