Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/41 oldal   Bejegyzések száma: 404 
Sabbathi hakni
  2009-10-31 23:58:02, szombat
 
  Sabbathi hakni


2009.10.18.-16:39:39



Haknizáskor leginkább a fővárosi előadók mennek vidékre egy kis pénzért fellépni, szombaton azonban fordult a kocka, a túlnyomórészt fideszes önkormányzatok vendégtüntettek Pesten egy kis támogatásért.

Kósa Lajos a minap a következőt monda az önkormányzati elvonásokra reagálva: ,,Rejtély, hogy mindezt miért csinálják". Valóban rejtély? Pedig szintén a napokban derült ki, hogy pár ember a Fidesznél is sejti, vagy tudja a dolgok miértjét. Más kérdés, hogy tudása miatt hétfőn jelentkezhet is Navracsicsnál a tanáriban a delikvens. Ha Kósának fogalma nincs a történések okáról, akkor miért utasítja el párbeszéd nélkül, visszakézből a radikálisok feltevéseit? Fogalmunk nincs, hogy van, de úgy biztosan nincs? Ha valamelyik egyenlet a fideszes keretek között értelmezhetetlen, akkor talán paradigmaváltásra lenne szükség, nem, Kósa polgármester úr?

Mit is mondott 3 éve Orbán Viktor, az őszödi hazugságbeszéd napvilágra kerülése után? Hogy jönnek az önkormányzati választások és ha megnyeri a Fidesz, akkor az majd meghátrálásra készteti a kormányt. Akkoriban talán még olyasmi is volt a levegőben, hogy nagyarányú győzelem esetén a kormány le fog mondani. Aztán narancsba borultak a megyék, és sokan várták a beígért eredményt. Az eredmény pedig a mai napig elmaradt. Sőt, oda jutottak a dolgok, hogy a fideszes önkormányzatok ,,csőcselékként" az utcán tüntetnek a kormány elvonásai ellen.

Nem ordító ellentmondás az, kedves Fidesz, hogy egyszer kormányváltó nyomásról beszél az önkormányzatok irányából, aztán meg tehetetlen, béna kacsaként, az utcáról próbál - kormánybuktatásnál sokkal kisebb célok érdekében - eredményt elérni? Ennyire rosszul mérnek fel mindent, vagy ennyire gátlástalanul hazudoznak? Az önkormányzatoknál a legtöbb helyen annyi a Fidesz eredménye, hogy még az MSZP-nél is sokkal dilettánsabb embereket ültetett szakmai pozíciókba. Erre mi is mondhatnánk színpadiasan, hogy ,,rejtély, hogy mindezt miért csinálják", de sejtjük a választ.

Egyébként szerencse, hogy a sabbath napi intelmek nem korlátozzák a szombati tüntetéseket, lehetséges, hogy egy ilyen irányú kitétel pár év múlva már komoly gondot okozna a Fidesznek...

VJack

http://www.kormanyvalto.hu/index.asp?inc=blognezet&id=13510
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miért kötött titkos szerződés
  2009-10-31 23:54:42, szombat
 
 

Miért kötött titkos szerződést az egészségügyi tárca az Omninvesttel?

Dátum: 2009. October 28. Wednesday, 08:44


http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=3570

Belföld


Míg a kormányzat és az ellenzék az országos tiszti főorvossal együtt az újinfluenza elleni vakcina beadása mellett kampányol, addig a szakmában továbbélnek a kételyek. Nem segíti a lakosság bizalmának erősödését, hogy a milliárdos állami megrendelést teljesítő cég, a vakcinát gyártó Omninvest tulajdonosi hátteréről semmit sem tudni, mint ahogy arról sem, mi áll az Egészségügyi Minisztériummal kötött szerződésben az új vakcina kapcsán.


Az Antall-kabinet idején született döntés arról, hogy állami támogatással kell működtetni és fenntartani a hazai oltóanyaggyártást, mert így egy világjárvány esetén nem szorulunk más országra. A Horn-kormány idején azonban a vakcinaüzem offshore tulajdonba került; mai napig ciprusi magáncégként van bejegyezve, így még a regnáló kormányok sem tudhatják vagy nem mondják el, kivel kötnek szerződést az évenként megrendelt több mint egymillió szezonális influenza elleni védőoltás előállítására.

Az Omninvestről egyébként 2005-ben a madárinfluenza-pánik idején lehetett sokat hallani. A cég állítása szerint az elsők közt fejlesztett ki hatásos védőoltást a madárinfluenza H5N1 vírustörzse ellen, ennek gyártását és a technológia fejlesztését 2006. januárjában a kormány kétmilliárd forinttal támogatta.

Az akkori megállapodás szerint a kormány tíz százalékot kapott volna a szer és a gyártási technológia értékesítésének a hasznából. A kabinet azonban egy fillérhez sem jutott, mivel a madárinfluenza végül nem okozott tömeges, emberről emberre terjedő betegséget, így egyáltalán nem sikerült a terméket értékesíteni, bár a cég időről időre sikerrel kecsegtető tárgyalások hírével eteti a sajtót - fogalmazott idén júliusban a Népszabadság. A lap azt írta: a cég arról viszont üzleti titokra hivatkozva hallgat, hogy valójában mire költötte el az állami kétmilliárdot.

Az InfoRádió is megpróbálta 2006-ban kideríteni, kik állhatnak azon cég mögött, amely idén 4,4 milliárd forintos állami megrendelést kapott az újinfluenza elleni védőoltás előállítására. Annyit tudtunk meg, hogy a kutatásfejlesztéssel, és influenza-vakcina gyártásával foglalkozó Omninvest Kft.-t 1991-ben alapították. A cég tőkéje akkor egymillió forint volt.

A vállalkozás olyannyira sikeressé vált, hogy bevételük 2006-ban körülbelül 1, 4 milliárd forint volt. Az Omninvestet 2006-ban két százalékban Laczkó Tamás, 98 százalékban pedig egy ciprusi befektető vagy befektetők tulajdonolták. A befektetők magyarországi ügyvédi irodáját nem értük el.

Nem segít a lakossági bizalom erősödésének, hogy nemcsak a tulajdonosi háttér, hanem az Egészségügyi Minisztériummal kötött, az újinfluenza elleni védőoltásról szóló szerződés sem nyilvános - a kormány tíz évre titkosította azt. A Heti Válasz emiatt az adatvédelmi biztoshoz fordult.


Gál Ildikó


Hatástalan a madárinfluenza elleni vakcina?

[2006. márc. 19. 9:45]


A kedden bemutatott madárinfluenza elleni terméket az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) szakemberei Gyurcsány Ferenc kormányfővel ellentétben már hónapokkal korábban hatástalannak nyilvánították - írja a Die Welt. (Teljes cikk: Greenfo)


2009. október 27., kedd 14:20 InfoRádió

www.nemzetihirhalo.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
63 tonna arany tűnt el
  2009-10-31 23:53:21, szombat
 
  63 tonna arany tűnt el

http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=3569


Dátum: 2009. October 27. Tuesday, 21:40

Belföld
1989-ben Magyarországnak 65 tonna aranya volt. A választások után a Ma­gyar Nemzeti Bank élére az SZDSZ-közeli Surányi György került. Surányi egyfolytában erőltette az aranykészlet eladását, annak ellenére, hogy ezt való­jában a kormánypártok nem akarták.



1999-re összesen 58 tonna aranyat értékesítettek. A '87 év végi csúcspont­tól az arany ára folyamatosan csökkent a világpiacon, hogy aztán '93-tól lassú növekedésnek induljon. A tranzakció jelentős része természetesen a legala­csonyabb ár közelében jött létre. Az el­adásban szerepet kapott Kovács Mi­hály az Agrobank-ügy másodrendű vádlottja, aki később aranycsempészés vádjával is bíróság elé állt, de felmen­tették. Kovács az Öcsödről Ausztráliá­ba származó holokauszttúlélő - akár­csak Peter Munk - az ún. Kasztner vo­naton kerülte el a haláltábort. Legalább­is az önéletrajz jellegű könyvében ezt írja. A hetvenes években Kovács, mint londoni nemesfém-kereskedő tért vissza Magyarországra. A szintén holo­kauszttúlélő Fekete János vezette Nemzeti Bank már ekkor nekikezdett az aranykészletek értékesítésének.

Hogy pontosan mennyit ad­tak el, és milyen körülmények között, azt nem tudni. 1989-re mindenesetre 65 tonna ma­radt. Surányinak kapóra jött, hogy a kilencvenes évek ele­jén több európai ország jelen­tősen csökkentette aranytar­talékát. Az aranyeladások mö­gé egész közgazdasági elmé­letsort állítottak, többen az egységes európai valuta bevezetését hozták fel indoknak, de valójában azóta sem na­gyon tisztázódott, hogy a tranzakciók­nak mi volt a háttere. Miközben az eu­rópai országok eladtak, előrelátóbb ál­lamok, mint Oroszország vagy Romá­nia aranyfelhalmozásba kezdtek. 1999-től a maradék készlet nagyobb részét is értékesítették, annak ellenére, hogy a MIÉP-frakcióból többször is kifogá­solták a korábbi eladásokat és ezzel - mint ahogy egy interpellációra adott válaszából kiderült - Orbán Viktor, az akkori miniszterelnök is egyetértett. Mára lényegében elolvadt az aranytar­talék. Hivatalos adatok szerint össze­sen 63 tonna aranyat értékesítettek. Az MNB közleménye szerint ez jó döntés volt, hiszen az államot nem érte kár, sőt az aranyért kapott pénzt jól fektették be. Csakhogy 1993 óta az arany ára közel 300 százalékkal nőtt. Ez pénzben kifejezve azt jelenti, hogy a mai áron több, mint 300 milliárd forintnyi arany eladásán az ország 200 milliárd forintot bukott. Ebből a kamatkülönb­séget kell levonni, hogy a nettó kár összegét kiderítsük. Mivel a készleteket nem egyszerre értékesítették, ráadá­sul '92 és '95 között Bod Péter Ákos állt az MNB élén, nehéz pontosan meghatározni, hogy Surányihoz men­nyi arany eladása köthető. De összes­ségében a veszteség mindenképpen meghaladja a 150 milliárd forintot. Ráadásul az arany ára folyamatosan nő.

Persze feltehetjük a kérdést: Surá­nyinak és társainak honnan kellett volna tudnia, hogy az arany árfolya­ma ilyen magas lesz. Hát például on­nét, hogy több nemzetközileg jegyzett befektetési tanácsadó is árfolyam-nö­vekedését jósolt. Ráadásul volt, aki a mostani 900 dollár körüli árszint há­romszorosát prognosztizálta. Egyál­talán nem zárható ki, hogy ez az elké­pesztő árfolyam-emelkedés be is kö­vetkezik néhány éven belül. A folya­matosan gyengülő dollár, a jelzálog­hitelbankok válsága, és a kínai gaz­daság, vele együtt a jüan fenyegetése, mind egyre keresettebb értékmegőr­zővé teszik az aranyat. A folyamatos árfolyamnyereség miatt kiválóan jö­vedelmező befektetés a teljesen felsza­badított aranypiacon vonzza a speku­lánsokat. Ha ehhez még állami segít­séget is kapnak, akkor hatalmas üzle­tek jönnek létre. Persze ha ez nem a hatalom beleegyezésével történik, ak­kor ma biztosan hivatali visszaélésről, vagy hűtlen kezelésről beszélnénk. így viszont csak egy szerencsétlen döntés marad 63 tonna arany elsíbo­lása... akarom mondani véletlenül ala­csony áron történő érékesítése.


Magyar Fórum, czyba
Nemzeti Hírháló
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Ipi-apacs: TE VAGY A FASISZTA!
  2009-10-31 23:51:10, szombat
 
  Ipi-apacs: TE VAGY A FASISZTA!

Dátum: 2009. October 23. Friday, 12:38

http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=3565


Jegyzet

A szélsőjobb és a fasizmus veszélyeire mutogatók előtt sem lehet közömbös néhány fontos körülmény. Milyen az a rendszer, ahol a társadalom felemelkedésének egyedüli üdvözítő útja immár csaknem hatvanöt esztendeje az országot kifosztó hatalom bolsevik, majd liberális típusú szabadrablása, az átlagember anyagi, testi, szellemi leépítése? Mitől nem lenini ez mostani út?

És mitől nem szélsőjobboldali és fasiszta az ilyen hatalom? Milyen az, az ellenzék, amelyik a hatalom bármilyen felvetésére, rablási ötletére pont az ellenkezőjét mondja? Mondja, és nem teszi, mert, mint mondja: nem teheti. Ez a visszafogottság a kormány és a mögötte állók, magukat baloldalinak és liberálisnak mondó erők biztos alapja, létezése támasza. Mitől nem kutya az egyik és a másik mitől nem eb? Az ilyen kétpártrendszer lényege a polgárháború lenne, de ebben az országban az emberek többsége nem tekinthető polgárnak a szó, hagyományos és jelenleg is elfogadott, úgymond: európai értelmében. Háború? A II. Világháború - a békét hangoztató békekötések és a megváltozott világhatalmi erőviszonyok ellenére - azóta is többé, kevésbé és folyamatosan szedi áldozatait, olykor nyílt, többségükben rejtett módszerekkel ugyan, de a mai napig tart.
Minek ide egy új polgárháború? A jelenlegi nem elég? Mégpedig egyenlőtlen feltételekkel: szemkilövés, emberellenes költségvetés, a hatalomban lévők ránk vigyorgó, pimasz meggazdagodása, a legelesettebbek zsebeiben való kutakodása és az immár nyíltan kimondott parancs: fájni fog! Már nem rejtik véka alá, már arra sem szakítanak időt, hogy hazudjanak, szépítsenek a dolgon. Ekkora pimaszság európai országban időtlen idők óta nem esett meg.
Elvégeztetett!
Európában vagyunk.
Ugye nem felejtettük el, hogy például a klasszikus olasz fasizmus adott időben a nagytőke diktatúrája volt? Kik védték és védik a 2005-ben és a 2006-os választások előtt a kókai dübörgő, majd a mostani álság-válság gazdasági érdekeit? És hogyan?
Csak nem a néppel szemben, immár a rendőrterror alkalmazásával, Brüsszelre, a pénzpiacok, az IMF diktátumaira hivatkozva, a népszerűtlen megszorítások igazolására?
Most, hogy fájt már eléggé eddig is és fájni fog, nagylelkűen megígérték - az '56-os évfordulóra, az ünnepre való tekintettel -, hogy kevesebb lesz a rendőr és a kordon. Majd meglátjuk.
A kérdések és a várható válaszok azért feltehetően megmaradnak.
Tetszik a rendszer? Naná, hogy tetszik, mert nyugodtan randalírozhatsz! Nem tetszik a rendszer? Persze, hogy nem, mert fasiszta vagy! Kimész az utcára? Hohó! Miért mész ki az utcára? Bizonyára azért, mert fasiszta, szélsőségesen jobboldali vagy! Nem mész ki az utcára? Tudjuk jól, hogy miért: titokban szervezkedsz! Mit magyarkodsz itt folyamatosan? Érdekel a történelem? Ugye megmondtam, hogy náci vagy! Nem érdekel a történelem? Tudjuk, miért nem! Mert utálod a hivatalosan elismert történészeinket! Nem szégyelled magad? Hidegen gyűlölöd az idegent, a meleget, a hideget? És, ha ezt megkérdezik: idegesít? Utálod, hogy utálunk? Másképpen gondolkodsz a másképpen gondolkodókhoz képest?
És, ha erre azt mondod velem együtt: kérdezzetek csak és válaszoljatok helyettünk is! Az igazság végül úgyis előbb-utóbb utat tör magának!
De miért mindig csak rajtunk keresztül teszi ezt?

2009. október. 23. Wéber Tünde
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szabó Dezső: Antiszemitizmus
  2009-10-31 23:48:16, szombat
 
  Szabó Dezső: Antiszemitizmus

http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=3571

Dátum: 2009. October 29. Thursday, 09:38

Előszó


Szabó Dezső az antiszemitizmusról szóló írásának aktualitását az adja, hogyha a zsidó szó helyére a globalista szót írnánk, akkor egyértelműen a mai magyar valóságot tárná elénk. Az írás pikantériáját az adja, hogy a globalizmus egyértelműen a zsidó mentalitás terméke, ami túlmutat etnikai gyökerein. A világ, politikai és gazdasági elitje értékrendjében, erkölcsében ,,elzsidósodott" függetlenül attól, hogy melyik népcsoport szülöttje. Éppen ezért Magyarország és a világ állapotát nem lehet leegyszerűsíteni etnikai, zsidó vagy cigánykérdésre, hanem a globalisták elleni küzdelemről kell beszélnünk.


Takács András


******

Szabó Dezső: Antiszemitizmus



A hal a vízben él, a tüdő oxigénnel táplálkozik, a magyar antiszemita. Dobd ki a halat a vízből: elpusztul. Vedd el az oxigént a tüdőtől: megfullad. Hazudd ki az antiszemitizmust a magyarból: a halál leggyalázatosabb nemével hal meg.


De mi az antiszemitizmus lényege? Miért vagyunk antiszemiták? Miért az antiszemitizmus? Életösztönünk első, szükségszerű megnyilatkozása, s melyek e megnyilatkozás helyes formái?

Egy téren sem mondtak annyi ostobaságot mindkét táborban , mint a zsidókérdés körül. Buzgó antiszemiták mondanak jelszavakat és érveket, melyek a zsidóság leghatalmasabb fegyvereivé válhatnak. Liberális államférfiak előtálalnak érveket, melyeket egy dedós gyermek szétszedhet alaplehetetlenségeire. Mert jobbról és balról nem állítják be a kérdést a maga nagy történelmi horizontjába, nem viszik vissza, hogy úgy mondjam, természetrajzi egyszerűségére. Egyes esetekből indulnak ki, szentimentalizmussal kandírozzák körül, érdekpárt s más zavaró szenvedélyekkel homályosítják el tisztaságát. Pedig a zsidókérdés lényegében éppen olyan egyszerű, mint amilyen átlátszó és egyszerű nyelvtanilag ez a mondat: a ragadozó ragadoz. És ennek az erős fajnak minden vér szerinti ravaszsága kellett ahhoz, hogy ezt az egyszerű, könnyen érthető lényeget körülvegye a hazugságok, az álhumanizmus, álszociológia, ál-szabadgondolkodás és álforradalom megtévesztő Bábelével.



A legnagyobb, legbűnösebb tévedés s fájdalom, nálunk leggyakoribb a zsidóság olcsó gyalázása, lekicsinylése. Ha engem a fronton földerítő szolgálatra küldenek, és én az ellenség roppant haderejéről azt a hetyke tudósítást hozom, hogy szót sem érdemel, hogy egy pár emberrel szét lehet verni az egészet: akkor én katasztrófa elé viszem saját véreim, s haditörvényszék előtt méltán érdemlek golyót vagy kötelet. Gondolják meg ezt jól a zsidóság anekdotás, nótás fitymálói. Jellemző, hogy igen sok zsidó fölényes humorral segít a bátor kereszténynek ebben a lekicsinylésben, mert tudja, hogy ez elrejti a veszélyt. Lekicsinyleni azt a fajt, mely a maga húszszoros kisebbségében elfoglalta a magyar élet minden stratégiai pontját, s mely egy történelmi katasztrófa ügyes kihasználásával lába alá gázolt bennünket, hitünket leköpte, zászlónkat letaposta, lekicsinyleni ezt a fajt nem önmagunk végtelen megvetését jelenti? a zsidóság is, mint minden más faj, erőknek és gyengeségeknek, kiválóságoknak és bűnöknek végére mehetetlen összetétele.



De, mert egy irtózatosan exkluzív vallás nevelésében, a kultúra és európai élet minden fénymáza alatt megmaradt az &s, barbár, ösztönös ázsiai törzsembernek, erői és kiválóságai vérből jövőbbek, s inkább jelentik az egész faj védelmét és hódítását, mint más fajoknál, gyengeségei és bűnei szembeötlőbbek, s inkább rátámadnak az európai ember morális ízlésére. Mert a lényege a különbségnek, s ezt nem lehet eléggé ismételni, mert ők szüntelenül ellentétesen másképp tüntetik föl, az: hogy mi, magyarok, németek, szlávok, olaszok etc. Az európai hit, morál és kultúra közösségében a csupán törzsemberből emberré szélesedtünk, a zsidó pedig a kiválasztás kannibál hitével, rettenetes faji hitében és moráljában megmaradt az ötezer év előtti idegen szagtól ösztönösen irtózó törzsember.



A zsidóság a legkomolyabb, a legvégzetesebb ellenség, a zsidókérdés a magyarság élet-halál kérdése, mely belekapcsolódik a magyar élet, a magyar jövő minden mozzanatába. Viccet csinálni ebből a kérdésből, lekicsinyelni ezt az ellenséget és ezt a veszélyt: csak hülyék vagy megfizetett gonoszok tehetik. A sok tragikomikus tévedés onnan ered, hogy mi asszimilálódós babonánkba butulva azt hittük, hogy az idegennek hetedik paradicsomi kéj, s nagy előléptetés magyarrá áthasonulni. Ez a hit, mely erős faji öntudatra, egészséges fajnál tényleg hódító erőt jelentett volna, nálunk nemzeti öngyilkosságunk egyik fő forrása lett. A magunk úgynevezett ideális oh, de aljas és gaz ez a szó! horizontjából néztük a dolgot, s nem akartuk meglátni a természetrajzilag is való valóságot, hogy az élet erős és gyenge fajok vad harca, s hogy minden fajnak magának kell megszerveznie védelmét és jövőjét, s nem szabad azt idegenre bíznia. Így például érzékeny, humanisztika-liberális politikai primadonnáink sokszor énekelték: Nem szabad általánosítani, hiszen van becsületes zsidó is, az ártatlan ne szenvedjen a bűnösért! Hát természetes, hogy van. Én magam is ismertem nem egy nagy kultúrájú, gondosan kiépített belső életű, tiszta morálú zsidót. De egyet ne tessék elfelejteni.



Ez a zsidó, éppen mert ilyen, s annál inkább, mert ilyen, a fajok harcában a saját fajával szolidáris, még akkor is, ha tiszteli a másik fajt. Vagy elfogadjuk azt az ítéletet, hogy Erdélyben az a becsületes magyar, aki megtagadja magyarságát és oláhhű lesz. Felvidéken az a becsületes magyar, aki csehhé torzul és így tovább? Ugye bár, hogy nem, ugye, hogy az a szívünk szerint, morálunk szerint való magyar, aki a mienk marad minden poklokon keresztül? Vagy a zsidóra más mértéket mérünk? De föl lehet itt vetni a becsületesség kérdését? Ha az öt világrész egymillió legbecsületesebb angolja, franciája vagy olasza jönne ide, hogy a maga külön szolidaritásával kivegye a kenyeret a magyar szájból, a földet a magyar földműves alól, hogy kereskedelem, gyár az ő kezében legyen, hogy sajtóban, színházban kilopja a magyarból a védő lelket: antiangol, antifrancia és antiolasz volnék. Pedig ezekkel a fajokkal ezerévi morális, hitbeli és kulturális közösségünk van. De nekem igazán mindegy, hogy aki elveszi a jelent, jövőt, az életet és mindent fajomtól, az comme il faut gavallér vagy pedig börtönviselt apacs. Vagy a fronton csak arra lőttünk, aki azelőtt való napon elfelejtette a drótsövényen átküldeni az erkölcsi bizonyítványát? a becsületesség kérdését itt csak ostobák vagy megtévesztő szélhámosok vethetik föl.



De nem is azokat a zsidókat szoktuk ám mi becsületesnek nevezni, akik tényleg azok. Az ilyenek nemigen törtetnek kegyeinkért, s nyíltan fajuk emberének vallották magukat. A mi "becsületes" zsidónk az a zsidó, aki átkeresztelkedik, ha kell, naponta kétszer, aki azt sem tudja, hova legyen a magyarságától, úgy köpik, mintha népszínműben volna, aki zokog a magyar határon, mint a vajszívű Vázsonyi, aki a nemzetiszínű határcövek láttára majdnem fizikai zsidóságából is magyarrá integrálódott. Ez az a zsidó, mely abban a pillanatban, hogy a csehek Lőcsére beléptek, dühös csehhé, s Kolozsváron az első oláh katona láttára felgerjedt oláhhá fett.

Ez a legveszélyesebb típus, ezt küldi a félelmetes faj előre, hogy a népek kebelében elfoglalják az elővárakat. A kommunizmus alatt a zsidó imperializmus legféktelenebb harcosai katolikus, református s volt nemzeti színű zsidók voltak. Egy zsidó író, a zsidó uralom egyik komikus, torz figurája, a háborúban még "mérhetetlen faji gőggel" nézte a magyar katonákat, s a kommunizmus második napján már piszkos szavakban köpte le a magyar fajt. A zsidó zsidó ellen harcolok teljes erőmből, de tisztelhetem, mint nemes ellenfélt. De ezek a nemzeti színű, magyar és keresztény zsidók az emberiség leghitványabb söpredékei, s életösztönünknek ezeket kell legelőbb eltüntetni a magyar életből.



Éppen ilyen dőreség, ha a zsidókérdésben a szeretetre s kereszténységünkre hivatkoznak. A szeretet nem az, hogy szeressem azokat, akik eleszik a jövőt a gyermekeimtől, akik eleszik az országot fajomtól: a szeretet törvénye mindenekelőtt a hozzám tartozók és fajtám iránt kötelez. Az a szeretet, melyet így liberális maszlagolásokban kívánnak, a legtermészetellenesebb perverz gyűlölet saját Vérem ellen. A kereszténység pedig nem vénemberek mazochizmusa, akik beteg vonzódással szeretik azokat, akik tépik és csalják őket. A kereszténység nem egy pár evangéliumból kiragadott érzelmes mondat. A kereszténység sok százados történelmi fejlődés: az európai emberiség védő, harcos szolidaritása az örök emberi jogok, az örök emberi egészség és morál megvédésére az ős barbár törzsember vad ösztönei ellen.



Igen: nagy ölelést jelent Krisztus a tiszta emberi együttműködés számára. De korbácsot jelent az éhes, vad törzsi ösztönök ellen. Az antiszemitizmusban Krisztus korbácsának vagyunk harcos keresztényei.


Ne hazudjuk hát el hamis szentimentalizmussal a dolog rideg lényegét. A fajok irtózatos harcáról van itt szó. Egy ázsiai barbár faj, mely megmaradt emberevő, zord ősi törzs pszichéjében, és magáévá tette az európai kultúra minden rafinált eszközét, nem kötve semmi moráltól, halálos gyűlölettel az európai múlt, európai morál, európai kultúra ellen, melyből ő ki volt tagadva, ezer arccal, millió eszközzel tör Európa meghódítására. Fájdalmas gyengeségünk látva, kihasználva mindazt, ami bennünk hiba, s még inkább azt, ami bennünk emberileg nemes, leigázott bennünket, s felépítette itt európai hódításának előbástyáját. Szabadságharc a mi antiszemitizmusunk, s az örök emberi jogok kétségbeesett segélykiáltása. Tízmillió proletárrá rabolt magyar fordul a világ proletárjaihoz a zsákmányoló faj zabolátlan étvágya ellen. Azok, akik a munkát tették a világ vallásává, azokat fogják-e ellenünk segíteni, akik minket fájdalmas, véres munkánk minden gyümölcsében megraboltak? Tízmillió magyar, akit lelkében is megtapostak, kire egy idegen faj erőszakolja a maga zsarnoki ideológiáját, ízléstelen ízlését, meghamisított, faji fegyverré torzított doktrínáit: ez a tízmillió magyar kiált a világ szabadgondolkodóihoz, segítsék őt lelki felszabadulásában.



Tízmillió minden jó szándékában megrágalmazott, minden emberiességében megcsalt, minden jogában megrabolt magyar jajgat Európa liberalizmusához, engedjék őt is élni, hogy földje az ő földje, vetése az ő termése, hogy munkája az ő kenyere legyen, s szabadjon védőpajzsot emelnie az orgyilkos tőr és a tolvaj kéz ellen. Tízmillió magyar követel igazságot Európát védő nagy történelmi munkájáért.


És egyet jó lesz meggondolnia Európának. Ma még sokan mosolyognak Nyugaton a zsidó imperializmus veszélyein. Pedig ez a veszély napról napra óriási arányokat ölt. És ennek az imperializmusnak a győzelme az európai múlt, az európai közös fejlődés, az európai kultúra végső veszedelmét jelentené. A magyarságnak a múltban fájdalmas szent történelmi hivatása volt, hogy Európa munkáját védje az ázsiai éhes törzsi ösztönök ellen. A mi antiszemitizmusunk ennek a történelmi munkának a folytatása, s így világtörténelmi munkát végzünk vele az emberiség védelmére.



Mi vagyunk a megmaszlagolt Európa fölébredt életösztöne, a nagy szabadságharc előfutárjai, hirdetői egy tisztább jövőnek. Fogjunk össze mindnyájan az antiszemitizmusban, mint egy hazát teremtő, Európát védő nagy, történelmi elhivatásban. Óh, higgyétek meg, hogy az emberiség leghősiesebb s mártíriumosan legszebb megvalósulása ma: magyarnak lenni!



Virradat, 1921. I. 21.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Olvasd el, majd menj
  2009-10-31 23:29:07, szombat
 
  Olvasd el, majd menj és szavazz a baloldalra!
2009/10/29



A baloldalra szavazok mert szeretem hallgatni a milliárdosok szájából az Internacionálét és mert szeretem látni a kábszeres buzik felvonulását az Andrássy úton és elítélek minden szélsőséget.



A baloldalra szavazok:

- mert szeretem hallgatni a milliárdosok szájából az Internacionálét.

- mert szeretem látni a kábszeres buzik felvonulását az Andrássy úton és elítélek minden szélsőséget.

- mert a komplett Terézvárosi és Erzsébetvárosi frakció előzetesben van.

- mert a volt pénzügyminiszter fiai védelmi pénzt szednek.

- mert szeretem, amikor szemeket lőnek ki állami ünnepségeken.

- mert jó, hogy az In-kal megmotoz, miközben a családommal sétálok a Múzeum kőrúton március 15.-én.

- mert rajtunk röhög Európa és elhatárolódik tőlünk már Románia és Bulgária is.

- mert szegény Soros Gyuri bácsit csak mi fogadjuk be, pedíg ő mindent megtett az egyetlen hazai tulajdonú OTP bank összeomlásáért .

- mert hiteles előttem (LI) Bajnai György (OFF-SHORE) Gordon, aki szerint úgy igazságos, hogy fájjon mindenkinek, csak nekik ne.

- mert Bajnai mindent megtett azért, hogy a libatenyésztők megkapják jogos követelésüket a hízlalt libák árát.

- mert Bajnai csak 8 cégét szüntette meg felszámolással, vagy végelszámolással

Továbbá:

- mert az állami nagyvállalatok vezetői megérdemelten kapják fizetésüket,

PL: Nemzeti Vagyon Kezelő igazgatója havi 3,5 millió Ft m.bért, + évi 33,6 millió prémium, + 3-5 havi bért jutalmul,

MÁV Zrt vezérigazgatója havi 3,42 milló m.bért+ 32,8 millió éves prémium + 3-5 havi bért jutalmul,

Magyar Posta vezérigazgatója havi 2,54 millió m.bért + éves prémium 24,7 millió + 5 havi bért jutalmul, stb.

- mert végre vannak jogai szegény bodzaszedő roma honfitársaimnak és büntetlenül ölhetnek, rabolhatnak, sikkaszthatnak, hazudhatnak.

- mert valaki végre elítéli a csúnya agresszív Magyar Gárdát, akik eddig semmi törvénybe ütközőt nem tettek.

- mert a TV Székházat olyan jól adták el, hogy egy kanadai cég kereshetett rajta két milliárdot.

- mert a völgyhidat úgy építették méreg drágán, hogy nem is kellett volna az utat a magasba emelni.

- mert a M6-os úton sikerül alagutat építeni az alíg néhány méter magas löszfalba.

- mert a makói gázmezőket sikeresen eladták kanadai kitermelésre, csupán 12 % -ot kap hazánk belőle

- mert szeretem, amikor romlik a forint.

- mert tényleg nem emelték a gáz árát.

- mert hazudtak éjjel-nappal.

- mert tényleg nem vezették be a vizitdíjat és a kórházi napidíjat.

(mert mindent elkövettek azért, hogy ne legyen vizitdíj..)

- mert a 4-es Metro 190 milliárd helyett 600-ból épül(?).

- mert a Baja Ferenc már rég nem utalhatott pénzt a Zsurki vodkagyárnak.

- mert a honvédelmi miniszter atomrészegen szónokolt a Grippenek átadásán.

- mert integráció címén végre vannak cigány osztálytársai a gyermekeinknek és mert a Lauder zsidó iskolában is vannak cigány diákok.

- mert végre van digitális tábla néhány iskolában, sőt, néhány iskolában még angol WC is van.

- mert az orvosaink már szerte Európában gyógyítanak, itthon pedig...

- mert dübörög a gazdaság és ugrik a pannon puma.

- mert olyan szabad országban élünk ahol bárkinek, még a volt miniszterelnöknek, Gyurcsány Ferencnek is lehet több mint 50 cégben

érdekeltsége, tulajdona, és mellette nagylelkűen lemond miniszterelnöki fizetéséről.

- mert semminek nincs felelőse és szabad a rablás.

- mert a Közraktár utcai bálna épületet off-shore cég építheti.

- mert eladják külföldi cégeknek a közműveinket és kiárusítják a vízvagyont is.

- mert drága pénzen terveztek nekünk kormány negyedet, amiből semmi nem lett (hála Istennek) csak költségei vannak.

STB, STB...

Kérlek, szavazz Te is a baloldalra, ha tetszik, amit itt olvastál!

http://hirklub.hu/

Nemzeti InternetFigyelő



Akármilyen hihetetlen még lesznek olyanok,akik a baloldalra fognak szavazni.
Sajnos, ez így igaz! Nagy a Jóisten állatkertje, csak alacsony a kerítés.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A patkányok, mindig patkányok
  2009-10-31 23:17:25, szombat
 
  http://radicalpuzzle.blogspot.com/

Tévedhetetlenek
írta: gabeebee


Szanyi elvtárs besértődött megint.

Újra a lelkébe gázoltak, amit manapság már egyre nehezebben visel a szervezete. Az utolsó csepp a pohárban Sólyom október 23-i beszéde volt, ahol is Kun Béla állítólagos unokája párhuzamot vont a kommunista diktatúra és az őszödi beszéd után kialakult morális válság között, utalva egyfajta jogfolytonosságra a mostani MSZP-s kormányzás, illetve az akkori diktatórikus rendszer kapcsán.

Betelt a pohár, több már nem fér bele - tört rá Szanyira az érzés, és kibuggyant belőle a gondolat, melyet azonnal világgá is kürtölt. Nem ezért váltottam rendszert, hogy a mocskos kommunistákat lássam viszont!

Azért szar lehet neked Tibi. Mégis hogy bírod, mondjuk egy frakcióülésen? És reggel a tükörrel mi a helyzet?

Azt hiszem, az ilyen Szanyi-féléket nevezik igazi kommunista embertípusnak. Ők azok, akiknek nincsenek elveik, akik ha a helyzet úgy kívánja, mindenfajta gátlás nélkül megtagadják saját kenyéradóikat, hogy átmentsék a bőrüket arra az időkre, amikor majd mások osztogatják a kenyeret.

Ők azok, akik azt gondolják magukról, hogy ők, és kizárólag csak is ők hallják meg az idők szavát. Hogy ők, és csak is ők rendelkeznek azzal a kiváltsággal, hogy ismerik minden idők minden helyes válaszát.

Nem érdekli őket, hogyha előtte nagy hibákat és bűnöket követtek el. Nem számít. Egy köpönyegforgatás és a különös anyagból gyúrt embertípus megtagadja eddigi tetteit, és újra hisz benne, hogy az általa tönkretett országot ő és csak is ő hivatott megmenteni. Aztán majd jön az újabb köpönyeg, az újabb tönkretevésig és így tovább örökkön örökké.

A kommunistáknál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára.

A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így hív: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek; egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista.

Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása úgy kívánja - adta meg a pontos leírást évtizedekkel ezelőtt Alekszandr Szolzsenyicin.

Ma már látható, hogy milyen igaza volt. Néha változnak az arcok, néha változnak a nevek, de a mentalitás, az mindig ugyanaz marad. Eltelhet bármennyi év, lehet kommunizmus, vagy "fejlődő" szocializmus, játszhatják a rendszerváltásnak nevezett tragikomédiát, vagy éppen épülhet a demokratúra. Lehet bármi.

A patkányok, mindig patkányok maradnak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lejárt az idejük
  2009-10-31 23:14:54, szombat
 
  http://radicalpuzzle.blogspot.com/

Lejárt az idejük


írta: gabeebee


Az elmúlt napok '56-os megemlékezéseinek közepette, valahogy mindenki átsiklott a Magyarok Szövetségének múlt pénteken lejáró ultimátuma felett. Ha emlékeztek még, Vukicsék a bösztörpusztai rendezvény zárónapján tették közzé kiáltványukat, melyben felszólították az államfőt, az országgyűlést és a kormányt, hogy október 23-ig a Szent Korona-tan alapján kezdjék meg az alkotmányos rend helyreállítását.

A kiáltvány végén még azt is hozzátették, hogy amennyiben ez a jelzett határidőig nem történik meg, akkor alkotmányjogi jogos védelemre, polgári engedetlenségre hívnak mindenkit.

Történt mindez még augusztus 26-án. Azóta azonban egy s más megváltozott a világban, de legfőképp a Magyarok Szövetsége háza táján. Ha a valóban nagy élményt jelentő bösztörpusztai találkozó emlékét nem is, de a szövetség vezetőinek hitelességét egyre több dolog kezdi megkérdőjelezni. [katt a linkekre]

http://radicalpuzzle.blogspot.com/2009/09/ujabb-kerdojelek.html

Mondjuk, az már augusztusban is látható volt, hogy a közreadott ultimátumos kiáltvány már önmagában is hülyeség. Természetesen nem az abban megfogalmazott szándékokkal van a baj, hisz szerintem nincs olyan ember a radikális oldalon, aki ne támogatná a történeti magyar alkotmány visszaállítását. A baj, a beteljesíthetetlen ultimátummal van.

Gondolom, még mindenki emlékszik OV 72 órás pofára esésére. Na, ez megint pontosan ilyen lett. Vasárnap az MSZ, a budai Várban tartott nagygyűlését, ahol egy új alkotmány alaptételeit tartalmazó dokumentumot, valamint az országgyűlés feloszlatását követelő levelet adtak át az államfő hivatalának. A dokumentumot ismertették a Köztársasági Elnöki Hivatal mellett tartott megmozduláson résztvevő, mintegy hétszáz (!) ember előtt is.

És kész. A végén mindenki elment szépen haza. Az engedetlenség érdeklődés hiányában elmaradt.

Az ilyen ultimátumok ennyit érnek, főleg akkor, ha az azt kiadó azt hiszi, hogy tüntetésre is kész tömegek állnak mögötte akkor, amikor az egyébként nincs úgy. Talán már Vukicsék is rájöttek arra, hogy más megszervezni egy kulturális találkozót és más egy politikai demonstrációt. Talán rájöttek arra, hogy nem kellett volna olyan lelkesen elhatárolódniuk a radikális oldalon mindenkitől, és talán nem kellett volna másokról hazugságokat terjeszteni.

És legfőképp, talán rájöttek arra, hogy attól, hogy sikerült összehozniuk egy egyébként méltán dicsérhető rendezvényt, attól még nem kellett volna az elmúlt hónapokban a megváltót játszaniuk.

De ez a hajó már elment. Ma már mindenki megtartja a kellő távolságot az őrnagy úrral. És ehhez egyátalán nem is kell ,,annyira radikálisnak lenni". [ez egyúttal a válaszom is, az '56-os megemlékezések országszerte bejegyzéshez érkezett kommentnek]

Apropó, őrnagy úr. Ha valaki esetleg nem tudná, Vukics ma is a Magyar Honvédség katonatisztje. Így amikor kiadta az ultimátumot nem tett mást, mint ultimátumot adott a saját parancsnokának és polgári engedetlenséggel fenyegette meg kvázi azt az államot, aminek a védelmére egyébként felesküdött.

Ha jobban ki akarnám sarkítani a kérdést, akkor azt is mondhatnám, hogy a Magyar Honvédség katonája az általa civilben vezetett szervezet nevében, az állam alkotmányos rendjének a megdöntésére szólította fel a szervezet tagságát.

Miért nem akar ez sehogy sem összeállni nekem? Miért van olyan érzése az embernek, hogy itt valami nagyon nincsen rendjén? Most miért nem hőbörög a parlamentben senki sem? Most miért nem esik neki a kormánynak a fidesz, és most miért nem szólítják fel távozásra az őrnagy urat az elvtársak?

Arról már nem is beszélve, hogy ugyanezzel a váddal Budaházy Gyurit már perbe fogták. Vajon Vukicsot miért nem?

Túl sok a kérdőjel, az idő meg ketyeg.

Pontosabban már le is járt. És valószínűleg nem csak az ultimátumé.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
a sukorói zsidó csaló
  2009-10-31 23:10:36, szombat
 
  2009-10-31. 16:20
Az APEH adóslistáján szerepel a sukorói zsidó csaló

Több mint 10 millió forinttal tartozik az államnak Joáv Blum - derül ki az APEH honlapján elérhető adóslistából. (A zsidó földtolvaj a 197. a sorban,a dokumentum hatodik oldalán)

http://www.apeh.hu/data/cms41844/Msz_2009_09_30WEB.pdf

Az izraeli-magyar befektető a sukorói telekcsere szerződés aláírásakor írásban nyilatkozott arról, hogy nincsen köztartozása. A Pénzügyminisztérium kabinetfőnöke a Blikknek azt mondta: a kaszinóváros koncessziós szerződését nem Blummal, hanem az általa képviselt céggel írták alá - ezért nem volt akadály a tartozás.
A telekcserével akár 600 millió forintos kárt is okozhatott a vagyonkezelő: a vízparti területért kapott Pest megyei gyümölcsösöket ugyanis mintegy 800 millió forint értékben számították be, pedig szakértők szerint mindössze 200 milliót érnek. Az ügyészség hűtlen kezelés gyanújával nyomoz.

(Hír TV)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tíz forinttal is drágulhat az
  2009-10-31 23:07:16, szombat
 
  2009-10-31. 14:37

Tíz forinttal is drágulhat az üzemanyag

Literenként akár tíz forinttal kerülhet többe az üzemanyag januártól. A drágulást a jövedéki adó emelése okozza.
A GKI Energiakutató Kft. ügyvezetője a Népszavának azt mondta: további árnövekedést okozhat, hogy jövőre átlagban 80-85 dolláros hordónkénti kőolajárra lehet számítani, az idei 65 dolláros éves átlaggal szemben.

(hírTV)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/41 oldal   Bejegyzések száma: 404 
2009.09 2009. Október 2009.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 404 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1310
  • e Hét: 5074
  • e Hónap: 8819
  • e Év: 162315
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.