Belépés
lebo.blog.xfree.hu
Nem vagyok normális ! Nem vagyok tökéletes ! Nem akarok hibátlan lenni ! Nem akarok mindenkinek, pláne bárkinek megfelelni!! Leboniczky László
1961.05.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 57 
„Statisztikailag"
  2010-07-31 17:14:27, szombat
 
  Magyargyűlölő szúnyogok lepték el az országot - Szlovákia tagadRobert Fico idomított szúnyogja, Erik társaságában tagadta a vádakat

Eddig az árvizek utóhatásának gondolták a sok elszaporodott szúnyogot, de lehet hogy tudatos akció áll a háttérben. A Szegedi Egyetem Lárva Tanszékének tudósai szerint nem lehet véletlen, hogy a szúnyogok szinte kifejezetten csak a magyarokat csípik meg, és mondjuk a magyarországi üzbégeket alig. Lehet, hogy idomított harci szúnyogokkal állunk szemben?

,,Statisztikailag kimutattuk, hogy Magyarország határain belül, szinte kizárólag, mintegy 95%-ban csak magyarokat csípnek meg a szúnyogok. Ez egészen elképesztő! Ezek a szúnyogok utaznak ránk, mintha csak a magyarok vérét akarnák szívni. A magyarországi eszkimókat, például, egyáltalán nem csípik. Ez vajon hogy lehet?" - tette fel a költő kérdést a Tudományos Akadámián tartott sajtótájékoztatóján Dr. Kond Hunor, a szúnyogok elismert magyar szakértője, a ,,Csípnélek, szúrnálak" című méhekről szóló erotikus könyv szerzője, gárdaparancsnok.

,,Az is lehet, hogy ez a szlovák választási kampány része, bár ők mindent tagadnak. Most még csak a szúnyogjaikat hergelik ellenünk, holnap már a sztrapacskájukat. De az is lehet, hogy a szúnyogokat arra használják, hogy összegyűjtsék nekik a mi magyar vérünket, amit beadnak maguknak, hogy attól ők is magyarrá váljanak" - törölte meg habzó száját Dr. Kond, aki tudósítónknak kifejtette, hogy a ,,Csípnélek, szúrnálak" következő kiadását Dúró Dórának fogja ajánlani.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hull a drága magyar vér
  2010-07-31 17:10:23, szombat
 
  Rettenetes szúnyoginvázió várható!
Hull a drága magyar vér

Az elmúlt hetek agresszív szúnyogtámadásai csak egy előttünk álló rettenetes, az egész országra kiterjedő vérszívó-invázió előkészületei - állítják szakértők. Számos - horrorfilmekbe illő - estről olvasni már most a bulvármédiában.

A salgótarjáni Bábodi Noémi (11) Hannah Montana-babáját egy dühös raj - a balassagyarmati sátortábor éjszakai nyugalmát kihasználva - puhára marta, ráadásul a kislány hálózsákból kilógó jobb kisujját is megcsípte egy támadó. Egyes teóriák szerint a szúnyogokat ismeretlen erők biológiai fegyverként vetik be hazánk ellen. Fürti András, népszerű hadtudományi blogger vázolta, kik is állhatnak a támadások hátterében.

,,Jobboldali feltételezések egy izraeli szúnyogfajról szólnak, amelynek a szaporító petéit a légterünket korábban megsértő kémrepülők szórták szét. Ez a szúnyog, miután egy adott terület lakosságát megcsapolva jóllakott, társaival óriási rajt alkotva távozik. Extrém esetben ahhoz, hogy a szúnyogfelhő elérje a megfelelő repülési magasságot, a raj tagjai könnyítve magukon megszabadulnak a felszívott testanyag egy részétől. Ezt a jelenséget hívja magyar szakzsargon vérzivatarnak."

Erről a jelenségről szerettük volna Jenky Szilvia meteorológust megkérdezni, de a szakember nyár végéig a szüleinél tartózkodik az Egyesült Államokban.

Fürti további feltételezéseket is vázolt: ,,A szomáliai kalózszúnyog támadása sem kizárható, amit megerősít egy korábbi, Budapest ellen intézett kalóztámadás is. Ez a faj viszont könnyen beazonosítható vuvuzela-szerű zümmögéséről. De sajnos az sem kizárt, hogy egy korábbi szlovák terv keretében kitenyésztett, magyarnyelv-zsibbasztó, szlovakizáló moszkítók keveredtek át a határon. Ami biztos, nagyon kell vigyáznunk!" - figyelmeztetett a szakértő.

Kérdésünkre, vajon nem az elmúlt hetek csapadékos időjárása-e a felelős a nagy számú szúnyogpopulációért, a "de, akár ez is elképzelhető" választ kaptuk.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Találós kérdés
  2010-07-31 07:24:05, szombat
 
  Találd ki a nemzetiségét !

Kitaláltad ?


H
A nemzetisége orosz!!!!!!!!
Nem hiszed? Nézd meg alább!...
H

H

HH
Mire gondoltál?
De hát tudod, hogy nem küldök "olyan"

e-mail-eket!...
Katalin köszönöm hogy nem küldesz "OLYAN"e-mail-eket!!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A sokadik utas: a Harag 2. rés
  2010-07-30 13:36:25, péntek
 
 

A sokadik utas: a Harag 2. rész


A tömegközlekedésben talán az emberek a legidegesítőbbek. Léteznek ugyanis olyan utasok, akik megpróbálnak ismerkedni, hátha nem csak a járművön vezet egyfelé az utunk, hanem talán az élet más területein is. Már jó pár éve történt meg az eset, amikor is már csak a lépcsőre fértem fel az egyik villamoson, így az ajtó két szárnya közötti kapaszkodót használtam a rendeltetésének megfelelően. Kibámultam az ajtók kis ablakain, láttam az elsuhanó tájat. Majd éreztem, hogy valami a kezemhez ér.
Hát egy hímnemű utas - aki annyira szerencsés volt, hogy a lépcsőnél feljebb jutott - slicce volt az, amely mögött észlelhetően ott volt a helyén, aminek lennie kellett. Majd tekintetem feljebb siklott, egészen az egyén kajánul mosolygó arcáig, miközben kezemet elfordítva a csípőjéhez szegeztem a könyökömet, ezzel taszítva el a visszataszító férfit, akit ha nem tartottam volna folyamatosan távol magamtól, akkor visszahelyezkedett volna a kezem felé.

A furcsa tolakodást senki sem látta, a tömött konzervállapotban mindenki megpróbált olyan helyre nézni, ahol nem lát embert. Megdöbbenésemben eszembe sem jutott, hogy ordítozzak vele. Azt gondoltam, hogy ha csúnyán nézek rá, talán észreveszi, hogy nem vagyok ismerkedős fajta. Másfél megállón keresztül néztem farkasszemet a farkas úrral, aki nem zavartatta magát addig, míg végre eljutottam ameddig akartam, és leszálltam.

Napjaink híreiben arról hallhatunk, hogy a tavalyi évhez képest megduplázódott a BKV alkalmazottai ellen irányuló támadások száma és súlyosabbak is lettek az esetek. Viszont ha az egyik utas bántalmazza a másikat, a segítséget mindig a buszvezetőtől várjuk, de ha már őt is bántalmazzák, akkor az utas a saját biztonságérzetét is pillanatok alatt elvesztheti.
Azonban van olyan helyzet, amikor valóban jogosnak érezzük, ezeket a támadási adatokat. Egyik éjjel vártam az utolsó buszomat, ami normális esetben tíz perc alatt hazarepít, hiszen a sofőr is gyorsan be akarja fejezni a munkáját. Ahogy ott álltam a buszmegállóban, már elképzeltem, hogy végre leveszem az új cipőmet, ami kidörzsölte a kislábujjaimat, és kényelmesen leülök a konyhában, amíg harapok valamit - ami miatt előre bűntudatom volt, hiszen nem egészséges késő este enni.Meg is láttam az utolsó buszomat, amint közeledik felém. Előre léptem, és a busz még közelebb ért, majd még közelebb... és elment előttem, anélkül, hogy esélyt adhatott volna arra, hogy legalább megkíséreljek belekapaszkodni az ajtónyitó gombjába. Így morgolódva hazasétáltam a kidörzsölt kislábujjaimmal, és sikerült pótolnom az emiatt elégetett kalóriákat is. Aztán rájöttem, hogy talán jobb is egyedül hazasétálni, mint esélyt adni arra, hogy a buszon valaki ismét felidegesítsen. Hiszen a legutálatosabb dolog a tömegközlekedésben, az utastársak viselkedése
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A sokadik utas: a Harag 1
  2010-07-30 13:25:26, péntek
 
 

A sokadik utas: a Harag 1,

A hírekben arról hallhatunk, hogy a tavalyi évhez képest megduplázódott a BKV alkalmazottak elleni támadások száma. De napjainkban a tömegközlekedés eleve feszültséggel teli, ami nagyrészt nem a BKV alkalmazottainak, hanem saját utastársainknak köszönhető.
hirdetés

Amiről viszont mi utasok nem tehetünk, az az, hogy nincs elég hely a reggeli buszokon. Alig lehet felpréselődni, és ha mégis sikerül, akkor újabb problémával találjuk szembe magunkat. Már megesett velem, hogy egy ilyen heringjáraton egy kisgyerekkel a lábaim között utaztam, miközben ki kellett csavarnom a karomat, hogy elérjem az egyetlen szabad kapaszkodót, és egész út alatt élvezhettem egy piacra siető idős hölgy kosarát, ami a veséimhez tapadt. Valószínűnek tartom ezek után, hogy azoknak is komoly kihívást jelent a kapaszkodás ilyen esetekben, akik minden este gyakorolják a Káma-Szútrát. Persze, ha szerencsésen meg tud valaki támaszkodni, akkor kapaszkodnia sem kell, hiszen a többi ember megtartja, és így egy váratlan fékezésnél sem lesz komoly baja.Ha mégis megtörténne, hogy esetleg üres helyek vannak, akkor is célszerű ellenőrizni a kiválasztott ülés állapotát, ugyanis sikerült már vizelettől nyirkos helyet is elfoglalnom, és bár nem sütötte a nap, álmomban sem gondoltam volna, hogy valaki már árnyékszékként használta.

Néha azonban a leszállás megy nehezen. Főleg, amikor egyszerre öt idős hölgy állta körül odalent az ajtót, teljes mértékben elzárva a menekülési utamat, a levegőtlen buszról. Megálltam hát. Néztem őket, és ők is néztek engem. Igazi vadnyugati hangulata volt a helyzetnek, mintha arra vártunk volna, hogy ki rántja elő elsőnek a pisztolyát. Úgy láttam, nem látják át a helyzet súlyát. Majd megkérdeztem, hogy miért állnak a leszálló utasok útjába, hiszen gyorsabban tudnának ők is felszállni. Az egyikük azt mondta, hogy ilyen idős korban már annyira nem sietnek. Súlyos másodpercek teltek el, miközben átfutott az agyamon, hogy a sofőr miért nem unta meg a várakozást, hiszen a nénik nem engedtek le, és nem is szálltak fel. Majd megunva a várakozást, áttörtem a sorfalat, hadd tudjanak pletykálni a mai tolakodó, radikális ifjúságról.A föld alatt egy másik világ tárul elénk. Ha valaki a felszínen akar elérni egy járművet, az addig fut, amíg nem biztos benne, hogy a vezető megvárja. Azonban ha biztossá válik ebben a dologban, akkor lelassít, és általában az utolsó öt-hat métert már lassan lépkedve teszi meg, és nem is száll fel gyorsabban. Na, a metró ezért más. Már a mozgólépcsőn is sietnek az emberek, sűrűn ismételgetve a beakadt szöveget: ,,Szabad lesz?" És aztán sietősen rohannak, amíg el nem érik a biztonsági sávot. Ha a falak között éppen látnak egy nyitott ajtajú metrót, akkor addig a pillanatig sietnek, amíg fel nem szállnak rá. De ha már mindkét lábuk érinti a jármű belsejét, hirtelen lelassul az idő.Nyugodtan megállnak az ajtóban, és azon gondolkoznak, hogy vajon jobbra, vagy talán inkább balra sétáljanak-e. Az sem zavarja őket, hogy esetleg ezen magam is elgondolkoznék, csak egy kicsit beljebb, hiszen odabenn van hely bőven, de a Hang már felszólított, hogy ,,Tessenek vigyázni, az ajtók záródnak!". Egy ilyen eset után tanultam meg egy életre, hogy a metró ajtaja az egyik legerősebb dolog a világon - egy hétig díszítette egy-egy lila csík a két vállamat.

De csípett már oda HÉV is, amikor a Nemzeti Színházból hazaindulva futottam az utolsó járat után. A sötétben jól láthatóan virított a fehér ingem, és az utolsó métereket is rohanva tettem meg, szó szerint fölszálltam volna a járműre, ha oldalról nem kapok gellert az ajtó egyik szárnyától. Egyszer pedig, egy villamosra felszállva próbáltam a barátnőmet biztonságba helyezni. Egy óvatlan pillanatban becsukta az ajtókat a villamos vezetője, kívül hagyva a kezemet. Az ajtók szélein elhelyezkedő gumicsíkok miatt egyáltalán nem volt fájdalmas a dolog, vidáman tudtam integetni a járókelőknek és az autósoknak, akik viszonozták az ősrégi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
az új őrület,
  2010-07-29 08:09:05, csütörtök
 
 

Itt az új őrület, a kitömött fenékemelő bugyi
Ha hordjuk a push-up-os melltartókat, miért ne hordhatnánk kitömött bugyit is? A pasik imádják a barack formájú feneket, így ha valaki formás popsit szeretne, feltétlenül be kell szereznie egy "booty pop"-ot. Ezzel a szöveggel kezdték el hirdetni a piacon a fenékemelő bugyit.
foto:profimedia.hu

Az új találmány népszerűsége a tengerentúlon állítólag már az egekbe szökkent, J Lo, Beyonce és Kim Kardashian is esküszik rá. Talán éppen ettől a bugyitól néznek ki ilyen formásan a sztárok? A bugyi egyelőre Amerikában kapható csak, de tervezik, hogy Európába is megcélozzák a piacokat.
foto:profimedia.hu

Tara Rachel Benson a reklám arcaként büszkén mutogatja formás fenekét, ami a bugyi használata után szemmel látható eredményeket hozott. Tara szerint: "Jobban néznek ki a nők, és én is jobban érzem magam a hordása közben. Mindenki formás feneket szeretne magának, ezzel most elérhetővé válik. Ráadásul úgy, hogy észre sem vehető a trükk és nem kell a plasztikai sebészek kése alá feküdni"

Te beszereznél egy ilyet? Lenne Magyarországon sikere?

Nesze semmi fogd meg jól!Vegyél magadnak ez még hiányzik a kollekcióból!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hóbalett Fiat 125p-re
  2010-07-29 07:30:09, csütörtök
 
  Hóbalett Fiat 125p-re hangszerelveHóban autózni jó móka. Pláne hátsókerekes, orrmotoros jószággal, valahol Lengyelországban egy befagyott tavon

Hasonlóan gondolkodhattak a Nagypolski egykori marketingesei - vagy a fene tudja, miként nevezték őket akkor -, amikor néhány Fiat 125p sofőrt kihajtottak a közeli hóval borított, befagyott tóra, hogy kedvükre randalírozzanak a kocsikkal. Vidám felvételek készültek.

Legutóbb, amikor a Kispolskis cikkhez kerestünk videót, került a szemünk elé a következő rövidfilm. A közel hat percen keresztül a hóban balettozó Fiat 125p-k látványát nem tudtuk megtartani magunknak, élvezzék Önök is!


Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
jóreggelt
  2010-07-29 06:35:19, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
- mivé lettetek?
  2010-07-29 01:00:46, csütörtök
 
  Ex-szexszimbólumok- mivé lettetek?


Nők milliói éltek-haltak értük, mára azonban kicsit kopott (?) a fényük. Nézzük meg, hogy festenek a legnagyobb szívtiprók mostanság.

Rod Stewart mai szemmel nézve már akkor is mókás volt, mikor még a legjobb pasik között tartották számon. Tény, hogy ma már a nők nem bomlanak az alsóból kikandikáló szőrzetért.Russel Crowe minden idők legszexibb gladiátora az utolsó képen még önmaga árnyékára sem emlékeztet. Ezért javasoljuk, emlékezzünk a szép időkre és tartsuk meg őt Gladiátorként emlékezetünkben.Val Kilmer, ó, olyan helyes pasi volt! Egyáltalán nem az az átlagos szépfiú, kifejezetten volt benne valami, ha értitek, mire gondolunk. Most azonban püffedt fejjel rá sem ismernénk.Brendan Fraser sosem volt az esetünk, de kigyúrt testének mindig is tisztelettel adóztunk. Mára őt is utolérte az elhízása réme.
http://staticimages.donna.hu/articles_images/006178/2276522577.jpg
Mickey Rourke-ot elég egyszer látni a 9 és fél hétben, garantáltan sosem felejtjük el. Olyan szexuális kisugárzása volt a sármos színésznek, melynek ma sajnos írmagját sem leljük.Alec Baldwin, a Fogd a nőt és fuss című filmben Kim Basingerrel nyújtott alakítása után sok nő álmainak netovábbja volt. Mára ő is megöregedett és elhízott. Úgy látszik, a kilók felszedése az amerikai színészek esetében elkerülhetetlen.


 
 
1 komment , kategória:  Általános  
jóreggelt
  2010-07-28 10:08:21, szerda
 
 


ajjaj hol járok megint
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 57 
2010.06 2010. Július 2010.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 57 db bejegyzés
e év: 1174 db bejegyzés
Összes: 6747 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 84
  • e Hét: 693
  • e Hónap: 1951
  • e Év: 206740
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.