Belépés
moncsika77.blog.xfree.hu
Ne sírj azért, mert valami befejeződött, hanem nevess, mert úgy történt! Drimmer Mónika
1977.02.28
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/13 oldal   Bejegyzések száma: 121 
Szép álmokat mindenkinek!!!
  2008-09-30 20:10:36, kedd
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Félretettem ma.....
  2008-09-30 19:11:05, kedd
 
  .....a motoros képemet amit készítek, mert ahogy már említettem a szomszéd elkérte, hogy megcsinálja, de mégis vissza adta mert Ő nem tudja megcsinálni! De közben Én elkezdtem egy virágos képet csinálni amit be szeretnék fejezni és utánna folytatom a motoros képet! Felrakom a virágos képet, hogy hogy fog kinézni és azt is, hogy most hol tartok!  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Most jöttem....
  2008-09-30 15:15:48, kedd
 
  ......haza mert voltam megnézni az unokahugit! Egy kicsit meg van fázva, de attól független még mindig egy kicsit rosszcsont!

Beneveztem magam a Sztárok oldalon! A 38. oldalon találtok meg Moncsika77 néven!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp
  2008-09-30 08:35:23, kedd
 
  Kedves Kos!
A hátrafelé mozgó Merkúr és a Hold a Mérlegben összekapcsolódnak. Sajnos ma teljesen zavart a kommunikációd. Mindenkinek a kedvére akarsz tenni, megpróbálsz diplomatikus lenni? Felejtsd el! Nincs értelme. A végén úgy állsz ott, mint az a bizonyos boci az új kapuban. Jobban teszed, ha kezdettől a saját előnyödre koncentrálsz. Úgyis állandóan félreértenek.


Kedves Bika!
A Hold ma a Mérlegben marad. A gyengítő újholdenergiák utórezgései érezhetőek. A visszafelé haladó Merkúr és a Neptunusz kapcsolódnak hozzá, és még jobban gyengítik. Következőt kell tudnod, mielőtt elkezded a napot: könnyű áldozatává válhatsz egy képzelődésnek. Nem egészen vagy magadnál, légvárakat építesz, garantáltan a rossz lóra teszel. Ne is vállalj fontos kötelezettségeket. Halassz el mindent, amihez koncentrációra, éles észre van szükség.


Kedves Ikrek!
Ma elragadó oldaladról mutatod magad. Simulékony vagy, mint egy gyerek, tele fantáziával, jó kedéllyel, bár kicsit elhajlasz a jó iránytól. A Merkúr, a Hold és a Neptunusz kissé ügyetlenkedő, feledékeny, de mindenképp szeretni való emberré tesz. Kedvelnek, még a hibáidon is csak mosolyognak. Nem képesek haragudni rád. Azért légy tisztában vele, hogy sok mindenben hibát ejtesz, bár ezt kedvességgel kompenzálod. Csak az ne jusson eszedbe, hogy nehéz és igényes feladatokkal foglalkozz.


Kedves Rák!
A hátráló Merkúr erősen érezteti hatását. Kötekedő vagy, feledékeny, az egész napod tele van félreértésekkel. Nem csoda, hiszen a Neptunusz is hat. Ez már egyszerűen túl sok! Egyvalamire alkalmas a nap: csodaszép leveleket tudsz írni, megtalálod a legmegfelelőbb szavakat, érzelmeidet is jól tudod kifejezni. A címzett el lesz ragadtatva. Egy laza este vár rád. Lehet, hogy már 20 órakor az ágyban leszel.


Kedves Oroszlán!
A visszavonuló Merkúr együtt áll a Holddal a Mérlegben. A Neptunusz is kapcsolódik. Eredmény? Magas fordulatszámon gondolkodsz, futószalagon szállítod az ötleteket. Persze vannak köztük megvalósíthatatlanok is, de egyik-másik tényleg figyelemre méltó. Kívánságok, víziók, vágyak fogalmazódnak meg benned. Világosan érzed az ezután követendő irányt. Ami a munkát és a rutint illeti, nem végzel ma túl sokat. Nem csoda, hiszen agymunkával töltöd az időt.


Kedves Szűz!
Ma jobban jössz el a starttól, jó a kedved, és igazából nekilátsz. De: a Merkúr visszavonulóban van. Következésképpen te is ezt teszed. A legnagyobb veszély, hogy hajlamos vagy pénzt kiadni olyan dolgokra, amelyekre egyáltalán nincs szükséged. A legrosszabb, hogy nem is lelsz örömet benne. Legjobb, ha az áruházakat és butikokat messze elkerülöd.


Kedves Mérleg!
A Hold még egész nap a te jegyedben áll. Barátságos vagy, sikerrel helyezed a hangsúlyt a pozitív dolgokra. Harmonikus légkörre van szükséged magad körül, különben nem érzed jól magad. Diplomáciai tehetséged különösen jól érvényesül ma. Sok kapcsolatra van szükséged, és legszívesebben másokkal vagy együtt. Ma inkább ne ülj otthon.


Kedves Skorpió!
Lágyabb és megközelíthetőbb vagy, mint általában. Ez egyrészt a Vénusz hatása, amely most a jegyedben áll, másrészt a Hold a Mérlegben van. Sikerül érzéseidet tisztábban kifejezni. Szeretnéd, ha szeretnének, és hamarabb közeledsz másokhoz is. A szenvedélyek nagy szerepet játszanak életedben. Vagy mindent, vagy semmit: ezt akarod.


Kedves Nyilas!
A Neptunusz is hat most a jegyedre - mindez megduplázza fantáziádat. Ez jó azoknak, akik tágabb értelemben kreatív munkát végeznek. Fatális viszont azok számára, akiknek számokkal és egyéb száraz dolgokkal kell foglalkozniuk, mert hiányzik az összpontosítás a lényegre. Mindenesetre az estéd szép lesz, élvezni fogod. Legcsodálatosabb egy olyan ember társaságában, aki, mint te, fantáziadús. Együtt álmodoztok, légvárakat építetek, és bíztok a szerencsés jövőben.


Kedves Bak!
A föld jegyű Bak számára a mai energiák igazi kihívást jelentenek. A visszafelé mozgó Merkúr túlerőltet ezen a napon. Semmi sem sikerül. Gyámoltalannak látszol. A Neptunusz romantikus gondolatokat ébreszt benned, és megmozgatja fantáziádat. Az újhold utóhatása elbizonytalanít. Csak úgy áttántorogsz a napon, nem igazán tudod, mihez kezdjél. Másrészt kedves vagy, gondoskodó, szívesen végzel művészi tevékenységet, ez nemcsak kitölt, de teljes nyugalmat is ad. Ma jobb, ha nem iszol alkoholt, erősebben hatna, mint máskor.


Kedves Vízöntő!
Tele vagy fantáziával, inspirációval, jó ötleteid vannak és humoros vagy, mert a Hold a Mérlegben marad, a Merkúr és a Neptunusz kapcsolatba lépnek vele. Egy művész, egy zseni vagy. Mindenesetre a határ a naivitás felé elég keskeny. Ám vigyázz! Maradj az ötletek kitalálásánál, és várj a megvalósításukkal, legalább addig, ameddig a Merkúr ismét előre mozog.


Kedves Halak!
Micsoda nap! Teljesen összezavarva tevékenykedsz, olyan feledékeny vagy, mint még soha, nem tudod, mihez fogj. Azt mondom: minél kevesebbet teszel, annál jobb. Csak kárt teszel. A Hold a Mérlegben marad. A visszafelé haladó Merkúr és a Neptunusz kapcsolatba lépnek vele. Az egész napból az este lesz a legszebb, igen romantikusnak fogod találni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép napot mindenkinek!!!
  2008-09-30 08:32:23, kedd
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp
  2008-09-29 09:42:47, hétfő
 
  Kedves Kos!
Egy mágikus újhold áll a Mérlegben, amely jó hatással van szerelmi életedre. Ha eddig szomorú voltál, újra vidám leszel, ha haragban voltál valakivel, újra kibékültök. Ez az újhold feloldja a negatív élményeket, vidámságot és bizalmat visz az életedbe. A nap maga különösebb esemény nélkül telik el, teljesen átlagos lesz. Ne tervezz túl sokat! Este valami apróság miatt elégedetlen leszel.


Kedves Bika!
Fáradtnak, kedvetlennek érzed magad. Mintha nem is lett volna hétvégéd. Amíg a reggeli órákban egy harmonikus Nap-Hold-kapcsolat még ébren tart, a nap további részében egyre inkább elveszted a kedvedet és az erődet is. Estére aztán teljesen frusztrált leszel. Valaki vagy valami mértéktelenül felbosszant.


Kedves Ikrek!
Természetes, hogy a hétfő elveszi az erődet. Nehezen kelsz fel az ágyból. Egyébként egész jól vagy ma. A Hold titokban felkelti kedvedet új dolgokhoz. Ez a pozitív energia még több napon át segít. Szükséged van az újdonságokra, egy Ikrek nem elégszik meg a mindennapi rutinnal. Indíts magad néhány akciót, amelyek színesítik az életedet. Ehhez ma fantasztikus ötleteid lesznek.


Kedves Rák!
Az újhold a Mérlegben problémákat okoz neked, hiszen a Rák jegyével kellemetlenül kapcsolódik. Kimerült vagy, semmi sem tud motiválni. Ha mégis nekilátsz valaminek, nem sokra mész vele. Hiába erőlteted magad. Este könnyen civakodás támadhat otthon a családban. Próbálj meg kitérni ez elől, finom érzékkel sikerülhet.


Kedves Oroszlán!
Az újhold a 3. házadban áll, és te profitálsz energiáiból. Hogyan? Segít jól látni a dolgokat. Olyan, mintha egy mély álomból ébrednél, ismét a való életben jársz, terveid vannak. Ez az újhold egy új kezdet egyben! Lehet, hogy ma fontos döntést hozol. Ötleteid vannak, nem vagy már letargikus, éppen ellenkezőleg, igencsak aktív vagy. A napot rutinszerűen töltöd el, teszed a dolgod - így jó.


Kedves Szűz!
Az újhold a Mérlegben egy valóban gyenge napot hoz. Rád egyáltalán nem jellemző módon lusta vagy, nem akarod, hogy bármihez is közöd legyen, átlógod az egész napot. Mások úgy mondanák, hogy a legkisebb ellenállás irányába mész, de ez hozzád nem passzol. Egyáltalán nem vagy megelégedve magaddal és eredménytelenségeddel. Ne légy olyan szigorú! Ember vagy, és nem gép.


Kedves Mérleg!
Egész évben erre vártál: itt a lehetőség életednek új irányvonalat adni. Ez persze nem máról holnapra történik. A döntés, amelyet meghozol, az idő folyamán válik valósággá. Fontos, hogy arra koncentrálj, amit meg akarsz valósítani. Az újhold már korán reggel hat, de ez a hatás egész nap fennáll. Inkább elgondolkodó vagy, kevés az energiád, hogy az elgondoltakból meg is valósíts valamit.


Kedves Skorpió!
Tulajdonképpen nem történik semmi, de ez csak az eseményekre vonatkozik. Belül ma szelíd és szeretetre vágyó vagy. A kemény valóság nem nagyon befolyásol. Álmodozol, és inkább a magánéleteddel kellene foglalkoznod, mint dolgoznod. Képzelőerőd hatalmas. Ha muszáj, még verset is írsz, vagy legalábbis egy szerelmes levelet. Ne szégyelld az érzelmeidet! E-mailen keresztül is kreatív lehetsz.


Kedves Nyilas!
Az újhold napja energetikailag gyenge. És mivel uralkodó bolygód, a Jupiter kellemetlen kapcsolatba lép ezzel a Holddal, egészen úgy néz ki, hogy bosszankodnod kell majd. Semmi sem sikerül úgy, ahogy elképzeled. Halaszd el a dolgot, ha úgy érzed, hogy ma nem megy. Jönnek jobb napok. A nap inkább alkalmas arra, hogy a jövődön gondolkozz. Efféle gondolatok ,,tetszenek" az újholdnak.


Kedves Bak!
Az újhold gyengít, de csak testileg. A fejedben fontos gondolatokat indít el. Nem akarsz többé fontos dolgokról lemondani (szabadidő, család). Mindez nemcsak tudatossá válik ma benned, de már elképzeléseid is vannak arról, hogyan valósítod meg. Könnyen lehet, hogy ma elégedetlen leszel, és gondolkodnod kell az életedről és a prioritásokról.


Kedves Vízöntő!
Az újhold kiválóan illik általános energiáidhoz! Kezdőpontot, szignált ad egy új időszakhoz. Gondolj utána, milyen álmod volt, amelyet eddig még sosem éltél ki. Tégy újabb lépéseket ebbe az irányba! Egy kísérletet megér, nem? Ha nem sikerül, tedd az ügyet ad acta. Nem hat kielégítően, ha sosem próbálod meg. Az esélyeid jók, és ez az élet minden területére áll: a munkanélküliek állást találhatnak, a szinglik megismerhetik leendő partnerüket. Tehetséged is érvényre juthat. Semmit se hagyj kipróbálatlanul, főleg most ne!


Kedves Halak!
Az újhold a Mérlegben testileg legyengít, de a tudatalattidban tisztán lelkileg igencsak pozitív a hatása. Jó érzést ad, bátorít, nyílttá tesz. Ha az utolsó napokban kicsit nyomott is volt a hangulatod, ma éber leszel és bizakodó. Érzed, hogy minden jobbra fordul. Optimizmusodban érzed, hogy naponta és mindig újra megváltoztathatod az életed. Ragadd meg az alkalmat, sosem késő!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép napot mindenkinek!!
  2008-09-29 09:39:19, hétfő
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Most értem.....
  2008-09-28 20:35:38, vasárnap
 
  .....haza a dolgozoból! Még a holnapi napot kell kibirnom és 2 napig otthon leszek. De sajna utánna még délutános leszek! Haleluja a leltárt megusztam mert szabadnapos leszek!Szép álmokat mindenkinek!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nagyon gyorsan.....
  2008-09-28 09:06:22, vasárnap
 
  .....eltelt a tegnapi nap, hogy délutános voltam!! Nem voltak sokan de mégis nagyon sok mindent kellett csinálnunk! Észre se vettük, hogy mennyi az idő csak arra figyeltünk fel, hogy az éjszakások kezdenek jönni!Remélem, hogy a mai nap is ilyen gyorsan fog eltelni meg a holnapi is!!  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp
  2008-09-28 09:01:33, vasárnap
 
  Kedves Kos!
Vigyázat! Nézz jól a lábad alá, mert előfordulhat, hogy megbotolhatsz szerencsétlenül, az sem lehetetlen, hogy koccansz az autóddal, mert a Mars és a Jupiter miatt figyelmetlen vagy. Légy egész nap óvatos és elővigyázatos.


Kedves Bika!
A Mars és a Jupiter kellemetlen kapcsolata lehet, hogy rossz lelkiismeretet okoz neked. Csak akkor tudsz majd lazítani, ha dolgozol. Hát akkor rajta! Van a ház körül is elég tennivaló, nemcsak a munkahelyeden lehet dolgozni. Az is munkának számít, ha az irataidat összerendezed egy kicsit.


Kedves Ikrek!
A Hold a Nyilasban éles eszűvé, kalandvágyóvá és aktívvá tesz. Mivel azonban a Mars és a Jupiter kvadrátban állnak, nem tudod, hogyan dönts. Ebben a bizonytalanságban értékes időt vesztegetsz el. Végül is se ezt, se azt nem választod...


Kedves Rák!
Remélhetőleg ma tudsz családoddal vagy barátaiddal programot csinálni. Az ő társaságukban jól érezheted magad. Látogasd meg rokonaidat, vagy hívd meg magadhoz őket; találkozhattok akár ,,félúton" is, akár egy kirándulás alkalmával valamelyik kisvendéglőben.


Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, ma kellemetlenül kapcsolódik másokhoz. Talán ennek köszönhető, hogy ma bizonytalan vagy, mindenféle gondolatokkal kínzod magad, problémákon rágódsz. Emellett rosszabbnak látod a dolgokat, mint amilyenek. Vond el a figyelmedet, és ne fesd az ördögöt a falra.


Kedves Szűz!
A Mars és a Jupiter keresztülhúzzák számításaidat. Semmi sem sikerül a megbeszéltek szerint. Te magad türelmetlen vagy, és valószínűleg az egész terhes és szükségtelen veszekedésben végződik egy számodra kedves személlyel. Jobb, ha visszatartod magad.


Kedves Mérleg!
A Mérleg jegye kellemetlen fényszöget kap a Plútótól. Ma valahogy saját magadnak állsz útjában. Türelmetlen vagy, nem tudsz dönteni, és másokat teszel felelőssé olyan dolgokért, amelyeket végül is te szúrtál el. Ezt nem is veszik jó néven a többiek.


Kedves Skorpió!
A legjobban teszed, ha ma teljesen visszahúzódsz. Szükséged van pihenőre. Így tudod újból végiggondolni, ki az, akire számíthatsz, ki van veled, ki ellened. Amúgy is rád fért volna egy kis pihenés, most a kettőt kösd össze, és kész tervekkel indulj a következő napnak.


Kedves Nyilas!
A munkára irányuló energiáid közvetlenül tekintélyes becsvágyadhoz kapcsolódik, ami annyit jelent, hogy kilőtt puskagolyóhoz hasonlatos hatékonysággal veszed majd holnap reggel célba a munkát. Természetesen ez már csak a ravasz meghúzása után történik, mivel ha egy szakma nem kelti fel az érdeklődésedet, oda se figyelsz többé.


Kedves Bak!
Ma egészen különös hangulatod van. Akaratos vagy, nem tűröd, hogy ellentmondjanak neked. Állandóan meg akarsz magyarázni valakinek valamit, védekezel akkor is, ha senki sem kritizált. Szünet nélkül érvelsz... Lazíts már egy kicsit! Nyugalomra van szükséged.


Kedves Vízöntő!
Ma könnyen felfortyansz. A Mars kritikusan áll a Jupiterhez. Ha valami nem vág össze, hamar elveszted az önuralmad. Sok az elvárásod: várható a csalódás. A Hold továbbra is a Nyilasban áll, ez csak erősíti az érzelmi hangulatot. Keress valamit, amin kitöltheted az indulataidat. Menj táncolni! Igazán tudod, hogyan kell ünnepelni. Csináld!


Kedves Halak!
A vasárnap igen impulzív. Mindenkinek más elképzelései vannak, amelyek most ütköznek egymással. A Hold a Nyilasban még olajat önt a tűzre, a Mars is kritikusan áll a Jupiterhez. Érzékeid uralkodnak rajtad, és lehet, hogy olyat teszel vagy mondasz, amit utána megbánsz. Minél előbb kérj elnézést.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/13 oldal   Bejegyzések száma: 121 
2008.08 2008. Szeptember 2008.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 121 db bejegyzés
e év: 1355 db bejegyzés
Összes: 4149 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 158
  • e Hónap: 438
  • e Év: 60287
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.