Belépés
lebo.blog.xfree.hu
Nem vagyok normális ! Nem vagyok tökéletes ! Nem akarok hibátlan lenni ! Nem akarok mindenkinek, pláne bárkinek megfelelni!! Leboniczky László
1961.05.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/12 oldal   Bejegyzések száma: 111 
b.u.é.k
  2010-12-30 11:56:49, csütörtök
 
 


Minden kedves látogatómnak..kommentezőnek nagyon köszönöm az
egéssz évi kitartó kedves figyelmet!
Boldog Békés Szerelembe-Szeretetbe és Egészségbe Gazdag Ujj Esztendőt!

Ebben az évben azt hiszem már nem leszek gép közelében
Jó mulatást jó szórakozást !


 
 
3 komment , kategória:  Általános  
jóóóóregggelt
  2010-12-30 07:21:47, csütörtök
 
  szép jóreggelt!
Link
Szánkót lehet így vezetni?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
jóóóóregggelt
  2010-12-29 09:01:42, szerda
 
 


Én is lapátolással kezdtem!
Mint sokan mások!
azé én még a hagyományos dolgokat csípem!
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
most kaptam
  2010-12-28 22:31:59, kedd
 
  Szia Mézes!:)
Szilveszterkor ha majd éjfélt üt az óra,
Gondolj kérlek rám is csak egy pillanatra.
Enyhe szellő szárnyán szeretetet viszek
Békés Boldog Új Évet Kívánok Neked!:)
Puszi:Judit
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
uristen
  2010-12-28 20:25:36, kedd
 
  A sikló a legveszedelmesebb kígyó a világon. Igen, a sikló, nem a csörgőkígyó, nem a kobra, hanem a sikló. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az alábbi megtörtént eset.Volt egyszer egy család Texasban, és rengeteg cserepes palántájuk volt. Egyik nap hűvösre fordult az idő, és hogy meg ne fagyjanak a növények, a feleség kezdte behordani őket a házba. A palánták egyikén egy pici kis sikló bújt meg. Ahogy a szobában megmelegedett, hirtelen csúszni-mászni kezdett, aztán a heverő alá menekült. A feleség mindezt látta, sikolya pedig velőtrázó volt.
A férj a zuhanyzóból anyaszült meztelenül rohant be a szobába.
Hitvese reszketve közölte vele, hogy kígyó van a heverő alatt, mire ő négykézlábra ereszkedett, és körülnézett. Ugyanekkor jött be a szobába a család kedvenc kutyája, aki játékból, vagy talán köszönésképpen hideg és nedves orrával megbökte emberünk csupasz hátsóját. A férj azonnal elájult, azt hitte ugyanis, hogy megmarta a kígyó.


Szegény asszony szentül meg volt győződve róla, hogy férje szívinfarktust kapott. Azon nyomban kihívta a mentőket. Az ájult embert hordágyra tették, és éppen vitték volna ki a szobából, amikor a kígyó ismét előbújt. Ezt látva az egyik mentősegéd első ijedtségében hirtelen elengedte a hordágy fogantyúját. Nos, akkor tört el a férfi lába, kórházba kellett vinni. Viszont a kígyó még mindig bent volt a lakásban, a feleség tehát áthívta a szomszédot, hogy segítsen.
A hős szomszéd megígérte, hogy elkapja a siklót. Hozzáértéséről így adván tanúbizonyságot, egy összecsavart újságpapírral felfegyverkezett, és elkezdett bőszen össze-vissza csapkodni a heverő alatt. Rövid idő elteltével úgy döntött, hogy a kígyó már nincs a szobában, és ezt közölte is a háziasszonnyal, aki végre megnyugodva, de fáradtan roskadt le a heverőre. Viszont alighogy keze a párnák mögé csúszott, érezte, hogy ott bizony egy kígyó ficánkol! Sikolya ismét velőtrázó volt, de ezúttal el is ájult, a sikló pedig rutinosan újra a heverő alá menekült. A szomszéd az ájult nőn azonnal elkezdte a szájból-szájba lélegeztetést. Eközben érkezett meg bevásárló körútjáról hős szomszédunk felesége, aki a látványtól - miszerint férje a fekvő szomszédasszonyt csókolgatja - rettenetesen felbőszült, és egy szatyor konzervdobozzal hátulról úgy fejbevágta hitvesét, hogy az rögtön elájult. Szétrepedt fejbőrét késobb több öltéssel kellett összevarrni.


Újra mentőt hívtak, akik megállapították, hogy a sérültet kórházba kell szállítani, és kimentek a hordágyért. Közben a zajra magához tért az ájult háziasszony, és amikor meglátta a földön fekvő, eszméletlen szomszédot, szentül hitte, hogy őt is megmarta a kígyó. Kiment tehát a konyhába, fogott egy üveg pálinkát, és jóindulatúlag kezdte beletölteni az emberbe. Közben megjöttek a rendőrök. A pálinkától bűzlő, ájult ember láttán részeges családi verekedésre gyanakodtak. Mindenkit le akartak tartóztatni, miközben a két asszony hevesen próbálta elmagyarázni, hogy az egész felfordulás egy rohadt kígyó miatt van. A még mindig ájult férfi és megszeppent felesége a mentőkkel távozott. A kis sikló közben kimászott a heverő alól. Erre az egyik rendőr fegyvert rántott, és lőtt. A kígyót ugyan nem találta el, de az eltévedt golyó kitörte a heverő mellet álló dohányzóasztal lábát. Az asztal felborult, a lámpa lecsúszott róla, az izzó eltört és felgyújtotta a függönyt. Erre a másik rendőr - hogy a tüzet eloltsa - hevesen csapkodni kezdte az égő függönyt, de olyan ügyetlenül, hogy kiesett az ablakon a hátsó udvarra. Ott ráesett a család kedvenc kutyájára, az meg a nagy ijedtségtől úgy megvadult, hogy elkezdett össze-vissza ugrálni, végül kirohant az utcára, ahol egy autós ugyan kikerülte, de emiatt nekiütközött a parkoló rendőrautónak, és az rögtön ki is gyulladt. Eközben az égő függönyről a tűz átterjedt az egész házra. A szomszédok hívták a tűzoltókat. Jöttek is, sőt annyira siettek, hogy már útközben elkezdték kitolni, emelni a létrájukat. Le is szakítottak vele minden létező elektromos vezetékeket, az egész környék órákig villanyáram és telefon nélkül maradt.Hosszú hetek, hónapok teltek el. Mindenkit hazaengedtek a kórházból, a házat újjáépítették, a rendőrök új autót kaptak, az élet újra visszazökkent a rendes kerékvágásba. Körülbelül egy év múlva a család otthon TV-t nézett, az időjárás jelentésben pedig éppen hideg éjszakát jósoltak. A férj megkérdezte a feleségét, mit gondol, nem kellene-e behozniuk a palántákat éjszakára. Az asszony erre szó nélkül lelőtte.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Igaz történet, Tomcat nyomán
  2010-12-28 20:07:55, kedd
 
 
Igaz történet, Tomcat nyomán

A helyszín: a tapolcai harckocsizók lőtere. A gyakorlótér közvetlen tőszomszédságában, ne kérdezzétek, miért, egy elmegyógyintézet működött. Az ápoltak szentül hitték, hogy odakint háború folyik, hiába próbálták nekik megmagyarázni az ápolók az ellenkezőjét, és a kórház által a Néphadsereg - mert akkoriban még az volt - vezetése felé megeresztett töméntelen tiltakozó levél is falra hányt borsónak bizonyult. A tankok jöttek-mentek, lövöldöztek, a betegek meg lapítottak és idonként fedezéket próbáltak ásni a kórteremben.Történt egyszer, hogy néhány T-55AM típusú harckocsi éleslövészethez készülődött. Volt velük egy kissé ittas muszaki őrmester is, aki egy darabig odakint szeszelgetett, majd bekopogott az egyik tankba, és kérte, hadd üljön be, mert odakint unalmas. Beengedték, miért ne, csak éppen befelé másztában meglökte a harckocsi ágyújának irányzására szolgáló tárcsát. Ez nem lett volna baj, mert a célratartó automatika nem engedte volna kitérni a lövegcsövet, csakhogy az irányzó elfelejtette ezt rögzíteni, miután már célba vette a lőtéri célpontot. Rövidesen megkapták a tűzparancsot. Bumm! Telibe is verték a diliház portásfülkéjét... Na, vége is lett mindjárt a lövészetnek, mindenki kiszállt, és gyorsan inni kezdett, mert biztosak voltak benne, hogy ezután egy darabig nem jutnak szeszhez. Szerencsére a fülke üres volt, a portás épp klotyón volt, nem lett belőle nagy balhé, de az ápoltak innentől semmi szín alatt nem voltak hajlandóak elhinni, hogy odakint csak gyakorlatoznak.

De nem ez volt az elmegyógyintézet és a harckocsizók egyetlen közös kalandja.

Egyszer egy ápolt szerzett valahol egy biciklit, és elindult vele haza. Normális esetben nem jutott volna ki a kapun, de a fent említett eset nyomán se kapu, se portásfülke nem volt. Kitekert a rétre, és elindult az orra után, mert hát bolond volt, ugyebár. A sors úgy hozta, hogy aznap is éleslövészet volt... Ültek a katonák a tankokban, várták a tűzparancsot már becélzott lövegekkel, amikor egyszer csak megjelent a célzókészülékekben egy pizsamás kerékpáros! A katona meg kíváncsi, mind elkezdték nézni, tekerték utána a nézőkét. Igen ám, de ha ezzel nézelodnek, forog a lövegcső is. Mit látott a lövészetvezető tiszt? Azt, hogy hirtelen megjelent a lőtéren egy elmebeteg, és az összes harckocsi lassan utána fordította az ágyúját. De látta ezt a dilis is, és szegény úgy elkezdett tekerni, mintha a Tour de France-ot akarta volna megnyerni! Lett is ordítozás, sípolás, tüzet szüntess, mielott tévedésből megszórták volna pár repeszgránáttal. Aztán a mentők valahogy összeszedték az ápoltat, visszazsuppolták a helyére, de miután elmesélte bent a sztorit, már lassan az ápolók se hitték, hogy nincs háború odakint.

A betegre szerencsére nem lőttek rá, de nem volt mindenki ilyen szerencsés.

Egyszer a harckocsiknak légvédelmi gyakorlatot tartottak. Egy kifeszített drótkötélen egy helikopter-sziluettet mozgattak a lotér fölött, azt kellett eltrafálni a tank tornyába épített légvédelmi géppuskával. A járművek felálltak, már épp kezdték volna a musort, amikor hirtelen rádióüzenet érkezett, hogy várjanak, mert Budapestről érkezik néhány tábornok, hogy a gyakorlatot megtekintsék. Mit volt mit tenni, várakoztak. A tábornokok meg is jöttek - helikopteren! Balszerencséjükre pont a lőtér felol. Valamelyik faszemű tirpák meg azt hitte, az a célpont, és elkezdte osztani a 12,7 mm-essel. Szerencsére a keze is fából volt, mert nem találta el. A helikopter villámgyorsan elhúzott a környékrol, a remek lövész pedig néhány hétig a hűvösön üldögélt.Történt egyszer, hogy a lőtéren gépkocsizó lövészek és harckocsizók közös gyakorlatot tartottak. Mármost tudvalevő, hogy a csörömpösök utálják a nyulakat, és viszont, ami rendszerint idővel kedves emlékké szelidülő, ám a helyszínen hajmeresztőnek tűnő szívatásokba torkollik.

Az egyik harckocsizó ebédnél valahogy rájött, hogy a kiosztott káposztakonzerv átmérője éppen 100 milliméter, csakúgy, mint a T-55AM simacsövű lövegének urmérete. (Nem véletlenül egyezett egyébként, de ez más téma.) Nosza, fogta a konzervet, betöltötte az ágyúcsőbe, mögé egy vaktöltetet, majd célba vette a lövészek BMP-jét, és bumm, odasózott nekik. Gondolta, jó vicc lesz, majd takaríthatják a jármuvet. Hát nem... A konzerv úgy átment a BMP vékony páncélzatán, mint a sztaniolon, és a deszanttérben robbant. Tiszta főtt káposzta lett minden! A hákásoknál nagy röhögés, a nyulaknál anyázás, pucolhatták ki a verdát. Utóbb, évekkel késobb kérdezték a harckocsizót, ugyan mi lett volna, ha a konzerv történetesen eltalál valakit?- Akkor még ma is sitten lennék - felelte nyugodtan.
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
2010 legnagyobb pancserei
  2010-12-28 19:28:23, kedd
 
  2010 legnagyobb pancserei

Egy amerikai férfi egy falatozót próbált meg kirabolni karácsony előtt pár nappal: a rabláshoz egy ,,fegyvernek látszó tárgyat", jelesül egy iPhone-t használt. Rajta kívül vannak még esélyesek az "év pancsere" címre.

A 20 éves Jerome Taylor Connecticutban, New Londonban rontott be az egyik helyi indiai étterembe - karácsony előtt két nappal. A férfi a bevételt követelte, és a nála lévő ,,fegyvernek látszó tárggyal" azzal fenyegetőzött, hogy lelövi a tulajt. Dakpa Norbu vendéglős azonban nem rettent meg a fenyegetéstől, talán azért sem, mert felismerte a rablónál lévő tárgyat, ami valójában egy iPhone volt.

Norbu nem jött zavarba, inkább támadásba lendült: ,,megragadtam a késem" - mondta ,,ezek után ő azt mondta, csak viccnek szánta a dolgot" - részletezi a vígjátékba hajló rablást a kifőzde tulaja, aki azt is elmondta, hogy a wannabe rablónak esélye sem volt, hogy az iPhone-t pisztolyként adja el: ,,rögtön láttam, hogy nem fegyver, hiszen nekem is iPhone-om van" - mondta.

A megrettent Taylor szabadkozott egy ideig, azt mondta, a pénz a gyereke miatt kell, majd fogta magát és elszaladt. A pancser rablót hamar elfogták a rendőrök, és most rablással és hivatalos személy elleni erőszakkal vádolják.

Az idei év egyébként bővelkedett a pancser rablásokban; ilyen például az az eset is, amikor a 18 éves Robert Rupp miután betört egy házba, úgy vélte: épp ideje felnéznie a MySpace oldalára. Annyira belemélyedt, hogy a ház gondnoka meg is látta. Ő persze azonnal hívta a 911-et (amerikai általános segélyhívó) az elvileg lakatlan házban látott árny miatt.

A rendőrség kiértét ugyan nem várta meg Rupp, de annyi nyomot hagyott maga után, hogy azt még félálomban is megtalálták volna. A tett helyszínén hagyta ugyanis hátizsákját, egy zacskó füvet (ez talán megmagyaráz valamit), valamint enni és innivalók csomagolásait. Plusz bekapcsolva hagyta a számítógépet.

Szintén idén történt, hogy egy New Jersey-i férfi épp a családi bevásárlást intézte, mikor a boltból kilépve egy rabló fegyvert fogott rá. Az áldozat megkérdezte, valódi fegyverről van-e szó, mire a rabló azt felelte: ,,Kipróbáljuk?" A támadó végül nem mutatta be, valódi-e a fegyver, viszont elkérte a kocsikulcsokat, majd beugrott áldozata autójába, és elhajtott vele.

A férfi nem esett kétségbe, hanem értesítette a rendőrséget. Bár a lopott kocsikra többségében keresztet lehet vetni, ám ebben az esetben más volt a helyzet, ugyanis az autóban maradt a férfi okostelefonja, egy Motorola Droid, amire ráadásul korábban telepítette a Lookout alkalamzást, mely több más funkció mellett arra is képes, hogy a Google Mapsen keresztül megmutassa a telefon helyzetét. A rendőrök ennek segítségével rekordidő - 7 perc alatt elfogták a kocsitolvajt.

Hasonlóan járt egy másik tolvaj is, igaz ő kimondottan a telefont akarta ellopni. Egy új szolgáltatást, az ,,Alert & Respond" nevű iPhone-okban is használható rendszert mutattak be az érdeklődőknek. A főként rendőröknek ajánlott program lényege, hogy a GPS-szel valós időben követhetjük nyomon a rendszerbe beállított telefonokat, vagy egyéb eszközöket. Ennek szemléltetésére kérte meg kolléganőjét a cég vezetője. A hölgy a telefonnal elsétált, és egy parkon haladt át éppen, mikor egy biciklis tolvaj kikapta kezéből a készüléket.

A bemutatót figyelők csak azt látták, hogy Kahn mobilja hirtelen, nagy gyorsasággal távolodni kezdett. Mikor kiderült, hogy az iPhone-t ellopták, a GPS nyomkövető segítségével percek alatt elfogták a peches tolvajt, akinek persze fogalma sem volt, hogy épp egy biztonsági rendszer bemutatóját sikerült ellopnia.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szilveszter
  2010-12-28 18:57:24, kedd
 
 

Mit tegyünk szilveszterkor és újévkor?Mit kell tenni az év utolsó napján, hogy szerencsések legyünk 2011-ben? Milyen babonákat és népi mágiákat érdemes használniuk a modern boszorkányoknak?
Szerelmi varázslat szingliknek
Aki egy új piros bugyit visel a szilveszteri buliban, az egészen biztosan párra talál az új évben.
Mit tegyünk szilveszterkor és újévkor?Aki pedig azt is szeretné tudni, mi lesz a párja neve, az főzzön gombócokat szilveszter éjszakáján: 12 gombócba rejtsen cetlit, amire vízálló tintával különböző férfineveket írt fel és csapjon hozzá egy névtelen gombócot is. Amelyik elsőnek jön fel a víz tetejére, az rejti a jövendőbeli nevét. Az üres gombóc szerint jövőre nem találjuk meg a párunkat.

Szerencsevarázslatok


Elsőként férfival kell koccintani éjfélkor, különben szerencsétlenek leszünk egész évben! (Már ha hiszünk ebben...)
Mit tegyünk szilveszterkor és újévkor?

A babonák másban is hímsoviniszták, például újév napján az első látogatónak is férfinak kell lenni, akit beengedünk a házunkba, különben megint csak egyévnyi szerencsétlenség a büntetésünk.

Mit tegyünk szilveszterkor és újévkor?Gazdaggá tevő babonák
Újév napján ne legyen üres kosár a házban! Minden kosárba tegyünk legalább egy pénzérmét - ez gazdaggá tesz! Emellett pedig ezen a napon semmit ne adjunk és ne kérjünk kölcsön. Sőt a lakásból se vigyünk ki semmit (a szemetet pláne ne!), mert azzal a bevételeinket és a szerencsénket is kivisszük!
A hűtőnek és a kamrának tele kell lennie az év első napján, és minden háziállatnak degeszre kell ennie magát - így biztosíthatjuk a saját

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
engem nem
  2010-12-28 11:32:06, kedd
 
  engem nem így várnak itthon 
 
0 komment , kategória:  Általános  
behajtom!
  2010-12-28 10:27:39, kedd
 
 


adóss fizesss!
csak még nem tom ki az adósom!
Na mind 1 majd lesssz valahogy!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/12 oldal   Bejegyzések száma: 111 
2010.11 2010. December 2011.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 111 db bejegyzés
e év: 1174 db bejegyzés
Összes: 6747 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 166
  • e Hét: 166
  • e Hónap: 1424
  • e Év: 206213
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.