Belépés
lebo.blog.xfree.hu
Nem vagyok normális ! Nem vagyok tökéletes ! Nem akarok hibátlan lenni ! Nem akarok mindenkinek, pláne bárkinek megfelelni!! Leboniczky László
1961.05.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/11 oldal   Bejegyzések száma: 108 
játék
  2010-08-31 16:36:52, kedd
 
 


Hmmmmmmmmmmmm jó játék!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
köszönöm Katalin
  2010-08-31 08:24:41, kedd
 
 


Ma már nevettél?

Gyanakvó férj a feleségéhez:
- Honnan van ez a gyönyörű nyakláncod, drágám?
- A kocsid hátsó ülésén találtam, édesem.


Aggódó képpel ér haza a férj:
- Édesem, van egy nagy problémám a munkahelyen . . .
Megszakítja a feleség:
- De drágám, ne mondd azt, hogy problémád van, a te bajod az enyém is.
Mondd azt, hogy van egy problémánk!
- Jól van, szóval, a mi kis titkárnőnk szülni fog nekünk egy gyereket . . .


- Müller, én tudom, hogy a fizetése nem elég ahhoz, hogy megnősüljön.
De higgye el, egy nap majd hálás lesz nekem ezért!


Kedvetlenül, láthatóan rossz hangulatban megy haza este a férj.
Megvacsorázik, iszik egy pohár bort, majd bebújik a feleségéhez az
ágyba, és elkezdi simogatni.
- Drágám - súgja az asszony -, ma nem lehet ...!
- Én ezt nem értem - morog a férj -, hát ma minden nő összebeszélt?


Egy férj búcsúzkodik a feleségétől:
- Drágám, amíg üzleti úton vagyok, hogyan adjak neked hírt magamról?
Telefonon, távirattal vagy faxon?
- Banki átutalással, ha lehet.Kisétál a székely a fiával a gyümölcsösbe.
- Édesapám, ez a szilva sárga?
- Nem, fiam, kék.
- Akkor miért piros?
- Azért mert még zöld.

NEVESSÜNK EGY KICSIT !!!!!!!!!
Egy öreg néni csoszog az utcán két kezében két szatyorral..
Az egyik lyukas, és néhány lépésenként kihullik belőle egy
húszdolláros bankjegy.

Észreveszi ezt egy rendőr és megállítja a nénit.
- Asszonyom, a szatyrából húszdollárosok hullanak.
- Köszönöm, hogy szólt. Visszafordulok, hátha még
megtalálok néhányat.
- De honnan van ez a pénz? - kérdi a rendőr - Talán lopta?
- Jaj, dehogyis! A kertem végében van egy stadion,
és a nézők mindig a kerítésemhez járnak elvégezni a dolgukat.
Mikor odajönnek a bokrokhoz, és meg akarják öntözni a
virágaimat, előugrok a bokorból egy ollóval, és így szólok:
"Azonnal fizess 20 dollárt vagy lenyisszantom!"
Hát innen van a pénzem.
- Ötletes! - nevet fel a rendőr - És a másik szatyorban mi van?
- Hát, tudja, nem mindenki szokott fizetni.
JÓÓÓ KÉRDÉSEKHogy lehet 30 birkát hatvan felé zavarni? - Az M3-ason

Mi van, ha a sündisznó nem megy iskolába? - Sünnap.

Mi van a tömegsír felett? - ??? - Csapatszellem!

Hogy hívják a cigány légitársaságot? - KOLOMP AIR.

Hogy állítja meg a nindzsa a teherautót? - Rálép a fékre

Hogy mondanád azt a lovat, amelyiknek levágták a lábát? - Hasonló.

Mi a bio-fajgyűlölet? -??? - Két kopaszbarack üt egy cigánymeggyet

Mi lesz a kígyó és a kenguru keresztezéséből? - Ugrókötél

Mivel játszik a kis indián a sínek között? - Az életével.

Mi van az idegbeteg ló lábán? - Pszichopata.

Mi lesz a kecske és a kacsa kereszteződéséből? - ??? - Mc Donalds

Miért van a méheknek királynőjük? Mert ha kormányuk volna, nem lenne méz.

Mennyi az ember átlagos alvásigénye? - Csak még öt perc ..

Mi kell a sörösládák cipeléséhez? - Rekeszizom.

Miért nem eszik a rendőr reggel banánt? - Mert az déligyümölcs.

Ki követi el a legtöbb összeadási hibát? - Az anyakönyvvezető

Mit kell adni a hasmenéses vízilónak? ... - UTAT!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Hold erősíti a kitartásodat
  2010-08-31 07:03:58, kedd
 
 
A Hold erősíti a kitartásodat


Ezen a héten (augusztus 30. - szeptember 5.) a Hold a fogyó fázisában van. Szellemileg és testileg a legmagasabb teljesítményre leszünk képesek. Ha most egy új sportot kezdesz, gyorsan és sikeresen fogja kitartásodat erősíteni. A Mars is komoly hajtóerőt ad.Itthon töltöd nyárvégi szabadságodat? Hallgass a Holdra. Ötleteket ad neked, miért is egészséges itthon a szabadság. A fő nyaralási szezon még nem múlt el. Sokunkat késztet még távoli utazásra. Sok fáradságot vállal az ember, hosszú torlódások, várakozási idők a repülőtereken, extrém hőség csak azért, hogy egyszer kikerülhessünk a saját négy falunk közül.

Ez rendben is van, végül is változatosságra van szükségünk. Az egész családdal elutazni viszont meglehetősen kimerítő tud lenni. Amikor ismét itthon vagyunk, gyakran mondjuk, most kellene szabadságra menni. Ezért van az otthon töltött szabadságnak nagy vonzereje, és igen egészséges is.

Ez a szabadság mindenekelőtt lehetőséget ad olyan dolgokat is megtenni, amit a meghitt környezetünkben a legszívesebben teszünk, de egész évben nem jutunk hozzá. Olvasni, sportolni, moziba menni, túrázni, hosszú bevásárlókörutat tenni, új vendéglőket, kávéházakat kipróbálni.

Fogyó fázisban van a Hold. Ez jó tippeket ad neked ehhez. Menj többször kirándulni, túrázni, kerékpározni. Látogasd meg a közeledben lévő állatkertet. Ha az időjárás is megfelelő, készíts a kertedben vagy az erkélyeden egy nyaralóparadicsomot. Tégy ki napernyőt, grill tűzhelyet, hintaszéket. Redukáld a vásárlásokat és a takarítást a minimumra. Reggelizz nagyon kényelmesen, olvasgass újságot vagy könyvet. Találkozz a barátaiddal, sétáljatok a együtt.

Hétfő

Ne legyél huzatban. A fogyó Hold fázisában hajlamosabbak vagyunk a megfázásra, és a nyakunk megmerevedésére, mint más napokon. Vigyázz, ne legyél huzatban, és vigyázz a torkodra is. A forró nyári napokon is meg lehet fázni., hát még akkor, ha a hidegfront uralja az időjárást! Különösen veszélyeztetettek, akik a Bika, a Kos, az Oroszlán, a Skorpió és a Vízöntő jegyében születtek. Ha konferenciát kell vezetned vagy beszédet kell tartanod, akkor számolnod kell azzal, hogy estére berekedhetsz. Közben szopogass el egy torokfájás elleni cukorkát, vagy akár egy olyan torokvédő különlegességet, mint az izlandi moha pirula. A zsálya és a kakukkfű erősebben hat akkor, ha a Hold a Bika jegyében áll.

Kedd

Gyengül az immunrendszerünk. Immunrendszeredet akkor, amikor a Hold a Bika jegyében áll, különösen gondoznod kell, főleg ha a Bika, Oroszlán, Skorpió vagy Vízöntő jegyében születtél. Ilyenkor hajlamosabb vagy a fertőzésekre. Könnyebben megfázol, és influenzát is kaphatsz, ha az immunrendszered gyengébb. A stressz, a bosszúság egy támadott bélflóra és helytelen táplálkozás rendkívüli módon gyengítik a védelmi rendszert. Ezenkívül a Hold és a Neptun kellemetlen kapcsolatban állnak. Nehezebben jössz mozgásba, és inkább kedved van relaxálni, mint nagyobb aktivitásokhoz. Engedj az érzéseknek, és gondoskodj elegendő pihenőről.

Szerda

Vállmasszázs. A hold az Ikrek jegyében áll. Ez a nap alkalmas arra, hogy célzott tornával és masszázzsal a vállad környékét tehermentesítsd. Légzési gyakorlatok, ózon- és neurálterápia, valamint karfürdő harmonizálnak az Ikrek jegyének elvével. Az allergiák többnyire rosszul szabályozott immunrendszerre engednek következtetni. Lehet ez öröklött hajlam is, és tartós gyengesége az immunrendszernek, a környezetet károsító anyagok miatt. Különösen azok hajlamosabbak az allergiára, akiknek sok bolygójuk van a Szűz, az Ikrek, a Halak és a Nyilas jegyében. Végeztess el egy allergia tesztet.

Csütörtök

A Mars több lendületet ad. A Hold még az Ikrek jegyében áll. Ez a vállak, karok, kezek területét aktiválja, valamint a tüdőket. Mindent, amit ezekben a napokban ezekért a testrészeidért teszel, kétszer annyira tesz jót. A célzott torna és masszázs a vállproblémáknál valóságos csodát tesznek. Amikor a Hold az Ikrek jegyében áll, többször megváltozik az időjárás, ezért ha reumatikus betegségekben szenvedsz, ebben az időben erősebb fájdalmakat leszel kénytelenek elviselni. A Hold és a Mars kellemesen kapcsolódnak, ez energiát ad, és ismét kedvet a mozgáshoz, és új sportnemek kipróbálásához.

Péntek

A gyomrodnak nem tesz jót a stressz. A Hold a Rák jegyében áll. Ez az energia mindenekelőtt a mellkas, a női mell, az epe és a gyomor területére hat. Ezeken a napokon csak könnyű ételeket fogyassz, mert a gyomrod minden mást rossznéven vesz. Gyomorégés, gyomorfájdalmak gyakrabban lépnek fel, mint máskor. A Rák jegyében, a Mérleg jegyében, a Kos jegyében és a Bak jegyében születettek különösen érdekeltek. Kerüld a stresszt, a bosszúságot, és engedd ki a forró gőzt. A kisebb bosszúságok is ártanak a gyomrodnak.

Szombat

Aktivizáld a köldök csakrádat. Gyakran veszíted el a kontrollt az érzéseid felett? Hajlamos vagy a félelmekre, és az alvászavarra? Gyakran érzed hasadat keménynek és görcsösnek? A leterhelések és a stressz gyakran mennek a gyomrodra? Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszolnál, akkor itt az ideje annak, hogy a köldök csakrádat aktivizáld. A Hold még a Rák jegyében áll, most kell ezt elkezdeni, menj ki a napra, és töltekezz fel. Vigyél minél több sárga színt az életedbe, pl. tegyél sárga virágot az asztalra, vegyél fel sárga ruhát, és egyél sárga színű ételeket. A drágakövek közül válaszd a borostyánt, sárga jáspist és a citrint.

Vasárnap

Ne terheld túl magad. A Hold az Oroszlán jegyében áll. Aki már szív- és keringési zavarokkal küzd, vagy ezekben szenved, mellőzze a nagyobb testi megerőltetéseket. Egészségeseknél a keringés jó formában van, és ezért több mozgást is elvisel. Mégis mindenekelőtt ne terheljék túl magukat azok, akik a Skorpió, a Bika, az Oroszlán vagy a Vízöntő jegyében születtek. Hozd magad sétákkal vagy könnyű tornákkal ismét lendületbe. A gyógyfüvek közül a kamilla, a rozmaring, a gyűszűvirág erős hatást fejtenek most ki.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A legidegesítőbb találmányok
  2010-08-31 00:15:46, kedd
 
  A legidegesítőbb technikai találmányok

Egy brit szervezet ötezer fő bevonásával végzett felmérést arról, melyek azok a találmányok, amik a leginkább megkeserítik használóik életét.A PhonePiggyBank által végzett felmérés szerint minden idők legidegesítőbb technológiai újítása az autóriasztó. A második és harmadik helyet két számítástechnikai jelenség érdemelte ki: a homokóra és a számítógép összeomlása - írja a Telegraph.
A felmérés szerint a britek átlag naponta négyszer idegesítik fel magukat a technikán és a dühkitörések átlagos időtartama hat perc. A jelek szerint a férfiak könnyebb jönnek dühbe a technológia kapcsán, mint a nők. Ugyanakkor a megkérdezettek kétharmadát dühíti a tény, hogy nem lenne képes az idegesítő berendezések nélkül élni.


A legidegesítőbb technikai találmányok
1. Autóriasztó
2. Homokóra a számítógép képernyőjén
3. A számítógép összeomlása
4. Traffipax
5. Automata telefonrendszerek
6. Dallamos ajtócsengők
7. Ugráló CD
8. A "bong" hang, amit a Windows akkor ad ki, ha nem képes megcsinálni valamit
9. Kényelmetlen fülhallgatók
10. Nyomtatók
11. "Házon kívül" jelzések
12. Prediktív szöveges üzenetíró szoftverek (T9)
13. Tolatásjelző hang az autóban
14. Ébresztőóra
15. Görgős egér
16. Műholdas navigáció
17. Biztonsági világítás
18. Lakásriasztó
19. Interaktív televízió
20. Autóba épített parkolás érzékelő
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
8 ok amiért valaki............
  2010-08-31 00:13:23, kedd
 
  8 ok amiért valaki elmegy ellenőrnek
Nyolc ok amiért valaki elmegy bkv vagy volán vagy metró vagy akármilyen ellenőrnek.

1. Nincs bérlete.

2. Vonzza a rend, a fegyelem és a karszalag. Más
mozgalom keretében azonban ez tőrvényellenes lenne.

3. Imád lazázni azzal, hogy nem kapaszkodik a
buszon, sőt még tud pincérpénztárcán is írni.

4. Nem tud mit kezdeni a bálás áron vásárolt 23
darab műszálas kék nadrágjával.

5. Imád adj király katonát játszani a
mozgólépcső tetején.

6. Az olyan laza beszólásokat, mint például akkor
várjuk meg a rendőrt, jegyeket, bérleteket kérném
felmutatni, vagy a most vagy leszáll vagy,
megállítom a metrószerelvényt máshol nem tudná
használni.

7. Ez az egyetlen módja, hogy tini lányokat
rángathasson a hátizsákjuknál fogva.

8. Biztonsági őrnek túl gyenge, postásnak túl
buta, totózóba pedig túl agresszí
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
star wars
  2010-08-30 23:46:49, hétfő
 
  star wars
Amit a Csillagok Háborúja nélkül nem tudnánk:

Minden lény tud angolul; amelyik nem beszéli, az is érti.

Minden űrhajón van gravitáció.

Az űrben vannak a robbanáshoz szükséges gázok.

Az űrben terjed a hang.

Minden bolygónak van légköre és már kolóniája is; továbbá a gravitáció a bolygó nagyságától függetlenül 1 G.

Az űrhajókon sosem esznek vagy vécéznek, csak nézik az ablakon a hiperűrt, amiben fénysebességgel haladnak.

Az űrháborúk során minden űrhajósnak egyértelmű, merre van fent és lent, előre és hátra.

Az egész bolygó egyetlen nép és város.

A lézerpisztoly tára és hatótávolsága végtelen; viszont hangot ad.

Távoli civilizációk hülyén köszönnek, ellenben mindenhol ismerik a leszállási engedély fogalmát.

Néhány beszólás, hasonlat

Pattog, mint Yoda a barlangban.

Kapaszkodik, mint Luke a Bespinen.

Olyan szőröstalpú paraszt, mint Han Solo.

Leváglak, mint Anakin a buckalakókat.

Remeg, mint Jabba a láncon.

Lefagyott, mint Han Solo a fagyasztóba

Úgy csüng, mint Han Solo Jabba szobájában,

Olyan büdös vagy mint egy vuki.

Ne magyarázz, nem vagy te C3PO!

Vége lett , mint az Alderaannak.

Meleg vagy, mint egy Taun-Taun.

Fekszik, mint Luke a Taun-Taunban.

Eltünt, mint Yoda a halálos ágyán.

Örül, mint Luke a fénykardjának.

Megrázza, mint császár a Luke-ot.

Értesz hozzá, mint Obi van a Jedi neveléshez.

Feszít, mint Chewee a szemétzúzdában.

Belezúgott, mint Boba Fett a Sarlacc-ba.

Libasorban mennek, mint a buckalakók.

Nem vagy te paraszt, csak messze laksz a Coruscantól!

Nem vagy te paraszt, csak farmod van a Tatuinon.

Összeraklak, mint Anakin C3PO-t!

Jó család vagytok, mint a Skywalkerek...

Szereti, mint Anakin a buckalakókat.

Eldőlt, mint a köztársaság sorsa...

Felborul, mint lépegető a hóban..
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
sziasztok
  2010-08-30 12:14:07, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
jóóóóóóreggelt
  2010-08-30 09:25:11, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
így igaz
  2010-08-30 09:22:12, hétfő
 
 

 
 
3 komment , kategória:  Általános  
Hun imádság
  2010-08-29 13:18:46, vasárnap
 
  HUN IMÁDSÁG

MIATYÁNK
ISTENÜNK
BENNÜNK VAN ORSZÁGOD.
ELŐTTÜNK SZENT NEVED
TÖRVÉNY
AKARATOD.
MINDENNAPUNK GONDJÁT,
MAGADON VISELED.
BÜNEINKET MINT
MÁSNAK,
NEKÜNK ELENGEDED.
TE KEZED VEZET
KISÉRTÉSEKEN ÁT,
S LEFEJTED RÓLUNK
GONOSZ JÁRMÁT.
TIÉD A NAGYVILÁG
ÖSSZES HATALMA, ÜDVE,
MINDÖRÖKTÖL KEZDVE,
LEGYEN MINDÖRÖKRE.


Kr.u.410-460 keletkezett. Hun ezüstveretes szíjvégen rovásírással írva. Kijevi Nemzeti Múzeumban van. Megtalálta: Attila Apó 1950-ben
A kijevi múzeumban őrzött Hun övvereten, szíjvégen levő rovásírásos
ima gyönyörű. Nem tudom, hogy tudtok-e róla, hogy a szíjvégen talált
rovásírásos szöveg megfejtésére Magyar rovásírás szakértőt-nyelvészt
kértek fel!!! Előlünk mégis mindenáron eltitkolták, amíg lehetett.
Istennek hála ma már nem lehet szinte semmit titokban tartani!!
Érdekesség, hogy az 1960-as évek elején szintén KIJEVBEN ((amiről ma
már tudjuk, hogy Árpád nagyapja Álmos Őse ÜGYEK fejedelem alapította
építette szabír-magyar város híres szabír kovácsiparával. Ott készültek
a csodálatos Magyar szablyák.))
Visszatérve az imához: gyönyörű!! Nemhiába, mondták
a GÖRÖGÖK, hogy a szkíták - hunok - magyarok tudnak a legszebben imádkozni
ISTENÜKHÖZ!!!!

A HUN Imádság átszövi jelen tervünket, és értéket adó irányelvnek valljuk. Aki letagadja ősi eredetét, múltját, az önmagát árulja el.Emelkedjünk tehát nemzetté újra, leljünk önmagunkra és az Úristen, ki Úr városától idáig elkísért, erőforrásunkká válik megint! Vagyis: cseréljük föl kizsákmányolóink erkölcsét a régi, jól bevált magyar erkölcsre, nyújtson valóban testvér kezet minden magyar minden magyarnak és az Úristen erőt ad újra, hogy megszabadulhassunk a gonosztól, s így építhessünk együtt egy szabad és igaz új Magyarországot.!

Úgy legyen.!!!!

Továbbíthatod ha úgy érzed, ismerjék meg minél többen!

üdv
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/11 oldal   Bejegyzések száma: 108 
2010.07 2010. Augusztus 2010.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 108 db bejegyzés
e év: 1174 db bejegyzés
Összes: 6747 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 87
  • e Hét: 816
  • e Hónap: 2074
  • e Év: 206863
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.