Belépés
kaszas32.blog.xfree.hu
A barátok olyan emberek akik jól ismernek , mégis szeretnek ! Kaszás Gyula
1962.05.31
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
figyelmeztetni kell a cigánybű
  2009-04-03 12:37:04, péntek
 
 
Szabó Máté: figyelmeztetni kell a cigánybűnözésre
2009. április 2. 06:30

Angyal Ágnes - szerző

Szabó Máté szerint a válság erőszakot szül, és egyre több lopást fog hozni, de az is elképzelhető, hogy szétesik az állam. Az állampolgári jogok országgyűlési biztosa szerint beszélni kell a cigánybűnözésről. Úgy véli, elegendő egy ombudsman is: mandátuma lejárta után például Sólyom alkalmas lenne. FN-interjú...... ..............
Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Utolsó helyre csúszott a polit
  2009-04-03 12:34:22, péntek
 
 
Gyurcsányt már senki sem szereti
2009. április 3. 11:05

FigyelőNet

Utolsó helyre csúszott a politikusok népszerűségi rangsorában a leköszönő kormányfő. Gyurcsány visszaesése nem egyedi, Bajnait és Lendvait is kevesebben támogatják, Orbán viszont erősödött, Kósa pedig vezet - derült ki a Századvég és a Forsense közös kutatásából.
Az idén márciusban végzett politikusi népszerűségmérés eredményei szerint 2008. december óta a Fidesz politikusainak átlagosan 3 ponttal nőtt a rokonszenvindexük a 0-tól 100 pontig terjedő skálán, míg az MSZP-politikusoké 6 ponttal csökkent. A népszerűségi lista első nyolc helyéből haton Fidesz-politikust találunk, és csak egy szocialistát, Szili Katalint.

A 2008. decemberi eredményhez képest összességében nem változott számottevően a teljes politikusi kör megítélése, a Századvég és a Forsense listáján szereplő vezető politikusok népszerűsége továbbra is egy szűk, és közepesnél alacsonyabb sávban mozog.

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pornó vakok számára
  2009-04-03 10:16:11, péntek
 
  Pornó vakok számára
Forrás: Drinfo.hu
2009. március 30.
blind_internet.jpgEgy Egyesült Államokban működő nonprofit szervezet, a "Pornó Vakok számára" elnevezésű társaság, szex-oldalak és az ott látható videók tartalmát meséli el nem látó társaink számára.
Céljuk, hogy az on-line erotika a vakok számára is elérhető legyen

Aki nyögéseket, piszkos szavakat vár, csalódni fog. A női és férfihangok foglalják szavakba, mi látható, kissé talán unatkozó előadásmódban. A vulgáris stílus nem megengedett.

Az egyik film tartalmát például a következőképpen interpretálják: "a nő az ágyon fekszik, leveszi a rajta lévő felsőrészt. Előbukkannak feszes mellei, amelyeknek láthatóan közük van a szilikoniparhoz. Egy férfi hátulról közelíti meg a hölgyet, és "kutya-stílusban" gyorsan magáévá teszi."

Az eredeti pornófilmek egy amerikai weboldalon láthatóak, ahol férfihang narrálja az eseményt. A "Pornó Vakok Számára" oldala grafikailag szinte semmit nem nyújt: fehér háttér, képek és reklámok nélkül.
Link
 
 
0 komment , kategória:  Erotika  
Megszaladt a zálogházak forgal
  2009-04-03 09:47:45, péntek
 
 
Megszaladt a zálogházak forgalma
2009. április 2. 07:01


FigyelőNet-lapszemle

Országos szinten a lakosság 25-30 százaléka kényszerül arra, hogy a megélhetési gondok miatt kisebb-nagyobb vagyontárgyait elzálogosítsa - írja a Magyar Nemzet.
A fióktulajdonosok tapasztalatai azt mutatják, főként az északkeleti, dél-dunántúli régiókban élők keresik fel a hitelintézményeket egy-egy gyorssegély reményében, hogy be tudják fizetni az elmaradt számlákat.

Egyre több azonban azoknak a száma, akik nem tudják kiváltani értékeiket. A zálogba került, a határidő lejártáig vissza nem vett családi arany ékszerek, szobrok, porcelánok kényszereladása a kereskedőknek is gondot okoz, hiszen a felvásárló piac is egyre gyérebb.

A bent ragadt műtárgyakat a boltosok saját veszteségként kénytelenek elkönyvelni. Szakértők szerint a bizományi üzletek forgalmában először a 2006-os megszorítások után volt jelentős változás, ami tavaly karácsonykor és újévkor, a nagy bevásárlások idején további 7-8 százalékkal nőtt. A lap szerint a társadalom romló anyagi helyzetéről árulkodik, hogy ez az arány az elmúlt hónapokban sem javult.
Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Weboldal ellopott mobilok azon
  2009-04-03 09:20:47, péntek
 
  Weboldal ellopott mobilok azonosítására 2009. április 01.

Egy érdekes weboldal indult nemrég, amely fő célja, hogy a gazdájától eltulajdonított mobiltelefonokat a tolvajok nehezebben tudják értékesíteni.


A lopoTTTelefon.hu oldalon bárki ingyenesen regisztrálhat, majd megadhatja a mobiltelefonja egyedi IMEI azonosítóját, amely utána kereshetővé válik az összes felhasználó számára. A készülék kódját a *#06# begépelésével lehet előcsalogatni.

Egy felhasználónak több kódja is lehet, amelyet bármikor felvehet a profiljába. Amennyiben a mobil köddé válik, az eddig csupán tárolt adatot ,,lopott" jelzéssel láthatjuk el.

Az elképzelés lényege az, hogy aki használt mobilt szeretne vásárolni - legyen az magánszemély vagy kereskedő -, az a fizetés előtt nézze meg, hogy a készülék szerepel-e ebben az adatbázisban. Amennyiben a válasz igen, fel tudja venni a kapcsolatot a telefon gazdájával, vagy a rendőrséggel.

Habár az ellopott mobilokat szinte lehetetlen megtalálni, a rendszer használatával és egy jó adag szerencsével talán sikerülhet. Mindenesetre jó, ha mindenki tisztában van a rendszer létezésével, mert ha valóban széles körben ismertté és használttá válik, akkor valóban képes lesz ellátni a feladatát.

A kezdeményezés nyilvánvalóan csak akkor lehet sikeres, ha a vevők nem hunynak szemet a készülék származása felett: ezt pedig mindenkinek magával kell lerendeznie.

nonstopmobil.hu
Link
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
5 millióért vagy 5 milliárdért
  2009-04-03 09:05:36, péntek
 
  Népszavazás 5 millióért vagy 5 milliárdért?
2009.04.03. 08:31 laspalmas

Szorul a hurok a parlamenti semmittevő népség körül, Damoklész kardjaként lebeg a fejük felett a népszavazás, miszerint "Egyetért-e Ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak a bizonylattal alátámasztott elszámolható kiadásai után járhat költségtérítés?". Persze szeretnék minél jobban elodázni, és ezért nem sajnálnak kidobni 4.995.000.000, azaz négymilliárd-kilenszázkilencvenöt forintot sem az államkasszából.

A népszavazás kezdeményezője, Seres Mária ugyanis azzal a kérésel fordult Szili Katalinhoz, és rajta keresztül az országgyűléshez, hogy legyenek olyan kedvesek megszavazni a Választási Törvény módosítását (a módosításhoz vagy egy frakció, vagy egy képviselő indítványa szükséges, elfogadásához pedig kétharmados többség), ezzel lehetővé téve, hogy a költségtérítésről szóló népszavazás egy napon legyen az EP-választással.

Ha összekötik az EP-választással, a népszavazás költsége: 5 millió HUF

Ha külön kell megtartani, akkor a népszavazás költsége: 5 milliárd HUF

5 millió vs. 5 milliárd....Azt hihetnénk, egyszerű a döntés. Azt hihetnénk, hogy a politikusok a nép és az ország érdekeit szem előtt tartva az olcsóbb megoldást választják, főleg így válság idején, mikor mindenen spórolni kell. Szóval erre gondolhatnánk, ha nem Abszurdisztánban élnénk.

Erre folytatódik » Link
 
 
0 komment , kategória:  Vastagbőr 2009-10-11-12-13  
Kinevet minket az MSZP
  2009-04-03 08:30:56, péntek
 
  Kinevet minket az MSZP?
(b.), itthon@hetivalasz.hu
Heti Válasz Online - 2009.04.02.
Az előre hozott választásokért tüntetnek vasárnap a demokratikus megoldást akaró civilszervezetek. A felhíváshoz immár közel 400 civil szervezet csatlakozott: céljuk, hogy az állandó politikai válságot felülírja a népakarat.
Óriástüntetéssel kikényszeríteni az előrehozott választást - ez a célja a Civil Összefogás Fórum (CÖF) elnevezésű szervezetnek. Mai sajtótájékoztatójukon a CÖF vezetői ismertették a vasárnap délután 14 órára a Hősök terére összehívott nagygyűlés összehívásának okait és részleteit.

Az egyik kezdeményező, Fricz Tamás politológus leszögezte: a felhívásukhoz csatlakozott immár közel 400 civilszervezettel együtt az a céljuk, hogy az immár állandó politikai válságot, a baloldali pártok ,,szánalmas kamarillapolitikáját" felülírja a népakarat. ,,A jelenlegi kormány figyelmen kívül hagyja, hogy mit sürget az államfő, az ellenzéki pártok, mit tartanának kívánatosnak a hitelminősítők intézetek és a hitelezők, amiképpen nem törődik a közvélemény-kutatásokban mutatkozó népakarattal sem" - hangsúlyozta Fricz Tamás, aki szerint a zárt, elit demokráciát fel kell törni, lehetőséget kell adni a választóknak, hogy demokratikusan kifejezzék akaratukat.

Bencze Izabella, a Kincstári Vagyonigazgatóság volt vezérigazgató-helyettese arról beszélt, az előrehozott választások mellett el kell érni a civil társadalom jogaiba való visszahelyezését is. Megfogalmazása szerint csak így teremthető meg a politikusok hatékonyabb ellenőrzése, amire nagy szükség lenne. Bencze Izabella példaként a tegnapi kormányülést hozta, amelyen a Velencei-tó partjára tervezett szórakoztatóipari komplexumot kiemelt beruházássá minősítették.

Csizmadia László, a Patrióták a Gazdaságért és a Közjóért Egyesület elnöke leszögezte: ugyan nem nevezik magukat politikai értelemben semlegesnek, de ha bármelyik kormány a közjó ellen politizál, akkor kötelességüknek tartják felemelni a szavukat. A kiállás fontosságáról beszélt Szöőr Anna jogász, az Október 23. Bizottság Alapítvány, aki megalázónak tartja, hogy a miniszterelnök-jelölő hercehurcában a magyar népre senkinek nem volt szüksége. ,,Cselekednünk kell, békésen, demokratikus eszközökkel. Tömegek megmozdulására van szükség, különben kinevetnek bennünket" - mondta Szöőr Anna, aki azt is leszögezte: ha a többtízezresre tervezett demonstráció eredménytelen marad, április 14-én a konstruktív bizalmatlansági indítvány tervezett napján immár a Kossuth téren fognak tüntetni.

A tájékoztató szerint vidéki városokból buszokkal is jönnek majd a Hősök terére tüntetni, a rend fenntartását, a provokációk elkerülését népes szervezőgárda biztosítja. Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2009.03 2009. április 2009.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 228 db bejegyzés
e év: 2047 db bejegyzés
Összes: 16912 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 126
  • e Hét: 454
  • e Hónap: 2905
  • e Év: 267122
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.