Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
Csak politikai felelősség?
  2010-12-30 09:29:35, csütörtök
 
  Csak politikai felelősség?

Biztos, hogy csak politikailag felelős egy volt miniszterelnök azért amit csinált?

Egy ország tönkretétele, erkölcsileg anyagilag egyaránt. Hatalmas adósság felhalmozása, felelőtlen beruházások elkezdése ami hatalmas veszteséget idézet elő az országnak, családok tönkretétele, emberek öngyilkosságba menekülésének az előidézése, ország fosztogatása,.

Ezekért a bűnökért biztos, hogy csak politikailag felelős egy politikus?

Politikailag fellelős?

Mit is jelent ez?

Semmit !!!

Felháborító, hogy listán ugyan úgy bejut egy kárt tevő, hazaáruló, tolvaj, a törvény alkotok közé mintha semmi sem történt volna.
Az MSZP képviselők többségét senki nem választotta meg mégis ott lehetnek a törvény alkotok között, és még ma is hatalmas károkat okozhatnak az országnak és a benne élő embereknek megnyilatkozásaikkal.

Mindent elleneznek, futnak külföldre segget nyalni ahogy csinálták 8 éves hatalmuk alatt.

Ezzel hatalmas károkat okoznak az országnak, embereknek, Családoknak egyaránt.

És a talpnyaló, ingyenélő, kivénhedt, megvásárolt, politológusok akik az elmúlt rendszer haszonélvezői még ma is megmagyarázzák, hogy az MSZP politikusok nem követtek el NEMZET ellenes bűnöket az elmúlt 8 évben.

Pedig ami az elmúlt 8 évben történt és főleg a hazug hatalma alatt az a legnagyobb bűn amit el lehet követni egy NEMZET ellen.

Mert a hazaárulás az ország eladása, fosztogatása, családok tönkretétele, az akárhogy is nézem nem csak politikai bűn, hanem kimeríti a bűncselekmények tényét is.

Ezért jobb helyen börtön büntetés jár, és nem lehetne még ma is az ország templomába az aki ezeket elkövette még ha áttételesen is.

Meglehet mindent magyarázni, de azért azt mindenki tudja, hogy Gyurcsány hatalomra kerülésével változott meg az országba az a helyezett, ami jellemző volt hazánkra a rendszer váltástól / ami nekem csak módszer váltásnak tűnik / .

Miért is nevezem módszer váltásnak?

Mert minden ugyan úgy folyik mint a szocializmusba.
Csak most nem titokba hanem nyíltan loptak a politikusaink.
Nyíltan zsákmányolnak ki, de most nem csak a politikusok, hanem a külföldi kezekbe levő bankok illetve a multik is.

És ezt nevezik demokráciának amit annyira szeretnének megvédeni még a mai napig is az MSZP politikusok.
Megértem őket, mert a külföldi bankok multik vásárolták meg a politikusainkat kilóra.

A megvásárlás az abból áll, hogy olyan törvényeket alkottak, ami a bankok, multik, érdekeit képviselik a honi lakossággal szembe, és annak kárára.

Elég volt ebből, mi sem vagyunk másodrangú polgárai Európának minket is megillet az a bánásmód ami az UNIÓBA élő többi állampolgára jellemző, nekünk is jár ugyanazért a munkáért ugyan az a bér, ugyan az az élet színvonal, ugyan az az üzemanyag ár, stb.

És a hazaárulok arról beszélnek, hogy a különadók a beruházási kedvet veszik el, pedig eddig sem beruházásra fordították a hasznot hanem kivitték az országból ami nem volt kevés.

Persze, hogy a külföldiek ellenzik amit a hazai kormány tesz, de az már furcsa, hogy az MSZP politikusok, illetve a baloldali média, illetve a politológusok is.

Vajon miért?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Összefoglaló 2002- 2010.
  2010-12-24 07:39:32, péntek
 
  Összefoglaló 2002- 2010.

Olyan dolgok történtek a hazaáruló rabló banda 2002- es hatalomra kerülése után, ami eddig nem volt tapasztalható az úgynevezett rendszer váltás óta.

Ki mutatta az MSZP - SZDSZ hazaáruló csürhe a foga fehérjét.
Megmutatta nekünk, hogy kiknek, kinek miről is szól a politika.

A politikusok a választások előtt ígérnek fűt, fát, majd győzelmük után elfelejtik, hogy hogyan is kerültek abba a kiváltságos helyezettbe ahol vannak.

Azt kell le szűrni a 2002 - es választások utáni időszakról, hogy vad kapitalista helyezettet alakított ki a hatalmat szerző elit.
Mindent meggazdagodásuk alá rendeltek, és miután elérték, hogy mindent eladtak, el loptak, és milliárdossá váltak abból amit anyáink, apáink hoztak létre vagyis mindannyiunké volt az úgy nevezet átkosba.

De nem volt elég, és beindították a megszorítások áradatát azzal magyarázva, hogy az emberek túlköltekeznek, túlfogyasztanak, holott ez hazugság volt, mert nálunk mindig alacsonyabb volt az élet színvonal mint más olyan Európai országban ahova csatlakoztunk.

Amikor emberek mertek fellépni ellene az MSZP kormány saját NEMZETÉRE támadott és aki fel mert lépni ellenük, megverete, megalázta, némelyiket megnyomoríttatta. az erőszak szervekkel.

És ma ezek a hazaárulok próbálják magukat demokratáknak beállítani, próbálják azt sulykolni, hogy ők azok akik meg fogják védeni a demokráciát.
Pedig ami ma történik az pont nekik köszönhető, és főleg egy embernek aki szerintem beteg is.

Ez mindig jellemző volt az MSZP - re, hogy olyan embert ültet a nyakunkra akinek megkérdőjelezhető az egészségi állapota.

Mert egészséges ember nem tudott volna ennyit szem rebbenés nélkül hazudni, lopni, csalni, manipulálni embereket, sőt egy országot félrevezetni.

És ez az ember még mai ott lehet a politikai vezetők között, pedig legjobb esetben is diliházba volna a helye.

Szégyen, hogy ilyen vezetője volt hazánknak akinek megkérdőjelezhető épelméjűsége.

Azok akik 2002- töl gyakorolhatták a hatalmat hazánkba a leg- kártékonyabb emberek akik létezhetnek egy országba.

És még ma is hatalmas károkat okoznak az országnak, mert a leminősítések is nekik köszönhetőek, mert ők futnak folyamatosan panaszkodni, hogy csökkentették a bérüket, hogy lerombolják a demokráciát, / ami persze nem is volt /, hogy államosítják a pénzüket, pedig az nem is azoké akiknek a nevén van, mert az állam fizette, igaz nem oda, de ahova kellet volna azt fizetni vagyis a nyugdíjasokra azt pótolnia kellet, mert különben nem lehetett volna nem lehetne ma nyugdíjat fizetni.

Egyszerűen olyan országot hoztak létre, ahol látszólag minden demokratikusan működött, de nem tűrt más véleményt, nem a becsületességre épült, mert az tudott érvényesülni, aki lopót, csalt hazudott.
Vagy aki beállt abba a sorba ahova az MSZP politikusok tartoztak.mert ha nem állt be még nyak elvágással is fenyegették. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Simor az MSZP utolsó pulija
  2010-12-22 08:33:42, szerda
 
  Simor az MSZP utolsó pulija.

Nem baj ha az országnak és az embereknek rossz, de a FIDESZ - nek is legyen az.

Ezzel a logikával tesz olyan lépéseket Simor ami ismételten a forint gyengüléséhez vezethet.
Ezt ismerhetjük ez MSZP logika, ami azt szolgálja, hogy a forint gyengülésének hatására a kormány ellen forduljanak az emberek.

Egyszerűen undorító, hogy politikai érdekek tesznek, tehetnek tönkre honi családokat embereket.

Azok akik ilyenekbe döntenek mint például Simor neki semmi sem drága, nincs és nem lesz milliós fizetéssel a zsebébe anyagi gondja.

De amit művel az a hazaárulás egyik formája, ugyanis családokat tesz tönkre azért, hogy ott tegyen keresztbe a jelenlegi kormánynak ahol tud.
És ne legyen kétsége senkinek ebben az MSZP keze is benne van, mert tudjuk Simor az MSZP egyik utolsó bástyái közé tartozik, akiknek az az érdeke, hogy a kormány intézkedései ne érjen el sikereket.

Csak az felejtik el ezek a hazaárulok, hogy az emberek már átlátnak a Szitán, és a többség tudja, hogy mi miért történik.

Undorító, ahogy viselkednek nem nézve azt sem, hogy valójába nem a FIDESZ - KDNP - nak ártanak, hanem az országnak, a honi családoknak, embereknek, gyerekeknek, akik ezek miatt az intézkedések miatt kerülnek nehéz helyzetbe.

Simor és az MSZP érdeke az, hogy ne sikerüljön amit a kormány tesz, mert ez azt bizonyítaná, hogy lehet megszorítások nélkül is kormányozni egy országot.
Persze tudjuk a milliárdosok érdeke, hogy a kisemberek vérét szívják és ne az övükét.
Mert Simor és az MSZP vezetői is ezek közé tartoznak.

Érted ugye MSZP vagyis magukat szocialistáknak tituláló párt, milliárdosok vezetésével pont a dolgozok, és az elesettek, kiszolgáltatottak, bérből fizetésből élők, érdekeit képviselik. Ez maga a vicc.

Ezt a csürhét akik ilyen bűnöket követnek el az ország ellen, egyesével kell kiiktatni a politikából, magas vezetői beosztásból, amit már az úgynevezett rendszer váltáskor meg kellet volna tenni, úgy ahogy más volt szocialista országokba történt.

Ezek a kommunista maradványok a leg- kártékonyabb állat fajhoz tartoznak.
És ahol még van hatalmuk ott kárt is okoznak.

Azért kapott a jobboldal 2/3 - os győzelmet, hogy ezeknek még a csiráját is irtsa ki, mert ezek mindent elkövetnek, hogy ne juthasson hazánk egyről a kettőre.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szabály sértés.
  2010-12-21 08:31:57, kedd
 
  Szabály sértés.

" Érdemes betartani a tűzijátékozás szabályait, hogy ne legyen baj."

Ere figyelmeztetnek az illetékes hatóságok.

Azért figyelmeztetnek mert te csak ara vagy alkalmas, hogy befizesd az adót, hogy az illetékes hatóságok jól élhessenek a te pénzedből.

Mert amikor arról dönthetnél, hogy a saját pénzedből milyen pirotechnikai játékot veszel gyerek vagy és nem dönthetsz.
Amikor adóznod kell egy felelős állampolgárnak tartanak aki felelősséggel tartozik mindenért.

De magad nem döntheted el milyen pirotechnikai játékot szeretnél vásárolni használni, mert ahhoz hülye vagy.

Ez a törvény úgy szar ahogy van, mert az emberek többsége úgyis azt csinálja ami tilos.

Egyszerű a képlet miért van életbe, és miért lett alkotva ez a törvény ami gyerekként kezel.

A politikai elit fél saját népétől és azt feltételezi, hogy ezzel kihúzza a méregfogát a népnek.

Csak azt felejtik el , hogy ami tiltva van azt csinálják a legszívesebben az emberek.

Nem az a megoldás, hogy tiltunk valamit, és büntetünk mindenért ami nekünk nem tetszik, mert az egy bizonyos idő után pont az ellenkező hatást fogja kiváltani.
És még egy adut adunk azoknak a kezébe, akik szeretnék kifejteni ellenállásukat.

Mer az ember olyan lény akit érdekel, hogy az miért is tilos, és pont azzal idézzük elő a használatát mert tiltjuk.

Amikor ez a törvény megszületett a hatalom félt a néptől, félt a tüntetésektől, és félt, hogy használják a tüntetők ezeket a pirotechnikai dolgokat.

Voltak és vannak tilalmak a világ számos részén és soha semmit sem értek el vele.
Amikor rájöttek , hogy anyagi bevételtől esik el az ország a tiltás miatt ismételten engedélyezték.

Voltak alkohol tilalmak, könnyű drog tilalmak, de azzal nem eset vissza a fogyasztok száma és sokan meg gazdagodtak belőle.
Több ország szép hasznot húz abból, hogy megengedi azokat amit az országok többsége tiltott.

Egy embert úgy lehet becsültessen adózó állampolgárrá nevelni, ha felnőttként kezeljük aki eltudja dönteni, hogy ő a pénzén mit szeretne vásárolni, hova szeretne befektetni,

Az MSZP többek közt azért vesztette el a választásokat, mert diktátumokat kényszerített az emberekre amit az egészségesen gondolkodó ember nehezen tud elviselni.

Gondolj a kordonokra amikor meghatározták merre mehetsz, vagy a Nemzeti ünnepekre amikor kitiltották az embereket, mint az állatokat a Kossuth tér röl.

Ezt a normális ember nem tudja elfogadni, mert ez nem is normális, ezeket olyanok alkalmazzák akik bűnösök és félnek.

Igen ellenszenves és jogtiprás amikor mindig mindent látnak, tudnak rólad, mert mindenhol meg vagy figyelve.
Minden lépésedről tudnak, mikor vettél ki pénzt,mikor mit vásároltál, kivel beszéltél. stb.

Igen rossz irányba halad a rendszer és ennek előbb utóbb súlyos következményei lehetnek.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tolonganak a tinik a kijózanít
  2010-12-17 07:30:03, péntek
 
  Tolonganak a tinik a kijózanítóban.

Vajon miért?

Előző beírásom megadja a választ ezekre a problémákra.

Persze, persze beszélünk róla, és semmi sem történik, mert a pénznek van minden alárendelve.
Látszólag a család a felelős a eseményekért, de ha mélyebben mögé nézünk rá kell ,hogy döbbenjünk, hogy a politika a ludas azért, hogy ez kialakulhatott.
Mert a szülő / anyuka / túl van terhelve, és képtelen ellátni azt ami elsősorban a feladata volna, a család összetartása, normális körülmények megteremtése.

Azért képtelen mert a politikusok által hozott törvények semmi segítséget nem ad ahhoz, hogy egy kiegyensúlyozott, biztonságos, családi élet alakulhasson ki.
Ez többek közt köszönhető a multik hét végi nyitvatartásinak, mert a multik kényszerítik az szülőt a hét végi munkára, akinek így nincs ideje a család összetartására.

Mert minden a pénznek van alárendelve ami nagymértékben rombolja a nép szaporulatot, vagyis a jövőnket.
Ez tudatos és előre megfontolt lépés sorozat amit a MSZP tűzőt ki célként maga elé, hogy ily mértékben is befolyásolja a lakosság számának csökkenését.
Vagyis mindez visszavezethető ahhoz a Nemzet ellenes politikához amit a hazaárulok folytattak az elmulat 8 év során.

És mindenki tud erről amit ezek a mocskok tettek és senki nem vonja felelősségre őket.

Semmi jövő képe, lehetősége egy fiatalnak becsületes úton biztos megélhetéshez jutni, mert azt látja itt a politikai benőzésen kívül semmi más lehetőség nincs a normális életre.

Ebbe az országba csak az jut valamire aki valamilyen úton módon eladja magát a politikának, nézd meg akik közel állnak a politikához azok hogy élnek és hogy élsz te.

És soha ne feled a politikusok abból élnek jól amit te keresel meg.

Amíg ez így van nincs is értelme beszélni jövőről, mert a jövő ma dől el és akik jobbá tehetnék azok csak a saját zsebüket tömik.

Minden egyes család tönkretétele a Nemzetet a jövőt rombolja.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az öngyilkossági lista élén.
  2010-12-16 11:42:56, csütörtök
 
  Az öngyilkossági lista élén.

Valóba befolyásolhatja az öngyilkosságok illetve a kísérletek számának növekedése az , hogy az MSZP - SZDSZ hatalma alatt csökkentették a pszichiátriai ágyak számát 25 % - kal.
De azért ne felejtsük el azt a NEMZET ellenes politikát se amit folytattak a hazaárulók 2002 óta.

Egyet próbáljunk már megérteni, az , hogy valamiről nem beszélünk az nem azt jelenti, hogy nincs is. Én személy szerint ismertem olyant aki a megszorításoknak, az MSZP intézkedésének köszönhetően menekült az öngyilkosságba.

Mert a családja kilátástalan helyezettbe került, és nem látott kiutat abból ahova a Nemzett ellenes politikát folytató politikai elit sodorta.
Én tisztába vagyok azzal, hogy ilyen esetbe a legegyszerűbb pszichiátriai esetnek kikiáltani azt aki öngyilkosságot követ el, csak, hogy ne kelljen a valósággal szembe nézni.

Ezt nevezik strucc politikának, csak ez nem oldja meg a problémákat.

Amikor nem beszélünk a tényekről, a valóságról az félrevezetés, becsapás, hazugság.
Igenis nyíltan ki kell mondani az elmúlt 8 év hatalmat gyakorlóinak, több ember köszönheti halálát.
Több család ment tönkre anyagilag ami a család felbomlásához vezetett.

És mint tudjuk a NEMZET családokból tevődik össze, vagyis aki családokat tesz tönkre az Nemzet ellenes hazaáruló politikát folytat.

Atoll, hogy az igazságról nem beszélünk még tudják az emberek az igazságot, és tudják kik miért felelősek.
És aki nem mer az igazságról beszélni az a hazugokat szolgálja a mellébeszéléssel.

És ez nem csak az öngyilkosságokra vonatkozóan igaz, hanem mindenre az egész életre.

Persze mindenki tudja, hogy a Szocializmus is hazugságra épült, és láthatjuk hova jutott, szóval a demokráciát ne próbáljuk meg hazudni mert az is oda fog jutni ahova való, mert ami hazugságra épül az életképtelen.

Lásd azokat az országokat ahol hazudtak a vezetők, hova jutottak többek közt mi is.

Nem szabad azt hazudni, ha valaki öngyilkosságot követ el az pszichiátriai eset, mert mindenki tudja ez nem a valóság. Persze van olyan is.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyurcsány a megmondó ember
  2010-12-16 05:55:30, csütörtök
 
  Gyurcsány a megmondó embere.

Szegénynek agyára ment és nem tudja elviselni a FIDESZ - KDNP 2/3 os győzelmét, amit ő idézet elő.
Érted ugye ő fogja megmondani kié az az alkotmány amit a 2/3 - os győzelemmel rendelkezők alkotnak.
Talán, ha nem úgy viselkednének mint a durcás gyerekek, és nem ott tennének keresztbe az országnak és így a benne élő embereknek is, előbb kitudnánk keveredni abból a kátyúból ahova ők sodorták hazánkat.

Az amit művelnek nem egyezik a lakosság véleményével, és ami alátámasztja véleményem az a TÁRKI decemberi felmérése amely szerint a kormányzó pártok 4 szeres előnyt tudhatnak maguk mögött.

És amikor azt próbálják meg állapítani kié lesz a készülő alkotmány azt a négyszeres támogatást kérdőjelezik meg amivel a kormányzó hatalmak rendelkezik velük szembe.

Az alkotmány az azé lesz aki részt vesz annak alkotásába, és aki biztosította az alkotmányozási többséget.

Persze, ha a Feri gyereknek nem tetszik az alkotmányunk még mindig elmehet oda ahol tartja a tőlünk lopott pénzt.

Ennyit arról az emberről akit még az sem illet meg, hogy foglalkozunk vele, mert olyan felbecsülhetetlen károkat okozott, okoz még ma is hazánknak, amit még unokáin is megszenvednek.

Olyanokat várnának el a mai kormánytól amiről ők is tudják, hogy képtelenség, és amikor hatalmon voltak pont az ellenkezőjét csinálták.

Azt kérik számon a mai kormánytól amivel ők egyáltalán nem foglalkoztak akkor amikor még lehetett volna ellene tenni valamit 2002 - 2010 közölt. Például azokkal akik annak hatására vették fel a deviza hitelt, mert ők azt hazudták, hogy dübörög a gazdaság, és száguldozik a Pannon puma.

Pedig ők már tudták nincs itt szó dübörgésről, meg látták, hogy a puma is döglődik, de hazudtak éjjel nappal, este meg reggel.

Emlékezhetünk volt olyan aki majdnem beledöglőt a hazugságokba, kár , hogy nem történt meg.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vasárnap a családé.
  2010-12-15 22:43:34, szerda
 
  Vasárnap a családé.

Nincs szüksége hazánknak a multik vasárnapi nyitva tartására.
Az anyagi érdeket néha felülírja az ország érdeke, persze az sem törvényszerű, hogy anyagi veszteség keletkezik.
És az ország érdeke, hogy minden embernek, családnak biztosítva legyen legalább egy nap.
Isten is 5 nap alatt teremtette a világot, és a 6, 7 . napon pihent.

Amikor ellenzik a hét végi bezárását a multiknál akkor azt támogatják, hogy unatkozó csavargó gyerekek lézengjenek a városba, mert anyuka pont dolgozik.

Amikor azt állítják, hogy a vasárnapi bezárás hatalmas elbocsájtásokkal jár, az nem felel meg a valóságnak, és azok hangoztatnak ilyet akik soha sem dolgoztak kereskedelembe.
Amikor az állítják, hogy anyagi veszteséget okoz az országnak az sem bizonyított, mert amit Vasárnap vásárolnának megfogják vásárolni más napokon.

És amikor arról beszélnek, hogy nekik ne határozza, meg senki mikor vásároljon az is mellé beszélés mivel akkor is lesznek nyitva kis méretű boltok.

És amikor azt hazudják, hogy a dolgozok is szeretnének Vasárnap dolgozni az is hazugság, mert azt a helyezettet állították elő, hogy senki ne merjen nemet mondani, mert aki megteszi holnap már nem kell ott dolgoznia.

Egyszerűen megfélemlítve, rabszolgaként vannak kezelve dolgozok a multiknál.
Én tudom ,hogy még az is megtörtént. hogy azt javasolták dolgozóknak pelenkázzák be magukat, hogy ne keljen WC- re menniük, mert még WC - re sem akkor mehetnek amikor a természet megkívánná, és azért ne feledjünk általában nőkről beszélünk.

Ezen vitatkozni sem volna szabad, mert a Vasárnapi nyitva tartás az család ellenes.
És aki nem tud bevásárolni a hét többi napján az vessen magára, de ő sem fog éhen halni mert fog találni kis hazai boltot ahol megveheti a kenyeret.

Vagy ha mégis kell a Vasárnapi nyitva tartás, akkor kell óvoda is, sőt Vasárnapi iskolai napközi is, hogy legyen hova tennie annak a szülőnek a gyerekét akit behívnak dolgozni.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Emberi méltóság
  2010-12-14 14:10:37, kedd
 
  Emberi méltóság.

Miről beszélnek ezek?

Emberi méltóság az UNIO - ba olyan nincs.

Az úgy kezdődne, hogy ugyanazért a munkáért ugyanaz a bér jár.
Az úgy kezdődne, hogy ugyanazért az áruért, szolgáltatásért ugyanannyit fizetek.
Mint tudjuk ez nem áll fent.
Ezek után nincs miről beszélni.

A méltóságnak nincs jelentősége, mert azzal nem lehet jó lakni, nem lehet fűteni.

De ha nem jön be a magánnyugdíj gazdaságba vonása, visszamenőleges adó, jön az ami Görögországba van és meg b ......k a méltóságot.

Milyen méltóság az amikor alacsonyabb bérből élők ugyanazt vagy több árat fizetünk mint más országba élő emberek, akik ugyanazt a munkát végzik mint mi. pl benzinért.
Milyen méltóság az amikor két embert nem ugyanaz a jövedelem illeti meg ugyanazért a munkáért?

Miért követeli az UNO ugyanazt atoll az országtól ahol alacsonyabb az élet színvonal mint ahol magasabb?

Itt ne beszéljen senki méltóságról amikor ember, és ember, ország és ország között különbség létezik.

Addig semmi értelme az UNIO - nak amíg egyenlőtlenségek vannak országok között.

Hogy lehet az amit egyik országnak megenged az UNIO, adig a másik országnak ugyanazt nem engedi meg?

Egyszerűen fogalmazva az UNIO egy víz fej ami terrorizálja, elnyomja a kicsiket.

Aki méltóságról, demokráciáról beszél az nincs tisztába a szavak jelentésével.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Már 2006 - ba is felmerült.
  2010-12-13 15:32:16, hétfő
 
  Már 2006- ba is felmerült.

Gyorsan eltávolították maguk közül azt aki felvetette a Magánnyugdíjak felszámolását.
Persze mert az MSZP- hez közelálló személyek egész jól megéltek a tagok által befizetett pénzből.

Azért csak kiderülnek hol is van a kutya elásva.

Azért csak kiderül, hogy a hazug által vezetett kormány időszakába is volt aki normálisan gondolkodott.
Csak persze az más, hogy betörték a fejét, mert tudjuk 2002 - től csak azt volt szabad mondanod ha a munka helyed megtartása érdekelt, ami tetszik azoknak akik fosztogatták az országot.

Más véleménynek, lehetőségnek az MSZP hatalma idején nem volt helye, mert az elképzelésük teljesen más mint a normális embereknek a demokráciáról.
Nekik az a demokrácia, hogy mindenük meglegyen ha ezért az ország és a benne élő választók kárt szenved nekik az sem volt drága.

Mert amíg te napi gondokkal küszködtél ők felelőtlenül költekeztek a te pénzedből mindenhol ahol lehetőségük volt rá.
Ahol lehetőségük nem volt onnan egyszerűen el lopták.
Ne, hogy azt híd mindenről tudsz amit ezek a hazaárulok műveltek kormányzásuk ideje alatt.

Egyszerűen fogalmazva a patkányoknál is kártékonyabb az MSZP megélhetési politikusok.
Aki mindenre képes, hogy neki több legyen mint bárki másnak.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
2010.11 2010. December 2011.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 27 db bejegyzés
e év: 394 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 44
  • e Hét: 233
  • e Hónap: 1852
  • e Év: 1852
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.