Belépés
margit5.blog.xfree.hu
"Legyek én gyertya csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, ne tudjam soha kiért és kikért égek" (ismeretlen) Imre Margit
1950.07.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
Új Energia? Syria szellem tan.
  2011-04-30 19:29:42, szombat
 
 


ÚJ ENERGIA?

2009 február 10. Syria Szellem - Tanítók


Az alábbi gondolatokat egy beszélgetés indította el bennem. Szeretném most megosztani mindezt veletek. Az új energiáról lenne szó. Nem azt írom le, amit erről olvastam. Sem azt, amit "csatornáztak" az égiek. Egész egyszerűen csak az érzéseimet és a gondolataimat szeretném szavakba önteni. Már annyi minden olvasható, és főként hallható az új energiáról. Bátorkodom most leírni a saját világomból nézve az új energiát.

A szavak és az elme szintjén már nagyon jól tudjuk, értjük és érezzük ezt az "új energiás" világot. De valójában tudjuk-e, hogy mi az? És mi mit tapasztalunk az általunk "újnak" nevezett energiából? Én azt hiszem, és azt tapasztalom, hogy nagyon sok ember él "új energiásan", úgy, hogy nem is tud róla! Nem olvasta, s még csak nem is hallotta mi is az. Nem "csatornázta" Mihályt, nem kap üziket nap mint nap. Nem jelennek meg neki a magasan fejlett égi lények, és nem lát színeket, csakrát, aurát, gömböket, fényt.

Mégis éli ezt az "új energiát". Tudatosabban, mélyebben, szeretetteljesebben, és mindezt a szívén át. Nem sejti, hogy tudja a titkot! Éli azt a kis benső önmagát. Ám ez az ember nem azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy ő valaki. Elvegyül a tömegben, és némán teszi az ő dolgát! Nincs szüksége semmire, és senkire ahhoz, hogy legyen valaki. Mégis valaki, sokkal igazabb és valakibb, mint azok, akik valakinek hiszik magukat, azáltal, hogy úton- útfélen megpróbálnak téríteni, és az "új energiás" észt osztogatni.

Ennek az embernek nincs szüksége harsonára, hókuszpókra. Mert ő önmagát éli, nem egy szerepet. Tud valamit, amit sokunk nem. Olyan szeretet, alázat, és EMBERSÉG van benne, hogy az csoda. Az emberek az "új energia" nevében és hevében versengenek, veszekednek, bántják, "ölik" egymást. Mérhetetlen gőgjükben nem látnak, nem hallanak. Ez az úgynevezett spirituális gőg, ami hajtja őket. Versenyeznek, ki kap több égi üzenetet...a lényeg, hogy minél hatalmasabb, feljebbvaló entitás legyen.

Minél hatalmasabb, akit csatornáznak, annál "új energiásabb" lesz az, aki mindezt veszi és közvetíti. Ha esetleg még valaki nincs az "új energiában", akkor érdemes lenézni, mert ő sajna még nem tart ott. Szegény szerencsétlen "régi energiás" emberkénk annyira le van maradva, hogy már szóba se állunk vele. Nem ereszkedhetünk le hozzá, mert ő nincs azon a szinten, és lehúzza a mi "emelkedett" energiánkat. Netán uram bocsá' visszaesünk a 3D-be, és akkor hiába voltunk olyan nagy bölcsek, és osztottuk az észt. Biztos hallottátok már. -Jaj, én nem állok szóba vele, mert a közelében mindig leesik a rezgésszintem! Nem hinném, hogy mindez annyira új energiás gondolkodás és cselekedet volna! Számomra nem az! Az emberek szeretnek nagyon spirituálisak és felemelkedettek lenni, s közben a lényeg fölött elsiklanak.

Amíg bántjuk egymást és nincs a szívünkben szeretet, amíg nem tudjuk, mi az alázat, és képmutatóak vagyunk, mit akarunk ebben az "új energiában"? Hogyan lehetnénk az újban, amíg benne vagyunk a hatalmi harcokban? Amíg nem rakunk rendet magunkban, és teli vagyunk haraggal, gyűlölettel, félelemmel, amíg a "rosszat" keressük, hogyan akarunk felemelkedni az "új energiába"? Tele vagyunk szeméttel, és mocsokkal, de magunkra akarjuk húzni a fényes "új energiás" köntöst és Mesterré akarunk válni. Mindenkit meg akarunk váltani, menteni, vagy ellenkező esetben visszadöngölni a 3D-be, nehogy előbb felemelkedjen, mint mi, s közben magunk is megváltásra szorulunk.

Először rendet kellene raknunk magunkban, s majd azután felhozhatjuk magunkból azt, amit Istentől "kaptunk." El kell fogadnunk egymást, mert mindenki olyan, amilyennek Isten megteremtette. Nincs olyan hogy "rossz" ember. Nincs olyan, hogy valaki jobb vagy rosszabb. Egyetlen egy ember sem "rossz", és egy ember sem több a másiknál. Szavak szintjén ezt annyira tudjuk, és bőszen bólogatunk. Mert annyira spirituálisak vagyunk és szeretünk mindenkit.

És mégis. Amikor ott a helyzet, akkor sárba tiporjuk a másikat, lenézzük, megszóljuk, bántjuk és főként ítélkezünk.
Ítélkezünk! De mi alapján? Hol van a nagy spirituális szeretet ilyenkor? Ki nyilvánul meg ekkor rajtunk keresztül??
Hová akarunk emelkedni az "új energiába" és miért? Menekülni olyan egyszerű, nem látni és behunyni a szemünket. Mi már annyira spirituálisak vagyunk, hogy csak az Angyalokkal állunk szóba, és már hatalmas teremtők vagyunk! De vajon mit teremtünk így? És vajon mi az, amit hagyunk magunk után? Kivé válhatunk így az "új energiában?"

Rendet kell raknunk! Azért vagyunk itt! Először magunkban! Befelé fordulással és tudatosan, kemény önvizsgálattal! Nem mindig másokra mutogatni és hárítani a dolgokat! Nem mindig bírálni mások tetteit, hanem magunkra figyelni! Nincs "rossz" ember! Csak helytelen cselekedet van. Ám a cselekedetétől függetlenül ő még ugyanaz az ember marad. Ítélni lehet, magát a tettet. Helytelen lehet egy cselekedet, de az, aki mindezt teszi, nem ítélhető el. A cselekvő Isten.

Ám csak abban az esetben, ha hagyjuk, hogy Ő nyilvánuljon meg rajtunk keresztül. A tett lehet isteni, vagy"ördögi".
Ha a tettünk "rossz", akkor Isten nem tud megnyilvánulni általunk, vagy ha úgy jobban tetszik, az isteni Én-ünk. Olyankor Ő félreáll, és hagyja, hogy eldöntsük, kit élünk, " egóságunkat" avagy az isteniségünket. Ez a szabad akarat! Ha mindig összhangban vannak a gondolataink, a szavaink és a cselekedeteink, akkor válhatunk tudatos Teremtővé. Az út akkor válik szabaddá! Ha csak beszélünk, de nem látunk a "dolgok mögé", akkor nem lehetünk Felemelkedettek.

És persze nem is leszünk! Amíg nem tudunk szeretni és elfogadni, nem Isten az, aki megnyilvánul rajtunk keresztül.

A rosszat mindig könnyebb mindenkiben felfedezni. De próbáljuk egyszer a jót meglátni mindenkiben, a "rossz" mögött! Ez nem eléggé "új energiás", ugye? Pedig itt kezdődik csak az igazi "új energia!" "Mögé látni,"a jót keresni mindenkiben. A "rossz" mögött meglátni a jót! Ez az igazi kihívás! Ha kicsit mögé nézünk, megláthatjuk, hogy minden szerep mögött ugyanaz a szereplő. S akkor már nem azt látjuk ,aki "rossz", hanem azt, aki ugyanolyan, mint mi. Mert ő is a mi részünk. Akkor felismerhetjük másokban is az isteniséget, függetlenül attól, hogy bármi, amit tesz, az "helyes" vagy "helytelen."

Rájövünk, hogy mindig, amikor a másik embert bántjuk, önmagunkat bántjuk, amikor bíráljuk, önmagunkat bíráljuk. Mert "új energiásan" annyira nagyon tudjuk ezeket a dolgokat. Elmével. Annyit olvastunk a szeretetről, és az egységről. De jó lenne önmagunkba nézni! Amíg elmével akarjuk a dolgokat megérteni, nem fogjuk tudni az "új energiát" megélni! Ha harsogva, kiabálva, másokat lenézve, megalázva, és elnyomva próbálunk "új energiások" lenni, nem jutunk messzire!

Sőt sehová sem jutunk! Az "új energia" nem jön el! Mert az bennünk van. Az isteniségünk mi vagyunk, ezt kellene élnünk. Azzá kell válnunk, méltóvá kell lennünk rá, tennünk kell érte! Végtelen szeretettel, türelemmel, odafigyeléssel, alázattal.

És mindezt megélni minden ember felé, aki ugyanúgy a mi részünk. S akkor már nem is látunk mást, csak a szeretetet. Mindenhol, és mindenkiben. Mert nincs is más, csak szeretet van. Mindenütt! Olyan egyszerű, és mégis oly nehéz! De ekkor leszünk "új energiások", mert észrevesszük, hogy az, akiben felismertük az isteniséget, az ugyanaz, mint mi.

Ő is mi vagyunk. Szerintem ez eléggé "új energiás." Már évezredek óta! Éppen ezért a legfontosabb, hogy szeressünk! Fontos, hogy figyeljünk oda az EMBER TÁRSAINKRA! A szívünkből! És ne "csak" a szavakkal, hanem a tettekkel is! Az a legfontosabb, hogy ezekben az időkben segítsük, összefogjunk, és emeljük egymást, szeretettel és FELFELÉ!
Nem harsogva, kiabálva, lenézve, megalázva. Legyünk isteniek, mert lehetünk! Választhatunk! Hangtalanul, a szív nyelvén!

S ahogyan Jézus is mondotta:
"MINDENEKFELETT SZERESSÉTEK EGYMÁST!"

Ez is régi energia, mégis nagyon időszerű! Talán most jobban, mint valaha!
(Ha ez az írás is régi energia volna, hát vállalom! Ezek csak az én saját kis megérzéseim, Szívtől-Szívig.)

2008. 10. 20.
blessing
timeless
 
 
0 komment , kategória:  Spirituális gondolatok  
Kryon üzenete a magyaroknak
  2011-04-25 19:32:08, hétfő
 
 

KRYON ÜZENETE A MAGYAROKNAK
2011.02.24.

Lee Carroll - aki eredetileg hangmérnök - egy amerikai médium, író és előadó, egy Kryonnak nevezett entitás üzeneteit kezdte el közvetíteni 1989-ben, egy felsőbb dimenzióból. Úgy írja le Kryont, mint egy szerető angyali entitást, aki a Forrásból származik. Egy a Földre "szakosodott" csoport energiáját képviseli, az otthon energiáját. Kryon Itt van a Földdel "a kezdetektől fogva" és ugyanahhoz a családhoz tartozik mint Mihály Arkangyal. Az információk melyeket közzétesz nyomtatásban és online, azt a célt szolgálja, hogy segítsen az embereknek felemelkedni egy magasabb rezgésszintre.

Az ő magyaroknak szóló üzenetét olvashatjátok az alábbiakban:
Aki jelen inkarnációjában magyarnak anyanyelvűnek született, s beszéli még ezt a nyelvet, él bárhol a Földön, számukra szól ez az információ.
Egy picit vissza kell mennünk az időben. Mint mindannyian tudjátok az Atlantiszi időszak legvégén a Föld s rajta az emberiség energetikailag egy alacsonyabb rezgésszintre került, mint ahogyan addig éltetek ezen a bolygón. Ez teljes egészében azt jelentette, hogy a Föld kikerült a Teremtő mágneses tudatmezejéből, egy alacsonyabb frekvenciájú helyet foglalt el az univerzumban.
Ezáltal elvesztette az emberiség a kapcsolatát a Teremtővel. Ezért éreztétek magatokat végtelenül egyedül, végtelenül magányosnak, s ezt idővel tudatotok bezárulása is követte. Felvettetek egy sűrű, a mostaninak megfelelő fizikai burkot. Ebben az állapotban megkérdőjeleződött a bolygó helyzete és jövője.
S ekkor olyasmi történt, ami az egész Univerzumban egyetlen egyszer történt meg csupán. Nem kozmikus szülők által teremtetten, hanem az Isteni tudatmező saját energiájából teremtett egy lényt. Ennek a lénynek a feladata kizárólagosan az volt a Földre érkezve, hogy olyan energetikai egyensúlyt teremtsen a bolygón, mely lehetővé teszi a Fény megjelenését és terjedését, a bolygó rezgésszintjének emelését, s idővel a bolygónak az Isteni tudatmezőbe való visszatérését segítse. Ez a lény Jézus Krisztus volt.

Jézus megszületett emberként. Élete során lépésről lépésre egy felébredési folyamaton ment végig. Majd teljesen felébredve, felismerve, hogy ki ő s miért is érkezett, elkezdhette a feladatát. A történetet, az eseményeket mindannyian ismeritek. Miért hangzott most el mindez? Mert a ti történetetek ti vállalásotok itt kezdődik, amikor Jézus visszatért, anélkül hogy a felemelkedési folyamat befejeződött volna . S ekkor a Föld sok pontján vállaltak csoportok, fénymunkások olyan kiegészítő extra feladatot melyek Jézus munkájának befejezését célozták meg. És most térhetünk rá arra hogy kik vagytok ti.
A Föld egy ugyanolyan élőlény mint ti mindannyian, ugyan megjelenési formájában nincs hasonlóság, de energiarendszerét tekintve ugyanúgy csakrákkal, ugyanúgy energia szerkezettel rendelkezik. S az a csoport, akit ti képviseltek a Föld történetében elvállalta a legnehezebb feladatot, a szívcsakra őrzését. Mit jelent ez? A felemelkedési folyamat lényege, hogy a Föld lakosságának nagy része az elme, az értelem vezetése, irányítása és döntései alatt tevékenykedik.
A Föld fejlődésének következő lépése , hogy ez az irányítás vissza áll eredeti egyensúlyába. A szív és a lélek veszi át az irányítást. Mert egyetlen energia létezik az univerzumban, egyetlen eredő energia, s ez a szeretet. Az Univerzumot a Mindenható által kisugárzott szeretet energia élteti és működteti. Ti mindannyian tiszta szeretet vagytok, lényetek esszenciája a tiszta szeretet. Ezt az esszenciát magadban hordod fizikai testeden belül. Ezt nevezitek a teremtő lángjának, isteni szikrának, a teremtő magjának stb. Ezt mindannyian magatokban hordozzátok a szívcsakrában.

Miért nevez benneteket sok olyan társatok, akik spirituális kérdésekkel foglalkozik a MAG népének, mit jelent ez ? A Föld életében az emberiség tagjai között a magyarok képviselik azt az eredeti energiát, azt a tudást, melyet a szívcsakra tárol.
Mi a feladatotok a felemelkedési folyamatban?
A Föld energia rendszere, s a ti energia rendszeretek napról napra emelkedik, változik, s az utolsó a harmadik stádiumban vagytok. Ennek is a legvégén. Mi történik a viszonylag gyors felemelkedési szakaszon? Amikor a Föld eléri azt a rezgés szintet, hogy készen áll, akkor a Teremtő különleges rezgés sorozatot indít el az egész Univerzumban. Ez a rezgés sorozat elérve a Földet, segíteni fog benneteket. A Mindenható energiája beáramlik. S minden amit lényedről, aspektusaidról a kristály könyvtárak tárolnak kiáramlik és egy egységes közös tudatmezőt fog létrehozni a Földön.
A ti feladatotok kapcsolódni ehhez a tudatmezőhöz és ennek segítségével egymással is összekapcsolódva, a szeretet rácshálójához csatlakoztatni a Föld Szívcsakráját. Ennek az energiának a megtartása, őrzése, védelme konkrétan a ti feladatotok. Mindenre képesek vagytok, semmi nem haladja meg képességeiteket. Minden olyan feladat, ami rátok vár bennetek van. Belétek van kódolva, őrzitek sejtjeitekben, őrzitek DNS rendszeretekben, Ez a KÖZÖS feladatotok, ezenkívül egyénileg mindenkinek külön - külön megvan a saját, személyes feladata is.

Amikor Jézus nem folytatta már a Földön konkrét emberi testben élve a Föld energiával való ellátását, akkor bizonyos entitás csoportok a Föld több pontján, köztük ti is, elindultatok, felvállalva feladatotok kiegészítéseként azt, hogy a Jézus által elindított utat segítitek, kiteljesítitek amit Ő elkezdett. Konkrétan történelmetek egy adott pontján elindult egy nép valahonnan keletről. Amikor megérkeztetek fizikailag erre a területre, a Kárpát medencébe, legendáitok mesélnek egy csodáról, egy aranyszarvasról.

Ez egy előre megállapodott energetikai jel volt számotokra. Ez jelentette számotokra megállapodás szerint azt, hogy úti célotok felé közeledtek. Mi vonzott? Mi volt a cél? A szívcsakra energiája. Azért jöttetek, hogy a szívcsakra energiáját erősítve segítsétek a Földet. A szív csakra energiájának emelése, őrzése, gyógyítása a ti személyes feladatotok. Életetek során elmétek uralmát, gondolataitok meghatározó mivoltát, lépésről lépésre mindig kicsit gyengítsétek, s adjátok át a helyet az intuíciónak a szív szavának, azoknak az instrukcióknak, melyeken keresztül lelketek vezet benneteket. Ebben a folyamatban segítitek a Földet, hogy a Föld megerősíthesse saját szívcsakrájának energiáit, s ennek az energiának nagyon fontos feladata lesz a felemelkedés során. Ez lesz az első energia, mely átkapcsolódik felsőbb dimenziókba.

Tehát megérkeztetek ide a Kárpát medencébe. Intuitívan tudtátok, hogy ide tartotok, tehát megtörtént a letelepedés. S most nézzük meg energetikailag egy kicsit a másik oldalt. A Föld energiáiban nem csak az a folyamat zajlik, ami a Föld rezgésszintjét emeli. Létezik egy másik energia a Földön, akinek ez nem áll szándékában. Nem képviseli az érdekeit. Ez az energia pillanatnyilag a Földön elég jelentős mértékben irányítja a hatalmat. Tökéletesen érzékelte amikor elindultatok Keletről, végig követte utatokat, s tökéletesen érzékelte a megérkezéseteket. Tökéletesen tudatában volt annak, hogy miért jöttetek, mi célból s annak hogy kik vagytok.
Ez az energia hatását jelentős mértékben először akkor fejtette ki, amikor István királyotok, az egyházhoz csatlakozva, megengedte ennek elterjedését, segítve ezt a folyamatot. Ez annyit jelentett, hogy csatlakoztatok ahhoz a hatalmi struktúrához, ami innentől kezdve egységeteket erősen szétzilálta, s veszélyezteti a mai napig.

Ezek azok az erők, melyek országotok vezetőire mindig is hatottak, folyamatosan az egység kialakulásának megnehezítését az egységes erők fellépését gátolták. A fény egy nagyon erőteljes entitás segítségével tudott megjelenni történelmetek során s ez Mátyás király volt. Az Ő személyében az Ő inkarnációjában egy olyan nagy hatalmú magas fénylény érkezett hozzátok segítségképpen, aki nagyon mélyre ható energiákat árasztott s kötött meg itt léte során. Virágzott és egységes volt az ország. Olyan tulajdonságok kerültek felszínre, mint a szeretet, az igazságosság, a becsület. Olyan mélyreható, tiszta energiákat sikerült élete és tevékenységei során árasztani, ami életét követően is energetikailag nagyon sokáig hatást gyakorolt erre a területre. A következő ilyen esemény, ami a szabadság irányába tett egy lépést, s ezt energetikai értelemben is értem. Ez az 1848-as szabadság harc. Újfent létrejött az országban valamilyenfajta egység, cél, törekvés, a megszabadulás egysége. Ugyan történelmileg rövid időn belül megakadt ez a folyamat, de energetikailag fantasztikus hatása volt, Mégis milyen érdekes, vagy milyen furcsa, hogy ezt az egységet népként, tudatosan sose éltétek meg itt az inkarnációban. Sőt, azt valljátok magatokról, hogy ti vagytok az a nép aki soha nem tud egységes lenni, egységesen fellépni, képviselni az érdekeit. Fellépni idegenek ellen, Önmaga törvényeit megalkotva, Önmagát megerősítve állni a világban. Hát, ez a dualizmus realitása, ez nem a valóság. Ez csak a ti realitásotok. Így tűnik a lineáris világotokban. Ti egy csodálatos egységet képeztek, azon multidimenzionális részeitek, akiknek nem vagytok tudatában, egy csodálatos együttműködő, összhangban levő szeretetet képviselő csoport, bármilyen nehéz ezt most számodra elképzelni. De én itt vagyok, s nap, mint nap érzékelem őket s dolgozom velük, tehát hidd el nekem. Ez így van. Afelé tartotok, hogy ezt ti is megéljétek. Ennek az energiának a felismerését a megélését akkor fogjátok tudni tudattal követni földi testben levő lényként, amikor konkrétan a felemelkedés során, nekikezdetek a feladatotoknak. Tökéletesen fogjátok tudni, hogy hol vagytok, hova tartoztok, hova kell kapcsolódnotok, és mit kell csináltok. Tökéletesen fogjátok érezni részeteket az egységben.


Ne félj a feladattól, képes vagy, hiszen automatikusan ki fognak nyílni azok a kódok, feloldásra kerülnek azok a képességeid, tulajdonságaid, amiket magadban hordasz. Addig is amit meg tudtok tenni az egy olyan lehetőség ami mindig is itt volt. A Kárpát medence egy hatalmas víz területet rejt a földben. Ez a vízterület számotokra részben tökéletesen ismert, hiszen az ország területén nagyon sok helyen, ahol lefúrtok hévizek, törnek fel. Ez a vízrendszer az ország területe alatt egy kristály mező. Amikor dolgoztok egyesével, vagy ketten, vagy csoportban, bármikor meg tudjátok tenni, hogy tudatos energiával tisztítjátok ezt a vízmezőt. Köztudott, hogy a víz egy intelligens, kommunikáló energia. Tudattal rendelkezik. Küldd le szeretetedet, azokat a pozitív gondolatokat, amit Föld anyának szánsz. küldj energiát ebbe a vízbe, s tudatosan kezd el tisztítani, s eltávolítani azt az energiát, amit már jó elengedni. Ennek több rétegű hatása lesz, ha ez a víztömeg befogadja, akkor teljes mezőként a fénymunkások energiájának, tudatának, jó akaratának, szeretetének egy egységes mezőjeként kezd el működni. Vannak területek, ahol ez már működik, ahol már csodálatosan tiszta. Egységessé kell tenni.
A Földet körülveszi a kollektív tudat mezője, valamint egy magasabb régióban a szeretet rácshálója. Körülveszi még a mágneses rácsháló, és különböző energetikai háló. Évek óta mondjuk, hogy legfontosabb feladatotok a kollektív gondolkodásból a kollektív tudat mezőből való kiszakadás. Hogy tudod te ezt konkrétan megtenni? Vannak elképzeléseid a felemelkedésről az utána történő eseményekről, az életedről. Nagyon konkrétan meg tudod fogalmazni azt, hogy te mit szeretnél. Hogyan szeretnél élni. Mit szeretnél érezni. Békében szeretnél lenni. Szeretetben, bőségben egészségesen, harmóniában, és egy csodálatos békés, játszmáktól, manipulációtól, csalásoktól mentes világban. Ezt mindannyian egységesen szeretnétek.
ALKOSD MEG, KONKRÉT képekben, GONDOLATILAG, a te saját jövődet. És erre gondolj minél többet, erősítsd gondolatilag ezt az energiát, minél több gondolatot, minél több energiát adsz hozzá ehhez a képhez annál inkább alakítod nap mint nap.
Alakíts egy magot, alakíts egy alap elképzelést, és ehhez mindig tegyél hozzá valamit, egészítsd ki mindig valamivel, egészítsd ki újabb ötletekkel, de az alapötletet mindig tartsd észben, és ha minden nap, napi rendszerességgel adsz hozzá egy pici energiát, akkor ez a mező, ez a gondolat mező ez az energia egyre több lesz, egyre nagyobb lesz, egyre jobban gyarapszik.
HA MINDEN FÉNYMUNKÁS AZ ORSZÁGOTOKBAN NAP MINT NAP NÖVELI EZT AZ ENERGIA MEZŐT, AKKOR A KOLLEKTÍV mező és a szeretet rácshálója között létre tudtok hozni egy olyan tudatmezőt, ami tiszta, ami legszentebb, leginkább szívből és szeretetből megalkotott gondolataitok mezeje.
Tarts igényt saját szuverén önállóságodra, saját szabadságodra, tarts igényt saját manipuláció mentes létezésedre. Tarts igényt arra, hogy fénylényként ezt megéld, hogy lényed valódi esszenciája át tudja mosni, át tudja járni összes sejtedet, hogy valódi lényed energiája kitáguljon, kiáradjon, betöltse lényedet. Add át neki a stafétát. S meglátod, hogy megjelennek a csodák az életedben. Megjelenik az az élmény, amikor már nem azt érzed, hogy kicsi vagy, amikor már nem azt érzed, hogy nem vagy jó, amikor már nem azt érzed, hogy nincs miért szeretni téged. Csodálatos vagy! A teljes tökéletességet hordozod magadban. És a tökéletességed, a lelked megnyilvánulni vágyik!
NE ENGEDD MEG SENKINEK, HOGY BEFOLYÁSOLJON, HOGY FÉLELMET GERJESSZEN BENNED. ÉS bárki bármit mond, nem igaz, hogy neked nincs ilyen vagy olyan képességed, nem igaz, hogy nem vagy képes valamire! Nem igaz, hogy nem vagy szép. Nem igaz, hogy nem vagy tökéletesen egészséges. Mindez nem igaz, mindez illúzió! Körülveszed saját lényedet, falakkal, hitekkel. Körülveszed saját lényedet olyan elképzelésekkel, amit mástól vettél át. Gondold el fény lényként születettél meg abban a KICSI TESTBEN, és körülvett a jelen világ, és amint megtanultál a 3 D-ben járni, beszélni, eligazodni, bármit amit megtanultál, AZT VALAKI MONDTA NEKED, VALAKI MEGMUTATTA, VALAKI SEGÍTETT, s ez a valaki mindig ember volt. A családod, a barátaid, az ismerőseid, a tanáraid. Mások által mondott igazságokat vettél át, mások által mondott gondolatokat fogadtál be, s ennek az összképeként HISZEL MAGADRÓL VALAMIT. EZEK FALAK. És közte fogalmad nincs, hogy ki vagy te valójában, Ki az a lény, aki ebben a testben lakik. Fedezd fel, ott van benned, esszenciaként.
És üzeneteket küld a saját érzéseiden keresztül, így tud kommunikálni veled. Üzenteket küld intuíción keresztül. Rögtön jelzi, ha az úton vagy, mert jól érzed magad, és kiegyensúlyozott vagy, és rögtön jelzi, ha letértél a saját utadról, az előre megtervezett saját utadról, mert érzed, hogy valami nem jó. Mert érzed hogy nem vagy egyensúlyban. Jelez, s te egyre finomabban egyre érzékenyebben tudod venni ezeket a jelzéseket, hát kezdj el figyelni rá! Egyre jobban, egyre mélyebb szinten halld meg azt a halk kis belső hangot!.
...harmonia.blogolj.net/.../kryon-uzenete-a-magyaroknak/ -
 
 
0 komment , kategória:  Magyarsággal kapcs.szell.közl.  
Látogatóimnak húsvétra
  2011-04-24 21:23:40, vasárnap
 
 

Minden kedves látogatónak kivánok Áldott Békés Húsvéti Ünnepeket.
Margit

Link
 
 
0 komment , kategória:  KERESZTÚT ÉS HÚSVÉT  
Csillagtitok - Paksi Zoltán
  2011-04-17 21:36:22, vasárnap
 
 


Csillagtitkok
(PAKSI ZOLTÁN)
2011.04.16

Az előttünk álló hét égi üzeneteit érdemes napról - napra címszavakban lejegyezni a naptárunkba, hogy azokat figyelembe véve valóban emelkedés legyen az életünkben. A húsvéti előkészületek napjai mind mennyiségi, mind minőségi értelemben emelkedési lehetőségeket hoznak el. Én most a csütörtöki napot emelem ki, mert ekkor lép a Hold a kiemelkedés lehetőségét is szimbolizáló isteni útra, a Tejútra. Csütörtökre érdemes időzíteni azon dolgainkat, melyektől megoldásokat, emelkedési lehetőségeket várunk.

A csütörtöki és a pénteki nap kedvez az okkult gyakorlatoknak is, de a gyógyító és a regeneráló energiák is hatékonyabban működnek bennünk, mert mágikus kísérőnk a Hold, ekkor a gyógyítás ősi csillagszimbóluma a Kígyótartó előtt vándorol.

Néhány gondolatot szeretnék elmesélni azért, hogy az elkövetkezendő napok valódi megoldásokat, igazi emelkedéseket hozhassanak. Civilizált társadalmunkban immár észrevétlenül ugyan, de a bűn "rangjára emelkedett" a hiba. A gyermek, mikor hibázik az óvodában, sokszor szidásban részesül, majd később az iskolában a hibát rossz jeggyel büntetik. A felnőtt a munkahelyén is retteg a hibák elkövetésétől, mert ez az állásába kerülhet. A hibát vétőket gyakorta megvetik, lenézik, ezért az emberek többsége fél a hibázástól, s annak következményeitől. A hibák által gátlásokat, félelmeket növesztettünk magunkban.

A hibázástól való félelem sokakat gátlásossá, cselekvésképtelenné tesz. "Inkább nem teszem meg, mert akkor nem hibázok!" Sokan gondolkodnak így, s sokan cselekednek, illetve nem cselekednek e szerint. Pedig a cselekvés, tapasztalás. A tapasztalás pedig fejlődés. A vágyott dolog meg nem tétele nem ad tapasztalatot, így a fejlődés is elmarad - S mindez miért? Mert teremtettünk egy új félelmet, létrehoztunk egy új "bűnt", a hibát.

Itt bizony egy titok rejtőzik. De nézzük csak! Ki az, aki képes "a hiba elkövetésére"? A növény biztosan nem, hiszen például egy elvetett búzamagból soha nem nő fenyőfa. Az állat sem képes a hibázásra, mert egy önmagát vérengző pitbullnak álmodó cicus sem fog soha morogva felvakkantani. Az angyal sem fogja tévedésből az "örömhírt" a bigott pártfunkcionárius asszonynak vinni - Ki hibázhat akkor? Csak az ember!

A titok az, hogy a hibázás lehetősége, az égiek ajándéka! A hiba világít rá arra, hogy mit érdemes testben-lélekben-szellemben átalakítanunk, hogy a végtelen felé emelkedhessünk. Aki soha nem hibázik, az fejlődni sem tud. A hiba mutatja meg azt, hogy mit érdemes immár elengednünk, de arra is felhívja a figyelmünket, hogy milyen csodák felé érdemes megnyílnunk. A hiba tehát az "angyalok ajándéka".

Angyali ajándékhoz méltó módon érdemes fogadni őt! Amikor észleljük a HIBÁT, mosolyodjunk el, s ne hagyjuk, hogy a megszokott, sokszor zsigeri reakciók lehúzzanak, s ezzel eltávolítsák tőlünk az "égi energiákat"! Köszöntsük derűvel a hibát, mert ő jel. Égi jel. Aztán vegyük észre, hogy mire kívánják felhívni az angyalok a "hiba" segítségével a figyelmünket. Így tudatosodik bennünk az előrelépés lehetősége, a valódi fejlődés iránya! Ne hagyjuk, hogy bensőnkben a hiba által negatív érzéseket, és főleg önvádat teremtsenek zsigeri indulataink. Találjunk rá újra arra az emelő energiára, melyet hibának neveztünk el, pedig az igazi neve az, hogy a végtelenbe hívó "ajándék"!

Soha többé ne vádoljuk magunkat az elkövetett hibáinkért! Soha többé ne hagyjuk, hogy mások vádoljanak minket a hibáinkért! Soha többé ne dörgöljük a társaink orra alá a hibáikat! Soha többé ne büntessük gyermekeinket azért, mert hibáztak, hanem egy nagyot kacagva osszuk meg vele is, velük is a "titkot"!

Legyen minden ember élete félelmektől mentes! Legyen minden csillagútitársunk élete boldogságban és örömteli alkotásban teljes!

A Csillag TV csapata nevében: Paksi Zoltán www.asztrozofia.hu www.csillagtv.com
 
 
0 komment , kategória:  2012 és a vele kapcs. írások  
Nem tudom neked adni a napot
  2011-04-01 22:22:58, péntek
 
 
Nem tudom neked adni...

Nem tudom neked adni a napot
De tudok adni egy pillanatot
Mikor megállíthatod a rohanó időt
Kiszakítva belőle minden erőt

Nem tudom a napot neked adni
Sugarával meleget árasztani
De elküldöm neked szívem melegét
Áldásként küldöm, legyen a tiéd Nem tudom a napot adni neked
De adom a szeretetemet
Ha fontos neked, kezedbe veheted
Ha megérintett, magaddal viheted

A napot neked adni nem tudom
Hiszen nincs is saját napom
De van egy kis lángom, csak neked
Amely szeretetedért tőlem egy köszönet

(Dévényi Erika)
 
 
1 komment , kategória:  Versek  
Inka birodalom
  2011-04-01 22:20:32, péntek
 
 
Link
 
 
0 komment , kategória:  Vegyes képek  
Maja piramis
  2011-04-01 22:11:11, péntek
 
 

Link
 
 
0 komment , kategória:  Vegyes képek  
Ápr.-i szellemi ir. Pusztai O.
  2011-04-01 21:52:50, péntek
 
 

2011. Április - a szellemi irányítás beengedése
2011.04.01

2011. Április - a szellemi irányítás beengedése

A hónap mantrája:

SZÍVEMBE ISTENI FÉNYEM BEFOGADOM
SZELLEMI ÉNEMNEK MAGAMBAN HELYT ADOK!


Ebben a hónapban megérthetjük, hogy magunk irányítjuk gondolatainkkal és érzéseinkkel utunkat, és ez az Út akkor lesz EGY az istenivel, ha elfogadjuk a Felsőbb Tudatosság Szív irányítását Bennünk!
Saját magunk vagyunk életünk irányítói!
Gondolataink meghatározzák érzelmi irányultságunkat. Cselekedeteink pedig hangot adnak akaratunknak. De honnan táplálkoznak ezek a motiváló erők? Milyen bizonyosság segíthet minket ebben? Annak felismerése, hogy minden bennünk születik. Nem külső tényezők, személyek vagy körülmények határoznak meg minket, hanem az, honnan szemléljük a Létezést! Ha külső támpontokon keresztül, akkor oda is kötjük a történéseket, és mindenek okát bennük látjuk. De létezik-e bármi is csak külső okokból? Miből születik meg minden külső körülmény? Ezen gondolatok elkezdenek egy belső bizonyosság felé irányítani minket: honnan és miből indul ki minden, amit világomnak érzek? Hol a központ, melyből mindez táplálkozik? Hol van mindennek az eredete?
Igen sokan rávágják: bennünk!

De Jézus azt kérdezi: belső bizonyosságodból jelented ezt ki? Hiteddel összekapcsoltad Önmagad Felsőbb Tudatod Fényével? Mikor kimondod a szót, honnan indul el? Fejedből, vagy a Szívedből? Hiszed vagy tudod mindezt? Ha tudod, e szerint is éled? Honnan indulsz el, mikor megnyilvánulsz? Benne állsz-e belső pontodban, isteni Tudatosságodban? Mindaddig nem válik belső bizonyossággá léted, míg igent nem mondasz Magadra!
Bizonyosságunk: a szellemi irányítás tudatos felismerése és elfogadása!

Április energiái világosan (ha eddig homályos lett volna ) megmutatják bennünk azokat a helytelen vagy felesleges dolgokat, melyek már nem tartoznak a tudatos fejlődés útjához életünkben.
Olyan belső letisztulás időszaka ez, ami kikíséri belőlünk a felesleges érzelmi és gondolati mintákat és helyüket isteni erényekkel tölti be. Most nem szabad helyt adnunk az elkeseredésnek, mert az ellenerők és az ego ezzel próbál bennünket utunkról letéríteni.
Ezen időszak már határozott lépéseket, hitet és elköteleződést vár tőlünk fejlődésünk útján.

A Szeretet Rendje már működésbe lépett és folyamatosan alakítja át világunkat, az Új Eszméknek megfelelően. Ezek az energiák magasan rezgő Fényben tündökölnek és áthatnak mindent.
Ezért az alacsonyabb rezgésű energiák tudatossági szintjéről feljebb kell lépnünk a lélekvezérelt, szellem által irányított szintekre.
A szellemi Bölcsesség időszaka ez, mikor elmélyedve Önmagunkban felfedezzük az isteni Tudást.

Az elmúlt hónapok erőteljes megtisztító és hangoló energiái megterhelték testünket, sokan fáradtnak, erőtlennek érezték magukat.
Nagy mennyiségű energiát áramoltattunk át az energiarendszerünkön, és ezek folyamatosan dolgoztak és dolgoznak bennünk.
A hangolások mintegy ,,előkészítették a talajt" az új eszmék kicsírázásához életünkben.
Az energiahangolások felásták és bevetették kertünket a Szeretet a Hit és a Bölcsesség isteni virágaival. Nekünk most ápolnunk és öntöznünk kell őket a szellemi Tudatosság energiáival, hogy kibújva és megerősödve kibonthassák pompázatos szirmaikat.
Így tudjuk majd magunkba szippantani a Szentlélek illatát!

Lelkünk folyamatosan dalol bennünk, hogy emlékeztessen a Boldogságra, melyet megélni jöttünk a Földre.
Mielőtt tiltakoznál, elmondom, hogy minden pillanatban benne van a Boldogság. Lehet, hogy rejtőzködik, de ott van! Nekünk csak meg kell látnunk. De a látásunkat most már testi szintről Szív szintünkre kell áthelyeznünk.
Ha egy pillanatra magadba nézel és megkérdezed: itt és most, ebben a pillanatban boldog vagyok-e? - megkapod a választ.

Mielőtt az agyad bekapcsolna egy érzés szalad át rajtad a szíved központjából kiindulva, ami ennek a pillanatnak szól. De ezt csak akkor érzed, ha benne vagy tudatosan a pillanatban.
Ha nem ment, próbáld újra! Érezd meg a pillanat boldogságát! Az itt és most-ban minden rendben van! Mindened megvan és semmi másra nincs szükséged, mint a Lét-re.
Ez a LÉTezés tiszta tudata, mely megéli az ÉLET boldogságát, pillanatról-pillanatra.
Ez a Szív-szint!
Ahogyan az alsó 3 energiatest és csakra működése is szépen lassan átalakul bennünk, és az irányítás magasabb aspektusokba emelkedik, úgy lép tudatosságunk is feljebb a Fény szintjein.

A Szellemi Tudatosság az isteni FÉNYTUDAT!

De ennek a Tudatosságnak az elérése biztos alapokat kíván. Ha nincs egy olyan tiszta, szeretetteli tér bennünk, amit kitöltsön, nem tud kapcsolódni hozzánk. Hiába vágyakozunk, ha nem teszünk semmit vágyaink elérése érdekében.
Érzelmeinket és gondolatainkat tisztába kell tennünk magunkban, hogy megérthessük a magasabb tudatosság irányultságát.
El kell fogadnunk a szellemi tudat vezérlő erejét és minden akaratunkat szívünkbe kell helyeznünk. A Szív tartja harmóniában érzelmi, gondolati és cselekedeti energiáinkat.

Csörgött az óra: ÉBRESZTŐ!

Ébredj Tudatodra! Nincs már idő szunyókálni, tessék ,,kezedbe venni" Tudatosságodat és Élni vele!
Engedd, hogy lépéseid ezentúl ez az erő vezesse. Kezdj el szívből gondolkodni, érezni és cselekedni, meglátod, hogyan alakul át az életed és borul virágba lelked.


Attól, hogy magasabb tudatossági szintre lépünk, pontosan érteni fogjuk kik is vagyunk, és miért jöttünk a Földre.
Emberként ugyanúgy meg kell élnünk magunkat, ahogyan szellemként tesszük.
A Létezés aspektusai összeköttetésben állnak egymással és a közöttük áramló fényinformációk mindkét irányba mozognak.
Ez azt jelenti, hogy szellemünk lelkünkön át emberünknek küldi tudatosságunk által útmutatásait és a Fényt, de emberi megéléseink ugyanúgy lelkünkbe íródva szellemünk felé közvetítik tapasztalatainkat, mely által ő is fejlődik. Ez egy oda-vissza Tudatossági csatorna.
Ezért egyik aspektusunkat se becsüljük alá. Minden részünk Létezésünk szerves és fontos eleme.

Most ezeket az elemeket hozzuk összhangba és emeljük az egész rendszert magasabb rezgésekbe. Minden folyamatot, ami tudatosodásunkat segíti Felsőbb Énünk irányítja. De a sikeres fejlődéshez emberünk is kell! Nekünk kell önszántunkból átengedni az irányítást és ezzel megnyerni az Irányítást!

Kicsit zavaros?

Gondold el, hogy van egy emeletes busz. Aki járt Angliában láthatott szép számmal ilyen buszokat .
De ez a busz most 3 emeletes és minden emeleten van egy vezetőfülke. A 3 emelet szellemi-lelki és testi tereidet és tudatosságodat jelképezi.
Kicsit sántít a példa, de most csak elmélkedünk...
Minden vezetőfülkében van egy kormány, ami felülről vezérelt, de minden vezető maga is tudja irányítani a saját szintjén. Ha gondolatban belehelyezkedsz az egyes vezetők nézőpontjaiba, megértheted mi a különbség a rálátások között.
Az alsó csak az út szintjét látja, a magasabban ülő már átlátja a környező utcákat. A felső szintről pedig az egész forgalmat. Te utasként kire bíznád a vezetést?
Ez nem azt jelenti, hogy te a saját szinteden nem fogod a kormányt és nem figyelsz az útra, hiszen minden figyelmedre szükség van az út felismeréséhez, csak azt, ha érzed, finoman jobbra fordítana a magasabban ülő (mert mondjuk ő már lát egy akadályt 3 utcával tovább) akkor megfontolod, hogy elfogadod- e a jelzést, vagy továbbra is saját akaratoddal egyenesben tartod a buszt.
Ehhez azonban minden vezetőnek kapcsolatban kell lennie a többivel (akár megérzés szinten is), kell legyen közöttük egy érthető jelzésrendszer (SZÍV).


Az Irányítás elfogadása nem jelenti azt, hogy sorsod kiveszik a kezedből, csak azt, hogy segítséget nyújtanak a lépések megtételére és szükségességük megértésére.
A Magasabb Tudat nem utasítani, hanem segíteni szeretne. Minden amit a javadra tesz(el), utadat segíti.
Rajtad áll, van-e benned annyi alázat Önmagad iránt, hogy képes vagy a segítséget elfogadni?
Légy tudatos minden lényedben és megérted, Mag-ad irányítod Életed, csak engedned kell az Útmutatásnak.

A hónap fontosabb napjai:


Április 1. - A Lépés napja! Elindító, megújító energiák érkeznek lelkünkbe, hogy megtehessük az első lépéseket a szellemi tudatossággal átitatott létezés felé. Ez az ÚT az emelkedés Útja, az isteni Rendben.
Ez a Rend pedig minden igaztalan dolgot lebomlaszt, hogy újjáépíthessen. Nekünk csak szívünk szavát követve, a jézusi úton járva kell lépnünk előre. Ha hittel tesszük, minden segítséget megkapunk a fejlődéshez. Legyen ma a Remény Sugara, mi ébreszt bennünket és engedjük, hogy Önmagunknak is tudatára ébredhessünk. Szólítsuk meg Felsőbb Énünket és kérjük meg a vezetésre és a szükséges lépések megtételének segítésére.


Április 3. - Olyan szellemi és bolygóenergiák érkeznek, melyek a befogadást erősítik bennünk. Az Univerzum egy olyan Fénypalástba fogja a Föld energiaterét, mely a szívek megnyílását segíti, így teremtve helyet az EGY ISTENI SZÍV erejének mindenkiben. Ezek az erők a tiszta, feltétlen Szeretet rezgéseit szórják szét és így kapcsolnak bele minket a szellemi áramlatba. A krisztusi dimenziókból érkező Fény-esszencia először a Föld körül a krisztushálón keresztül fejti ki a kollektív tudatban a hatását. Nagyon sok emberben felmerül a gondolat, hogy változtatni szeretne. Ez is egy új, tudatos lépés megtételére ösztönöz. Ezután szépen folyamatosan ez a Fényerő leáramlik egy hullámzó, lágy mozgással és beborít mindent, így az emberi aurateret is. Ennek hatása olyan érzés, mintha egy lebegő álomszerű tudati tér lenne körülöttünk, de ha belemegyünk ebbe az erőtérbe, rájövünk, hogy igenis tudatos és határozott energia, ami az isteni Szeretet Útjára hangol bennünket. Meditáljunk rá bensőnkben az isteni Szeretet lakhelyére, és lássuk meg, van-e gátja annak, hogy megtaláljuk magunkban? Tisztítsuk meg a szívünkhöz vezető utat, hogy a Szeretet akadálytalanul ,,közlekedhessen" bennünk és rajtunk keresztül.


Április 4. - Nagyon erőteljes energianap. A 4-4-4 erői dolgoznak egy égi kapun keresztül. Amikor az év a hónap és a nap száma is megegyezik, olyan együttállások következnek be a szellemi, lelki és fizikai terekben, melyek erőteljes hangolásokat eredményeznek. Ilyenkor az együttes kód megnyitja azt az energiakaput, melyből leáradhatnak azok a segítő erők, amikkel újabb fejlődési szakaszba léphetünk mind egyéni, mind kollektív szinten. Ilyenkor az az időkód is megnyílik, mely a Föld és az emberiség fejlődésének újabb periódusát indítja el.
A ,,4" a megvalósítás száma, segíti az Ideát a fizikai világban megtestesülni. A most érkező energiák az Isteni Rend, a Szeretet Törvényének beiktatását hozzák el. Ennek eredményeképpen elkezdenek feloszlani az igaztalan és a Rend ellen ható szerveződések, és bár ez az elején egy káoszszerű állapotot eredményez, de mint ahogy egyesek mondják, az Őskáoszból is isteni Rend született, itt is minden a helyére áll az isteni Törvények szerint, csak türelmesnek kell lennünk . Nem kell mást tennünk, csak Isten Akaratának beteljesülését kívánnunk. Engedjük el a saját életünkből is a gátló, hátráltató energiacsomagokat, és fogadjunk minden Újat szeretettel. Felsőbb Énünk ismeri a fejlődés minden szakaszát bennünk, így ha kérjük, mindent elrendez a Terv szerint.


Április 9-10. - Ennek a hétnek a két utolsó napja energetikailag összekapcsolódik. Egyfajta számadás, mérlegelés történik a lelkünkben. Olyan, mintha levonnánk eddigi életünk tapasztalatait, és azt, ami segítő beépítjük, ami hátráltató felajánljuk és elengedjük. Ne ragaszkodjunk semmihez, mert beleköthetjük magunkat a régibe, ezzel hátráltatva az Új befogadását. Lelkünk ma rendet rak lélekkamránkban és lomtalanítást végez . A szellemi úton való lépésekhez tiszta tudati energiákra és pozitív gondolati, érzelmi töltésre van szükségünk.
Fontos, hogy ma tudatosan csatlakozzunk Földanyához. Ő az, aki felruház minket azokkal az emberi tulajdonságokkal, melyek életünk során tanítanak minket. Ezt születési képletünk alapján kapjuk, hogy erősségeink és gyengeségeink felismerése okán fejlődhessünk. Mikor tudatosodunk, ezek a tulajdonságok már nem mindig segítenek, van, hogy kinőjük, túlhaladjuk őket. Ilyenkor Földanya elveszi ezeket, ha tudatos kapcsolatban vagyunk vele, vagy ha kérjük Őt. Ezek helyét pedig megtölthetik az isteni erények és tiszta, szeretetteljes tulajdonságok. Bármi is emelkedik ki a mélyből, ne tagadjuk le, hanem fogadjuk el és szívünkkel lássuk segíthet-e még minket, tanulhatunk-e általa, vagy csak cipeljük magunkkal és ideje megválnunk tőle.
Sokszor olyan sérelmeket hordozunk magunkban, melyek feleslegesen generálnak lehúzó rezgéseket bennünk. Sok ilyen érzés régen elengedhető lenne, ha a makacsság vagy a sértődés nem ragaszkodna ezekhez a fájdalmakhoz. Nézzük meg miért ragaszkodunk, és engedjük el az ego felesleges kötelékeit, amivel fájdalomtestünket táplálja ezekből az emlékekből.


Április 11. - Újabb lehetőség az elindulásra! Ma egy újabb energiában támogató nap a szellemi vezetés elfogadására (bár ez minden pillanatban nyitva áll nekünk). A ma leáradó és szétáramló energiák megláttatják velünk a minden fizikai dologban benne rejlő szellemiséget. Ha képesek vagyunk ennek a vezérlő erőnek a felismerésére, és hajlandóságot mutatunk a Kegyelem befogadására, egy olyan belső erőt kapunk lelkünktől, mely célirányosan vezet rá isteni utunkra. A belső késztetés egy olyan isteni megelégedettséget teremt, mely lelkünk tiszta vágyaira fókuszál. Így lesz elég bátorságunk, hogy felvállaljuk Önmagunkat magunk előtt!


Április 17. - Isteni és istennői energiák összekapcsolódása. A mai napon olyan energia harmonizáció indul el, mely a kiegyenlítést ezeken az erőkön keresztül igyekszik megvalósítani. Az emberben lévő Fénytengely (KA csatorna), mely létezéseink aspektusait köti össze, folyamatosan áramoltatja azt a spirális duál-erőt bennünk, mely az isteni és istennői aspektust együtt tartalmazza ebben az ölelésben. Ha szellemi vagy lelki tereinkben ez az egyensúly megbomlik és bármelyik oldal erősebbé válik, akkor mi emberként nem tudjuk a női vagy férfi oldalunkat kellőképpen megélni, vagy éppen az a dominánsabb, amelyiknek nem kellene.
Ezen erők kiegyenlítése zajlik most szellemi tereinkből leáradóan, hogy identitástudatunk minden szinten a helyére kerüljön, és így minden aspektusunk támogathasson.


Április 20. - Ma a korábban elinduló hangolásnak és kiegyenlítésnek hatására lehetőségünk lesz a minket tanító kettősség segítő és hátráltató erejének felfedezésére. Nézőpontunkat kiszélesíthetjük és rálátásunk korlátozottságait ezzel elkezdhetjük feloldani. Ez nem azt jelenti, hogy azonnal mindent megértünk, csak azt, hogy hajlandóak vagyunk a megértésre törekedni. Megszólal bennünk egy hang, ami a megítélés eddigi programjait kérdőjelezi meg, és az elfogadás erején keresztül egy másik képet is elénk tár.
Ismeritek azt a mondást: legjobb védekezés a támadás? Ez is egy ilyen példa. Pl. azt, hogy valaki goromba, otromba, nem kell helyeselnünk, de meg kell látnunk mi készteti erre. Legtöbbször a félelem, hogy nem fogadják el. Ezért ,,megelőzendő a megaláztatást", inkább ő aláz meg másokat. Ha ezt meglátjuk, rögtön értjük, ez az ember segítségért kiált. Szép lassan megtanuljuk felismerni ezeket a helyzeteket és a mögöttük megbújó okokat, ezzel azt is megértjük, mikor kell cselekednünk és mikor nem. A kettősség eggyé válik a Szeretet Rendjében!


Április 22. - Ma Nagypéntek van, Krisztus áldozatvállalásának beteljesülése. Az angyali kórusok ezen a napon énekkel Urunkat dicsőítik, és krisztusi fénnyel vonnak be minden szeretetteljes megnyilvánulást, felajánlást. Az imának ma százszoros ereje van, és minden önzetlen cselekedetünkért segítő energiát kapunk.
Ezen a napon Mária imádkozik a lelkekért, és nekünk magyaroknak ez különösen kedves, hiszen nemzetünk védelmezőjeként és Szent Koronánk őrzőjeként értünk ekképpen is imádkozik. Gábriel arkangyal és segítői ma elkísérik égi édesanyánkat arra az útra, amit értünk Ő tesz meg minden évben Isten felé, a megváltás beteljesedéséért. Ez az út a Földet és az Eget összekötő Fénylő Tejútrendszeren keresztül vezet a Mennyek kapujáig. Itt Istenanyánk leborul és Jézus Szent Szíve nevében kegyelmet kér ránk.
Ilyenkor ,,csillaghullás"-sal válaszol az ÉG és a csillagok is különleges kegyelmi erővel ajándékoznak meg, mert a csillagképek energiái rajzolódnak le a földi térbe. Ez azt jelenti, hogy születési képletünk segítő erői hozzánk áramlanak és feltöltenek. Ma meditáljunk rá ezekre a csillagenergiákra és a segítő bolygókra. Csodálatos tanításokat kaphatunk.


Április 24-25. - HÚSVÉT napjai, a Feltámadás ünnepe, a Megváltás misztériuma. Ezen a két napon krisztusi Énünk összekapcsolódik szívünkön át velünk, hogy átérezhessük ennek az isteni ajándéknak a csodáját bennünk. Megszólít minket létezésünk okán és mindenhol, fizikai, leli és szellemi tereinkben is kitölt a mindent jóváíró megváltás és felszabadulás! Lelkünk meghajol az isteni Akarat és a krisztusi Kegyelem fényei előtt, és megnyitva minden részét befogadja azok tisztító, segítő és beteljesítő erőit. Minden Fénylény együtt ünnepel a lelkekkel, és a szellemi terek különleges fényeket küldenek le az alsóbb régiókba, melyek a tudatos megnyílást és befogadást segítik. Ma olyan elnézőek tudunk lenni ...
A Szentlélek energiái most mindenkihez egyenként csatlakoznak, szellemi, lelki és fizikai szívünkön át egyszerre. Hitünk és lelki bátorságunk ezeken a napokon hozzásegít bennünket a gyógyuláshoz, mert e két nap energetikai csodája lehetővé teszi a felismert karmikus minták elengedését.
Nem kell mást tennünk csak szívünk szeretet teli jelzéseire figyelnünk. Tudatosítanunk magunkban krisztusi valónkat és Őt saját lényünk aspektusaként befogadnunk!
Ebben az évben Húsvét szent Ünnepe különleges lélekújító ajándékot hoz nekünk. A mi feladatunk csak az, hogy mint izgatott gyermekek, szívünk terén megkeressük a számunkra elrejtett ,,aranytojást".
A tojás, mint szimbólum a születésnek, a kibontakozásnak, a teremtésnek az energiáit hordozza. Ne felejtsük el, hogy régen az aranytojást tojó tyúkot a gazdagság jelképeként ismerték. Mi is gazdagodunk, hiszen most valami új születik, jön létre bennünk. Egy olyan belső tiszta Fény bontakozik ki, mely az isteni Rend, a Szeretet Törvénye, az Igazság és Bölcsesség hatalma bennünk.
Ha megtaláljuk ezt az ajándékot a szívünkben, rájövünk, hol is vannak azok a kincsek, amikre szükségünk van, hogy bőségben, boldogságban éljünk.
Tegyünk mi is belső felajánlást Urunknak és életünket helyezzük az Ő kezeibe, hogy megváltása, mivel terheinket magára vette, beteljesülhessen általunk. Ha elfogadjuk Őt megváltónknak, minden gondunkat lábai elé helyezve, lelkünk megkönnyebbül, szívünk kitárul!


Április 29. - Egyfolyamat szakasza zárul most. A Központi Nap tengelye befejezi azt az elmozdulást mellyel beállította, hogy a spirális fejlődés magasabb útjára mutasson, így a Galaxis és a Földtengely is alkalmazkodik az új rezgéstartományhoz. Testünkben kis belső feszültséggel járhat ez a hangolás, mert a bennünk lévő létkódokat tartalmazó Fénykristályok is az új rezgésmintákra állnak át. A Ka csatornánkban futó Fény-DNS elkezdi átírni a fizikai testben lévő DNS információkat, hogy testünk alkalmazkodhasson a tudati változásokhoz és az új energia-hatásokhoz. Sokan erre enyhe rosszulléttel és megmagyarázhatatlan furcsa érzetekkel reagálnak. Tudatosítsuk a bennünk zajló folyamatokat és fogadjuk el, mint fejlődésünk szerves részét.
Végezzünk test-lélek és szellem összehangoló gyakorlatokat és áramoltassuk a Fényt tudatosan minden terünkön keresztül: kapcsolódjunk be a Szeretet Fény áramlatába.


Április 30. - Kegyelem napja. Isten gyermekeként szólít meg minket szívünkön keresztül. Szellemünk kitárja karját felénk, hogy összeolvadjunk az isteni ölelésben. Ez isteni hovatartozásunk kinyilatkoztatása, de csak akkor lehet igazán a miénk, ha bennünk is megvan ez a tiszta, feltétlen elfogadás az istenivel, szellemünkkel szemben. Ez a nap különlegesen erős. Egyrészt a szellemi tudatosság fényei áramlanak dimenzió csakráinkon át, új kristálykódokat hozva létezésünknek, másrészt összekötőként szerepel május első napjával, ami ugyancsak erős hangolásokat tartogat számunkra.
Ma engedjünk a szellemi befogadásnak, és csak hagyjuk, hogy Isten ölelő karjába emeljen bennünket.

2011. március vége
Pusztai Orsi

 
 
0 komment , kategória:  Pusztai Orsi által kapott tan.  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2011.03 2011. április 2011.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 69 db bejegyzés
Összes: 987 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 17
  • e Hét: 391
  • e Hónap: 1549
  • e Év: 3353
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.