Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Miért nincs nyugdíjra pénz?
  2011-04-18 09:27:05, hétfő
 
  Mi várható 2011-ben?
Az elemzők év elején még a 4-6%-os GDP-arányos államháztartási többletet sem tartották elképzelhetetlennek az idei évre, a kedélyeket most a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) igyekezett lehűteni. A nyugdíjkasszákból átterelt befizetések miatt idén az államháztartásban 4%-os többlet keletkezne, a szaktárca számításai szerint. Csakhogy, mint mondják, ezt egyedi tételek majd csökkenteni fogják. Nem titok, hogy a nyugdíjvagyon egy része a MÁV adósságának átvállalására fog elmenni, az NGM szerint a BKV és az állami vasút terheinek átvállalása összesen 1,3%-kal rontja majd az egyenleget. Új tétel, de a héten már szintén volt róla szó, hogy az állam kivált jó néhány PPP-projektet is, ami a GDP 0,7 százalékának megfelelő mértékű csökkenést okoz. Az NGM által számolt 4%-os plusz tehát így olvad a felére.



http://www.privatbankar.hu/cikk/hircentrum/a_szja_bevetelek_miatt_szallt_el_a_tav alyi_hiany_42144
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ahány ország, annyi kultúra
  2011-04-18 09:23:10, hétfő
 
 

*Lehet mosolyogni, de ahány ország, annyi kultúra.*



ÉRDEKES TÖRVÉNYEK!

Libanonban a férfiak törvényesen létesíthetnek nemi kapcsolatot állatokkal, de csak nőstényekkel.

Hím állattal folytatott szexuális kapcsolatért halálbüntetés jár. (Hát így érthető...)
------------------------------------------------------


Bahreinben egy orvos törvényesen vizsgálhatja egy nő nemi szerveit, de
tilos közvetlenül rájuk néznie a vizsgálat során. Csak tükörből nézheti őket.
(Jó kis vizsgálat lehet....)

-----------------------------------------------------------



A mohamedánok nem láthatják egy holttest nemi szervét. Ez a
temetkezési alkalmazottakra is vonatkozik. Az elhunyt nemi szervét
téglával vagy fadarabbal kell eltakarni.

(Téglával...!!!???)

-----------------------------------------------------------


Az önkielégítést Indonéziában lefejezéssel büntetik.

(Még jó hogy Európában élünk..:))

-----------------------------------------------------------



Guam szigetén vannak olyan emberek, akiknek a fő foglalkozásuk az, hogy
az országot járva nőket fosztanak meg a szűzességüktől, akik fizetnek
nekik azért, hogy először élhetnek nemi életet.

Guam törvényei szerint szüzeknek tilos házasságot kötniük.

(Most mondd meg: létezik ennél jobb foglalkozás a világon?)

-----------------------------------------------------------



Hong Kong-ban egy megcsalt feleség törvényesen megölheti a házasságtörő férjet, de a saját kezével kell tennie.

Fordított esetben a férj bármilyen módon végezhet a hűtlen asszonnyal.


(Nem megy ki a fejemből ez a Guam.)

-----------------------------------------------------------



A liverpooli törvények megengedik a trópusi halakat áruló nőknek, hogy
topless dolgozzanak.


(Vajon pályázni kell erre a guami állásra?)

-----------------------------------------------------------



A kolumbiai Caliban egy asszonynak csak akkor szabad házaséletet élnie
a férjével, ha az első alkalommal az anyja is jelen van, hogy tanúsítsa az aktust.

(El tudod képzelni, amint az anyós néz közben...?)


(Még mindig Guamon jár az eszem... Hogyan küldhetném el az önéletrajzomat?)

-----------------------------------------------------------



A bolíviai Santa Cruzban törvény tiltja, hogy egy férfinak egyszerre legyen szexuális kapcsolata egy nővel és annak a lányával.


(Hm..., és ráadásul ezért a guami állásért még fizetnek is.)

-----------------------------------------------------------



Marylandben csak szeszes italokat árusító üzletekben elhelyezett automatákból lehet óvszerhez jutni.


(Vajon milyen messze van innen Guam...?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ezeket kéne felemelni
  2011-04-18 09:19:27, hétfő
 
 
Miért nem vagyok meglepve? (Csak elkeseredve)

Ha nem hiszed, megnézheted itt is:
http://www.youtube.com/watch?v=WITOehpTAf4&feature=player_embedded

A barikádTV Gyöngyösön, a Durándán forgatott. Ez az a cigánytelep, ahol olyan mocsok és fertő van, amivel még soha nem találkoztunk. Pedig csak néhány utcányira van Gyöngyös belvárosától.
A Duránda elején álltunk meg az autóval, mert féltünk, hogy ha bemegyünk vele, nem lesz mivel onnan kijönni. Később kiderült ez helyes döntés volt. Gyalog indultunk el a patakparton. Annak a mennyiségű szemétnek a látványa, mely ott fogadott minket, elborzasztott. A kis patakba nem csak háztartási hulladékok tömkelege volt belehajigálva, hanem szétszedett hűtőket, tévét, kanapét is láttunk.







A romos házak között furcsa szag ütötte meg az orrunkat. Nem szimplán a szemét bűzét éreztük, hanem trágyát is égettek. Ahogy haladtunk befelé az Akaszka utcán, egyre több cigány vett minket körül. Az egyik cigány férfi elmondta nekünk, hogy a környéken élő cigányok rendszeresen kábelt és trágyát égetnek, melynek következtében nagy mennyiségű ammónia kerül a levegőbe. Elpanaszolta, hogy ők el akarnak innen menni, kisfia ugyanis súlyos asztmás beteg lett a káros levegő miatt. De nem csak az ő fia az egyetlen ilyen beteg. Egyre több gyerek és felnőtt küzd légúti megbetegedésekkel.

Egy vékony magyar asszony jön velünk szembe. A szó csak úgy árad belőle. Elmondta, hogy 14-15 magyar családot tartanak a cigányok terrorban Gyöngyös ezen részén, pedig harminc évvel ezelőtt csak tisztességes magyarok laktak erre. Az idősek azonban elhunytak, és az akkori polgármester betelepített először egy cigány családot. A mellettük lévő két ház azonnal elértéktelenedett. Az önkormányzat megvette és újabb két cigány családot költöztetett be oda. A folytatás pedig már egyértelmű. Mostanra odáig fajult a helyzet, hogy szinte minden ház önkormányzati tulajdonba került, a lakosok pedig cigányok.





A pár magyar család mindennapos zaklatásnak van kitéve. ,,Ránk rúgják a kaput, molesztálják a fiatal lányokat, döglött patkányokat és levágott macskafejeket (!) dobálnak a kertünkbe" - sorolja az elképesztőbbnél elképesztőbb történéseket.

Egy óvodás magyar kisfiú elmondta, hogy kutyák támadták meg és nagyon félt. Édesanyja hozzátette: a Durándán rendszeresen kutyaviadalokat rendeznek a cigányok, két ilyen harci kutya támadta meg gyermekét, akit úgy kellett kiszabadítani a karmaik közül. A viadalra pedig edzik a kutyákat. Addig, amíg az egyik ki nem múlik. A döglött állatokat pedig otthagyják a viadal helyszínén.

Elképesztő mennyiségű cigány gyűlt össze pár perc alatt. Annak érdekében, hogy ne legyen semmi probléma, egy idős magyar asszony kertjében folytatjuk tovább a beszélgetést. Az első dolog, ami szemet szúrt számunkra, hogy a kertre néző ajtón és ablakokon is rács van. A kert fölött 30 cm-enként keresztbe és hosszába szögesdrót van kifeszítve. ,,Szinte börtön már a házam, de csak így tudom megvédeni magam" - mondja a néni. Szívkatéterezésre lenne szüksége, de nem mer bemenni a kórházba. Attól fél, hogy arra érne vissza, hogy nincs otthona. ,,Lementem egy jobbikos lakossági fórumra. Mire hazaértem, már festék-sprayvel undorító szavakat firkáltak a ház falára" - meséli. Férje pár évvel ezelőtt hunyt el. Az állandó zaklatások miatt idegei lassan felmondják a szolgálatot, éjszaka pedig alig mer aludni.

Egy majd' 90 éves néni veszi át a szót: a cigánygyerekek folyamatosan obszcén szavakat vágnak a fejéhez. Háza elértéktelenedett, de ő nem megy innen sehova. Itt élt egész életében, itt is fog meghalni.

A magyar édesanya 15 éve nem tudott elmenni otthonról egyetlen napra sem, hiszen nincs ki vigyázzon a házra addig. Elmesélte, hogy az utcában van egy 21 éves cigánylány, aki már a hetedik gyerekét várja. A gyerekei azonban számtalan fertőzést elkapnak, ugyanis az artézi-kútból isznak vizet. Abból a kútból, ami mellett több köbméternyi szemét van. Így már azon sem lepődtünk meg, amikor azt ecsetelték, hogy a kútból férges víz jön ki.


Az utca végén gyönyörű ház, mellette pedig romok, szemét és patkányok. A ház tulajdonosa egy fiatal magyar asszony, aki kisgyermekével van gyesen. Elmondta, hogy minden nap lát patkányokat. Kérte már az önkormányzatot is, hogy bontassa el a romos épületet és szállítsák el onnan a felgyülemlett szemetet, ám azt a választ kapták, hogy nincs pénz. Egy másik hölgy veszi át a szót: ,,Én egy este alatt nyolc patkányt öltem meg a múltkor. Egyszer csak azt éreztem, hogy ott mászik a lábamon..." Minden lehetséges fórumon segítséget kértek már, de sem az ÁNTSZ, se az önkormányzat, se senki nem segített nekik.


"Ez a való világ, nem ami a tévében megy. Aki itt akár csak egy napot kibír, az megérdemelné a 12 milliót!" - mondja egy fiatal édesanya. Itt már több mint 10 évvel ezelőtt volt olyan, hogy egy idős bácsi felakasztotta magát, mert már nem tudta elviselni azt, hogy mindenét ellopják a cigányok. Egy másik idős nénit a nyugdíjáért verték agyon, egy férfi fejére pedig baltával mértek halálos csapást. ,,Az én édesapám fejét halála előtt kővel verték be, a földön fekve pedig még meg is rugdosták."

Az igazi döbbenet azonban számunkra most következett. Megtudtuk tőle azt is, hogy a cigányok általában a dögkútból kihalászott állatokat, valamint pockot esznek. Az általuk megtalált levágott macskafejekből következtetve azonban előszeretettel fogyasztják mások házi kedvenceit is. Egy cigány kisgyerek pedig vérhasban halt meg. Ez Magyarország, 2011-ben.










--
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2011.03 2011. április 2011.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 20 db bejegyzés
e év: 268 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 656
  • e Hét: 2543
  • e Hónap: 4902
  • e Év: 57168
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.