Belépés
lebo.blog.xfree.hu
Nem vagyok normális ! Nem vagyok tökéletes ! Nem akarok hibátlan lenni ! Nem akarok mindenkinek, pláne bárkinek megfelelni!! Leboniczky László
1961.05.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/12 oldal   Bejegyzések száma: 114 
sirató fal
  2011-10-31 07:54:19, hétfő
 
 


siratófal ott ......és itthon
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Akkor miért nem fogynak el ?
  2011-10-31 07:47:15, hétfő
 
 
Elárasztják a kanadai reptereket a "neonácik elől menekülő" magyar romák Nyomtatás
2011. október 27. csütörtök, 11:46
Naponta mintegy ötven magyar roma érkezik Kanadába a pearsoni repülőtérre, hogy menekültstátuszt kérjenek az országtól, mert állításuk szerint Magyarországon üldözik őket a neonácik és a szkinhedek.

A múlt héten egy géppel egyszerre 110-en érkeztek Kanadába a pearsoni repülőtérre, a reptérnek pedig az akkor szolgálatban lévőkön kívül több vámost is be kellett hívnia, hogy foglalkozni tudjanak a Magyarországról érkezőkkel - írja a Toronto Sun.

A lap szerint teljes családok vándorolnak ki Kanadába, akik azt állítják, neonácik és szkinhedek üldözése miatt menekültek el Magyarországról. A reptéri dolgozók szerint az idősek és gyerekek között többeknek vannak egészségügyi gondjai is, amely szintén leterheli a helyi kórházakat és a kanadai egészségügyet...... ...... ...... .......Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
lefekvés előtt nindíg
  2011-10-30 23:54:02, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ááááááááábammeg
  2011-10-30 17:07:04, vasárnap
 
 


ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁBammeg...... ........bebas-------tam a láááááááááááááááábam!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi ebből a tanulság?
  2011-10-30 10:14:04, vasárnap
 
  A farmon a ló belesüllyed egy mocsaras gödörbe. Arra megy a tyúk. A ló kéri, hogy hozzon gyorsan segítséget. A tyúk elszalad segítségért, de nincs otthon senki, így maga beül a gazdája sportkocsijába, és azzal kihúzza a lovat. A ló nagyon hálás, és megígéri, hogy jó tett helyében jót várjon a tyúk. Egyik nap, mit ad isten, a tyúk is elsüllyed egy gödörben, és kiabál a lónak.


- Ló, légy szíves menj a sportkocsiért és húzzál ki innen.
- Nekem nincs szükségem ehhez kocsira. Odaállok, odatartom a fütyimet, kapaszkodj bele és kihúzlak.
És tényleg kihúzza a tyúkot.


- Mi ebből a tanulság?
- Ha valakinek akkora van, mint egy lónak, nincs szüksége sportkocsira ahhoz, hogy felszedjen egy tyúkot.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ez már csúcs
  2011-10-29 16:05:56, szombat
 
  Rendőrökkel teli autót akartak ellopni Budapesten
A rendőrautó sofőrje kiszállt a járműből, de a slusszkulcsot nem vitte magával - ismertette a kedden történt eset részleteit a napilap.

Mindezt meglátta a fiatalember, aki a sötétített ablakon keresztül megpróbálta kifürkészni mit vihet el a kocsiból, majd beült a járműbe.

Ekkor szólaltak meg a háta mögött ülő rendőrök, és azt mondták: ,,Mi nem tennénk!"
A tolvaj megpróbált elmenekülni, de elfogták és előállították.
Link
A Népszabadság a rendőrségtől kapott tájékoztatásra hivatkozva azt írta: a fiatalember az első, aki Magyarországon a benne ülő rendőrökkel együtt próbált ellopni egy rendőrautót.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
röviden
  2011-10-29 13:03:33, szombat
 
 
Az embernek három korszaka van: ifjúság, felnőttkor és a "remekül nézel ki".

A borban bölcsesség, a sörben szabadság, a vízben pedig baktériumok vannak...

Nem szabad vizet inni, mert az nagyon erős ital. Fenntartja azokat a nagy hajókat...

A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot...

A második házasság az optimizmus győzelme a tapasztalat felett!

A stressz az, amikor üvöltve ébredsz fel, aztán rájössz, hogy nem is aludtál.

Ha egy kacsa nem tud úszni, attól még nem a víz a hülye!

Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét.

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
R Ö V I D E K

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

Bal lábbal keltem fel. Felvettem az ingem és leszakadt egy gomb. Megemeltem a táskámat és leszakadt a füle. Már félek kimenni vizelni...

A bölcs férfi nem játszik bakugrást az orrszarvúval.

A múltkor hazamentem és az asszonyt az ágyban találtam egy vietnámival és egy négerrel. Lefényképeztem őket és elküldtem a Benetton-nak. Sosem lehet tudni...

Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam.

Sose vegyél semmit, aminek nyele van. Azzal dolgozni kell!

Még hogy az úszástól jó alakod lesz. Nézd meg a bálnákat!

Barátok: olyan emberek, akik jól ismernek és mégis szeretnek...

Ne igyál, amikor vezetsz! Még nekimész valaminek és kilöttyen a pia.!!!

Egy jó nőt meghódítani és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.

Nagyanyám nagyon kemény asszony volt. Három férjet temetett el, pedig kettő közülük csak szundikált.

Minden férfinak szüksége van egy feleségre, mert van olyan csomó dolog, amiért egész egyszerűen nem lehet a kormányt hibáztatni.

Ne köpködj a sivatagban! Még szükséged lehet rá.

Van egy túlélő késem. Túlélte az apámat, a nagyapámat...

Nem értettem mit mondott a doktor. Elmehetek, vagy elmebeteg?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ez igen
  2011-10-29 12:59:47, szombat
 
 
Bill és Sam, két idős barát, minden nap találkoztak a parkban, etették a galambokat, csodálták a mókusokat és megtárgyalták a világ dolgait.
Egy nap Bill nem jelent meg. Sam eleinte arra gondolt, hogy közbejött valami, talán meghűlt, vagy ilyesmi. Mikor már egy hét is eltelt, Sam elkezdett aggódni. Mivel csak a parkban szoktak találkozni, Sam nem tudta hol lakik Bill, így nem tudta kideríteni mi történt a barátjával. Eltelt egy hónap és Sam már arra gondolt, hogy legutóbb utoljára látta idős barátját.
De egy hónap elteltével - láss csodát - Bill megjelent. Sam nagyon izgatott és boldog volt ismét látni őt és ezt közölte is öreg barátjával. Majd megkérdezte:
-Az Isten szerelmére, Bill, mi történt veled ?


Bill válaszolt:
-Börtönben voltam !
-Börtönben ?? Miért ?
-Nos, mondta Bill, ismered Maryt, azt a csinos szőke pincérnőt abban a kávéházban ahova szoktam időnként járni ?
-Igen, emlékszem rá. Mi van vele ?
-Nos, beperelt, mondván, hogy megerőszakoltam és ezért 89 éves létemre olyan büszkeség töltött el, hogy a bíró kérdésére bűnösnek vallottam magam. És akkor az az átkozott bíró 30 nap börtönt sózott rám... hazudozásért !
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
5 tabu, amit ne tégy
  2011-10-29 09:19:19, szombat
 
  5 tabu, amit ne tégy szakítás után

Szívszaggató fájdalom, ürességérzet, csalódott düh. Sokféle érzés kavarodhat benned szakítás után. Azonban a neheze még csak most következik: hogyan éld túl ezt az időszakot? Ehhez adunk 5 tippet, mi az, amit még a leggyengébb pillanataidban is tanácsos messziről elkerülni!


undefined
foto:Profimedia - Red DotVége, ennyi volt? Vagy mégis van remény, hogy minden másképp lesz? Sok tépelődés előzi meg, mire eljutsz, hogy nincs tovább. Ha kapcsolatod kifulladt, egy szomorú időszak következik. Ezt pedig - akármilyen rossz is tudomásul venni - szintén meg kell élned, hiszen ezáltal is tapasztaltabb leszel.

Azonban van néhány tiltólistás dolog, amire még az elkeseredett hangulataidban is gondolkodás nélkül érdemes nemet mondanod, ha nem akarsz még több fájdalmat és sebet. Nézzük, melyek ezek!

5 tabu szakítás utáni időszakra:

1. Ne kezdj ki a legjobb barátjával!
Akármennyire is forr benned a bosszú, hogy visszavágj neki, vagy éppen végre zöld az út egy szimpatikus illető felé, nem jó választás, ha a haverjára/barátnőjére veted ki a hálód. Ez nagyon átlátszó, és egyben sértő is a volt párod számára. Nem érdemes lealacsonyítanod magad egy ilyen revanshoz, inkább nyiss egy új fejezetet az életedben.

2. Ne menj ugyanoda bulizni!
Ez már eleve egy árulkodó jel, hogy figyelemmel akarod kísérni, kivel van együtt, ismerkedik-e másokkal, vagy éppen békülési szándékkal közelednél ismét felé. Egyik indok sem elég jó ahhoz, hogy ilyen eszközzel élj ebben a helyzetben. Hacsak nem akarsz nevetségessé válni a szemében, vagy egy rossz hangulatú estét szerezni magadnak.

3. Ne mond neki: ,,Látnod kellene, milyen jó fej!"
Felejtsd el, hogy beszámolsz neki az új kedvesedről. Ez még viccnek is rossz! Azon túl, hogy érthető módon bosszantani szeretnéd ezzel a húzásoddal, megint csak azt üzened felé közvetetten, hogy még mindig nem vagy túl rajta. Különösen akkor légy óvatos egy ilyen kijelentéssel, ha továbbra is jó barátok szeretnétek maradni.

4. Ne hordd magaddal a tőle kapott kis ajándékokat!
Felesleges a múltban élned még mindig, még ha a jelen annyira sivár és fájdalmas is. Ne tartsd magadnál azokat a tárgyakat, amelyek rá emlékeztetnek. A legegyszerűbb, ha mindentől megszabadulsz, így nem lesznek szem előtt. De az is jó módszer, ha becsomagolod őket egy dobozba, lezárod, és amíg még érzékenyen érint a szakítás, nem is nézel a doboz felé.

5. Ne bosszuld meg a következő párodon a múltbeli sérelmeket!
A legrosszabb, ha úgy próbálod kiadni magadból a szakítás miatti feszültséget, ha egy ,,kívülállót" bántasz meg. Ez nem szép, valld be, te sem örülnél, ha veled tenné ugyanezt az újdonsült párod. Ha úgy érzed, hogy sok hasonló dolga van, ami korábban is zavart az exednél, akkor duzzogás, kategorizálás helyett inkább valld be neki nyíltan. Az, ha tisztázzátok, hogy egy-egy gesztus, szóhasználat, viselkedés bizonyos helyzetekben mennyire rosszul érint, már az elején megteremtheti a fokozottabb bizalom légkörét.

Nem könnyű túlélni egy szakítást, de a saját érdekedben próbáld meg minél jobban átvészelni. Ha tarthatatlan volt a kapcsolatotok, úgysem lehettetek volna maradéktalanul boldogok együtt. Ezt azonban nagyon nehéz elfogadni. De gondolj arra, hogy sosem ismered meg igazán magad, ha nem szerzel elég tapasztalatot jóból-rosszból egyaránt. Lehet, hogy éppen ekkor sétál be az életedbe az IGAZI!

Te csináltál már olyat, ami a fenti listán szerepel? Hogyan érezted magad utána?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Demokráci magas fokon
  2011-10-29 08:26:57, szombat
 
  Orbán elleni merényletterv miatt vizsgálódnak

2011. október 27., csütörtök,
Orbán Viktor elleni merényletterv ügyében vizsgálódik a Központi Nyomozó Főügyészség. Az eljárás konkrétan rágalmazás és zaklatás miatt folyik egy Facebook-bejegyzés miatt, amely a miniszterelnök lelövésére ,,buzdított".
Sajtótájékoztatót tartana a Központi Nyomozó Ügyészségen tanúmeghallgatása után egy fiatalember, aki a Facebookon közzétett bejegyzésében leszögezi, hogy semmi köze sincs az Orbán Viktor elleni merénylettervhez, ami miatt ki akarják kérdezni.

A bejegyzés valódi, mint azt Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője a hvg.hu-nak elmondta, ugyanis tanúkat hallgatnak meg a Dániel Péter ügyvéd internetes közösségi oldalán írt ,,lőjük le, lőjük le" szöveg kapcsán.

A szóvivő hozzátette: a feljelentést Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője tette rágalmazásért és zaklatásért. Úgy tudjuk, hogy az ügyvéd hamis vád miatt bírósághoz akart fordulni. Az eljárásról egy másik bejegyzésében Dániel Péter azt írta korábban, hogy tanúként idézték be az ügyben, de szerinte alapvetően gyanúsítottként akarták kezelni, csak a nyomozó hatóság előtt a tanú köteles mindenre válaszolni. Hozzátette: ő gyanúsítottként is válaszol az ügyészeknek.

Dániel Péter az az ügyvéd, aki a Nenyit kaszinótojással, az új alkotmányt pedig ketchuppal kente össze, a minap pedig Wittner Máriát illette sértő szavakkal.
A fideszes vezető politikus egy másik ügy miatt is a nyomozó hatóságra citálta Dánielt, aki még áprilisban azt írta a közösségi oldalra: ,,Lázár lézer János, aki szerint, ugye akinek nincs semmije, az annyit is ér. Jancsi, te gátlástalan pártkatona. Te mennyit érsz, miután politikusként százmilliókat szereztél közpénzekből? Véleményem szerint annyit sem, mint az Audid pótkereke". Az ügyvéd erről korábban úgy nyilatkozott, hogy szerinte Lázár megváltoztatta a szöveget, és azt írta, hogy nyomorult tolvajnak nevezte őt.

Szikinger István alkotmányjogász a hvg.hu-nak azt mondta: egy internetes oldalon közzétett bejegyzéssel is megvalósulhat a bűncselekmény elkövetésére való felhívás. "Természetesen ennek valóságalapját vizsgálnia kell a hatóságnak, mert nem biztos, hogy azt komolyan kell venni." Szikinger István hozzátette, emberölés előkészülete miatt indulhat nyomozás, amely ha bebizonyosodik, akár öt évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető. Ezzel együtt úgy vélte, hogy a merényletterv szerinte így önmagában, csak a bejegyzés alapján nem állhat meg
Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/12 oldal   Bejegyzések száma: 114 
2011.09 2011. Október 2011.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 114 db bejegyzés
e év: 1092 db bejegyzés
Összes: 6747 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 80
  • e Hét: 80
  • e Hónap: 2397
  • e Év: 207186
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.