Belépés
moncsika77.blog.xfree.hu
Ne sírj azért, mert valami befejeződött, hanem nevess, mert úgy történt! Drimmer Mónika
1977.02.28
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/9 oldal   Bejegyzések száma: 83 
Szép álmokat mindenkinek!!
  2009-01-31 22:32:37, szombat
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp
  2009-01-31 09:26:30, szombat
 
  Kedves Kos!
Nagyszerű nap kezdődik ma. A Hold a Kos jegyében áll, a Merkúr és a Szaturnusz kellemesen kapcsolódnak. Ma igen figyelmes vagy más emberekkel szemben, ez nagyon szép tőled. Ezért dicsérni és szeretni fognak.


Kedves Bika!
Úgy látszik, mindenki vállalkozó kedvű és ugrásra kész, rajtad kívül. Ne engedd, hogy mások bolonddá tegyenek. Ha mindenki összevissza rohangál, te akkor se tarts velük, főleg ne a hétvégén. Egy kis szabadidőt igazán megérdemelsz, rászolgáltál a pihenésre. Csak azt tedd, amihez tényleg kedved van. A Merkúr egy helyben áll, és bizonyos módon neked is ezt kellene tenned.


Kedves Ikrek!
A Hold a Kos jegyében áll, talán ezért is vagy olyan aktív és vállalkozó kedvű, mindenáron jobb akarsz lenni másoknál. Semmi esetre se maradj otthon, mert különben csak a magad és mások idegeire mennél. Minél több minden történik ma, annál jobban fogod magad érezni.


Kedves Rák!
A Hold a Kos jegyében áll. Hangos és élénk lesz a napod, nem igazán érzed jól magad, ha minden kapkodóvá válik, jobb is, hogyha egy nyugodt sarkot keresel magadnak. Jogod van élvezni a hétvégédet, ne engedd magad zavartatni másoktól.


Kedves Oroszlán!
A Merkúr és a Szaturnusz ma kellemesen kapcsolódnak. A Hold a veled rokon Kos jegyében áll. A Merkúr annyira lassan mozog, hogy ma nem tudsz vele mit kezdeni. Teljesen kész vagy, nehezen találod a szavakat, és nem jutsz tiszta gondolatokhoz.


Kedves Szűz!
A Merkúr ma a harmadik nagy kapcsolatot építi fel ezen a héten a Szaturnusszal. Ma már nagyon lassan mozog, ez eléggé igénybe vesz téged. Meglehetősen szőrszálhasogató vagy, és ezzel kínozni tudod a környezetedet is. Ma még magadat is nehezen tudod elviselni.


Kedves Mérleg!
A Merkúr már behúzta a féket, holnap a kora reggeli órákban már előreindul, a napod nehezen indul, mert egyáltalán nem tudod magad semmire összpontosítani, bár kellene. Ez nem egyszerű, mert a gondolataid éppen úgy egy helyben állnak, mint a Merkúr. Olyan érzés, mintha magad mellett állnál, és a mindennapi teendők a fejedre nőnének.


Kedves Skorpió!
A mai napon saját magadat sem fogod tudni elviselni. Eleve rossz hangulatban kelsz fel. Semmi okod nincs erre, kivéve a Merkúr-Szaturnusz-kapcsolatot. Ha egyedül maradsz, könnyebb lesz a dolgod.


Kedves Nyilas!
A Merkúr megállt, most szeretné eldönteni, merre induljon, így mindent leblokkol, semmi sem halad előre, fáradt vagy, és kedvetlen, a megbeszélt találkozók nem jönnek létre. Úgy érzed, hogy a csillagok igazolják rossz hangulatodat. Gyakran nyugtalankodsz. Alig értél el egy célt, máris a következőhöz készíted elő a talajt. Feltűnt már neked, hogy a csúcsélményt egyáltalán nem is élvezed? Gondolkozz el ezen.


Kedves Bak!
A Merkúr már nagyon lassan mozog, és utoljára még kapcsolatba lép a Szaturnusszal. A nap nehézkesnek látszik. A legkisebb döntés is egy örökkévalóságig tart nálad. Lassan határozol, és ezzel könnyen lemaradhatsz a csatlakozásról. Enyhe frusztrációval nézel az este elé, de az viszont gyönyörű lesz.


Kedves Vízöntő!
Mára ne tervezz semmit! Úgyis minden másképp sikerül, mint ahogy képzelted. Vagy partnered nem jön el a randevúra, vagy te késel el jócskán. A Merkúr ugyanis egy helyben áll, és hozzá még Szaturnusszal lép kapcsolatba. Most semmi sem sikerülhet. Egyszerűen el kell viselned ezt az eseménytelenséget.


Kedves Halak!
A Merkúr egy helyben áll, és a Szaturnusszal kapcsolódik. A Hold ereje a Bak jegyéből szintén nem tud segíteni neked. A nap különös lesz, csendben állsz, nem haladsz előre, és minden, amit szeretnél, kipukkadhat, mint egy szappanbuborék.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép napot mindenkinek!!
  2009-01-31 09:23:21, szombat
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép álmokat mindenkinek!!!
  2009-01-30 22:27:07, péntek
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hát még.....
  2009-01-30 11:12:29, péntek
 
  .....volt percem, hogy felérjek Pestre a Nagyemberhez ahogy elkeztem írni ezt a bejegyzést! De így járt a Nagyember ! Ugyan is tegnap felhívott, hogy hol vagyok és mikor vagyok hajlandó vele találkozni. Igaz hozzátette hogy Ő dolgozik és ma lesz otthon és mennyek fel hozzá 11-körül! De úgy látom nagyon gyorsan elfelejtette amit írtam neki lassan 2 hete! Bárhol szívesen találkozom vele, de a lakására nem vagyok hajlandó felmenni. Igy nem az lenne, hogy megint csak Én szaladgálok hozzá Ő meg arra nem képes hogy lejöjjön, nem is kell hogy lejöjjön mert ennek a szedett vetett együttléteknek vagy nem is tudom minek hívjam 1-2 napon belül szerintem vége lesz ! Pláne ha megtudja, hogy vasárnap este 8-körül végzek és küldök neki egy sms-t, hogy csak akkor tudok vele talizni a Méta utcai Mekinél! Neki ez biztos, hogy nem lesz jó és talál majd kifogást, hogy nincs kedve idejönni mert késő van és fáradt és én mennyek fel hozzá, vagy dolgozik, vagy reggel megy dolgozni! Akkor gyorsba le tudom zárni, hogy itt a vége! Egyenlőre Ő kért meg rá hogy szeretne velem találkozni és egyenlőre neki kéne alkalmazkodnia meg lejönnie és nem nekem kéne szaladgálni a lakására! De hát ez a békülés az Ő részéről annyi lenne, hogy március-áprilisig tartana, de csak szex kapcsolat lenne a számára mert Ő ilyen hidegbe nem fog motorozgatni, és majd április környékény közli, hogy talált magának más valakit és itt a vége! Az illető hölgyel kihúzza az ünnepekig és jövő januárban majd megint jelentkezik, hogy nagyon örülne neki ha találkoznák vele! Azért nem szaladok ennyire előre de már ismerem annyira, hogy ezt fogja csinálni mert tavaly is ezt csinálta! Kidobta a volt barátnője 3 hónap után visszajött hozzám, de csak kimondottan a szex miatt és áprilisban már együtt volt a barátnővel aki 9 hónap után szakitott vele! Tehát minden marad úgyan úgy!  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp
  2009-01-30 08:03:29, péntek
 
  Kedves Kos!
Délelőttől kora délutánig holdszünet lesz. Ez egy különleges holdszünet, ugyanis a Hold éppen a Kos jegyébe igyekszik, és ezáltal erősen gyengíteni fog téged. Fizikailag valóban gyenge leszel, és jobb, ha ezt a természetes határt figyelembe veszed. Ne lépj túl a határon. Ha érzed, hogy fáradt vagy, tarts egy kis szünetet. Mivel a szünetet a Vénusz uralja, akkor lesz a legszebb a napod, ha társaságban töltöd.


Kedves Bika!
Csak a kora reggeli időpontok alkalmasak a fontosabb dolgok intézésére. Jobb, ha nagyon korán kelsz, mert később holdszünet lesz. Koncentrálj a rutinfeladatokra. A délután derekán a Hold már a Kos jegyében áll. Ezek az energiák váratlanul erősnek hatnak majd. Engedd, hogy meggyőzzenek valamiről, spontán módon vegyél részt minden akcióban.


Kedves Ikrek!
Ma minden fontos dolgot igyekezz tíz óra előtt elintézni, mert utána holdszünet lesz. Az új projekteket és a döntéseket inkább halaszd máskorra. Este a Hold a Kos jegyébe lép, és ez újból felélénkít téged. Ekkor különösen jót fog tenni egy kis sport, és segíteni fog abban, hogy a hét stresszeit fel tudd oldani.


Kedves Rák!
Csak a kora reggeli órákban tudsz valami értelmeset elvégezni, mert a Hold még a Halak jegyében áll, de tíz óra után holdszünet van. A fontos döntéseket és a megbeszéléseket lehetőség szerint halaszd el más napokra. Használd ki az órákat arra, hogy kreatívan dolgozz. Ötleteid fantasztikusak, meglátásaidat értékeli a környezeted. Este a Hold a Kos jegyébe ér, és te inkább visszavonulsz a négy fal közé. Helyezd magad kényelembe.


Kedves Oroszlán!
A Hold ma délelőttől késő délutánig szünetet tart. Csak kora este lesz energiája, mégpedig a tüzes Kos jegyében áll. A holdszünet az erős Vénusz befolyása alatt áll. Csak az esti órákban lesz igazán jó a napod. Az a lényeg, hogy jól érezd magad. A Hold és a Vénusz lehetőséget ad arra, hogy jól szórakozz. Az esti órákban emelkedett hangulatban leszel, szinte vakmerővé válsz.


Kedves Szűz!
Holdszünet van ma, kora estig. Ez azt eredményezi, hogy meglehetősen nyugodt napod lesz. Bár ez akaratlanul történik, de ma úgysem sikerülne sok minden. Hagyj magadnak időt, az utolsó két napon úgyis nagyon sokat dolgoztál. Intézz el egy-két magántermészetű ügyedet, végezd el a hétvégi bevásárlásokat, és örülj annak, hogy egyáltalán nincs rajtad semmilyen nyomás. Ma semmit sem kell tenned muszájból, ez nagyon jó érzés, ugye?


Kedves Mérleg!
Kora estig a Hold szünetel. Ebben az időszakban lazítanod kellene, és regenerálódni. Aki e figyelmeztetés dacára tovább dolgozik, és nem hagyja magát meggyőzni, az csak kínlódni kénytelen. Fejfájás lehet a legkisebb következménye. Fogd vissza magad egy kicsit.


Kedves Skorpió!
Ma valahogy a Hold igazságot tesz, nyugodtan visszavonulhatsz egy kicsit. Kora estig ugyanis a Hold szünetel. Foglalkozz mindazokkal az apróságokkal, melyekkel az utóbbi napokban nem értél rá törődni. Takaríts, varázsolj más légkört a lakásodba. Az este váratlanul izgalmas lesz, talán egy látogatás, egy spontán meghívás, mindenesetre maradj nyitott!


Kedves Nyilas!
A nap legnagyobb részét egy holdszünet foglalja el. Kora estig kevés erővel rendelkezik a Hold, ezért neked sem tud adni ebből. Ma átmenetileg még ötletgazdagságod is cserbenhagyhat. Mivel a Nyilas szülöttek ki nem állhatják, ha a nap nem kínál változatosságot, ma hajlasz arra, hogy sötétebben lásd az életet, mint amilyen. Magas szintre emelheted ma a nyafogás tudományát. Főleg, ha engeded, hogy apróságok kihozzanak a sodrodból, és engeded, hogy minden egyhangú, érdektelen legyen.


Kedves Bak!
A mai nap valamivel nyugodtabb lesz. A holdszünet kora estig visszanyomja az erődet. Erőt kell venned magadon, hogy egyáltalán végezz valamit. Fáradt vagy, és érzed, hogy mennyire szükséged van a hétvégére. Készíts terveket, és végezz előkészületeket ezzel kapcsolatosan.


Kedves Vízöntő!
Ma nem sok minden történik, az sem lesz látványos. Ez számodra nyugalmat, lazítást jelent. Már alig vártad ezt a jótékony holdszünetet. Törődj ma egy kicsit háztartásoddal!


Kedves Halak!
Nyugodtan kezdődik a mai nap. A Holdtól nem érkezik erő, ez számodra is azt jelenti, hogy lassabban tudod végezni a munkádat. Néhány feladatot halassz el, ettől nem fog összedőlni a világ. Az estéd gyönyörű lesz.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép napot mindenkinek!!
  2009-01-30 07:59:09, péntek
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép álmokat mindenkinek!!
  2009-01-29 20:30:05, csütörtök
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp
  2009-01-29 07:32:56, csütörtök
 
  Kedves Kos!
A Hold a Halak jegyében áll, és az Uránusszal és a Szaturnusszal lép kapcsolatba. Izgalmas nap lesz ez. Mindenekelőtt az emberekkel való kapcsolatod lesz igen igényes, gondolataidat ugyanis senki sem tudja követni. Olyan gyorsan gondolkodsz és kombinálsz, hogy mások csak botladoznak mögötted, és legfeljebb akadályozni tudnak, de nem jelenthetnek támogatást. Máris kész a dilemma. Este kissé megnyugszol, ugyanis már érezni fogod a Szaturnusz hatását.


Kedves Bika!
Neked nem kell sokáig magyarázni, hogy mi a feladatod. Egyből megtalálod a helyedet egy csapatban vagy csoportban. Ma azt teszed, amit megtehetsz, hogy másokat támogatni tudj, és értékes segítséget nyújthass. Embertársaidat befolyásolja megbízhatóságod, és számítanak rád. Nyugalmad és realista nézőpontod nagy segítséget nyújthat másoknak. Barátságaid ebben a fázisban sokkal érzelmesebb alapokon állnak.


Kedves Ikrek!
Hajlasz arra, hogy mindent egyszerre csinálj, és a végén ne fejezz be semmit. Most a fegyelem nagyon fontos, és gyakorolhatod, hogy egyik feladatot a másik után intézz el. Csendben ülni, és kipihenni magad - ez ma nehezedre fog esni. Legszívesebben mindenütt ott lennél, és beleavatkoznál a dolgokba. Ez azzal a veszéllyel jár, hogy elaprózod magad.


Kedves Rák!
A Hold és a Plútó együtt áll. Ez különös álmokat hoz a szemedre. Különös gondolataid lesznek, például arról álmodhatsz, hogy valahol máshol élsz, és más partnered van, mint aki most mindennap melletted ül. Fantáziád magával ragadhat. Másrészt viszont ma nagyon segítőkész leszel, és abszolút nyitott másokkal szemben, hiszen hatalmas szíved van.


Kedves Oroszlán!
Az Uránusz és a Szaturnusz kapcsolódik a Holddal a Halak jegyében. Ezek az erők nyugtalanságot és elégedetlenséget váltanak ki benned. Az érzésed, hogy valamiről lemaradsz. Nem tudsz szabadulni attól a gondolattól, hogy másoknak jobb a dolguk. Hogy ezek az érzések felébresztik benned a változás iránti erős vágyat, végső soron természetes. Határozd el, hogy most mindent jobban fogsz csinálni. Többet akarsz, nem elégedsz meg olyan egyszerűen a dolgokkal. Most vagy soha.


Kedves Szűz!
A Hold a Halak jegyében áll. Két kapcsolatot épít ma, az egyiket az Uránusszal, a másikat a Szaturnusszal. Koncentrált vagy, ennek ellenére eléggé igyekvő. Igyekezz a részleteket kidolgozni - mondja a Szaturnusz -, de ne veszítsd szem elől a nagy egészet. Ez tényleg nagyszerű napnak ígérkezik. Jó hangulatról és a nap szép lezárásáról a Hold mindenképpen gondoskodni fog.


Kedves Mérleg!
Komoly nyomás alatt vagy. Sokat várnak el ma tőled, és nagyon kevés időt kapsz ehhez. Akár akarod, akár nem, időzavarba kerülhetsz. Mi segíthet? Természetesen a jó előkészítés, egy szilárd struktúra, és a képesség, hogy a magánéletedet hagyd a munkahelyed ajtaja előtt. A helyedben fel sem venném a telefont, ha az nem a munkáról szól. A magánügyeket csak este intézném, talán jó lenne, ha te is így tennél.


Kedves Skorpió!
Ez egy további erős napnak ígérkezik. Ma mindent helyesen végzel, a csillagokkal összhangban vagy. A bolygók ugyanis azt szeretnék, hogy nagy érzelmekkel vágj neki a napnak. Ha valami tényleg örömet szerezne neked, mondd ki, terjeszd el, de fordítva ugyanúgy legyen, ha esetleg bosszant valami, azt is beszéld ki magadból. El sem hiszed, hogy ezzel a módszerrel milyen sokat érhetsz el. Ma ugyanis hallgatnának rád az emberek, anélkül, hogy veszekednének. Egész nyugodtan mutasd meg a külvilágnak a lelkedet.


Kedves Nyilas!
Ma nem tudja a jobb kezed, hogy mit csinál a bal. Ide-oda fognak rángatni. Eldönthetsz valamit, majd kétségbeesel, és így azután ismételten időt veszíthetsz. Végül is üres kezekkel állsz ott, ahol sokat tettél a megoldás érdekében. Jogosan bosszankodsz. Ezenkívül ilyen napokon még arra is hajlamos vagy, hogy magadat okold az esetleges kudarcért. Lehetséges, hogy elégedetlenül kell zárnod a napot. Ne haragudj magadra, lépj túl rajta, csak 24 óráig tart ez a nap, holnap már új nap kezdődik.


Kedves Bak!
Egy további jó nap áll előtted. Továbbra is ellát a Hold kellemes energiákkal. Ma a Szaturnusszal és az Uránusszal kapcsolódik, és ennek csodálatos következményei lesznek. Koncentrált vagy, de nem egyoldalú. Ki tudod dolgozni a részleteket anélkül, hogy a nagy egészet el kellene veszítened a szemed elől. A mában élsz, itt és most, de a jövőre is képes vagy ügyelni. Ma nagyon erős vagy. Mindenekelőtt a hivatásbeli vonalon tudsz nagyszerű teljesítményt nyújtani.


Kedves Vízöntő!
Ma uralkodó bolygód, az Uránusz nyújt segítséget. A Holddal vesz fel kapcsolatot, és sokkal jobban is érzed magad, mint tegnap. Mindenesetre készülj fel rá, hogy időzavarba kerülsz. Érzékeny hangulatokra nem is marad időd. Váratlan munkák szakadnak a nyakadba. Szinte átszáguldasz a napon. Hajszolod magad, ennek ellenére koncentrált tudsz maradni. Este már gondolj csak magadra, hagyd magad kényeztetni.


Kedves Halak!
A Hold a Halak jegyében áll, és az Uránusszal és a Szaturnusszal lép kapcsolatba. Az Uránusz a jó hangulaton kívül sok vicces gondolatot is varázsol a fejedbe. Emiatt nehezebben tudsz majd koncentrálni. Az is lehetséges, hogy túl könnyelműen közelítesz meg egy témát, és máris néhány hibát követhetsz el. Mivel a Szaturnusz is hat, az ilyen figyelmetlen szakasznak kellemetlen következményei is lehetnek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép napot mindenkinek!!
  2009-01-29 07:28:09, csütörtök
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/9 oldal   Bejegyzések száma: 83 
2008.12 2009. Január 2009.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 83 db bejegyzés
e év: 1433 db bejegyzés
Összes: 4149 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 19
  • e Hét: 151
  • e Hónap: 431
  • e Év: 60280
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.