Belépés
scorpionsrose.blog.xfree.hu
Ne a felületből ítélj! Próbálj a dolgok mögé látni! Várady Gaby
1968.11.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Ezt mindenkinek látnia kell!
  2011-10-29 13:35:08, szombat
 
  HIBÁS VIDEÓ BESZÚRÁS!

"Nem mindenre a természet, az anyaföld tanít-e minket? A földnek szíve van. Aki ráborul s fülét odaszorítja közös tápláló anyánk barna testéhez, rejtélyes dobogást hall alant, mintha egy óriási kalapács tompa ütései volnának, száz mérföldnyire mélyen belsejében; a szíve dobogása az. A föld gondolkozik is. Gondolatai a virágok. (...) És ha gondolkozik, ha szíve van, éreznie is kell tudnia, bánatának, örömének kell lennie. Nagy szárazság idején keble fölrepedezik s mint a szenvedő anya emlőin a gyermek, növényzete elsínylik, elsatnyul, míg ellenben harmatos hajnalon egész valója vidám mosoly."

/Mikszáth Kálmán/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Test a testtel
  2011-10-14 16:45:36, péntek
 
 


Mit sugall neked a szél?
Mikor felém tartasz.
Hosszú utadon elkísér,
Egy gondolat, mit velem majd megosztasz.

Olyan vagy szívemnek,
mint egy lángoló gyertya.
Mely ha túl közel engedlek megéget,
Így távolról pedig melegét adja.

Mikor elérsz hozzám,
A testem lángra lobban.
Füledbe súgnám,
Imádnálak, mindenkinél jobban.

De te kimondod azt,
Mit magaddal hoztál.
Lelkem nem kap vigaszt,
Feledni akartál.

De mégis, azóta sokszor visszatérsz,
Néha csak álmomban.
Testem testeddel összeér,
És újra lángra lobban.

 
 
0 komment , kategória:  ~~Kiss Virág Babett  
A vesztes
  2011-10-12 21:30:18, szerda
 
 


Már kölyök koromban megtanultam, mi az: harcolni. Akkor még játéknak véltem az egészet és megszoktam, hogy az ételért is meg kell küzdenem. Azt mondták megfelelő leszek. Akkor még nem tudtam mire. Különböző módon edzettek: élő állatokon kellett gyakorolnom az ölést, a zsákmány volt egyben az élelmem is. Meg kellett tennem ha enni akartam. Ezeket a kis állatokat egy zsákba kötve sokszor magasról lógatták és nekem el kellett érnem minden áron. Nehezékeket kötöttek rám, hogy erősödjek és csak annyi ételt kaptam, hogy megtartsam a ,,versenysúlyomat".
Megtanultam, hogy ha szembekerülök egy fajtársammal, akkor küzdenem kell ahhoz, hogy életben maradhassak. Vagy ő vagy én. Sokáig én voltam a bajnok. Küzdöttem minden erőmmel, fogtam és fogtam és fogtam az ellenfelet, amíg nem éreztem azt, hogy már veszélytelen számomra. Ekkor leparancsoltak róla. Rengeteg sebből véreztem, de mindig én kerültem ki győztesen küzdelemből. A gazdáim örültek, hogy megnyerem a meccseket, újra és újra összeeresztettek egy másik harcossal és nekem ölnöm kellett. Nem kaptam jutalmat sem dicséretet, de életben maradtam.
Aztán egyszer megtörtént az ,ami addig sosem. Új ellenfelem, akivel szembekerültem az összetákolt ringben erősebb és kitartóbb volt nálam. Talán mert fiatalabb, talán mert jobb ellátást kapott eddigi életében, talán jobb géneket örökölt vagy a rengeteg régebbi sérülésemnek köszönhetően már nem voltam régi önmagam. Küzdöttem teljes erőmből, ahogy elvárták tőlem gazdáim, mint mindig egész életemben. De most az egyszer alul maradtam. A vértől borított ringből ellenfelem távozott bajnokként. Megtörten, megalázottan és elgyötörten feküdtem és vártam a sorsomat, nem bíztam és nem reménykedtem már. Nem én akartam így!
Lehettem volna tökéletes és teljes értékű családtag, mint sok más négylábú. Kölyökkoromban egy nagy udvaron játszhattam volna gyerekekkel, kutyákkal és nem egy rövid, nehéz láncon tengődtem volna. Gazdáim szeretettel törődtek volna velem, orvoshoz vittek volna ha beteg vagyok, de így még a ringben szerzett sebeimet sem látták el soha. Finom ételekkel jártak volna kedvemben és én nagyon büszkén sétáltam volna a családommal a kirándulások alkalmával. De nem így történt, mert rossz helyre születtem...
Távolról hallom gazdám hangját: pálcát tört felettem. Nincs rám többet szüksége, nincs többet haszna belőlem, nem kellek már. Most biztosan kidobnak és kóbor kutya leszek. Én a bajnok! Fájdalomtól lüktető testemet odébbvonszolják, itt fognak hagyni talán. Aztán hatalmas fájdalmat éreztem a fejemre sújtó balta élétől és minden elsötétedett. A második ütésre már nem is emlékszem...
Néhány kép és hang még felrémlik:
Megtaláltak és valaki értem jött. Nem bírtam lábra állni, orromból, fülemből és koponyámból vér szivárgott. Minden egyes fájdalmas lélegzetvételért meg kellett küzdenem. Beemeltek egy autóba és elvittek.
Idegen emberek és simogató kezek közé kerültem. Ó, milyen régen éreztem már simogatást meggyötört testemen. Azt mondták, hogy gyönyörű kutyus vagyok, nagyon sajnálnak de mindjárt könnyebb lesz nekem... egy apró szúrást éreztem és lassan elsötétült minden... most már semmi sem fáj...


/Puzsik Renáta/


 
 
0 komment , kategória:  ** Szomorú   
Menny és pokol
  2011-10-05 21:18:42, szerda
 
 


Istennel beszélget egy ember.
- Uram, szeretném megtudni, hogy milyen a Paradicsom és milyen a Pokol?
Isten odavezeti két ajtóhoz. Kinyitja az egyiket és megengedi az embernek, hogy betekintsen. A szoba közepén egy hatalmas kerek asztal volt és az asztal közepén egy nagy fazék, benne ízletes raguval.
Az embernek elkezdett csorogni a nyála. Az emberek, akik az asztal körül ültek csont soványak és halálsápadtak voltak. Az összes éhezett. Mindegyiknek egy hosszú nyelű kanál volt a kezében, odakötözve a kezéhez. Mindegyikük elérte a ragus tálat és vett egy kanállal. De mivel a kanál nyele hosszabb volt, mint a karjuk, nem tudták a kanalat a szájukhoz emelni.
A ember megborzongott nyomorúságukat, szenvedésüket látva. Isten ekkor azt mondta:
- Amit most láttál, az a Pokol volt.
Majd mindketten a második ajtóhoz léptek. Isten kitárta azt és a látvány, ami az ember elé tárult, ugyanaz volt, mint az előző szobában. Ott volt egy nagy kerek asztal, egy fazék finom raguval, amitől ismét elkezdett folyni a szent ember nyála. Az emberek az asztal körül ugyanúgy hosszú nyelű kanalat tartottak a kezükben. De ez alkalommal az emberek jól tápláltak, mosolygósak voltak és nevetve beszélgettek egymással.
A ember ekkor azt mondja Istennek:
- Én ezt nem értem!
- Ó, pedig ez egyszerű - válaszolja Isten - ez igazából csak ,,képesség" kérdése, ők megtanulták egymást etetni, míg a falánk és önző emberek csak magukra gondolnak.


 
 
0 komment , kategória:  ** Elgondolkodtató   
Csak álom
  2011-10-04 20:34:41, kedd
 
 


----- LinkAzt játszd, hogy élsz,
Csak szállsz nem félsz,
Játszd, hogy minden áron,
Bárhogy fájjon, élsz,
Éjl úgyhogy játssz,
Kincset találsz,
Érezz és láss,
Mert élsz, amíg csodálsz.

Csak álmot jársz a Földön,
Ez nem örök tánc csak kölcsön,
De van szép szó, és dallam
Az ég is szól, csak halkan,
Bátran élj, ne sírj, ne félj!

Azt játszd, hogy élsz,
Lánc nélkül élsz,
Csak játszd, hogy szél repít,
És bárhová elérsz
Élj úgyhogy játssz,
Jár még a tánc,
Érezz és láss,
Mert élsz amíg csodálsz.

Csak álmot jársz a Földön,
Ez nem örök tánc, csak kölcsön,
De van szép szó, és dallam,
Az ég is szól, csak halkan,
Bátran élj,
Csak jót remélj!

Csak álmot jársz a Földön,
Ez nem örök tánc csak kölcsön,
De van szép szó, és dallam,
Az ég is szól, csak halkan,
Bátran élj,
Ne sírj, ne félj!
 
 
0 komment , kategória:  ĐĐ-Csézy  
Mindennapi pajzán titkaink
  2011-10-04 07:08:28, kedd
 
 
Mindig eljön az a pillanat, amikor már fogalmad sincs, mit tehetnél még, hogy a szex továbbra is izgalmas és pikáns legyen. Íme, 5 biztos dolog, amivel a héten megspékelheted azokat a bizonyos szürkének ígérkező napokat.

A jóból is megárt a sok, szóval: ez olyan, mint az a bizonyos szétválasztó diéta. Egyik nap egy gyors szex a fürdőszobádban, amit másnap egy kellemes chat szex követ.

Nem kell, hogy minden nap a maximumot nyújtsd, a tökéletesség és az állandóság úgyis unalmassá válhat egy idő után. Csak kellemesen, ahogyan, ahol, ahányszor neked is jólesik.

5 biztos tipp:

Chat szex
Ha nem tudtok együtt lenni; vagy éppen azért, mert egymással szemben ültök az irodában. Mindenképpen izgalmas lehet elmondani a kedvesnek, mit csinálnál vele, ha a közeledben lenne, vagy ha épp nem lennének mindig mindenhol ott a lábatlankodó kollégák. Meséld el neki, mennyire imádtad múltkor, amikor te voltál felül az ő keze pedig a... A chat szex után - a forróságot fokozandó - az esti szex elmarad...

Gyors szex
Na de a reggeli összebújás szinte kötelező! Hétköznap reggel lévén úgyis siet, akárcsak te: választhatod a hálószobát, vagy kipróbálhatjátok a fentebb említett fürdőszobai gyors szexet. A pikantéria kedvéért: nézhetitek a tükörben magatokat, ahogy szeretkeztek.

Orális mókák
Még aznap este, ha van kedvetek, bújjatok össze és csókoljátok egymást. Csókolózzatok, simogassátok egymást, és adok-kapok alapon jöhetnek a bizonyos ,,orális mókák". Semmi több, csak simogatás, és kényeztetés... a szátokkal. Ha az esti mókázás helyett inkább a reggeli hancúrozás híve vagy, kicsit korábban fel kell kelnetek, hogy ki-ki időben beérjen...

Popsi
Ez egy kényes kérdés, van aki szereti, van, aki nem, de úgy tűnik a férfiak nagyobb része kipróbálná vagy kipróbálta már. A nők, akik hosszabb ideje vannak együtt a partnerükkel, általában engednek a kíváncsiságnak, és kipróbálják néhányszor: van, aki azt mondja, néha egészen izgató tud lenni, ha olyan a partner és a hangulat. Mindenképp több időt kell, hogy szánjatok a szexre, ha ezzel kísérleteznél.

Egész napos szex
Ha hétvége, akkor pedig beiktathattok egy igazán fülledtnek ígérkező, ,,ajtó kulcsra zár- szombatot". Vegyél alapanyagot egy finom, egészséges és könnyed ételhez, és bort; és töltsétek kettesben a napot! Masszírozzátok át a kedvesetek egész testét masszázsolajjal, húzzátok lejjebb a redőnyöket, és játszatok: egyszer te mondod, mire vágysz, aztán az ő kívánsága teljesül...
 
 
0 komment , kategória:  AMIRŐL TABU BESZÉLNI  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2011.09 2011. Október 2011.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 6 db bejegyzés
e év: 201 db bejegyzés
Összes: 1758 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 62
  • e Hét: 337
  • e Hónap: 1083
  • e Év: 1083
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.