Belépés
lebo.blog.xfree.hu
Nem vagyok normális ! Nem vagyok tökéletes ! Nem akarok hibátlan lenni ! Nem akarok mindenkinek, pláne bárkinek megfelelni!! Leboniczky László
1961.05.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 46 
mese
  2011-04-27 12:39:50, szerda
 
  Link
tanulságos figyeljetek oda férjek békák!


 
 
2 komment , kategória:  Általános  
jókedvem van!:D
  2011-04-27 12:10:32, szerda
 
  Link
lehet szórakozni!
AKÁR RAJTAM IS!!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
nyufikám
  2011-04-24 07:54:48, vasárnap
 
 

 
 
1 komment , kategória:  Általános  
reggelt
  2011-04-24 07:43:37, vasárnap
 
  HIBÁS VIDEÓ BESZÚRÁS!  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy igazi férfi
  2011-04-23 23:55:46, szombat
 
  Családi idill.
Mi kell egy igazi férfinek egy fáradt, munkában eltelt nap végén? Hát, sok minden... De minimum egy jó meccs a tévében, egy kényelmes kanapé, és természetesen sok sör. No meg egy odaadó feleség, aki mindent megcsinál. Süt, főz, takarít, és vezeti a háztartást, vagyis leveszi a gondot a családfő válláról.

Valami hasonlót vizionált kissé horrorisztikusabban a kanadai Interactive Toy Concepts is. A cég férfiszemmel nélkülözhetetlen tárgyakat gyárt (mondjuk ki; kütyüket) főként távvezérlésű (RC) kategóriában olyanoknak, akik elfelejtettek felnőni.

Egy nem túl bonyolult reklámot is összedobtak a cég profiljához illően, amely jój bizonyítja, mennyire alapvetőnek kellene lennie minden háztartásban a távirányítható tárgyaknak (és személyeknek...).Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
mesél a tojásfestő
  2011-04-22 16:20:26, péntek
 
 
Békahátas, csillagrúzsás - mesél a tojásfestő

A tojásfestés hagyománya igen népszerű hazánkban, és bár a motívumok és a színek használata tájegységenként változó, kivétel nélkül csodálatos népművészeti alkotások születnek. Bátán, Sárköz legdélebbi csücskén hosszú évek óta őrzik azokat az ősi mintákat, melyek rendre a tojásra kerülnek, díszességük és kidolgozottságuk egyedülálló. Huszákné Czencz Marietta 50 éve készít hímes tojásokat, húsvét közeledtével műveiről kérdeztük...Mikor készült el az első hímes tojása?

A faluban lakott egy idős, hetven év feletti hölgy, Treszka néni, akinek egyébként a helyi, hagyományos motívumok megmentését is köszönhetjük. Munkái Brüsszelbe is kijutottak egy kiállításra és attól kezdve akkora érdeklődés volt a festett tojásai iránt, hogy nem győzte csinálni, éjszakákon keresztül dolgozott. Mivel édesapám, Czencz János festőművész volt, így úgy gondolta, nekem is könnyedén menne a tojásfestés, behívott magához, megmutatta, és egy hét múlva már én is vele festettem. Azóta 52 év telt el és még mindig töretlenül készítem a hímes tojásokat...


Megvannak a jellemző minták, motívumok, amiket rendszeresen használ vagy vannak már újítások is?

Igen, a hagyományos sárközi - jellemzően - virágmotívumokat használom, de az elmúlt fél évszázad alatt óhatatlanul is belevittem a saját egyéniségemet. Anno 15 mintával dolgoztunk, amit az idős nénik alakítottak ki. A maguk egyszerű módján lerajzolták, amit a természetben láttak és azt festették meg a tojásokra is, ezt egyébként a motívumok nevei is tükrözik: békahátas, csillagrúzsás, szöllőleveles, ibolyás, árvácskás, makkos stb. Manapság ezeket a motívumokat fejlesztjük tovább, úgy, hogy a mai szemnek is tetszetős és érdekes legyen. A tapasztalataim szerint manapság az embereknek a fehér alapon arannyal kihúzott, vagy feketével, csillámokkal kombinált tojások tetszenek a legjobban, ezek a legnépszerűbbek.Önnek melyik a kedvence?

Egyértelműen a tulipános: szép nagy minta, uralja a tojást. A másik pedig a sárközi madaras, ahol a tojás egyik oldalán szintén megjelenik a tulipán motívum, másik oldalán pedig egy madárdísz található.

A tojások festése csak a húsvéti időszakra korlátozódik, vagy egész évben előszeretettel veszi elő a tojásírót, viaszt, festéket és készít szebbnél szebb mintákat?

Egész évben festek, ahogy igény van rá. Régebben külföldi kiállításokra is jártam a hímes tojásokkal, ma már inkább csak Magyarországon mozgolódom. Anno Németországban többször szerveztek olyan rendezvényt, ahol volt, hogy 30-40 tojásfestő is bemutatkozott különböző országokból, tájegységekről. Mindenki saját motívumokat hozott, így például érdekes volt látni a mi hagyományos és ősi díszítéseink mellett a dzsungeles, elefántos mintát. Ebből is látszik, mennyire sok variáció létezik.
Marietta néni munkáinak sokszínűségét és kidolgozottságát a kiállítások mellett egy Bátán létesített kis népművészeti házban is megtekinthetik egész évben, ahol édesapja, Czencz János festőművész munkáival is találkozhatnak az érdeklődők
 
 
3 komment , kategória:  Általános  
Unod a szexet?
  2011-04-22 11:25:11, péntek
 
 Amikor friss egy kapcsolat, még hatalmas lángokkal lobog a tűz, és minden alkalmat megragadtok egy kis huncutkodásra. Aztán jönnek a munkás hétköznapok, a gyereknevelés, házimunka, hiteltörlesztés, és minden, ami az úgynevezett nagybetűs élettel jár, és néhány év múlva azt veszitek észre, hogy a korábban oly fontos szex egyre hátrébb kerül a fontossági listán. Jó esetben egy-egy forró órát loptok magatoknak, közepesen jó esetben ugyanolyan rutinná válik, mint a bevásárlás, aminek megvan a bejáratott koreográfiája, ideje és helyszíne, rossz esetben pedig szép lassan megfeledkeztek arról, hogy erotika is van a világon. A szexuális unalom és érdektelenség azonban nem tesz jót sem a kapcsolatnak, sem az érintettek személyiségének, hiszen innen egyenes út vezet az elhidegüléshez és a hűtlenséghez.


Nem reménytelen azonban a helyzet. Ha felismeritek a problémát, azzal komoly lépést tesztek a megoldás felé, és ha időt, energiát és kreativitást is hajlandóak vagytok áldozni az ügyre, szinte biztos a siker. A legeredményesebb megoldás, ha beszéltek a problémáról, és kidolgoztok egy olyan megoldást, ami mindkettőtöknek megfelelő. Ez azonban sokszor akadályokba ütközik. Sok kapcsolatban ugyanis nem téma a szex, nehéz róla nyíltan beszélni. Az is gyakran előfordul, hogy csak az egyik fél ismeri fel a problémát, a másik pedig hárítja és nem hajlandó szembenézni vele. Bárhogy is van, néhány egyszerű, ám annál hatékonyabb trükkel fel lehet pezsdíteni az állóvízzé vált házaséletet. Akkor is érdemes bevetni egy-egy ilyen újítást megelőző jelleggel, ha minden rendben van a hálószobában.


Az előjáték jó

Úgy tűnhet, hogy mostanában a csapból is az folyik, hogy előjáték nélkül nem élet az élet, és az esetek többségében ez így is van. Különösen akkor fontos erre figyelmet fordítani, ha rutinná vált a szex és eltávolodtatok egymástól. Ha bizalmas perceket töltötök egymással, ha elidőztök egymás testén, az nemcsak a vágyat fokozza, hanem lelkileg is közelebb hoz egymáshoz, erősíti a kötődést. Nem kell azonban görcsösen ragaszkodni hozzá és kötelező jelleggel űzni, itt is a spontaneitás és a kreativitás a lényeg. Lehet ez egy vérpezsdítő érintés a megfelelő pillanatban és helyen, vagy egy erotikus masszázs. A lényeg, hogy kényeztessétek egymást és fellobbanjon az a sokat emlegetett tűz.


Gondolkodj nagyban!

Ha gyerekei vannak az embernek, a hálószoba válik az egyetlen többé-kevésbé biztonságos zónává, ha szexről van szó. Ez azonban nem jelenti azt, hogy máshol nem lehet, sőt kell próbálkozni. Az állandósult helyszín ugyanis nem kis mértékben járul hozzá a rutinhoz és az unalomhoz. Ha minimalizáltátok annak az esélyét, hogy a gyerekek váratlanul felbukkanjanak, érdemes kísérletezgetni és felfedezni, hogy mennyi erotikus zuga van az otthonotoknak. Ott van mindjárt a fürdőszoba, ami szinte kimeríthetetlen lehetőségeket tartogat, aztán a kényelmes kanapé a nappaliban, a fotel, az étkezőasztal, a konyhapult, a kocsi hátsó ülése... Soroljam még? Egy-egy új helyszín új színt vihet a szexuális életetekbe, magasabb hőfokra kapcsoltok és máris búcsút inthettek a rutinnak.


Kezdeményezz!

Sok nőben élnek az évszázados beidegződések, miszerint a kezdeményezés a férfi dolga. A helyzet azonban az, hogy ha több szexet akarsz, tenned is kell érte. Például úgy, hogy átveszed az irányítást. Hidd el, a párod fog a legjobban örülni, és rendkívül izgatónak találja majd, hogy kifejezésre juttatod a vágyaid. Ha megteszed, szinte garantált a fergeteges együttlét.


Huncutkodj!

Ma már minden sarkon található egy szexshop, ami tömve van ezernyi olyan alkalmatossággal, amiket az izgalom fokozására fejlesztettek ki. Ne szégyellj betérni és válogatni! Ha bevállalós vagy, egészen extrém eszközöket is találhatsz, de ha a visszafogott élvezetek híve vagy, akkor is beújíthatsz egy izgató illatú masszázsolajjal vagy aromagyertyával, ehető vagy egyszerűen csak rafináltan szexis fehérneművel, esetleg néhány különös kis játékszerrel. Vásárolhattok együtt is, ami kifejezetten izgalmas program, de ha a párod konzervatívabb, vagy egyszerűen csak szeretnéd meglepni, vágj neki egyedül.


Nevezd nevén a dolgokat!

Sokan nem szeretnek beszélni a szexről, pedig nagyon erotikus tud lenni, ha nevükön nevezitek a dolgokat. Ízléstől és vérmérséklettől függően lehet finom vagy szellemes utalás, de akár egy-egy trágárabb fordulat is belefér. Ha nem tudod vagy nem akarod kimondani, le is írhatod. Ha korábban indulsz el otthonról, a párnán vagy éjjeliszekrényen felejthetsz egy cetlit, amin röviden, ám annál lényegretörőbben ecseteled, hogy mit tervezel estére. Ugyanilyen cetlit rejthetsz a zsebébe, a határidőnaplójába vagy az ételesdobozába. Hidd el, másra sem tud majd gondolni egész nap, és amikor hazaér, fel sem merül az unalom.


Szerepjáték vagy sztriptíz

Ez a legjobb módja annak, hogy újdonságot vigyél a kapcsolatodba. Valósítsd meg a szexuális fantáziáidat vagy teremts olyan szituációt, ami mindkettőtöknek új. És ha a hitelesség kedvéért be kell öltözni, hát legyen! Annál izgalmasabb a játék. Átmenetileg más bőrébe bújhattok, és az majdnem olyan izgalmas, mintha egy új partnert ismernél meg. A jelmez persze el is maradhat, a lényeg az újdonság varázsa. Alternatív megoldásként a sztriptíz is nagyon jó módszer lehet, hogy lekergesd az agyából a vért.


Lepd meg!

A rutin és unalom legjobb ellenszere a meglepetés. Ez szinte bármi lehet, ami eltér a megszokott menetrendtől. Ha a szexet rendszerint vacsora utánra időzítitek, törd meg a rutint, és kezdeményezz egy váratlan huncutkodást reggel. Ha a nagy rohanásban nem akarsz ilyesmit bevállalni, keltsd fel éjjel vagy hajnalban és követelj azonnali szexet. Először biztosan álmosan pislog, de meg fogsz lepődni, milyen készséges lesz, miután magához tért. Ha egy kicsit megfeneklett a szexuális fantáziátok, szerezzetek be egy erotikus regényt, és a legforróbb jeleneteket olvassátok fel egymásnak az ágyban. De ha a filmművészet közelebb áll hozzátok, eljátszhattok egy-egy jelenetet azokból a filmekből, amiket különösen izgatónak találtok.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
nézzd meg , nagyon izgalmas!
  2011-04-22 09:30:09, péntek
 
  -  
 
1 komment , kategória:  Általános  
Ne add föl a legelején!!!
  2011-04-22 08:50:18, péntek
 
  Olvasdd végig! Ne add föl a legelején!!!

Betűsorrend - NAGGYON JÓÓÓ!


A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny aítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak mkénit rdeeözndenk el a btűek: eyeüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jnleeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals.
Íme a bzonytéik.
Úhygoyg tnseseek mkneit bkébeén hyagni a hleysesáíi fmonisáokgkal
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1 pillanatraDDD
  2011-04-21 22:03:48, csütörtök
 
 

"Állat pasi"
Két lány elmegy a dizsibe, az egyiküket felkéri egy
jóképű fiatalember. Tánc közben a lány megkérdezi a
fiút:
- Olyan sápadt vagy. Miért nem mész gyakrabban a
napra?
- Most szabadultam a börtönből.
- És miért kerültél be?
- Megfojtottam a feleségemet, levágtam a
fejét és bedobtam egy folyóba.
Tánc után a lány visszatér a barátnőjéhez és azt súgja neki:
- Képzeld, nőtlen.


Nagymama a kisunokájához: Kisfiam, én nem értem ezeket a mai zenéket!
De nagymama, ez a porszívó!Metróban:
Megkérjük tisztelt utasainkat értékeikre fokozottan ügyeljenek, az
állomás területén ellenőrök dolgoznak.- Mi az egészség ellentéte ?
- Feleség.Villamoson:
- Néni, le akar ülni?
- Igen.
- És hová?Statisztika
- Én két hónapig nyaraltam a Bahamákon, Te egy napot sem. Ez átlagosan
egy-egy hónap.


A kisbaba olyan, mint a Nescafe. Könnyű megcsinálni és egész éjjel ébren tart.

Szerintem azok a férfiak, akiknek ki van lyukasztva a fülük, alkalmasabbak a házasságra. Ismerik a
fájdalmat és vettek már ékszert.

Ha az élettől citromot kaptál, készíts belőle limonádét (vagy kérj hozzá tequilát :)

Az élet folyamatos harc. Délelőtt az éhséggel, délután az álmossággal.

Ha az Isten számítógépes szakembernek teremtette volna az embert, akkor 16 ujjunk lenne.

Az a legszebb a kopaszságban, hogy az ember hallja a hópelyheket.

A nők olyanok, mint a pizza. A húsos jobb, mint a gombás.

Akkor van mindenki a helyén, ha a férj autót vezet,a feleség háztartást, az anyós meg áramot.

Bejön mint Quasimodónak a limbóláz!

Egy hely van, ahol a romantika megelőzi a szexet: a szótár.

Anya csak egy van. Anyós is, csak többnek tűnik.Egy 90 éves bácsi ellenőrző vizsgálatra megy az orvosához.
Az orvos kérdezi tőle, hogy van.
- Nagyszerűen érzem magam, doktor úr. Fél éve újra nősültem. A feleségem 20 éves és
három hónapos terhes. Mit szól ehhez, doktor úr?
A doki gondolkodik, aztán megszólal:
- Hadd mondjak el egy történetet.
Ismerek egy vadászt, aki sosem hagy ki egyetlen vadászidényt sem. Egyszer azonban
véletlenel az esernyőjét viszi magával a dzsungelbe a puskája helyett.
Szembetalálja magát egy oroszlánnal.
Ráfogja az esernyőt, céloz, és meghúzza a ravaszt, vagyis a gombot. Bumm! Az oroszlán abban
a pillanatban elterül a földön.
- Ez lehetetlen! Biztos, hogy valaki más lőtte le! - hitetlenkedik az öregúr.
- Na látja! - mondja a doktor. - Nekem is ez a véleményem.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 46 
2011.03 2011. április 2011.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 46 db bejegyzés
e év: 1092 db bejegyzés
Összes: 6747 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 88
  • e Hét: 442
  • e Hónap: 1700
  • e Év: 206489
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.