Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Nincs Cím
  2009-06-28 08:56:32, vasárnap
 
  A Takko-t imádom. Rengeteg jó rucit találok mindig magamnak, páromnak vagy a gyerekeknek. Most a nyár a gyermek ruciknak áll,lassan 3 gyerkőcöm teljes ruhatárát sikerül felfrissítenem a takkoból. Már megnyitották itt a szomszédunkban is,Gödöllőn,bár nem annyira széles a méretválasztéka mint a hatvani takko-nak, de azért lehet ám itt is szétnézni, mert az árak nagyon jók és a ruha minősége is tuti. Én Pamut párti vagyok, ki nem , igaz?
SZóval most nyári akció, a kiárusítás egyes darabokra, van amit most fél áron szerezhetsz be. Tegnap egy tuti kis fiú dzsekit sikerült vennem fél áron.
Szeretem az ilyen akciókat...megéri betérni,ha kímélni szeretnéd a pénztárcád!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A hétvége!!!!
  2009-06-25 08:07:35, csütörtök
 
  A múlt hétvége jól ment,Kétpón és Zalakaroson voltunk. Imádtam az eső utáni illatokat. Igaz kicsitkemény volt Zalakaros,2 műsor 5 perces szünettel és Orsi hangja kissé eltűnőben....hát....nem szeretnék sokszor átélni. Dupla feszkó,meg miegymás.
A vasárnap igazi pihi volt.
Tegnap elmentünk a Természettudományi Múzeumba. Hát a vártnál nem volt jobb :-( csalódtam is, főleg minkor a pénztárosnő kiosztott, mert hihettlen, hogy a jegyeket lehet csak erre, vagy arra, vagy időszaki kiállításra, vagy állandóra vagy kombináltat kérni. Rettentő gyorsasággal elszavalta milyen kiállítások vannak és mikor bizonytalanul néztem rá és kérdeztem, hogy akkor hogy van,hát az arca elárult mindent.
Bocsika, hát nem ez a dolga? Meg is jegyeztem neki, hogy neki könnyű,hiszen itt dolgozik,de én évek óta előszörjöttem a fiammal....és lerendezte, hogy akkor nekünk elég az állandóra a jegy. Akkor gyorsan szóltam, hogy a dínó kertbe is szeretnénk körül nézni,így mégegy jegyet kellett nyomtatnia, megint torzult az arckifejezése.
Nem tudom elhinni, hogy ezek az emberek alkalmasak egy ilyen munkára,hiszen a pénztárosnak kötelessége infót adnia, ha már jegyvásárlás választási lehetőség van.
Sajnos az előtérben sewhol senki nem volt, kicsit kóvályogtunk, aztán megtaláltuk a helyes irányt.
Sok szépet és érdekesetláttunkés volt ami nem volt olyan érdekfeszítő,de mostmár tudjuk, hogy vannak időszaki kiállításai is, így nemsokára arra is elmegyünk közösen, mert azért a családi jegy még mindig jobban megéri.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mari Zsuzsi lemondta
  2009-06-20 08:02:32, szombat
 
  Nemrégiben voltunk a Bp tv-ben nagy izgalommal vártuk a fellépők közé Mari Zsuzsit. Készültünk fényképezővel is...de sajnos nem jött el ,így nem is maradtunk sokáig. Tegnap Kétpó-n voltunk,ahol szintén a fellépők közöttszerepelt volna,de sajnos ezt is lemondta,még Német országban van. Nagyon sajnáltuk, mert már régóta szerettünk volna vele találkozni.
Remélem előbb-utóbb mégis összefutunk vele valahol :-)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Visegrád-Silvanus
  2009-06-18 00:02:30, csütörtök
 
  Volt 3 nap amit Visegrádon tölthettünk aFelleg vár közelében. Már aznap lazára vettük a dolgokat, nem siettünk,vásárolgattunk, és elindultunk. Nem hittem volna, hogy olyan gyorsan leérünk és megérkezünk. A portás nagyon kedves volt, csak nevet kért,nem kellett papírokat mutogatni.
Szó-szó,sajnos, nem sajnos,sok szoba elkelt, ezért nem erdei hanem dunai szobát kaptunk. Nagyon örültem, még fel nem értünk,mert ahogy beléptünk a szobába elkapott valami rossz érzés.
Nagyon dohos, füst szag terjengett és az eddig megszokott szállodáktól eltérően kicsi volt a szoba, az ágy, és a fürdő szoba is hihetetlen volt. Én még ilyet nem láttam, bár hasonlót igen Horváth országban, egy lakókocsiban. Műanyag zuhanyzó,függönnyel,még a plafon is műanyag volt. Hát ez nagy csalódás volt, na meg a kicsi tv.
Nem tudom minden szoba ilyen-e, de nem voltam felkészülve egy 4 csillagos szállodánál. Felszereltségét tekintve minden meg volt,a tisztaság, gondolom a dohányzó részleg miatt nem volt 100%,hiszen a függöny is elég szürkén lógott. Mellettük legyen szólva, nem lehet mostanában könnyű dolguk, hiszen építkezés folyik a 4. szinten és most is rengeteg vendégük volt, külföldi, csoportok...stb.
Az aznap nem tetszett, sem a menüs vacsora sem, hogy 2 menüből lehett választani,bezzeg én simán menetem a svédasztalhoz, mivel engem úgy tájékoztattak, hogy az étkezések svédasztalosak.
Nem is késlekedett sokáig a főpincér, elég kedvesen, de morcosan tudtunkra hozta, hogy ez nem így működik, na azon a vacssorán nagyon roszul éreztem magam,hiszen szegény én...köteles vagyok mindent elolvasni?
A másnap minden jóval folytatódott. Ami nagyon jó volt, hogy kiszellőzött a szoba, bár nem igazán friss volt a levegő. De a wellness részleglelazított. Itt a helynek megfelelően voltak kialakítva a buborék medence, úszó medence, és élmény fürdő. Na meg a tepidárium....aki nem tudná mit is jelent,igazán ez jelenti a wellness lényegét. Itt találhatóak a különféle szaunák, kamrák, pihenők,zuhanyok. Méretét tekinve családias, de ez inkább jó oldala mint hátránya, kisebb helyiségek,de barátságosak.
Aznap meglátogattuk a vén Dunát és a fagyizót. A templomban megcsodálhattuk a virágszőnyeget,és a mellette lévő kis sikátort.
Élveztük a nagy sétát,majd visszatérve újfent wellnes. Kell ez nekünk, hiszen fő az egészség....legalább ilyenkor. Sok mindenkivel beszélgettünk ,erről,arról sok sok infó ilyenkor gazdát cserél. Figyelni kell, mert sokminden használható és jó infó.
Én figyeltem, majd mentünk vacsizni.
Tartottam a menüs rendszertől, de kellemesen csalódtam, mint aznap mindenben.
A műanyag fürdöszobába megláttam a zöld szálloda cetlit. Fellélegeztem. Lehet, hogy ez újrahasznosított műanyag? Aztán a fűrészporos fűtést,szállodát, vagy vizet, vagy akármit és máris jobban éreztem magam, úgyhogy gyorsan zuhanyoztam ,ne használjak sok vizet,hiszen én lelkes környezetvédő vagyok.
Az éjszaka pihentető volt, bár a kispárnám nagyon hiányzott....reggell újabb wellness. kis úszás, bugyogás, úszás, gőzkabin, zuhi,szauna...nem bírtam sokáig,majd zuhi és pihinek aroma vagy inkább illatos kamra.
Jóléreztem magam, kezdődhetne minden reggel így.
Areggelifinom volt,svéd asztalos. Vittem a kis poney teámat,már hiányzott,éslassan összepakoltunk és eljöttünk. Kedvesek voltak, hiszen nem kellett volna nagyon sietnünk, de már vártak ránk az újabb feladatok. Végülis jószívvel, tele élménnyel és emlékkel jöttünk el a Silvanusból.
Kezdődhetnek a hétköznapi feladatok, a munka,de újjult erővel állunk minden kihívás elé,hiszen mi feltöltődve,kipihenten veszzük mától az akadályokat :-)
És igen,tudom ajánlani a szállodát mindenkinek,hiszen csodás élmény és érzés egy ilyen kilátás éskedves kiszolgálás.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
válság ide vagy oda
  2009-06-10 00:14:31, szerda
 
  Az évek jönnek mennek és Kerekednek. Hát Robinak is kikerekedett 30-ra ésjó.
Nem tudtunk úgy ünnepelni ahogy terveztem,de jó voltígy is. Volt tüzijáték, finom vacsi,meg az ajándék sem maradhat el. Válság ide vagy oda, 3 nap visegrádon jóljön neki is,és hát már rám is rámférne egy kis pihenés a hajtás után. Kapóra jött egy ajánlat,hát miért ne. A gyerekek biztos nagyon fognak hiányozni,de nekik is szervezünk programot,hogy ne legyen rossz nélkülün.
Megint felment az euro meg a sfrank is,tuti,hiszen most vonják a törlesztéseket. Ennek örörmére elmentünk az ikeába és vettünk pár apróságot....legalább lesz mit eladni ha ránktör az ínség.

Az ínségről jut eszembe,belekezdtem egy láncépítésbe. Nem tudom mi lesz belőle,már régen gondolkodtam ezen, de drága volt a beugróés találtam egy olyan céget,ami magyar.így a magyar gazdaságot erősíti és tetszenek nagyon a termékei. Volt egy másik is étlapon, de egy nagyobb kiadás miatt nem lehetett róla szó :-(,ott több lehetőség és több pénz volt ,dehát mindig a nehezebb végét találom meg a dolgoknak....ki tudja mi lesz belőle....most mindenesetre belevágok
a nagy lehetőségekbe és kinyitom az ajtót, ha nem tetszik, majd becsukomés kész.
Először az egyik termék győzött meg. Régóta akut hangszállgyulladással küzködtem és kipróbáltam a graphefruitport. Hihető vagy hihetetlen, jobb lett....legalábbis a fájdalom elmúlt.
Aztán a többit meglátjuk.
Az öblítője is megnyert, mert mindig mondják 4x-eshigítás bla-bla jó ha felesbe lehet higítani hogy azért az illata megmaradjon. Nos ez az öblítő tényleg 4x higítást igényel. Igen,iigényli,mert különben egy nyákos valami....
sorolhatnám asampon,folyszappan és a többit....meglátjuk mit hoz a válságés akényszer. Már a gyógyszerek nem segítenek....
remélem lesz folytatás és akkor folytatom ezt a bejegyzést :-)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyönk!
  2009-06-02 08:34:13, kedd
 
  Vasárnap Gyönkön voltunk. Kicsit szeles és borús volt a reggel,de délutánra kisütött a nap. Gyermek műsorral kezdtünk és a gyerekek nagyon aranyosak voltak. Nem kis meglepetés volt, hogy a szülőket nagyon könnyű volt bevonni és szívesen segítettek nekünk.
Utánna kicsit szétnéztünk, mert volt időnk bőven és átmentünk Hőgyészre.
Egy nagyon hangulatos pince étteremben Micimackó kedvencével ismerkedtem. Nagyon finom volt:-)
Nosztalgia műsorunk majdnem egy órás késéssel indult,de mivel már kezdett sötétedni a hangulat is lazább lett. A fiatalok és az idősebb korosztály is megtalálhatta a közel egy órában a neki tetsző dalokat. volt aki táncolt, volt aki énekelt....és persze a gyerekek ismét körülöttünk táncoltak.
A hangosító srácok nagyon kedvesek voltak, vokált is kaptunk kis műsorunkba,nagyon jók voltak.
Remélem lesz alkalmunk legközelebb is Gyönkre meni :-) Nagyon jól éreztük magunkat és reméljük mások is!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2009.05 2009. Június 2009.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 6 db bejegyzés
e év: 89 db bejegyzés
Összes: 1815 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1
  • e Hét: 304
  • e Hónap: 1099
  • e Év: 1099
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.