Belépés
bulac57.blog.xfree.hu
A tegnap történelem, a mai nap ajándék, a holnap pedig meglepetés! Bús László
1957.05.14
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
2011 május 9
  2011-05-09 00:40:08, hétfő
 
 

Viccek

Az orvos behívja a várószobában üldögélő férjet a rendelőbe:
- Nézze uram van egy jó és egy rossz hírem az ön számára. Melyikkel kezdjem?
- Kezdje a rosszal válaszolja a férfi.
- Úgy van, ahogyan sejtettük, mondja az orvos: a feleségének trippere van.
- Hát ez tényleg nagy baj, válaszolja a férfi. És mi a jó hír, kérdezi idegesen a férj?
- Csak az, hogy nem magától kapta.

Két öreg beszélget:
- Én majdnem minden nap szexelek.
- ???
- Tudod, hétfőn is majdnem, kedden is majdnem, szerdán is
majdnem...

A melltartó szől a bugyihoz;
-Kikapcsolódásra vágyom...
-Nemááá, tegnap is miattad toltak le!

Két szülő kefél és látja őket a gyerek. Másnap megkérdi az anyjától:
- Anyu te miért szökdöstél apu hasán?
- Azért fiam mert apádnak nagy a hasa és próbáltam vissza lenyomni.
- De anyu hiába nyomod le mert miután elmész jön a szomszédnéni és visszafújja?!?!?!Link
 
 
3 komment , kategória:  Általános  
Retró kiegészítők a lakásban
  2011-05-09 00:38:19, hétfő
 
 


Az idei tavaszi kölni és frankfurti lakberendezési nagyvásáron rengeteg újdonság volt látható. Hogy mi a divatos ebben az évben? Az IMM, Heimtex és az Ambiente kiegészítői a magas színvonalra emelt retró stílust idézik. Az eddigi élénk árnyalatokat mintha a nap kissé kifakította volna, és a terjedelmes geometriai mintázatokat virágok, állatfigurák váltották fel. A textilfestést egy állat, az elefánt uralja, a kiegészítők divatszíne pedig a földszínek skáláján mozog. Három év elteltével a lila is visszatér, s abszolút sláger a petróleumkék: a lakásnak minden területén megjelenik, de leginkább a konyhai kiegészítőket uralja. Hátránya, hogy nem mindegy, milyen színekkel kombináljuk. Aki ezt alkalmazza, annak igazán kifinomult kell, hogy legyen az ízlése. Megújuló változatlan formatervezés A bútorgyártók ebben az évben nem annyira az új formákra és vonalakra törekedtek, mint a már meglévő modellek technikai tökéletesítésére. Fékes és teljesen kihúzható fiókok, ajtóvasalatok, rejtett sínek, tandemek és persze változatos dekorációk - ezek az idei irányzat jellemzői. Érezhető a nehéz gazdasági helyzet hatása is, amikor a vásárlók az olcsóbb árut részesítik előnyben - ezt idén a bútortervezők is figyelembe vették. A bútoroknak nincs annyi kiegészítő funkciójuk, vastagabbak az alapanyagok, de a bútor maga megfizethetőbbé vált.
 
 
0 komment , kategória:  Család  
Rekord a mobilpiacon
  2011-05-09 00:36:34, hétfő
 
  Világszerte 371,8 millió készülék fogyott
Az okostelefonok terjedésének köszönhetően rekordot döntöttek az első negyedévben a mobiltelefon-eladások, jelentette az IDC. 2011 első három hónapja során világszerte 371,8 millió készülék fogyott, közel 20 százalékkal több mint egy évvel korábban, amikor 310,5 milliót adtak el. Nyugat-Európában a felső árkategóriában az iPhone mellett a HTC, a Samsung és a Sony Ericsson új androidos mobiljai voltak a legkelendőbbek, az alsó árkategóriába pedig sikeresen benyomultak a kínai gyártók, a ZTE és a Huawei.

A gyártók versenyében továbbra is a Nokia áll az élen, azonban a finnek villámgyorsan veszítik el korábban megszerzett részesedésüket. Egy éve a Nokia még a mobilpiac 34 százalékát uralta, az idei első negyedévben ez 29 százalékra csökkent. A vállalat a 20 százalékkal növekedő piacon csak kevesebb mint 1 százalékkal tudta növelni készülékeladásait. A Samsung megerősítette helyét a második helyen és közelebb került a Nokiához, bár a leszállított mobilok száma a piaci átlag alatt nőtt (9%). A koreai vállalat kinyilvánított célja, hogy 2011-ben 50 millió okostelefont értékesítsen és jó úton halad, hogy ezt el is érje. A mobilgyártók rangsorában az LG kaparintotta meg a harmadik helyet. Az Apple az iPhone mindent elsöprő népszerűsége hátán a globális gyártói ranglista negyedik helyére kapaszkodott, ahogy készülékszállításai több mint kétszeresére nőttek egy év alatt. A vállalat 2011 első három hónapja során 18,7 millió okostelefont adott el, ami 5 százalékos részesedés megszerzéséhez volt elég. Az iPhone-értékesítés ekkora ugrása főként annak tudható be, hogy a készülék megjelent a második legnagyobb amerikai szolgáltató, a Verizon Wireless kínálatában. Az almás cég előretörése miatt a ZTE az ötödik helyre szorult a rangsorban.

A kínai gyártó három hónap alatt 15,1 millió mobilt adott el, részesedése 4,1 százalék volt, ami még mindig elég ahhoz, hogy megelőzzön olyan patinás gyártókat, mint a Motorola, a Sony Ericsson és a Research In Motion - utóbbi tavaly még bent volt az öt legnagyobb gyártó között.
 
 
0 komment , kategória:  Digitália  
Kedvelt gyökérzöldségeink
  2011-05-09 00:34:52, hétfő
 
 


A korai fajták februártól május végéig, a későbbiek június végéig vethetők!
Laza szerkezetű talajokon nemcsak korábbi a gyökértermés, hanem simább felületű, nagyobb és a sárgarépa esetében élénkebb színű is. A sekélyen forgatott talajban sok elágazó gyökerük fejlődik.

Sárgarépa
Sohase kerüljön frissen istállótrágyázott talajba, mert abban férgek és legyek lárvái telepednek meg, amelyek a sárgarépa ellenségei. A vetőágyba tavasszal érett komposztot tehetünk. Fahamut is használhatunk, mivel káliumigényes növény. Egyenletesen sima, tömött magágyat készítsünk számára.
Magja nem érzékeny a hidegre, ezért márciustól a talajba kerülhet. Az egyenletes vetési mélység (2-3 cm) nagyon fontos. Vetés után hengerezzük, enyhén tömörítsük a felszínt. Magja igen lassan kel, 3-4 hétre is szüksége van a kicsírázáshoz. Ha a barázdákba sűrűn szórtuk, később egyelésre lesz szükség. Csak úgy fejlődnek erős, egészséges gyökerek, ha egymástól 3-5 cm-re növekednek. Ha vetőszalagot alkalmazunk, abban már eleve a szükséges távolságban helyezik el a magokat. A késői, téli fajták májustól június végéig kerüljenek a földbe.
Próbálkozzunk bátran a bakhátas termesztéssel is: így a növény lazább talajban fog fejlődni, s a répatest kialakulását semmi sem akadályozza.
A sárgarépa egyenletesen nedvességet igényel. Az időjárás változásaira érzékeny; ha például rendszertelenül váltakozik a nagy meleg és a sok eső, fölmagozhat.
Társnövényei: Ha közéje pár szem hagymát vetünk, ez mindkét növénynek jót tesz: védik egymást a kártevőktől. Jó hatással van rá a kapor, borsó, hónapos retek, paradicsom is, ha a közelébe telepítjük.

Petrezselyem
Éghajlati és talajigényei hasonlóak a sárgarépáéihoz, azonban a tápanyaggal és a vízzel szemben igényesebb. Vetési és ápolási munkái megegyeznek a sárgarépáéival. A magok igen vontatottan kelnek ki, ezért célszerű jelzőnövényként hónapos retket vetni közéje. Melegben sokkal gyorsabban kel. A sorok 10-15 cm-re legyenek egymástól.
A simalevelű petrezselyem vitaminokban különlegesen gazdag és ízletes. A fodros petrezselyem rendkívül dekoratív hatású, a gyökérpetrezselyem általában tárolásra és téli felhasználásra való.
Társnövényei: hónapos retek, paradicsom, hagyma.
Nincs rá jó hatással a saláta.

Pasztinák
A sárgarépa rokona. Gyökerének tápértéke nagyobb a petrezselyménél. Nyersen, párolt vagy leveszöldségként fogyasztjuk. Nagyon régen ismert, manapság újra felfedezték. Gyökere nagyobb, mint a petrezselyemé, levele nem fogyasztható. Kötött talajon nagyobb termést ad, mint a petrezselyem. Tavasszal vessük, 30 cm-es sortávolságra, sorjelző növénnyel. Lassan csírázik. Laza talajra, komposztra, szerves trágyára van szüksége. Októberre fejlődik ki.

Most virágzik:
Pázsitszegfű
Örökzöld levelű, sűrű, domború párnát alkotó, sötétzöld levelű alacsony, fűszerű évelő növény. Teljes napon érzi jól magát. Jó vízelvezetésű, inkább szárazabb és silányabb talajokat kedvel. Állandóan nedves és tápanyagdús talajban a lombozat néha hajlamos a középpontban a rothadásra. Apró rózsaszín, gömbölyű fürtökben virágzik május-júniusban. Szórványos további virágzására nyár közepén számíthatunk. Sziklakertbe, kőedénybe, sírokra határoló növénynek, csoportosan kisebb területek takarására ültetik. Vágóvirágnak is alkalmas.
 
 
0 komment , kategória:  Kertbarátok  
2011 május 1
  2011-05-01 00:29:07, vasárnap
 
 

Viccek
Mórickát dorgálja az apukája:
- Kisfiam, pont úgy eszel, mint a malacok! Igen, pont olyan vagy mint egy malac! Tudod egyáltalán mi az a malac?
- Igen, papa! A malac egy nagy disznónak a gyereke!

Az újdonsült férj a nászéjszakán odaáll anyaszült meztelenül a felesége elé:
- Ez az, amit nyújtani tudok!
- Rendben Béla, akkor kezd el nyújtani!

- Kedves barátom, hogy megy a méhészkedés?
- Hát, mézem még nincsen de anyósomat már kb. 40-szer csípték meg ezek a szorgalmas kis állatok.
- Jean, berúgta a motort?
- Igen uram, ott fekszik az árokban.Link
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Anyák Napjára!
  2011-05-01 00:27:43, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Menüajánlat
  2011-05-01 00:23:38, vasárnap
 
 


Húsvéti sonkaleves
Hozzávalók: 30 dkg nyers füstölt sonka vagy füstölt csülök csont nélkül (vagy 50-60 dkg csonttal együtt), 30 dkg leveszöldség (sárgarépa, petrezselyemgyökér, zeller, karalábé, kelkáposzta, vöröskáposzta, gomba, kelbimbó stb.), 1 vöröshagyma, 1 cs. zöldpetrezselyem, 1 dl száraz vörösbor, 1 dl tejföl, 1 dl tejszín, 1 ek. reszelt torma, 1 púpozott kk. liszt.
A füstölt húst előző nap hideg vízben áztatjuk. Az áztatólevet leöntjük róla, és 2 liternyi friss vízben kis lángon addig főzzük, míg annyira meg nem puhul, hogy a villa hegye könnyen beleszalad. Rostjaira merőlegesen nagyon apró kockákra metéljük.
A zöldségfélét vékonyka hasábokra vágjuk, majd beletesszük a sonkalébe a finomra szeletelt vöröshagymával együtt. Ha megfőtt, a vagdalt sonkakockákat visszatesszük a lébe. A lisztet és a tejfölt simára keverjük, s a levest behabarjuk, összeforraljuk, majd hozzáadjuk a vörösbort. Miután tálba mertük, még forrón elkeverjük a tejszínnel és a tormával.

Húsvéti töltött patkó
Hozzávalók - a tésztához: 3 dkg élesztő, 4,5 dl tej, 4,5 dl víz, 10 dkg vaj, 5 ek. cukor, 1 ek. só, 1 kg sima liszt; töltelék: 1 tömlős krémsajt, 20 dkg füstölt tarja vagy sonka, 4 főtt tojás, fél póréhagyma, 3 ek. tejszínes torma, 1 tojás sárgája.
A tészta hozzávalóiból a szokásos módon ruganyos tésztát dagasztunk. Három részre osztjuk, pihentetjük. Egy részt téglalap alakúra nyújtunk, és megkenjük a sajtkrémmel. Rárakjuk a csíkokra vágott sonkát, a karikára vágott tojást, a felcsíkozott hagymát s a tormakrémet, és szorosan feltekerjük. Tojássárgával megkenjük, kivajazott, lisztezett tepsiben patkó formájúra hajtjuk, tetejét villával megszurkáljuk egy kicsit, majd 200 fokon 50 percig sütjük. Kiadós, laktató, finom étel.
Tipp: A tészta a fonott kalács alaptésztája. Ehhez a megmaradt két adagot további 3-3 részre osztjuk, egyenként hosszúkásra sodorjuk, aztán összefonjuk. Sütőpapírral bélelt sütőedénybe tesszük, s tetejét tojássárgájával lekenve, 20 perc pihentetés után megsütjük.

Kakaós-kávés csoda
Héger Rudolf receptje
Hozzávalók - a tésztához: 30 dkg dió vagy mandula, 15 dkg sima liszt, 10 dkg kakaó, 1 vaníliás cukor, csipet só, 1 sütőpor, 50 dkg barna vagy finomított kristálycukor, 2 ek. darált szemes kávé, 6 tojás, 20 dkg vaj/margarin, 25 dkg mascarpone sajt (bármelyik élelmiszerboltban kapunk), 20 dkg étcsokoládé; a krémhez: 2 doboz friss tejszín, habfixáló, 1 ek. + 12 dkg porcukor, 1 vaníliás cukor, 25 dkg mascarpone sajt, 2 ek. rum.
A diót vagy mandulát ledaráljuk, s elkeverjük a liszttel, kakaóval, vaníliás cukorral, csipet sóval, sütőporral, cukorral és kávéval. A sütőt előmelegítjük. 6 tojást habosra keverünk, hozzámixelünk 20 dkg vajat vagy margarint és 25 dkg mascarpone sajtot. Jó habosra kikeverjük, majd fakanállal beledolgozzuk a liszttel elkevert anyagokat. A legvégén kis darabokra beletördelünk 20 dkg étcsokoládét.
A tésztát kivajazott, zsírpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és kb. 30 percig sütjük.
A krémhez a tejszínt a habfixálóval, 1 kanál porcukorral és 1 vaníliás cukorral habbá verjük. Hozzáadunk 25 dkg mascarpone sajtot, 2 kanál rumot és 12 dkg porcukrot. A teljesen kihűlt tésztát megkenjük a krémmel, és a tetejét vastagon megszórjuk kakaóval. Behűtjük. Isteni finom.
Tipp: Vegyünk 1 doboz 50 dkg-os mascarpone sajtot, az elég lesz az egész süteményhez. Nem olcsó, de talán húsvétkor megengedhetjük magunknak.
 
 
0 komment , kategória:  Receptek  
Két új telefon a Nokiától
  2011-05-01 00:21:40, vasárnap
 
  Különös formát kapott az X 7-es
Két új készülékkel rukkolt elő a Nokia. A finn gyártó az üzleti szegmensben az E6-os telefonnal bővítette kínálatát, míg a multimédiás készülékek listáját az X7-es telefon bővíti. Az X7-es elsősorban a szórakozást, a multimédiás alkalmazásokat preferálókat szólíthatja meg. A 8 megapixeles kamerával HD-videókat is lehet rögzíteni, de természetesen nem marad ki belőle a zenelejátszó, és a rádió sem. Az X7 további fontosabb paraméterei: AMOLED kijelző, minőségi alapanyagok, számos adatátviteli technológia támogatása (Bluetooth, WLAN, HSDPA, HSUPA) -, 8GB-os memóriakártya, ingyenes navigációs rendszer, aktuális térképekkel. A Nokia újdonsága a második negyedévben jelenik meg. Az üzletembereknek szánt E6-os újdonsága, hogy immár nemcsak QWERTY billentyűzettel használható, de érintéssel is. Kiemelkedően nagy az elem kapacitása, ahogy a kamera is egy fokkal jobb minőségű, mint az elődben - ezúttal 8 megapixeles, mellyel akár HD-minőségű videókat is lehet rögzíteni. Gyakorlatilag nincs olyan funkció, amelyet ne támogatna az E6-os, szinte csak a játékok sokszínűségében szenved hiányt. Az E6-os várhatóan ez év második negyedévében jelenik meg. Mindkét telefonon már a napokban debütáló Symbian operációs rendszer továbbfejlesztett - Anna névre keresztelt - változata fut. A gyártó ezzel is jelzi, hogy nem álltak le az operációs rendszer fejlesztésével. Bár a nemrégiben bejelentett Microsoft együttműködés után sokan azt gondolták, ezzel vége a finn gyártó által tervezett operációs rendszernek, a mostani információk szerint ez nem igaz, várhatóan még négy-öt évig párhuzamosan jelennek meg a symbianos- és windowsos készülékek.
 
 
0 komment , kategória:  Digitália  
Jön az okostévék korszaka
  2011-05-01 00:19:49, vasárnap
 
  Az okostelefonok, azaz a nem csupán telefonálásra való mobilok után eljött az okostévék korszaka, miután a szórakoztató-elektronikai berendezések központi eszközének tekintett televíziók internetezésre és webes telefonálásra is alkalmassá váltak.

A gyártók a szolgáltatások bővítése felé fordultak, így a jövő televíziói valóban a nappali központi kép- és hangmegjelenítő eszközei lehetnek
A digitális televíziózás eddigi fejlesztési trendjei, a nagyfelbontás (HD), illetve a háromdimenziós megjelenítés (3D) után a gyártók a szolgáltatások bővítése felé fordultak, így a jövő televíziói valóban a nappali központi kép- és hangmegjelenítő eszközei lehetnek.

A dél-koreai Samsung immár Magyarországon is bemutatta a legújabb SMART TV családját, amely új dimenziókat nyit az otthoni szórakozásban. Az idén megjelenő új készülékek a középkategóriás árfekvésben is lehetővé teszik a korábban prémiumnak tekintett szolgáltatásokat, például a 3D-s megjelenítést, valamint a vezeték nélküli internet- és adatkapcsolatot.

A 3D újdonságai között szerepel, hogy az okostévék a kétdimenziós tartalmak térhatású megjelenítésére is képesek. A szoftveres megoldással olyan hatás érhető el, mintha különböző papírkivágások kerülnének egymás elé. A televíziók további érdekessége, hogy a filmek USB-s eszközről való megjelenítése mellett a vezeték nélküli adatkapcsolattal internetezésre is alkalmasak, de a hálózatba kapcsolt számítógépekről, okostelefonokról fényképeket, videókat is megnyithatnak.

Az okostévék a saját távirányítón kívül okostelefonokkal, vagy akár táblapécékkel is irányíthatók. Ezenkívül a tévéről elérhető eszközökön (otthoni számítógépeken, telefonokon, táblagépeken) található tartalmak keresése is leegyszerűsödik. Mindent egy központi felületen, a tartalmak fizikai helyétől függetlenül az okostévé kijelzőjén lehet megtalálni. A tévéken pedig a közösségi portálok, a Skype, és a webes áruházakból letölthető egyszerű alkalmazások is futtathatók.

,,Az okostévék új korszakot nyitnak a televíziózásban, az eddigi egyirányú tartalomfogyasztás helyett az interaktivitás, a személyre szabhatóság jelenik meg. A telefon után a tévé is kilépett megszokott keretei közül, és teljesen új szerepben jelenik meg otthonainkban" - mondta Kováts Botond, a Samsung menedzsere. Hozzátette, hogy az újgenerációs modelleken a személyi számítógépeknél megszokott lehetőségek is megjelennek, de a tévék még messze vannak attól, hogy leváltsák a számítógépeket. Mint ahogy az okostelefonokon is van internet, de nem a mobilokon szörfözik a webes közönség többsége, úgy a televíziók sem arra valók, hogy azokat például hosszabb szövegek bevitelére használják.
 
 
0 komment , kategória:  Digitália  
Felelőtlenül kiadjuk titkainka
  2011-05-01 00:18:03, vasárnap
 
  A Symantec Corp. nyilvánosságra hozta a felhasználók online reputáció menedzsmentjéről készült legújabb felmérését. A Norton által végzett tanulmányból kiderül, hogy a felhasználók nincsenek tudatában annak, hogy milyen információk keringenek róluk a világhálón.

A felhasználók mintegy harmadáról mondható el, hogy megosztott már olyan információkat, melyeket sosem akart volna a jelenlegi vagy leendő munkáltatója vagy akár tanára tudomására hozni.
Bár a megkérdezettek többsége egyetért abban, hogy komoly veszély leselkedhet rájuk, ha meggondolatlanul osztanak meg információkat magukról a világhálón, mégsem kezelik tudatosan az általuk közzétett információkat. Az európai internetezők körében végzett felmérés szerint a felhasználók még mindig nem elég körültekintőek online aktivitásaik során, ezért a szenzitív adatok kiszivárgása ellen legszívesebben egy kattintással törölnék magukat az internetről, amennyiben ez lehetséges volna.

A felhasználók online jelenléte sokkal nagyobb károkat képes okozni, mint ahogy azt a legtöbben gondolják, komoly problémákat okozva az illető magán-, vagy szakmai életében. A felmérésből kiderül, hogy a megkérdezettek egyharmada nincs tisztában azzal, hogy osztottak-e meg róla bármilyen negatív információt az interneten keresztül. Minden negyedik felhasználó vallotta be, hogy közölt már magáról olyan fotót vagy személyes információt, amelyet ma már inkább elrejtene jelenlegi vagy jövőbeni munkáltatója előtt.

A válaszadók többsége (68%) tisztában van azzal, hogy nemi hovatartozásuk publikus a neten, viszont mindössze a netezők alig több mint fele (51%) van tudatában annak, hogy születési adatuk is nyilvános, és ennél is kevesebb hányaduk, 41%-uk tudja, hogy lakcímük is elérhető az interneten keresztül. A felhasználók sok esetben nem is sejtik, hogy pillanatok alatt rá lehet bukkani valódi névükre, tartózkodási címükre, sőt privát szférájukba beférkőzve akár a lakóhelyük fotójára is.

A megkérdezettek 30%-a egyáltalán nem értesül róla, ha jóváhagyásuk nélkül valaki bármilyen hírt vagy információt oszt meg róla, ami esetenként nagyon veszélyes lehet az egyén személyes jóhírére nézve. A résztvevők 43%-ára jellemző, hogy teljesen tehetetlen a róluk megjelenő információk menedzselésében, mivel egyáltalán nem követik aktív figyelemmel, hogy mi minden jelenik meg róluk a világhálón. A fent említett csoport inaktivitásának két fő oka van. Az egyik, hogy a válaszadók 49%-ának meg sem fordul a fejében, hogy a megosztott információkból bármilyen hátrányuk származhat, míg 18%-uk szívesen cselekedne és gátat szabna a nemkívánatos tartalmak terjedésének, viszont fogalma sincs arról, hogy ezt milyen eszközökkel tehetné meg.

A megkérdezett felhasználók mintegy egyharmadáról mondható el, hogy megosztott már olyan információkat, melyeket sosem akart volna a jelenlegi vagy leendő munkáltatója vagy akár tanára tudomására hozni. A tanulmányban résztvevők egyetértettek azzal, hogy munkaadójuk vagy tanáraik előtt nem szeretnék nyilvánossá tenni privát fotóikat.

Arra a kérdésre, hogy - amennyiben lehetséges volna - hajlandóak lennének-e egy kattintással kitörölni magukról minden online formában megjelenő információt, a válaszadók 57%-a válaszolt igennel. A kutatás során a résztvevők 44%-a állította, hogy osztott már meg magáról információkat a világhálón, 33%-uk tette mindezt már közösségi oldalakon is, és mintegy 25% százalékuk töltött fel magánjellegű fényképeket a közösségi portálokon keresztül.

A tanulmány szerint a megkérdezettek 30%-a gondolja úgy, hogy a róluk fellelhető információk alapján nem lehet következtetéseket levonni politikai nézetükre vonatkozóan.
 
 
0 komment , kategória:  Digitália  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
2011.04 2011. Május 2011.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 125 db bejegyzés
Összes: 7056 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 92
  • e Hét: 2365
  • e Hónap: 4640
  • e Év: 11030
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.