Belépés
bohocka.blog.xfree.hu
Nincs mottó bohocka

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
"nem baj"...
  2008-07-24 04:38:59, csütörtök
 
  vendégmunkás...vállald el, ugyis csak logatod a lábod...jössz erre?nem tudom..ennyi szomszéd nincs, mint neki mostanában akad egy telefon közben..átlátszó trükk...nem látlak- nem baj, 30 óra... lottót éreztem, de ez jött helyette...az élet rendez, igy tuti, h. nem leszek itthon..
tudok segiteni E.-nek..,jó lesz haza jönni..
beszélgetés v.f.-fel...nem tudnak mit csinálni...patt helyzet"egyszerűbb lenne, ha elküldene a fenébe", szerintem, f. is ezt várja.nem teszem meg neki ezt a szivességet, csak akkor, ha lesz helyettese.
"majd szeptemberben", gondolom, térfigyelő van bevezetve a nyáron...mindig van kiskapu...már csak a balhé kedvéért is..lehet, h. majd felhivom gy.-t...meglepődne...jó lesz idegenvezetőnek...
mindentki kell probálni...hiányozni fognak a reggelek...legalább kiderül, h.én hiányzom -e az ugynevezett haveroknak...
no, most aztán pörgés ezerrel...vagy épp kapkodás..nem akarok kenyértörést, de jó lenne látni..
de ha nem, akkor nem..DÉ nem érhet fel hozzám, semmilyen tekintetben..ezt kell tudatositanom magamban.. f. hallgat...egyértelmű az üzenete...nem tudom kitől fél jobban??DÉ-től, tőlem v. önmagától..."jó utat4 jó pénzkeresést! nem zavarok én ott" nem..nem...nem...nem...mikor lesz már igen???jól van...csak épp a hangja nem jó...bolond ember....egyértelmű, h. menekül...
nem volt kenyértörés...még birom vmeddig...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
már...
  2008-07-23 06:08:11, szerda
 
  ...vártam....felhivott tegnap I.kedves volt...szombaton itt alszanak...esik az eső...kevés az időm...lezárul egy ujabb fejezet lassan...már nem bánom..f. nem hivott...ezt sajnálom...voltunk I-nel vacsorázni..elviselhető volt....sok minden maradt benne szerintem..neki is ua az a baja...lonliness..-  
 
0 komment , kategória:  Általános  
szegény embert..
  2008-07-22 05:11:26, kedd
 
  még az ág is huzza...vacak nap 2-szer tel. ,de egyik sem szerencsés...sz. 3-szor volt itt... elment a nap semmmibe...tökmag kinlódik...nem akarok dolgozni, de kell...
kellenek a pofonok, h. észhez térjek....viz...stb, kupleráj...f...és tényleg megérzik, ha vki rossz passzban van, kihasználható.. g. is kapja a pofonokat...csak ő még fiatal.. alapjában véve, mindenki adja-kapjaf. nem hiovott, biztos együtt mennek, nem akarok tavaly ilyenkorra gondolni, inkább arra, h. még mindig keres...hivtam p.-t, de nincs itthon...szánalmas az egész..
borzasztó nehéz elmennem dolgozni, jópofizni...megjött a tigaz számla...rohadjanak meg...f. biztos butort válogat DÉ-nek..
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
reménytelenül..
  2008-07-21 04:58:57, hétfő
 
  esik az eső...G. érezte a negativumot...átmegy minden...már, aki vevő rá...eddig is egyedül csináltam dolgokat,semmi változás...azért jó lett volna beszélni vele..nem hivtam fr.-tholnap vacsora??
f. átlát rajtam..."neked is megvannak a trükkjeid"..lehet., nem tagadom...gésa...
fr. nyaralni megy a kedvesével...majd én is megyek...én hivtam...E. nem emlitette a nyaralást...de lehet, h. nem is tudja..-nem hiszem-"jót tesz M. izületeinek"...J. unokázik...ugy tűnik, rendben vannak...áldás rá...neki sikerült, mint ahogy DÉ-nek is...kell a hiszti!!!!
nem akarok elméleteket gyártani, tök felesleges...ha nem hiányzom, akkor ő sem nekem...már megvolt a reggeli ellenőrzés...:(( L.bá továbbra is szégyelli magát...megérdemli...ha a sakkot veszem, akkor mattot kaptam...:((
bosziság...-árajanlat, jobban van, ok.zska-ennyi, azért jólesett..
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
falak...
  2008-07-20 14:46:29, vasárnap
 
  nem tudom, h. épitem-e, vagy bontom????is-is..,amolyan k.k. módján...most értem haza..E.-vel nem nagyon vagyunk egyhuron, g.-nál már okosabb voltam, hallgattam.
lezárult egy fejezet..eszembe jutott sok minden..egyetem, gygyo.., otthon...megint egy furcsa egybeesés..."tudok sok számot, tudják az enyémet, de nem hivnak"erre jött egy sms gy.-tól...f., fr nem jelentkezett..az utóbbit felhivhatom, az előbbi hiányzik nagyon!!!lassan négy év...ostobák vagyunk..
igaz lesz az első levele??:((nem számit...
sikerült megvennem az AUTÓT !..tökmag kedves és hál istennek rendben van.
B. aranyosabb, mint F.....de nem értem ezt az ujmódi gazdasági felosztást.., bár nem is az én dolgom.
most CSÖND!!!folytathatnám ott, ahol abbahagytam...thank to be able to travel...to work..it will be my turn..
szomorú vagyok....irtam gy.-nak...ő mindig tud a sorok közt olvasni...válaszolt...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
függőjátszma...
  2008-07-18 05:53:20, péntek
 
  ...a lehető legjobb megoldás....majd késóbb rátérünk...keresgélek...ezt ismerem, nem akarok versenyezni, abból van elég..megyek, utazom, elaludtam..
igazságtalan voltam, de nagyon....de titkolta, h. baj van...orvos...mindig, mindent egyedül akar megoldani...remélem, tökmaggal nincs baj...szükség van rám, megyek....nem én hoztam rá a rontást...szivesen levenném róla, ha tehetném...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
egyorrú...
  2008-07-17 04:53:19, csütörtök
 
  ...régi fmzs....nem lenne jó...félelmetes..., de nem akartam semmi komolyról beszélni...annyira mások vagyunk, illetve önmagunk..barackszinű kiskosztüm..bicaj.., közben bomba..(G)utazik megint..sz. éjszaka megjött, nem hallottam..,nem jött levél...mindenképp váltani kell..v.f. telefonált haza...marad minden a régiben... van két napom, mert ugy néz ki, h. fel kell mennem Pestre..jó ÁM.-nek, mert biztos a dolgában...én is nyugodt lennék akkor.., de nincs igy..és különben is egyáltalán nem biztos, h. visszairnak, tehát...rajta!
g. kiakadt miattam, pedig nem kell féltenie...már nem esnék vissza...hivott e., ez jó hir..hátha lesz vmi a lakásból..csinálni kell és kész...
kicsit bánt a lelkiismeret , illtve vivódok f. és j.-ék miatt...az jó, h. mi hárman számithatunk egymásra..igazából nem tudom, h. mit is szeretnék...val.szinűleg, ha nem irnak, akkor bántja majd a hiuságom, de igazából nem bánnám...elhamarkodott lépés volt??de mindig hosszu távra tervezek és a szülinapom nem akarom egyedül tölteni..arra semmi remény, h.f.-fel töltsem...sose fogja belátni, h. jogos lenne...most biztos d. esküvője lesz a kifogás..eléggé megvan zakkanva,de megcsinálta!!!!
nincs nagy kedvem, mint tavaly, de hiv a kötelesség...még nincs reagálás..
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
talán..
  2008-07-16 08:36:02, szerda
 
  tul jutottam a mélyponton...és uj lapot tudok kezdeni...felesleges magam ölni olyan dolgokon, amin nem tudok változtatni és ha vmi egyoldalú, vagy vmi elveszett, az már nem jön vissza...önbecsülés, önértékelés, cél, faladat...tudom, h. fölötte állok...bosszúnak, megtorlásnak nincs értelme...elrendezi azt az élet, csak hátra kell dőlni a fotelba és várni..
a reggeli "csere"egy ujabb figyelmeztetés volt...hogy is kell ezt csinálni..páran biztos jól szórakoztak..... én is...a magam utját járom és kész.. nem vegyülök a plebsszel..
G.-ék ujra itthon..."férfi napozó"..az estétől félek..de én nem terelem a beszélgetést...f+fr hanyagolva.., kihasználom a lehetőséget előbb, aztán meglátjuk, h. szükségem van-e f.-re...
lehet, h. türelmesebbnek kellene lennem....dolgozik ezerrel, van eneriája, nincs szüksége rá...majd szól.."ha nem, hát nem...nekem mindig jól jön"
beszéltem gy.-val..szerinte negativ vagyok...az ucca rendben...este biztos nem kell majd altatni...jó érzés...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
olvasás..
  2008-07-15 04:47:39, kedd
 
  ..a régi gyógyszer...:((g.-ék ma már itthon..vihar, szakadó eső...nihil...10.30.."megyek a boltba, dolgozom..szia zs..ka"a hangja nyugodt, h. érezte, h. én is az vagyok...kitartott ma reggelig. nem estem kisértésbe egyelőre..meglátjuk, mit hoz a mai nap.Önző fenemód.meg kell találni a gyenge pontját.
E.-vel kisebb vita egy rossz telefon miatt...megint fr.-t szponzorálják...nem fogok harcolni...
Sz. már itt van..:((
j.összehivott egy találkát...nem örülök neki...lehet, h. tisztázni akar dolgokat.
E. szerint joga van neki is...persze..mindenkinek van.
hallgatni arany..
Talán f.-nekis fontos , h. jó viszony legyen..meglátjuk, mit csinál a RENDEZŐ...péntekre van időpont..stressesz vagyok miatta.
waiting...for godot it is terrible..he makes me DO something..he does not feel the same...I am not able to concentrate.. I hate the situation.. I can't bear it anymore..
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
pince...
  2008-07-14 05:08:36, hétfő
 
  ...megint telitalálat...vannak fotók...van min dolgozni..:((
saját magam okozok gondot állandóan...be kell ujra állitani a robotot..zsarnok..jó meghatározás..csak improvizálni lehet.., ha lesz kivel???meglátjuk, milyen hosszú a bünti..:?????My Lord !!help!!! szánalmas ez a függőség, de lehet, h. csak kifogást keresek...nem volt kedvem maradni, mert az a q-va megint rám szállt...jön egy kilátástalan hosszú nap.
egy lehetőség...,de sok függ f.-től és az én őrültségemtől és ezer más dologtól..
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
2008.06 2008. Július 2008.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 22 db bejegyzés
e év: 321 db bejegyzés
Összes: 3589 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 66
  • e Hét: 658
  • e Hónap: 2271
  • e Év: 3656
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.