Regisztráció  Belépés
schuro.blog.xfree.hu
Mondd el és elfelejtem; mutasd meg és megjegyzem; engedd, hogy csináljam és megértem. schuro ...
2011.11.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/43 oldal   Bejegyzések száma: 426 
Különleges póló csomagolás.
  2011-12-29 19:47:52, csütörtök
 
  Különleges póló csomagolás Kínából. Érdekes mini poló alakú csomagolás. A polót bekell áztatni vízbe azután visszanyeri az eredeti formáját.























 
 
1 komment , kategória:  A kreativitás gyűjteménye.  
Égbolt, épületek keretében - 2
  2011-12-29 19:46:37, csütörtök
 
  Az olasz fotós Stefano munkái.





















 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Égbolt, épületek keretében - 1
  2011-12-29 19:43:52, csütörtök
 
  Az olasz fotós Stefano munkái.



















 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hó és jég templom, Németország
  2011-12-29 19:40:25, csütörtök
 
  A német-cseh határhoz közel épített hó és jég templom. Ez egy turisztikai látványosság lesz amíg tart a hideg.











 
 
0 komment , kategória:  Épületek, Tájak, Városok  
Maci régi zokniból.
  2011-12-29 19:16:38, csütörtök
 
  Egy régi zokni ból is lehet egy szép játék.





















 
 
0 komment , kategória:  Ezermester  
Vicces képek - 211.
  2011-12-29 19:01:23, csütörtök
 
 



















 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hagymapucolás sírás nélkül.
  2011-12-29 18:59:08, csütörtök
 
 


Hagymapucolás:
Mielőtt hozzáfognál a hagyma előkészítéséhez, vegyél a szádba egy nagy korty vizet, és tartsd is ott - lehetőleg egészen hátul, hogy szinte hozzáérjen az ínyvitorládhoz. Nem fogod érezni a hagyma szagát, és a szemedet sem csípi majd a felszabaduló illóolaj. A hagymaaprítás végén egyszerűen köpd ki a vizet.

Ezért működik:
A vélemények megoszlanak, van, aki szerint a víz elzárja az utat az irritáló aromák elől, bár ez a feltevés antropológiai szempontból nem teljesen megalapozott. Annyi bizonyos, hogy a módszer valóban működik, és hogy a hagymapucolás végére a szádban tartott víznek mintha kicsit hagymás íze lenne.

Miért csíp:
Pucoláskor megsérülnek a hagyma sejtjei, és egy enzim hatására a szagtalan S-1-propenil-cisztein-szulfoxid három vegyületre bomlik le, s ebből az egyik, a propántiol-szulfoxid váltja ki a könnyeket. Ez az anyag vízzel érintkezve - például a szemben - propanollá, hidrogén-szulfiddá és kénsavvá alakul, és utóbbi marja a szemet, a szervezet pedig a fokozott könnytermeléssel próbálja hígítani a savat.
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Gyönyörű képek a body art. - 6
  2011-12-29 18:56:49, csütörtök
 
 



















 
 
0 komment , kategória:  Művészet:  
Gyönyörű képek a body art. - 5
  2011-12-29 18:51:58, csütörtök
 
 



















 
 
0 komment , kategória:  Művészet:  
A profi kotrógépes.
  2011-12-29 13:29:35, csütörtök
 
 













 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/43 oldal   Bejegyzések száma: 426 
2011.11 2011. December 2012.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 426 db bejegyzés
e év: 5537 db bejegyzés
Összes: 36716 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1315
  • e Hét: 12350
  • e Hónap: 341696
  • e Év: 3799924
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.