Belépés
ennmary.blog.xfree.hu
Nem mondhatom el senkinek, elmondom,hát mindenkinek--- "Sehonnai bitang ember, Ki most, ha kell, halni nem mer,......" --Pedig , ...... :) Ennmary x
1972.11.23
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/17 oldal   Bejegyzések száma: 165 
puszy
  2010-09-17 14:20:50, péntek
 
 
Hálás vagyok mindenkinek.

ezzel a kudarc élménnyel nem tudok mit kezdeni, képtelen vagyok túltenni magam, vagyis feldolgozni, nem megy.
Sajnálom ezt a faramuci helyzetet!

Ha az számít vigasztalásnak vagy megoldásnak ,hogy elmondom a belső lelki problémákat , és erre kapok egy újabb történetet , amit a beszélgető partner átélt tehát felülüberelik mindig a hallottakat .(Ha nekem itt fáj akkor neki is ott fáj ja meg még itt is ) ez így megy . nekem meg kell értenem mindenkit na de engem ki ért meg ?

Valami nagyon nagy baj van velem mivel más a hasonló helyzetet nehezen valószínű de átélné,feldolgozná túltenné magát én meg beledöglök
--- hogy van ez? mit csinálok rosszul?
( ja igen tudom mindent )
nem szeretnék már lejjebb kerülni, valahogy a melóság az ami zavar ebben az egészben , ezen nem tudok felülkerekedni.
Be kell lássam ettől kezdve nagyon kiszolgáltatott lennék.
Sajnos az alkalmazkodó képesség nem az erősségem és ez nagy baj.
Anélkül pedig nem fog menni.
Megmutatom nektek mostanában mi az ami megnyugtatott mi tett eleget a hangulatomnak, na és persze a csend és a magány mindenek felett.!!

http://www.youtube.com/watch?v=pBFDnrz6Nqw Ahol véget ér az út...


 
 
0 komment , kategória:  baj van,de már, :(   
okos
  2010-09-17 12:09:52, péntek
 
  "Azt hiszem, túl nagy árat kell fizetnünk néhány felejthetetlen pillanatért."
(Kurt Cobain)


"A szeretet engedi, hogy a másik legyen. Óvatosan, törődve, vigyázva, de a szeretet csak azt akarja, hogy a másik legyen, úgy, ahogy van. Hogy az lehessen aki, ami."
(Feldmár András)


"Képzeld el, hogy az élet egy játék, amiben öt labdával zsonglőrködsz. A labdák neve: munka, család, egészség, barátok és tisztesség. Mindegyiküket a levegőben tartod. Ám egy nap megérted, hogy a munka gumilabda. Ha leejted, felugrik. A többi - a család, az egészség, a barátok és a tisztesség - üvegből van. Ha az egyik lepottyan, megmásíthatatlanul megkarcolódik, megreped vagy akár ezernyi darabra is törhet. Csak akkor kezdheted megteremteni az egyensúlyt az életedben, ha valóban megérted az öt labda leckéjét."
(James Patterson) 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nincs Cím
  2010-09-16 10:33:48, csütörtök
 
 
"Mindannyiunknak van egy ismeretlen részünk, ami ha felszínre kerül, csodákra képes."
(Paulo Coelho)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
van aki így van aki úgy
  2010-09-15 09:53:39, szerda
 
 
"Könnyű azt szeretni, aki viszontszeret. De nem ez kunszt, hanem hogy azt kedveld, aki utál téged!"
(Vavyan Fable)


A világvége egyelőre elmarad

Három napot töltött Budapesten a guatemalai Nemzeti Maja Idősek Tanácsának vezetője, Wakatel Utiw, azaz Nomád Farkas. A dzsungel hangjának is nevezett férfi a maja naptár naptárnoka, s eloszlatta azokat a tévhiteket, amelyek 2012. december 21-ével kapcsolatban már jó ideje keringenek.

NA ERRÖL IS LEMARADOK _


Link

Öngyilkos lett a világsztár

Brigitte Bardot egy interjúban bevallotta: többször is megpróbált öngyilkos lenni. A szőke színésznő képtelen volt feldolgozni, hogy nem önmagáért szeretik.

Brigitte Bardot hiába volt a világ egyik legszebb nője, képtelen volt megtalálni a boldogságot. Számos férfi volt az életében, de hosszú távon egyik sem tudta boldoggá tenni őt. Brigitte bevallotta: annyira bántotta őt, hogy nem kell a férfiaknak, hogy számos alkalommal megpróbált öngyilkos lenni, és csodának tartja, hogy még él.


Link

Mert?, hogy neki lehet ??????, másnak nem ??????, más okbol ?????
 
 
1 komment , kategória:  érdekes,jó tudunk róla....  
csaaak hááát hmmm ahha
  2010-09-15 09:41:40, szerda
 
   
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nincs Cím
  2010-09-14 14:54:25, kedd
 
  "Minden szobában azt üvölti a csönd, hogy még ott vagy, az űr téged rejt minden üres helyen."
( na ja , valahogy így ...... ......)


"Hogy igazából élhess, félned kell a haláltól, kell hogy legyen veszítenivalód."
(Pieter Frans Thomése)

/ ez a bölcs mondás nagyon szép csak rám nem vonatkozik. /

Mivel a haláltól egyáltalán nem félek mi több szinte könyörgök hogy jöjjön már, veszítenivalóm az meg már nincs mivel sikerült az elmúlt 1 évben mindent amim volt elvesztenem .
Tehát a kérdés?


 
 
0 komment , kategória:  baj van,de már, :(   
qurvára tele a hócipőm ...
  2010-09-13 20:28:40, hétfő
 
  qrva elegem van , kiborult a bili.
elszakadt a cérna azt hiszem
totnyosulnak a probémák nagyon jó, ez még hiányzott !


na most estem még csak gondolkodóba ....

nam találom a szavakat ...... ............
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
tudatos vagy nem ?
  2010-09-13 14:55:36, hétfő
 
  Tudatalatti az életünkben

Különböző emberek vagyunk. Valaki ebben jó. Valaki abban.Valakinek olyan a személyisége,hogy nem figyel rá senki, míg a másik, olyan kisugárzása van hogy felfigyelnek rá az emberek.Van akinek nem segítőkészek a barátai, és olyan is van akinek nincsenek is barátai.Tulajdonképpen azt hiszem én is ilyen vagyok, ilyen az életem, a sorsom.Ezek a misztikusnak, megválaszolhatatlannak hitt kérdésre, Erre kellene rájönnöm. Miért olyan az életem amilyen ?Mindig van egy miért, amire nem tudok választ adni, soha. Mi ez az egész világ? Mi honnan jöttünk, hova tartunk?Az életről semmit nem tudok, ez egyáltalán nem túlzás.Ebből az következik hogy senki nem jelentheti ki hogy valami nem igaz, félre kell tennünk az előítéleteinket, nyitottnak kell lennünk új dolgokra, esetemben elég szélsőséges ez a dolog.
Ami meghatározza az életemet az a belső világom. Na és minden ami a fejemben van.

"Minden ami vagyok, az annak az eredménye, ahogyan a múltban gondolkodtam".

Különbség van! Formai igen, tartalmi, mondanivalóbeli különbség nincsen.!

Tehát a vallás,a világ összes bölcse, a pszichológia egyetért abban hogy amilyennek hisszük magunkat olyanok vagyunk.!Mai korunkhoz illően az ember egy "gép" ami a belesulykolt információk szerint cselekszik. Akármilyen érzelemmentesen hangzik is, ez így van.Az énképünk részét képezi Bármi, amit elhiszünk magunkról igazzá válik számunkra.Azt gondolom,mindennek a mozgatórugója a tudatalatti. A valóság már csak hab a tortán.Az énkép, egy információhalmaz a fejben, ami meghatároz mindent ami velünk történik. Elég fontos, ahogy jelenleg látjuk önmagunkat,vagyis magunkat értelmezzük. A jelenlegi állapoton kívül, az (énideál) vagyis amilyenek lenni szeretnénk.Az önbecsülés, ami az önmagunk iránti érzésünket írja le az életünk adott időszakaszában.Az önbecsülés, az hogy érzünk önmagunk iránt. Minél jobban utáljuk önmagunkat, annál negatívabb lesz az énképünk minden területen, nem lesz önbizalmunk, az önértékelésünk illetve az önelfogadásunk is csőd.Az önbecsülésnek a személyiség területén van hatalmas szerepe, mert ha változik a személiségülk azzal nem igazán lehet lépést tartani.

Ugyanis minél jobban utálom magam annál több emberrel nem tudok kijönni, és ilyen a viselkedésem a többi ember is sokkal elutasítóbb lesz . Ez ebben a helyzetben sem normális meg sehogy nem normális.
 
 
1 komment , kategória:   És-,- van, így alakult..  
ez minden..........
  2010-09-13 14:00:05, hétfő
 
  A napló, vagy akár a blog írás nyilván... JÓ módszer arra, hogy az ember megbirkózzon a stresszel, s csökkentse a fájdalom szintet a mindennapi életben.Az önbecsülés tehát nem utolsó szempont, arról kellene, szóljon, hogy elégedettek legyünk önmagunkkal. Az önbecsülés az morális döntéshozás mérföldköve. Az ember ne torzítsa az erkölcsi irányelvet azért, hogy saját igénye kielégítse.

Az önelfogadás fontos az alázat szempontjából.Az alázat nem az önmegvetés, hanem az elfogadás megtapasztalásán alapuló realisztikus önértékelés.

Olyan biztonsága, amely nem kényszeresen narcisztikus támogatást, és megerősítést másoktól.

Az önelutasítás gyakran önmagunk kompetenciájának és erényeinek félreismeréséből, --s azt az igényt rejti, hogy szeressenek minket.


Az ilyen illúziók azonban csak az arrogancia és az önutálat, a tettetés és a düh furcsa keverékét rejtik.

 
 
1 komment , kategória:  zárkózottság,magány,  
hogyan tovább ???????????????
  2010-09-13 13:17:16, hétfő
 
  Nem tudom, hogyan kezeljem ezt az életformát, amibe kerültem, vagyis sodortam magam. Mivel a régi életvitelem nem folytatható, se így se úgy tehát elgondolkoztató. Mihez kezdjek magammal.? De mint írtam már ez az eset ami megtörtént megvisel, lealacsonyít,nyomaszt ezáltal a legfőbb gondot az jelenti, hogy nem tudok tükörbe nézni. Mindig egy csődtömeget látok akire ugyan szükség lenne de nem tud megbirkózni a feladatokkal. Az, hogy mások mit látnak, mit gondolnak csupán másodlagos, habár nem elhanyagolható dolog. Ha valaki saját maga nem talál vissz önmagához , feladta a harcot azzal már nem sok mindent lehet kezdeni, vagyis nem érdemes. Csak megjegyzem mindennel tisztában, vagyok, de sokkal nagyobb a belső kényszer. Külső segítségre nem számítok, mert az eddigiek abszolút tanulságosak voltak. Feladom , nem bírom cipelni ezt a terhet. Túl sok ez nekem, még akkor is ha senki nem tehet róla csakis én. Nem tudok olyan valaki lenni mint akit a beszélgetéseik során lefestenek nekem -én nem , nem vagyok rá képes Nem bírok változni. !! Nem vagyok társasági lény, nem vagyok így elfogadható csupán csak magányos és ez csak nekem jó, máramikor jó......
 
 
0 komment , kategória:  baj van,de már, :(   
     1/17 oldal   Bejegyzések száma: 165 
2010.08 2010. Szeptember 2010.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 165 db bejegyzés
e év: 1048 db bejegyzés
Összes: 5440 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 83
  • e Hét: 83
  • e Hónap: 2346
  • e Év: 6227
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.