Belépés
kaszas32.blog.xfree.hu
A barátok olyan emberek akik jól ismernek , mégis szeretnek ! Kaszás Gyula
1962.05.31
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
Tán tömni is hajlandó
  2009-04-05 19:45:42, vasárnap
 
 csak had lophasson tovább
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Döntsön a nép!
  2009-04-05 19:38:39, vasárnap
 
  Képek Link


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Durvul a tüntetés
  2009-04-05 19:36:47, vasárnap
 
 
Gyorshír! Durvul a tüntetés - mi lesz ebből?
Több ezren indultak meg, még a Hősök terén szervezett vasárnapi délutáni civil megmozdulás befejezése előtt a Magyar Gárda mintegy 200 egyenruhás emberének felvezetésével a Parlament elé, hogy ott tovább követeljék az előrehozott választásokat.


2009. április 5. vasárnap 18:45 - HírExtra
Az Andrássy úton rendőri sorfal először megakadályozta a tömeg továbbhaladását, majd az árpádsávos és nemzetiszínű zászlót lobogtató tüntetők áttörték a sorfalat, s vonulásukkal a forgalmat megbénították.

A vonuló tömeg az Oktogonnál teljesen elfoglalta az Andrássy utat és minden autót megállítottak.

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy szerelő épp egy Harley mot
  2009-04-05 17:10:06, vasárnap
 
  Egy szerelő épp egy Harley motorjának a hengerfejét szerelte le, amikor
meglátta, hogy egy híres szívsebész lép be a szervizbe. A szívsebész a
szervizvezetőre várt, hogy nézze meg a motorját. A szerelő átkiabált a
termen:
- Hé, doki, kérdezhetek valamit?
A sebész kicsit csodálkozva odasétált a szerelőhöz, aki épp a motort
szerelte. A szerelő kiegyenesedett, letörölte a kezét, és ezt kérdezte:
- Szóval, doki, nézze meg ezt a motort. Én is kinyitom a "szívet", kiveszem
a billentyűket, megjavítom, beteszem az új alkatrészeket, és amikor kész,
úgy működik, mintha új lenne. Hogy lehet az, hogy ezért alig kapok egy kis
lóvét, míg maga nagy pénzeket akaszt az alapjában véve ugyanilyen munkáért?
A sebész elgondolkodott, elmosolyodott, és odasúgta a szerelőnek:
- Próbálja meg mindezt járó motorral!
 
 
0 komment , kategória:  humor  
Egyre nő a tömeg a Hősök terén
  2009-04-05 16:29:41, vasárnap
 
  Egyre nő a tömeg a Hősök terén - pedig már megtelt
kisalfold.hu - Független Hírügynökség
2009.04.05. 06:49 frissítve: 1 órája és 3 perce

Budapest - Húszezernél is több embert várnak a szervezők vasárnap délután a Hősök terére, az előrehozott választásokért megrendezett demonstrációra. Kordonok itt nem lesznek, de rendőrség éberen figyeli majd az eseményeket.

14 óra 58 perc - 12 pontos kiáltvány

Tíz-tizenötezer fősre duzzadt az előrehozott választásokért demonstráló tömeg vasárnap délután fél három után a Hősök terén. A rendezvényre továbbra is minden irányból folyamatosan érkeznek.

Időközben a Magyar Konzervatív Alapítvány egyik képviselője a színpadon felolvasta a civilek által összeállított 12 pontos kiáltványt.A Civil Összefogásért Fórum vasárnap délután kettő órától hirdette meg az előrehozott választásokért tartott demonstrációját.

A kezdeményezéshez számos civil szervezet csatlakozott. Kint van például a téren a Magyar Gárda is. A rendezvényre összegyűltek a Hősök tere mellett elfoglalják a Dózsa György utat is, így a rendőrök a környéken a forgalmat elterelik.

14 óra 16 perc - Teljesen megtelt a Hősök tere

Több ezren gyűltek össze vasárnap délután kettő órára, a Civil Összefogás Fórum előrehozott választásokért tartott demonstrációjának kezdetére. Az összegyűlt tömeg a tér mellett a Dózsa György utat is elfoglalja, így az autósokat a rendőrök a környező utcákba terelik. A demonstrálók között egyébként rengeteg nemzeti színű, és mindössze néhány árpádsávos zászlót látni.

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
SZDSZ-nek gyakorlatilag semmi
  2009-04-05 16:12:03, vasárnap
 
  Csoválja a farok a kutyát
Elképesztő! Kóka beismerte, hogy mekkora lúzer az SZDSZ!
Ha visszatekintünk az elmúlt három évre, akkor azt kell mondanunk, hogy ebben a ciklusban az SZDSZ-nek gyakorlatilag semmi sem sikerült - írta Kóka János a párt országos tanácsához (ot) címzett, vasárnap az MTI birtokába került levelében.


2009. április 5. vasárnap 15:08 - HírExtra
A frakcióvezető azért fordult levélben az ot tagjaihoz, mert pénteken sportolás közben bokaszalag-szakadást szenvedett, ezért nem tud személyesen részt venni az ülésen, amelyen arról döntenek, hogy az országgyűlési képviselőcsoport támogassa-e Bajnai Gordon miniszterelnökké választását.

A politikus azt írta, 2006-ban azt hitték, hogy a kormányt egy tehetséges, cselekvőképes miniszterelnök vezeti majd. Ekkor tervezték az egészségügyi és adóreformot, a kormányzati feladatokról pedig hosszú koalíciós szerződést kötöttek.

Megjegyezte, hogy a konvergencia-programot és az őszödi beszédet követően viszont kiderült, "hogy ettől a pillanattól kezdve a miniszterelnök döntés- és cselekvőképtelen".
Véleménye szerint világossá vált, hogy a többszöri fogadkozás, írott szerződés ellenére nincs semmilyen reform. Mint írta, a népszavazást elbukták, és a "kormány azóta is dermedt, tetszhalott állapotban van". Kóka szerint az ország ma gazdaságilag és morálisan is rosszabb állapotban van, mint 3 évvel ezelőtt volt.

A frakcióvezető szerint a koalícióból ki kellett lépniük, mert terveikből semmit sem tudtak megvalósítani, semmit sem tudtak "Gyurcsányon keresztülverni". Október óta pedig itt van a gazdasági válság.

Kóka János a levélben leszögezte, hogy a 2009-es költségvetés január közepén megbukott. Azóta várják, hogy a kormány megfelelő koncepcióval álljon elő, de azóta a kormány nem állt elő ilyennel. Eközben a válság "kezdi leteríteni Magyarországot".
Emlékeztetett arra is, hogy tíz hete a kormány még 3 százalékos recesszióval kalkulált, ma pedig már 6 százalékos visszaeséssel lehet számolni, miközben a forint, a tőzsde, az állampapírpiacok ijesztő mélyrepülésbe kezdtek.

Hangot adott annak a véleményének is, hogy Gyurcsány Ferenc eközben nem állt elő olyan programmal, amely eséllyel enyhíthetné a válságot, pedig a kormánynak éjt nappá téve kellene dolgoznia a megoldáson. Ehelyett a miniszterelnök lemondott, a potenciális utód kiválasztása pedig "finoman szólva sem ment zökkenőmentesen".

A politikus felhívta arra is a figyelmet, hogy húsvét után a frakció tagjainak egy új miniszterelnök-jelöltről kell dönteniük. Véleménye szerint, ha nemet mondanak Bajnai Gordon programjára, akkor előre hozott választások lesznek, és úgy fejeződik be ez a kormányzati ciklus, hogy a liberális törekvéseikből semmit sem tudtak megvalósítani és akkor a politika formálásában lényegében nulla eredményt értek el. Hozzátette, hogy a mérvadó elemzők szerint viszont Bajnai programjának eddig megismert elemei alkalmasak lehetnek a válság enyhítésére. Ezek az elemek lényegében a Reformszövetség javaslatain alapulnak, amelyeket az SZDSZ az elmúlt hetekben elfogadásra ajánlott a parlamentben.

Leszögezte, hogy az országgyűlési képviselőknek, egy olyan program költségvetési feltételeit kell most aláírásukkal támogatniuk, amely rászorultság elvű szociálpolitikára, az állami kiadások és a felesleges pazarlás csökkentésére, munka- és vállalkozásbarát adórendszerre, és az összedőlni készülő elosztórendszereink átalakítására épül majd.
A frakcióvezető azt írta, hogy a liberálisok sok éve képviselik a szabad verseny, a kicsi, de hatékony állam és a vállalkozások sikereire épülő piacgazdaság értékeit és most is ezért kell dolgozniuk.

Leírta azt is, hogy a konstruktív bizalmatlansági indítványról szóló szavazatukat a program és a kormány összetételének részletes ismeretében fogják leadni április 14-én.

Megjegyezte, hogy mindannyian tudják az előre hozott választás normális és demokratikus aktus volna, ezért nem csoda, hogy az ügyvivői testület és a frakció is csak komoly viták után döntött. Véleménye szerint ugyanakkor mindkét alkalommal egyértelmű döntés született. A döntő többség mindkét testületben úgy vélte: az országnak napokon belül új, cselekvőképes kormányra van szüksége.
A frakcióvezető a levél végén azt írta, hogy számít az országos tanács tagjainak megerősítő szavazataira. Ezért vasárnap elküldte az aláírt politikai nyilatkozatát, és azt kéri a képviselőktől, hogy az ot döntését követően, de legkésőbb hétfőn, mindenki írja alá a saját példányát

Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
válságkezelő Mekk mestert kere
  2009-04-05 13:19:09, vasárnap
 
  Orbán: A válságkezelő Mekk mestert keresik + Videó + Képek
2009. március 27. 15:00


Lippai Roland - Kovács András
A miniszterelnök elismerte, hogy megbukott, és most a válságkezelő Mekk mester szerepét keresik - mondta el Orbán Viktor a Jövőkép címmel megjelent könyv pénteki bemutatóján. Komoly, felelős ember ebben nem vesz részt - tette hozzá. A Fidesz elnöke bizakodásra okot adónak nevezte, hogy sokan a legnagyobb csábításnak is ellenálltak - jelentette az eseményről az MNO helyszíni tudósítója.
Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy férfi betér egy étterembe
  2009-04-05 12:25:46, vasárnap
 
  Egy férfi betér egy étterembe egy struccal a nyomában, leül és rendel:
- Kérek egy hamburgert, sült krumplit és egy Coca-Colát.
Majd megkérdezi a struccot:
- És te?
- Ugyanazt - így a strucc. Néhány perc múlva a pincérnő visszatér a
rendeléssel és a számlával.
- 6 dollár 40 - mondja. A férfi belenyúl a zsebébe és átadja a pontos
összeget.
A következő nap újra bejönnek, ugyanazt rendelik, és ugyanúgy kifizeti a
férfi a pontos összeget. A következő. napokban ugyanez megismétlődik még négy-öt alkalommal. Egy péntek este ismét megjelennek.
- A szokásosat? - kérdezi a pincérnő.
- Nem, ma péntek van, kérnék egy steaket és tört krumplit - közli a
férfi, és a strucchoz fordul:
- És te?
- Ugyanazt - hangzik a válasz.
Néhány perc múlva a pincérnő visszatér a rendeléssel és közli a számla
összegét:
- 32 dollár 50.
A férfi belenyúl a zsebébe, és ismét átadja a pontos összeget.
A pincérnő nem tudja visszatartani a kíváncsiságát és megkérdezi:
- Bocsásson meg, uram, hogy lehet az, hogy önnél mindig a pontos összeg
van?
- Évekkel ezelőtt kitakarítottam a padlást és találtam egy öreg lámpát.
Megdörzsöltem, kijött belőle egy jó tündér és felajánlotta, hogy
teljesíti két kívánságomat. Az első kívánságom az volt, ha valaha is kell
fizetnem valamiért, mindig legyen a zsebemben a pontos összeg.
- Briliáns, más emberek kértek volna egymillió dollárt, de így maga
gazdag fog maradni egész életén át.
- Ez így igaz, mindegy, hogy egy liter tej vagy egy Rolls-Royce, az
összeg mindig ott van, ha kell.
- Megkérdezhetem, hogy kerül ide a strucc?
- A második kívánságom egy feltűnően magas pipi volt, hosszú, izmos
combokkal.
 
 
0 komment , kategória:  humor  
Az ügyvéd temetésén az egyik ü
  2009-04-05 12:23:32, vasárnap
 
  Az ügyvéd temetésén az egyik ügyvédkolléga felfigyel egy kisebb csoportra, akik a többi meghívottól elkülönülve beszélgetnek. Odamegy hozzájuk, és megkérdi:
- Önök rokonok?
- Nem, mi mindannyian a kliensei voltunk.
- És ennyire tisztelték, hogy eljöttek leróni a kegyeletüket?
- Á nem, csak meg akarunk bizonyosodni róla, hogy tényleg meghalt...
 
 
0 komment , kategória:  humor  
A talpnyalók döntik el
  2009-04-05 08:45:55, vasárnap
 
  Az SZDSZ ma dönt a Bajnai-program támogatásáról

Delmagyar.hu
2009.04.05. 07:46

Az SZDSZ az Országos Tanács ülésén dönt a Bajnai-program támogatásáról vasárnap. Ha a résztvevők kiállnak a kormányfő-jelölt mellett, akkor az SZDSZ parlamenti frakciójának tagjai aláírják a politikai nyilatkozatot.

Fodor Gábor még pénteken mondta azt, hogy csak a programot támogató döntés után írják alá a frakció tagjai a Bajnai Gordon által bemutatott javaslatcsomagot. Erről a kormányfő-jelöltet is tájékoztatták.

Az SZDSZ nem kíván ultimátumot megfogalmazni a leendő kormány személyi összetételével kapcsolatban, de alapvető változásokra szükség van - mondta az SZDSZ elnöke. Fodor Gábor hozzátette: a következő napokban erről is fognak tárgyalni Bajnai Gordonnal. A pártelnök az Országos Tanácsnak (OT) azt fogja javasolni - az Ügyvivői Testület és a frakció tagjainak döntése alapján -, hogy fogadják el a leendő kormány programját, és támogassák a kormányfő-jelöltet. Fodor Gábor azonban hozzátette: mindenki számára kötelező érvényű az OT döntése, így ha elutasítják a Bajnai-programot, az előrehozott választást jelent
Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2009.03 2009. április 2009.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 228 db bejegyzés
e év: 2047 db bejegyzés
Összes: 16912 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 44
  • e Hét: 975
  • e Hónap: 2357
  • e Év: 266574
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.