Regisztráció  Belépés
moncsika77.blog.xfree.hu
Ne sírj azért, mert valami befejeződött, hanem nevess, mert úgy történt! Drimmer Mónika
1977.02.28
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/13 oldal   Bejegyzések száma: 129 
Ez a Te hazád is!!!
  2010-02-28 18:09:55, vasárnap
 
  A MAGYAR GÁRDA még nem lopott soha senkitől, nem vert agyon tanárokat, nem szúrt le sportolókat, nem erőszakolt meg nőket, gyerekeket, nem fenyegetőzött ásókkal, kapákkal... stb. Akkor mi is a BŰNE? Az, hogy megvédi azokat az embereket, akiket sem az állam, sem a törvények, sem pedig a politikailag befenyített rendőrség (SÜN!) NEM véd meg!

Félelmet keltenek? Kikben? A bűnözőkben, hazaárulókban? Hát csak féljenek is! Épp itt az ideje! Az emberek nagy többségében nemhogy nem vált ki félelmet a MAGYAR GÁRDA léte, hanem éppen ellenkezőleg: megnyugtatja őket és biztonságérzetet ad számukra. Vajon kik vannak túlnyomó többségben, azok, akik élnek, vagy azok, akik helyeslik?

Ha a MAGYAR GÁRDA felvonul, azt be kell tiltani, de bezzeg a buzifelvonuláson vonagló, közerkölcsöt és közszemérmet sértő melegek azt csinálnak, amit akarnak, és még akkor nem is beszéltem a Siófokon és más településeken is zajló cigányvonulásokról, amik nyíltan magyarellenesek és félelemkeltőek! Ezt lehet? Milyen kicsinyes, beteges, hazaáruló politika része mindez?
Ezért mondják egyre többen és egyre határozottabban, hogy: ,,MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!"
Ezért kell végre kimondanunk,hogy ,,NE BÁNTSD A MAGYART, MERT PÓRUL JÁRSZ!"
Kérjük vissza az elhazudott történelmünket, az ellopott országunkat!
El a kezekkel a MAGYAR GÁRDÁTÓL!
MAGYAROK! A nyugdíjuktól lassan megfosztott emberek, a bűnözőktől rettegő öregek, a munkanélküliségbe züllesztett férfiak, az adósságtól szenvedő családok, a terror alatt tartott pedagógusok, értelmiségiek, diákhitelből fesztiválozó diákok: ÉBRESZTŐ!
Mindez csak azért történhet így, mert mi eltűrjük. Mert soha nem mondjuk ki, hogy ELÉG VOLT!

,,A HAZÁÉRT MINDENT, A HAZÁT SEMMIÉRT!"

Tiltakozom a MAGYAR GÁRDA feloszlatása ellen!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szülinapomra kaptam:-)
  2010-02-28 18:08:34, vasárnap
 
  Születésnapodra
> Nem fontos, hogy hány gyertya van a tortádon,
> Nem fontos, hogy hányszor múlt el a karácsony,
> Csak az fontos, hidd el, és ez hoz majd diadalt:
> Maradj a szívedben örökké fiatal!
>
> Nem tudod, hogy később Ki lesz majd belőled,
> Nem tudod még hány buktató van előtted,
> De lásd meg a szépet és keresd a jót,
> Meg fogod találni a neked valót.
>
> Legyen az életed olyan, mint szeretnéd,
> Tegyél meg mindent, mit igazán szeretnél,
> Ha kell majd segítség, jönnek a barátok,
> Sok boldog születésnapot kívánok
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Macskanyelv
  2010-02-28 10:20:57, vasárnap
 
  9 tojásfehérjéből kemény habot verünk, miközben fokozatosan 30 dkg cukrot keverünk bele. Azután hozzávegyítünk 3 dl tejszínhabot, 30 dkg lisztet és csipet vaníliát. Nyomózsák segítségével piskóta alakokat formázunk vajjal vékonyan kikent és liszttel meghintett tepsire. Lassú tűznél addig sütjük, míg a sütemény szélei barnulni kezdenek. Kézzel langyosan szedjük le a tepsiről.
Hidegen kettőt-kettőt összeragasztunk csokoládékrémmel.
 
 
0 komment , kategória:  Sütik  
Pudingos krémes szelet
  2010-02-28 10:17:39, vasárnap
 
  Habosra keverünk 15 dkg cukrot 4 tojásárjával.
1 citrom reszelt héját és levét, 15 dkg réteslisztet adunk hozzá, végül hozzákeverjük a tojások kemény habját. Kizsírozott,
lisztezett tepsibe öntjük, és közepes tűznél megsütjük.
Deszkára borítva hűtjük ki az ujjnyi vastag tésztát, majd kettőbe vágjuk.
€Krém: 1 csomag csokoládéízű pudingport 5 dkg cukorral, 1 csomag
vaníliás cukorral, 1 púpozott evőkanál liszttel, 3 dl tejjel
felfőzünk. Ha kihűlt, összekeverjük 20 dkg habosra kavart margarinnal.
Ezzel a krémmel töltjük és vonjuk be a tésztát.
 
 
0 komment , kategória:  Sütik  
Gesztenyepogácsa
  2010-02-28 10:14:42, vasárnap
 
  50 dkg gesztenyemasszához 5 dkg vajat és 4 tojássárgáját keverünk. Kisebb pogácsákat szaggatunk belőle. Tojásba és zsemlemorzsába mártjuk, forró olajban vagy vajban kisütjük. Tejsodóval tálaljuk.  
 
0 komment , kategória:  Sütik  
Túrós kolbász
  2010-02-28 10:13:27, vasárnap
 
  4 evőkanál friss túrót elkeverünk 3 evőkanál tejföllel,
1 tojással, reszelt citromhéjjal és annyi liszttel, hogy jól lehessen formálni. 2 dkg elmorzsolt élesztőt is adunk hozzá. Lisztes
kézzel kolbászokat formálunk belőle, kissé kelni hagyjuk
és forró olajban kisütjük. Cukorral meghintve tálaljuk.
 
 
0 komment , kategória:  Sütik  
Mazsolás stollni
  2010-02-28 10:11:44, vasárnap
 
  25 dkg lisztből 5 dkg élesztővel és kevés langyos cukros tejjel kovászt készítünk. Ha megkelt, hozzáteszünk 25 dkg margarint, 10 dkg cukrot, kevés sót, 1 citrom reszelt héját, 75 dkg lisztet és annyi tejet, hogy ne legyen nagyon kemény a tészta. Simára gyúrjuk, és belekeverünk 5 dkg mazsolát, 5 dkg hámozott, vagdalt mandulát. A tésztát 30 percig pihentetjük, majd hosszúkás
kalács formára fonjuk és nem túl forró sütőben megsütjük. Sütés után olvasztott vajjal kenjük és porcukorral hintjük meg.
 
 
0 komment , kategória:  Kelt Kalács  
Aranygaluska
  2010-02-28 10:10:31, vasárnap
 
  50 dkg lisztből, 3 dl tejből, 8 dkg cukorból, 3 dkg élesztőből, 3 tojássárgájából, 8 dkg vajból kevés sóval, reszelt
citromhéjjal kelt tésztát készítünk. Ha megkelt, lisztezett nyújtódeszkára
öntjük, ujjnyi vastagságúra
nyújtjuk, majd lisztbe mártott dió nagyságú pogácsaszaggatóval
kiszaggatjuk. A tésztadarabkákat
egyenként langyos
vajba mártjuk, és kuglófsütőbe vagy mély tepsibe szorosan egymás mellé helyezzük. Darált diót, törött fahéjat, kristálycukrot
és mazsolát összekeverünk, ezzel minden sort meghintünk. Ezután langyos helyen 35-40 percig lassan
kelesztjük, majd közepesen
meleg sütőben világospirosra sütjük.
A sütő melege egyenletes legyen. Abban az esetben, ha a sütő a tészta tetejét megbarnítaná és a tészta belül még nyers lenne (ezt tésztába szúrt hurkapálcikával vagy villával próbálhatjuk
ki), fóliával takarjuk
le, és lassú tűznél süssük tovább. Ha a tészta teljesen megsült, könnyen elválik a tepsi oldalától. Bor- vagy vaníliasodóval adjuk az asztalra.
 
 
0 komment , kategória:  Kelt Kalács  
Kelt pite
  2010-02-28 10:09:26, vasárnap
 
  Hígabb kelt tésztát készítünk a következő anyagokból:
5 dl tejből, 2 dkg élesztőből, 1 evőkanál cukorból, 2 egész tojásból, 4 dkg margarinból vagy zsírból és egy fél citrom reszelt héjából, végül 40 dkg lisztből. Jól kidolgozzuk. A tészta galuskatészta
keménységű legyen. Kizsírozott tepsibe öntjük és langyos helyen 45 percig kelesztjük. Tetejét megszórjuk dióval. 30 percen
át egyenletesen meleg sütőben sütjük. Ha megsült, várjuk meg, míg langyos lesz! Akkor kockára vágjuk, vaníliás cukorral megszórjuk. Tartalmasabb leves után egyszerű, olcsó tészta.
 
 
0 komment , kategória:  Kelt Kalács  
Orosz húsvéti kalács
  2010-02-28 10:07:35, vasárnap
 
  1 kg lisztet összekeverünk 5 dl tejjel és 5 dkg élesztővel. Ha megkelt, beleteszünk 2 egész tojást, 3-nak a sárgáját, 20 dkg olvasztott vajat és egy kevés sót, 10 dkg mazsolát,
10 dkg cukrot, 1 evőkanál rumot, 5 dkg mandulát. Jól kidolgozva
másfél-két óráig kelni hagyjuk. Azután megfonjuk, tojással
megkenjük, cukorral, mandulával meghintjük, és kizsírozott
tepsiben szép sárgásbarnára sütjük.
 
 
0 komment , kategória:  Kelt Kalács  
     1/13 oldal   Bejegyzések száma: 129 
2010.01 2010. Február 2010.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 129 db bejegyzés
e év: 607 db bejegyzés
Összes: 4149 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 49
  • e Hét: 197
  • e Hónap: 2112
  • e Év: 55647
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.