Belépés
moncsika77.blog.xfree.hu
Ne sírj azért, mert valami befejeződött, hanem nevess, mert úgy történt! Drimmer Mónika
1977.02.28
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/14 oldal   Bejegyzések száma: 136 
Hullámvasút fejezett le.....
  2008-06-30 15:16:58, hétfő
 
  .....egy fiút az USA-ban


Tiltott területre mászott be egy 17 éves fiú az Egyesült Államok egyik vidámparkjában, amikor végzett vele a hullámvasút. A szerelvényen ülőknek nem esett bajuk.


Az Egyesült Államokban, egy georgiai vidámparkban lefejezett egy 17 éves fiút a hullámvasút a hétvégén. A fiú elvesztett kalapja után mászott át két magas kerítésen egy tiltott részre, amikor a 80 kilométeres sebességgel száguldó szerelvény végzett vele. Egy barátja is az áldozattal volt, ő azonban nem sérült meg.

A hullámvasutat szombatra lezárták a fiú családtagjai iránti kegyeletből, akik szintén a parkban voltak a balesetkor. A hullámvasutazók közül senkinek nem esett baja.

Halálos baleset hat éve történt legutóbb ezzel a hullámvasúttal, akkor egy 58 éves férfi mászott be a tiltott területre, őt azonban nem a vasút ütötte el, hanem egy vasutazónak a szerelvényből kikalimpáló lába rúgta véletlenül fejbe.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A munka törvényei
  2008-06-30 06:55:18, hétfő
 
  1.§. Amit ma megtehetsz, azt holnap is.

2.§. Az, hogy más dolgozik, az nem ok a munkára.

3.§. Az elveszett munkakedvet ne keresd.

4.§. A munkahely nem kocsma, hogy egész nap ott üljünk.

5.§. Aki nem dolgozik, annak nincs hiba a munkájában, tehát jutalmat érdemel.

6.§. Az igaz, hogy a munka nemesít, de mi szükségünk nemesekre?

7.§. A munka nem fenék, hogy ráverjenek!

8.§. A munkához úgy kell hozzáállni, hogy más is hozzáférjen.

9.§. Kis munkát kis ívben, nagy munkát nagy ívben kell elkerülni.

10.§. Aki nem dolgozik, azt nem érheti baleset.

11.§. Amíg csak fizetgetnek, addig csak dolgozgatunk.

12.§. Dolgozzanak az idősek, ők már úgyis megszokták.

13.§. Dolgozni csak lassan, szépen, ahogy a csiga megy a jégen, úgy érdemes.

14.§. Ne kívánd főnököd halálát, segíts neki, hogy önmaga kívánja azt!

15.§. Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra, inkább hagyd holnaputánra, hátha nem lesz már rá szükség.

16.§. Az a feladat, amely nem oldódik meg magától 30 nap alatt, nem érdemli meg, hogy foglalkozzanak vele.

17.§. Mindenkinek kell, hogy legyen valami hobbija, de nem feltétlen szükséges, hogy az a munka legyen.

18.§. A munka élteti az embert, de a pihenés sem ölt még meg senkit.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nemek harca
  2008-06-30 06:47:13, hétfő
 
  Sokféle módon képes megsérteni egy férfi egy nőt a veréstől kezdve, a nyíltszíni durva megalázásokon keresztül egészen az apró, alig észlelhető bántásokig. Ez utóbbiak külön kategóriát alkotnak, azok a sértések tartoznak ide, amelyek mélyen beleivódtak mindennapjainkba, és a legtöbb esetben mind a férfiak, mind a nők szinte természetesnek veszik. Pedig a bántás akkor is bántás marad, ha a kultúránk szentesíti azt.


A lángoló szavú, harcos feministák és a macsó típusú férfiak közötti viszony annyira elmérgesedett az utóbbi években, hogy ehhez képest Osama bin Laden és Bush kapcsolata szinte barátinak nevezhető. A macsók szerint a feministák férfigyűlölők, a női harcosok szerint viszont mi nők, kénytelenek vagyunk egy olyan világban élni, amely teljesen férfiirányítású, ahol az élet szinte minden területén a férfiak vannak előnyben. A női jogok hangoztatása és követelése azonban a békésebb férfiakat is kihozza időnként a sodrából, és egyszerűen az ,,ezek a nők hülyeségeket beszélnek, nem létező sérelmeket emlegetnek" véleménnyel lerázzák magukról a vádakat.

Nehéz igazságot tenni, az azonban bizonyos, hogy mindennapi életünk során szinte naponta találkozunk olyan helyzetekkel, amikor a férfi megsérti a nőt. Ezek a szituációk persze nem véres jelenetek, csak apróságok, amikor bizony nehéz eldönteni, hogy valóban sérelem érte-e a nőt, vagy csak túl érzékenyen reagált egy-egy helyzetre. Ha azonban egymás mellé helyezzük ezeket az eseteket, egyre erősebb lesz bennünk az érzés: mégiscsak lehet valami abban, amit a feministák mondanak, hiszen nem véletlen, hogy a férfiak az élet legtöbb területén gőgösen - és sokszor ostobán -, lenézőek a nőkkel szemben.

Vegyünk néhány példát:

1. A nők 20-30%-kal kevesebb bért kapnak ugyanazért a munkáért, mint a férfiak. Ez talán nem megalázó?

2. A munkahelyen sok beszólás jut a nőknek, vagy olyan helyzetbe hozzák őket, amelytől csak szégyenkezni és elpirulni lehet. Például, amikor felmászatják a létrára a szoknyás fiatal asszonykát, hogy vegyen le egy iratot, s teszik ezt pusztán azért, hogy nevetve a szoknyája alá bámulhassanak. És ez nem egyedi, különleges eset!

3. A nő, amikor a gyerekkel van otthon, ,,nem csinál egész nap semmit", míg a hősies családfő kemény munkával keresi a kenyeret. Svédországban azonban jól kibabráltak a férfiakkal, ott ugyanis már régebb óta elmehet gyesre a férfi is. És a gyeses apukák haverjaiktól ugyanúgy megkapták az ,,egész nap lustálkodhatsz" kitételt, mire ők magukból kikelve hangoztatták: dolgozni nyolc órát egy munkahelyen kényelmes pihenés ahhoz képest, amit egy-két gyerek mellett a háztartásban kell csinálni!

4. Szinte közhelynek számít, hogy a férfiak milyen ,,bunkó módon" képesek az utcán beszólni a nőknek, amely kijelentésektől a nők szinte elsüllyednek szégyenükben. Mégis, a férfiak szerint jól van ez így, a legtöbb, amit egy jóérzésű férfi megtesz az az, hogy lenézi szólongatós férfitársait. De az még egyiküknek sem jutott eszébe, hogy valamilyen módon tegyen az ilyen nyilvános megalázások ellen. És még ők állítják magukról, hogy ők a nők védelmezői!

5. A férfiak szerint komoly témákhoz csak ők érthetnek. Egy rövid történet ehhez: Anett történelem és politológia szakon végzett, és egy bulin egy férfival beszélgetett. A beszélgetése nem volt teljesen öncélú: évek óta magányosan élt, és ezen az estén végre feltűnt egy intelligens, nyitott férfi, akit láthatóan nem zavarták Anett fölös kilói, viszont nyitott volt az értelmes nő szellemére. Szóba került sok minden, például a demokrácia kérdése is - ez Anett szakmája, hiszen a férfi mérnökként dolgozott. Mégis: az asztalukhoz lépett egy magas szőke férfi, aki kedvesen Anettra mosolygott, majd mintha ott se lenne a férfihoz fordulva elmagyarázta véleményét a demokráciáról. Mert ugye, ez komoly dolog, a nőnek a mosoly jár, de beszélgetni igazán csak a férfiakkal lehet, igaz?

6. Szeretik a férfiak mondogatni: ,,a pénz számolva, a nő verve jó". Valahogy én nem tudok azon önfeledten kacarászni, hogy jó lenne engem időnként megverni. Vagy ez mégis vicces, csak nincs humorérzékem?

7. Hallgatózni ugyan csúnya dolog, de például egy vendéglátóipari egységben megtörténhet, hogy a szomszéd asztalnál ülő férfitársaság hangosan tárgyalja ki nőismerőseiket. Aki már hallott ilyen csúf röhögésekkel tarkított férfidumát, az soha többé nem fog tudni bizalommal nézni egy férfira sem!

És persze ezt a sort még hosszan lehetne folytatni, minden nőnek van legalább egy vagy két története.

A nőknek azonban van egy nagy fegyverük is a férfiakkal szemben: egy nő képes megérteni a férfi gondolkodását, míg a legtöbb férfi számára a nő örök rejtély marad. És ha hiszünk abban, hogy nem a férfiak ellen kell harcolni, hanem a férjeink és fiaink érdeke is, hogy ne érezzék magukat a nők rosszul, akkor talán végre nem a nemek fognak egymás ellen küzdeni, hanem mindkét felet a kölcsönös megértés és bizalom készteti majd arra, hogy rendezzék a vitás kérdéseket.

De az biztos, hogy az első lépést a nőknek kell megtenniük - a férfiaknak ugyanis a jelenlegi állapot túlságosan is kényelmes...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp
  2008-06-30 06:44:41, hétfő
 
  Kos (március 21. - április 20.)
Kisebb, de ígéretes anyagi előremenetelre számíthatsz. Nem biztos, hogy azonnal, és sok pénz áll a házhoz, lehet, hogy csak egy nagyon jó lehetőség. Figyelj oda, és legyél olyan élelmes, mint ahogyan sokan gondolják rólad.


Bika (április 21. - május 20.)
Akkor sem érhet baj, ha egész nap csak a könyvtárat bújod. Viszont ha ki kellene mozdulnod otthonról, már akkor is legyél nagyon óvatos, ha beszállsz a liftbe. Ma inkább ne menj orvoshoz, mert nagyon nehezen tűrnéd a fájdalmat, és fizikai terhelhetőséged nagyon alacsony.


Ikrek (május 21. - június 21.)
Könnyen lehet, hogy nem fogsz bízni üzleti partneredben, ami nem is baj, főleg ha kellemes csalódás ér majda végén. Inkább próbáld megőrizni jelenlegi kapcsolatodat, nem alkalmas az időszak a friss hódításra. Vénusz ma azokhoz kegyesebb, akik párkapcsolatban vagy házasságban élnek.


Rák (június 22. - július 22.)
Nagyon hullámzó ez a nap, főleg érzelmi téren. Már attól is megsértődhetsz, ha valaki esetleg kicsit hangosabban szól rád, vagy többet kell sorba állnod, mint tervezted. Inkább maradj otthon, önmagaddal sem tudsz kibékülni, nemhogy a környezeteddel.


Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
A család, és főleg a saját gyermekeid különös figyelmet érdemelnek. Nem arról van sz, hogy valami gond lenne velük, inkább arról, hogy most több szeretetet és odafigyelést igényelnek. Lehetőleg akkor takaríts, ha a többiek nincsenek otthon, merrt most nehezen viselnék el, a rendrakással együtt járó rendetlenséget.


Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Kritikus nap ez, amikor könnyen érhet baleset - a közlekedésben, a háztartásban, akár munka közben. Sőt még az emberi kapcsolatokban is súlyos "érzelmi sérüléseket" szenvedhetsz, mert sértődékeny vagy, és sajnos a harag, és a bosszú vezeti tetteidet. Vonulj vissza és pihenj.


Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nem árt, ha megtalálod azt a bizonyos "arany középutat". Új, frisss kihívások most kezdenek betoppanni az életedbe, sőt, azt fogod érezni, hogy jobb lenne, ha a sors kicsit lassítana a tempón. Hidd el, ha nem engeded, hogy a körülmények irányítsanak téged, hanem te azokat, akkor épp annyi kihívás fog érni, mint amennyire nyitott vagy.


Skorpió (október 23. - november 22.)
Ebben a ragyogó helyzetben elsősorban a karrieredre kellene koncentrálni. A határozott fellépés már fél siker. Ne bánd, ha le kell mondanod a pároddal közös programot, ugyanis ma az érzelmek háttérbe szorulnak.


Nyilas (november 23. - december 21.)
Ha úgy érzed, hogy túl sok programban van részed, anélkül, hogy bárkit is megsértenél, nyugodtan mondd le azokat. Nagyon fontos most, hogy tudj nemet mondani. Ez nemcsak az új kihívásokra, és a programok lemondására vonatkozik, hanem az olyan esetekre is, amikor valaki olyat kér tőled,amit nem szívesen tennél meg neki.


Bak (december 22. - január 20.)
Mostanában könnyen sebezhető lettél, és szellemileg nagyon elfáradtál. Ezért a bolhából is tudsz majd elefántot csinálni, mindenben mögöttes szándékot vélsz felfedezni, és még a barátaidban is ellenséget látsz. Vonul kicsit vissza, lazíts, pihenj, foglalkozz többet a hobbiddal.


Vízöntő (január 21. - február 18.)
Ha úgy érzed küzd benned a segítőkészség, és egyfajta természetes önzés, épp itt az ideje, hogy a kettő között megtanuld a normális határvonalat meghúzni. Ha éppen munkahelyet szeretnél változtatni, ma kezd el az újat keresni.


Halak (február 19. - március 20.)
Van amikor a kishitűséged az akadályozó erő, ma inkább a túláradó önbizalom okozhat problémát. Hiába sziporkázók az ötleteid, s hiába érzed úgy, hogy a világot tudod meggyőzni az igazadról, ha fizikailag és lelkileg sem vagy a tetőponton, nem tudod azt adni,amit gondolsz.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép napot mindenkinek!!
  2008-06-30 06:42:58, hétfő
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Alázz meg!
  2008-06-29 06:47:29, vasárnap
 
  Mi van akkor, ha az egyik fél, történetesen a férfi megalázásra és fájdalomra szomjazik? Korbács vagy nem korbács? Ez itt a kérdés. A mazochista férfiak női ideálja az erős, büntető domina, aki testileg, lelkileg meggyötri őket, mielőtt szexuális kielégüléshez jutnának. Ennek a meglehetősen gyakori nemi elferdülésnek a hátterében rendszerint az anyához való szélsőséges kötődés található. De még ne menjünk bele ennyire a pszichológiai háttérbe. Lássuk, ki is a domina, és mi is történik az ágyban.


Latinul a domina szó úrnőt jelent. De a középkorban a szerencsét hozó, jó szívű ember megjelölése volt ez a név. De vajon ezek jutnak-e eszünkbe egy nőről, aki latex feszülős cuccban, korbáccsal és bilinccsel az oldalán áll előttünk? És a korbáccsal nem simogatni fog...

Rendes párkapcsolatban néha előkerülhetnek különböző játékszerek, mint a bilincs vagy egy izgató kis lovaglópálca. Ilyenkor egy kis izgalmat csempészve a szexuális életünkbe, mókásan paskolgatjuk a férfit, néha kibilincseljük az ágyhoz, és lovagló pózzal zárjuk az együttlétet. Nem fáj, vicces és huncutan lehet összemosolyogni, amikor a játékszerek újra az ágy alá kerülnek a cipős dobozban. De vannak olyan férfiak, akik nem csak paskolgatásra vágynak. Az uralkodó nőt akarják, aki megalázza és meggyötri őket, különböző eszközöket használva.

Lássuk egy domina eszköztárát. Van ott bilincs, korbács, vibrátor, ami felcsatolható, gyertya és durvább esetben elektromos kütyük, ami nem egy mp3 lejátszó. Tehát adott az a nő, aki hajlandó arra, hogy a férfit megalázza. Bár az ilyen hölgynek sem biztos, hogy egészséges a gondolkodása a szexuális életről, de vannak olyanok, akik pénzért bármit. Mert a legtöbb nő jó esetben nem akarja a párját kínozni, megalázni, főleg nem egy olyan intim helyzetben, mint a szex. Tehát kell egy nő, aki erre hajlandó. Adott a férfi, aki kész magát alávetni mindenféle szexuális és lelki megpróbáltatásnak, szomjazva a kínokra és a fájdalomra.

Mi történik, ha összeengedjük őket?

Csak erős idegzetűeknek! A nő a férfit megkötözi, itt is ott is. Majd különböző parancsokat ad a férfinak. Ez lehet, hogy a nőt kielégítse, természetesen orálisan, vagy csókokat leheljen a lábára. A fantázia itt most nem szab határokat. A szolga pedig igyekszik mindent hibátlanul teljesíteni, nehogy büntetést kapjon. Itt jön a szerepbe a korbács és az egyik legkegyetlenebb fegyver, a rúgás. Ami igen, pont a legérzékenyebb pontra irányul. Van még gyertya is, ami a forró gyanta előállítására szolgál, és lehet önteni bárhová, mindegy, csak fájjon. És a férfi boldogan szolgálja az úrnőjét.
Igen, ilyesmi egy domina szex. Az igazán dominás. Nincs finomkodás, nevetés és harmónia.

De miért vágyik a férfi erre? Menjünk ki a hálószobából és gondolkodjunk kicsit. A férfi, a teremtés koronája egy ilyen helyzetben, az erősebbik nem? Melyik nő élvezi ezt? És melyik férfi? A pszichológusok szerint a férfi, aki ilyenre vágyik, szélsőségesen kötődik az anyjához. Szeretné, ha egy nő venné át a kezdeményezést, és egy kicsit kibújhat abból a szerepből, hogy a férfinak mindig irányítónak és a helyzet magaslatán kell lennie. Oldja a feszültséget, hogy nincsenek felé ezek az elvárások.

Azok a nők, akik képesek domina szerepbe bújni, gyakran nem többek az egyszerű prostituáltaknál, csak nekik több dolog tartozik a szolgáltatásaikba.

Magyarországon van olyan domina, akinek majdnem 300 ,,rabszolgája" van. Irigykedhetünk?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp
  2008-06-29 06:45:07, vasárnap
 
  Kos (március 21. - április 20.)
Ma nehezebben boldogulsz még az egyszerűbb dolgokkal is. Ne kezdj olyan dolgokba, ami nagyobb figyelmet, esetleg nagyobb szellemi erőfeszítést igényel. Legjobb ilyenkor visszavonulni, pihenni. Egyedül a fogászati problémákkal nem érdemes várnod, az bizony nem tűr halasztást.


Bika (április 21. - május 20.)
Próbálj mindenhez úgynevezett jó arcot vágni, lehet, hogy ez kezdetben nem lesz könnyű, de ha sikerül, mindennel sokkal könnyebben, és gördülékenyebben fogsz előbbre jutni. Igyekezz mindent a lehető legnagyobb átéléssel elvégeznbi, még a legunalmasabb tevékenységet, pl. a vasalást is.


Ikrek (május 21. - június 21.)
Elég kritikusnak látszik a mai nap. Túlérzékenységed olyan belső feszültségből ered, amire tlaán nem is igazán tudnál ésszerrű magyarázatot adni. A nagy figyelmet, és gyors döntéseket igénylő feladatokat halaszd el holnapra. Viszont a kötelező rutinvizsgálatokra már holnap jelentkezz be!


Rák (június 22. - július 22.)
Az otthoniak sokkal több nyugalomra vágynak, amit valahogy valaki mindig megzavar. Lehet, hogy senkit sem akarsz megbántani, de mégis így nehezen teremted meg az egyensúlyt a saját békéd és mások érdekei között.


Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Csak akkor tudod ellensúlyozni a fizikai és lelki kritikus időszakokat, ha a feltöltődésedet nem csak a párkapcsolatodban, hanem a munkában, és az élet minden területén érvényesíted. Más szóval, ha olyasmit teszel, amiben örömödet leled, amit nemérzel kötelességnek.


Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Neked mindig sikerül a szabadidődet remekül kihasználni, s ez pótolja minden elveszett, vagy annak hitt erődet. Ez még akkor is így lesz, ha most meglehetősen kevésnek érzed ezt a bizonyos "szabadidőt".


Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
A szervezeted sokkal érzékenyebb mint máskor, főleg a bőrödre vonatkozik ez. Nem is beszélve a gyógyszerekről. Sajnos a kozmetikumokra sem úgy fogsz ragálni, ahogyan szeretnéd, vagy mint egyébként, ezért inkább a mai napot töltsd abszolút "sminkmentesen". A másik oldalon viszont a szellemi terhelést sokkal könnyebben viseled, mint máskor.


Skorpió (október 23. - november 22.)
Ne aggódj az anyagiak miatt, a következő hét már fellendülést jelez. Lesznek napok, mint pl. ez a mai is ilyen, amikor több vidámságra vágysz, erre a legmegfelelőbb, ha párodat megkéred, vigyen el téged a vidámparkba. A csendet ráérsz elviselni télen is.


Nyilas (november 23. - december 21.)
Sosem lehetsz olyan rossz helyzetben, hogy ne tudnál ezen változtatni. Tudatosan végezz valami komoly, megterhelő fizikai munkát, ha már fát nem is tudsz hasogatni, talán az ablaktisztitás is megteszi, vagy tanítsd a család egyik gyermekét kerékpározni. A sport, a kertásás, de még a nagytakarítás is kíválóan old minden stresszt.


Bak (december 22. - január 20.)
A legnagyobb szükséged a családban is az elismerésre van, még akkor is, ha ezt nem mered, vagy nem tudod kimondani. Ha nem ismerik el konyhaművészetedet, és a nagymosásban elért mesterfokozatodat, az most nagyon elkeseríthet téged. Ne is törődj vele, a következő vasárnap hasonlóan fogod érezni magad.....-))


Vízöntő (január 21. - február 18.)
Ha egy kisebb, de mégis fontos kérdésben nem tudsz döneni, hallgass a megérzéseidre, ezek most nagyon jól működnek. Ha valaki tanácsot kér tőled, legyél óvatosabb, mert a tanácsadás nagy felelősséggel jár. Az sem kizárt, hogy rád akarják erőltetni a döntés felelősségét.


Halak (február 19. - március 20.)
Aligha tudsz ráhangolódni a partneredre, és amit néhány napja párod még kedves tréfaként élt meg, ma esetleg halálos sértésnek könyvelheted el. Mivel minden idegesít, kényeztesd magad komoly zenével.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép napot mindenkinek!!
  2008-06-29 06:43:02, vasárnap
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmincezer Volkswagent.....
  2008-06-28 15:58:23, szombat
 
  .....vert el a jégeső


Mintegy 30 ezer új autót vert el a jégeső a Volkswagen egyik hazai üzeme közelében - közölte pénteken a német autóipari konszern egyik szóvivője, a Süddeutsche Zeitung című napilap információját megerősítve.


A múlt vasárnapi vihar, amely helyenként pingponglabda nagyságú jégdarabokkal zúdult az Északi-tenger partján fekvő emdeni Volkswagen-gyár környékére, súlyos kárt tett annak a közel 30 ezer autónak a fényezésében és karosszériájában, amely a gyár, illetve az emdeni kikötő telepén arra várt, hogy behajózzák a cég tengerentúli kereskedései számára.
A sérült járművek között a márka minden típusa megtalálható. A kár a százmillió eurót is elérheti, bár pontos számok még nincsenek - mondta el Christoph Adomat szóvivő, leszögezve, hogy a gyár biztosítva van a hasonló károk ellen.

Szavai szerint az érintett kocsikat most újra alávetik a szokásos minőség-ellenőrzésnek, hogy megállapítsák a károk mértékét. Gyorsított felülvizsgálatukon megfeszített ütemben dolgozik mintegy száz szakember, a konszern összes németországi gyárából.
A járműveket egy különleges fényalagúton viszik át, amelyben a legkisebb sérülést is meg lehet állapítani. "Nem bocsátunk ki egyetlen autót sem, amely nem száz százalékig hibátlan" - mondta. Az ügyfeleknek azonban minden erőfeszítés ellenére késedelmes szállításra kell számítaniuk.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp
  2008-06-28 07:49:43, szombat
 
  Kos (március 21. - április 20.)
Feküdtek már le a gyermekeid anélkül, hogy fogat mostak volna? A válasz valószínűleg, nem, hiszen mindig gondosan ügyelsz arra, hogy minden a megszokott kerékvágás szerint haladjon a családod életében.


Bika (április 21. - május 20.)
Valami igazán fontos dolgot nélkülözöl az életedből, és ez nem más mint a spontaneitás. Márpedig, ha egyszerre szeretnél megfelelni üzletemberként, feleségként, és szülőként, meg kellene tanulnod a rugalmasságot.


Ikrek (május 21. - június 21.)
A jelen időszak lehetővé teszi, hogy megragadd az életedben a kínálkozó alkalmakat, még ha azokért olykor a mindennapos rutint is fel kell adnod. Noha közismerten az Ikrek jegye a leginnovatívabb, egyáltalán nem mondható el rólad, hogy fegyelmezett vagy rendezett lennél.


Rák (június 22. - július 22.)
Hajlamos vagy egyszerűen a szőnyeg al söpörni egy feladatot, ha valami olyat találsz, ami érdekesebb annál, és a magasröptű gondolatok miatt szinte teljesen elsiklasz a mindennapi élet megszokott dolgai felett.


Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Szerencsére önfegyelemre több módon is szert tehetsz. A legegyszerűbb, ha megpróbálod fejleszteni memóriádat, és az olyan mentális képességeidet, mint a gyorsolvasás. A legnehezebb, ha megtanulsz együtt élni a valósággal. De mi is az a valóság! Nem feltétlenül az,amit a könyvekben olvasol.


Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Tanuld meg értékelni az élet mindennapi dolgait is, amit reggelire elfogyasztasz, amiben dolgozni jársz, és alivel éjszakánként nyugovóra térsz. Tanuld meg igazán értékelni ezeket a dolgokat, és ezáltal közelebb kerrülsz majd ahoz, hogy még rendezettebbé váljon az életed.


Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Az életedben uralkodó rendszerességet leginkább két dolog fenyegeti, a vágy, hogy boldoggá tegyél másokat, és az a meggondolatlanság, ahogyan a pénzügyekkel bánsz.


Skorpió (október 23. - november 22.)
Teljesen mindegy, nhogy milyen aprólékosan tervezed is meg a napodat, mennyire szigorú rangsort állítasz fel a rioritások között, gyakran veheted észre magad azon, hogy teljesen felborult mindez azért, mmert összetört egy barátod autója, vagy csak éppen rossz kedve van a kedvesednek.


Nyilas (november 23. - december 21.)
Hiába osztod be pénzt a hónap elején, hogy mire mennyit szánsz, bármikor kedved támadhat megvenni egy csodaszép nadrágot, vagy elmenni megnézni egy jó filmet. Neked pusztán arra lenne szükséged, hogy megtanuld megtartani a felállított prioritások rangsorát.


Bak (december 22. - január 20.)
Állj meg egy pillanatra, és gondolkodj. Ha ennyire elkötelezed magad bizonyos dolgok mellett egyszer azon veszed észre magad, hogy elvesztetted a családodat, vagy a párodat, és egy ráncos 120 kilogrammos öreg ember lettél.


Vízöntő (január 21. - február 18.)
Ha ma elkésel a munkádból, előfordulhat, hogy nem kapod meg azt a jutalmat, amire már olyan rég óta vágytál. Ebben talán segít, ha ma nem ajánlod fel a barátodnak a segítségedet, hogy elviszed a munkahelyére.


Halak (február 19. - március 20.)
Kerüld az olyan embereket, akik lehangolnak. Ami az impulzív vásárlásokat illeti, talán jobban tennéd, ha kicsit nagyobb teret engednél magadnak, amikor a hónap elején beosztod a pénzt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/14 oldal   Bejegyzések száma: 136 
2008.05 2008. Június 2008.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 136 db bejegyzés
e év: 1355 db bejegyzés
Összes: 4149 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 25
  • e Hét: 247
  • e Hónap: 527
  • e Év: 60376
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.