Belépés
moncsika77.blog.xfree.hu
Ne sírj azért, mert valami befejeződött, hanem nevess, mert úgy történt! Drimmer Mónika
1977.02.28
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/15 oldal   Bejegyzések száma: 143 
Rémes randik II.
  2009-04-30 13:56:00, csütörtök
 
  Ahogy a férfi látja


Férfiasan bevallom, már a randi szótól is lúdbőrzik a hátam. Nem is nagyon emlékszem, hogy bármely férfitársam szájából olyasmit hallottam volna, hogy ,,randim lesz". Egy pasi, ha alkalma, módja és kedve van, inkább találkozik vagy összefut a nővel, esetleg beülnek valahová. Ám maga a műfaj még ennél is hátborzongatóbb. Ha nem nagyon tévedek, és emlékeim nem csalnak, a randi valami olyasmi, hogy két ember (leggyakrabban egy férfi és egy nő) közösen egyeztetett időpontban és helyen találkozik, hogy valamilyen, jobb esetben ugyancsak közösen szervezett program keretei között egy leendő kapcsolat reményében megismerkedjenek, legalábbis jobban megismerjék egymást.
Szerintem az ember egy életen át nem felejti el a randival kapcsolatos kamaszkori kínokat, hosszú évtizedekig fel tudjuk idézni azokat a gombócokat, amikor úgymond randira hívtunk valakit. Arról nem is beszélve, amikor a nagy elszánásnak pofára esés lett a vége, mert vagy egyből lepattintottak, vagy a találka távolról sem az elvárásaink, reményeink szerint sikerült. Aztán később már, némi rutinnal a hátunk mögött nem okoz olyan rettentő szívdobogást randira hívni valakit, de a műfaj sajátságából fakadó taktikázás, ügyeskedés, agyalás továbbra is csak macerát jelent.

Kell egy haditerv

Tapasztalatból tudom, hogy minél fiatalabb az ember, annál nagyobb a hajlandósága a megfelelésre. Pláne, ha úgy érezzük, hogy a randira hívott áhított nő érzelmileg egyáltalán nem közömbös a számunkra, ne adj' isten szerelmesek is vagyunk belé. Haditerv nélkül egy férfi sohasem indul el otthonról, merthogy nem szeretjük a meglepetéseket. Közös ismerősöktől, az illető barátnőitől, volt pasijaitól, vagy a nickname-jét kinyomozva fórumhozzászólásaiból, blogjából stb. igyekszünk minél többet megtudni róla, aztán ezeket az információkat analizálva nekilátunk, hogy minél megnyerőbb, vonzóbb képet nyújtsunk magunkról, tudva, hogy csak egy dobásunk van.
A randikra általánosan jellemző a túlzás. A férfiak részéről mindenképpen. De hát végül is ez érthető. A maximumra törekszünk, a legjobbat akarjuk nyújtani. S hát a randevú kínos esetlenségéből fakadó komikum is ennek tudható be. Kezdődik ott, hogy túl alaposan borotválkozunk, amitől szétszabdaljuk az arcunkat. Túl sok arcszeszt, parfümöt, hajzselét rakunk magunkra, mondván, ki tudja, meddig kell kitartania. Túl sok vagy túl drága virágot viszünk, mert nehogy már csórónak nézzenek minket. És persze szellemesnek és szórakoztatónak szeretnénk mutatkozni, aminek eredményeként a szokásosnál is esetlenebbek és idiótábbak leszünk.

Információáradat és használati utasítás

Egy férfi számára a randevú legdurvább része a beszélgetés. Nyilvánvalóan érdeklődve kell hallgatnunk, és nem szabad többet beszélnünk, mint amennyit az illető hölgy még tolerálni képes. Kínkeservvel, verejtékezve próbáljuk a spontán beszélgetés látszatát kelteni, miközben ezerrel jár az agyunk. Míg a velünk szemben ülő nő épp a húga kutyájának, Arnoldnak a tortúrájáról mesél, aki egészben lenyelt egy gumilabdát, és meg kellett műteni, mi már azon gondolkodunk, hogy milyen nyavalyás állattörténettel reflektáljunk erre, ha mi kerülünk sorra. Egyórányi ilyetén diskurzus után meg úgyis összevissza kavarognak bennünk az információk, így nem csoda, ha azt találjuk mondani, hogy ,,ugye Arnoldnak hívták a volt barátodat?".
Nem vagyok híve az általánosításoknak, és annak, hogy típusokba soroljam az embereket. Most mégis kivételt teszek. A legrémesebb randiélmények olyan nőkhöz fűződnek, akik 1.) nagyon elfogadóak, 2.) maximális elfogadást követelők. Az első típus esetében, ha a randi első öt percében nyilvánvalóvá válik, hogy igazából semmit nem akarok az illető nőtől, akkor sem tudok menekülni. Bármit mondhatok, bármit tehetek, amivel szándékom szerint megbotránkoztatom vagy elrettentem, nem fog működni. Egyre jobban sodródunk az elkerülhetetlen beteljesülés felé. A másik típus esetében meg mi ülünk ott elképedve, miután a nő a magára vonatkozó teljes használati utasítást ledarálta nekünk anélkül, hogy rólunk bármit megtudott volna.

Romantika parancsszóra?

Ugye a randi akkor igazi, ha romantikus. De hát könyörgöm, lehet romantikát szervezni? Az nem legalább annyira művi és álságos, mint a színpadi, szenvedélyesnek látszó szerelem két színész között? Vagy talán ennek ellenére szükségünk van az efféle illúziókra?
Feltehetően a hiba bennem van, amiért soha nem preferáltam az ún. klasszikus randi műfaját. Talán nem véletlen, hogy az igazán emlékezetes, tartós kapcsolataim sem jól szervezett, átgondolt, végigtaktikázott randik eredményeképpen születtek. A spontán, véletlenszerű, sőt sorsszerű találkozások valahogy mindig magukban hordozzák azt az elviselhető, sőt kellemes bizsergést, érzelmet, szenvedélyt és romantikát, amit a randikkal imitálni szeretnénk. Nem lehet egyetlen randi sem olyan tökéletes, ami a nyomába érne annak, amikor két ember véletlenszerűen, észrevétlenül sodródik egymás mellé. A legszebbek azon kapcsolataim emlékei, amikor több hónapos, -éves együttlétünk után nevetve vitatkoztunk azon, hogy akkor most melyik naptól is datálódik a kapcsolatunk.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rémes randik I.
  2009-04-30 13:53:57, csütörtök
 
  Ahogy a nő látja


Egy közelgő randevú izgalma semmihez sem fogható. Már a jeles nap hajnalán mindenféle fantáziaképeket gyártunk az este lehetséges kimeneteléről, amelynek középpontjában a lehengerlő férfi áll, aki sűrű vizuális gyakorlatainkban minden eszközt megragad, hogy elkápráztasson minket.
A magam részéről nagyra becsülöm azokat a férfiakat, akik az esetleges és jókora kosarat is bekalkulálva bátorságot gyűjtenek ahhoz, hogy találkozóra hívják az alaposan lemeózott nőt.

Persze romantikus dolog hónapokig csak nézegetni egymást, annak is megvan a varázsa, ugyanakkor nem feltétlenül megtérülő befektetés olyan valakiről ábrándozni, akiről a szeme színén kívül nem sokat tudunk. Szóval tegyük fel, hogy a férfiú, aki számunkra is vonzó és érdekes, egy szép napon azzal áll elő, hogy szeretne jobban megismerni minket. A női agy valahogy úgy van beprogramozva, hogy ilyenkor nagyjából 150 kérdés kezd vad kergetőzésbe a fejünkben. Olyan fontos kérdések, mint hogy:

• Mit vegyünk fel, hogy se túl könnyűvérűnek, se begyepesedett vénlánynak ne tűnjünk? (A randiguruk mindig azt tanácsolják, hogy első szempont a kényelmes viselet. De hát könyörgöm, tréningben hódítani!? Írja meg, akinek sikerült!)

• Mikor érkezzünk? Kicsit előbb vagy kicsit később a megbeszélt időpontnál? (Inkább kicsit később, de maximum 5 perccel.) Netán lessem meg előbb távolból? (Interneten ismerkedők gyakori taktikája.)

• Hová menjünk? (Nincs kiábrándítóbb annál, mint amikor egy férfinak nincs semmilyen terve. Mit várhatunk attól a pasastól, aki helyett már az első percben meg kell tervezni a programot

Akármekkora is a lelkesedésünk, mindig legyen a tarsolyunkban egy vészhelyzeti terv, aminek bevetésével - vész esetén - rövidre zárható a találkozó. Merthogy előfordul, hogy a randira hívó férfiú
kibontakozó személyisége mégsem olyan megnyerő, mint hittük, gondoltuk, reméltük.


Vészkijárat és titkos pontrendszer

Menekülni egy nő általában akkor vágyik, ha a társkereső oldalról ,,megismert" és a randin testet öltött férfi sem vizuálisan, sem mentálisan nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. Hiszen a legnagyobb rizikófaktorral akkor kell számolni, ha egy ismeretlennel randizunk. Merthogy a virtuális kapcsolattartás nem ismeretség. Aztán egyszer csak ott áll egy félszeg, pattanásos, hátizsákos, legjobb esetben főiskolás, aki a neten 28 évesnek és sármosnak adta ki magát. Mi a teendő? Azonnal faképnél hagyni nem volna illendő, nem beszélve arról, hogy azzal az önértékelését is padlóra küldenénk egy időre, így hát a helyzetet áthidalandó adjunk esélyt arra, hogy bebizonyítsa: bár túl fiatal és túl nagyok a pattanásai, a lelke még azoknál is sokkal nagyobb. Ha erre nem vagyunk képesek, és a csalódottság rögtön kiül az arcunkra, a protokollnál tisztességesebb az őszinteséget választani.

Kisebb a szomorúan hazakullogás esélye, ha a jobb megismerésünket célzó udvarló nem ismeretlen számunkra. De még ő is könnyenbelesétálhat a szigorú női pontrendszer csapdáiba, és mikor sokat remélve hazakísér minket, nem is sejti, hogy már ki is rostálódott.

Ha viszont a dolgok jól alakulnak, tudat alatt elkezdünk egy második találkozásra hajtani. Mindent bevetünk a siker érdekében. Kicsit túlszínezzük és túlragozzuk a történeteket, ugyanakkor igyekszünk ,,nagggyon" figyelmes hallgatóság lenni, sokat mosolygunk, dobáljuk a fénylakkal fixált hajkoronánkat, uram bocsá' még affektálunk is néha (akaratlanul), és mindeközben nagyon ügyelünk arra, hogy minél titokzatosabbak maradjunk, és étvágyat csináljunk a folytatáshoz. Merthogy a legtöbbünk rémálma a gondolatainkba férkőző, aztán végleg felszívódó férfi. Talán azért, mert tőle sosem tudjuk meg, mit rontottunk el.


A szükség nagy úr

No de vissza a titkos pontrendszerhez. Merthogy mire szemtől szembe kerülünk a régen kipécézett, vonzó hímmel, már megvannak az elvárásaink. Ez persze hibás megközelítés, és nem is mindenki ismeri el magában, de ettől még így van. (A férfiaknál is!) A találkozás első percében kiengedjük a radarokat, és figyelünk. Minden percben és minden részletre. Mínuszpontokat jelent, ha egy férfi kizárólag magáról - a pályafutásáról, a makettgyűjteményéről, kiugró sportsikereiről - tud beszélni, és nem tesz fel egyetlen kérdést sem. Ha mindennemű fantázia és romantika nélkül közelít, vagyis kb. 16 kilométert gyalogoltat tűsarkú cipőben és jégesőben, vagy beéri az első sarki kocsmával is, netán az ötödik percben alényegre" tér. Ha megbotránkozik azon, hogy fogalmunk sincs, melyik osztályban játszik a kedvenc futballcsapata, ha hosszas panaszáradatba kezd, eltéveszti a keresztnevünket, máris kritizál, a volt nőiről vagy a mamájáról tart kimerítő előadást, vagy azonnal leszögezi, hogy hozzá a gyomrán keresztül vezet az út.

No és persze a folytatás esélyeit jelentősen romboló súlyos levonásokkal jár az izzadságszag és a csalhatatlanul hiányos száj- és körömápolás. Nem sok jóval kecsegtet az sem, ha azon kapjuk magunkat: unatkozunk. Nem kell gyakorlott randizónak lenni ahhoz, hogy tudjuk: attól a férfitól nem sokat remélhetünk, aki a bevezető ,,villantsuk meg a legjobb arcunkat" korszakban sem erőlteti meg magát. Mert szükségünk van rá, hogy érezzük: szüksége van ránk. Annak, aki ezt érezteti, boldogan adunk második esélyt. A java pedig még úgyis hátravan...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megfognálak
  2009-04-30 13:52:11, csütörtök
 
  Megfognálak, de nem hagyod. Adnék neked, nem akarod.
Nem látlak, mert közel vagy.
Messzire mész, velem vagy.
Rád gondolok, hiányzol.

Félek, nem tudod megbocsájtani
eltékozolt, ostoba, könnyű múltam
és majd ezerszeresen fáj, ami
ezerszer fájt, míg szeretni tanultam.

Félek, nem ér majd annyit életem,
törekvésem és vágyam, testem, lelkem,
hogy megbecsülj, ha el nem érhetem
önnön jóságom útján győzedelmem.

Nehéz a szívem, hiszen bút fogan:
örömöm tán a büntetések hozzák,
hogy sírva nézem majd ha boldogan
sétálsz azzal, ki méltóbb lesz tehozzád.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem rasszizmus!
  2009-04-30 09:50:02, csütörtök
 
  A teherautó megy az úton négercsókot, szállít. A söfőr látja, hogy az úton 2 cigánygyerek megy. Megsajnálja őket és felveszi őket a rakomány mellé.
Továbbhaladnak a város felé. Egyszer csak látja ám a söfőr, hogy jön vele szembe egy szekér, paraszt bácsi vezeti. Elkerülendő a tragédiát, a teherautó söförje félrerántja a kormányt, beleborul az árokba, a rakomány kiborul a platóról. Felocsúdva a söfőr látja ám, hogy a paraszt bácsi valami iszonyú gyorsasággal tapossa szét a négercsókokat. Odaszól a sofőr:
-Mit csinál ember!! Elég nagy a károm így is!!
Mire a bácsi:
-Gyüjjön!! Inkább segítsen kend is!! -Mert 2 már kikelt!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp
  2009-04-30 09:48:25, csütörtök
 
  Kedves Bak!
Milyen embereket kedvelsz? Akik egyenesek és kiszámíthatóak? Vagy akik érzékenyek és változékonyak? Akárhogy is van, ma az utóbbival lesz dolgod. Tudnod kell, hogy azok, akik érzelmi alapon élik az életüket, meglehetősen rapszodikusak olykor. Ezzel nincs semmi baj. A kérdés csak az, hogy ezt te képes vagy-e tolerálni.


Kedves Vízöntő!
Mennyire érzékeny a gyomrod? Bírod a fűszeres, csípős, forró ételeket? Ha nem, akkor tudatosan kerüld ezeket! Különösen ma! Viszont a folyadékbevitelt növeld! Évszaktól, hőmérséklettől és aktivitástól függően változhat a kívánatos víz mennyisége, de a napi két liter a minimum. Megiszol ennyit? Ha nem, akkor tedd látható helyre az üveget, és nem fogod elfelejteni!


Kedves Halak!
Holnap kezdődik a hosszú hétvége. Ne kapkodj! Gondold át, hogy mit kell beszerezni, és csak azt vásárold meg, ami valóban szükséges! Ne ess abba hibába, amibe sokan, hogy előre elraktároznak egy csomó élelmiszert és italt! Ne feledd, hogy csak egy napig lesznek zárva az üzletek. Vagyis másnap is vásárolhatsz. Nincs ok az idegeskedésre!


Kedves Kos!
Ha sikerült a tegnapi vitát elkerülnöd, akkor kellemes napod lesz ma. Ha nem, akkor törheted a fejed, hogyan korrigáld a történteket. Természetesen ezt akkor teheted, ha túl vagy a mérgelődésen. Nincs kizárva, hogy te is megsértődtél. Gondolj bele, hogy van-e értelme haragszomrádot játszani! Hova vezet ez? Az idő sok sebet begyógyít, de mindet?...


Kedves Bika!
Ha van gyereked, akkor ma ő szerezhet neked kellemes perceket. Érdemes időt szánnod rá. Legyetek kicsit kettesben! Sétáljatok, vagy játsszatok társasjátékot! Ha sok a dolgod, akkor vond be őt is! Vásárolhattok együtt, de a főzésben vagy a mosogatásban is szívesen fog segíteni. Főleg, ha játékosan csináljátok ezeket. Egy gyereknek még minden játék...


Kedves Ikrek!
Emlékszel még, édesanyád mire tanított? Mutatott neked példát arról, hogyan kell okosan beosztani a pénzt? Ma idézd fel a tőle látottakat! Az ő generációja még tudta, hogyan kell ügyesen gazdálkodni. Akkor még nem volt pazarlás. Most sajnos rengeteg értékes, hasznosítható dolgot eldobunk. Figyelj ma arra, mit lehet újrahasznosítani! Ez is energia!


Kedves Rák!
Hogy állsz az idővel? Úgy érzed, hogy megállíthatatlanul rohan? Vagy hiszed, hogy neked dolgozik? Ma ez utóbbit megtapasztalhatod, ha pozitívan viszonyulsz hozzá. Ennek előfeltétele, hogy ne panaszkodj és ne keseregj. Hiszen az időnek az a dolga, hogy megy. Egyre kevésbé az idő hossza számít. Sokkal inkább a tartalma, ill. minősége...


Kedves Oroszlán!
Az idő pénz. Mi a véleményed erről a mondásról? Neked mennyit ér az idő? Hagyod, hogy bárki rabolja az idődet? Hogyan osztod be? Mire sajnálod? Jól tudsz vele gazdálkodni? Együtt mozogsz vele - vagy ellene? Felismered, hogy minek jött el az ideje? Ilyen és hasonló témákon kellene ma elgondolkodnod. Becsüld meg, és elkezd neked dolgozni!


Kedves Szűz!
Milyen a kapcsolatod az édesanyáddal? Jó barátok vagytok? Meg tudsz vele beszélni bizalmas dolgokat, vagy azt másoknak tartogatod? Ma közelebb kerülhettek egymáshoz, ha egy kis figyelmet szentelsz neki. Nem kell megvárnod a vasárnapi anyák napját, hogy felhívd vagy meglátogasd. Jól fog esni neki, ha már ma szánsz rá kis időt.


Kedves Mérleg!
Hamar kiderülhet, hogy megéri szorgalmasan dolgozni. Ma olyan visszajelzést kaphatsz, amely megerősíthet ebben. Fogadd köszönettel a dicséretet! Tudd, hogy semmit sem kapsz érdemtelenül! Semmiképp se utasítsd vissza ilyen szöveggel: ,,Nem tesz semmit!" Ez a magyar nyelvben egy hibás mondás. Igenis nagy dolog, hogy értékelik a munkádat!


Kedves Skorpió!
Lehet a csalódás kellemes? A mondás szerint igen. De a csalódás szó annyit jelent, hogy másra számít az ember, mint ami megtörténik. Ma kellemesen csalódhatsz egy barátodban vagy ismerősödben. Olyan oldalát ismerheted meg, amit eddig nem is gondoltál volna róla. Ez megerősítheti a hitedet, hogy az emberek alapvetően jók!


Kedves Nyilas!
Ma igazolva láthatod, hogy helyes elvek szerint éled az életedet. Óriási dolog, ha az ember egy pillanatra megerősítést kap. Ez bárkitől, bárhonnan érkezhet. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy észreveszed-e, értékeled-e. Lehetsz rugalmas, nyitott, de alapvető elvek, értékrend nélkül csak sodródsz. Vezetni az életedet nagy erő. És a siker kulcsa!
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Szép napot mindenkinek!!
  2009-04-30 09:43:44, csütörtök
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Igazából nem.....
  2009-04-29 19:49:38, szerda
 
  ......történt ma semmi különös ! Reggel megint keresett a Nagyember de nem hallottam mert mindig leveszem a telefonom hangtalanra és így nem hallom ha valaki keres. A délelőtt gyorsan elment délután meg elmentem ?csára. Ancsi szedett össze 1 zsáknyi ruhát Bencéről mert kinőtte és elvittem Unokanővéremnek, hogy ami színes szedje ki a Noéminek. De azt lehetett mondani, hogy majdnem mindegyik ruha olyan volt, hogy nem lehetett megmondani, hogy fiú vagy kislány ruha. Már csak pár kis inget vittem át a szomszéd kisfiúnak. Mindenki nagyon örült neki. Holnap el kell mennem a Tüdőgondozóba a beteg papíromért előtte apró-cseprő munkákat megcsinálok mint felmosás mosogatásés ennyi a holnapi napra. A többit megcsinálgattam lassan. Pénteken meg kipróbálok 1 jó receptet amit Ancsinál láttam gondolom, hogy jó lehet mert a gyerekei 2 pofára ették. Ma szólt az Unokanővérem, hogy kellene a Noémire vigyázni szombat este mert mennének buliba mert a Ferának a főnőke zenélni fog és el szeretnének menni, de nincs aki vigyázzon a kislányra. Még nem tudom, hogy mi lesz szombaton este így nem ígértem neki semmit feleslegessen!  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp
  2009-04-29 08:04:24, szerda
 
  Kedves Bak!
Ma nagyon vigyázz a kapcsolataidra! Törékenyek és sérülékenyek. Becsüld meg és értékeld az embereket, akik körülötted vannak! Különösen a párodat! Ő kulcsfontosságú szövetségesed. Nem véletlenül került melléd. Ha még nincs párod, akkor legyél nyitott, mert ott járhat a közeledben. Nyisd ki a szemedet és a szívedet!


Kedves Vízöntő!
Ügyelj ma a mozgásodra! Könnyen megsérülhetsz, ha sietsz. Például a lépcsőn vagy az úton. Legyél óvatos és körültekintető. Senki sem vigyázhat rád helyetted. Tested egy törékeny és védtelen burka lelkednek. Feladatod, hogy megőrizd az épségét! Ne hanyagold el! Adj meg mindent neki, és védd a sérülésektől! Addig szolgál téged, míg gondoskodsz róla!


Kedves Halak!
Ha édesanya vagy, tudod jól, hogy milyen fontosak a gyerekek. De nemcsak gondoskodni jó róluk, hanem időként jólesik, ha gondolnak rád. Ennek egészen apró jelei is nagy jelentőségűek. Ez jusson eszedbe a saját édesanyáddal kapcsolatosan is. Ne várd meg a vasárnapot! Már ma köszöntsd fel anyák napja alkalmából!


Kedves Kos!
Ma minden türelmedre szükséged lesz, ha el akarsz kerülni egy családi vitát. Ne menj bele, mert garantáltan rossz lesz a vége! Olyan sértődés történhet, ami hosszú távra megmérgezi a kapcsolatot. Nem éri meg, hogy egy duzzogós, utálkozós hangulatú időszak kezdődjön. Próbálj csendben maradni, és gondolj rá, mennyit veszítesz!


Kedves Bika!
Hamar munka ritkán jó - ismered ezt a mondást? Ma fogadd meg a tanácsot, és ne siess! Se munkában, se közlekedésben! Ha kapkodsz, megsérülhetsz, vagy eltörhetsz valamit! Jobban jársz, ha kicsit komótosra veszed a figurát. Ha nem rohansz, minden időben elkészül. Ha mégsem, akkor holnap utoléred magad. Gondolj arra, hogy holnap is lesz nap!


Kedves Ikrek!
Vigyázz a pénzedre ma! Egyrészt figyelj arra, hogy ne maradjon nyitva a táskád, illetve arra, hogy hova teszed a pénztárcádat! Tudod jól, hogy alkalom szüli a tolvajt. Másrészt ne költs feleslegesen! Vedd észre, hogy megszokásból milyen pluszkiadásaid vannak! Sokat spórolhatsz, ha utántöltőket veszel ahelyett, hogy mindig újat vennél. Pl. kávéból, folyékony szappanból stb.


Kedves Rák!
Ha ma bárkivel bármi miatt vitába keveredsz, komolyan sérülhetsz te, ill. a kapcsolatotok. Ezért mindenáron kerüld a veszekedést! Olyan törést okozhat ez, ami sokára és nehezen lesz korrigálható. Könnyebb megelőzni, mint ,,kijavítani". Ha észreveszed, hogy elindulna, állítsd le a folyamatot! Menj el onnan magyarázat nélkül, vagy tegyél fel egy meglepő kérdést!


Kedves Oroszlán!
Ma a szokásosnál is fáradékonyabb lehetsz. Ennek fő oka, hogy az utóbbi időben feszített tempót diktáltál magadnak, és most jöhet ki minden ezzel kapcsolatos stressz. Ezért jó, ha ma rövidített napot tervezel, vagy legalábbis nem mindent egy nap alatt akarsz elintézni. Senki sem tud helyetted vigyázni az egészségedre...


Kedves Szűz!
Azzal nem segítesz, ha bárkinek a gondját a nyakadba veszed. Lehet, hogy elég, ha meghallgatod, és okos kérdésekkel segíted, hogy ő maga találja meg a megoldást. Ma próbáld ezt alkalmazni, akár felnőttről, akár gyerekről van szó! Közben figyeld magadat, hogy mennyire komfortos vagy szokatlan ez a szerep! Ha még sosem tetted, fura lehet...


Kedves Mérleg!
Nincs mitől félned, ha ma a munkahelyeden nagy változások történnek. Személycsere vagy feladatátcsoportosítás lehetséges. Neked nem kell aggódnod, téged nem érint negatívan. Akik lógosok, pánikolhatnak. Ne vedd át az ő problémájukat! Meghallgathatod őket, de te csak a saját munkáddal foglalkozz! Tedd a dolgod továbbra is lelkiismeretesen!


Kedves Skorpió!
Ma ne beszélj meggondolatlanul! Számolj tízig, mielőtt kinyitod a szádat! Öngólt fogsz rúgni, ha sietsz az állásfoglalással. Az nem baj, ha gyorsan átlátod a helyzetet, és hamar kialakul a véleményed. De abból bajod lehet, ha ezt hangosan kimondod. Várj egy kicsit, és meglátod, újabb adatok fognak napvilágra kerülni!


Kedves Nyilas!
Hogyan viseled a veszteséget? Nagyon megvisel? Persze ez függ attól, hogy mekkora a veszteség, és milyen természetű. Ma elveszíthetsz valakit vagy valamit. Fogadd beletörődően! Valószínűleg nem tehetsz ellene semmit. Ezáltal egy illúziótól is meg leszel fosztva. Ez pedig nagy nyereség! Hiszen addig, míg illúziókat kergetsz, nem láthatsz reálisan...
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Szép napot mindenkinek!!
  2009-04-29 08:02:16, szerda
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyertyák a síron
  2009-04-28 20:00:45, kedd
 
  Link  
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/15 oldal   Bejegyzések száma: 143 
2009.03 2009. április 2009.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 143 db bejegyzés
e év: 1433 db bejegyzés
Összes: 4149 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 15
  • e Hét: 171
  • e Hónap: 360
  • e Év: 2385
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.