Belépés
moncsika77.blog.xfree.hu
Ne sírj azért, mert valami befejeződött, hanem nevess, mert úgy történt! Drimmer Mónika
1977.02.28
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/16 oldal   Bejegyzések száma: 155 
Szép álmokat mindenkinek!!!
  2009-03-31 20:13:01, kedd
 
  -  
 
1 komment , kategória:  Általános  
Tejes kinder szeleT
  2009-03-31 19:26:20, kedd
 
  Tejes kinder szelet
Hozzávalók:
A tésztához:
25 dkg cukor,
5 dkg margarin,
2 evőkanál kakaópor,
2 evőkanál méz,
2 tojás,
45 dkg liszt,
kávéskanál szódabikarbóna.

A krémhez:
7 dl tej,
1 evőkanál liszt,
3 cs. tejszín ízű pudingpor,
1 kis pohár tejföl,
20 dkg ráma margarin,
25 dkg porcukor.

A cukrot, a margarint, a kakaóport, a tojást, és a mézet gőz felett sűrűre főzzük, ha langyosra hűl, akkor tesszük bele a lisztet és a szódaport. Három lapot sütünk belőle.
A krémhez a tejet, a lisztet, és a pudingport megfőzzük, és forrón belekeverjük a tejfölt. A margarint a porcukorral kikeverjük, és ha a puding kihűlt,összekeverjük. A lapokat megtöltjük,és a tetejére tortabevonó csokit teszünk.
 
 
0 komment , kategória:  Sütik  
Figyelem !!!!!!!!
  2009-03-31 19:02:00, kedd
 
  Továbbítsátok sűrgősen levelezőpartnereiteknek:

A ez elkövetkező napokban ha BÁRKITŐL, legyen az ismerős, rokon vagy
barát a HOLLMARK-on keresztül képeslapot kaptok ne nyissátok ki!
Megnyitáskor a C merevlemezt "égeti" le. A CNN tette közzé a
felhívást, maga a vírus nagyon agresszív és a MICROSOFT is roppant
veszélyesnek nyilvánította. Tegnap fedezték fel és még nem találták
meg a megfelelő vírusírtót
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Brehm nagy állatkönyvéből
  2009-03-31 09:23:36, kedd
 
  Csak hogy tudjuk miről is beszélünk,amikor cigányozunk:


Közönséges cigány:
Valamennyi cigányfajta közül ez a legelterjedtebb. Hazánkban sokfelé előfordul, kedvenc tartózkodási helyei: napsütötte szemétdombok, csatornák. Igen veszélyes fajta, irtása több, mint ajánlott! Bármilyen környezetben, pl.: rádióaktív sugárzással szennyezett területeken, vagy mérgesgázzal telített helyiségekben is elemében van. A legszélsőségesebb körülményeket is könnyedén elviseli (sajnos). Fogságban is jól szaporodik. A nősténycigány egyszerre 6-24 kölyköt ellik. A vemhesség ideje 1-2 hónap. Ha kedvezőek a feltételek, ugyanabban az évben 12-24 alom is világot láthat. A a fiatal egyedek hordákba tömörülnek, és kötözködnek, szemétkednek fajtársaikkal és az emberekkel. Irtási tipp: igen nagy kaliberű géppuska, vagy vállról indítható rakéta.


Csöves cigány:
A legártalmatlanabb cigány, mivel mindig alkohol befolyása alatt áll. Ismertetőjele: a cigányokra jellemző sötétbarna bőrszín, émelyítően büdös, tespedt seggszag. Intelligenciahányadosa magasabb a többi cigányénál, bár az övé is inkább a nullához van közelebb, mint a háromhoz. Éppen ezért kiszámíthatatlan és igen agresszív, de veszélytelen faj. Védekezési tipp: boxer, vagy acélbetétes bakancs. Nem védett!


Döglött cigány:
A legszelídebb és legártalmatlanabb faj. De sajnos elég ritka. Azért, ha találkozunk ilyennel, pl.: romos házakban, ne felejtsünk rányomni egy szép, ragadós, mélyről felkrákogott, zöld túrhát, majd szelíd "Kurva anyádat te mocskos cigány!!!" mondattal hagyjuk nyugodtan magára ezt az igen békés természetű, szimpatikus cigányfajt. Szaporítása tulajdonképpen könnyű lenne, csak ez a módszer törvényes kereteken kívül esne (Magnum vagy Beretta). Azért reménykedjünk, hogy egyszer majd ez a faj lesz túlnyomó többségben.


Dolgos cigány:
Na ilyen nincs!


Kubikus cigány:
A kubikus cigányfajta vezére: a vajda, melyet dagadt teste, drótacél vastagságú nyaklánca különbözteti meg fajtársaitól. Különösen nagy étvágyú ez a faj, de csak munkaidő alatt. A falkából egyszerre csak egy cigány "dolgozik", a többi árnyékos helyre húzódva figyeli, miközben jóízűen söröznek. Csakúgy, mint a többi cigus, a kubikus cigány is feltűnően barna testszínnel rendelkezik. Esze nyilvánvalóan nincs. Ha megtámad egy ilyen minket, van egy hatásos módszer, amellyel garantáltan elűzhetjük közelünkből. Kiáltsunk rá: Munka! De vigyázat, könnyen összekeverhetjük ezt a fajt az oláh cigánnyal (amit lentebb részletesen ismertetünk), akikből ez a kijelentés máe egészen más hatást vált ki.


Oláh cigány:
A leggaládabb, szemét, rosszindulatú, igen veszélyes fajta. Benne minden negatív cigánytulajdonság megtalálható. Ami mozdítható, az nincs biztonságban. Fő fegyvere a zsebkése, melyet mindenhova magával visz. Kedvenc járművük a Lada, amely legtöbbször piros színű, de a Bkv járatait sem vetik meg. Különösen éjszaka aktív. IQ szintje hihetetlenül alacsony, antiszociális, obszcén szavakat előszeretettel használ. Fő tápláléka a szotyi, melyet más cigányfajtáktól zsákmányol. Kedvenc tartózkodási helye: a lombkorona magsságában, különösen ha almafa és ráadásul a szomszédé. Szaporodása nem évszakhoz kötött. Párzáskor a kancigány igen agresszív, emiatt a falkán belül komoly, véres verekedések szoktak kitörni. A domináns hímhez általában 35-50 nősténycigány tartozik, melyek folyamatosan tüzelnek. Az oláhcigány a börtönben telel, de akad olyan is, amelyik az egész életét ott tölti. Igen szemét, szívós faj. A szabadidejüket játékokkal ütik el, pl.: gyufázás, stb. Védekezési tippek: shotgun, tank, tankelhárító ágyú, katyusa, atomrakéta, vagy legalább egy 280 tagú skinhead banda. Irtása nem ütközik törvénybe, minden állampolgárnak istenadta joga. Nem védett, szabadon, engedély nélkül vadászható.


Büdös cigány:
Különlegesen meleg, nyári napokon találkozhatunk ezzel az egyáltalán nem ritka cigányfajjal. Mint neve is mutatja, meglehetősen büdös. Több alfaja is van: A szarszaggal keveredett húgyszagú cigányt másképpen büdös szarszagú cigánynak (cigus fekalicus) nevezzük. A csatornaszaggal halványan elkeveredő láb, de annál erősebben érezhető szar, fos, húgy, száj és bélszagot árasztó alfajt büdös koktélcigánynak nevezzük (cigus choctellicus) És végül, de nem utolsósorban a legbüdösebb alfaj a cigus undoritis, vagyis a gátlástalanul büdös, orrfacsaró, szarevő cigány, mely annyira szagos, hogy az már tényleg a mesékbe illő. Előfordulási helyei: Szinte bárhol, a szemétdomboktól a cseppkőbarlangokig. Mivel minden cigány büdös, ezt a fajt a lehnehezebb kiszúrni a többi cigány közül. A területszerzés fontos része silány életüknek, hiszen kosz, szar hiányában hamar elpusztulnak. De végül is, kit érdekel Irtási tipp: 1.) Próbáljuk meg egy gusztusos kis szardarabbal becsalogatni egy tisztavizű strandra. A cigány a tiszta vízben hamar elpusztul. 2.) Szerezzünk be egy billenőplatós teherautót, majd egy alkalmas pillanatban borítsunk rá néhány tonna szemetet. lA büdös cigánynál ez a természetes halál.


Purdé cigány:
Valamennyivel nemesebb ez a faj. Kotoréképítő cigánynak is hívjuk, mivel a kancigány egy meglehetősen büdös és undorító kotorékot épít, amit mi putri-nak nevezünk. A putri általában papírdobozokból és egyéb környezetszennyező anyagokból épül, ami ideális egy alom felnövéséhez. A putrit általában pont rossz helyre építi a gondos hím, ezért ne habozzunk átmenni rajta egy Volvo homlokrakodóval. A kancigány területe érdekében bármire képes, ezért csak a következő eszközökkel menjünk felségterületére: 1 db 30cm-nél hosszabb bozótvágó kés, 1db rakétavető +5db páncéltörő rakéta, 15 db kézigránát, 2 db csőbomba, 4 db atomtöltet, 44-es Magnum +500 golyó. Ezzel az alapfelszereltséggel talán megússzuk a dolgot. Vigyázat! A nőstény sokkal veszélyesebb, mint a hím. A purdé cigány második neve: barna özvegy => pázás után kinyírja a hímet (ami nem baj), tehát legyünk nagyon óvatosak!


Nepper cigány:
Főleg aluljárókban találkozhatunk ezzel az egzotikus cigányfajjal, amint különböző, illegálisan szerzett árucikket próbál rásózni az arra tévedő emberekre. Igen félénk faj, rendőrt látva azonnal elmenekülnek, és csak a veszély elmúltával térnek vissza territóriumukba. Egy igen veszélyes alfaja van: a commander cigány. Hazánkban szinte csak az újpesti bolhapiacon fordul elő, petárdától a rakétán keresztül a pisztolyig szinte minden található náluk. Óvakodjunk tőlük!
Irtási tippek: kifejlett dobermann, duplacsövű vadászpuska, aknavető.


Hologram cigány:
Színei miatt kapta ezt a nevet. Teste feltűnően sok színben pompázik, ez hátrányos faját tekintve, mivel így képtelen környezetébe (a mocsokba) beilleszkedni. Alapszíne barna, szeme körül zöldeskék, nemritkán lila foltok díszelegnek. Mocskos, kékszínű munkásgatyája sokszor szarfoltokkal tarkított, kézfeje fekete a kosztól, végtagjai piroslóan sebesek, haján a szivárvány minden színét fellelhetjük, mivel vastagon olajos. Pofáját sárgás, rohadt kajadarabok éktelenítik, szeme barnás-zöld. Természete: kettő- vagy többszínű. Veszélyes!


Vályogvető cigány:
Másnéven: szartúró kohány. Nevét onnan kapta, hogy sárral kevert, disznószar alapú masszából 3 oldalú, 5 szögű, gömbalakú, de téglatest formájú tetraéder téglákat formáz, ebből építi kibaszottul büdös, de annál is undorítóbb otthonát. Az építőanyagot általában lopja, ha nincs építőanyag, nem adja fel, hanem újfent lop magának. Inni kizárólag kocsmába jár (hitelből).
Lelkiismeret furdalás nélkül irtható.Bevált módszer a vályogputri alá egy darab C4-es töltet.


Kovalens cigány:
Tulajdonképpen ártalmatlan faj, csak a pofája nagy. Mint azt a neve is mutatja, kötözködő fajta. Nem kell komolyan venni, de azért nyugodtan basszunk le neki 4-25-öt. Nem védett. Irtási tipp: 19kg-os buzogány vagy mérgezett nyílvessző. A legjobb: UZI 9mm +600 golyó.


Román cigány:
Íme, egy mutáns! Az oláh cigány után a legundorítóbb eme faj. Két féreg fajta keveréke ez az organizmus. E genetikai hulladék a cigányokat is meghazudtoló szemétséggel rendelkezik, a kisebb piaci lopásoktól a kocsifeltörésig mindent csinál természetesen csak, ami illegális. Bankot nem rabol, mert ahhoz teljesen hülye Nem mintha amúgy is okos lenne, de azért az idősebb nénik retiküljét könnyűszerrel elrabolja. Iskolába nem igazán szeret járni, ritka az olyan román cigány, melynek megvan a 3 általánosa. Szellemi színvonala vetekszik egy, a petéből frissen kikelt svábbogáréval. Qrva unintelligens. Nősténye évenként 17-83 utódot hoz világra, melyek a trágár szavakat azonnal megtanulják. A fiatal egyedek csak azt hajtogatják: Bazd meg az anyád! Az idősebbek meg is teszik. A fiatal román cigány már 2 naposan ivarérett. A felnőtt hímek veszélyt jelenthetnek az utódokra, s csak a nősténynek köszönhető életben maradásuk, de előfordulnak negatív példák is, amikor a nőstény képtelen utódai védelmezésére (alkohol vagy drog hatása alatt áll), ilyenkor a hím megöli utódait. Meg ne akadályozzuk! Sőt! Segítsünk neki, majd, ha végeztünk a hímet és a nőstényt is nyírjuk ki! Irtási tipp: bomba.


Fuxos cigány:
Jellemzőjük: nagy fuxok, sok pénz. Senki nem tudja róluk honnan van lóvéjuk..
Irtási módjuk: bomba vagy bármilyen távirányíttásal múködtethető megsemmisítő eszköz.


Batyus cigány:
Fellelhetőségük: állandóan változtatják családtagról családtagra.
Jellemzőjük: házról házra járnak elvinni vagy eladni valamit. Álltalában vasat vagy bodzát vinnének. Ha idős emberek beengedik, agresszívvá válnak, minden értéküket elrabolják és megölik áldozataikat. Szaporodási módjuk válltozó ugyanúgy ahogy ,,lak,,-helyük is. Rendkívül sunyi fajta, de határozott emberekre nem veszélyes. Erélyes fellépéssel könnyen elzavarhatóak illetve ajánlott kurvanyázni velük!
Irtási módjuk: úthenger, lopakodó, MIG-29-es, billenős-ZIL de egy 30 tonnás MAN kamion is megteszi.


Kupec cigány:
Fellelhetőségük: leginkább piacokon vagy mezőgazdasági területeken lopás közben.
Jellemzőjük: Ezek a batyus cigányok elfajzott változatai. Álltalában lovakat esetleg más haszonállatokat tartanak. Búzát, lucernát, szalma bálákat szoktak lopni. Rendkívül koszosak, ruhájuk színe nem felismerhető.
Itt a nőstény faj a domináns, káromkodásban verhetetlenek. Üzletelni/vásárolni tőlük TILOS! Ott vernek át ahol lehet.
Irtási módjuk: Dum-dum golyó.


Muzsikus cigány:
Jellemzőjük: hegedűtokkal mászkálnak. Őket sokan hamisítják, ez egy kihalóban lévő faj, már csak 100 TAGJUK lelhető fel a világon.
Irtási módjuk: védett faj, kihalás veszélye fennáll, ritkításukat a törvény szigorúan bünteti.


Fehér ladás cigány:
Fellelhetőségük: fehér ladákban., leginkább 2107-esekben.
Jellemzőjük: Ők nem hajlandóak még a szarás kedvéért sem elhagyni autójukat.
IQ-szintjük emberi mértékkel fel nem fogható. A hüllőkhöz hasonlóan ruháikat levedlik, időnként talán még bőrüket is.
Miután lerohadt a ruhájuk, utána vesznek csak fel új ruhát.
Irtási módjuk: szintén úthenger illetve autóprés.


Kulcsár cigány:
Fellelhetőségük: bankok illetve más pénzintézetek és cégek kiemelkedő pozícíóikban.
Jellemzőjük: Nagyon ritka faj, mivel az IQ szintjük kiemelkedően magas fajtársaikhoz képest, egyes becslések szerint a 35-40-et is meghaladja.
Ezen különleges képességük annak tudható be hogy Rom-Ungrók, azaz magyarral keveredett korcsok vagy keverékek.
Ez a második mutáns faj. Valamire használható értelmi szintjük miatt szokták őket betanítani, magas pozícióba emelni.
Az emberi intelligencia szinthez képest alacsony IQ-juk miatt könnyen zsarolhatóak, ezért bennfentesek számára remek munkaeszköznek számítanak fontos pozíciók betöltése szempontjából.
Irtási módjuk: védett faj, mivel alig van belőle.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp
  2009-03-31 09:19:13, kedd
 
  Kedves Bak!
Miért hiszed, hogy bármilyen vitában bíróként kell fellépned? Ma lehet egy ilyen tévképzeted. Jobb lenne, ha visszafognád magad. Lehetőleg ne avatkozz bele! Természetesen, ha megkérnek, elmondhatod a véleményedet. Figyeld magad, hogy mennyire nehéz nem okoskodnod. Ez akkor nehéz igazán, ha hozzád közel álló emberekről van szó, vagy téged érzékenyen érintő témáról.


Kedves Vízöntő!
Ma fantasztikusan jó formában leszel. Két dologra kell csak ügyelned. Az egyik, hogy ne hidd magad tévedhetetlennek és tökéletesnek! A másik, hogy a körülötted tapasztalható vitákra ne reagálj flegmán! Ne ítélkezz! És ne beszélj magas lóról! Emlékezz vissza, hogy te sem szereted, ha más okos tanácsokkal elintéz, és gyorsan kioszt!


Kedves Halak!
Ma a szüleiddel, különösen az édesanyáddal legyél nagyon türelmes! Okkal vagy ok nélkül túlérzékeny lehet ma. Tiszteld őt, és ne szállj vitába vele! De ez nem jelenti azt, hogy ne hallgasd meg. Figyelj rá, és próbálj meg segítően és megértően viszonyulni hozzá! Ami neked nem téma, az neki komoly probléma lehet. Ne nézd le az ő gondjait!


Kedves Kos!
Miért, illetve miből gondolod, hogy neked van igazad, hogy te látod helyesen a dolgokat? Ma szinte senki nem lesz képes meggyőzni ennek az ellenkezőjéről. Pedig minél később jössz rá, hogy nem jól ítélted meg a helyzetet, annál nehezebb lesz korrigálnod. Ezért ma legyél nyitott mások véleményére! Nem kell még döntened, csak figyelj!


Kedves Bika!
Mit jelent számodra a barátság? Állandóságot, kiszámíthatóságot, összetartást? Vagy toleranciát, türelmet, őszinteséget? Ma a könnyedségnek és a rugalmasságnak kell érvényesülnie. Ha nem tudsz így hozzáállni, akkor csalódni fogsz. Ne feledd, a barátaid pont olyan ,,csodabogarak", mint te magad! Ezért vagytok barátok...


Kedves Ikrek!
Az jó, hogy jól érzed magad a bőrödben, de vigyázz, hogy ezzel ne provokálj senkit! Főleg ne a főnöködet! Ma nézeteltérésed adódhat abból, hogy valaki szerint felelőtlen vagy. Ne rántsd meg a válladat! Ne hidd, hogy tökéletes vagy! Vizsgáld meg, hogy mennyi ennek a valóságalapja! Utána gondold át, kell-e, és ha igen, miben kell változtatnod!


Kedves Rák!
Ma legyél óvatos a közlekedésben! Egy pillanatra se kalandozzon el a figyelmed! Lehetőleg ne telefonálj menet közben, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhetsz. Lehet, hogy úgy érzed, tudsz egyszerre több dologra is figyelni, de az igazság az, hogy egy pillanatban csak egyetlenegyre. Ma jobban jársz, ha ezt elfogadod, és megfogadod a tanácsot...


Kedves Oroszlán!
Nem kell lemondanod az álmaidról. Akkor sem, ha teljesen reménytelennek tűnik a helyzet. Attól, hogy most nem tudod megvalósítani őket, még nem kell megválnod tőlük. Ha folyamatosan hiszel abban, hogy ez jár neked, akkor előbb-utóbb megvalósul. Türelemre és kitartásra van szükséged. Gyakorold ma ezeket az erényeket! Meglátod, megéri...


Kedves Szűz!
Ma mindenáron és minden körülmények között meg kell őrizned a nyugalmadat. Nagy feszültségek várhatók. Ennek egy része provokáció. Valaki ki akar hozni a a sodrodból, és feszegeti a türelmed határait. Ha belemész a vitába, akkor az ő játékszabályai szerint kell haladnod. Ez semmiképpen sem lesz kedvező számodra...


Kedves Mérleg!
A mai napod akkor lesz kellemes, ha törődsz az egészségeddel. Ne húzd tovább az időt! Vegyél erőt magadon, és kicsit javíts az életed minőségén! Ehhez rengeteg módszer áll rendelkezésedre. Pl. beépíthetsz több mozgást, vagy elhagyhatod a fehér lisztet az étrendedből. Az is jó út, ha kinn a szabadban vagy nyitott ablaknál végzel légzőgyakorlatot...


Kedves Skorpió!
Hiába szeretsz bárkit, nem birtokolhatod. Ma lehet, hogy búcsút kell venned valakitől. Nem baj, ha fáj, mert ez azt jelzi, hogy fontos része volt az életednek. Áldd meg őt, és engedd útjára! Ez a valaki lehet az énednek egy olyan része, akit meghaladtál, kinőttél, mint a gyerekkori cipődet. Ne nézz hátra! Emeld fel a fejed, és lépj tovább!


Kedves Nyilas!
Erős lesz ma kísértés, hogy valakit kiossz, vagy elküldj melegebb éghajlatra. Ne tedd! Ez szabályos öngól lenne. Emelkedj felül a kicsinyes provokáción! Lásd meg a félelmet és a bizonytalanságot a másikban! Ez segíteni fog abban, hogy kitérj, vagyis hogy ne vedd fel a kesztyűt. Főleg ne a bokszkesztyűt...
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Szép napot mindenkinek!!
  2009-03-31 09:15:30, kedd
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép álmokat mindenkinek!!!
  2009-03-30 19:37:11, hétfő
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pénzügyi tanácsok 2009-re
  2009-03-30 15:36:46, hétfő
 
  Tekintettel Európa kritikus gazdasági helyzetére, íme a 2009. évre
vonatkozó tanácsunk:

Fontos:

Tetováltasson egy eurót a péniszére, mivel azt követően...
1)... élvezheti pénze fel-le mozgását
2)... láthatja, hogy növekszik a pénze
3)... mindig örül, ha a felesége a pénzéhez nyúl
4)... Ön döntheti el ki nyúlhat a pénzéhez
5)... döntse el Ön, hogy HOVÁ rakja be a pénzét!!!

Reméljük ezzel is segítségére lehetünk és engedje meg, hogy rendszeresen
küldjünk további hírleveleket. :)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Férfiak mondják
  2009-03-30 15:35:24, hétfő
 
  Mindig fogjuk egymás kezét. Ha elengedem, rögtön vásárol
valamit.

A feleségem új diétát próbált ki. Kókusz és banán. Nem lett
soványabb, de fára mászni már tud.

Kapott iszappakolást és két napig remekül nézett ki. Aztán
az iszap leszáradt róla.

Mindennek van előnye és hátránya is. Példa erre a házasság.
előnye, hogy minden reggel ágyba hozzák a reggelit, hátránya, hogy
mindig ugyanaz hozza.

- Mondd csak, biztosan tudod, hogy megcsal a feleséged?
- Biztosan nem, de már két éve nem jött haza.

- Apu, miért pont anyut vetted feleségül?
- Hallod, szívem? Már a gyerek is ezt kérdezi!

A világ legboldogabb asszonyává teszlek! - ígéri a férj.
Mire a feleség: - Mikor indulsz?

- A feleségemet megleptem, a "Hogyan takarékoskodjunk?"
című könyvvel.
- No, és? Sikeres volt?
- Nagyon. Azóta nem dohányzom, és nem iszom.


Két haver találkozik és elkezdenek beszélgetni.
- A Te feleséged hogy szeretkezik?
- Hát, van aki dicséri.

- Hallom, összevesztél a feleségeddel. Mi történt?
- Nem tudtunk megegyezni a nyaralással kapcsolatban.
- Hogyhogy?
- Én mindenképpen a Kanári-szigetekre akartam menni, ő meg
mindenáron velem akart jönni.

- Miért nem nősülsz meg, Péter?
- Ugyan minek? Két testvér is ellát, és szüntelenül kényeztetnek.
- A testvérek nem pótolhatják a feleséget.
- Ugyan miért nem? Nem az én testvéreim!

Kohn szomorú arccal állít be a kávéházba. Barátai
tudakolják, hogy mi a baja?
- Meghalt a feleségem.
Zavart csend támad, majd megszólal Grün hitetlenkedve:
- Nem is igaz! Csak azért mondod, hogy irigyeljünk!

Nős ember is lehet boldog, csak a felesége rá ne jöjjön

- Szörnyű! - mondja a bálban a férj - a legnagyobb idiótáknak
van a legszebb feleségük!
- Te kis hízelgő! - öleli át az asszony.

Egy rendőr fekete gyászszalaggal a kabátján megy be dolgozni. A
kollegája kérdezi tőle:
- Kit gyászolsz?
- A feleségemet.
- Hát mi történt, tegnap még láttam.
- Az este elvágta a kezét.
- De abba nem szoktak belehalni!
- Nem, de lelőttem, hogy ne szenvedjen szegény!

Küldd el olyan nőknek, akik szeretnének egy jót nevetni,
és olyan férfiaknak, akik ezt kibírják!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp
  2009-03-30 08:35:33, hétfő
 
  Kedves Bak!
A mai napon a délelőtt határozottan kedvezőbb lesz a számodra minden szempontból. Emiatt ekkorra időzíts fontosabb munkákat, feladatokat! Délután sem lesz gond, csak nem leszel már a legjobb formádban. Ekkor jobb, ha figyelsz, és tanulsz másoktól. Ha lehet, csinálj rövid munkanapot, és este lazíts kicsit! Nem jó, ha mindig hullafáradtan ájulsz be az ágyba...


Kedves Vízöntő!
Amilyen nehézkes és feszült lesz a délelőtt, pont olyan felszabadult és vidám lesz a délután. Ezért érdemesebb délutánra időzítened azokat a feladatokat, amelyehez kommunikálnod kell. Ha nem áll módodban irányítani ezeket a dolgokat, akkor maradj passzív! Csak délután lesz a stílusod lehengerlő és magával ragadó...


Kedves Halak!
Ma délelőtt még minden békésnek tűnik, de délutánra ez gyökeresen megváltozhat. Egyrészt felgyorsulnak az események, másrészt az emberek körülötted ingerültek lehetnek. Olyan érzésed lehet, hogy rajtad akarják levezetni a feszültségüket. Ezt nem tehetik, ill. csak akkor, ha megengeded. Nem lesz könnyű leválasztanod magadról mások problémáit. Jó stresszoldó lehet ma egy kis sport...


Kedves Kos!
Ma délelőtt vigyázz arra, hogy mire költöd a pénzedet! Ne vegyél semmit ,,hirtelen felindulásból"! Délután a beszéddel legyél óvatos! Jól gondold meg, hogy kinek mit mondasz! A könnyelműség most rosszul sülhet el. Nem a te egyenességeddel van baj, hanem a másik diszkréciójával. Sajnos nem feltételezheted azt a másikról, amit te tudsz...


Kedves Bika!
Délelőtt még nyugodtan, komótosan haladnak az események, majd délután hirtelen minden felgyorsul. Ez a váltás megviselhet, kibillenthet. Pedig nem tesz rosszat neked, ha kicsit aktívabban kezdesz el ,,működni". Állj fel a fotelból, és kezdd el irányítani az életedet! Nemcsak szereplője, de rendezője is vagy az életednek!


Kedves Ikrek!
Nyűgösen, lassan indul el a hét, a mai nap, ez a hétfő. Szerencsére délutánra magadra találsz, és felpörögsz arra a fordulatszámra, amin jól érzed magad. Emiatt jobb, ha nem délelőttre időzítesz fontosabb elintézendőket. Arra azért vigyázz, hogy ne nyúljon túl hosszúra a nap, mert ha nem fekszel le időben aludni, holnap nem tudsz pörögni...


Kedves Rák!
Ma kicsit bizonytalannak, sőt elveszettnek érezheted magad. Ne gondold, hogy veled van baj! Időről időre mindenki meg kell, hogy álljon. Ez arra jó, hogy felemeld a tekinteted, és megnézd, hogy erre indultál-e. Intézz ma csendesebb, lassabb feladatokat! Szervezd úgy, hogy lehetőleg minél kevesebb legyen a nyüzsgés körülötted!


Kedves Oroszlán!
A jó uralkodó önmagán uralkodik, és népét szolgálja! Ma uralkodj magadon! Különösen délelőtt. Kerüld a vitás helyzeteket! Délután már nem lesz feszültség benned és körülötted. Csak a délelőtt kritikus. Lehetőleg maradj passzív! Tudnod kell, hogy részadatokra reagálni butaság. Most ezt tennéd, ha dönteni akarnál...


Kedves Szűz!
Nagy lesz a kontraszt a délelőttöd és a délutánod között. A nap elején jól fogod érezni magad, különösen akkor, ha azt csinálod, amihez a legjobban értesz, és abban a tempóban, ahogy te szereted. De délutánra sürgetettséget fogsz érezni. Vizsgáld meg, hogy ez kívülről jön-e! Ha igen, akkor ne hagyd magad! Ha te hajszolod magad, akkor hagyd abba!


Kedves Mérleg!
Ez a hétfő reggel nehezen és lassan indul a számodra, de később magadra találsz. Felgyorsulnak körülötted a dolgok, és ettől sokkal jobban fogod érezni magad. Elemedben leszel minden értelemben, ezért érdemesebb délutánra időzíteni a feladataid nagy részét. Míg délelőtt nyűglődve mennek a dolgok, addig délután könnyedén és flottul el tudsz intézni bármit...


Kedves Skorpió!
Ma délelőtt kerüld a konfliktusokat! Ez délutánra nem lesz olyan kritikus. Szerencsére a nap végére benned és körülötted is könnyedség fog uralkodni. Ezért lehetőleg ne délelőttre szervezz megbeszéléseket! Ha mégis úgy jön ki a lépés, akkor lehetőleg ne hozz döntést! Csak gyűjtsd be az infókat, és kérj időt! Már este jobban rá fogsz látni...


Kedves Nyilas!
Ma délelőtt még minden nyugodtan megy a maga útján, majd délután hirtelen felbolydul minden körülötted. Lehetőleg ne hagyd magad provokálni, és ne vedd át senkinek a negatív rezgését! Ha bárki panaszkodik, akkor hallgasd meg, de hagyd nála a problémáját! Nem a te dolgod megoldani. Neked a sajátoddal kell törődnöd!
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
     1/16 oldal   Bejegyzések száma: 155 
2009.02 2009. Március 2009.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 155 db bejegyzés
e év: 1433 db bejegyzés
Összes: 4149 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 46
  • e Hét: 268
  • e Hónap: 548
  • e Év: 60397
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.