Regisztráció  Belépés
feri640628.blog.xfree.hu
Teljesen mindegy, ki mit mond vagy gondol rólad a saját lelke tükrén át. Te attól még ugyanaz maradsz. ADÓS FIZESS!!! Nagy Ferenc
1964.06.28
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/15 oldal   Bejegyzések száma: 145 
Jó éjt!!! :))
  2008-09-30 21:25:10, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Terhes?????..... :))
  2008-09-30 21:13:51, kedd
 
  Egy 18 éves csaj bevallja az anyjának, hogy teherbe esett.
Az anya elkezd hisztizni és sírni: 'Ki volt az a disznó, aki ezt tette veled? Tudni akarom!'
A lány erre előveszi a mobilját, és telefonálni kezd. Fél óra múlva egy Ferrari áll meg a ház előtt; egy őszülő halántékú, finom úr, Armani-öltönyben kiszáll és kopogtat az ajtón. Leül a nappaliban az Apával és az anyával szemben, és közli velük:
'A lányuk most értesített a problémáról. Sajnos nem vehetem el őt családi állapotom miatt, viszont gondoskodom a születendő gyerekről.
Először is fizetem a lányuk összes kiadását, élete végéig. Ha lánya születik, biztosítok számára két kereskedést, egy családi házat, egy tengerparti villát, továbbá 5 000 000 $-t a bankszámláján. Ha fiú születik, neki adok néhány gyárat és 10 000 000 $-t a bankszámláján.
Viszont ha elvetél, nem igazán tudom, hogyan segíthetnék....Önök mit javasolnak?'
Mire az apa, aki eddig néma csendben hallgatta az előadást, csak ráteszi a férfi vállára a kezét, és így szól: 'Akkor megdugod ÚJRA!!'


 
 
0 komment , kategória:  Vicc  
Búcsúzunk...... :((
  2008-09-30 17:38:49, kedd
 
  Elhunyt Jászai Joli színművésznő

Életének 102. évében elhunyt Jászai Joli színésznő. A csaknem százéves koráig aktív művésznőt pénteken Piliscsabán érte a halál.

Jászai Mari színész unokahúga 1907. május 21-én született a Sopron vármegyéhez tartozó Rábatamásiban, a helyi kántortanító kilencedik gyermekeként. 1950 és 2004 között Pécsett élt, az elmúlt években pedig a piliscsabai Nagyboldog-asszony Ház lakója volt.

Nyugdíjazásáig tanítónőként dolgozott, túl a hetvenen került színpadra. Előadói képességét és egyéni humorát Jászai Mari szobrának avatóünnepségén a győri színház igazgatója, Bor József fedezte fel, aki szerepet kínált neki Ödön von Horváth Mesél a bécsi erdő című darabjában.

Jászai Joli ezután fellépett Veszprémben és több televíziós műsorban, illetve nyugdíjas esteken. Számos filmben is láthatta a közönség, szerepet kapott egyebek mellett a Szerelem első vérig, a Szerelem második vérig, a Csók, anyu, az Édes Emma, drága Böbe, a Napló apámnak, anyámnak, a Hetedik szoba és a Sztracsatella című alkotásokban is.

A kilencvenes években televíziós talk show-k szívesen látott vendége volt. Verseim címmel 1992-ben önálló kötete jelent meg. Jászai Joli temetéséről később intézkednek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tojásfesztivál...... :))
  2008-09-30 17:30:55, kedd
 
  Tojásfesztivál a reneszánsz nevében

A Nemzetközi Tojásszövetség 1999-ben hirdette meg először a tojás világnapját, amelyet immár tizedik alkalommal rendeznek meg október második péntekjén.

A Nemzetközi Tojásfesztivált ennek alkalmából, hatodjára tartják Siófokon, a Tojás Kézműves Nemzetközi Művészeti Egyesület szervezésében. A fesztivál célja a tojásnak, mint a kiegyensúlyozott, egészséges étkezés elengedhetetlen tartozékának népszerűsítése.

'A tojás egy csoda - kezdte mondandóját Kiss András, a TNME munkatársa - a háromnapos rendezvény pedig arra hivatott, hogy erre ráébressze az embereket. A program igazán színvonalas lesz idén is, hiszen olyan szórakoztató programok, mint a néptáncegyüttesek fellépése, koncertek, tojásdíszítő technikák és mívestojás készítésének bemutatása mellett újabb Guiness-rekordra is sor kerül, a résztvevők Mátyás király íródeákjának, Pomfininek kóstolhatják meg kedvenc tojásételét, melyet 8000 ezer tojás felhasználásával készít el Benke Laci bácsi.'

Idén is 50%-os kedvezménnyel utazhatnak vasúton az ide látogatók, tavaly ezren éltek a lehetőséggel a hatvan ezer résztvevő közül.

Mindezek mellett a tojáspiac még mindig válságban van.,, Az elmúlt évben 20%-al növekedett a fogyasztói ár, a termelés költsége viszont 36%-al,, - jelentette ki a Baromfi Termék Tanács elnöke, Bárány László. A nehézséget többek között az EU által kiadott rendelet jelenti, mely szerint 2012-től a hagyományos baromfiketreceket fel kell, hogy váltsák az unió által kifejlesztett szabványketrecek.

A rózsásnak éppen nem mondható helyzet ellenére a tojás reneszánszát éli, egyre nagyobb szerepet tölt be funkcionális élelmiszerként, és végre az a 25 éves tévhit is megdőlt , mely szerint a tojás nagy mértékben emeli koleszterinszintünket.

Tehát nyugodt szívvel lehet 'két pofára' enni a tojásrántottát, amely amellett, hogy finom, nagy mennyiségben tartalmaz D vitamint, ásványi anyagokat, fehérjét és memóriánkat is hosszabb ideig őrizhetjük meg tőle.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tévé Maci és társai......
  2008-09-30 17:26:11, kedd
 
  A Tévé Maci és társai a bíróság előtt

Bizonyos adatokat ki kell adnia a Magyar Televíziónak (MTV) a hetvenes-nyolcvanas években készült bábfilm-sorozatainak hasznosításáról - döntött kedden kihirdetett, első fokú, nem jogerős ítéletében a Fővárosi Bíróság.

A kézhezvételtől számított 15 napon belül ki kell adni a pert indító Magyar Animációs Filmalkotók Egyesületének a Süsü, a sárkány jellegzetes figuráinak hasznosításáról 2002 és 2007 között az Ungor és Ungor Borház Kft.-vel kötött megállapodásra vonatkozó adatokat, valamint azt, hogy az MTV 2005 júliusa óta kötött-e ilyen megállapodást, és ha igen, akkor kikkel a Mekk Elek, az ezermester, továbbá a Mazsola, a Mazsola és Tádé, a Vízipók-csodapók és a Tévé Maci című alkotásokkal kapcsolatban.

Nyilatkoznia kell a nagyobbik köztelevíziónak arról is, hogy ezen időszakban kötött-e a figurák kapcsolódó felhasználására vonatkozó, úgynevezett merchandising-szerződést ezekre a művekre. A bíróság ugyanakkor nem mondott ki ilyen kötelezettségeket a másodrendű alperes, a Pannónia Film Kft. esetében. Pataki Árpád bíró az indoklásban elmondta: a cég az eljárásban azt közölte, hogy ilyen adatokkal nem rendelkezik, márpedig ""a bíróság ezt felülbírálni nem tudja, kénytelen elfogadni".

A döntés kihirdetését követően Földváry Mónika, az MTV sajtóosztályának vezetője az MTI érdeklődésére azt közölte: az írásos ítélet kézhezvétele után határoz a társaság arról, hogy fellebbez-e.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jó éjt!!! :))
  2008-09-29 20:31:31, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ujra.... :((
  2008-09-29 17:46:44, hétfő
 
  Nagyon beteg RÓZSÁM újra.
Magas a láza .......


Fáj a torka,itatom vele a forró teát.....


De úgy látom nem nagyon használ!!!
Lehet hogy tüdőgyulladása is van. Szúr a tüdeje,min ha süni lenne a mellkasában.De nem lehet vele bírni,állandóan dolgozna.Nem engedi hogy segítsek. .....Most azért fekszik és izzad......


Gyors jobbulást Kívánok DRÁGÁM!!!....
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Szűz Mária ruhája....... :))
  2008-09-29 17:03:13, hétfő
 
  Divatdiktátorokkal terveztetnek ruhát Szűz Máriának

Világhírű divatcégekhez fordult egy francia bazilika, hogy új ruhákat tervezzenek Szűz Máriának. A toulouse-i Notre-Dame de la Daurede két méter magas Szűz Mária szobra még az V. századból származik.

Csak négy öltözékből áll jelenlegi ruhatára, azokat is helybeliek adományozták a templomnak. - Ezúttal a legjobb - zömében francia - divattervezőkhöz fordultunk, hogy öltöztessék fel szobrunkat - mondta Annie Dreullia, a bazilika karbantartási társaságának tagja.

Egyebek közt a Sonia Rykel, Christian Lacroix kapta a megbízást a franciák közül, de az olasz Gucci cégnek is elküldték a feladatot. Megkötés nélkül. Ennek ellenére feltehetően nem valamilyen lenge nagyestélyi, hanem szolid, kismamaruha kerül ki a tervezőasztalról, mivel Mária karjában tartja a kis Jézust. Amúgy a megbízásban babaruha is szerepel: a kisdedre is kell ruhát tervezni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fagyi????!!!!!!
  2008-09-29 16:26:43, hétfő
 
  Használt kotonba harapott a torkos anyuka

Használt óvszert talált a gyümölcsfagylaltban egy nő a kelet-ukrajnai Krasznodonban. A termék gyártója fenyegetéssel akarta titoktartásra bírni a pórul járt vásárlót.

Irina Burlacsenko krasznodoni lakos a város egyik élelmiszerüzletében sárgabarack ízű, előre csomagolt fagylaltot vásárolt a gyermekének. Ám mielőtt átnyújtotta volna, szokásához híven megkóstolta a csokoládébevonatú édességet.

A leharapott darab nyomán azonban egy használt óvszer bukkant elő a jeges masszából.

A pórul járt hölgy a fagylalt csomagolásán feltüntetett emailcímen tájékoztatta a termék gyártóját a nem mindennapi "töltelékről", egyúttal értesítette a helyi tisztiorvosi szolgálatot az esetről.

A terméket előállító cég vezetői szerették volna eltussolni az ügyet, de a kárvallott vásárló nem állt kötélnek, és átadta az óvszeres fagylaltot a közegészségügyi hatóságnak.

Ezt követően fenyegető telefonhívásokat kapott a mobiltelefonjára, ám kitartott az álláspontja mellett, hogy nyilvánosságra hozza az ügyet a hasonló esetek megelőzése végett.
 
 
0 komment , kategória:  Vicc  
Gyermekbűnözés!!!!! :((
  2008-09-29 16:16:50, hétfő
 
  A gyerekbűnözés egyre ijesztőbb méreteket ölt

Tanárverő diákokról, MP3-lejátszóért szurkáló gyerekről és tolvaj ovisokról már hallottunk, de szervezetten működő tinédzsermaffiáról még nem. Dombóváron működött egy bűnbanda, melynek tagjai kegyetlenül elbántak azzal, aki nem fizetett védelmi pénzt. A rendőrség közülük két diákot előzetes letartóztatásba helyezett vasárnap.

Dombóváron két 17 éves és egy 15 éves diák tartott rettegésben egy egész iskolát. Még a tanárok sem mertek komoly szankciókat alkalmazni velük szemben, holott a STOP információi szerint magatartásuk az órák alatt is botrányos volt. Állítólag szünetekben a gyerekektől zsúfolt folyosókon fosztogattak, megrugdosták és lefejelték azt, aki nem volt hajlandó fizetni az iskolába járásért.

Végül a felnőttek bejelentése alapján kezdtek nyomozni a rendőrök, a vizsgálat eredménye pedig az lett, hogy őrizetbe vették a tiniterroristákat az iskola előtt, éppen akkor, amikor egyik társuktól a szokásos napi kétezer forintot követelték. A két idősebb fiú már volt büntetve: egyikük három éve hasba szúrt egy nőt.

Előfordult, hogy a tanulók azért jelentettek beteget, és hiányoztak az iskolából, mert nem mertek szembenézni a fosztogató bandával. Az egyik érintett tanuló elmondása szerint az is előfordult, hogy valaki minden egyes szünetben bezárkózott a fiúmosdóba, és csak becsengetés után néhány perccel merészkedett ki onnan.

Most már mindenki fellélegezhet, hiszen ha ki is engedik a bűnbandát, Dom­bó­váron nemigen fogadja be őket majd egy középiskola sem. A bűncselekmények miatt feltehetően 18 éves korukig egy nevelőintézet lakói lesznek, és akár 5 évet is kaphatnak zsarolásért és rablásért.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/15 oldal   Bejegyzések száma: 145 
2008.08 2008. Szeptember 2008.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 145 db bejegyzés
e év: 506 db bejegyzés
Összes: 1309 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6
  • e Hét: 120
  • e Hónap: 1810
  • e Év: 26803
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.