Belépés
moncsika77.blog.xfree.hu
Ne sírj azért, mert valami befejeződött, hanem nevess, mert úgy történt! Drimmer Mónika
1977.02.28
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/11 oldal   Bejegyzések száma: 107 
Horoszkóp
  2009-09-30 10:53:53, szerda
 
  Kedves Bak!
Még ha nem is érint pillanatnyilag kellemesen, akkor is foglalkoznod kell az anyagi helyzeteddel. Ma a pénzügyeid lesznek terítéken. Kezeld ezt a témát kellő rugalmassággal, de megfelelő józansággal! Az is fontos, hogy pozitívan állj hozzá, ezzel pozitív eseményeket fogsz bevonzani. Ez azt jelenti, hogy lásd reálisan a helyzetedet, de ne pánikolj!

Kedves Vízöntő!
Fogadd meg a tanácsot, ha jót akarsz ma magadnak! Ne sértődj meg minden apró dolgon! Ne hidd, hogy mindenki téged akar bántani! Az is lehet, sőt valószínűbb, hogy érzéketlenek, és nem figyelnek rád kellően, ezért lenne jó, ha az önértékelésedet nem tennéd külső tényezőktől függővé. Keresd azoknak a társaságát, akik elismernek, ahelyett hogy kritizálnának!

Kedves Halak!
Ne türelmetlenkedj! Ne siess ma! Tedd a dolgod, de ne akard ma megváltani a világot! Vannak napok, amikor nem rajtad múlik, hogy mi sikerül, és mi nem. Ez ma ilyen nap lesz várhatóan. Arra számíts, hogy nem fogsz mindenkit érteni! Adódhat olyan szituáció, amikor elbeszéltek egymás mellett. Ez nem katasztrófa, de érdemes mielőbb tisztázni.

Kedves Kos!
A mai napon a barátaiddal lesz dolgod. Örülj, hogy vannak barátaid! A barátság azt jelenti, hogy olyan közegben mozogsz, ahol kibontakozhatsz, mert teljesen elfogadnak. Ez arra jó, hogy teljesíteni tudj. Használd ki okosan ezt a napot! Szervezz megbeszéléseket, egyeztess több emberrel, mert ebben a támogatott hangulatban bármi sikerülhet...

Kedves Bika!
Ma erőnek erejével koncentrálj a munkádra! Több változás, jövés-menés és váratlan szituáció vonhatja el a figyelmedet, de csak ha hagyod. Neked csak a saját feladataiddal kell törődnöd. Mások helyett, másokért oly keveset tehetsz. Ez nem azt jelenti, hogy érzéketlen legyél, de tény, hogy hatékonyabb, ha magaddal törődsz. Építsd a saját karriered, mások is ezt teszik...

Kedves Ikrek!
Még ma is kitűnő hangulatban leszel. Úgy tűnik, sikerül mindenkivel megtalálnod a megfelelő hangot. Sáfárkodj okosan ezzel a kedvező szériával! Kezdeményezz beszélgetéseket, egyeztess olyanokkal, akikről tudod, hogy beleillenek a terveidbe! Készülj fel arra, hogy külföldi témák is szóba kerülnek! Nincs kizárva, hogy egy külföldi munka vagy tanulmány ötlete merül fel.

Kedves Rák!
A saját érdekedben fontos, hogy ne keseregj ma a régi veszteségeid miatt! Ha nyalogatod a sebeidet, és összeszámolod, hogy hol tarthatnál már, akkor garantáltan rossz napod lesz. Ha képes vagy megbocsátani, és elengedni mindent, ami fájdalmat okozott, akkor szabályosan megkönnyebbülhetsz. Döntsd el, mitől éreznéd jobban magad!

Kedves Oroszlán!
Jó, ha felkészülsz ma rá, hogy annyian fognak nyüzsögni körülötted, hogy nem lesz saját magadra egy perced sem. Legyél mindenkivel megértő és türelmes! Tudd, hogy mindenkinek a saját problémája a legsúlyosabb! De a ,,jótékonykodás" során ne hanyagold el a párodat sem! Neki is szüksége van rád. Szeret, és ezért akar belőled többet...

Kedves Szűz!
Törődj ma az egészségeddel! Ne hagyd figyelmen kívül, ha bármid fáj! Vedd komolyan, de ne menj át hipochonderbe! A legjobb az lenne, ha olyan orvossal beszélnél, aki nem akar mindenáron betegséget diagnosztizálni nálad. Ha nincs ilyen a közeledben, akkor kúráld magad! Keress népi, hagyományos orvoslást, de ha így sem múlnak a tüneteid, akkor menj orvoshoz!

Kedves Mérleg!
Ma is elemedben leszel. Szabályosan repkedni fogsz a boldogságtól. Ne kételkedj abban, hogy ez így rendben van! Akkor és attól érzed jól magad, hogy azt teszed, amiben a legjobb vagy: közvetítesz, összekötsz. Olyan vagy, mint a híd. Emberek közötti szakadékot kötsz össze. Ezt ösztönösen és derűsen teszed, ezért hálás neked az univerzum - és maguk az emberek is...

Kedves Skorpió!
Sajnos ma több családi zűr is adódhat. A szüleiddel, különösen az édesanyáddal kell törődnöd. Ha nem teszed, akkor is elérik, hogy rájuk figyelj. Pl. úgy, hogy megbetegszenek. Ezt megelőzheted, ha elég figyelmet szentelsz nekik. Ezzel energiát is adsz nekik, ami erőt ad nekik, és természetesen megerősödhet bennük az érzés, hogy szereted őket...

Kedves Nyilas!
Ez a mai nap is kellemesnek ígérkezik. Az lenne a legjobb, ha elutazhatnál. Nem kell messzire, és nem kell hosszú időre. Egy kiruccanás most felér egy többhetes nyaralással. Ha nem teheted, akkor a szokásos dolgaidat csináld másképp! Pl. menj gyalog, vagy menj más útvonalon! Egyél-igyál mást! Ezzel kizökkented magad a rutinból, és így elvágod a lehúzó energiákat.
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Szép napot mindenkinek!!
  2009-09-30 10:49:58, szerda
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp
  2009-09-29 10:15:52, kedd
 
  Kedves Bak!
Van valami, ami jó ötletnek tűnt, mégis megakadt. Lehet ez egy terv, ami külfölddel, munkával, tanulmányokkal vagy utazással kapcsolatos. Bármelyik is volt, ma ismét előkerül. Ha úgy érzed, hogy még aktuális, akkor vállald be! Ha már nem, akkor gondold át, hogy mi lehet ennek a mai megfelelője! Nincs kizárva, hogy lehetőséged nyílik egy magasabb szintű dologra.

Kedves Vízöntő!
Ez a nap olyan fantasztikus lesz, mintha születésnapod lenne. A hangulatod, a közérzeted és az emberekkel való viszonyod is kitűnő lesz. Ebben a remek állapotban okos dolog lenne terveket készíteni, döntéseket hozni, lépéseket tenni. Ezzel megalapoznád azt a jövőt, amire vágysz. Ráadásul olyan pozitív energiákat küldhetsz előre, amik biztosítják a sikert.

Kedves Halak!
Több okod is lesz ma az örömre. Az egyik, hogy jó hírt kapsz. Egy régóta húzódó, egy helyben toporgó ügyről van szó. Ez az, ami végre elindul előre. Ne kételkedj! Tudd, hogy megérdemled, hogy jóra forduljanak a dolgok! A másik örömteli hír a párkapcsolatodat érinti. Ha van, akkor gördülékenyebbé válik. Ha nincs, akkor beléphet egy új ember a képbe...

Kedves Kos!
Ez a nap csupa kellemes eseményt tartogat a számodra. Kérdés, hogy észreveszed-e, és értékeled-e. Például azt a személyt, aki melletted áll. Ne engedd, hogy elmúljon a szerelem, vagy ha már elmúlt, akkor tegyél azért, hogy vegye át a helyét a barátság! Amennyiben nincs jelenleg párkapcsolatod, akkor vigyázz, hogy ne keveredjen össze a két érzés!

Kedves Bika!
Ma egy kicsi lépés nagy előretörést fog jelenti a számodra. Végre kezd látszatja lenni mindannak, amit az elmúlt időben tettél. Ez erőt adhat a folytatáshoz. Tedd a dolgod továbbra is kitartóan, szorgalmasan! Ne foglalkozz mások panaszaival! Ne hagyd magad belevonni semmilyen lázongásba! Neked hamarosan elkezdődik a szüret, ha most nem hibázol...

Kedves Ikrek!
Hihetetlenül sikeres nap vár rád. Minden oda lesz készítve, csak használnod kell. Ja, és észrevenni a kedvező lehetőségeket, merthogy csak akkor tudsz élni velük, ha meglátod őket. Nem véletlen a többes szám, ugyanis számtalan remek ajánlat találhat ma meg. Semmire se mondj nemet! Kérhetsz gondolkozási időt, de tilos visszautasítanod...

Kedves Rák!
Nagy lépést tehetsz ma előre. Végre ki tudsz, ki mersz mondani olyan gondolatokat, érzéseket, amik eddig benned rekedtek. Csak arra ügyelj, hogy mindig magadról beszélj! Máskülönben azt hiheti a másik, hogy támadsz. Ha viszont egyes szám első személyben beszélsz, akkor nincs mibe belekötnie. Sőt, ha ügyesen fogalmazol, még magad mellé is állíthatod.

Kedves Oroszlán!
Ha van párod, akkor vele, ha nincs, akkor egy lehetséges partnerrel lesz ma kellemes találkozód. Nevezheted ezt randinak is. Lelkesedésben, rajongásban nem kell visszafognod magad, de túl gyors lerohanásban és korai következtetések levonásában igen. Ne vágtass! Nem hajt a tatár! Jobb, ha a ,,várat" apránként veszed be. Jobban fogjátok élvezni mindketten.

Kedves Szűz!
Elégedettséggel fog eltölteni, hogy végre előrelépést tapasztalhatsz. Ez bármit érinthet, ami nagy jelentőséggel bír a számodra. Lehet anyagi, egzisztenciális, magánéleti vagy akár egészségügyi téma is. Nélkülözhetetlen, hogy ha azt érzed, hogy lépned, tenned vagy mondanod kell valamit, akkor ne fogd vissza magad! Itt az ideje, és lehetsz bátor vagy kezdeményező.

Kedves Mérleg!
Fantasztikusan jó nap vár rád ma. Bármit sikerre vihetsz, amit akarsz. Főleg, ha mered használni az ötleteidet és a kreativitásodat. Ezek olyan ajándékok, amiket nem véletlenül kapsz. Azért pattannak ki a fejedből, hogy új megoldásokat, új utakat mutassanak neked. Ha alkalmazod őket, akkor nemcsak te jársz jól, hanem mások is. Ezzel két legyet ütsz egy csapásra.

Kedves Skorpió!
Lehet, hogy ma szíved szerint otthon maradnál. Ha teheted, akkor ne menj sehova! Jó lenne, ha ezt tudatosan tennéd. Nem kell lebetegedned ahhoz, hogy egy napot otthon lazíthass. Be kell látnod, hogy olykor ki kell mászni a mókuskerékből. Ha nem teszed meg idejében, akkor robbanhatsz le. Amennyiben dolgoznod kell, siess korán haza, és élvezd a ,,fészked" melegét!

Kedves Nyilas!
Kár lenne egy pillanatot is elmulasztanod a mai napból. Legyél mindig a jelenben, és élvezz ki minden percet! Olyan csodás beszélgetések részese lehetsz, amik szárnyakat adhatnak. Szárnyakat, hogy elérd, megvalósítsd az álmaidat. Ma egyáltalán nem fognak elérhetetlennek tűnni. Használd ki okosan, hogy ilyen remek hangulatban vagy!
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Szép napot mindenkinek!!
  2009-09-29 10:12:59, kedd
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép álmokat mindenkinek!!!
  2009-09-28 19:25:25, hétfő
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elgondolkodtató...
  2009-09-28 10:39:36, hétfő
 
  valóban, gondolatokat ébreszt ...

Egyszer egy jól kereső apa úgy döntött, elviszi vidékre 7 éves kisfiát azzal a céllal, hogy megmutassa neki, milyen szegény emberek is vannak, és hogy a gyermek meglássa a dolgok értékét, és felfogja azt, hogy milyen szerencsés családban él.
Egy egyszerű falusi család házában szálltak meg, ahol egy napot és egy éjszakát töltöttek. Amikor a vidéki út végén tartottak, az apa
megkérdezte fiát.
-Nos, mit gondolsz erről az útról?
-Nagyon jó volt apa!
-Láttad, hogy némelyek milyen szükségben és szegénységben élnek?
-Igen.
-És mit láttál meg mindebből?
-Azt, Apa, hogy nekünk egy kutyánk van, nekik négy. Nekünk egy medencénk van otthon, ők meg egy tó partján laknak. A mi kertünket lámpák árasztják el fénnyel, az övékére pedig csillagok világítanak. A mi udvarunk a kerítésig tart, az övéké addig amíg a szem ellát. És végül láttam, hogy nekik van idejük beszélgetni egymással, és hogy boldog családként élnek. Te és Anyu viszont egész nap dolgoztok, és alig látlak titeket.

Az apa csak fogta a kormányt, vezetett csöndben, mire a kisfiú hozzátette:
-Köszönöm Apa, hogy megmutattad, milyen gazdagok is lehetnénk.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kis humor:)
  2009-09-28 07:28:25, hétfő
 
  A bölcsész hallgató egy hosszúra nyúlt ivászat után meginvitálja az ivócimborákat a lakására,levezetni a bulit.Ahogy körbejárják a lakást kiszúrják hogy az egyik szobában van egy hatalmas fémgong mellette egy jókora ütővel.Kérdik a házigazdát:
-Hát ez meg mi?
-Ez kérlek szépen egy beszélő óra!
-Beszélő óra?Hát ezt meg hogy...?
A házigazda felkapja az ütőt ráhúz a gongra egy isteneset,hatalmas döndüléssel.
Mire a fal túloldaláról beszól valaki:
-A kurva anyád,hajnali fél három van!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp
  2009-09-28 07:26:56, hétfő
 
  Kedves Bak!
Reggel és egész délelőtt a saját szükségleteid lesznek az érdeklődésed középpontjában. Nincs ezzel semmi baj. Ne hidd, hogy ettől önző vagy! Hiszen amíg fázol vagy éhes vagy, nem tudsz másokra figyelni. Először törődj magaddal, és utána fordulj a körülötted lévők felé! A nap második felében az anyagi, tárgyi dolgok is fontosabbá válhatnak.

Kedves Vízöntő!
Ne csodálkozz, ha nehézkesen, álmosan indul a mai napod! Próbálj meg reggel kicsit előbb felkelni, és szánj több időt az ébredezésre! Ha nem sajnálsz pár percet, fél órát a reggeli gondolkozástól, tornától, légzőgyakorlattól, akkor egy minőségibb napot élhetsz ma meg. Tudnod kell, hogy a kezdő pillanat mindig nagy hatással van az egész ciklusra, bármiről legyen szó.

Kedves Halak!
Az lenne a legjobb, ha ma semmi extrát nem akarnál tenni. Csak a szokásos, rutin dolgokkal foglalkozz! Minden nagy horderejű ügyet halassz későbbre! Ne sürgesd magad, és ne engedd, hogy bárki más sürgessen! Ez csak rajtad múlik. Ha reggel eltökéled magad, akkor úgy lesz. Az is tanácsos mára, hogy sokat szellőztess, és sétálj kicsit a friss levegőn!

Kedves Kos!
,,Undok hétfő" - mondhatod reggel. Sajnos a nap első fele nem lesz túl vidám, de délután ,,minden" jóra fordul. Sokkal derűsebb, felszabadultabb hangulatban leszel. Okosan teszed, ha fontosabb, ill. nehezebb feladataidat a nap második felére időzíted. Délelőtt csak a rutin-, kötelező, nem mozdítható dolgokat intézd! Így elégedetten hajthatod nyugalomra a fejed este.

Kedves Bika!
Jól teszed, ha reggel vagy délelőtt szánsz egy kis időt arra, hogy megtervezd a napi, sőt a heti teendőidet. Így sokkal hatékonyabban és célratörőbben fogsz tudni haladni. Nem kell hosszú órákat erre pazarolnod. Elég, ha 15-20 perc alatt átgondolod és leírod, hogy kb. mikor mit akarsz elintézni. Ezt tekintsd ,,szamárvezetőnek", amitől eltérhetsz, ha úgy adódik!

Kedves Ikrek!
Délelőtt még nem leszel túlságosan feldobódva, de szerencsére ez megváltozik délutánra. Ekkor már elemedben leszel, tele energiával, tettvággyal és derűlátással. Ezért jobb, ha a nap első felében nem hozol komoly ügyben döntést. Pár óra elteltével sokkal kedvezőbb színben fogsz látni mindent. Akár a megoldást is. Emiatt érdemes kicsit várnod...

Kedves Rák!
Ha ma szeretnél valakivel találkozni, egyeztetni, tárgyalni, akkor azt mindenképpen délelőttre időzítsd! Ugyanis a nap első felében könnyebben rá tudsz hangolódni a másikra. A délután számodra az elgondolkodásról, a feldolgozásról fog szólni. Ekkor inkább a saját gondolataiddal leszel elfoglalva. Nehezebb lesz a másik véleményét figyelembe venni...

Kedves Oroszlán!
Nincs kizárva, hogy utálni fogod ezt a hétfő délelőttöt. Lehetőleg ne morogj, és ne panaszkodj mindenkinek! Meglátod, délutánra sokkal jobb lesz a kedélyed. Ebbe besegíthet egy olyan találkozó, amit nem terveztél be. Figyelj jól, és legyél nyitott, ill. rugalmas! Ha így teszel, rendkívül fontos dolgokat tudhatsz meg. Nem csak téged érintő ügyekről...

Kedves Szűz!
A mai nap első fele számodra határozottan kellemesebb lesz, mint a folytatás. Nyugodtan, tervszerűen, rutinosan indul a nap. Aztán délután több változás is lehet. Ez kiboríthat téged, de csak ha merev vagy. Ne feledd, hogy a következetesség nem azt jelenti, hogy vak vagy a pillanatnyi helyzetre! Vagyis észre kell venned, ha okosabb módosítani, mint kitartani...

Kedves Mérleg!
Bírd ki a nap első felét, és utána szabályosan fellélegezhetsz! Délelőtt kötelességtudóan tedd a dolgod! Ne lázongj, ne sajnáld magad! Délután már azt csinálhatod, amit szeretsz. Meglátod, így van meg az egyensúly: kell szolgálni, és másokért tenni, és aztán lehet olyasmire is időt szánni, ami neked fontos, ami neked okoz örömet...

Kedves Skorpió!
Ha bárkivel megbeszélnivalód van ma, akkor azt mindenképpen tervezd délelőttre! Ekkor még olyan kedvezőek lesznek a körülmények, hogy egyszerűen megtalálod a közös hangot a másikkal, de délután már feszültebb, türelmetlenebb lehetsz. Ha teheted, minél korábban térj haza! Az otthonod gyorsan megnyugtat. A ,,fészek" biztonságérzettel tölt el...

Kedves Nyilas!
Pénzügyi témákban a délelőtt jobb a döntéshozatalra, de kapcsolatok tekintetében a délután. Próbáld meg eszerint szervezni a mai napodat! Ha nem sikerül, akkor se bosszankodj! Legyél rugalmas, és eléd kerül a jó, sőt a legjobb megoldás! Az sem ártana, ha a nyitottságodat is megőriznéd. Ezzel beengedsz magadhoz fontos, előrevivő információkat.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép napot mindenkinek!!
  2009-09-28 07:24:11, hétfő
 
  -  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horoszkóp
  2009-09-27 08:08:35, vasárnap
 
  Kedves Bak!
Valaki megtámadhat ma téged. Ne ijedj meg, nem szó szerint, hanem átvitt értelemben! Attól még nem lesz kellemes a dolog. Ezért fontos, hogy készülj fel, és védd meg magad! De ne úgy, hogy visszatámadsz, mert az csak csetepatét fog eredményezni! Jobb, ha kikéred magadnak, vagy visszautasítod, de csak azt a részt, amely közvetlenül téged érint.

Kedves Vízöntő!
Ha ma nem érzed jól magad, akkor kezdj el valamilyen kúrát, mert rosszabbul leszel, ha elhanyagolod. A tested nem véletlenül produkál bizonyos tüneteket. Ezzel akarja jelezni, hogy valami nem stimmel. Amint elkezdesz önmagaddal foglalkozni, szűnnek a tünetek, mert energiát adtál magadnak. Egy teafőzéssel is ezt teszed...

Kedves Halak!
Panasznapot tarthat ma a gyereked. Hallgasd meg őt türelmesen! Ne szólj bele addig, amíg nem fejezte be! Vedd észre, hogy milyen hevesen, indulatosan mesél az ügyről. A hőfok jelzi neked, hogy mennyire fontos számára az adott téma. Ebből levonhatod a megfelelő következtetéseket. Így könnyebb lesz hozzá idomulva tanácsot adnod neki.

Kedves Kos!
Otthoni vita alakulhat ki a mai napon. Ez nem a szokásos kis perlekedés, ez valami komolyabb lesz. Ezért is kell mindent elkövetned, hogy megelőzd a kirobbanását, vagy ha ez nem sikerül, akkor tompítsd a hatását. Ezt úgy teheted, ha te magad a lehető legnyugodtabb maradsz, mert ezzel csillapítóan hathatsz a többiekre. Ne felejts el gyengéd is lenni!

Kedves Bika!
Szerencsére ma is elemedben leszel. Mindent békésen, nyugodtan fogsz fogadni. Az sem fog felizgatni, ha váratlan vendég toppan be hozzád, sőt örülni fogsz neki, mert meglátod benne a szerencse hozóját. De hagyj magadnak időt a pihenésre is! Nem kell folyton kiszolgálnod mindenkit. Téged is kiszolgálhat egyszer-egyszer valaki. Kérd meg, és engedd meg magadnak!

Kedves Ikrek!
Vigyázz ma a pénzedre! Anyagi kár érhet, ha nem figyelsz. Vagy átvágnak, vagy egyszerűen megkárosítanak. Neked kell résen lenned, nem várhatod el mástól, hogy helyetted tegye. Ne szégyelld megszámolni vagy kibontani és megnézni, mielőtt fizetsz! Főleg utcai árusokkal legyél óvatos! Lehet, hogy jobban jársz, ha őket teljesen elkerülöd ma...

Kedves Rák!
A határozott fellépés és az agresszió között van némi különbség. Vigyázz, hogy ne legyél ma az utóbbi! Ha megtámadva érzed magad, akkor védd meg, de ne támadj vissza! Főleg ne annak, akit szeretsz! Bármennyire is bosszantó, amit vagy ahogy csinál, nem indokolja, hogy durva legyél. Se tettel, se szóval. Oldd meg szelíden a helyzetet!

Kedves Oroszlán!
Még ma is az egészséged lesz a központi téma. Ha nem veszed komolyan a tested iránti felelősségtudatot és az egészséges életmódot, akkor ne lepődj meg, ha lerobbansz! Amennyiben ne akarsz beteg lenni, tegyél mindennap valamit! Egészen apró dolgok is segíthetnek, ha rendszeresen végzed őket. Pl. légzőgyakorlat vagy méregtelenítés stb.

Kedves Szűz!
Ha van gyermeked, akkor ma szánj rá valamennyi időt! Olyan összhang alakulhat ki ma köztetek, amilyen már régen volt. Érdemes ezt kiélvezni. Találjatok ki együtt olyan programot, mihez mindkettőtöknek van kedve! Pl. biciklizés, libegőzés, állatkert, vadaspark, stb. De kereshetsz az életkorának megfelelő kézművesprogramot is. Garantáltan élvezni fogjátok.

Kedves Mérleg!
Ma könnyen megbánthatsz valakit, aki fontos neked, és közel áll hozzád. Sajnos azokat bántjuk sokszor, akik ,,kéznél" vannak, pedig legtöbbször nem is nekik szánjuk. Vigyázz ma, hogy ne véts az ellen, aki nem érdemli meg! Legyél a szeretteiddel szeretetteljes! Szervezz olyan közös programot, ahol a játék és a vidámság dominál!

Kedves Skorpió!
Vigyázz ma közlekedésben! Akár vezetsz autót, akár nem, óvatosnak kell lenned. Bár minden közlekedőnek felelőssége a szabályok betartása, de ezt sajnos nem mindenki teszi így. Te ne tartozz közéjük! Inkább legyél udvarias, semmint az elsőbbséged kiharcolása balesetet okozzon. Ha megtörtént a baj, nem sokat segít, hogy neked volt elsőbbséged...

Kedves Nyilas!
Minden értékedre fokozottan vigyázz ma! Elveszíthetsz valamit, ha nem vagy elég óvatos. Ne csak tárgyra gondolj, hiszen vannak más értékek az életben. Sorold fel, hogy mit élnél meg igazi, fájó veszteségnek! Mert ezek azok, amikre különösen vigyáznod kellene. Más nem teheti helyetted, ezért muszáj neked. Ha nem teszed, akkor nem okolhatsz senkit.
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
     1/11 oldal   Bejegyzések száma: 107 
2009.08 2009. Szeptember 2009.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 107 db bejegyzés
e év: 1433 db bejegyzés
Összes: 4149 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 8
  • e Hét: 230
  • e Hónap: 510
  • e Év: 60359
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.