Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, a gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövend... Ballán Mária
2006.07.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/21 oldal   Bejegyzések száma: 201 
Ima HAZÁNKÉRT ÉS A FÖLDÉRT!
  2009-02-28 07:33:39, szombat
 
  HAZÁNKÉRT ÉS A FÖLDÉRT!

A bátor és Istent határtalanul szerető, lengyel származású (mára már szentté avatott) Faustyna nővérre az Úr Jézus olyan missziót bízott, mely az egész emberiségnek szól: az IRGALMASSÁG üzenetét.

A feltámadt Krisztus szívéből a vizet jelképező FÉNYSUGÁR, a mindent átmosó, MEGTISZTÍTÓ VÍZ, és az Isteni Szeretetet és áldozatot jelentő piros, a SZERETET TÜZÉT jelképező, mindent élettel ellátó, és éltető FÉNYSUGÁR árad kifelé.

,,Ma téged küldelek az egész emberiséghez irgalmasságom üzenetével. Nem büntetni akarom a sérült emberiséget, inkább meg akarom gyógyítani, és Irgalmas Szívemre szorítani. (Napló 1588)"
Jézus többször küldte Faustynát az elöljárókhoz ilyen, vagy hasonló megbízással: ,,Menj, és mondd meg, hogy imádkozzák a rózsafűzért, amit tanítottam, és könyörögjék ki Isten Irgalmát az ország (vagy például egy alkalommal a szorongatott Varsó) részére!" (Pl.:napló 714.) - Azóta az Irgalmas Jézus üzenete és képe már bejárta a világot. Egyre több helyen fordulnak Megváltó Urunkhoz szerető bizalommal.
Világunk átalakulásának tényleges Vezetője minden hatalmasságok előtt is az Örök Király és Bíró, Kinek Képe Szent Koronánkon is fő helyen van. Boldogasszony, Mária Édesanyánk védelme és Jézus vezetése az, mely népünket kivezetheti szorongatottságából. ITT AZ IDŐ, hogy ezt az Igazságot felismerve, és elfogadva Hozzá forduljunk! - AZ ALÁBB KÖVETKEZŐ IMA EZZEL A GONDOLATISÁGGAL, ÉS AKTUALITÁSSAL SZÜLETETT.

A MAGYAR NÉPLÉLEK IMÁJA AZ ISTENI IRGALMASSÁGHOZ

Örök Atya, Magyarok Istene! Nyisd meg a szívünket igaz könyörgésre! Lelkünkben a fájdalom felszakad, és Hozzád kiált: Ne hagyd elveszni e Népet és Hazát!
Felajánljuk Néked Szent Fiad szörnyű szenvedését, Mária, Jó Anyánk lelki gyötrelmét, és hozzá tesszük e nép történelmének minden igaztalanul kiontott csepp vérét! Jézus Urunk által megváltottad a világot és minden gyermeked, kérjük, hogy adj Kegyelmet, és irgalmazz Érted harcoló népednek!
Istenséged fájdalma a világmindenségen átremegett, megtörte ezzel a szellemi sötétséget. Sok idő volt ezt felfogni az emberi elmének, ezért irgalmazz Uram a Beléd vetett hittel, Veled küzdő népednek!
Fejedbe durván belenyomták a fájdalom töviskoronáját, megcsúfolva ezzel Isten Királyságát. A Szent Koronával népünk fogadta az Ég Igazságát, irgalmazz Atyánk, és védd most a Magyar Hazát! Szent Arcodon vér folyt, nagy volt Testednek, Lelkednek fájdalma, így mutatta magát a gonosz-szellem sötét, gőgös, nagy hatalma. Szívében tudva, vérével védte népünk Urunk Tanítását, irgalmazz Atyánk, és vedd át, vezesd újra Jézus Földi Királyságát!
Minden ostorcsapás és durvaság újabb fájdalmat hozott, Szent ajkad mégis kimondta a megbocsátó szót. Hosszú harcainkban fülünk eldugult és szemünkből csak könny folyt, irgalmazz Urunk, és kérünk, adj Fényt és bocsánatot! Legnagyobb kínodban megbocsátásod adtad a Keresztfán: ,,Hogy mit cselekszenek, nem tudják, ó Atyám!" Így töltsd meg szívünket igaz bocsánattal múltunk fájdalmaiért, hogy átadhassuk Irgalmadnak mindezt most Hazánkért!
Mennyeknek Királya, Világok Teremtő Atyja! Emberi szívünk Veled mozdult Szent Akaratodra! Történelmünk harc volt, Hozzád imádkozva védtük mit lehetett, irgalmazz Urunk, és támaszd föl a Magyar Szíveket! Írd belénk újra, hogy mi az Igaz Szeretet, hogy Bölcsességed tanítsa a Magyar Szellemet! Tedd szeretettől lángolóvá ismét a szívünket, hogy legyőzhessük hamis büszkeségünk, s emberi gyengéinket! Irgalmazz Urunk, irgalmazz a Magyar Népnek, hogy győzelmed hirdesse minden nemzedéknek!
Szabadíts meg Atyánk minden ravasz lefedettségtől, mely erőnkön felül választ el bennünket Tőled, Istenünktől! Te látod, hogy milyen nagy a sunyin ránk törő, gonosz szellemi akarat, Irgalmad mutassa meg Isteni Hatalmadat! Kérünk, fogadd szívünk tiszta kérését és szándékunkat, mellyel azt kívánjuk, Általad legyen bennünk teremtő a gondolat! Forduljon az átok Áldássá mibennünk, és tettünknek legyél Te Ereje, így nyilvánuljon meg rajtunk Irgalmad minden nagy Kegyelme!
Taníts Urunk Igaz Tudásodra, gyógyító szépségre, munkálkodjon bennünk angyalok ereje, szent őseink tiszta öröksége, hite és reménye! Legyen minden emberi kapcsolatunkban Békéd és Isteni Jeled, földi határainkat se mutassa más, csakis a Te Fényed! Mosd át teljes emberi valónkat Irgalmad tiszta, Szent Vizével, tölts fel sejtszinten bennünket Megváltó Szereteted hatalmas Tüzével. Áraszd el szívünket Szent Szíved minden Örömével, hogy együtt dicsőíthessünk Téged a Földről az Égi Seregekkel!
Örök Atya! Felajánljuk Szeretett Fiad Szent Vérével együtt a Magyar Nép minden csepp kiontott vérét, és minden fájdalmas, testi-lelki szenvedését, és felajánljuk máig megőrzött, és Vezetésed alatt munkába fogható, tiszta Szellemi Örökségét. Áldj meg kérünk Mindenség Teremtő Atyja, hogy az Istenanya, Nagyasszonyunk Mária, Koronás Királynőnk oltalmában, és Megváltó Jézus Urunk vezetése alatt népünk beteljesíthesse Szellemi Feladatát, Igaz Küldetését. Ó add ezt meg nekünk Szeretet Istene!
Vezéreljen bennünket mindenkor Szent Akaratod, és teljesedjék be velünk, Általad és bennünk Isteni, szerető Atyai Szándékod! Most, és mindörökké, Ámen.

Siklósi András 
 
0 komment , kategória:  HIT  
Diafilm: Alaszka
  2009-02-28 07:26:17, szombat
 
  Diafilm: Alaszka
Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sajó Sándor : ÚJ ÁBEL
  2009-02-28 07:22:18, szombat
 
  Sajó Sándor : ÚJ ÁBEL

Anyám! Kegyelmed özvegyasszony
És szűken van kenyerünk;
Azért én, lássa, nem panaszlom,
Hogy Káin együtt él velünk.
Kegyelmed gyermekül fogadta,
Bár nem kegyelmed szülte őt
Legyen testvér az istenadta.
Ha őstörzsünkkel összenőtt.
De kikesergem a világba:
Jó szívem hozzá mindhiába,
És velünk él bár egy kenyéren,
Nekem e Káin nem testvérem!
Anyám! E Káin csúf szokásból
Minden dolgomba belegázol.
Játékban utcán, kint a páton
E Káin sohse fogja pártom;
A taligánkat soh'sem huzza,
Mikor meg tolná, visszahúzza,
Zsebemből kicseni a gombot,
Tarisznyámból a kenyeret...
Amit én gyűjtve összehordok,
Ő széjjelszórja, s kinevet;

Más kedvét ellenemre szítja,
Utcák kutyáit rám uszitja,
s örül, ha folyni látja vérem...
Nekem e Káin nem testvérem!
Anyám! Én Káint bepanaszlom...
Kegyelmed gyönge, beteg asszony,
S míg betegen nyög itt az ágyban,
Ő miért fütyül kint oly vidáman?!
Ha házunk őneki is háza,
Idegenek közt miért gyalázza!?
Ha idegen a lelke tőlünk,
Anyám, KAINNAL MIÉRT VESZŐDÜNK?
Nem vagyunk senki kapcarongya,
Én nem leszek Káin bolondja...!
Anyám, nekem már forr a vérem,
Nekem e Káin rossz testvérem...
Anyám, így élni nem öröm...
Én Káint többé nem panaszlom,
De ezt így nem bírom sokáig,
S ha Káin jobbá most sem válik,
Akkor az Isten irgalmazzon...
Bevégzem vele nagy pöröm,
Anyám!
Én Káint megölöm!...Videó: a verset Kassai-Kaszás Imre színművész szavalja:Link
 
 
0 komment , kategória:  IRODALOM/VERSEK  
Izraeli kommandósok
  2009-02-28 07:18:43, szombat
 
  Izraeli kommandósok gyakorlatoztak Ferihegyen

Külföldi rendőrök részvételével, a sajtó teljes kizárásával tartottak terrorelhárítási gyakorlatot Ferihegyen.

A terroristákat civilbe öltözött izraeli kommandósok alakították. De csak a játék kedvéért likvidálták őket, nem igaziból.

A barátságos focimeccs után barátságos együtt kommandózást és terrorlehárítást gyakoroltak együtt a magyar és izraeli kommandósok. Hiába szorosra kell fűzni a kapcsolatot a gazdival.

A legnagyobb titokban szervezett gyakorlatot, a múlt héten, péntekről szombatra virradó éjszaka tartották a ferihegyi 2/B terminálon és a reptér belső területein.

A gyakorlatot részben az izraeli biztonsági erők szervezték a magyar rendőri erők reagáló készségének javítására.

A normál reptéri működés szimulálása közben ,,terroristák" bukkannak fel váratlan helyekről a gyakorlat éjszakáján, mely időre kiürítették a terminált, s valamennyi fegyveres résztvevőnek elvették a szolgálati fegyverét, helyette festéklövedékes pisztolyt, géppisztolyt kaptak. A több mint száz utas szerepét rendészeti középiskolások és tiszti növendékek játszották. A magyar rendőrök és reptéri dolgozók a szokásos rend szerint végezték munkájukat, nem tudhatták mikor, hol támad az ,,ellenség", akiket civilbe öltözött izraeli kommandósok alakítottak.

A külföldi vendégek az éjszaka folyamán négy alkalommal lepték meg a magyar biztonságiakat. A szituációk egyikében egy utas késsel fenyegette meg az őt átvizsgáló őrt, később egy öngyilkos terrorista bombával a testén lépett a terminál épületébe. Mindegyiküket időben ártalmatlanították a magyar biztonságiak. A gyakorlat tényét a Reptéri Rendőri Igazgatóságon megerősítették.

(HírTv nyomán Szent Korona Rádió)Link
 
 
2 komment , kategória:  POLITIKA  
A valós igazság
  2009-02-28 07:14:43, szombat
 
  A valós igazság a holokausztról:LinkLink 
 
0 komment , kategória:  POLITIKA  
Megjelent a TÁROGATÓ
  2009-02-28 06:58:14, szombat
 
  Megjelent a TÁROGATÓ
2009. január-februári (54.) és március-áprilisi (55.) száma

A tartalomból:
- A fehér Amerikának vége - néger elnök az USA-ban!
- Az EU vezetőinek és tagországainak
- Tormay Cecile, az irredenta nagyasszonya
- Az 1956-os Mindszenty-szózat
- Gepida nevek
- Vádirat és ítélet
- A magyar ünnepek eredete és hagyományai
- Az ördög és a párttitkár
- Miért nem sikerül a legokosabbaknak sem kivédeni a TV agymosását?
- A Magyar Nemzeti Alkotmány alapjai
- Barmok ideje
- Egy másként gondolkodó zsidó figyelmezteti Amerikát
- Ki kell állnunk önmagunkért, de mások védelmében is!
- Földjeink nem kerülhetnek idegen kezekbe!
- Merre tovább Magyarország?
- Elvénülésünk távlatai
- Nemzetstratégiai alapvetések
- Gondolatok az emberi közösségekről, a hazáról, a magyarságról és az antiszemitizmusról
- A Sátán így tanítja fattyait
- A magyar néplélek imája
- A gazdaságról magyarul
- A Világ Világossága
- Hazafias töltésű versek klasszikus és kortárs irodalmunkból

A Turul Szövetség kiadásában tizedik éve (2 havonta 32-40 oldalon) megjelenő bátor hangú, kiváló szellemiségű nemzetvédelmi és kulturális folyóirat előfizethető (belföldre 4000 Ft/év, megszállt területeinkre 5000 Ft/év, az emigrációba légipostával 40 euro/év) a főszerkesztőnél az alábbi címen:
vitéz Siklósi András, 6723 Szeged, Becsei u. 3.; tel: 62/890-564 és 20/443-1830; e-mail: siklosi.andras@tvnetwork.hu

Ismerkedjen meg Ön is a Tárogatóval! Olvassa el szerzőink remek írásait, melyek kivétel nélkül a magyarság megmaradását s lelki-szellemi épülését segítik; ugyanakkor kendőzetlen őszinteséggel az igazságról, a szabadságról s az örökkévalóságról szólnak. Amit mások bármi okból mellőznek vagy elhallgatnak, mi azt is közöljük. Rendelje meg még ma, és töltse idejét társaságunkban! Garantáltan hasznos, érdekes olvasmányokban lesz része.

A Turul Szövetség DVD és video ajánlata

Beszélgetés Siklósi András költővel időszerű nemzetpolitikai kérdésekről, 3 részben. A mosonmagyaróvári televízióban készült kiváló felvétel szinte minden fontos problémánkat felöleli, s a maga nemében valódi szenzáció!
A 3 órás anyag elérhető DVD-lemezen vagy videokazettán is, egyaránt 4000 Ft-ért, az elcsatolt részekre 5000 Ft, az emigrációba (légipostával) pedig 38 euro ellenében. Ismerje meg Ön is ezt a gondolatgazdag, szókimondó, az élet dzsungelében világosan eligazító interjút, s lepje meg vele barátait, ismerőseit is!
Megrendelhető az alábbi címen:
vitéz Siklósi András, 6723 Szeged, Becsei u. 3.
Tel: 62/890-564 és 20/443-1830, e-mail: siklosi.andras@tvnetwork.hu
(A szükséges összegek feladhatók belföldi postautalványon, vagy levélben elküldött bankgaranciás valutacsekken. Utánvételes rendeléseket nem áll módunkban teljesíteni.)


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Méz, a szuperfegyver
  2009-02-28 06:44:37, szombat
 
  Méz, a szuperfegyver


A méz igazi kincsestár: különleges tápanyagokat tartalmaz, rengeteg dolgot orvosol, és még a szépségápolásban is hasznát vehetjük - eláruljuk, mindezt hogyan használhatod ki magad is.

Hogyan gyógyíts a mézzel?

Égési sérülések - Kend be bőségesen mézzel a megégett bőrfelületet. Lehűti, nyugtatja, és gyors gyógyulást eredményez sebesedés nélkül. A baktériumok képtelenek túlélni a mézben.

Álmatlanság - Egy szűk evőkanálnyi méz egy bögre meleg tejben elkeverve csodákat tesz, igazi nyugtató.

Hiperaktivitás - Mindenben helyettesítsd a cukrot mézzel. A finomított cukor teljesen felpörgeti a szervezetet, megfosztja az idegrendszert a vitaminoktól, és akár viselkedési zavarokat is okoz, viszont tápértéke egyáltalán nincs.

Ágybavizelés - Egy teáskanálnyi méz lefekvés előtt segít a vízvisszatartásban, és nyugtatólag hat a félelmekkel szemben.

Orrdugulás - Egy szűk evőkanál mézet oldj fel Egy kisebb lábos vízben, és inhalálj vele törölköző alatt. Nagyon hatékony!

Kimerültség - Az ókori görög sportolók is mézet fogyasztottak az állóképességük javítására versenyek előtt, és a regenerálódásra versenyzés után. Oldj fel egy rész mézet négy rész vízben, majd tartsd a hűtőben, és abból kortyolgass egy-egy kanálnyit.

Mélytisztító arcra - Keverj el egy rész mézet egy rész zabliszttel, és kend fel az arcodra. Hagyd hatni fél órát, majd mosd le. Pattanásos, aknés bőrrel csodát tesz.

Hajkondicionáló - Keverj el egy rész mézet egy rész olívaolajjal, dörzsöld be a hajba, majd csavard meleg törölközőbe. Hagyd rajta legalább tíz percig, és öblítsd ki. Nagyon jót tesz a fejbőrnek is, fényes, rugalmas lesz tőle a hajad.

Izületi gyulladás - Keverj el egy rész mézet egy rész almaecettel, majd higítsd fel vízzel ízlés szerint. Javítja az emésztést, és a fogyást is segíti.

Torokfájás - Egy teáskanál mézet olvassz meg a szádban, majd csurgasd le a torkodon. Enyhíti a gyulladást.

Stressz - A vízben feloldott méz stabilizáló hatással bír, kiegyenlíti a lenteket és a fenteket. Egy rész mézet oldj fel négy rész vízben.

Tartósítószer - Ha cukor helyett mézet használsz a süteményekben, tovább maradnak frissek. A recept folyadéktartalmát csökkentsd egyötödével, hogy a méz mennyiségét kompenzáld.

Babáknak - Egy éves kor felett keverd az ételébe, esetleg az italába: négy teáskanállal adj egy üveghez. Minél "darabosabb" a mozgása, annál több mézet érdemes adni a babának. Amikor jön a foga, bedörzsölheted az ínyét tiszta mézzel, ez nyugtatja és helyi érzéstelenítő hatása is van.

Csontritkulás - A kutatások szerint napi egy teáskanál méz segíti a kalcium felszívódását, így megelőzi a csontritkulást. 50 felett mindenkinek hasznos lenne naponta mézet fogyasztania.

Migrén - Egy evőkanálnyi mézet oldj fel fél pohár meleg vízben. Apránként kortyolgasd el, amikor épp rád törne a migrén, és ha szükséges, ismételd meg 20 perccel később.

Szemgyulladás - Egy rész mézet oldj fel egy rész meleg vízben. Amikor kihűlt, ezzel borogasd a szemed.

Hosszú élet - Érdekes tény, hogy a méhészek között fordul elő a legkevesebb rákos és izületi gyulladásos megbetegedés az összes szakma közül az egész világon. A rendszeres mézfogyasztók pedig a leghosszabb életű emberek közé tartoznak.

Köhögés elleni szirup mézből
Alaposan keverj össze 15 dkg mézet, 5 dkg glicerint és két citrom levét. Tedd kisebb üvegekbe, zárd le, és használd szükség szerint.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A madarak gondolnak a jövőre
  2009-02-28 06:37:55, szombat
 
  A madarak is gondolnak a jövőre

Brit kutatók kísérleteiből kiderült: a bozótszajkók képesek egy nappal előre gondolkozni, és felkészülni többféle eshetőségre is.

Eddig az volt az általánosan elfogadott tudományos nézet, hogy előrelátó cselekvésre, tervezésre csak az ember képes, az állatok minden cselekedetét ösztönök (pl. fészekrakás) vagy azonnali szükségletek (táplálékszerzés) irányítják.

A Cambridge Egyetem kutatói Nicola Clayton vezetésével igazolták, hogy a kaliforniai bozótszajkók (Aphelocoma californica) a külső körülményekhez rugalmasan alkalmazkodva kifejezetten előrelátóan viselkednek.

Egy kísérlet során a bozótszajkókat három részből álló ketrecben tartották. Este bőségesen kaptak táplálékot, reggel azonban vagy az egyik szélső rekeszbe vitték őket, ahol kaptak enni, vagy a másikba, ahol egyáltalán nem. Az első hat nap során a madarak porított fenyőmagot kaptak enni, ezt követően pedig egész fenyőmagot.

Mindegyik rekeszben voltak olyan faforgáccsal töltött dobozkák, amelyekbe a madarak elrejthették az eleséget. Amikor már egész fenyőmagokat kaptak, háromszor annyi táplálékot rejtettek el abban a rekeszben, ahol nem kaptak reggelit, mint abban, ahol volt etetés.

Egy másik kísérletben ugyanúgy háromrekeszű ketrecben éltek a madarak. Az egyik szélső rekeszben mindig mogyorót kaptak, a másik szélsőben pedig mindig szárított kutyatápot. Az előrelátó szajkók a kutyatápos ketrecben mogyorót rejtettek el, a mogyorósban pedig kutyatápot, hogy így biztosítsák másnapi változatos étrendjüket.


Bíró Zsuzsa
Link
 
 
0 komment , kategória:  KÖRNYEZETVÉDELEM,ÁLLATVÉDELEM  
Magyar háziállatfajták
  2009-02-28 06:23:53, szombat
 
  Magyar háziállatfajták megmentője

Nemcsak a vadállatok között léteznek veszélyeztetett fajok, a háziállatok körében is akadnak olyan fajták, amelyek eltűnőben vannak. Ennek oka, hogy egyes hagyományos, régi állatfajták napjainkra elveszítették egykori gazdasági jelentőségüket, így már csak kevesen tartják, tenyésztik őket. Az ősi, vagy régen honosult magyar háziállatfajták közül is vannak olyanok, amelyek végképp eltűntek, ám sokuk annak köszönhetően maradt fenn, hogy az állatkert erőfeszítéseket tett a megóvásuk érdekében.


Különösen a magyar pásztorkutyáknál, de más magyar kutyafajták esetében is fontos szerephez jutott az a kutyatenyészet, amelynek az Állatkert hosszú évtizedeken át otthont adott. A fajtatiszta kutyatenyésztést még Serák Károly indította meg a XIX. század végén. A XX. század első felében számos vezető állatkerti tisztségviselő, köztük Lendl Adolf, Raitsits Emil és Anghi Csaba foglalkozott a magyar kutyafajtákkal. Nemcsak kutatómunkát végeztek, hanem ők állították össze sok magyar kutyafajta sztenderdjét is. A puli, a mudi, a komondor, a kuvasz, de az erdélyi kopó fennmaradásában, genetikai változatosságának fenntartásában is fontos szerepe volt az állatkerti kutyakennelekben folyó szakszerű tenyésztő munkának.


Hasonlóan jelentős szerepet játszott az Állatkert a magyar szürke szarvasmarha, és a hucul ló megmentésében is. A szürkemarhát a második világháborút követő években a szó szoros értelmében a kipusztulás veszélye fenyegette. Akkor Anghi Csaba állatkerti főigazgató, valamint Matolcsi János, a Mezőgazdasági Múzeum főigazgatjának kezdeményezésére vállalta fel az állam a fajta fenntartását. Ebben a feladatban az Állatkert is részt vett: különösen az ún. M-vonal (a tenyésztésben használt apasági vérvonal) fennmaradása fűződik az állatkerti tenyészet, és az egykori legendás tenyészbika, Mózes nevéhez.


A hucul lovat több kárpát-medencei nép is saját hagyományos háziállatának tekinti, hiszen a Kárpátok vonulatának azon területén, ahol ez a hegyi kislófajta kialakult, évszázadok óta együtt éltek a magyarok, a románok, a szlovákok, a ruszinok, és számos más nép, köztük a fajtának nevet kölcsönző huculok is. Az 1960-as évekre a magyarországi hucul állomány fennmaradása kétségessé vált, ezért volt jelentős lépés, amikor az Állatkert összegyűjtötte a megmaradt állatokat, és létrehozott egy törzsménest a fajta fenntartása érdekében. A ménes ma is létezik, az Állatkert és az Aggteleki Nemzeti Park közös kezelésében.Link
 
 
0 komment , kategória:  KÖRNYEZETVÉDELEM,ÁLLATVÉDELEM  
Humor
  2009-02-28 06:14:16, szombat
 
  Kérdés:
- Miért nincs bástya a vonaton?
- Mert a vonat nem vár.....

Úszás oktatás:
- Hogy tanítja a varázsló úszni a pókot?
- Hókusz, pók ússz!

Tehén:
A tehén bonyolult állat.
De én megfejtem.

Kérdés:
- Miért nem gyűjt a darázs vasat?
- ???
- Mert azt a MÉH csinálja. 
 
0 komment , kategória:  HUMOR  
     1/21 oldal   Bejegyzések száma: 201 
2009.01 2009. Február 2009.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 201 db bejegyzés
e év: 2231 db bejegyzés
Összes: 24087 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 921
  • e Hét: 11189
  • e Hónap: 26786
  • e Év: 26786
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.