Belépés
lebo.blog.xfree.hu
Nem vagyok normális ! Nem vagyok tökéletes ! Nem akarok hibátlan lenni ! Nem akarok mindenkinek, pláne bárkinek megfelelni!! Leboniczky László
1961.05.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 55 
Nellitől
  2009-02-28 23:37:41, szombat
 
  Örülj hogy élsz! látod?
Nem éri meg ha mindig félsz.
Az élet egy hatalmas csoda.
Ez nem csak a fiatalság kora.
Lehetsz gyermek,fiatal,vagy idős.
Válhat még belőled hős.
Van valaki akinek te vagy a világ.
Aki elfogadja minden apró hibád.
Mindegy hogy ki ő,szerelmed.
Testvér,vagy éppen gyermeked.
Hisz ami összeköt,az a szívből jövő szeretet.
Légy mindig vidám,örülj minden szépnek.
Ne várd meg,hogy majd talán előtted lépnek!!
Szép estét,jó éjszakát,csodás vasárnapot!!
Puszi : Nelli


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
kép
  2009-02-28 21:03:22, szombat
 
 


Akit illet nézze meg és irjon kommentet mit talált
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
jótanácsok
  2009-02-28 20:50:05, szombat
 
  Tekintettel Európa kritikus gazdasági helyzetére, íme a 2009. évre
vonatkozó tanácsunk:


Fontos: Tetováltasson egy eurót a péniszére, mivel azt követően.....


1) ... élvezheti pénze fel-le mozgását


2) ... láthatja, hogy növekszik a pénze
3) ... mindig örül, ha a felesége a pénzéhez nyúl
4) ... Ön döntheti el ki nyúlhat a pénzéhez
5) ... döntse el Ön, hogy HOVÁ fekteti be a pénzét!!!


Reméljük ezzel is segítségére lehetünk és engedje meg, hogy
rendszeresen küldjünk további hírleveleket. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mai hir a Blikk-ből
  2009-02-28 19:09:39, szombat
 
 
Elítélték annak a fatális bűncselekménynek tetteseit, akik tavaly nyáron egy londoni áruházban okozták az egyik vásárló halálát. Az esetet rögzítették az áruház biztonsági kamerái is.

Link

A bírósági tárgyalások során kiderült, hogy a verekedő férfi a narkós barátnőjén akart revansot venni. A barátnője ugyanis összeveszett a sorban elfoglalt hely miatt az egyik vásárlóval. A drogfüggő nő nem hagyta annyiban, felhívta a barátját, aki kocsiba pattant és odaviharzott. A nő rámutatott egy idősebb vékony férfira, aki gyanútlanul állt a sorban. A barátja megütötte. Kiderült, hogy a nő nem is vele vitatkozott össze, de addigra a szerencsétlen férfi összerogyott, és nem sokkal később meghalt.

A nő ekkor szúrta ki azt az embert, akivel valójában összeveszett, ám az a férfi gyorsan ki is rohant az áruházból. ,,Menj utána és találd meg" - adta ki az ukázt barátjának a nő, de szerencsére nem érte utol.

A férfit és a nőt halált okozó testi sértés miatt bűnösnek találta az esküdtszék, az ítéletet később hozza majd meg a bíróság.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ez van ezt kell szeretni
  2009-02-28 19:04:32, szombat
 
  Szexéhes anyucikat keresnek a fiatalok


Fura divat terjeng manapság a huszonéves fiúk körében. Egyre többen a harmincas- koranegyvenes nők kegyeit keresik, persze ,,csupán" a szex miatt.
Míg korábban az ötvenes férfiak kedvelték a gyenge húsú ifjú pipiket, ma már a női egyenjogúság jegyében az idősebb nő, fiatalabb férfi páros sem ritka. Mit akarnak a srácok a ,,néniktől"? A válasz egyszerű és rövid: Szex!Minden fiú életében először az anyjába szerelmes - ahogy a lányok először apjukba szeretnek bele - mondta Bors Mari, a ,,Fiatalabb férfit szeretni" című könyv szerzője, a téma szakértője. Minden fiús édesanya is beszámol arról, hogy saját gyermekük iránt egy különleges ,,szerelmet" éreznek. Egészséges esetben ez az érzés szexualitástól mentes. Azoknál a fiatal férfiaknál, akik az idősebb nők iránt éreznek erőteljes vonzódást, vagy kimaradt a gyerekkorukban az anyai szeretet megélésének élménye, vagy egy túl erős anya modell áll a háttérben - állította a szexuálpszichológus.

Négy érv, amit felhoznak a fiatalabb pasik a negyven körüli nők mellett

A 23-29 közötti férfiak azokra a nőkre vadásznak, akik már szültek gyermeket, akiken látnak jegygyűrűt és aki jól néz ki, ad magára, csinos, esetleg látványra jól szituáltnak látszik. Tévedés volna azt hinni, hogy a nőkben ,,kitartójukat" keresnék, vagy pénzt, anyagi ellenszolgáltatást várnának. Az okok jóval egyszerűbbek:

1. A huszonéves lányok szingli-pánikja elől kényelmes menekülési útvonal egy idősebb nő ölébe menekülni - ők ugyanis már nem akarnak erőszakosan férjet fogni.

2. A tini és ifjú, huszonéves lányok hisztisek, nehezen alkalmazkodnak, nagy elvárásaik vannak - a negyven körüli nők ellenben nem nyafognak, és nem támasztanak kemény elvárásokat.

3. A huszonéves lányok akár fondorlat árán is gyereket csináltathatnak maguknak, míg egy gyerekes nő számára ez már nem központi kérdés.

4. A huszonéves lányokat folyton el kell hurcolni mindenféle helyekre, míg a negyven körüli nők már kibulizták magukat, nem igénylik a társasági szórakozásokat, ellenben többek között meleg étellel is kényezteti szeretőjét
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Munkahelyi balesetek?!
  2009-02-28 12:31:19, szombat
 
  Munkahelyi balesetek?!


A kishivatalnok beront az igazgatói szobába. Kinyújtja a nyelvét a főnökre, arcába önti a tintát, a fejébe húzza a papírkosarat.
Ekkor belép a kolléga, és megszólal:
- Csak vicceltem, Rezső, nincs is ötösünk a lottón!


- Molnár kartársnő - szólítja meg egyik beosztottját az osztályvezető -, az imént telefonált a barátnője. Azt mondta, hogy magát kisebb baleset érte, ezért nem tud bejönni. Mit jelentsen ez?
- Elfelejtette, hogy ezt holnapra kértem tőle!


Kiss kétezer forinttal többet talál a fizetési borítékjában, mint amennyi az elszámolási papírján van, de senkinek sem szól róla. Egy hónap múlva már két ezerrel kevesebbet számol, és azonnal reklamál. A pénztáros utánanéz, kideríti a múltkori hibát is, és számon kéri Kisst.
- Miért nem szólt már az első alkalommal is?
- Azt, hogy egyszer hibáznak, még elnézi az ember, de hogy kétszer, azt már nem lehet szó nélkül hagyni.


Az üzemben a tűzrendészeti vizsgán megkérdezik a dolgozót.
- Mit tesz, ha látja, hogy a főnöke köpenye kigyulladt.
- Habozok.
- Hogyhogy habozik?
- Nem tudom eldönteni, a poroltóhoz nyúljak-e, vagy petróleumot öntsek rá.

Két titkárnő beszélget délidőben.
- Milyen jóképű a te főnököd! - mondja az egyik irigykedve. - És milyen elegánsan öltözködik!
- Igen - bólint a másik. - És milyen gyorsan!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
játszunk
  2009-02-28 12:26:04, szombat
 
 


ugye ugye
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Még mindig a kedvencem
  2009-02-28 12:18:43, szombat
 
  HIBÁS VIDEÓ BESZÚRÁS!
Régi de szeretem

És már ezer x hallotttam
E L É G V O L T ! ! ! !
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
sex a nagyvilágba
  2009-02-28 10:52:36, szombat
 
  1. Libanonban lehet állattal közösülni, de ez csak akkor törvényes, ha nősténnyel tesszük, ha hím állattal kapnak rajta, halálbüntetéssel sújthatnak. - ezt a perverz felfogást. A nők már nem is jók? Mellesleg hol van itt az állatkínzás ténye?! Sehol.

2. Bahrainben egy orvos csak tükörből vizsgálhatja meg egy nő nemi szervét, közvetlenül soha nem pillanthat rá. - ejj, ezek a szégyenlős arabok.

3. Indonéziában a maszturbálásért lefejezés jár. - csak az itt a kérdés, ha nem kapják rajta az illetőt inflagranti, akkor hogy bizonyítják rá a büntettet??? Vagy ott szinte mindenki az utcán csinálja?

4. Guamban egyes férfiak fő foglalkozása, hogy szerte az országban elveszik fiatal lányok szüzességét, ráadásul pénzért. A helyi törvények szerint ugyanis szigorúan tilos érintetlenül házasodni, azaz egy szűz lány a legkevésbé sem partiképes. - lusta népség! Gondolom macerás ez a dolog. Mmm, ha ez foglalkozás, akkor gondolom a szakma űzője nem élvezheti annyira. Bár ez nem is az élvezetről szól. El tudom képzelni a metódusát az eseménynek.

5. Ha Hong Kongban egy férj házasságtörést követ el, a feleségnek joga van őt megölni, de csak puszta kézzel. Ezzel szemben a szerető bármilyen eszközzel a túlvilágra küldhető. - ez tetszetős törvény. Azonban ha itt bevezetnék nem lenne jó. Így is egy férfira több nő jut, ezzel csak még jobban rontanánk az arányt.

6.Kolumbiában egy nő férjével hálhat életében először, ráadásul az eseményen szemtanúként az anyának is részt kell vennie. - ajjj, anyám előtt elveszíteni a szüzességet, mekkora durva lenne.

7. Floridában tilos sündisznókkal szexelni. - miért? Ki az az aberrált aki sündisznókkal szexel???

8. Minnesotában szigorúan tilos élő halakkal közösülni. - döglött halakkal már szabad?! Ehh, idióta amcsik.

9.Kuwaitban a házas férfi nem nézhet - érzékien - más nőkre, sem nőket ábrázoló szobrokra, sem nőstény állatokra. - nah lőttek a ,,mindent a szemnek, semmit a kéznek" elvnek. Vajon ott hány házasság jut egy évre?

10. Kingsville-Texasban egy törvény kimondja, hogy a reptér területén disznók nem szaporodhatnak. - el tudom képzelni milyen gyakori jelenség.És ha megtörténik?

11.Kansasben, akit anális szexen kapnak, hat hónap börtönre számíthat. - ugyanazt kérdezem itt is, mint korábban: hogy bizonyítják, ha nem kapják rajta inflagranti a feleket?

12.Paramaribóban nem ítélik el azt a férfit, aki nemi erőszakot követ el egy nőn, de az utóbb hajlandó feleségül menni támadójához. - minden vágyam az lenne, hogy hozzámenjek ahhoz a baromhoz, aki megerőszakolt!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sötét középkor!!!
  2009-02-28 10:45:35, szombat
 
  Sötét középkor!!!

Tételezzük fel, hogy én egy igen jó dolgozó vagyok, ezért a Léggömbhámozó Bt., ahol dolgozom, azt mondja, ad nekem 300.000 Ft fizetést. Jó sok pénz ez, örülök is neki!
Aztán jön az állam, és azt mondja a bétének: gratulálok a bevételedhez, és amiért ezt a pénzt a
dolgozónak adod, itt ez a pici lista arról, hogy mit kérek tőled:


Nyugdíjjárulék (18%) 54 000 Ft

Egészségbiztosítási járulék 33 000 Ft

Egészségügyi hozzájárulás 1 950 Ft/fő Munkaadói járulék (3%) 9 000 Ft

Szakképzési hozzájárulás (1,5%) 4 500 Ft

Így aztán mire a a munkáltató levegőt vesz, máris kifizetett az államnak 102 450 Ft-ot, a fizetésünk tehát rögtön
402 450 Ft-jába került, úgy is vehetjük, hogy 400.000 Ft a bruttó fizetésünk, hiszen ennyibe
kerülünk a cégnek.

Na de mi sem lélegezhetünk fel, hiszen miután megkapjuk a pénzt, a kedves Nagy Testvér ismét megjelenik, most nálunk, és azt mondja, itt ez a pici lista arról, hogy mit kérek tőled:

SZJA 84 750 Ft

Nyugdíj járulék 8,5 % 25 500 Ft

Egészségbiztosítási járulék 4% 12 000 Ft

Munkavállalói járulék 1% 3 000 Ft

És mire feleszmélünk, az állam lenyúlt tőlünk 125 250 Ft-ot, 174 750 forintunk marad. Persze ezzel még nincs vége a sornak, elmegyek a boltba, vásárolok ezt-azt. A termékek árába további 20% ÁFA került bele, tehát ebből a pénzből valójában csak 145 625 Ft értéket vásárolhatunk, állam ismét eltesz 29 125 forintocskát.

Ez a legegyszerűbb eset volt. Lehetne még fokozni, ha a pénzünket félretesszük, és lakás veszünk belőle, hiszen azután illetéket fizetünk (a duplán adózott pénzünkből vettük), és ha pár év múlva eladnánk, ismét illetéket fizetünk (a triplán adózott pénzünk után negyedszer).

De autóvásárlással se járunk jobban, átírási illeték, gépjármű adó, üzemanyagba épített ÁFÁ-n felüli terhek.

Ha pedig bankba rakjuk, a kamat után 20% adót fizetünk.

Hogy ne legyen szép az élet be fogják vezetni a vagyonadót, úgyhogy a 2-3x adózott pénzből vett dolgaink után még évente fizethetünk majd megint adót. Nézzük tehát a végeredményt:

Én dolgoztam, a munkáltatóm üzleti kockázatot vállalt, munkahelyet teremtett, létrehozott valamit.
Ehhez képest ki keresett a legtöbbet?Az állam keresett a 300.000 Ft-os fizetésemen 256 825Ft-ot.

Én pedig vehetek árut 145 625 Ft-ért.Emlékszem, az átkosban tanultuk, hogy a sötét középkorban a gazdag
földesúr kizsákmányolta a parasztokat, és 10%-át elvette a termelt
javainak, aztán jöttek a papok, és elvittek másik 10%-ot! Hogy sajnáltuk
szegény parasztot, és kérdeztük, de hát milyen alapon? 20% - istenem,
húsz százalék volt MINDEN teher, amit fizettek!

Ebből a 20%-ból fényűző paloták és templomok épültek, hadseregeket
tartottak fent, kövérre híztak a gazdagok. Most pontosan 85%-át húz az
állam a fizetésemen, vagyis durván megfordult az arány. Még sincs pénz
semmire, el kéne ezen gondolkozni, kihez folyik az a rengeteg pénz.
Még jó, hogy vége a sötét középkornak!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 55 
2009.01 2009. Február 2009.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 55 db bejegyzés
e év: 1521 db bejegyzés
Összes: 6747 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 127
  • e Hét: 609
  • e Hónap: 1867
  • e Év: 206656
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.