Belépés
navaratna.blog.xfree.hu
Tárd ki a szived és a világ is kitárul előtted.-) Bodré Anikó
1967.08.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/10 oldal   Bejegyzések száma: 90 
Vidám szép estét-)
  2010-05-31 22:12:05, hétfő
 
  Mindenkinek vidám szép estét.Már egy kicsit késő van és hajnalban csörög az óra.Elnézést kérek hogy nem tettem ki az ajándékokat és nem látogattam meg szeretett barátaimat de holnap bepótolom.Szép álmokat Millió puszi mindenkinek Ancsika  
 
2 komment , kategória:  Általános  
A SZERETET hatalma
  2010-05-31 22:09:22, hétfő
 
  A SZERETET hatalma


Nincs az a nehézség, amelyet a szeretet ne győzne le.
Nincs olyan betegség, amelyet a szeretet meg ne gyógyítana.
Nincs ajtó, amelyet a szeretet fel ne nyitna.
Nincs az a szakadék, melyet a szeretet át ne hidalna.
Nincs fal, amelyet a szeretet, le ne döntene.
Sem bűn, melyet elég szeretettel ne lehetne jóvátenni.
Nem számít, milyen mélyen gyökeredzik a gond,
Az sem, milyen reménytelenek a kilátások.
Milyen kusza a zűrzavar. Milyen nagy a hiba.
A helyesen értelmezett szeretet mindent megold.
S ha elég erős benned a szeretet, te leszel a világ legboldogabb és legerősebb embere.
 
 
1 komment , kategória:  Bölcsességek  
A parlagfű védelmében
  2010-05-31 22:02:57, hétfő
 
  A PARLAGFŰ VÉDELMÉBENA parlagfű latin neve: Ambrosia artemisifolia, a hármaslevelű parlagfűé pedig: Ambrosia trifida. Azt mondják rájuk, hogy gaz, pedig ez nem igaz. Gaz, csak az emberek között van, mert van rendes ember, meg gazember. Növények között nincsen gaz, csak haszonnövény és gyomnövény. A parlagfű nem gyomnovény, mint ahogy az ürömfélék családjába tartozó többi növény sem az. Az ürömfélék hasznos növények gyógyításra és ételek, italok készítésére használják őket. Például a likőrök, borok közül nagyon finom az ürmösbor, vagy a likőr. Az egyéb hasznosságot illetően csak később adok magyarázatot.

Még 1973-ban, amikor először találkoztam személyesen Lajos Atyával, a lazarista missziós pappal Adonyban, úgy tudtam, hogy a parlagfű haszontalan gyomnövény. Szerencsére nem voltam rá allergiás, de más pollenekre sem. Különös véletlen folyamán ismerkedtünk meg. Dunaújvárosban voltam közlekedési rendőr és Adonyban ellenőriztem a forgalmat, a kivilágítatlan kerékpárosokat. Esti szürkület volt már és láttam, hogy egy idős úr kerékpárja hiányosan van felszerelve, mert nem volt hátsó világítása. Lajos Atya volt az, de nem büntettem meg, hanem csak figyelmeztettem, mert halkan és tisztelettudóan beszélt velem, aki akár az unokája is lehettem volna. Sokáig beszélgettünk, mert a szerénysége mögött egy nagy tudású, intelligens embert ismertem meg, s még a tréfa sem állt tőle távol, amikor azt mondta, hogy a Jóisten vigyáz rá, még akkor is, ha nem jó a világítás a kerékpárján.

Lajos Atyával, a magyar újkori természetgyógyászat úttörőjével a megismerkedésünk után többször is találkoztam -kerestem a vele való találkozási lehetőségeket!-, mert a végtelen egyszerűsége és a hatalmas tudása lenyűgözött. Addig is sokat tudtam a természet törvényeiről, mert reál beállítottságú is vagyok, s akkor már mérnök voltam, meg az anyai nagyapám Vincze Ágoston, állandóan járta velem a Heves megyei kis faluban, Fedémesen az erdőket, mezőket és szedtük a gyógynövényeket, meg a gombákat. Apai nagyapám Weixl János pedig egész életét az előszállási (Fejér Megye)állatorvos, Dr, Eglesz Mihály mellett töltötte, mint felcser. Mindkettőjüktől sokat hallottam a természet erejéről, szépségéről, az állatok öngyógyító tevékenységeiről, a növények gyógyító és tápláló hatásairól. Olyan bölcsen beszéltek ezekről a dolgokról, hogy azok felkeltették a figyelmemet és haláluk után is egyre többet olvastam, tanultam ezekről a természetes dolgokról, erdő, mező növényeiről és állatairól.

Lajos Atya is megerősített abban, hogy a természet törvényei Isten törvényei és azok változatlanok, örök törvények. Azt mondta, hogy a közlekedési törvényeket át lehet hágni büntetlenül, ha nincs rendőr a közelben, és akkor megúszta a felelősségre vonást, de ha valaki a természet törvényeit hágja át, akkor az saját magát bünteti meg!!! A természet úgy működött évmilliókkal ezelőtt, ahogy ma működik és úgy fog működni évmilliók múlva is. Bölcsen mondta, hogy semmi új nincs a Nap alatt, mert amit ma felfedeznek, az már régóta létezik, csak az ember most ért el oda, hogy megismerjen olyan dolgokat, tényeket, amelyet eddig eszközök, vagy tudás híján nem ismert fel, vagy meg. Beszélgetéseink során szóba került a parlagfű is, mint allergén növény.

Lajos Atya védelmébe vette és elmondta róla, hogy régi gyógynövény könyvek leírják több gyógyító tulajdonságát, de meg is lehet enni, mert nagyon sok vitamint tartalmaznak a levelei és a virága, meg a pollenje is. Ezért szeretik legelni az állatok is. Elmondta, hogy a múlt századelőn az előkelő szalonokban az ambrózia illat volt az úri, és az előkelő illat. Ez pedig a parlagfű, az ambrosia artemisifolia illata volt. Aroma olaját aroma mécsesekben hevítették, de lehetett kapni, a szárított, összesodrott leveleiből készített füstölőt is.

Tőle tudtam meg azt is, hogy amikor a spanyolok és a portugálok felfedezték és kisajátították az Új Világot, azaz az Amerikai földrészt, akkor keresztényi szellemben kiirtották az őslakosokat (inkák, aztékok, toltékok, stb). Amikor az angolok is vérszemet kaptak, hogy nekik is kell az új világból, ők sem kímélték az őslakos indiánokat, és kíméletlenül öldösték azokat, szintén a keresztényi szellemiségre hivatkozva. A franciák is erős nemzetté váltak és látták, hogy lemaradnak az Új Világ elosztásánál, ezért ők is részt követeltek Amerikából, de nekik már csak néhány Közép Amerikai rész és Kanada jutott, de Kanadát megosztották egymás között az angolokkal. Az angolokkal ellentétben a franciák nem öldösték ok nélkül az őslakosokat, ezért azok hálából egy csomó titkukat megosztották velük. Ilyen titok volt a parlagfű titka is. A parlagfű egy ősi, nagyon intelligens növény, sok tekintetben az embernél is intelligensebb. A parlagfűnek az a természetben a feladata, hogy megóvja a földet a kiszáradástól!! Ahol parlagon van egy földdarab, ott elszaporodik, hogy megóvja, az adott föld területét. Ahogy megóvta, azután átadja a helyét más növényeknek, amelyek az így megóvott talajon már képesek voltak megmaradni és szaporodni. Olyan ez, mintha valaki nyerne a lottón 1 milliárdot és neki csak 100 millió kellene, és a maradék 900 milliót elosztaná a rászorulók között. A valamennyi parlagfű képes erre az önzetlen cselekedetre, s vajon hány ember lenne képes erre? Ezért írtja a balga ember és irtatja sok balga hatóság kül- és belhonban egyaránt? Ők ugyanis nem lennének képesek ilyen nemes cselekedetekre!

A búzára, a búzából készült ételekre a lakosság 90 %-a, a szarvasmarha tejére és az ilyen tejjel készült tejtermékekre a lakosság 80 %-a allergiás és mégsem irtják ki sem a teheneket, sem a búzát a földeken. Ezt az érzékenységet nem allergiának hívják, hanem glutén- és laktóz érzékenységnek! Ugye mekkora csúsztatás! Nagyon sokan allergiásak a pollenekre (ürömfű, repce, paréj, libatop, stb), s nemcsak a parlagfű pollenjeire, s mégis a parlagfű van kikiáltva fő ellenségnek! Legalább annyi ember allergiás az állati szőrökre, különösen a kutya- és macskaszőrökre és ezen állatok ürülékeire, mint a parlagfű pollenjeire, s mégsem irtatják ki hatóságilag sem a kutyákat, sem a macskákat, pedig más tekintetben, csak Budapesten az utcai megszáradt kutyagumik szállóporától évente 3-4 kisgyermek meg is vakul!

10 évvel ezelőtt két kisbusznyi allergiás gyermek lett kirándultatva Dobogókőre. A gyermekek allergiás betegek voltak, s Dobogókőn a parlagfűben játszottak, pedig akkor volt a virágzása, és senki sem prüszkölt, senki sem váladékozott tőle! Sokan szedtek csokorba parlagfüvet, hogy otthon büszkélkedjenek vele, hogy már nem allergiásak a parlagfűre. Ahogy a buszok beértek a Flórián tér közelébe, szegény gyermekek elkezdtek prüszkölni, köhögni. Vajon miért? Azért mert az autók kipufogó gázai lemarták a pollenek védőburkát, amely védőburok alatt a polleneknek a bogáncsra hasonlító kis karmai vannak. Ezek a kis karmocskák irritálták a légutak nyálkahártyáit. Addig, amíg ép volt a védőburok, addig nem allergizáltak!!! Akkor most ki a hibás a parlagfű, amelynek a pollenje védőburokkal van ellátva, hogy ne sértse meg a légutak nyálkahártyáit, vagy a a kipufogó gázok, amelyek lebontják (lemarják) a védőburkot? Nem az autókat kellene inkább irtani, vagy a városokból kitiltani? Vajon miért erőltetik még a kőolajszármazékokból nyert hajtóanyagokkal üzemelő motorok gyártását, üzemeltetését, amikor van, vannak sokkal környezetkímélőbb, környezettisztább üzemanyagok, hajtóanyagok is? A válasz: a gyógyszeriparnak óriási üzlet az orvostudomány által gyógyíthatatlannak kikiáltott allergiás betegségek gyógyszeres kezelése!!!!!!!!! Ma már a lakosság 30 %-a allergiás, vagy asztmás, s ők biztos gyógyszerfogyasztók! Mellesleg a légutak nyálkahártyáit a tej- és tejtermékek teszik védtelenné a magas kazein tartalmukkal (300-szor több a kazein a tehéntejben, mint az emberi tejben, s a kazeint az asztalosipar ragasztásra használja!!)! A tejet nem fogyasztók nem allergiásak a pollenekre, s így a parlagfű pollenjeire sem!!

Tagja vagyok a Palocsa Egyesületnek. Ezzel az egyesülettel még a múlt évezred utolsó éveiben Alcsútdobozon (Fejér Megye), egy több hektáros területet hagytunk parlagon, szándékosan, hogy mi lesz ezzel a földdarabbal a természet törvényei szerint. Első évben teljes területét beterítette a parlagfű (hogy honnan tudta meg, hogy ott van egy üres földdarab?). A második évben már a parlagfű több, mint 50 %-ban visszaszorult és átadta a helyét más növénykultúráknak (megjelent a lóhere, a gyermekláncfű, az útilapu (bojtorján), a lósóska, fehér üröm, máriatövis, paréj, libatop, stb). A következő évben már 20 % alá esett vissza a parlagfű aránya az adott területen, pedig senki sem irtotta!!. Öt év elteltével pedig mindössze az eredeti terület 1-2 %-án volt csak parlagfű!! Nem kell tehát irtani, visszafogja az önmagát is a szaporodásban, ha nincs megműveletlen terület, mert neki az a teremtéstől rendelt feladata, hogy megóvja a termőföldet a kiszáradástól, s teszi a "dolgát"!

Az a tény, hogy az orvostudomány gyógyítani nem tud, csak kezelni, régóta ismert. "Medicus curat, natura sanat." Csak a beteg tudja saját magát meggyógyítani. Az orvos csak kezel (kúrál), a (saját) természet gyógyít. Hippokratész és Galénusz óta semmi sem változott. De a gyógyszeripartól sem várhatjuk el egészségünket. Az is egy iparág -méghozzá jövedelmezőbb, mint a hadiipar-, amely a gyógyszerek eladásából él. Ha a gyógyszerek meggyógyítanának, nem csak szimptómákat szüntetnének meg vagy enyhítenének, rövidesen minden beteg egészséges lenne, és senki nem venne többé gyógyszert. Mindenki előtt világos, hogy egészséges nép egyidejűleg "halott gyógyszeripart" jelentene. Ehhez nézzünk meg néhány idézetet. "Az orvostudomány (beleértve a gyógyszeripart) közvetlenül a szívinfarktus és a rák után az emberiség legveszélyesebb kórokozója lett. Egy átlag német ma kb. ötször annyi gyógyszert fogyaszt, mint közvetlenül a második világháború előtt. Vajon ettől legalább ötször olyan egészséges is? Természetesen nem. Ellenkezőleg: a német lakosság átlaga ma sokkal gyakrabban beteg, mint azelőtt... Hirtelenül így lett egy olyan iparágból, amely azért keletkezett, hogy betegségeket gyógyítson, új betegségek kiindulópontja." (Kurt Blüchel: Weisse Magier, Fischer Verlag, 1976

Az emberi szervezet tökéletes. Még az önmaga iránt tanúsított barbár magatartás ellenére is az esetek többségében legalább 30-40 évig betegeskedés nélkül él. Az ember korábban nem érzett fájdalmakat, de egyszer csak számos betegség támadja meg. Azonnal a kórházhoz fordul segítségért, az orvos pedig, amikor felteszi neki a kérdést, honnan erednek ezek a kórok, azt feleli neki: "Mit akar Ön, hiszen ezek a korral járó betegségek."

Szemüveget rendelnek a betegnek, eltávolítják salakanyagokkal, kövekkel, baktériumokkal telített szerveit, kioperálják daganatait, stb. Az okok pedig, melyek ehhez az állapothoz vezettek, senkit nem érdekelnek, beleértve magát a beteget is.

Az emberek kifejlesztették a vegyi alapú gyógyszereket. A szervezetet azonban nem lehet becsapni. A szervezetnek csakis természetes eredetű gyógyszerekre van szüksége. Mi pedig tulajdonképpen egy tömegpusztító élelmiszer- és gyógyszeripari korszak feltételei között élünk.

Azt hiszem, az emberek többsége józan ésszel gondolkodva egyetért azzal, hogy nem az a járható út, hogy kiirtunk mindent körülöttünk, ami virágzik, pollent termel mindent ami él~o. Az sem megoldás, hogy az allergiások szervezetét teletömjük kemikáliákkal, gyógyszerekkel, mert így olyan mellékhatások alakulhatnak ki, amelyek súlyosabb betegségeket idézhetnek el~o, mint maga az alapbetegség.

Abból kell kiindulni, hogy miért van ma annyi beteg, így pollenallergia is. 60-80 évvel ezelőtt kevesebb ember volt és több pollent termelő növény, tehát egy emberre fajlagosan több pollen jutott, mint napjainkban, és mégsem volt ennyi allergiás, asztmás beteg. A virágporok nem veszedelmesek, hanem hasznosak (az egyik legértékesebb táplálékunk). Van, aki a lisztre érzékeny, és mégsem mondjuk, hogy veszedelmes a liszt. Korábban tisztább volt a környezetünk és az emberek is egészségesebben táplálkoztak, többet mozogtak, türelmesebbek voltak egymáshoz, nem zúdult rájuk annyi stressz, annyi elektroszmog, mint napjainkban.

A táplálkozás is nagyon sokat jelent az immunrendszer er~osítése szempontjából. A mai átlagember sietve, kapkodva eszik, akár otthon van, akár úgynevezett gyorsétkezdékben. Nem rágja meg jól az ételt, emellett egyoldalúan táplálkozik, az élelmiszeripar által gyártott különféle tartósítószereket, ízfokozókat, állományjavítókat, mesterséges színezékeket, "természet azonos" aromákat, emulgeáló-szereket, stb. tartalmazó, agyon sütött-f~ozött, hőkezelt ételeket fogyasztja. Az ipari élelmiszerekben lev~o különböz~o vegyszerek annyira feldúsulnak az ilyen táplálékokat fogyasztó emberekben, hogy a szervezetük immunrendszerét teljesen leköti az ezen anyagok elleni küzdelem, s ha ilyenkor virágzik egy parlagf^u, egy fűzfa, egy ürömféle, akkor annak az egyébként hasznos pollenjei már teljesen megzavarják a szervezetet (autoimmun reakciók). De nemcsak az ipari élelmiszer-el~oállítás során mérgez~odik az étel, hanem a megtermelés során is, mivel többnyire ez is iparilag történik. Például az állatok, hogy minél el~obb vágásérettek legyenek, különböz~o kémiai anabolitikus szereket kapnak, hogy minél el~obb meg legyen - mozgás nélkül - az izomtömegük. Az ember az ilyen szereket a hússal együtt elfogyasztja, ezek a szerek egy id~o után feldúsulnak, kumulálódnak a szervezetben, ami aztán mérgezi a szervezetet, gyengíti az immunrendszert. Régen az állatok izomzata a mozgástól (legel~o, rét) alakult ki, nem tartalmazott ilyen szereket. Az állatok tápláléka sem tartalmazott annyi káros anyagot, mint napjainkban. Az iparszer^uen tartott állatok, hogy ne kapjanak el egymástól különböz~o állatbetegségeket (száj- és körömfájás, tüd~ovész, takonykór, streptococcus, fakultatíve patogén baktériumok stb.), állandóan, -tápba keverten- különböz~o gyógyszereket, antibiotikumokat kapnak, melyeknek maradványai szintén belekerülnek a húst fogyasztó ember szervezetébe. Ma már antibiotikumért nem a patikába kell menni, hozzájutunk a hús- és a tejboltok termékeiből is.

Az állatok táplálékának egy részét a közutak, szennyez~o ipari üzemek közvetlen közelében termelik meg. Az árokparti széna még alomnak sem alkalmas, nemhogy tápláléknak. Benne van a kipufogógázok szennyeződése, az úton elrobogó járművek gumipora, fékbetét pora, kuplungbetét pora, stb.

Az elektromos vezetékekkel körülvett nagyüzemi csirkék és pulykák mindegyike leukémiás! Beteg állatokat etetnek a húsevőkkel! Ez is bioterrorizmus!

A közutaktól számítottan 50-80 méteren belül termelt növények annyi koncentrált mérget tartalmaznak, hogy ha el is keverednek a többi, távolabb termelt növénnyel, akkor is mérgezik az állatok szervezetét, így a húsát, tejét, tojását is.

Az ember közvetlenül is fogyaszt ilyen módon termelt élelmiszereket, amelyek szintén az immunrendszert gyengítik. A megoldás az lenne, hogy ha minden út mellett kb. 50 méter széles, minden gyár, légszennyez~o üzem mellett kb. 100 méter széles erd~osávot telepítenének, ami felfogná a gépjárm^uvek, gyárak által kibocsátott mérgeket és tisztítaná a leveg~ot. Be kellene indítani egy olyan mozgalmat, hogy "Erd~osávot az utak, a gyárak mellé!", a parlagf^u irtása helyett.

A közönséges diesel motorok kipufogógázának koromszemcséit kiszűri az orrunk csillószőrzete. A legújabb "korszerű" HDI, TDI diesel motorok üzemanyagát olyan finomszemcsékké porlasztják szét, hogy azt már nem szűri ki a csillószőrzetünk, hanem belekerül a tüdőnkbe, ott lerakódik, megbetegíti azt. A különböző mesterséges illatanyagok (dezodorok, öblítők, WC szagtalanítók, légfrissítők, stb.) is feldúsulhatnak, de enélkül is kiválthatnak allargiás reakciókat. Hasonló hatást vált ki a molyirtó naftalin is.

A természetes életmód, a természetes ételek, a "kóser" dolgok adják meg a lehetőséget a túlélésre. Ha megszegünk egy törvényt úgy, hogy nem tudjuk, hogy amit tettünk az törvénysértő, megbüntetnek, ugyanis van egy szabály, miszerint a törvények nem ismerete nem mentesít a felelősségre vonás alól. A természet törvényeinek nem ismerése sem mentesít a felelősségre vonás alól. A felelősségre vonás betegség formájában jelentkezik! A "kóser" étel vércsoport szerint fogyasztva védi az emberek egészségét és szaporodóképességét!

Nemcsak a hús- és húskészítmények, valamint a tej- és tejtermékek fogyasztását kell kerülnie az allergiás, asztmás betegnek, hanem az egyéb gyorsan bomló fehérjefélék -gomba, tojás, stb.- fogyasztását is. Ez még a biohúsra is vonatkozik. A hullamérgek az állat leölése után azonnal megjelennek az állat szervezetében. (Nem véletlenül hívják a vegetáriánusok -én is az vagyok már 16. éve- a húslevest hullateának vagy dögteának!) A gombák esetében is hamar keletkeznek olyan fehérje méreganyagok (toxinok), amelyek akár halálosak is lehetnek. S hogy a hús ne büdösödjön, szebb színe legyen, iparilag salétrommal és egyéb olyan szerekkel kezelik, amelyek szintén mérgezést okoznak. Az utóbbi idők döghús-botrányairól, pestises, madár-influenzás, prionos húsairól már nem is szólok, mert ezek önmagukért beszélnek!

Mi természetgyógyászok holisztikus szemlélettel gyógyítunk, a test, a lélek, a szellem vizsgálatával és figyelembevételével, tehát nemcsak tüneti síkon kezelünk. Lelki dolgaink, lelki jelenségeink kivetülnek a fizikai-testi síkra is. A test a lélek temploma és a lélek megbetegítheti és meg is gyógyíthatja a testet.

Minél inkább szeretettel közelítünk él~o és élettelen környezetünk felé, ez a szeretet visszasugárzódik, visszatükröz~odik felénk, meggyógyulunk. Ha mosolygunk valakire, legtöbbször mosolyt is kapunk vissza! A mosoly nem kerül pénzbe! A homo sapiens nem arra teremtetett, hogy ölje egymást. Ha mi öljük a természetet, az is öl bennünket. Nem igaz, hogy nem el~ozhet~o meg az allergia, az asztma és nem gyógyítható meg teljesen a beteg. Nem a természetet kell kiirtani, hanem nekünk kell visszaidomulnunk a természethez. Az evolúciós folyamatban az ember szervezete évezredek alatt alakult ki és mindig harmóniában volt a természettel. Az utóbbi 50 évben annyira eltávolodtunk a természett~ol, hogy ilyen gyorsan nem tud az emberi szervezet reagálni a változásokra, s diszharmónia alakul ki, megbetegszik. Ahhoz, hogy ez ne történjen meg, az embernek megvan a tudása, megvannak az eszközei, csak nem használja egyiket sem, vagy nem úgy használja, ahogy kellene. A természet körforgásában minden növénynek, állatnak megvan a szerepe. Ha ezt a körforgást megbolygatjuk, ennek el~ore be nem látható következményei lehetnek, felbomlik az ökológiai, biológiai egyensúly. Nem a parlagfüvet, nem a libatopot, nem a fűzfát, nem a lisztet adó búzát, stb. kell kiirtani, hanem helyes életmóddal, helyes táplálkozással kell er~osíteni az immunrendszerünket, kerülni kell a káros geopatogén zónákat (vízér, Hartmann-háló), és akkor az sem árt meg, ha virágporfelh~oben járunk.

Hazánkban úgy akarnak védekezni az allergia ellen az illetékesek és mindenféle egyletek, hogy a parlagf^u irtására szólítanak fel. A parlagfüvet csak vegyszerekkel tudnák véglegesen kiirtani, ha egyáltalán véghez lehetne ezt vinni. A parlagfű is a természet része és kipusztításával felborulna a természet rendje. A vegyszeres irtás több kárt okozna az embereknek és a természetnek, mint a parlagf^u az embereknek. A parlagf^u után aztán jönnének a többi allergének, az ürömfélék, a libatop, a nyírfák és még sorolhatnám a növényeket s végül nem volna körülöttünk természet, mert a kultúrnövényeket is irtani kellene, mert aki allergiás, az el~obb-utóbb a kukorica, a búza, stb. pollenjeire is érzékennyé válna, s így lassan kipusztulna az emberiség is.

Engem nem tudnak megbüntetni a parlagfű nem irtása miatt, ugyanis én úgy irtom a parlagfüvet, hogy megeszem!

Lajos Atya óta tudom, hogy a parlagfű az emberek számára is ehető, s azóta rendszeresen fogyasztom, az év minden napján. Ilyenkor, amikor még zsenge, összevágom apróra egy kis petrezselyem-, vagy zeller-zölddel, - önmagában sem rossz!- és rászórom a szendvicseimre, a kiszedett ételeimre ( leves, kása, tészta, főzelék, barnarizs). Ebben a zsenge korban nagyon sokat leszedek és leszárítom, majd szárítva tárolom, s így egész évben tudom az ételeimbe, ételeimre tenni a szárított, megőrölt porát. Sokan nem hitték el, hogy jómagam eszem a parlagfüvet, ezért rámküldték a különböző tv-s társaságokat is, akik felvették, ahogy a parlagfüvet fogyasztom.

Veterán dobóatléta vagyok és sokszor vannak olyan monstre versenyek, ahol több órán keresztül kell dobálni különböző súlyú nehézkalapácsokat. Ilyenkor szoktam a teljesítményem fokozása céljából a verseny színhelye körült talált parlagfűből fogyasztani, önmagában és nyersen. El is neveztek a sporttársaim fűevőnek. Aztán megdöbbentette őket, hogy a parlagfű-evésem után kb. 20 percen belül egyre javultak az eredményeim. Néhány követőm is akad majdnem mindig és náluk is hasonló teljesítmény javulásokat lehetett tapasztalni.

Pár évvel ezelőtt el akartak adni nekem egy gyufás-skatulyáni zöld port több tízezer (!) forintért. Kérdeztem, hogy mi van a dobozban és miért olyan drága? Erre azt felelték, hogy a szervezet őssejt termelését fokozza a zöld por és ezáltal minden betegséget helyrehoz a szervezetben. Nem vettem meg a port pedig tudtam, hogy egy keletet, nyugatot is megjárt, neves magyar orvostól származik, hanem megízleltem s megszagoltam. Kellemes volt a meglepetésem, ugyanis a zöld por, a parlagfű pora volt, amelyet jómagam már régóta napi szinten fogyasztok! Lajos Atya nekem is beszélt arról, hogy a parlagfű minden betegséget helyrehoz a szervezetben, de nyilván azt Ő sem tudta, hogy ezt a szervezet őssejt-termelésének fokozásával éri el. Szerintem sem baj, ha nem ismerjük az elméletet, hanem csak az adott növény hasznosságáról győződünk meg a fogyasztása során. Az is igaz, hogy akiket eddig meg tudtam győzni arról, hogy a parlagfű rendszeres fogyasztása milyen hasznos, bármilyen betegségük is volt, meggyógyultak belőle, még a rákból is, vagy a parlagfű allergiából is.

A fentiek ismeretében merül fel a kérdés, hogy akkor miért irttatják velünk a parlagfüvet? Ráadásul még büntetés kiszabását is kilátásba helyezik, ha nem irtjuk azt! Nekem erre is meg van a válaszom! A Földünk túlnépesedése már napjainkban is veszélyezteti a Föld valamennyi élőlényét és lakóját is! Ez ellen a Világkormánynak ( én csak háttérhatalomnak nevezem) tennie kell valamit. Nos a világunk ezen urai fő részvényesei a gyógyszeriparnak is. Ha a világon mindenki megtudná azt, amit az indiánok közöltek a franciákkal, jelesül, hogy a parlagfű, mintegy csodaszer minden betegségnél visszafordítja és normalizálja a szervezetben zajló rendellenességeket, azaz a betegségeket, akkor senki nem venne gyógyszert, és akkor nem lenne óriási bevétele a világ urainak, s még így a Föld is túlnépesedhetne. Ezért a világ urai, a fizetett bértollnokaikkal és bértudósaik által úgy rendelkeztek, hogy elsőszámú közellenségnek kiáltották ki a parlagfüvet, ezt az embernél is intelligensebb, több Föld-történeti katasztrófát is átélt csodálatos ősi növényt, hogy a tudatlan és megtévesztett embereknek még véletlenül se jusson eszébe, hogy a kötelező irtás mögött egy más célja van ezen uraknak.

Ez a cél pedig a lakosság gyérítése, a Földünk megóvása a túlnépesedéstől. A gyógyszerek mellékhatásai következtében ugyanis, csak Magyarországon minden órában meghal egy ember, de sokkal többen halnak bele abba, amit a patológusok már régóta tudnak, hogy minden második felboncolt embert tévesen diagnosztizáltak és tévesen gyógyszereztek, mivel nem az volt a halál oka, amivel kezelték a betegségüket!

Weixl-Várhegyi Lászlófeltaláló, mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó és terapeuta, természetgyógyász, a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége, a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesület tagja, a Tudományos Rendőrség alapító tagja és szóvivője


--
Weixl-Várhegyi László
Tel/fax:06-27-350-204
weixl.varhegyi.laszlo@gmail.com

 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Gyógyítható a rák!!
  2010-05-31 21:54:51, hétfő
 
  Az alul írottakkal egyetértek, és támogatom. Ezért küldöm tovább. Arra
> kérlek,ha egyetértesz Te is tedd ezt! Köszönöm.

> Bükkszentkereszten, Gyuri bácsi
> a füves ember is, és Dr. Dávid Tamás professzor, a Magyarok Házában ill.
> Lébényben.
>
> Emberek!
> Ébresztő!!!!
> Gyógyítható a rák!!! Mindig is gyógyítható volt!
>
> Immunrendszer gyors tuningolásával, macskakarom és más gyógynövényekkel,
> vitaminokkal, vörös szőlő maggal, más antioxidánsokkal, kezdeti stádiumban
> tökéletesen
>
> GYÓGYÍTHATÓ A RÁK!
>
> Megelőzésre, az immunrendszer erősítésére törekedjetek!!!
> Első legyen a méregtelenítés, béltisztítás, és a savtalanítás!!!
> Néhány tipp: jól felszívódó cink, kalcium, szelén, fagyöngy, vérehulló
> fecskefű+körömvirág, gyermekláncfű, tengeri algák, citrom, ginko biloba,
> máriatövis mag, a fent említett macskakarom, vörös szőlő magja,
> töményen, stb.
> Minden féle-fajta és színű zöldség, gyümölcs fogyasztása korlátlan
> mennyiségben!
> A hús, és a stressz savasít! A zöldségek, gyümölcsök, a nevetés, lúgosít!
>
> A lelki okokat is figyelembe kell venni, mint pl.: szeretet, önszeretet
> fontossága, kimászni az érzelmi traumából,
> akarni megoldani a problémát, és erősen hinni a gyógyulásban!!!
>
> Egyéb terápiák minden betegség ellen:
> - Pozitív gondolkodás, derű, vidámság.
> - Légzésterápia
> - Reflexzóna masszázs,
> - mozgás...
> ...és még sok más! Lehet választani a gyógymódok között!
> Tehát van megoldás, csak jó helyen kell keresni!!!
>
> És ez minden betegségre vonatkozik!
>
>
> A szintetikus gyógyszerek az immunrendszer halálos ellenségei!!!
> Amit a kemóval csinálnak, az pusztítás!!! Pont legyengíti az
> immunrendszert!!!!
> Az "orvostudomány a feje tetején" c. könyv szépen elmagyarázza a rák
> természetét!
> Egyéb irodalom is segítségre lehet, csak keresni kell! Leginkább
> természetgyógyász területen keressétek! Pl.: Váradi Tibor: Népbetegségek
> I.; Mária Treben: Gyógyteák, stb
>
>
> .... Ennyit megtehetünk értük.
>
>
>
> APRÓ KÉRÉS!!
>
> Mindenkit kérünk, küldje tovább ezt! Ha csak egy embernek is.
>
> Minden rákosra gondolva, emlékezve.
>
> Légy egyike az együttérző 7 százaléknak!
>
> A felmérések szerint a megkeresettek 93 %-a NEM küldte tovább a gyertyát.
> Pedig csak egy sorról volt szó.:(
> Hinni sem kell benne. Csak nem kell restnek lenni a jóra.
>
> NE maradj közömbös !
>
 
 
0 komment , kategória:  Ökonet  
vicus 54-től
  2010-05-30 20:28:35, vasárnap
 
  > Kellemes estét :)Drága
> Barátnőm/Barátom!Nagyon kellemes estét, jó
> éjt, szép álmokat kivánok.. A
> következő hétre nyugalmat, békét, sok-sok
> örömöt, egy szóval esőmentes hetet sok
> napsütéssel kivánok.. ezzel el is
> búcsúzom, véget ért egy hét,
> készüljünk a következőre.. pusszantalak Jutka
>   Gary Hun Álmodj velem Álmodj velem egy
> éjszakán, Ha gond gyötör, ha bánt
> magány, Álmodj, ha szíved összetört,
> Hogyha a bánat meggyötört, Álmodj, ha a sors
> ott talál Az élet árnyékos oldalán,
> Ha összeroppantott a bú, S szorítja szíved
> sok tabu, Álmodjál velem, és ne félj,
> Bújj közel hozzám és mesélj, Mondd
> el, mi lelkeden a súly, Ha a rosszkedved szele fúj,
> Álmodd, hogy mellemen halkan sírsz, S kikönnyezed
> magadból a kínt, Álmodd, hogy féltelek
> nagyon, Hogy csókod visszacsókolom, Álmodj
> velem, ha üres az ágy, Álmodj velem, ha kínoz
> a vágy, Álmodj, ha szerelemtűz éget, S
> álmodban átölellek Téged, Álmodd,
> hogy kebled csókolom, Álmodd hasadra homlokom, S 
> hogy tárt combodon két kezem, Mert tested
> ízét élvezem, Álmodd, hogy szerelem
> éhe hajszol, Eperszín ajkaiddal felajzol,
> Térdelsz, s karom magamhoz láncol, Ujjbegyem a hajadban
> táncol, Felfalsz, és élvezzük a
> mámort, S halljuk felettünk repdesni Ámort,
> Testünket nyila, összetűzi S ajkadat velem összefűzi.
> Álmodd azt, hogy forr a vérem, Hogy szerelemittasan
> kérem, Nyílj meg nekem, és úgy szeress, S
> álmodj magadba engemet! Álmodd, Benned
> feszülök, várva, Hogy körbefonsz, magadba
> zárva, És elkap a vágy újra meg
> újra, Vonaglunk ketten egybeforrva, Aztán azt, hogy a
> csend megül, Hogy kibújt Hold a domb mögül, S
> izzadt hajszálad fonalán Fon Neked ezüstfény
> glóriát, Álmodd kezedet a karomra.
> Álmodd fejed a mellkasomra, És a csendben hallhatod,
> Hogy szívem érted dobog! Álmodd, hogy
> álmod véget ér, Felébredsz, s szíved
> arra kér, Ezt már holnapra kivánom :)
> WWW.TVN.HU - Webhosting Mini csomag: 750 MB-os tárterület, Korlátlan
> méretű MySQL adatbázis, PHP futtatás korlátok nélkül, Ingyenes
> DNS fenntartás, .htaccess könyvtár védelem, 99,9% -os rendelkezésre
> állás stb.: CSAK 999 Ft + Áfa TVN.HU - Webhosting 
 
1 komment , kategória:  Barátaimtól kaptam  
Pusztainé Jutkától-)
  2010-05-30 20:24:52, vasárnap
 
  Kellemes estét :)

Drága Barátnőm/Barátom!
Nagyon kellemes estét, jó éjt, szép álmokat kivánok.. A következő hétre nyugalmat, békét, sok-sok örömöt, egy szóval esőmentes hetet sok napsütéssel kivánok.. ezzel el is búcsúzom, véget ért egy hét, készüljünk a következőre.. pusszantalak JutkaGary Hun Álmodj velemÁlmodj velem egy éjszakán,


Ha gond gyötör, ha bánt magány,


Álmodj, ha szíved összetört,


Hogyha a bánat meggyötört,

Álmodj, ha a sors ott talál


Az élet árnyékos oldalán,


Ha összeroppantott a bú,


S szorítja szíved sok tabu,

Álmodjál velem, és ne félj,


Bújj közel hozzám és mesélj,


Mondd el, mi lelkeden a súly,


Ha a rosszkedved szele fúj,

Álmodd, hogy mellemen halkan sírsz,


S kikönnyezed magadból a kínt,


Álmodd, hogy féltelek nagyon,


Hogy csókod visszacsókolom,

Álmodj velem, ha üres az ágy,


Álmodj velem, ha kínoz a vágy,


Álmodj, ha szerelemtűz éget,


S álmodban átölellek Téged,

Álmodd, hogy kebled csókolom,


Álmodd hasadra homlokom,


S hogy tárt combodon két kezem,


Mert tested ízét élvezem,

Álmodd, hogy szerelem éhe hajszol,


Eperszín ajkaiddal felajzol,


Térdelsz, s karom magamhoz láncol,


Ujjbegyem a hajadban táncol,

Felfalsz, és élvezzük a mámort,


S halljuk felettünk repdesni Ámort,


Testünket nyila, összetűzi


S ajkadat velem összefűzi.

Álmodd azt, hogy forr a vérem,


Hogy szerelemittasan kérem,


Nyílj meg nekem, és úgy szeress,


S álmodj magadba engemet!

Álmodd, Benned feszülök, várva,


Hogy körbefonsz, magadba zárva,


És elkap a vágy újra meg újra,


Vonaglunk ketten egybeforrva,

Aztán azt, hogy a csend megül,


Hogy kibújt Hold a domb mögül,


S izzadt hajszálad fonalán


Fon Neked ezüstfény glóriát,

Álmodd kezedet a karomra.


Álmodd fejed a mellkasomra,


És a csendben hallhatod,


Hogy szívem érted dobog!

Álmodd, hogy álmod véget ér,


Felébredsz, s szíved arra kér,
NAgyon köszönöm.-)
 
 
0 komment , kategória:  Barátaimtól kaptam  
Pusztainé Jutkától-)
  2010-05-30 20:24:18, vasárnap
 
  Kellemes estét :)

Drága Barátnőm/Barátom!
Nagyon kellemes estét, jó éjt, szép álmokat kivánok.. A következő hétre nyugalmat, békét, sok-sok örömöt, egy szóval esőmentes hetet sok napsütéssel kivánok.. ezzel el is búcsúzom, véget ért egy hét, készüljünk a következőre.. pusszantalak JutkaGary Hun Álmodj velemÁlmodj velem egy éjszakán,


Ha gond gyötör, ha bánt magány,


Álmodj, ha szíved összetört,


Hogyha a bánat meggyötört,

Álmodj, ha a sors ott talál


Az élet árnyékos oldalán,


Ha összeroppantott a bú,


S szorítja szíved sok tabu,

Álmodjál velem, és ne félj,


Bújj közel hozzám és mesélj,


Mondd el, mi lelkeden a súly,


Ha a rosszkedved szele fúj,

Álmodd, hogy mellemen halkan sírsz,


S kikönnyezed magadból a kínt,


Álmodd, hogy féltelek nagyon,


Hogy csókod visszacsókolom,

Álmodj velem, ha üres az ágy,


Álmodj velem, ha kínoz a vágy,


Álmodj, ha szerelemtűz éget,


S álmodban átölellek Téged,

Álmodd, hogy kebled csókolom,


Álmodd hasadra homlokom,


S hogy tárt combodon két kezem,


Mert tested ízét élvezem,

Álmodd, hogy szerelem éhe hajszol,


Eperszín ajkaiddal felajzol,


Térdelsz, s karom magamhoz láncol,


Ujjbegyem a hajadban táncol,

Felfalsz, és élvezzük a mámort,


S halljuk felettünk repdesni Ámort,


Testünket nyila, összetűzi


S ajkadat velem összefűzi.

Álmodd azt, hogy forr a vérem,


Hogy szerelemittasan kérem,


Nyílj meg nekem, és úgy szeress,


S álmodj magadba engemet!

Álmodd, Benned feszülök, várva,


Hogy körbefonsz, magadba zárva,


És elkap a vágy újra meg újra,


Vonaglunk ketten egybeforrva,

Aztán azt, hogy a csend megül,


Hogy kibújt Hold a domb mögül,


S izzadt hajszálad fonalán


Fon Neked ezüstfény glóriát,

Álmodd kezedet a karomra.


Álmodd fejed a mellkasomra,


És a csendben hallhatod,


Hogy szívem érted dobog!

Álmodd, hogy álmod véget ér,


Felébredsz, s szíved arra kér,
NAgyon köszönöm.-)
 
 
0 komment , kategória:  Barátaimtól kaptam  
Tücsök-Ildykó-tól
  2010-05-30 20:20:09, vasárnap
 
 

Szia Drága Barátnőm! Örülök, ha zsúfolt a programod, hiszen megérdemled a jót!
Beugrottam, hogy csodás napot kívánjak : ) Puszillak: Ildykó
Te egy angyal vagy.
 
 
1 komment , kategória:  Barátaimtól kaptam  
Gizike ajándéka.-))
  2010-05-30 20:16:40, vasárnap
 
 Millió puszika
 
 
0 komment , kategória:  Barátaimtól kaptam  
Gyönyörű képek Gizikétől
  2010-05-30 20:11:47, vasárnap
 
  koszonto

kivanok csodas szep napot minden anyukanak es nagy szuloknek sok szeretettel gizike!!!

Köszönöm.-))
 
 
0 komment , kategória:  Barátaimtól kaptam  
     1/10 oldal   Bejegyzések száma: 90 
2010.04 2010. Május 2010.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 90 db bejegyzés
e év: 922 db bejegyzés
Összes: 5658 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 19
  • e Hét: 586
  • e Hónap: 1285
  • e Év: 104295
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.