Belépés
jaksika.blog.xfree.hu
"Nemes szép élethez nem kellenek nagy cselekedetek, csupán tiszta szív és sok sok szeretet" J.I. Jaksika
1951.07.31
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/20 oldal   Bejegyzések száma: 197 
Nem könnyű
  2011-12-31 23:50:35, szombat
 
  Nem könnyű

Az élet nem mindig könnyű, nem, nem,
én folytatnám úgy, hogy mindig nehéz.
Ha nehézségem van, Istenem hívom, keresem,
S mindenre ad orvosságot: az Isteni Kegyelem.
 
 
1 komment , kategória:   B.Megyeriné Juhász Piroska.  
Egy kedves Új Évi áldás:
  2011-12-31 23:30:08, szombat
 
  Szia Jaksika! A bátyám Jakab János, és mi Jaksinak becézzük:))
Neked is B.U.É.K. 2012.

Egy kedves idézet:
"Amikor házadat építed, minden tégla számít. Amikor jellemedet építed, minden gondolatod beleszámít. "

Itt van 2011-es évnek vége. A 2012 év elé tiszta lappal indulhatunk, ha...

Szentelj egy fél órát rá, hogy átgondold, mi az, amit szeretnél itt hagyni a 2011. évben, amit nem vinnél magaddal 2012-es évbe.Bármi, amit úgy gondolod, érdemes letenni, mert nem szolgál már Téged, és akadályoz fejlődésedben.Lehet akár egy gondoldat, egy félelem valamitől, bármi..., ami nem vezet sehova.Bocsáss meg a Önmagadnak, és a környezetednek! Légy hálás mindenért amid van, és azért is, ami távozni szeretne! Engedd el bátran! Semmi egyéb teendőd nincs, csak jelentsd ki, válaszd azt, hogy ezeket egyszerűen elengeded... És engedd meg, hogy eltűnjenek Életedből... Köszönd meg, hogy eddig részei voltak az életednek, és nyilvánítsd ki a szándékod, hogy tovább nem tartasz rájuk igényt.

Egy kedves Új Évi áldás:

Áldott legyen a szív, mely hordozott,
és legyen áldott a kéz, mely felnevelt!
Legyen áldott eddigi utad,
és áldott legyen egész életed!
Legyen áldott benned a Fény,
hogy másoknak fénye lehess!
És áldott legyen a Nap sugara,
mely melegíti a szíveket!
Így válsz meleget adó forrássá,
a szeretetre szomjazóknak,
és legyen áldott támasz karodnak,
a segítségre hozzád fordulóknak!
Legyen áldott gyógyír szavad!
Minden hozzád fordulónak.
És legyen áldást hozó kezed,
azoknak, kik érte nyúlnak.
Áldott legyen mosolyod!
Légy vigasza a szenvedőknek!
Légy te áldott találkozás,
minden téged keresőnek!
Legyen áldott immár, minden bűnöd, vétked, hibád!
Hiszen aki megbocsátja, végtelenül szeret, imád.
Őrizzen hát ez az áldás!
Fájdalmadban, szenvedésben,
örömödben, bánatodban
bűnök közti kísértésben!
Őrizzed meg tisztaságod!
Őrizzed meg kedvességed!
Őrizzed meg önmagadnak,
és a téged szeretőknek!A dolgok, amelyek kialakultak benned, körülötted, a tegnap döntéseiből keletkeztek. Légy hálás értük, mert bármennyire hihetetlenül is hangzana számodra, a tanítóink! Ha mélyen belegondolsz, belátod mennyire igazak ezek a sorok! A tegnap az amikor a holnapod megalapozod, igaz? Ez azért tiszteletre méltó benned, mert amikor azt a döntésedet kellett meghoznod, csak annyi telt ki tőled. A szándék, mely akkor benned fogant és vezérelt, tiszta volt. Ennyit tudtál tenni. Ha ezt belátod, a dolgok általa és benned, változásra kerülhetnek, csak az által, ha megjön a felismerés mellé. A téged körülvevő dolgok, betegség, családi, baráti kapcsolatok konfliktusai, vagy más, akár anyagi természetű megoldásához, kezeléséhez fogadd szeretettel Joe Vitale: Hoponopono c könyvének elektronikus változatát, amit csatoltan küldök.

Gondold át életedet alaposan, érezd át, mi az ami leköszönne életedben! És hangolódj arra, ami vár Rád. Hangolódj rá a lehetőségeidre, és gyújtsál meg egy gyertyát akár, kapcsolj be magadnak olyan lágy zenét, ami segít a kikapcsolódásodban, és érezz! Ne legyenek elvárásaid azzal, hogy mit kellene láss, csak érezd, ahogyan gondolataid csak jönnek-mennek... A gondolatok, esetleg képek, arra szolgálnak, hogy segítsenek áttekinteni a képet! Ami te vagy... Így, Önmagadat lecsendesítve, engedd meg magadnak, hogy beköszöntsön az az új, ami Téged szolgál ezután. ( ha segítséget szeretnél ebben, ehhez, bátran jelezd felém! Anikó)

Érdemes átgondolni, mi mindent szeretnénk ezentúl másképp csinálni az Életünkben. Új Évkor sokan fogadalmakat tesznek, amelyeket soha nem tartanak be. Azért ne tegyél te fogadalmat, hogy megszeghesd! Ne engedj magadnak keserűségre okot, hogy megint nem sikerült? Ezért csináld másként! Minden este, amikor lefekszel, gondold át a napodat, és keresd benne azt, ami örömet adott, örömmel töltött el. A többit elengedheted, az nem számít már. Csak azzal foglalkozz, ami a jó volt benne.Tudd meg, hogy minden isten áldotta nap, egy újrakezdésre lehetőség. Új csodák, új lehetőségek várnak rád, és minden nap elhatározhatod, hogy a környezetedben lévő dolgokra másképp reagálsz majd. Sokszor azt gondoljuk, velünk már semmi jó nem történik, pedig annyi mindennek lehet örülni!Ne nagy dolgokra gondolj, elég az a kicsi, ami van és ami tegnap még esetleg nem sikerült... nézz meg egy madárraj röptét, egy virágot ablakodban vagy a virágosnál..., elég a jókedvhez egy napsütéses nap. Életünk tele van csodákkal, amit mindennap megtapasztalhatunk, ha nyitottak vagyunk rá. Állj készen befogadására! Tartsd magad gyermekien nyitva, hogy a csodák történését lelked befogadhassa! Gyakorold!

Mondd, elégedett vagy azzal, ahol most tartasz? Ha nem, akkor ideje változni, változtatni, akár a hozzáállásodon, amit eddig tanúsítottál, és mely ide vezetett, ahol most vagy. Ha ezután mást szeretnél megtapasztalni, másképp állj dolgokhoz, és! Gondolkodnod is más módon kell.

Tedd le a terheidet! Ezek a gondolataid, és abból fakadnak, ahogyan élsz. Tudd meg, hogy határtalanul végtelen energia van benned is, és körülötted is, csak egyben azok a gondolatok, melyekkel életedet megoldani szeretnéd, blokkokat képeznek érzelmeidben, és távol tartják tőled a szerencsés eseményeket, melyek várnak még rád. Mik azok, amihez ragaszkodsz? Engedd el bátran! Ne félj attól, hogy akkor elveszíted, ha nem kapaszkodsz belé! Állj meg egy pillanatra, és idézd fel gyermekkorodból annak egy jelenetét, amikor édesanyád vagy édesapád segített egy problémás helyzetet megoldani! Biztosan volt ilyen. És ahogy az ő segítségére, támogatására hagyatkozhattál, ugyanúgy most is megvan ez a támogató segítség! Csak ezt kell fókuszálnod! Csihold fel magadból a segítségkéréshez az erőt! Ne magadra, az egodra hagyatkozz! egy
Félelmeink csak egy gondolat, ami nem megfogható. Nem is létezik, csak azzal tartjuk életben, ha erőltetjük és rágondolunk! Ha elengeded a félelmeidet, mert a gondolataidat átlátva, megvilágításba helyezed azokat, megszűnnek félelmeidként működni.

Vegyél csak kezedbe gondolatban egy zsákot, és dobáld bele az összes megoldásra váró gondod, félelmed, problémádat! Szabadulj meg így is akár, tőlük, ne vidd át az új évre azokat! Mert ha elengeded őket, azok is elengednek téged.Amire vágysz, a Vonzás törvénye alapján, mágnesként vonzódik, közeledik hozzád.

A görcsöléseddel ne akadályozd immár, hogy odaérjen hozzád! Az Életnek nem a blokkjaidra van szüksége, hanem Rád. Akkor tudsz önmagaddá válni, ha ellazulsz. Így Életed megkaphat Téged végre, és Te megkapod az Életedet.

Blokkok oldásában segítséget nyújthatok akár magam is,
és ajánlani tudom neked a Moksa Elixírt ehhez, aminek pont az életenergia útjának a tisztítása a feladata. Igény szerint többet is megtudhatsz róla, ha érdekel...Nemrég a TV2-n leadott adás: http://tv2.hu/naplo/video/cseppekbe-zart-informacioHa nem elérhető, akkor itt is megnézheted, ahol a Duna TV-s műsoron át egyéb tapasztalatokat, és előadásokat is találsz. http://www.youtube.com/user/moksaelixir/videos?view=u Január 2-án este webkonferencián beszélhetsz Márkus doktorral is, aki feltalálta a cseppeket, és MOKSA ELIXÍR néven forgalomba hozta. Ha személyes kérdésed lenne esetleg, amire nem találtál még választ, keress meg bizalommal engem akár.

Az igazi gyógyulásunk csak a test-lélek-szellem egyidejű kezelésével bekövetkezhet be, mivel minden betegség, ami van, pszicho-szomatikus, vagyis, a psziché, a lélek betegíti meg a szomát, a testünket. És jó, ha azt is tudod, hogy mielőtt a világon a betegség megteremtődött, a Teremtőnk adott a világnak gyógynövényeket, amiből a gyógyítás eredtethető.

Életünk egy ajándékutazás, a legtöbbet kell kihozni magunkban belőle! És gyorsvonat is egyben, és olyan sebesen tovasuhan, hogy amire felocsúdunk, már vége is. Élvezd hát ezt az utazást, mert az a te életed, úgy, hogy amikor majd a végére értél, elmondhasd: Éltem.

"Akár hiszel abban, hogy meg tudod csinálni, akár nem, mindenképp igazad van. Élet mindig igazolni fog!"
Henry Ford


Tiszta szívemből kívánom neked, hogy a 2012-es évben minden sikerüljön, amire vágysz, és ami a fejlődésedet szolgálja.Áldásokkal teli, egészségben, szeretetben, békében, és bőségben teli Új Esztendőt Kívánok!

Szeretettel, ? ?

? ? ? ? Anikó

06 70 413 2347

ori.aniko@gmail.com

?" Isten, nem adott addig betegséget az emberre, amíg a gyógynövényt, a szimbólumokat és a feltétel nélküli hitet megteremtette, amely elmulasztja a betegséget. A gyógyítás által mi maguk a gyógyítók is gyógyulnak. Ezt teszi a szeretet hatalmas varázsereje!"?" Az infuzió és a tabletták nem mindig a legmegfelelőbb kezelés egy beteg számára. Sokszor csak annyi kell, hogy megérintsen az, akit szeretsz, hogy halld a hangját, és tudd, hogy hazaérkeztél. Néha ennyi is elég ahhoz, hogy visszatérj a másik oldalról."

Ennek az e-mailnek a tartalma személyes és bizalmas, csak a címzettnek szól. Ha Ön nem a címzett, kérem, törölje az üzenetet és azonnal tájékoztassa a levél küldőjét. Tilos a levélről másolatot készíteni, azt továbbítani, vagy más célra felhasználni. A levél elküldése után nem vállalok felelosséget annak tartalmi és alaki változásaiért.Dancs Jánosné Anikó Oriflame Menedzser
my.oriflame.hu/anikooriflame
 
 
0 komment , kategória:   B. Anikó.navaratna  
Balázs K.-Korda Gy.-Pezsgő due
  2011-12-31 23:27:03, szombat
 
  HIBÁS VIDEÓ BESZÚRÁS!  
 
0 komment , kategória:   B. Rózsika.morzsimama  
Kívánok én hitet, kedvet,
  2011-12-31 23:23:58, szombat
 
  Kedves Barátnőm!
Ez év utolsó látogatására jöttem.
Köszönöm a barátságodat, az egész éves látogatásaidat, képeidet, leveleidet, küldeményeidet!!
Az utolsó 2011-es "csokromat" nyújtom át neked, ezzel kivánva Sikerekben, egészségben gazdag Boldog Új Évet Neked és Kedves Családodnak!
Sok szeretettel:
Margit.
Remélem 2012-ben is veled - ugyanitt!

Kívánok én hitet, kedvet,
szép szerelmet, hű türelmet,
utadhoz fényt, csodát, álmot,
békességes boldogságot,
magyar szót és égre kéket,
emberarcú emberséget.
Verseket, célt, igazságot,
daltól derűs jobb világot.
Kézfogásos tiszta csöndet
és mosolyból minél többet!


KÍVÁNOM, HOGY AZ ÚJ ÉVBEN NAPONTA MOLESZTÁLJON A SZERENCSE, AZ EGÉSZSÉG VEGYEN ÜLDÖZŐBE, MENJEN AZ AGYADRA A GAZDAGSÁG, S NYUGTON NE HAGYJON A BOLDOGSÁG ! BUÉ 
 
0 komment , kategória:   Q. Ünnepek.  
Bolondos Szilveszter estét
  2011-12-31 23:13:48, szombat
 
 

Bolondos Szilveszter estét ... éjszakát kívánok Neked szeretettel!!
Köszönöm szépen a sok szép képeslapot... verset... üdvözletet, amit egész évben kaptam Tőled!!!
Eredményekben gazdag Békés ... Boldog Új Évet kívánok Neked és Szeretteidnek!!!
Zsuzsa


 
 
0 komment , kategória:   B. Zsuzsa.  
Jó éjszakát kívánok...
  2011-12-31 23:11:42, szombat
 
  Kedves Jaksikám!
Köszönöm kedves leveledet.
Boldog újévet kivánok , és erőt, elviselni a keresztedet...
Puszillak:Ági


 
 
0 komment , kategória:   B. Rochlitz Szilveszterné Ági  
Boldog Új Évet Kívánok! BÚÉK 2
  2011-12-31 23:09:24, szombat
 
  Boldog Új Évet Kívánok! BÚÉK 2012!


Áldott, Békés, Egészségben és Sikerekben Gazdag Boldog Új Esztendőt Kívánok -
Neked és Szeretteidnek!
Szeretettel: miklós (astropapa58)

 
 
0 komment , kategória:   B. Miklos.  
Ki az igaz BARÁT?
  2011-12-31 23:01:43, szombat
 
  Ki az igaz BARÁT?
Ki mindig melletted áll.
KÖSZÖNÖM DRÁGA RÓZSIKÁM:

Kívánok neked egy méltóbb jövőt.
Tündéri szépet,szívből jövőt!
Mindent amit szíved nagyra becsül.
Legyen a tiéd egy éven belül! 
 
0 komment , kategória:  Család  
Boldog új évet!
  2011-12-31 22:44:23, szombat
 
  HIBÁS VIDEÓ BESZÚRÁS!


Boldog új évet!
Vidám, mosolygó arcokat látok,
körülöttem a jó barátok.
Magunkba nézünk, milyen volt az évünk.
S ünnepelve egy új évbe lépünk.
Volt mosoly, boldogság idén velünk.
Sok könny, bánat is jutott nekünk.
De most csak szeretet száll és béke,
elvezet minket egy szép új évbe,
Reménnyel telve, a szívünkbe nézve,
együtt koccintunk, a boldog újévre.

Juhász Istvánné

Nagyon boldog Új Évet kívánok erőben, egészségben! Sok szeretettel: Ági

 
 
0 komment , kategória:   B. Ági.  
Boldog Új Évet.
  2011-12-31 13:23:38, szombat
 
  Üdvözöllek!
Minden gondolatok helyett
Fogadd el a mellékletet
Ha még nem vagy GDI tag
Vedd úgy, hogy most meghívtalak
Annyi kell, hogy a linket kérd
Kárpótolhat sok mindenért!

István

BUÉK

B orongós napok tűnjetek tova
O kkal szomorú ne legyél soha
L épteid kísérje töretlen szerencse
D erűs percek rajzoljanak mosolyt a szemedre
O szoljanak el az óévnek árnyai
G úzsból oldódjon a képzelet szárnyai

Ú j évet hozzon a töva szálló idő
J öjjön a régen várt, csodálatos jövő

É vek ha múlnak, ha napok elszállnak
V idámságot számolatlan adjatnak
E lfusson most az óévnek malaca
T öbbé ne legyen senkinek panasza

K erüljön betegség, bánat messzire
Í rmagjuk is vesszen mind a semmibe
V ágyaid sorra valóra váljanak
Á lnok szavak többé ne bántsanak
N övekedjen a barátok tábora
O kosan élj, kísérjen bölcsesség sora
K ívánom, mindennap legyen szép ünneped
... és az EGEK URA kisérje léptedet

JÓ EGÉSZSÉGET, SOK BOLDOGSÁGOT AZ ÚJ ÉVRE

ISTVÁN (60petho@gmail.com)
 
 
3 komment , kategória:  Általános  
     1/20 oldal   Bejegyzések száma: 197 
2011.11 2011. December 2012.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 197 db bejegyzés
e év: 4217 db bejegyzés
Összes: 16347 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 102
  • e Hét: 302
  • e Hónap: 10479
  • e Év: 292750
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.