Belépés
artforwho.blog.xfree.hu
Fütyülő & Trombitás - Tekergő művész és ráadásul még politikus is, ahogy a Málta-i buzi mondta.. Valós tényekre építő szürrealista Atkári Farkas
1984.10.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Balaton
  2011-11-30 19:11:55, szerda
 
  Most már a Balatont
jobban kedvelem
mint a
Fekete tengert.
Kérdezte volna meg valaki öt évvel ezelőtt
de
a
Balaton közelében sem jártam még
csak
Budapesten
egyszer.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fahéj és cipő
  2011-11-30 19:02:49, szerda
 
  Fahéj illatosító volt a kocsiban, nekem pedig sehogy nem akaródzott kimondani a fahéjnak a román nevét, hogy 'szkorcisoaré' és ez se tetszett a pasasnak de aztán a Mező utca aljában kinyögtem, szkor ci só a ré ezért aztán egy egészen kiengesztelő pillantást vetett rám és ezután már jóval nyugodtabb légkörben folytattuk utazásunkat. De már nem sokáig mert a posta előtt kiszálltam.

A cipőm..Hát az sem a legújabb de a legdrágább és legdivatosabb nyári fonott bőr cipő..úgyhogy nincs gond!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Babona bank facebook puli
  2011-11-30 19:00:07, szerda
 
 
Babonából még hogy anno 2000 óta nem foglalkoztat sem horoszkóp sem fekete sem másszínű macska..azóta nem nézek Dallasokat sem és az ÉLETFOGYTIG TANULÁS híve lettem..Csak 'úgy..

Fekete de akármilyen más színű macska téren az úgy volt hogyha egy emberrel vagy esetleg társasággal az utcán jártunk és egy macska ment el előttünk akkor nem is tudom már de talán köpést kellett mímelni és elmondani bizonyos 'varázsszavakat pl: "pfü fekete macska" és csak ezután lehetett tovább haladni..és azt a helyett illett széles ívben elkerülni.. ezen rituálékat esetleg röhögés követte szóval jópofáskodó jellegű -babona ..ám de ha egyedül jártam és macska ment el előttem vissza fordultam vagy irányt változtattam, csak nagyon ritka esetben ha mondjuk sürgősen buszra kellett felszállni olyankor mulasztottam el az ilyesmit ..- de ilyenkor éspedig magamban röhögtem nagyokat az egészen. Persze hogy rá is értem merthogy mindig is idő és multimilliomos voltam ..mint most is pont ..
november 17., 11:35

Nem vagyok babonás de voltam..Ez most lehet hogy pont úgy hangzik mintha azt mondanám hogy 'pillanatnyilag épp nem vagyok babonás de még majd lehet egyszer megint az leszek'. Nem tetszettem magamnak abban a formában, egy formátlan formám volt, amikor a babonák és horoszkópok
ésaatöbbiken kívül afféle bő lére eresztett TV sorozatokból és egyéb kétes értékű film produkciókból táplálkoztam..Ugyanezen korszakomban viszont aránylag színvonalas magyar és világ irodalom irodalom fogyasztó is voltam..Viszont csak alig jártam iskolába de annál inkább kocsmákba és vendéglőkbe na és egy két hotel is becsúszott..

Azt mondja a.. paranoikus üldözőm hogy, olyan vagyok mint egy puli kutya...és éppen gondolkoztam is egy megfogalmazáson ami az éppen aktuális imidzsemet illeti, mert nem volt mindig ilyen hajam azaz most van csak ekkora..a Puli bejön, termetre nem vagyok egy óriás 1, 72 és kb 78 kiló és a természetem is hasonló:IDEGBA J�"S .. Nem nézhet ki mindenki úgy mint egy Bismarck ..vagy mint egy Lenin...

Babonából még hogy anno 2000 óta nem foglalkoztat sem horoszkóp sem fekete sem másszínű macska..azóta nem nézek Dallasokat sem és az ÉLETFOGYTIG TANULÁS híve lettem..Csak 'úgy..
Tetszik · · Megosztás · november 18., 21:13

Magyarországon esetleg lehet beszélni szocialista elvekről mint pl a szubszidiaritás elve ám itt, jelenlegi szép hazánkban Romániában aki azt mondja hogy ő szocialista annak vagy nem tiszták a gondolatai vagy szemérmetlen hazudozó vagy mindkettő együtt. .én egyrészt leginkább a terminusoktól irtózok "szocialista" vagy "kommunista" .. de elvileg persze hogy nagyon is egyetértek azzal hogy a mindenkori állami hivatalnok ne azért járjon be dolgozni hogy a saját zsebét megtömje , és hogy mindez konszenzusszerű megállapodásos alapon legyen leszögezve..És ha nem csalódok ugyanez volt bevezetve Németországban egy-másfél évszázada, és szóval amíg a múlt században a Szovjet Unióban és mellék államaiban folyt a nagy hangoztatás addig a kapitalista nyugaton igenis a szocialista normák épültek be a társadalmi és politikai életbe..Egyszóval nem lopják ki az Állam kincstárak szemét, Nyugaton..Itt mifelénk Keleten még ugyancsak kilopják..

Bosszantó ez a paranoikus állapot mert mintha folyton mindenki csak azon lenne hogy akárhogy de valahogy hüllyét csináljanak belőlem.. Ugyanakkor tisztában vagyok vele hogy sokkal tartozok is ezért neki, de gondolom ha megválaszolom a kérdéseket ezzel egyenlítődik a számla.... ..
nov 21

A sikertől is be lehet rúgni, és a dicsőségtől főleg, és három napja pont azt éreztem hogy na most száll fel a dicsőség az agyamra na és ezt kellett kihevernem, ezért nem jelentkeztem három napig ..erre válaszolta a Hang azt hogy beteg vagyok...Képzelem én így a kényszeres állapotomban talán mert nem ittam csak teát tejet és vizet.
november 24., 23:16

Tájainkon a középkori divat szerinti bor gőzben és szivar füstben élő vezetők a politikai réteg még egyszerűen nem fogja fel, nem hajlandó felfogni de miazhogy személyes anyagi érdekből tendenciózusan NEM AKARJA FELFOGNI azt amire( a józan- gyökér...) Nyugaton másfél évszázada rájöttek, hogy a gyári munkás, a lakatos , az esztergályos de az autó-szerelő a kőműves vagy a szoba festő sem "paraszt" és hogy még a földet művelő paraszt sem paraszt mert az is ír és olvas és idegen nyelveket tanul - beszél, zenét hallgat tehát műveltsége van, világot jár, magán házzal magánautóval és magán vagyonnal rendelkezik..Rendben hogy még újabban vagy legújabban asszem nincsenek lakatosok és esztergályosok inkább gép kezelők de ez ugyanaz és szoba festő az még talán van...
· november 20., 13:13

Azt mondja a HANG, hogy beteg vagyok ..Igaz, mert ha leiszom magam akkor minimum három napig ágyba kell üljek, Fel is kelhetek de inkább nem, mert valamit biztos, vagy összetörök vagy összekapok valakivel, stb ..Három nap de az ilyen típusú ágyban fekvési rekordom az tizenhárom nap ami alatt nem ettem és ami vizet ittam azt is kiokádtam, ez pontosan egy Május elsején megejtett italozást követően történt. És csak a 14. napon tudtam lenyelni a reszelt murkot de aztán helyre jöttem egészen.
Mindez persze csak amióta szabad foglalkozású vagyok és nem csinálok egész nap semmit, mert amikor munka helyem volt és bejártam dolgozni -rég volt igaz se volt...-akkor nem engedhettem meg magamnak ezt a luxust, hogy három vagy mi az hogy ..tizenhárom napot csak úgy otthon ülni mert berúgtál..

Nem mindegy hogy egy apokaliptornak milyenek a személyiségi jegyei ..És ja igen "apokaliptor" vagyok- A P O K A L I P T O R a mesterségem,ez előbb találtam ki.

Voltam ma a Bankba megnézni a bank számlám állapotát: meg van szüntetve.

november 25., 19:01

Például a tegnap a Bankban tulajdonképpen felsültem bank számla ügyben is és amiatt pedig hogy nem volt rajtam kabát tél víz idején mert kölcsönadtam tavaly hát a rendőr és a középkorú nőci ott annál a bár pultnál hát elég ferdén néztek ..de viszont az ifjabb és egyben bájosabb hölgyike egész kedvesen mosolyogta meg az enyhén különös kinézetemet , de mégis mi fontosabb nekem ?

Legalább az a rendőr belém kötött volna de nem, semmi..Belémkötött volna legalább úgy mint a múltkor amikor tüntettem a Városházán vagyis előtt és rám küldték a rend fenntartót ..és jól elküldtem az anyjába vagy máshova nem is tudom de ez igen egy élmény volt..aztán kibékítettem mert megsértődött egy kicsit a rend fenntartónk és már akart menni jelenteni de aztán leléptem és ..ennyi...még annyi hogy zörgővel tüntettem , zörgőztem - hangszer- és zavartam ezzel ott a levegőt pedig engedélyezett tüntetés volt csak nem épp oda szólt az engedélyem..hanem a Séta térre..

Volt kabát rajtam a tegnap, kettő is de nem épp olyan amivel bemész egy bankba, volt egy téli füssöm és alatta egy bőr dzseki és a gatyámat is mind kellett húzzam felfele mert mind csúszott le, de az legalább elég új ..Na és ne mondjam a hajamat, már a taxis is megijedt amikor egész úton egyszer sem mosolygott, pedig egy fiatal fiú volt ..Három hete készülök erre a nagy útra biztos attól volt ilyen sikeres.
Tetszik · · Megosztás · november 26., 16:22

Nem mindig osztatlan a siker aratok kudarcot is..pölő

Az a nagyon nagy baj hogy a kudarcot is képes vagyok sikerként elkönyvelni átalakítom valahogy fotoszintézissel vagy nem tudom ..
nov. 26


 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Látom
  2011-11-30 18:30:40, szerda
 
  Látom
mintha gyengébben
fogalmaznék amióta
többet olvasok
és
kevesebb rádiót hallgatok
soványabb
rosszabbul írok
mert
egy ideje nem hallgatom a rádiót inkább facebook-ot
és
egyebeket olvasok.
De persze lehet hogy
pont
nincs így és azelőtt még gyengébben írtam
oda se neki.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Becsületbeli
  2011-11-30 18:25:04, szerda
 
  A napokban telik négy éve annak, hogy a magyar virtuális mezőnyben élek,ugyanis anno 2007 december első napjaiban regisztráltam a www.travian.hu-ra.. kábé ugyanazóta folytatok kommunikációs tréning*-et a Kossuth Rádióval és nem járok ki a házból csak nagy napokon..De jelenleg MAGYAR vagyok mert négyéve csak becsületbeli magyar** voltam, erre így mostanában jöttem rá..

* Nem vagyok benne egészen biztos hogy megfelelő helyen vagy megfelelő képpen használom ezt a szakkifejezést de lényeg az hogy a Kossuthot hallgatom, és válaszolok is Neki vagy visszamondok Neki pár mondatot de olyan is volt hogy leírtam egész műsorkat és felolvasok magamnak belőlük..

**Becsületbeli magyar - most találtam ki ezt az eddigi magamról, és olyan amikor valaki egy más országhoz, nyelvhez és kultúrához inkább kötődik lelkileg mint anyaországához, anya-nemzetéhez, anya -kultúrájához vagy anya-nyelvéhez..
Nahát nálam ez az áldatlan állapot, mostantól azaz pont a jelen idővel kezdődőleg, hál'az Istennek a múlté...


Igy már mintha a szülőhazám elleni áskálódás is könnyebben menne, mert dezertáltam valójában..Nem is olyan régen merült fel bennem hogy hát én imádom ezt az országot, azaz Romániát és akkor hogy is lesz az, hogy mégis ellene kardozok ?Ezennel megoldódott ez az apró, kis gubanc is már nem imádom Romániát, most már csak olyan "szeretlek is meg nem is" a viszonyunk..Viszonylag frissnek mondható ez az újabb állapotom és vissza is lehet esni de nem fogok..
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bank zörög
  2011-11-26 13:33:45, szombat
 
  Legalább az a rendőr belém kötött volna de nem, semmi..Belémkötött volna legalább úgy mint a múltkor amikor tüntettem a Városházán vagyis előtt és rámküldték a rendfenntartót ..és jól elküldtem az anyjába vagy máshova nem is tudom de ez igen egy élmény volt..aztán kibékítettem mert megsértődött egy kicsit a rendfenntartónk és már akart menni jelenteni de aztán leléptem és ..ennyi...még annyi hogy zörgővel tüntettem , zörgöztem -az a hangszer- és zavartam ezzel ott a levegőt pedig engedélyezett tüntetés volt csak nem épp oda szólt az engedélyem..hanem a Séta térre..  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nosztradámusz
  2011-11-21 10:59:48, hétfő
 
  NOSTRADAMUS -NEM BINGÓ...mert nem vagyok se tisztánlátó se megaztmondó se semmi ilyesmi ..talán lehetnék vagy lehettem volna de nem akartam az lenni, mert az egy 'rabló lovaghoz nem illik, mert én az vagyok egy rabló lovag .. emellett semmiféle emberfeletti tulajdonságokkal nem rendelkezek..De nem is fogom apróra megrágni nekik , hogy a kicsik is értsék, mert még könnyen megfekszi az érzékeny kis gyomrukat, mert nem éppenséggel egy könnyű féle meskete ez az egész sztori..  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szocializmus a fészbúkon
  2011-11-20 13:42:17, vasárnap
 
  Magyarországon esetleg lehet beszélni szocialista elvekről mint pl a szubszidiaritás elve ám itt, jelenlegi széphazánkban Romániában aki azt mondja hogy ő szocialista annak vagy nem tiszták a gondolatai vagy szemérmetlen hazudozó vagy mindkettő együtt. .én egyrészt leginkább a terminusoktól irtózok "szocialista" vagy "kommunista" .. de elvileg persze hogy nagyon is egyetértek azzal hogy a mindenkori állami hivatalnok ne azért járjon be dolgozni hogy a saját zsebét megtömje , és hogy mindez konszenzusszerű megállapodásos alapon legyen leszögezve..És ha nem csalódok ugyanez volt bevezetve Németországban egy-másfél évszázada, és szóval amíg a múlt században a Szovjet Unióban és mellékállamaiban folyt a nagy hangoztatás addig a kapitalista nyugaton igenis a szocialista normák épültek be a társadalmi és politikai életbe..Egyszóval nem lopják ki az Állam kincstárak szemét, Nyugaton..Itt mifelénk Keleten még ugyancsak kilopják..


Tájainkon a középkori divat szerinti borgőzben és szivarfüstben élő vezetők a politikai réteg még egyszerűen nem fogja fel, nem hajlandó felfogni de miazhogy személyes anyagi érdekből tendenciózusan NEM AKARJA FELFOGNI azt amire( a józan- gyökér...) Nyugaton másfél évszázada rájöttek, hogy a gyári munkás, a lakatos , az esztergályos de az autószerelő a kőműves vagy a szobafestő sem "paraszt" és hogy még a földet művelő paraszt sem paraszt mert az is ír és olvas és idegen nyelveket tanul - beszél, zenét hallgat tehát műveltsége van, világot jár, magán házzal magánautóval és magán vagyonnal rendelkezik..


Jelenleg mondjuk kis probléma hogy a fejlett országok esetleg rövidebb hosszabb időn belül muzulmánokká válnak ám oda se neki, elvégre asszondja hogy egy majomból származunk ... HIHI HAHA.. NEM IGAZ ??

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Delete
  2011-11-17 10:40:24, csütörtök
 
  Nem félek késtől vas bottól gáz-spraytől semmilyen fegyvertől sem bokszolótól sem karaté satöbbitől... sem tanktól sem atombombától ...de óvakodok a részeg emberektől mert rácsimpaszkodnak, összenyalnak, lehányják a ruhámat és különben is már kisgyerek korom óta arra neveltek hogy szamárcsontot ne tűrjek meg a hátamon...D E L E T E  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Macska téren
  2011-11-17 10:37:12, csütörtök
 
 


Nem vagyok babonás de voltam..Ez most lehet hogy pont úgy hangzik mintha azt mondanám hogy 'pillanatnyilag épp nem vagyok babonás de még majd lehet egyszer megint az leszek'. Nem tetszettem magamnak abban a formában, egy formátlan formám volt, amikor a babonák és horoszkópok
ésaatöbbiken kívül afféle bő lére eresztett TV sorozatokból és egyéb kétes értékű filmprodukciókból táplálkoztam..Ugyanezen korszakomban viszont aránylag színvonalas magyar és világirodalom irodalom fogyasztó is voltam..Viszont csak alig jártam iskolába de annál inkább kocsmákba és vendéglőkbe na és egy két hotel is becsúszott..


Fekete de akármilyen más színű macska téren az úgy volt hogyha egy emberrel vagy esetleg társasággal az utcán jártunk és egy macska ment el előttünk akkor nem is tudom már de talán köpést kellett mímelni és elmondani bizonyos 'varázsszavakat pl: "pfü fekete macska" és csak ezután lehetett tovább haladni..és azt a helyett illett széles ívben elkerülni.. ezen rituálékat esetleg röhögés követte szóval jópofáskodó jellegű -babona ..ám de ha egyedül jártam és macska ment el előttem vissza fordultam vagy irányt változtattam, csak nagyon ritka esetben ha mondjuk sürgősen buszra kellett felszállni olyankor mulasztottam el az ilyesmit ..- de ilyenkor éspedig magamban röhögtem nagyokat az egészen. Persze hogy rá is értem merthogy mindig is idő és multimilliomos voltam ..mint most is pont ..
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2011.10 2011. November 2011.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 15 db bejegyzés
e év: 137 db bejegyzés
Összes: 4603 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 68
  • e Hét: 439
  • e Hónap: 1334
  • e Év: 113803
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.