Belépés
moncsika77.blog.xfree.hu
Ne sírj azért, mert valami befejeződött, hanem nevess, mert úgy történt! Drimmer Mónika
1977.02.28
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/10 oldal   Bejegyzések száma: 90 
Horoszkóp
  2009-08-31 10:04:01, hétfő
 
  Kedves Bak!
Kitűnő vagy a konkrétumok terén, de olykor jó, ha hallgatsz a megérzéseidre is. Ma sikerül ennek a kettőnek az ideális kombinációját megtalálnod, ettől remek hangulatban leszel egész nap, sőt a hetedre is pozitívan fog hatni mindez. Fogadd el, hogy ma minden sikerül, amit elterveztél. Nem lesznek akadályok, nem lesznek nehézségek, és minden megoldódik magától.

Kedves Vízöntő!
Nem lesz könnyű ma aktívan és elszántan belevetned magad a munkába. Kicsit álmos és energiátlan lehetsz. Épp ezért jó lenne, ha mára olyasmit ütemeznél be, ami megy rutinból, amihez nem kell sokat strapálnod magad. Hisz tudod jól, hogy vannak napok, amikor az embernek nincs semmi baja, még sincs feldobódva. Neked ez a mai ilyen nap lehet...

Kedves Halak!
Ne lepődj meg, ha ma az egyik barátod vagy a párod olyasmit tesz vagy mond, ami meghat téged! Ezzel is beigazolódik, hogy ért téged, és lehet rá számítani, de végül is ez így van rendben, hiszen te is sokat teszel érte. Ez a viszonzás. Fogadd el, köszönd meg, és legyél hálás, hogy ilyen klassz ember van melletted! Tudd, hogy csak azt kapod, amit megérdemelsz!

Kedves Kos!
Ismered a mondást, hogy türelem rózsát terem? Ma nemcsak rózsát, hanem sikereket is terem a számodra, és nemcsak a türelem, hanem a rugalmasság is. Tehát akkor lesz ez a napod kiváló, ha türelmes és rugalmas leszel. Ez csak a te döntéseden múlik. Ha reggel azt mondod magadnak, hogy ,,ma elnéző, békés és alkalmazkodó leszek", akkor meglesz az eredménye.

Kedves Bika!
Ha az egész hét olyan szuper lenne, mint a mai nap, akkor biztosan elégedett lennél. Hihetetlen, de mindenki kedves lesz hozzád, minden jól alakul, és sokkal több dolognak tudsz a végére járni, mint gondoltad volna, ezért érdemes belevetned magad ma a munkába. Látványos lesz az eredménye. Jó, ha a nap végén megünnepled ezt, és megjutalmazod magad valamivel.

Kedves Ikrek!
Ez a hét szorgos munkával indul. Lehet, hogy nem lesz sok kedved hozzá, de jobb, ha nekiállsz, mert egyre több elintézendő fog összegyűlni. Magaddal szúrsz ki, ha azt várod, hogy megjöjjön a kedved. Hidd el, csak elkezdeni nehéz! Utána minden flottul megy. Az is jó ötlet, ha kitűzöl valami jutalmat magadnak. Pl. egy nagy fagyikehely vagy esti mozizás stb.

Kedves Rák!
Nincs mitől félned. Ne ijedj meg, ha a párod vagy valaki más beszélgetést kezdeményez! Ma nagyon jó passzban leszel, ezért olyasmit is sikerülhet tisztázni, ami eddig nem ment. Legyél nyitott és őszinte! Ha vállalod az érzéseidet, és ezt szavakba öntöd, tudni fogja a másik, hogy mihez tartsa magát. Szó szerint és átvitt értelemben is.

Kedves Oroszlán!
Nincs mese, nem szórhatod tovább két kézzel a pénzt. Ha elkezdtél beosztóbban élni, akkor ma érezheted ennek a pozitív hatását. Ha még nem, akkor itt az ideje meggondoltabban költekezni. Nem arról van szó, hogy vonj meg magadtól mindent, hanem arról, hogy nézd meg, hol folyik el feleslegesen a pénzed. Kis odafigyeléssel sokat spórolhatsz.

Kedves Szűz!
Kreativitással sikerülhet ma a feszült légkört oldanod. A pároddal vagy valaki mással egy ideje meglehetősen nehéz kijönni. Ma mégis oldottabb, kellemesebb lesz a hangulat. Ez főleg a te hozzáállásodnak köszönhető. Amennyiben te békés tudsz lenni, a másiknak sincs oka támadni. Sőt az sincs kizárva, hogy hálás lesz neked, mert őt is nyomasztotta a feszültség.

Kedves Mérleg!
Nehezen indul a heted, mert ma kissé ideges lehetsz az otthoni dolgok miatt, pedig tudod jól, hogy felesleges bosszankodnod. Ha teheted, oldd meg gyorsan, ha nem, akkor hagyd, majd megoldódik magától! Semmiképp se idegeskedj, mert attól még feszültebb lesz otthon a hangulat, és ez senkinek sem jó, sőt csak egyre rosszabb lesz...

Kedves Skorpió!
Nagy dolog lenne a részedről, ha ma te kezdeményeznél egy beszélgetést. Bátran állj oda az illető elé, és mondd meg, hogy szerinted beszélnetek kellene pár dologról! Előre szedd össze a gondolataidat! Számold össze, hány témát szeretnél felvetni, és kezdd ezzel! Ha számszerűsíted, akkor magadnak is megkönnyíted a helyzetet, és rögtön adsz keretet is.

Kedves Nyilas!
Sokkal értékesebb vagy, mint azt te magadról gondolod. Itt az ideje, hogy többre becsüld magad. Már csak azért is, mert csak annyi siker jöhet hozzád, amennyit te megengedsz magadnak. Szerencsére ma lesz okod az örömre, mert vagy több bevételed lesz, vagy kiderül, hogy valamit kevesebb pénzből meg tudsz oldani. Örülj a jó hírnek, de ne költsd el azonnal a pluszpénzt!
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Szép napot mindenkinek!!
  2009-08-31 10:01:28, hétfő
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp
  2009-08-30 07:03:47, vasárnap
 
  Kedves Bak!
Nem lesz könnyű napod ma. Kora reggel a közlekedésben leselkedik rád veszély, délután pedig párkapcsolatban érezheted megtámadva magad. Szó szerint és átvitt értelemben is. Ezért az egyetlen és legjobb taktika a higgadtság. Ha nem megy másképp, akkor legyél kívülálló vagy akár közömbös. Még ez is jobb, mint ha olyan kíméletlen konfliktusba keveredsz, amiből valaki összetörten jön ki.

Kedves Vízöntő!
Számíts rá, hogy ez a mai rendkívül feszült nap lesz. Folyamatosan lesz min aggódnod, ha úgy akarod, de dönthetsz úgy is, hogy jól fogod érezni magad. Ismersz olyan embereket, akik a gondok közepette is meg tudják őrizni a derűjüket? Utánozd őket! Vagy kérdezd a titkukat! Lehet, hogy azt mondják: ,,Táncolj, a zene majd megjön magától!"

Kedves Halak!
Tudod magadról, hogy hiperérzékeny vagy, ugye? Ha eddig kétségeid lettek volna, akkor ma biztosan beigazolódik, hogy ez így van. De nem az a cél, hogy érzékenységből jelesre vizsgázz, hanem az, hogy őrizd meg a belső békédet. Ne hagyd, hogy bárki belegázoljon a lelkedbe! Milyen jogon bánt téged bárki? És ki mondta, hogy ezt neked el kell tűrnöd?

Kedves Kos!
Ma délelőtt még vidám és energikus leszel, de ez délutánra megváltozhat. Mivel hétvége van, jó lenne, ha nem dolgoznál, ugyanis ebben a feszült hangulatban nem fogsz tudni túl jól teljesíteni, sőt még a főnököddel vagy a kollégáiddal is összetűzésbe keveredhetsz. Szóval mindenkinek jobb, ha ma otthon maradsz, és magánéletet élsz...

Kedves Bika!
Reggel iszonyúan feszült lehetsz te is, és a környezetedben lévők is, ezért jobb lenne, ha délelőtt nem mennél emberek közé. Szerencsére délutánra megnyugszol. Ekkorra időzítsd azokat a dolgaidat, amelyek kapcsán találkoznod kell másokkal. Ha így teszel, akkor lesz időd otthon rendet rakni, és utána vendégségbe vagy buliba menni.

Kedves Ikrek!
Meglehetősen feszült és ingerült lehetsz egész nap. Délelőtt párkapcsolati zűrök adódhatnak. Vigyázz a párodra, mert ő most fokozottan érzékeny lehet! Legyél vele türelmes és gyengéd! Délután a pénzedre vigyázz! Ne költs többet, mint amennyi a büdzséd, és tedd a pénztárcádat biztonságos helyre! Hidd el, nem látszik a zsebtolvajon, hogy ki is ő valójában!

Kedves Rák!
Muszáj lesz ma kiállnod magadért, még akkor is, ha ez nehezedre esik. Nem lehet kifogás, hogy ez nem a te stílusod. Itt az ideje, hogy magadra is gondolj! Nem tűrhetsz a végtelenségig. Szó szerint belebetegszel, ha nem állítod le a folyamatot, ill. az illetőt. Sajnos meg kell tenned, még ha ez azzal is jár, hogy valami lezárul, vagy valaki elmegy. Most áldozat nélkül nincs eredmény.

Kedves Oroszlán!
Ezen a napon folyton ügyelned kell valamire. Reggel a pénzedre, a kiadásaidra, és hogy ne csapjon be senki. Délután pedig a közlekedésben kell nagyon óvatosnak lenned. Főleg a tömegben, ill. a nehezen belátható kanyarokban és kereszteződésekben kell többször is körülnézned, mielőtt lelépsz vagy elindulsz. Ha nem így teszel, könnyen megsérülhetsz.

Kedves Szűz!
Amennyiben él még az édesanyád, ma nagyon vigyázz, hogy ne keveredj vele összetűzésbe! Még akkor se, ha meggyőződésed, hogy neked van igazad! Tisztelettel és türelemmel fordulj hozzá! Ha nehezedre esik, akkor inkább kerüld el! Keress valami kifogást, és menj el otthonról! Ez még mindig jobb, mint összeveszni vele. Legyél ügyes!

Kedves Mérleg!
A nap első felében legyél nagyon óvatos a közlekedésben! Ha megoldható, akkor ne te vezess. Ha nem, akkor mindenhol többször is nézz körbe, mielőtt elindulsz! Szerencsére délutánra megszűnik a balesetveszélyes állás. Ekkor a családodnak kell előtérbe kerülnie. Szánj rájuk egy kis időt! Jobb, ha nem halogatod tovább a látogatást...

Kedves Skorpió!
Nagyon kell ma vigyáznod. Délelőtt a pénzedre, délután pedig arra, hogy kinek mit mondasz! Ezeken kívül a közlekedésben is legyél nagyon óvatos! Tarts be minden szabályt! És ha lépsz, vagy jelzel a másiknak, akkor legyél teljesen egyértelmű! Sok baleset abból adódik, hogy félreértik egymást a közlekedők. Pl. külföldön mást jelent a villantás, mint itthon.

Kedves Nyilas!
Jobb lenne, ha délelőtt behúzódnál a csigaházadba. Eléggé tüskés, ingerlékeny és türelmetlen leszel. Nagyon nehéz lesz elviselni téged. Szerencsére délutánra ez megváltozik. Ekkor viszont a pénzedre kell vigyáznod, nem csak a költekezés terén. Lehetőleg ne kérj és ne adj kölcsönt! Legyél nagyon megfontolt és következetes!
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Szép napot mindenkinek!!
  2009-08-30 07:01:07, vasárnap
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megette a bizonyítékot.......
  2009-08-29 10:14:46, szombat
 
  Kiharapta, majd lenyelte az árufuvarozói igazolvány hamisított részét egy fuvarozó a letenyei határátkelőn - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.


A magyar fuvarozó hamisított nemzetközi árufuvarozói igazolvánnyal jelentkezett kilépésre csütörtökön a magyar-horvát határátkelőhelyen, de a pénzügyőrök leleplezték az okirat-hamisítást. Amikor a hatósági ellenőrzésről jegyzőkönyvet vettek volna fel, a fuvaros felkapta az asztalról az igazolványt, majd a meghamisított részt kiharapta, és lenyelte - mondta Csizmazia Péter.

A gépjárművezető a bizonyíték eltüntetésével nem kerülheti el a következményeket, ugyanis közokirat-hamisítás bűntette miatt eljárás indult ellene - tette hozzá.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp
  2009-08-29 10:12:11, szombat
 
  Kedves Bak!
Nem lesz könnyű napod ma. Kora reggel a közlekedésben leselkedik rád veszély, délután pedig párkapcsolatban érezheted megtámadva magad. Szó szerint és átvitt értelemben is. Ezért az egyetlen és legjobb taktika a higgadtság. Ha nem megy másképp, akkor legyél kívülálló vagy akár közömbös. Még ez is jobb, mint ha olyan kíméletlen konfliktusba keveredsz, amiből valaki összetörten jön ki.

Kedves Vízöntő!
Számíts rá, hogy ez a mai rendkívül feszült nap lesz. Folyamatosan lesz min aggódnod, ha úgy akarod, de dönthetsz úgy is, hogy jól fogod érezni magad. Ismersz olyan embereket, akik a gondok közepette is meg tudják őrizni a derűjüket? Utánozd őket! Vagy kérdezd a titkukat! Lehet, hogy azt mondják: ,,Táncolj, a zene majd megjön magától!"

Kedves Halak!
Tudod magadról, hogy hiperérzékeny vagy, ugye? Ha eddig kétségeid lettek volna, akkor ma biztosan beigazolódik, hogy ez így van. De nem az a cél, hogy érzékenységből jelesre vizsgázz, hanem az, hogy őrizd meg a belső békédet. Ne hagyd, hogy bárki belegázoljon a lelkedbe! Milyen jogon bánt téged bárki? És ki mondta, hogy ezt neked el kell tűrnöd?

Kedves Kos!
Ma délelőtt még vidám és energikus leszel, de ez délutánra megváltozhat. Mivel hétvége van, jó lenne, ha nem dolgoznál, ugyanis ebben a feszült hangulatban nem fogsz tudni túl jól teljesíteni, sőt még a főnököddel vagy a kollégáiddal is összetűzésbe keveredhetsz. Szóval mindenkinek jobb, ha ma otthon maradsz, és magánéletet élsz...

Kedves Bika!
Reggel iszonyúan feszült lehetsz te is, és a környezetedben lévők is, ezért jobb lenne, ha délelőtt nem mennél emberek közé. Szerencsére délutánra megnyugszol. Ekkorra időzítsd azokat a dolgaidat, amelyek kapcsán találkoznod kell másokkal. Ha így teszel, akkor lesz időd otthon rendet rakni, és utána vendégségbe vagy buliba menni.

Kedves Ikrek!
Meglehetősen feszült és ingerült lehetsz egész nap. Délelőtt párkapcsolati zűrök adódhatnak. Vigyázz a párodra, mert ő most fokozottan érzékeny lehet! Legyél vele türelmes és gyengéd! Délután a pénzedre vigyázz! Ne költs többet, mint amennyi a büdzséd, és tedd a pénztárcádat biztonságos helyre! Hidd el, nem látszik a zsebtolvajon, hogy ki is ő valójában!

Kedves Rák!
Muszáj lesz ma kiállnod magadért, még akkor is, ha ez nehezedre esik. Nem lehet kifogás, hogy ez nem a te stílusod. Itt az ideje, hogy magadra is gondolj! Nem tűrhetsz a végtelenségig. Szó szerint belebetegszel, ha nem állítod le a folyamatot, ill. az illetőt. Sajnos meg kell tenned, még ha ez azzal is jár, hogy valami lezárul, vagy valaki elmegy. Most áldozat nélkül nincs eredmény.

Kedves Oroszlán!
Ezen a napon folyton ügyelned kell valamire. Reggel a pénzedre, a kiadásaidra, és hogy ne csapjon be senki. Délután pedig a közlekedésben kell nagyon óvatosnak lenned. Főleg a tömegben, ill. a nehezen belátható kanyarokban és kereszteződésekben kell többször is körülnézned, mielőtt lelépsz vagy elindulsz. Ha nem így teszel, könnyen megsérülhetsz.

Kedves Szűz!
Amennyiben él még az édesanyád, ma nagyon vigyázz, hogy ne keveredj vele összetűzésbe! Még akkor se, ha meggyőződésed, hogy neked van igazad! Tisztelettel és türelemmel fordulj hozzá! Ha nehezedre esik, akkor inkább kerüld el! Keress valami kifogást, és menj el otthonról! Ez még mindig jobb, mint összeveszni vele. Legyél ügyes!

Kedves Mérleg!
A nap első felében legyél nagyon óvatos a közlekedésben! Ha megoldható, akkor ne te vezess. Ha nem, akkor mindenhol többször is nézz körbe, mielőtt elindulsz! Szerencsére délutánra megszűnik a balesetveszélyes állás. Ekkor a családodnak kell előtérbe kerülnie. Szánj rájuk egy kis időt! Jobb, ha nem halogatod tovább a látogatást...

Kedves Skorpió!
Nagyon kell ma vigyáznod. Délelőtt a pénzedre, délután pedig arra, hogy kinek mit mondasz! Ezeken kívül a közlekedésben is legyél nagyon óvatos! Tarts be minden szabályt! És ha lépsz, vagy jelzel a másiknak, akkor legyél teljesen egyértelmű! Sok baleset abból adódik, hogy félreértik egymást a közlekedők. Pl. külföldön mást jelent a villantás, mint itthon.

Kedves Nyilas!
Jobb lenne, ha délelőtt behúzódnál a csigaházadba. Eléggé tüskés, ingerlékeny és türelmetlen leszel. Nagyon nehéz lesz elviselni téged. Szerencsére délutánra ez megváltozik. Ekkor viszont a pénzedre kell vigyáznod, nem csak a költekezés terén. Lehetőleg ne kérj és ne adj kölcsönt! Legyél nagyon megfontolt és következetes!
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Szép napot mindenkinek!!
  2009-08-29 10:07:45, szombat
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ma meg.....
  2009-08-27 15:39:40, csütörtök
 
  ......holnap délelőttös vagyok mert az egyik munkatársamnak meghúzódott a bokája és már tegnap sem volt dolgozni. Ugyan is nagy foci meccs rajongó és állítólag ott rándult meg a bokája! Na mindegy legalább 2 napot nem kellett bemennem délutánra. Már nagyon várom, hogy szabin legyek és csak a jővő hetet kell kibírnom. Hétfőn kell visszamennem a Tűdőgondozóba és kértem 1 nap szabit és kedden meg szerdán szabadnapos leszek. Így gyorsan el fog telni a hét. És még így is marad 12 nap szabim amit szerintem októberben fognak kiadni, mivel 4 hónapig betegállományban voltam és nem tudtam kivenni.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép napot mindenkinek!!
  2009-08-27 15:30:53, csütörtök
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép álmokat mindenkinek!!
  2009-08-26 19:14:14, szerda
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/10 oldal   Bejegyzések száma: 90 
2009.07 2009. Augusztus 2009.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 90 db bejegyzés
e év: 1433 db bejegyzés
Összes: 4149 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 15
  • e Hét: 171
  • e Hónap: 360
  • e Év: 2385
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.