Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
Várom a KDNP igéreteit....
  2011-01-27 12:26:36, csütörtök
 
  Várom a KDNP ígéreteit, programjába szerepelteket.

Várom a multik hét végi nyitva tartásának korlátozását.

Remélem nem csak a választási ígéret marad, hogy a multik nyitva tartását normális körülmények közé szorítják, ami a családok és főleg a gyerekek érdekeit szolgálná.

Nincs szükség ara, hogy hétvégén az anyát kiszakítsák a Családból hagyva a kiskorúak felügyelet nélküli létét.

Nincs szükség ara, hogy a nyugdíjasok érdekét nézve nemzet és család ellenes törvények legyenek életbe.

Ez, hogy a multik nyitva tartása így van szabályozva az MSZP - nek köszönhető, és tudjuk, hogy az MSZP a multik, és a külföldiek megvásárolt talpnyalója kiszolgálója.

Emlékeim szerint régen sem volt nyitva hétvégén élelmiszer bolt és senki sem halt éhen.

Több lehetőséget kell biztosítani a családi együttlétre, mert ez nemzeti érdek, ami a jövőnket jelenti, mert a mai gyerek a jövő.
És ha ő nincs megnevelve,köteleségre oktatva a jövőnket kockáztatjuk.

Mivel is jár ez?

Ami már ma is probléma egyre kevesebb nyerek születésre, egyre több a nyugdíjas jut.

Ezekről a problémákról nem csak beszélni kellene, mert attól a probléma még nem oldódik meg.

Mert azt látom a problémákról csak beszélnek a nagy tudásúak, minthogy valójába tennének bármit a kiküszöbölése érdekébe.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kurucok Európába
  2011-01-26 10:14:18, szerda
 
  Kurucok Európába.

Ennek a cikknek írója egy baloldali hazaáruló talpnyaló ember, akinek az a jó ha országunknak rossz.
Ezek a típusú emberek, és leszármazottai akik a régi rendszer haszonélvezői kihasználói, voltak, és soha nem tettek semmit azért, hogy országunkba demokrácia legyen.
Most ezek a patkányok lépnek fel a demokrácia, és a sajtó szabadság védelmébe.

Ezek az emberek akik jelenlegi vagyonukat úgy harácsolták, lopták össze és abból élnek ma jól, ott ártanak az országunknak ahol tudnak, mert nem nézik jó szemmel, hogy a jelenlegi kormány megpróbálja lebontani azt, hogy tovább folytathassák a harácsolást, a lopást.

Ezért, hogy országunkat elmarasztalják mindent elkövetnek, ezeknek az MSZP bérenceknek semmi sem drága, mert az elmúlt 8 évbe olyan anyagi haszonra tettek szert, hogy nekik az sem okoz problémát, ha országunknak anyagi kárt okoznak.

Az MSZP politikusai látva, hogy országunk elindult a jó irányba ellenállásra buzdítja az embereket, mert ők olyan anyagi körülményeket biztosítottak maguknak 8 éves hatalmuk alatt, hogy nekik nem fáj ha romlik a forint, vagy drágul a benzin.

Csak azokat nem értem akik ezek után amennyi bűnt elkövettek 2002 - től még melléjük állnak, közbe napi megélhetési gondokkal küszködnek.
És az egyértelmű, hogy akiknek anyagi gondjaik vannak az az MSZP - nek köszönheti, mert hatalmas hiteleket vett fel az IMF - töl, amiért cserébe olyanokat vállalt amit a jelenlegi kormánynak kell teljesíteni.

És most Gönc Kinga lázítja az UNIÓ -t sürgeti hazánk büntetést. Mi ez ha nem a hazaárulás legdurvább formája?
Az MSZP is ugyanezt csinálja, csak titokban mert ahhoz gyávák, hogy nyíltan felvállalják, hogy rombolják hazánk anyagi helyezettét.

Az MSZP teljes mértékbe kiiktatandó párttá vált a politikából, mert az a párt amelyik saját hazájának kárt okoz nem való a közületbe.

Ennek már a rendszer változásnál meg kellet volna történnie, mert azért azt ne feledjük, kutyából nem lesz szalonna.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez frankó
  2011-01-19 10:43:20, szerda
 
  Ez frankó

Az UNIÓ beleszól belügyeinkbe, befolyásolja, manipulálja, a gazdasági helyezettünket, de azt nem biztosítja, hogy ugyanazok a anyagi körülmények illessenek meg bennünket / ugyanazért a munkáért ugyanazt a bért /.

Az UNIÓ olyan dolgokat követel tőlünk amit régi tagjai sem tartanak be, pedig ott magasabb az élet színvonal mint nálunk.

Nálunk alacsonyabb bérből élőknek többet kell fizetni az üzemanyagért, mint más UNIÓ - os ország lakóinak.

A banki feltételek is rosszabbak nálunk mint azokba az országokba akik próbálják akaratukat ránk kényszeríteni.

A munka feltételek is rosszabbak országunkba mint más tagállamba.

Itt a multik többet engedhetnek meg maguknak mint saját hazájukba, és ezért szeretnek hazánkba letelepedni, tudják nálunk nincs igazi szakszervezet, itt nem fontos betartani a munka törvénykönyvét, nálunk ki lehet zsákmányolni a dolgozókat, és a kormány se szándékozik a munka vállalok érdekébe tevékenykedni.

Tele van a hócipőm, hogy minket másodrangúnak kezelne a UNIÓ - n belül.

Tele van a t.....m az ingyenélő UNIÓ - s képviselőkkel.

Sőt az egész UNIÓ úgy szar ahogy van.

Az átlag ember semmi pozitívumot nem tapasztal abból, hogy tagjai vagyunk ennek a hitvány ingyenélő szervezetnek, ami csak a kizsákmányolásról szól.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Monndva csinált szakszervezete
  2011-01-17 15:19:47, hétfő
 
  Mondva csinált szakszervezetek.

Tudják, hogy a multik megszegik a munka-törvénykönyvben előírtakat és semmit sem tesznek ellene.
A munka vállaló ki van zsákmányolva, nem elég, hogy képviselőink olyan törvényeket alkotnak ami a valódi érték teremtőket sújtja az irreálisan magas adóval, még a multik is szívják a vérünket például úgy hogy nem adják ki az évi törvény által előirt szabadságokat.

Ebben az országba mindenki azt tehet amit akar a munka vállalókkal szembe, mert senki nincs aki a munka vállalok érdekeit képviselné.

És ami a pofátlanság teteje a közalkalmazottak olyan jogokért háborognak ami a multiknál dolgozóknak sem jár meg, vagy ha mégis jár úgy keverik a szart, hogy a dolgozó mindenféle képen rosszul jár.

Pedig azoknak is akik a törvényeket alkotják azok keresik meg a zabálni valót akiket mindenki kizsákmányol, elsősorban maga az állam, másod sorba a multik vagy az olyan hazai cég tulajdonosok akik az MSZP tagja is, mint az MSZP bukott miniszterelnöke a hazug Gyurcsány Ferenc.

Érted ugye, elsősorban cég tulajdonos, másod sorba kizsákmányoló MSZP politikus, akinek azok érdekét kellene, hogy képviselje akiket a céh tulajdonos kizsákmányol.

Nem is olyan nagyon ellentmondásos a kettő.

Talán az ilyen hazaáruló patkányoknak el kellene dönteni hol is állnak, a kizsákmányolok vagy a kizsákmányoltak oldalán.?

Azért azt illik tudni nem a kizsákmányolok fognak szavazni a következő választások alkalmával sem.

Ezt minden magára valamit adó politikus figyelmébe ajánlanám.

Ami nagyon furcsa az MSZP - be akinek elsősorban a munka vállalókat kellene képviselnie, hogy olyanok a tagjaik akik cég tulajdonosok és a dolgozókat kizsákmányolják.

Pedig a nevükbe is az van, hogy szocialista, ami nekem annyit jelent, hogy a munka vállalókat, szociálisan érzékenyeket kellene hogy képviselje.

Persze mindenki tudja, hogy az elmúlt 8 évbe pont az ellenkezőjét tették, és a multik illetve kizsákmányolóink érdekébe tevékenykedtek.

De miért is csodálkozunk, olyan miniszterelnökük volt mint a liba tolvaj, meg a hazug Gyurcsány .

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kizsákmányoló multik.
  2011-01-16 22:27:55, vasárnap
 
  Kizsákmányoló multik.

Papíron kiadják a dolgozóknak a szabadságot a valóságba meg dolgozik az alkalmazót.
A magyar törvényeket kijátszva, erős a gyanúm, hogy az ellenőrző szervek tudtával zsákmányolják ki a hazai alkalmazottakat a külföldi kézbe levő multi cégek.


A dolgozó a múlt hónap minden munkanapján dolgozott, meglepődve tapasztalta a bér papírján, hogy decemberbe ő 10 nap szabadságon volt.

Mert a cég nem tudta kiadni az évi előirt szabadságot december végéig, ezért azt csinálta, hogy a ledolgozott napok helyet szabadságot írt ki az alkalmazottnak.

És ezt nem egy dolgozóval csinálta meg hanem a többségével egyaránt.

És ha valaki mer szólni, közlik vele holnaptól nincs szükség a munkájára.

Mert a valóságba több dolgozót kellene foglalkoztatnia azért, hogy kitudja adni az évi törvény által előirt szabadságot.

Mi ez ha nem kizsákmányolás?
Mi ez ha nem a magyar törvények figyelembe nem-vétele?

Ki, kik a felelősek azért, hogy ilyen megtörténhet országunkba?

Ezért mind a politikusok felelősek, azok akik nem tudják miért kapják a fizetésüket, ha olyan törvényeket alkotnak amit bárki figyelmen kívül hagyhat.


Idióta barmok !


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Német liberáli lap hazájával
  2011-01-04 14:01:18, kedd
 
  A Német liberális lap saját hazájával foglalkozón.

Az MSZP volt elnöke Lendvai saját törpe pártjával és azzal, hogy az MSZP képviselők nagyobbik hányada listás úton került az ország templomába.

Talán az ország kár okozása helyet, hazánk felvirágoztatásért kellene tevékenykedniük, nem azt folytatni amit 8 éves hatalmuk alatt tettek, aminek köszönhetően törpe párttá változtak.

A külföldieknek aki bírálják hazánkat savanyú a szőlő, látva, hogy megszorítások nélkül is lehet kormányozni egy országot.
És félnek, hogy Európa több országa is követendő példaként fogja értelmezni a hazánkba történteket.

Mit várhatunk azoktól akik mindig az egyszerű állampolgárok fosztogatásával, hitelek felhalmozásával, tudnak, tudtak egy országot irányítani?

Ezt a tolvaj csürhét hazánkba ügy hívják, hogy MSZP a segg nyaló fullajtárja az SZDSZ - röl már nem lehet beszélni mert az már elérte megérdemelt sorsát.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Érted ugye?
  2011-01-03 06:24:14, hétfő
 
  Érted ugye?

Amikor téged sújtottak az MSZP - SZDSZ rabló banda által bevezetett megszorítások te nem tehettél semmit.
Most, hogy a NEMZETI kormányunk a kizsákmányolóinkat sújtja különadókkal ők futhatnak Brüsszelbe panaszkodni.

Itt is az csapodik le, hogy a multikat akik most fűhöz fához futnak, hogy elsírják mit tesznek velük egyáltalán nem érdekli az ország sorsa.

Ezek azért telepedtek hazánkba, hogy kizsákmányoljanak bennünket.

Ez mind az MSZP - SZDSZ kormányoknak köszönhetően jöhetett létre, mert olyan törvényeket alkottak ami a honi váltakozásokat megnyomorította, agyonadóztatta, amíg a multikat támogatta az általunk befizetett adónkból.

Amíg egy multi aki hazánkba telepedik pénzt kap azért, hogy embereket alkalmaz / több milliót / fő, / egy hazai vállalkozás megalakulásakor nem kap semmit.
Amíg egy multi a megalakulásától számítva 5 évig nem kell, hogy adózzon, addig a honi kis és közép vállalkozásnak az első pillanatból adóznia kell.

Több multi kihasználva, hogy itt 5 évig adó mentességet élvez az 5 év letelte után szépen veszi a sátor fáját és elmegy.
Vagyis ezek a céh-gek 5 évig kizsákmányolták az embereket, felvették a céh alakulásakor a támogatást, a hasznot kivitték az országból és szépen hazamentek nagy haszonra téve szert.

És még arról nem is beszélve, hogy a hazai törvényeket kijátszva, a munka törvényt be nem tartva, dolgozókat kirúgással fenyegetve, tevékenykednek a külföldi cégek a Magyar munka vállalókkal szemben.
Akiket sokszor pluszmunkáért, feketén borítékba, kézbe fizetnek ki azért, hogy ne kelljen adót, és járulékot fizetniük az állam felé.

Pedig ezzel a dolgozókat rövidítik meg az állammal egyaránt, mert a dolgozónak az így kifizetett járulék mentes pénz majd a nyugdíjukból hiányozni fog.

Ezért kell megszüntetni a vasárnapi nyitvatartásit a nagy bevásárló központokba ami család ellenes és az egyik kiváltó oka, hogy a fiatalok nem vállalják a házasságot a család alapítást.

A munka vállalókat úgy kellene megfizetni, hogy a heti 5 nap munkáért is keressenek annyit, hogy biztosítani tudják az emberhez méltó életet.
Ezért volna szükség olyan szakszervezetekre akiknek vezetőik nem megvásárolhatok és ezekért harcolnának.
Nem mind a jelenlegiek akiket már rég lefizetek, megvásároltak, hogy ezeket a problémákat még szoba se hozzák.

Nézd meg a Franciákat, ha valaki rosszul néz rájuk, már tüntetnek, beszüntetik a munkát, mert ők tudják mi az , hogy ember.

És ott a nyugdíjasok sem támadják a tüntetőket, a sztrájkokat, mert értik ha a dolgozó kiharcolja ami jár nekik az nekik is jó.

Az, hogy nálunk a nyugdíjasoknál ellenszenvet vált ki a munkabeszüntetés az átkosnak nevezet rendszernek köszönhető, mert őket még nem zsákmányolták ki a multiik, meg nem tudják mi az hogy külföldi cégnél dolgozni, meg 40 évig mosták az agyukat.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
És akkor most mi is van?
  2011-01-01 03:11:44, szombat
 
  És akkor most mi is van?

Na mégis mi?

Hát 2011.

Éljenek a nők !!!!!

Mert azért mondhat bárki bármit a nők azok angyalok.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2010.12 2011. Január 2011.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 299 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 26
  • e Hét: 215
  • e Hónap: 1834
  • e Év: 1834
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.