Regisztráció  Belépés
evimami2007.blog.xfree.hu
"Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen!" János 3:16 ... Ácsné Évi
1959.10.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/9 oldal   Bejegyzések száma: 83 
Mosolyogtál-e már ma???
  2010-02-25 20:43:16, csütörtök
 
  
 
3 komment , kategória:  humor  
Köszönöm Ildykém! :)Puszillak!
  2010-02-25 20:20:02, csütörtök
 
 Szia Drága Barátnőm! Kellemes időtöltést kívánok!
Köszönök mindent! Sok puszi: Ildykó


Szép estét és rózsás álmokat kívánok Barátnőm!
Szeretettel gondolok Rád! Puszillak: Ildykó
 
 
0 komment , kategória:  Barátaimtól  
Köszönöm Zsuzsi!!!Puszi :)
  2010-02-25 20:16:59, csütörtök
 
 

Barátok vagyunk régóta már,
A legjobb barát, az ki nem bánt.
Rád gondol ha bajban van,
Átölel, ha segítettél neki a bajban.
Téged soha nem felejt,
Segít, hisz egy barátnak ezt is kell.
Átvészelnek mindent együtt,
Gondok nélkül, rossz dolgok nékülÉvikém nagyon szép estét Zsu

 
 
0 komment , kategória:  Barátaimtól  
Köszönöm G.Jolikám! Puszillak!
  2010-02-25 20:12:00, csütörtök
 
  Köszönöm Évi,hogy szivedbe zártál én is téged a szivembe !
Áldjon az Úr Jézus,Aki bennünk élés egygétesz minket.Gratulálok Máté párjához,sok örömöt kívánok Nektek. Szeretettel:Joli


"Kedves, barátságos készséges vagy,
Ezért én a szívembe zártalak téged,
Bevallom a kis kulcs elveszett,
Igy hát szívemből kijutni nem lehet
legyen e pár sor édes emlék Néked!
Mert aki írta igaz barátként szeret Téged."


 
 
0 komment , kategória:  Barátaimtól  
Reggeli gondolatokJAKSIKÁTÓL:)
  2010-02-25 20:08:17, csütörtök
 
 


Reggeli gondolatok

Hajnal van. Kinyitod a szemed. Ébredezel..

Töltődik az " operációs rendszered ". S minden ami ezzel jár: betöltődnek a félbemaradt, megszakított " folyamatok ", az elvégzendő teendők listája áll össze benned, amit a mai napon le kell " futtatnod " , futnod..

Esetleg olyan dolgok várnak rád ma is, amikbe már a tegnap is " belefagytál " , mert hát ilyenek vagyunk; a mi " processzorunk " se tudja feldolgozni a zéróval való osztásokat ..

Ilyenkor jönnek a barátok s megnyomják a "reset" gombot: tesznek, mondanak valamit, ami kimozdít a holtpontról s újra látod értelmét a "futásnak" 1..

Milyen jó lenne, ha a tegnapi fájásokat nem kéne tovább fájni, csak hát ezek rezidensen vannak bennünk, nem lehet csak úgy kitörölni a memóriából..

S ha fölállt az "operációs rendszer", akkor néhány folyamat fut a háttérben, amit nem tudatosítasz, de ott vannak, s ezt tudod is..

Mennyit hallunk ma vírusokról, férgekről, trójai falovakról s egyéb szerzetekről..

Minden rendszert fölkészítenek a védekezésre. Egyfajta immunrendszer.., tűzfal..

Minden információ a tűzfalon át megy ki és jön be, már ha be van kapcsolva, merthogy kikapcsolhatjuk, de ez veszélyes, mert védtelenné tesz..

Ez a " tűzfal " szűr minden gondolatot s ha az ALKOTÓ " állította be, akkor rögtön jelez, ha " vírus "-gyanús gondolatok támadnak és ránk bízza a döntést, persze felhívja a figyelmet a lehetséges károkra, amit okozhatnak " vírusok " 2: magunk szeretése, pénzsóvárság, kérkedés, káromlás, hálátlanság, tisztátalanság, szeretet nélküliség, kegyetlenség, árulás, felfuvalkodás, inkább a gyönyörnek, mint Istennek szeretése, stb

Vannak veszélyes anyagok, így vannak egészségre káros gondolatok is..

A " tűzfal "-hoz mellékelt "felhasználói dokumentáció "- ban az ALKOTÓ " nem hagy kétséget afelől, hogy kitől származnak ezek a " vírusok ".

Nagyon sokunkat fertőzött meg, sokféle " vírussal ", de hála Atyánknak, Ő ingyen s bérmentve (freeware) telepíti belénk a legfejlettebb " tűzfalat ", s ez a " tűzfal " nemcsak jelez, ha támadás éri rendszerünket, hanem át, meg átjárva megvizsgálja
" állományainka t" egyenként s rákérdez, hogy írtsa-e ki a talált " vírusokat ", s nekünk csak engednünk kell..

A többit Ő végzi.

Sokszor annyira kötődünk egy-egy " állományhoz ", hogy nem engedjük törölni, mert néha csak a fertőzött állomány megsemmisítésével lehet a "vírus" --tól szabadulni..

Ilyenkor bajban vagyunk, de Atyánk sokféle módon meg tudja mutatni, hogy annak az " állománynak " törlődnie kell;első körben a "felhasználói dokumentáció"..

Milyen jó is ezt tudni, s akkor már nem görcsölünk, hogy mi, a saját kis eszközeinkkel írtsuk ki magunkból a fertőzéseket, mert erre képtelenek vagyunk, egyszerűen nem is tudjuk igazán, hogy an is működnek a " vírusok ".. Ő tudja, ez vigasztaló..

Vannak vakmerők, akik azt mondják, nekik nincs szükségük " tűzfalra " , mert bennük nincsenek " vírusok " 3 Ezek veszélyesek, mert épp azzal a "vírussal" vannak fertőzve, amelyik így eltompítja őket, s az ilyen rendszerekből nyugodtan fertőzhet tovább..

Mert egy " vírus " önmagában nem él, csak ha gazdatestre lel s termeltetni tudja magát vele, így szaporodik, terjed ..

Azért is kell " tűzfal " , mert ha nincs, akkor jószándékkal bár, de potenciálisan fertőzőek vagyunk. Kell tehát egy "tűzfal".

A legjobb kell.

S tudjuk Kitől lehet beszerezni..

Ingyenes. Online támogatás, és frissítés garantált..

Ez a "tűzfal" Jézus műve bennünk, Ő maga ez a Tűzfal..

S amikor azt mondja , hogy: "álljatok ellene az ördögnek, és elfut tőletek", akkor nem azért fut el, mert minket nem tud "feltörni", hanem mert Jézus Tűzfalát nem bírja átlépni..

Ezért akkor vagyok biztonságban, ha Jézus védelmében vagyok ..

Ezt nem kell magyarázni, Atyánk komoly "dokumentációt" mellékelt RÓLA, csak olvasni kell, s hagyni, hogy Hozzá vigyen.

Azt kívánom, hogy ne halasszuk: kérjük már ma h "telepedjen" belénk ez a Tűzfal..

Miárt érnénk be kevesebbel, silány utánzatokkal, amik semmiféle védelmet nem jelentenek?

1, Apostolok Cselekedetei 20:24:

De semmivel sem gondolok, még az én életem sem drága nékem, csakhogy elvégezhessem az én futásomat örömmel, és azt a szolgálatot, melyet vettem az Úr Jézustól, hogy bizonyságot tegyek az Isten kegyelmének evangyéliomáról.

2, 2Tim3,2-3 Mert lesznek az emberek magukat szeretők, pénzsóvárgók, kérkedők, kevélyek, káromkodók, szüleik iránt engedetlenek, háládatlanok, tisztátalanok, 3Szeretet nélkül valók, kérlelhetetlenek, rágalmazók, mértékletlenek, kegyetlenek, a jónak nem kedvelői. 4Árulók, vakmerők, felfuvalkodottak, inkább a gyönyörnek, mint Istennek szeretői.

3, 1 Ján. 1.8

Ha azt mondjuk, hogy * nincsen bűn mi bennünk, magunkat csaljuk meg és igazság nincsen mi bennünk.
Köszönöm
 
 
0 komment , kategória:  Barátaimtól  
A békességért tenni kell
  2010-02-23 14:44:31, kedd
 
  A békességért tenni kell

"15Türelemmel a fejedelmet is rá lehet beszélni, és a szelíd szó a csökönyösséget is megtöri. 16Ha mézet találsz, egyél, amennyi jólesik, de túl sokat ne egyél, mert kihányod! 17Ritkán tedd lábadat embertársad házába, mert megsokallja, és meggyűlöl. 18Pöröly, kard és éles nyíl az olyan ember, aki hamisan tanúskodik embertársa ellen. 19Mint a rossz fog és a tántorgó láb, olyan lesz a hűtlenek bizakodása a nyomorúság idején. 20Mint aki leveti ruháját hideg időben, vagy mint aki ecetet kever lúggal, olyan az, aki a rosszkedvű ember előtt dalol. 21Ha éhezik, aki gyűlöl téged, adj neki kenyeret, és ha szomjazik, adj neki vizet, 22mert parazsat gyűjtesz a fejére, az ÚR pedig visszafizeti, amit adtál." ( Példabeszédek 25,15-22)

Találékony fáradozás - így is lehetne nevezni az itt soroltakat. A békességet könnyen meg lehet bolygatni, de jóval nehezebb elsimítani a felborzolt kedélyeket. Lehetetlen minden helyzetre előre biztos receptet mondani, már csak azért is, mert az érintett emberek is mind különbözőek. Az egyikhez a kulcs a türelem és a szelíd szó. Sőt, az előbbieket némileg cáfolva, a türelem és a szelíd szó szinte minden embernél a leginkább sikerrel biztató próbálkozás. De kinek van erre elegendő tartaléka? Használ, ha eszünkbe jut, hogy mindegyik a Lélek gyümölcse. A következő mondatoknál eszünkbe juthat az ismert mondás: "Jóból is megárt a sok". Törődni az embertársunkkal, odafigyelni rá jó dolog. Egy határon túl azonban már tolakodás, lábatlankodás, erőszakoskodás. Hamis dolgokat úgy is lehet mondani valakiről, hogy nem győződünk meg az elmondottak valóságáról. Aki békét akar teremteni, annak
bizony meg kell tanulnia tapintatosan kimutatni saját jó vagy rossz hangulatát. A fülig érő száj sem mindig alkalmas a másik szívének a meglágyítására. Az esetleges megbántottságunkból fakadó érzéseinket egyre inkább
tudnunk kell helyettesíteni a bántó személy szükségletének a józan figyelembevételével. /EB/
 
 
2 komment , kategória:  hitünk  
Nem veszhet el egy sem
  2010-02-23 14:43:49, kedd
 
  Nem veszhet el egy sem

"11("Mert az Emberfia azért jött, hogy megmentse, ami elveszett.) 12Mit gondoltok? Ha egy embernek száz juha van, és eltéved közülük egy, nem hagyja-e ott a kilencvenkilencet a hegyekben, és nem megy-e el megkeresni az eltévedtet? 13Ha azután megtalálja, bizony mondom néktek, jobban örül neki, mint annak a kilencvenkilencnek, amelyik nem tévedt el. 14Ugyanígy a ti mennyei Atyátok sem akarja, hogy elvesszen egy is e kicsinyek közül."" (Máté 18,11-14)

A tulajdonos ("egy embernek száz juha van") gondolkozásáról, erős szándékáról, magatartásáról beszél itt Jézus. A mennyei Atyáról, mint akinek tulajdona az ember. Az ő hozzánk, emberekhez való viszonyulását láthatjuk. Ezt, a tulajdonáról való lemondást nem ismerő Atyát képviseli a földön az Emberfia. Ki az, aki eltévedt közülünk a "hegyekben"? A Biblia - Istennel való kapcsolatában - csak eltévedt embert ismer. Nem, nincs arról szó, hogy ennek mi emberek olyan erőteljesen tudatában lennénk. Gyakran úgy tűnik, hogy még a hegyek szakadékaiban is egészen otthonosan mozgunk. Az ember
berendezi, élhetőnek mondja az egyébként élhetetlent. Csak még jobban becsapjuk ezzel önmagunkat meg a "lakótársakat" is. Megtévesztő az is, hogy sokan élnek a hegyekben eltévedve. Mára odajutottunk, hogy megfogalmazódik: bizonyára nem is mi tévedtünk el, hanem azok, akik nem tartanak velünk... A tulajdonosnak persze nincsenek kételyei. Ezért szenvedélyesen keresi a tőle elkóborolt embert, és javíthatatlanul örül a megtaláltnak. Ilyen ő, az Atya, és ilyen a Fia, Jézus Krisztus is. Vajon mi, akiket megtalált, akik követjük őt, milyenek vagyunk? /EB/
Egri Béla
 
 
1 komment , kategória:  hitünk  
Zsu köszi a reggeli meghívást)
  2010-02-23 14:42:14, kedd
 
 "Kedves, barátságos készséges vagy,
Ezért én a szívedbe zártalak téged,
Bevallom a kis kulcs elveszett,
Igy hát szívemből kijutni nem lehet
legyen e pár sor édes emlék Néked!
Mert aki írta igaz barátként szeret Téged."Drága Évikém! Kedves Barátnőm!
Örömteli gyönyörű szép új hetet kívánok!
Csodálatos szép reggelt, követve gyönyörű napot!
Szeretettel ölelek kívánok sok szépet és jót!
Sok puszim: Zsu

Zsuzsikám! Ez nagyon jólesett!!! Köszönöm szépen!
sokszor puszillak!
 
 
2 komment , kategória:  Barátaimtól  
Köszönöm Ildykém! :)Puszillak!
  2010-02-23 14:38:04, kedd
 
 Szia Drága Barátnőm! Szép napot kívánok Neked!
Puszillak és ölellek! Ildykó
 
 
1 komment , kategória:  Barátaimtól  
Mancimama sok mosolyt hozott:)
  2010-02-23 14:34:46, kedd
 
 Drága Manci mama!
Köszönöm ezt a mosolyesőt, nagyon tetszik!Puszillak!
 
 
1 komment , kategória:  Barátaimtól  
     1/9 oldal   Bejegyzések száma: 83 
2010.01 2010. Február 2010.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 83 db bejegyzés
e év: 749 db bejegyzés
Összes: 3583 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 91
  • e Hét: 556
  • e Hónap: 10273
  • e Év: 46547
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.