Belépés
lebo.blog.xfree.hu
Nem vagyok normális ! Nem vagyok tökéletes ! Nem akarok hibátlan lenni ! Nem akarok mindenkinek, pláne bárkinek megfelelni!! Leboniczky László
1961.05.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/15 oldal   Bejegyzések száma: 146 
Tusolás nő kontra férfi
  2010-11-30 20:19:31, kedd
 
  Tusolási szokások nő kontra férfi!

Némileg már betekintést nyertünk a férfiak és nők eltérő szokásaiba ITT, viszont most tovább boncolgatnám a dolgot! Érdekes... Tényleg így lenne???
HIBÁS VIDEÓ BESZÚRÁS!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fürdőszobák őrültségei...
  2010-11-30 19:52:44, kedd
 
  Fürdőszobák őrültségei...


Némelyiket talán én is szívesen látnám a fürdőszobába, de valljuk be a többsége hasznavehetetlen és inkább vicces, mint hasznos. Az orr alakú folyékony szappan adagoló pedig kifejezetten gusztustalan? Vagy van valaki akinek bejön a takonyra emlékeztető szappan?

Fogkrém adagoló, hogy elkerüljük a meddő vitákat azokról a szokásokról, ami a tubus aljának illetve közepének nyomását illeti...
Van akinek a wc-n jön meg az ihlete, valakinek tusolás közben. Mindenesetre jól jön a zuhanyzóba is egy jegyzettömb, hogy esetleg szerelmes verset, bevásárló listát vagy egyéb hirtelen eszünkbe jutó dolgainkat papírra vethessük!

Nahát ehhez inkább nem is írok semmit...

Kifejezetten önjelölt sztároknak fürdőszobai énekléshez! Aki nem jutott be a Megasztárba színvonalas tehetségkutató showk egyikébe, a tus alatt még gyakorolhat!
Egy fáradt nap után kifejezetten jól jön egy kis színterápiás zuhany! Bár nem tudom a vörös fény mennyire nyugtatna meg, de kék jöhet!

Azt hiszem ez az a ketyere, amit mindenki el tudna képzelni a budi mellett! Így akkor is gondoskodhatsz a szórakoztatásodról ha épp a retyón ülsz...
Tessék! Itt a tökéletesre borotvált körszakáll titka! Nem kell más hozzá csak egy sablon!

Nagyon jó kis törölköző! Az egyik felébe az arcod törölheted, a másikba pedig..


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A puszi íze.
  2010-11-30 16:26:05, kedd
 
  A puszi íze...


Kis magyar hazánk megdöbbentő dolgokat talál ki, hogy az eladhatatlan termékeket menedzselje. A "puszi ízű" forró csoki vajon ezek közé tartozik? Valaki ugyan árulja már el, hogy ez milyen lehet?
Egy titkot meg kell veletek osztanom. Az eredeti képen van egy telefonszám és a gyártó cég neve is fel van tüntetve, természetesen ezt gondosan leműtöttem. Nem tudom pazaroljak-e rá a drága percdíjjal számolt mobilköltségemből, hogy megtudakoljam "ez meg aztán mifene ízű lötty?"

Csak részben tartozik ide, de ki kell írnom magamból, hogy a munkahelyi automata pimasz módon rendszeresen packázik velem. Még nem mertem megütni (a kezemet is féltem...), de volt már hogy közel álltam hozzá. A szokásos "kávé, tejjel, cukorral" gombot nyomom mindig, ennek ellenére hol cukros tejjel, hol cukor nélküli tejeskávéval lát el a drága. A nagy hőségre való tekintettel egyszer még a jegeskávét is kipróbáltam, természetesen nemhogy jeges, hideg, de jó se volt, ellenben tűzforró! Rohadtgép!


 
 
1 komment , kategória:  Általános  
virsli
  2010-11-30 10:40:36, kedd
 
  Jack és Joe baromira le akarják inni magukat, de csupán egy dollárjuk van. Jack kitalálja, hogy vegyenek belőle egy hot-dogot, amiből a virslit a gatyájába teszi, és a megbeszéltek szerint cselekednek. Belépnek a kocsmába, isznak egy csomót, majd amikor fizetésre kerülne a sor, Jack kigombolja a sliccét, előveszi a virslit, és Joe letérdelve szopogatja.
A kocsmáros erre azonnal kidobja őket, fizetés nélkül. Annyira beválik a trükk, hogy egymás után keresik fel a kocsmákat. A hetedik után azt mondja Joe:
- Te, én már nagyon unom, hogy mindig le kell térdelnem!
- Te panaszkodsz? A negyedik kocsmában elvesztettem a virslit! 
 
0 komment , kategória:  Általános  
mára
  2010-11-30 10:33:09, kedd
 
  Az ideális nő olyan, mint a hold. Este jön, reggel megy
Otthonkák???? +18 Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2010-11-30 04:57:03
feltöltő: lebo
nézettség: 975
szavazatok: 1
kommentek: 0
kulcs: zene, szép nők,
kategória: baki/vicces
leírás: Vicc a javából!!!!Ezek az otthonkák nem ezekre a munkákra valók!!![m18][m18]

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá! 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Mars meghódítása
  2010-11-30 10:26:58, kedd
 
 
A Mars meghódításaAzt tudjuk, hogy a kutatók, főleg a csillagászat terén mindig jóval előrébb gondolkodnak, mint más területeken, hiszen az ő tudományáguk az egyik legdinamikusabban fejlődő az összes létező kutatási terület között. Most két amerikai professzor előállt a Mars benépesítésének tervével.

Hogy hogyan is gondolják ezt? Hát, már jó pár éve léteznek elméletek, hogy a Mars klímáját hogyan lehetne a földiéhez hasonlóra formálni, és benépesíteni a bolygót. Most az Washington Állami Egyetem két professzora, Dirk Schulze-Makuch és Paul Davies kutatók úgy gondolják, hogy a Mars benépesítésének is valahogy úgy kell elkezdődnie, mint ahogyan anno Amerika is benépesült. Tehát az eső telepesek, vagy esetünkben asztronauták, már ne tervezzenek visszautat, hanem maradjanak ott és kezdjék el a civilizáció kiépítését.Ez eddig úgy néz ki, mintha egy sci-fi regény első pár lapját olvasnánk, pedig a két kutató még cikket is publikált a témában egy neves amerikai szaklapban. Az eset nem kis felháborodást keltett mind szakmai, mind társadalmi körökben, hiszen nem mindenki engedné el szívesen az asztronautákat a visszatérés esélye nélkül. Obama elnök korábban már felvázolt egy tervet, mely szerint 2030-ra szeretnének embert küldeni a Marsra, de határozottan kijelentette, hogy nem szeretné, ha az emberek ott maradnának egyedül egy idegen bolygón.

A két kutató ezzel szemben meg van bizonyosodva róla, hogy a Mars benépesítését egy-két évtizeden belül meg kell kezdeni, hogy elejét vehessük a Föld óriási túlnépesedése miatt fenyegető katasztrófáknak. Schulze szerint kezdetben küldhetnének idősebb asztronautákat, akik már tapasztaltak. ,,Kezdhetnénk olyan 60 év körüli telepesekkel, aztán majd látjuk, hogyan tovább." - fogalmazott a kutató. Ennek a kijelentésnek az egyik oka, hogy a Marson lévő sugárzás nagy valószínűséggel károsítja a reproduktív szerveket, így, ahogy ők fogalmaztak ,,reproduktív korban" nem jó ötlet telepeseket küldeni a bolygóra.A Mars körülbelül hat hónapos útra van a Földtől. A kutatók azt javasolták, hogy kezdetben két-két fős hajók induljanak, amelyek landolás után lakótérként is használhatóak, majd őket követnék a további hajók, melyek élelmet és nyersanyagokat szállítanának a további telepesekkel együtt. Arról nem is beszélve, hogy állításuk szerint az akció mintegy 80%-kal kevesebbe kerülne, ha nem kellene a visszaútra is üzemanyagot vinniük az űrhajóban.

Persze még a két kutató sem javasolja igazán a küldetést, és azt is belátták, hogy a NASA-nál nem fognak elérni semmit az új ötleteikkel. Így a magánszektor felé fordultak és azokat az unatkozó milliárdosokat vették célba, akik keresik a kalandokat és hajlandóak lennének belevágni egy ilyen nagyszabású akcióba. A jelek szerint már vannak is rá vállalkozó kedvű jelöltek, akik saját költségükön elindulnának benépesíteni a Vörös Bolygót.

Persze az út még a bolygóra érés előtt is meghiúsulhat, hiszen számos olyan idegrendszeri és érzelmi károsodáson mehetnek át az űrhajósok, melyek akár teljesen elképzelhetetlenné teszik, hogy érdemleges munkát folytathassanak a landolás után. A hat hónapi bezártság könnyen vezethet depresszióhoz vagy bipoláris viselkedési zavarhoz, sőt egyes esetekben akár teljes őrülethez is. Így viszont már alaposan megnő a kockázat.

Be kell látnunk, hogy a sci-fi filmek sokszínű világa már nem is áll olyan távol a valóságtól, mint néhány évtizeddel ezelőtt. A tudomány rohamtempóban fejlődik és talán megtalálja az új lehetőségeket, talán új bolygókon. Addig viszont marad a kutatás, az elméletek és az ábrándok. Amíg valaki - mint a Holdra szálláskor - meg nem valósítja a merész álmokat.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csak magyarul beszélőknek
  2010-11-29 19:52:16, hétfő
 
  A Tál család

Csak magyarul
> beszélőknek...
>
> A Tál család
>
> Tudjátok,
> hogy hány tagja van a mi családunknak ?
>
> Először is itt van az öreg
> Dik Tál, aki mindent irányítani akar, aztán ott van Protes Tál bácsi és
> fivére Szabo Tál, akik folyton ellenszegülnek és mindent meg akarnak
> változtatni.
>
> A húguk, Irri Tál, nyughatatlan bajkeverő a két
> fiával, Inzul Tállal és Molesz Tállal együtt.
>
> Valahányszor felmerül
> egy új kérdés, Hezi Tál és felesége, Vege Tál, meg annak a testvére Lamen
> Tál várni akar vele még egy évet.
>
> Aztán ott van Imi Tál, aki
> folyton arra törekszik, hogy a mi családunk pontosan olyan legyen, mint az
> összes többi.
>
> A kényeskedő Affek Tál néni túl sokat képzel magáról.
> Iker öccsei, Garan Tál és Han Tál pedig hamis ígéretekkel próbálnak
> elkábítani mindenkit.

> De azért nem
> minden családtag rossz. Asszisz Tál rokonunk például kifejezetten
> segítőkészen intézi az ügyes-bajos családi ügyeket. Ros Tál és Szelek Tál
> viszont már nem mindenben vesznek részt szívesen.
>
> A dúsgazdag
> üzletember nagybácsi, Invesz Tál anyagi
> hozzájárulására mindig lehet
> számítani, csak az a zsugori öccse, Limi Tál folyton igyekszik visszafogni
> adakozó kedvét.

>>
A remek politikai
> érzékkel megáldott Reprezen Tál kiválóan képviseli a családot különféle
> rendezvényeken . Az elkötelezett Agi Tál nővérem élen jár a meggyőzésben,
> de Reflek Tál igyekszik folyton ellentmondani neki. Medi Tálhoz bármikor
> fordulhatunk átgondolt és megnyugtató
> tanácsokért.

>
Szalu Tál
> unokaöcsém éppen katonaidejét tölti a
> hadseregben.

>
Bevásárolni Kós Tál
> nagynéném szokott a piacon, mert ő mindig tudja, hogy mi mennyibe kerül,
> és általában Lici Tál is elkíséri, mert nagyon szeret alkudozni a
> kofákkal.

>
A kitünő hanggal
> megáldott Kán Tál folyton dalol, zenész fivére Trombi Tál pedig hangszeren
> kíséri (a kamasz Mu Tál átmenetileg nem énekel
> velük.)

> Sajnos a
> múlt év során három családtaggal is kevesebben lettünk: két unokatestvér,
> Dezer Tál és Konver Tál külföldre távozott, a kilencven éves Exi Tál néni
> pedig végelgyengülésben elhunyt. Őt az utolsó időkben már csak Ágy Tál
> vigasztalta.
>
> (A világ melyik nyelve tud még
> ilyeneket?)

jó kis verset kap-tál és én is köszönöm

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
jelenetek egy házasságból
  2010-11-29 19:46:24, hétfő
 
 

JELENETEK EGY HÁZASSÁG-BÓL.....
*
Mi ketten a feleségemmel tudjuk, mi a hosszú házasság titka.
Kétszer egy héten elmegyünk egy kellemes étterembe.
Egy kis bor, jó ételek, kellemes társaság.
Ő kedden megy, én pénteken.
------------------------------------------------------------
Külön ágyban alszunk.
Ő Miamiban, én New Yorkban.
____________________________________________________________
Én mindenhová magammal viszem a feleségem, de mindig visszatalál.
____________________________________________________________

Van elektromos kése, elektromos kenyérpirítója, sőt még a tojásfőző is
villannyal megy.
A múltkor panaszkodott, hogy nincs hely a konyhában, ahova leülhetne.
Így hát vettem neki egy villamosszéket.

____________________________________________________________
Kapott iszappakolást és két napig remekül nézett ki.
Aztán az iszap leszáradt róla.

____________________________________________________________
- Mondd csak, biztosan tudod, hogy megcsal a feleséged?
- Biztosan nem, de már két éve nem jött haza.

____________________________________________________________
- Hallom, összevesztél a feleségeddel. Mi történt?
- Nem tudtunk megegyezni a nyaralással kapcsolatban.
- Hogyhogy?
- Én mindenképpen a Kanári-szigetekre akartam menni,
ő meg mindenáron velem akart jönni.
____________________________________________________________
- Tényleg megőrjítesz Dezső, akármit mondok, mindig kijavítasz,
és ez így megy már tizenöt éve!
- Tizennyolc, drágám, tizennyolc!
____________________________________________________________
- Te miért nem nősülsz meg?
- Ugyan minek? Két testvér is ellát és szüntelenül kényeztetnek.
- A testvérek azért nem pótolhatják a feleséget.
- Ugyan miért nem? Nem az én testvéreim!
____________________________________________________________
- Mi a közös önben és a feleségében?
- Egy napon házasodtunk!
____________________________________________________________
Férj és feleség sétál a parkban. A közelben egy fiatal pár vadul
csókolózik.
- Mondd, fiacskám - kérdi az asszony - te miért nem csinálsz ilyet?
- Ne viccelj, nem is ismerem azt a lányt!
____________________________________________________________
- Miért váltál el a feleségedtől?
- Mert egy fejjel magasabb volt nálam.
- De hát az még nem olyan nagy baj.
- Láttad volna azt a fejet...


Kaptam,......köszönöm!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
naneeeeeeeeeee
  2010-11-29 16:23:49, hétfő
 
 


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Úristen:DDDDDD
  2010-11-29 16:15:29, hétfő
 
  Egy napon igy szólt Éva az Úrhoz:
-Uram, gondban vagyok..
-Mi a hézag, Éva?
-Uram, tudom, hogy teremtetted és nekem adtad e gyönyörű kertet, eme csodás állatseregletet, meg azt a mocskos kigyót is, de ennek ellenére nem vagyok boldog.
-Miért Éva? szól a hang fentről.
- Uram, egyedül vagyok és elegem van az almából.
- Ebben az esetben Éva, tudok egy megoldást. Megteremtem Neked a Férfit.
- Mi az a Férfi?


- E teremtmény tökéletlen lesz, sok hibával. Hazudni fog és csalni, hiú és dicsekvő. De azért nagyobb lesz, erősebb, örömmel fog vadászni és ölni. Viccesen fog kinézni, ha izgalomba jön, na de mivel panaszkodsz, úgy fogom megalkotni, hogy kielégítse testi szülkségleteidet. Igaz, kissé bolondos lesz és olyan felesleges dolgokkal fog foglalkozni, mint a birkózás és külömböző labdajátékok. Nem lesz egy briliáns elme, úgyhogy szüksége lesz a tanácsaidra, hogy helyes irányba tereld gondolatait.
-Szuper!!! - mondta Éva és ironikusan felhúzta szemöldökét.- És hol itt gubanc, Uram?
-Egy feltélellel kapod csak meg!!
- Éspedig?
- Ahogy mondtam, beképzelt lesz, arrogáns és léha. Tehát el kell hitetned vele, hogy Őt teremtettem először. Ne feledd, hogy ez a mi titkunk lesz: tudod, köztünk nők között..
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/15 oldal   Bejegyzések száma: 146 
2010.10 2010. November 2010.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 146 db bejegyzés
e év: 1174 db bejegyzés
Összes: 6747 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 87
  • e Hét: 816
  • e Hónap: 2074
  • e Év: 206863
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.