Belépés
schuro.blog.xfree.hu
Mondd el és elfelejtem; mutasd meg és megjegyzem; engedd, hogy csináljam és megértem. schuro ...
2011.11.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/40 oldal   Bejegyzések száma: 390 
Lotus Renault GP új autója
  2011-01-31 22:26:58, hétfő
 
  Lotus Renault GP új Forma-1-es autója

Valenciában lehullt a lepel Lotus Renault GP istálló R31 tíousjelű Forma-1-es autójáról, ezzel kezdetét vette egy új éra a korábban a Renault gyári csapataként működő alakulat életében. Robert Kubica és Vitalij Petrov együttese mostantól fekete-arany színekben tündököl és ambiciózus célokkal vágnak neki az új szezonnak. 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Platina szabály!
  2011-01-31 22:22:00, hétfő
 
  Platina szabály!

Mindenki ismeri a bibliai aranyszabályt: "Szeresd felebarátod!" Azonban létezik egy szabály, ami e felett áll: A Platina Szabály, mely kimondja Soha, soha, soha, de SOHA ne" szeresd" felebarátodat*. A Platina Szabály szerint az idők kezdete óta mindíg ugyanaz a nyolc lépés ismétlődik.

1. lépés: Vonzalom A vonzalom azonnali és tagadhatatlan, és - bár láttad beleesni ebbe a csapdába a barátaidat (gúnyosan röhögtél rajtuk) - úgy gondolod: Ez most más, a Platina Szabály Rád nem vonatkozik. És ez a második lépés:

2. lépés: Alkudozás "Szerintem nem lesz gáz." - ezt gondolja mindenki, de akkor, jön a harmadik lépés:

3. lépés: Behódolás A kapcsolatnak - legalábbis először - mindíg van haszna. Ez a negyedik lépés:

4. lépés: Előnyök És már itt is van a következő lépés:

5. lépés: A fordulópont Amiből következik a hatodik lépés (Végre rájössz, hogy óriási hibáztál, és ezzel most együtt kell élned.):

6. lépés: A Purgatóium
A kapcsolat ectomia önmagában is igen kényes műtét, de a Platina Szabály esetén nem végezhető csak nagyon biztos kézzel. És ez a hetedik lépés:

7. lépés: Szembesítés És minden más kapcsolatban ennyi volna, de a Platina Szabály esetében, mivel kénytelenek vagytok újból találkozni jön a nyolcadik lépés:

8. lépés: A csapás Ez a Természet Törvénye. (Ted szerint van egy

9. lépés, mikor rájössz, hogy a düh és a sértettség csak neked árt, és már nem ragaszkodsz hozzá, hanem éled tovább az életed. Ez a lépés az Egymás mellett létezés.)

A CITROM TÖRVÉNY A citrom törvény egy kevésbé ismert randizási kiskapu, amely megengedi egy tesónak, hogy magyarázat nélkül lelépjen bármilyen randiról az első öt perc folyamán. Hányszor volt már, hogy egy tesó olyan vakrandira kényszerült, ahol a hölgy nagyjából a maszk nélkül Predator - ra hasonlított? Most a Citrom Törvénynek köszönhetően, nem kell többet végigülnöd ezt a kínszenvedést, vagy vesztegetned a Predator idejét. Egyszerűen átnyújtod a hölgynek a Citrom Törvény kártyát és már távoztál is az ajtón. SAJNÁLOM, DE A RANDINAK VÉGE

A Citrom Törvény abban az esetben lépéletbe, ha az első öt perc (300 másodperc) során bármely fél úgy ítéli meg, hogy a folytatás értelmetlen és ezért az említett randi félbeszakítása mellett dönt időt kímélendő és / vagy ön - tiszteletből. Ezen kártya átadása megkíméli az átadót az örök haragtól vagy kérdésektől a citromozott részéről, ami a randi befejezéséhez kapcsolódna, ami okai között szerepelhet, de nem kizárólagos jelleggel: ízléstelen ruha, szájszag, szakadt külső, rossz helyen megjelenő / túlzott testszőrzet, long island - i akcentus, állami iskolai végzettség, gyenge hitelképesség, hitelképtelenség, gyanús szagok. (I) az átadó visszavonhatja a Citrom Törvényt amennyiben a citromozott azonnal elfogad egy nincsenek további elvárások megegyezést, és beleegyezik, hogy a kapcsolat nem tart tovább egy (1) éjszakánál. (II) az egyezség feltételei nem kizárólagos jelleggel átruházhatóak, tiszteletben tartva a Citrom Törvény alapkoncepcióját, mint olyat. (III) azon valószínűtlen esetben, ha a felek mégis a folytatás mellett döntenének, egyetlen (1) ötössel semmissé teszik, hogy valaha is életbe lépett volna a Citrom Törvény

Tesó Kódex - 1. Törvény Tesók a csajok előtt. A kötelék két férfi között erősebb, mint a kötelék egy férfi és egy nő között, mert mint általában, a férfiak erősebbek a nőknél. Ez tudományos tény. Tudtad - e Az első törvény gyökeei visszavezetnek egészen a Genezsig. Na nem a Peter Gabriel, Phil Collins féle Genezis - ről van szó, hanem a bibliairól. A Holt - tengeri tekercsek között rábukkantak a tesó kódex első írásos nyomaira. Barnabás könyve 1:1 És minden szükségletek biztosítva vagyon az paradicsomban. Gyümölcs, víz és társaság. De egy napon Ádám egy mezítelen csajjal jelent meg, kinek neve Éva vagyon és kinek megkívána vala az olajfalevelét. És midőn Ádám az almafa mögé méne, hogy megismerje Éva testét, totál magára hagyta tesóját, Phil - t akinek Knicks jegyei voltak az estére, ráadásul a pálya szélére. De hogy rövidre fogjuk, az emberiség öntudatra ébredt, a paradicsom elveszett és hát azt is mind tudjuk, hogy a Knicks hova jutott.

1. Tesók a macák előtt. Két férfi között erősebb a kötelék, mint egy férfi és egy nő között, mert általában a férfiak erősebbek, mint a nők. Ez szimpla tudomány. Tudtad, hogy az 1 - es cikkej visszavezethető egészen Genesis - hez? Nem, nem a Peter Gabriel / Phil Collins bandához, hanem a bibliai könyvhöz. A Holt - tenger Tekercs szerint felfedeztek egy rég eltűnt útvonalat, ami dokumentálta.

2. Egy Tesó csinálhat hülyeségeket, egészen addig, amíg a többi Tesója is csinálja.
Megjegyzés: ha Butch Cassidy áramtól agyonrázva lépett volna ki az utastérből, az emberek ezt mondanák: Ugyan már, haver. Ha csak egy spanyol srác döntött volna úgy, hogy elkezd futogálni az utcákon egy csomó dühös bika elől, az emberek ezt mondanák: Ugyan már, haver. 

3. Ha egy Tesónak van egy kutyája, annak minimum a térdéig kell érnie, mikor megnő. Megjegyzés: Ha egy kisméretű kutyát birtokol a Tesó, akkor sincsen felmentve ez alól a cikkej alól, ha egy profi pankrátor, vagy egy Steve McQueen mozi - szereplő után nevezi el azt.

4. Egy Tesó soha nem beszél a Tesó - kódex létezéséről egy lánynak. Ez egy titkos dokumentum, amit semmilyen okból nem osztunk meg nőkkel még abból az okból sem. Megjegyzés: Ha nő nemű egyed vagy, és ezt olvasod, először is had kérjek bocsánatot: soha nem volt célom, hogy ez a könyv ilyen sok matekot tartalmazzon. Másodszor, kérlek téged, hogy annak

5. Mindegy, hogy mások foglalkoznak e a sporttal, egy Tesó mindenképpen foglalkozik a sporttal.

6. Egy Tesónak nem szabad szégyenlős ködnie, hogyha az öltözőben más Tesók előtt kell meztelenre vetkőznie. Megjegyzés: Ha egy Tesó meztelenül lézeng az öltözőben, a többi Tesónak úgy kell tennie, mintha semmi különös nem történt volna, miközben eltakarják a szemüket. Ha kétséged támadna, emlékezz a régi okosságra: Ha egy törölköző lehull a földre, csukd be a szemed. 

7. Egy Tesó soha nem ismeri el, hogy nem tud vezetni. Még egy karambol után sem.

8. Egy Tesó soha nem küld üdvözlő kártyát más Tesóknak. Megjegyzés: Tesók között nincs olyan érzelem, amit e - mailben el ne tudnának küldeni. Lejjebb találtok pár e - mail - t néhány Tesó alkalomra, amivel mindenképpen eljut a címzetthez az üzenet a nélkül, hogy valódi üdvözlő kártyát kéne venned. Együttérzés

9. Ha egy Tesó elveszti valamelyik testrészét egy balesetben, vagy betegség miatt, a Tesói nem mondanak neki hülye vicceket, mint például: Adj egy hármast! vagy Tényleg sok golyódba került, hogy kilépj a melódból!. A Tesó még mindig ötöst ad, és megvan mindegyik golyója, képletesen szólva.

10. Egy Tesó bármit félbe hagy, és rohan, hogyha egy Tesója szakítani akar a nőjével. Teljesen normális, hogy egy Tesó megzavarodik, ha szakítani akar a csajával. Valamilyen okból kifolyólag a nők felháborodnak néha még agresszívvá is válnak amikor a pasijuk közli velük, hogy az illető hölgyemény barátnőivel is szeretkezni akarna. Ilyenkor jön a Tesó Tesója.

11. Egy Tesó megkérheti a Tesóit, hogy segítsenek neki a költözésben, hogyha előtte beszámol a nagyméretű szőnyegek pontos darabszámáról. Abban az esetben, ha a Tesó súlyosan alábecsülte a szőnyegek számát, Tesói fentartják a jogot az azonnali távozásra, bárhol is tartanak általában a kapualjnál.

12. Tesók nem osztozkodnak desszerten.

13. Minden Tesónak rendelkeznie kell egy szárnysegéddel, akit a Tesói közül választ ki.

14. Ha egy nő nemű egyed érdeklődik egy Tesó szexuális múltjáról, akkor a kérdezett Tesónak tiszteletben kell tartania a Testvéri Titoktartást, és eljátszania, hogy nem tud semmit. Jobb ha azt hiszik a nők, hogy minden férfi agyilag zokni, mint megmondani nekik az igazat.

15. Egy Tesó soha nem táncol úgy, hogy a kezeiafeje felett vannak.

16. Egy Tesónak bármilyen körülmények között el kell tudnia mondani a következő bajnokságok aktuális eredményeit: Super Bowl, World Series, Az Év Playmate - je.

17. Egy Tesónak kedvesnek, és figyelmesnek kell lennie minden munkatársához, kivéve hogyha az illető a Tesó alatt szerepel az Ordibálási Piramison. Amerikát olyan férfiak és nők segítségével hozták létre, akiket ordibálással bírtak rá a keményebb munkára, és ez a szokás generációról generációra szállt. De nem kiabálhatsz akárkivel és csak azokkal, akik alattad helyezkednek el. Hogy illusztráljam, alant megtaláljátok.

18. Ha egy Tesó egy buli előtt elmegy sört venni, joga van megtartani a többiektől beszedett pénzt. Megjegyzés: Az összetűzés elkerülése végett, a Tesó jobban jár, hogyha a számlát eldobja, mielőtt visszatér a buliba.

19. Egy Tesó nem feküdhet le semelyik Tesója nővérével/húgával. Azonban egy Tesó nem kaphatja fel a vizet, hogyha egy Tesója azt mondja: Nem rossz bőr a nővéred/húgod! Megjegyzés: Valószínűleg mindenki jobban jár, hogyha a Tesó eldugja a nővére/húga képeit, amikor átmegy hozzá bármelyik Tesója. Teendők a ház Tesóbiztossá tételéhez: Dugj el minden képet, amin dögös nővérek / húgok, anyák, unokatesók szerepelnek.

20. Egy Tesó tiszteli a seregben szolgáló Tesóit, mert saját akaratukból védelmezik a hazát és ami ennél is fontosabb - , mert egymás után többször is laposra tudja verni az illetőt.

21. Egy Tesó soha nem osztja meg észrevételeit Tesójának nővérével kapcsolatban. A Tesónak még akkor is csendben kell maradnia, ha Tesója csőbe akarja húzni, és ilyeneket kérdez: Nagyon dögös, mi?, ugyanis ilyen szituációkban neki kéne csőbe húznia valakit.

22. Nincs olyan cikkej, amely megtiltaná, hogy egy nőnemű egyed legyen a Tesód. Akár nőkből is válhat kiváló Tesó. Hogy miért? Mert eltudnak minket navigálni a Muff - kódex bonyolult rigolyái között. A nőknek is van saját kódexük? Attól félek. Egy reggel, mikor éppen készültem kislisszolni az ajtón miközben az aznapi csábításom a zuhany alatt volt, ráakadtam a fent említett kötet.

23. A mikor két Tesó együtt nézi a TV - t, az akinél a kapcsoló van nem kapcsolhat tovább olyan csatornáról, amin mell látható. Ebbe a kategóriába bele tartozik, de nem kizárólagosan a tehetség kutató versenyek, női atlétika, és bizonyos orvosi műsorokat.

24. Ha egy Tesó baseball sapkát visel, köteles a siltjét 6, vagy 12 óra irányába állítani. Minden más pozíció a rappereknek, illetve az agyilag zokniknak van fenntartva.

25. Egy Tesó nem engedi Tesójának, hogy bármilyen tetoválást magára varrasson. Főleg nem egy nő nevét. Egy átlagos kapcsolat férfi és nő között 83 napig tart. Az ember és bőre közti kapcsolat egy egész életre szól, és a bőrt muszáj ápolni, mert mint tudjuk a bőr a legnagyobb és második legfontosabb szerv, amivel egy férfi rendelkezik.

26. Amíg egy Tesónak nincsen gyereke, nem szabad a mobilját az övére csatolva hordania.

27. Egy Tesó soha nem veszi le a felsőjét más Tesók jelenlétében. Ezen cikkej alól kivétel a strand, illetve a tengerpart. Megjegyzés: azon Tesóknak, akiknek a hátukon jókora szőrréteg nőtt, kötelező azt valamivel eltakarni; még strandon, és tengerparton is. Bocs, Tesó.

28. Egy Tesó időben értesíti Tesóit, hogyha női bunyó van kilátásban. Megjegyzés: Ha egy Tesó úgy ítéli meg, hogy női bunyó van kialakulóban, köteles szólni többi Tesójának, hogy azok is részt tudjanak venni a két női egyed megütközésének megfigyelésében. Egy igazi Tesó megragad mindenféle média eszközt, hogy elterjessze a hírt: telekommunikáció, könyékkel lökdösődés, postagalamb, fényjelek, üvöltözés, képeslapok és telepatikus kommunikáció. Ha egy értesített Tesó valamilyen okból nem tudja megnézni a két nőszemély harcát, akkor a jelenlévő Tesó felelős azért, hogy ott nem lévő Tesóját képekkel, videókkal, vagy bármilyen indokolt metódust használatba véve, esetleg intenzíven mutogatva beszámoljon az eseményről.

29. Ha két Tesó úgy dönt, hogy elmennek moziba, semmi féle képpen nem mehetnek olyan vetítésre, ami délután 4:40 után kezdődik. Illetve pénz spórolás céljából nem vehetnek közösen popcorn - t, mindenképpen saját pattogatott kukoricát kell vásárolni.

30. Egy Tesó soha nem hasonlít össze boltokat.

31. Portyázás közben egy Tesó először mindig a legdögösebb lánykára indul rá, mert soha nem tudhatja.

32. Egy Tesó nem engedi Tesójának, hogy 30 éven alul megházasodjon.

33. Ha egy Tesó a nyilvános mosdóban tevékenykedik; (1) piszoár használat közben szigorúan csőlátás; (2) ha több, mint 2 csávó várakozik a piszoárnál kötelező ezt mondani: Mi ez, a női WC?; és (3) a használt papírtörlőt enyhén kosárlabdázásra hajazó mozdulattal megpróbálja a kukába juttatni & lepattanóra nem feltétlen kell ugrani.

34. Tesók számára szigorúan tilos a szemkontaktus ördögi hármas közben.

35. Egy Tesó soha nem kölcsönöz ki csajos filmet.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vicces állatok - 50.
  2011-01-31 20:20:57, hétfő
 
 

 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Vicces képek - 63.
  2011-01-31 20:18:14, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Madeira
  2011-01-31 20:16:08, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vicces Piszoár-ok
  2011-01-31 20:14:28, hétfő
 
  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Érdekes lámpák - 3.
  2011-01-31 19:44:51, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kreatív számítógépek
  2011-01-31 19:41:47, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szórólap portrék
  2011-01-31 19:40:36, hétfő
 
  Az amerikai művész, Sandi Gold bemutatta szórólapokból készült portréit. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szálloda szemétből
  2011-01-31 19:35:12, hétfő
 
  A folyamatban lévő "Save the Beach", kampány keretében mutatták be Madridban, egy teljes egészében a strandokon talált szemétből épült szállodát.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/40 oldal   Bejegyzések száma: 390 
2010.12 2011. Január 2011.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 390 db bejegyzés
e év: 5536 db bejegyzés
Összes: 38183 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2074
  • e Hét: 7118
  • e Hónap: 91465
  • e Év: 91465
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.