Regisztráció  Belépés
astropapa58.blog.xfree.hu
Ahogy idősödöm, a tavasz eljövetele annál inkább elvarázsol. Gyarmati Miklós
1958.06.23
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
Az álmok ajtaján
  2011-06-17 22:04:02, péntek
 
  Demjén Ferenc
HIBÁS VIDEÓ BESZÚRÁS!

 
 
0 komment , kategória:  Z e n é s VIDEÓ (Videótár)  
Jó éjszakát és Szép álmokat!
  2011-06-17 22:01:47, péntek
 
 

Nyugodalmas Jó éjszakát kívánok minden Kedves látogatómnak!
Ma
< Demjén Ferenc - Az álmok ajtaján > című slágerével búcsúzom ...a következő bejegyzésemben. 
 
0 komment , kategória:  Jó éjszakát_!  
Magyar nóták szövege +Nóta
  2011-06-17 21:42:18, péntek
 
  Szlatinay Sándor, Füredi Imre
Rózsafa virít az ablakom alatt

Rózsafa virít az ablakom alatt,
Néked küldöm minden levelét,
Rózsalevelén megírom neked azt,

Hogy a szívem mindig a Tiéd.


Nélküled az élet szomorú, akár a tél,
Nyár lehetne rögtön, ha Te hozzám jönnél.

Rózsafa virít az ablakom alatt,
Néked küldöm minden levelét.

Csöndes éjszakákon át,
Hallgatom a vágy dalát,
Hozzád kergetem,
A lelkem sóhaját.

Idesüt a Holdsugár,
És egy tücsök muzsikál,
Arról, hogy a szívem majdcsak,
Rád talál.

Rózsafa virít az ablakom alatt,
Néked küldöm minden levelét.

Nélküled az élet szomorú, akár a tél,
De nyár lehetne rögtön, ha Te hozzám jönnél.

Rózsafa virít az ablakom alatt,
Néked küldöm minden levelét.

Bangó Margit énekel
HIBÁS VIDEÓ BESZÚRÁS!
YouTube Link
 
 
0 komment , kategória:  Magyar nóták szövege+NÓTA  
Túl szexi lány
  2011-06-17 21:30:33, péntek
 
  Zoltán Erika
Link
 
 
0 komment , kategória:  Zene  
Furcsa szexuális szokások
  2011-06-17 21:25:27, péntek
 
 


Elborzasztó, furcsa szexuális szokások

Egyre gyakrabban hallunk olyan házaspárokról, akik a nyelvi, kulturális és szokásbeli különbségek ellenére egymást választották életük társául. A távolság azonban gyorsan kiütközik egy kapcsolatban, és nem csak a kommunikációban, az étkezésben, hanem olyan helyen is, amelyre nem is gondolnánk: az ágyban. A világ legfurcsább szexuális szokásaiból válogattunk.

Ahány ház, annyi szokás - mint mindenre, úgy a szexre is igaz a mondás, sőt! A világ más tájain egészen érdekes, néha elborzasztó szokások élnek az ágyban!

Közép-Afrikában például a tömegszex egy sajátos fajtáját élik a házasulandók. Néhány törzs ugyanis a mai napig úgy tartja, hogy a szex legyengíti a férfiakat, ugyanis a nő nemi dzerve kiszívja a másik nem életenergiáját. Ezért Közép-Afrika egyes területein tartózkodnak a gyakori szeretkezéstől. Sőt! A friss házasok nem kettesben bújnak ágyba! A menyasszonyt kifektetik a falu főterére, sorba állítják a törzs férfijait, akik közül a leggyengébb áll előre. Mindannyian közösülnek az ifjú asszonnyal, és várják a hatást: vajon bárki is belepusztul-e az aktusba. Ha nem, akkor érintheti meg csak a férj a nejét.

A Csendes-óceán egyik apró szigetén ugyancsak zavarbaejtő szokások uralkodnak: egy lány addig nem mehet férjhez, amíg el nem veszíti a szüzességét. A lányok azonban közelről sem a leglogikusabb megoldást választják a probléma kiküszöbölésére, nem jövendő férjükkel szeretkeznek, hanem felfogadnak egy olyan férfit, akinek hivatalos és legális foglalkozása a liliomtiprás.

Tunéziában pont fordítva áll a dolog: itt csak az mehet férjhez, aki szűz, és ennek az első éjszakán bizonyítékát is adja, vagyis azt a lányt, aki nem vérzett az első együttlétnél, nem tekintik érintetlennek. Ezért sok dolguk akad a sebészeknek az észak-afrikai országban: a plasztikai sebészet ugyanis már megtalálta a megoldást a problémára, stoppolják a lányok szűrhártyáját...

Szaúd-Arábia is sajátos szokásokkal bír, itt is tilos nem szűzen férjhez menni, de - figyeljenek, hölgyeim! - itt a férfiakat is ugyanez a kötöttség sújtja. Mivel házasság előtt nem érhetnek nőhöz, ezért sokak szerint kvázi-homoszexuális kapcsolatokba bonyolódnak, hogy amennyire csak lehet, megismerjék a testet és a technikákat. Persze valószínű, hogy az erősebbik nem másik tagján végzett gyakorlatok és tapasztalatok kevésnek bizonyulnak majd a nászéjszakán...

Forrás: Életforma.hu Link
 
 
0 komment , kategória:  Hallottad már ...?  
KFT - Bábu vagy
  2011-06-17 19:21:08, péntek
 
  Link
 
 
0 komment , kategória:  Zene  
T u d o m á n y
  2011-06-17 19:07:44, péntek
 
  Laptop: nem az ár a lényeg?

Kicsi és okos - talán így foglalható össze legegyszerűbben, hogy merre mennek a gyártók legújabb laptopfejlesztései az extrém hordozhatóságtól a minimoziélményig.

A személyi számítógép az egyre kisebb és könnyebb netbookok, majd a tabletek megjelenésével addig jutott, hogy a mindig a felhasználónál lévő, magával hordott készülék egymaga helyettesíti az egész aktatáskát és még az olvasnivalót is. Ehhez valódi hordozhatóságra van szükség, olyan eszközökre, amelyek kis méretük, apró súlyuk vagy praktikus tárolhatóságuk révén szinte észrevétlenül lehetnek a felhasználóval nap mint nap.
Tablet kontra netbook

Nemcsak a hagyományos számítógépek, a notebookok eladásának csökkenését is magával hozta a táblagépek elterjedése. A 2011 első negyedévére vonatkozó európai PC-értékesítési adatok azt mutatják, hogy Nyugat-Európában az előző évihez képest 17,8 százalékkal 14,7 millió darabra esett vissza az asztali és a notebook gépek értékesítése a Gartner jelentése szerint. A vásárlók a korábbinál hosszabb ideig várnak készülékeik lecserélésével, csere esetén pedig valamely táblaszámítógép-típust részesítik előnyben. Idén várhatóan nagyságrendileg annyi tabletet értékesítenek világszinten, mint az utóbbi években a mobil-PC piacát fenekestül felforgató netbookot.

A táblagép és a netbook közötti választást alapvetően az határozza meg, hogy tartalomkészítésre vagy -fogyasztásra kívánja-e használni a tulajdonosa. Az könnyen belátható, hogy tartalomkészítésre a hordozható eszközök közül a laptopok és a netbookok alkalmasabbak a ma kapható, részben mobilplatformokból kinőtt operációs rendszerekkel ellátott tableteknél. Ám egy amerikai felmérésből is nyilvánvaló, amit tulajdonképpen mindenki tud: egy átlagfelhasználó egész napját vizsgálva mindössze 25 százaléknyi időt tölt tartalomkészítéssel, a maradék 75 százalékban tartalmat fogyaszt, böngészik, videót-filmet néz, e-bookot olvas, játszik - derül ki a GKIeNet jelentéséből.

A felhasználói igények a hordozható eszközök felé terelik a gyártókat, mert egyre több felhasználó bárhol bármikor hozzá akar férni az általa kívánt tartalomhoz. Egy mobil eszköz kapcsán mindenki értékeli, ha az kicsi, és könnyű, de az apró kijelző és a tabletek virtuális billentyűzete nem segíti eléggé a produktív tevékenységeket. Vagyis a verseny egyelőre döntetlenen áll, és feltehetőleg marad is addig, míg a tabletek nem lesznek képesek a mostaninál lényegesen nagyobb, tartalom létrehozásához is elegendő teljesítményre.

Tekerem, forgatom
Bár egyelőre csak koncepció, nem szabad figyelmen kívül hagyni az úgynevezett roll laptopok megjelenését. Az Orkin Design Roll Topja rugalmas OLED kijelzővel felszerelt, lehet 17 colos laptop vagy 13-as táblagép, de ez még nem minden. Használaton kívül aprócska hengerré lehet felgörgetni, és vállra akasztani. Hao Hua D-Rolljának inspirációját az adta, hogy a hagyományos könyvforma helyett a művészek által használt hengeres tárolók formáját vette alapul.

Könnyű és zöld

A PC-k háttérbe szorulásának hátterében többek között az áll, hogy ma már jellemzően százezer forint alatti összegért is lehet laptophoz jutni. De sokszor, főleg üzleti felhasználók esetében, nem az ár a legfontosabb döntési kritérium. Az üzleti laptop-felhasználók a legújabb teljesítménynövelő és mobilitást segítő megoldások mellett egyre többen igénylik a vékony, dizájnos külsőt és a legjobb szórakoztató és multimédiás képességeket - fejti ki Gottlieb István, a Lenovo hazai vezérigazgatója. Az üzleti PC-k eddig nem az audiovizuális képességeikről voltak ismertek, most viszont a Lenovo moziélménye mellett a HP például a Grammy-díjas hip-hop zenész, Dr. Dre által komponált hangzásrendszert kínál.

A vásárlók emellett a környezetbarát megoldásokat értékelik leginkább. Ennek köszönhetően egyre több újrahasznosított alapanyagot is felhasználó készülék kerül piacra, de olyan különlegességek is megjelennek, mint az ASUS bambuszborítású készüléke. A környezettudatos trend másik vonala az úgynevezett low-tech, amely szerint egy kütyünek épp annyit kell tudnia, mint amire használni akarjuk, és nem többet. Az egyszerű megjelenésű, praktikus, de bizonyos kényelmi szolgáltatásokat sokszor nélkülöző gépek nagyságrendekkel kevesebb energiát fogyasztanak, de például jegyzettömbként használva a papírfogyasztást is csökkentik.

Kapcsolat a strandról

A sokórás akkumulátor-készenléti idő, a kis méret és súly nemcsak a mindennapi munkában lehet segítség az üzletemberek számára. Szabadságra menni sokuknak - főleg egy kisebb, néhány fős cég esetén - szinte elérhetetlen luxus, a munka akkor sem állhat meg, ha valaki történetesen egy-két hétig nincs az irodában. A kisméretű, de nagy tudású és általában széles kommunikációs lehetőségekkel felszerelt gépekkel nem kell a fél bőröndnek hivatalos iratokat tartalmaznia, mégis, ha szükséges, érdemben követni lehet a távollét alatt zajló cégügyeket, akár a strandról, egy napernyő alól is.

Táskák és tokok
Ma, amikor mindenhova magunkkal visszük a drága ketyeréket, szeretnénk azokat biztonságban tudni. Az utazót sok kényelmetlenségtől kímélheti meg egy jól kiválasztott hordozó vagy táska. Hogy hátizsák, oldaltáska vagy gurulós bőrönd-e a megfelelő, azt az utas és az utazás jellege dönti el. Érdemes viszont olyan típust választani, amelynek párnázott fő rekesze a belehelyezett eszköz méretéhez állítható, így bármilyen készülék tárolására biztonságosan alkalmas. Fontos az is, hogy az eszközt könnyen elő lehessen venni, vagy elrakni, a repülőterek biztonsági kapuinál például elég gyakran lehet szükség arra, hogy ezt a mutatványt akár fél kézzel elvégezzük. Az utazás ideje alatt általában csak felesleges súlyként cipeli az ember a gépet, pedig ezalatt remekül lehet például tölteni. Ha lehetséges, érdemes olyan táskát választani, amelyben a nélkül is töltőre csatlakoztatható a gép, hogy ki kellene venni. De léteznek már napelemes töltőt magukban foglaló hordozók is, amelyek környezettudatos módon teszik hasznossá a gép kikapcsolt állapotban töltött idejét. Ha nem nyugodt, városi útra készülünk, vagy tervezzük, hogy a szabadban is használjuk a gépet, érdemes beszerezni egy kifejezetten noteszgépekhez gyártott vízhatlan tasakot, amely bár nem garantál százszázalékos védelmet, azért jelentősen csökkenti a por és víz által okozott károk esélyét.

Forrás: Piac & Profit Link
 
 
0 komment , kategória:  T u d o m á n y, technika  
V i c c e s Videó
  2011-06-17 18:07:30, péntek
 
 
EZ ÁM A TEHETSÉG! Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2011-06-16 07:13:46
feltöltő: astropapa58
nézettség: 301
szavazatok: 0
kommentek: 0
kulcs: bábu, zene, ének,
kategória: baki/vicces
leírás: [m10][m10][m10][m9][m9][m28][m28]

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!
 
 
0 komment , kategória:  ***V i c c e s Videó***  
…a nap lánya
  2011-06-17 18:06:38, péntek
 
  Link
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
N e v e s s ü n k !
  2011-06-17 17:46:40, péntek
 
  Peches székely

Megyeget lassan szekérrel a székely bácsi, egyszer csak meglát az út szélén egy mini szoknyás szőke bombázót.
Megáll és fölsegíti a szőkét maga mellé, szól a lovaknak és mennek tovább. Egy idő után a nő kacérkodva följebb húzza a szoknyája alját és azt kérdi:
- Na székely bácsi,ezért mit adna?
A bácsika csak nyel, majd a lovai közé csap. Nem sokkal később a bombázó újabb darabot mutat a combjaiból sőt már a tangája is látszik mikor újra megkérdi:
- Na székely bácsi,hát ezért mit adna?
A bácsika megint csak nyel és méregeti a nőt, majd újra a lovai közé csap. Eztán a szöszi lehúzza a tangáját, lábát szétteszi s így szól:
- Nos székely bácsi,akkor ezért mit adna?
- Én azért semmit aranyom, de egy jó álló faszért most a két csikót odaadnám. 
 
0 komment , kategória:  N e v e s s ü n k ! - VICCEK!  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
2011.05 2011. Június 2011.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 859 db bejegyzés
e év: 7240 db bejegyzés
Összes: 27503 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1821
  • e Hét: 9457
  • e Hónap: 184845
  • e Év: 931300
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.