Regisztráció  Belépés
magdy35.blog.xfree.hu
Náo sei mais imaginar a minha vida sem vocé..te amo mtmtmmt Magdy csak Magdy
1970.12.23
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 29 
Visszatérés
  2009-02-28 21:06:08, szombat
 
  ,Biztos vagyok abban, hogy valóban újra megszületünk és hogy az élet a halálból ered, s a halottak lelke tovább él."
Sokrates

A lélek kívülről érkezik az emberi testbe, ideiglenes lakhelyére, melyet újra el fog hagyni...más lakhelyekre vándorol, mivel a lélek halhatatlan."
Ralph Waldo Emerson - Journals of Ralph Waldo Emerson

Nem akkor kezdődtem amikor megszülettem, sem akkor, amikor megfogantam. Folyamatosan növök, fejlődöm megszámlálhatatlan miriádnyi ezredéven keresztül...az összes előző énemnek megvan a hangja, visszhangja és súgása bennem...óh megszámlálhatatlanszor fogok még újraszületni."
Jack London - Csillagvándor

A halál nem létezik. Hogyan is létezhetne halál, amikor minden az Istenség része? A lélek sohasem hal meg, a test pedig igazából sohasem élő."
Isaac Bashevis Singer - Nobel díjas

Történetek a kemence mögül
Ő ezeket az arcokat és alakokat ezerféle viszonyban látta egymással. . .egyikük sem halt meg, csupán megváltoztak, mindig újra születtek, folyamatosan egyre új arcuk volt, csupán az idő állt az egyik és a másik arc között."
Hermán Hesse - Nobel díjas - Siddharta

Van fogalmad arról, hogy hány életet kell még leélnünk, amíg egyáltalán eszünkbe jüt, hogy az élet többet kell hogy jelentsen az evésnél, a harcnál, vagy a Falka hatalmánál? Ezret Jon, tízezret! És utána másik száz élet, amíg elkezdjük megtanulni, hogy létezik egy olyan dolog, hogy tökéletesség, és megint egy másik száz, amíg rájövünk, hogy az életünknek az a célja, hogy megtaláljuk azt a tökéletességet, és ki is mutassuk."
Richárd Bach - Jonathan Livingston Seagull

Ahogy álmok ezrein át élünk jelenlegi életünkben, úgy jelenlegi életünk is csupán egy a sokezer ilyenfajta élet közül, amelybe egy másik, sokkal reálisabb életből lépünk be...és amelybe visszatérünk halálunk után. Életünk csupán egy álom annak a sokkal reálisabb életnek az álmai közül, s ez végtelenül sokáig tart, egészen a legutolsó álomig, az igazán valódi életig, Isten életéig."
Tolsztoj

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sai Baba
  2009-02-28 20:55:49, szombat
 
  "Minden öröm, amit keresel, benned van. De olyan emberre hasonlítasz, akinek bár hatalmas kincse van egy ládában, de elvesztette a kulcsát. Ezért szenvedsz. Örömet hajszolsz, de fájdalmat nyersz, élvezetre vadászol, de bánatot találsz. A testhez ragaszkodsz, ami elpusztul, és menni hagyod Istent, Aki örök. Mikor a meditáció csöndjébe merülsz, a helyes irányról, amit a szentírások mutatnak, lehet, hogy megleled a kulcsot. Nyisd ki a kincses-ládát, és légy örömben gazdag."

(Sri Sathya Sai Baba) 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hagyaték
  2009-02-28 20:53:07, szombat
 
  ,,... az Úr .... megszabadítani csak akkor fog benneteket,
amikor visszatértek az Ő törvényéhez s egymás szeretetében,
egymás támogatásában nemzetté váltok újra.
Lélekben tiszta, jellemben erős, szeretetben tántoríthatatlan,
s az Úr törvényének tudásában bölcs és engedelmes nemzetté,
kikben önmagára ismerhet újra a Teremtő Atya.
A szeretet ereje mindenekre képes,
de a szeretet hiánya képtelenné teszi a legjobb szándékot is."
(idézet Wass Albert Hagyaték c. regényéből)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kereszt
  2009-02-28 17:59:35, szombat
 
 Szalézi (Szt.) Ferenc
A kereszt

Azt a keresztet, ami most annyira nyomja válladat,
Mielőtt elküldötte volna hozzád az Úr,
Mindenható szemével megszemlélte,
Isteni értelmével átgondolta,
Bölcs igazságosságával megvizsgálta,
Szerető irgalmával átmelegítette.

Mind a két kezével megmérte,
Hogy egy milliméterrel se legyen nagyobb,
Egy milligrammal se nehezebb a kelleténél.

Azután megáldotta szent nevével,
fölkente kegyelmével,
beléje lehelte vigaszát,
és még egyszer rád és bátorságodra pillantott.

Így érkezett a mennyből a kereszt,
mint Istened szeretetének irgalmas ajándéka.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ima
  2009-02-28 17:49:19, szombat
 
 "Mária, te tudod igazán, mi az anyai szeretet, hisz minden szeretetedet, egész életedet, Megváltónknak, Jézusnak ajándékoztad. Kérünk, védelmezd a földkerekség minden árva gyermekét!
Használj fel bennünket; általunk adj nekik oly gyöngéd szeretetet, amilyet édesapjuk és édesanyjuk nyújtott volna nekik. Fiad szeret minket, ezért megengeded, hogy ugyanilyen szeretettel és gyöngédséggel forduljunk azokhoz, akik elveszítették szüleiket.
Mária, legszentebb Anya, veled és az angyalokkal együtt a mennyek országában dicsőítjük majd Urunkat, aki annyira szeret bennünket, hogy senki sem mondhatja: Nincsen apám, sem anyám. Ámen."
Kalkuttai Boldog Teréz 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2012
  2009-02-28 16:01:26, szombat
 
  HIBÁS VIDEÓ BESZÚRÁS!
A maja próféciákban jövendölt 2012-es nagy ,,világégésre" a Szent Koronán is találunk utalást. Sőt, koronázási ékszerünk több fontos eseményre vonatkozó időkódot is magában rejt...Ezoterikus körökben 2012 olyan, mint a gazdasági életben a 2000-es évforduló. Akkoriban azt jósolták, hogy kezelhetetlenek lesznek a komputerek, és óriási káosz tör ki az évszámváltás miatt. Szerencsésen átvészeltük az évezredfordulót, ám azóta több tucat összeesküvés-elmélet látott napvilágot, hogy mi történik majd 2012-ben. A legenda úgy tartja, hogy a maja naptárak időszámítása alapján 2012. december 21-én véget ér egy olyan ciklus, amely i. e. 3114. augusztus 13-án kezdődött el. Ezután egy újabb 5125 éves időszak indul, viszont az új korszak teljesen különbözni fog az előzőektől, és egyáltalán nem lesz zökkenőmentes az átmenet...

A naptár nem téved...

A maja kalendáriumokból állítólag kiolvasható, hogy a 16 milliárd évvel ezelőtt történt ősrobbanás óta milyen fejlődési szakaszokon ment át az emberiség. Beavatottak szerint a különböző létsíkokban ,,kalandozó" maják Atlantisz örökösei voltak, és nemcsak a múltban végeztek utazásokat, hanem a jövőbe is láttak. Kultúrájuk Mexikó déli területeitől egészen Honduras nyugati részéig virágzott, egyik-másik találmányuk jóval megelőzte a korát.

Többek között írott nyelvvel, magas színvonalú építészettel, valamint fejlett csillagászati és matematikai rendszerrel büszkélkedhettek. Több naptáruk volt, a ,,hosszú számítást" időszámításunk előtt kezdték meg 0.0.0.0.0 dátummal. Ez a naptár 2012. december 21-én éri el a 13.0.0.0.0-t, ami nagyjából 5126 évet jelent. Ehhez tudni kell, hogy ők a húszas számrendszert alkalmazták, vagyis a jobb szélső helyi érték naponként 0-tól 19-ig változott, majd utána a következő fordult át 1-esre (például 0.0.0.1.0-re). A vitát a mai napig az váltja ki, hogy mi történik 13.0.0.0.0. után, azaz 2012. december 21-én? Lenullázódik a naptár, és újraindul, vagy pedig továbbmegy 20.0.0.0.0-ig, és akkor kezdődik új időszámítás?

Átlépünk az ötödik dimenzióba

A kevésbé elvadult elméletek képviselői szerint a 2012-es fordulópont nem az emberiség pusztulását jelenti. Ekkor egy ,,félanyagi" létbe emelkedünk, és megszabadulunk az olyan ,,vágyaktól" (irigység, félelem), amelyek erősen az anyaghoz kötnek bennünket. Ennek lesznek fizikailag is érezhető hatásai, például a testünk könnyebb lesz, és még jobban kifinomulnak az érzékszerveink.

Mások szerint 2012. december 21-én (vagy 22-én) új világrend váltja fel a jelenlegit. Ekkor az emberiség, vagy legalábbis egy kritikus tömeg átlép az ötödik dimenzióba. Közben a Nap mágnesespólus-váltása miatt a Föld mágneses polaritása felcserélődik, és ez számtalan természeti katasztrófa kiváltó oka lesz. Földrengések, szökőárak, árvizek és vulkánkitörések tizedelik meg az emberiséget.

A koronán van az időkód!

A tudományos érdeklődés középpontjába évekkel ezelőtt bekerült Berta Tibor orientalista író időkódelmélete, amellyel csillagászatilag bebizonyította, hogy szerkezetileg köze van egymáshoz a dél-angliai Stonehenge-nek, az egyiptomi Kheopsz-piramisnak és a magyar Szent Koronának. A két építmény szerinte üzenetet közvetít az emberiség számára, és ez a magyar korona szerkezetébe rejtett időkód segítségével megfejthető. Természetesen nem véletlen, hogy a Stonehenge és a Kheopsz-piramis lett a mementója a már letűnt kornak. Berta szerint mindkettőbe az akkor még meglévő ,,Tudást" kódolva átörökítették az utókor számára. Méretalapnak azonos szabványt használtak, az ún. 0,637 m hosszú ,,piramismétert", amely meglepő módon a koronán is megtalálható.

Az orientalista író közel két évtizeden át végzett kutatásokat a témában. Tudományos felfedezését csillagászati összefüggésekkel támasztja alá. A kiindulási alapot az az érdekes összefüggés adta számára, hogy a Stonehenge, a Kheopsz-piramis és a korona egyformán kiemeli a Szíriusz csillag kultusz földi totemjelét, a fehér ló szimbólumot, amely a magyarok szent totemjele volt. Ezután a korona szerkezetét kezdte vizsgálni. Rájött, hogy az abroncsból és a pántból (föld és ég) álló ékszer egy több ezer éves zoroasztriánus világképet tükröz, amely valamiféle csillagászati naptárként információt közvetít. Például a rajta található ,,jelekben" utalás van Jézus születésére, 2012-re és talán az apokalipszis kezdetének idejére is.

http://www.nlcafe.hu/ezoteria/

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Próbatétel
  2009-02-24 17:38:38, kedd
 
 Próbára tette Isten a lelkemet.
Adott számomra testet, szellemet.
Adott szülőt, földi életet.
Szólt az Úr, s útnak engedett

Tiéd a vágy, a gondolat!
"Szeresd felebarátodat, mint magadat!"
Tiéd a sorsod, tégy amit akarsz,
szabad vagy, jó s rossz közül választhatsz.
De vigyázz, mert egyszer mindenről számot adsz!

Foghatod a kezem. S ha jót kérsz, kaphatsz,
De el is engedhetsz, nélkülem is haladhatsz.
Segíthetsz azon, ki porba hullt,
ki feléd kiállt, mert nyomorult.

De ott is hagyhatod, kikerülheted.
Adtam széles utat és keskenyet.
De az Ítéletre minden "út"- Hozzám vezet!
(Szabó István)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyógyits meg
  2009-02-24 17:32:49, kedd
 
 Szenvedő Jézusom Tehozzád fordulok,
Gyógyíts meg engemet,
mert nagyon beteg vagyok.
Bűnbánó szívemnek fájó keservében
Leborulok Jézusom kereszted tövében.

Húllanak könnyeim, imát rebeg ajkam,
Szenvedő Jézusom könyörülj meg rajtam.
Vérző keresztfádat szívemhez szorítom,
Sebzett lábaidat könnyemmel áztatom.

Átszúrt szívedre csókot hint ajkam,
Szenvedő Jézusom könyörülj meg rajtam.
Jézusom szenvedtél, én is most szenvedek,
Szenvedésed tűrted, ahogy én is tűrjem.

Keresztem csak szilánk
a Te keresztedből,
Tisztíts meg hát általa
bűneim szennyétől.

Szenvedő Jézusom kérlek keservemben,
Hogy mindig vegyél engem kegyelmedbe.
Fájdalmas Szűzanyám
tengernyit szenvedtél,

Így a szenvedőnek édesanyja lettél.
Könyörülj meg rajtam,
enyhítsd szenvedésem,
Hálás leszek földön,
s odafönn az égben.

Míg az Isten keze tisztít és megpróbál,
Összekulcsolt kézzel így sóhajtok Hozzád:
Fájdalmas Szűzanyám, könyörögj értem,
Az Úr Jézus Krisztus
gyógyítson meg engem.
Ámen.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hogyha egyszer
  2009-02-24 17:23:18, kedd
 
 Csak egy kis láng vagyok gyertyáid közt, Uram,
de lángom kevéske melege tiéd;
és most hadd lobbanjon szeretetem, Uram,
mint a gyertya lobban, mielőtt elég.

Hogyha egyszer tudnék oly szépen dalolni,
hogy imává válna csöndes énekem,
nem is volna többé egyéb kívánságom:
add érte Magadat cserébe nekem!

Hogyha egyszer tudnék annyira szeretni,
hogy feledném magam és dolgaimat,
csak azt kérném Tőled szívemből esengve:
mindenkor őrizd meg barátaimat!

Hogyha egyszer tudnék magamba mélyedni,
és szívből mondani: ,,Bocsáss meg nekem!",
irgalmaddal telten, halálom óráján
boldog békességed lenne nyughelyem.

Hogyha egyszer tudnék úgy szólani Véled,
hogy szómmal életem adjam át Neked,
nem volna boldogabb nálam e világon,
csöndben elrejtőzve így élnék Veled.

S hogyha egyszer tudnék oly nagyot kívánni,
amit csak kegyelmed megadhat nekem,
azt az egyet kérném esdekelve, híven:
a Te dicsőséged legyen életem!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ne higyj nekem
  2009-02-24 14:42:11, kedd
 
  Ne higyj nekem, hogyha hallasz
Fölkaczagni engemet,
Megsiratnál, hogyha látnád
Egy ily perczben lelkemet.


Ne higyj nekem, ha mosolygok
Álarcz ez csak arczomon,
Mit felöltök, ha a valót
Eltakarni akarom.

(Szendrey Júlia)


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 29 
2009.01 2009. Február 2009.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 29 db bejegyzés
e év: 198 db bejegyzés
Összes: 1376 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 101
  • e Hét: 361
  • e Hónap: 1745
  • e Év: 37309
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.